A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kép

Eső mentes szép napot kívánok mindenkinek.

Délelőtt megint nem leszek, délután tudok jönni csak.

Addig is mindenkinek puszi.

Kép
mátra

Mátra!
1.cn

Kép
Kép
sosi

Sziasztok jányok.
Na folytatom, ott ahol a gonosz férj félbe szakított. :)

Mátra!
A nem esős idő, itt most nem jött be. :( Botrányosan rossz idő van. Tegnap be is gyujtottam a kandallóba. Az viszont olyan jó.
Ma már 4. cn-en járok. Ha jól tudom legalább is.

Monyó!
Sztem ne haragudj azért annyira a párodra. Ezek a férfiak egészen máshogy gondolkoznak ezekről a dolgokról. Bár az én párom rögtön elment dokihoz, ahogy küldtem, de azért nem éli meg úgy ezt az egészet mint én.
Figyelj csak, te milyen rádiót hallgatsz otthon? Én mostanában a Szabadkát. Tegnap amikor meghallottam az Omega Gyöngyhajú lányát, szerbül, hát behaltam rajta. Tök jó!!!

Angi!
Őrület ez a ház mizéria nálatok.De látom okosan megoldottad a dolgot.
A mi lakásunk álldigál. Kész a "konyha" bútor. Kisebb nagyobb intenzitással rendezgetjük. Nagyon kéne mázolni, de hát ilyen időben ez lehetetlen és sokat is dolgozunk. A család nagyház meg...hát az nagyon nem halad. Jobban leköt minket most Olaszország.
Ja dunakeszis vagyok.

Dóri mama!
Ha jól látom elmúlt a depid.Tényleg nem jellemző rád.

Rolly!
Mindjárt neked is vége a sulinak (huszon mikor?) és aztán pihenés jön. Na meg a nyaralás. :)

Zsúka!
Na most mi a helyzet?

Ebba!
Engem nem altattak HSG-n úgyhogy nem tudok hozzászólni a kérdésedhez.

Sziszka!

Jó látni, hogy élsz. :)

Ági!
Szegény. Ilyet még nem hallottam, hogy az inszem fájt valakinek. Remélem megérte, nagyon szorítok.

A tegnapi termést nem igazán követtem, így most búcsúzom.

Ja, és képzeljétek tegnap a főnököm azt hitte várandós vagyok. Mondtam neki hogy van csökkentett koffeintartalmú kávé is, mert vettem. (próbálok erre ráállni) És kérdezte, hogy csak nem valami nagy dolog történt?? Odavakkantottam, hogy nem. Szólt, hogyha mégis, akkor majd hoz nekem koffeinmentes kávét, mert van otthon nekik egy rakat. Tök rendes, teljesen meghatódtam. Ja és ffi.

j.
Vendég

Szaisztok Csajok!

Csak gyorsan átfutottam, hogy mit írtatok, mert tegnap nem ment a net.

Sosi! :(
Sajnálom, majd a következő hónap, ez adjon mindig új reményt.

Egy kis helyzetelemezés rólam aztán majd válaszolok, csak egy -két dolgot muszáj elintéznem mert a kolléganőm nincs ma.
Még nem jött meg, a reggeli hőm 36,9 volt, tehát csökken, persze, hogy nem álltam meg a teszt kipróbálását és hát negatív lett. Legalább van egy ilyen tesztelős élményem is. :D
Ami viszont furi, hogy annyira fáj a keresztcsontom, sőt ég, hogy ilyet még sose éreztem és olyan sok fehéres-sárgás trutyi jön belőle, pedig most a száraz napok vannak.

Igyekszem jönni, de rohanom kell.

Mindenkit ölelek, puszilok, szeretgetek. :D

Zsúka
zsúka

Junko!
Tényleg meghato a főnököd figyelmessége!
Dobjál képet ha tudsz a házrol meg az állatokrol!

Jucmuc!
Szegény biztos nagyon fáradt vagy de ha este van erőd akkor kukkancs be!

Mátra!
Micsoda ujitás!
Már profi vagy nagyon!

Sosi!
Sajnálom! Kép

Syssy!
Sajnálom a picikédet hogy ilyen kényelmetlen dolgot raktak rá de szerintem sem kell két-három honapnál tovább és minden tökéletesen rendben lesz!Hány kilo már a nagyfiu?Mennyit eszik?
Beállt már a ritmusotok?

Eszter!
Remélem már meggyogyultatok!

Ági!
Én is sajnálom a kellemtlenséget nekem nem fájt sose hála istennek.Sőt a lombiktol ugy féltem hogy aludni se semmit nem tudtam az idegtől és lofütty volt ahhoz képest amilyen rémtörténeteket hall az ember!De reméljük neked addig nem kell eljutni!Mennek a drukkok!

Angie!
A mai menü még nem világos számomra, ha hazaértem a zöldségestől akkor megirom mit küldök a futárral!

Zsuka!
Csak csendben kérdezem! Kép Mikor tesztelsz?Mennyi a hőd ma reggel?

KépKépKépKép
aniko24

Norwell!
Azért az eperrel vigyázni is kell, mert allergiás reakciót is okozhat a túl nagy mennyiség. Na jó nem akarlak elriasztani én is imádom 

Pupy!
Én is alapból szorulós vagyok és az elevit rátett még egy lapáttal nekem kihozta a drágaságot alsó fertájon  Szerintem említsd meg a dokidnak és irass inkább külön folsavat meg a többit ami kell, a vérképed alapján meg vasat, mert lehet nem is kell. Én is szóltam a dokinak ráadásul vashiányos is vagyok, úgyhogy kímélő vasbogyit kaptam, tényleg nincs gondom, de lekopogom.

Sysy!
Sajnálom Andrást, reméljük, hamar rendbejön és már csak egy rossz emlék lesz.

Üdv

kancellárka

sziasztok.

Sosi :cry: sajnalom.Mondanam hogy talan a kovetkezo honapban,de mondjuk rajtam ez mar nem segit.

sysy.sajnalomhogy Anrisnak kell viselni az a kengyelt.Mondjuk nem tudom mi az de ahogy leirtad nem lehet valami kenyelmes dolog.A lenyeg hogy Andris laba meggyogyuljon.

zsuka.A 36.9 az meg jo ho.csak egy tizeddel alacsonyabb mint eddig,az meg nagyon sok mindentoo fugg.en a te helyedben meg hanyagolnam a letorest ebbol meg barmi lehet.

junko.En nem hallgatok itteni radiot,maximum ha nincs mads.altalaban Danubius vagy slager,de ritkan hallgatok radiot.vannak tok jo szerb szamok,foleg Dino merlinnek.Igazan rendes a fonokod:)

Kanci"a tesztek nem megbizhatoak"eddig akarmelyik nogyogyaszhoz mentem mind ezt mondta.Hat nem tudom.
Juj de jo lehet Buborekot erezni :P

matra.tok jo hogy a paroddal( :D ) meg tudjatok beszelni a dolgaitokat,tartsatok meg ezt a jo szokast.Nalunk most epp ez a baj,hogy nem tudjuk megbeszelni es ezert emesztem magam ami nagyon rosz.Szerintem ugy nem lehet megbeszelni semmit ha az egyik fel(parom) kozben komputerezik.
draga matra arra gondoltam hogy lerakhatnal a tabla aljara egy kerdojellel,ne en legyek legfelul.

narco.Hat ebben az esetben en sem ajanlanam ezt a nevet.Nekem a szulinapom meg atesome is(egy nap van koztunk)mindig husvet kornyekere esik.Epp ezert husvetra sosem kaptunk ajandekot,meg igazan nem is volt rendes husvetunk.persze tudom hogy nem az ajandek a lenyeg,de amig az ember kicsi addig nem igazan erti meg hogy a tobbiek mert kaptak ajandekot mikor nincs is szulinapjuk :P

jucmuc.Nagyon drukkolok hogy a kovetkezo spermavizsga jo legyen.bar en annak is nagyon orulnek ha nem kellene a ferjednek elmenni mert bebabasodsz :P

sziszka,gyere surubben :P en nem szertem sumit :roll:

norwel.gondolkodom a teszt teman.lesz aki ertesit bennunket a szulesedrol?juj de izgalmas.

csibe.Akkor mi is lesz a pici neve.Megegyszer gratula ,jaj anyira szeretnek en is egy kisfiut.

agi akkor 13 kan mennek neked a gigadrukkok.sikerulnie kell.

pupy en meg aszthittem hogy hip hop osszejon a baba,mert nem volt soha semmi gondom.meg felfazva sem voltam sosem.nem baj hogy neked ilyen hamar sikerult,sot.nem vagyunk egyformak :P

nomi.Jo hogy meggyogyultal.meg semmi menzi???

aniko asszem elvesztettem a fonalat.Te inszemeltel,?a kicsifiad hogy fogant?

hu irtam egy regenyt,remelem mindenki benne agy.egyebkent nekem nem megy a jegyzeteles.csk igy ami jon.

Kép
monyoka

Muszáj ezt most felraknom Nektek. :D

Ember bemegy a szemészetre, köszön és mielőt az orvos bármit
> mondhatna, hátat fordít, letolja a nadrágját és lehajol.
> Az orvos megdöbbenve hebegi:
> -De uram, ez egy szemészeti rendelő.!
> -Tudom. Látja a lyuk körül azokat a hosszú, fekete szőrszálakat?
> -Ööö...igen, látom.
> -Na és a szőrszálakon azokat a barna, odaszáradt golyócskákat?
> -Öööö... persze... látom..., de mi közöm nekem ehez...?
> -Amikor azokat tépkedem, mindig könnybe lábad a szemem...

Puszi
Zsúka
zsúka

Kép kep

mai zeusz adag :D Igy pihenun "anyaval"

Kép
monyoka

Monyoka!
Zeusz tündéri!
A kisfiam természetes uton fogant első nekifutásra!Még szinte megse beszéltük,már nem is jött meg többet!
A szülés után viszont borzasztoan felborultak a hormonjaim és senki nem figyelt oda rá!Csak csomoba hullott a hajam olyan durván hogy mindenki azt hitte rákos vagyok!Aztán amikor már a menstruáciom is kezdett elmaradni akkor elmentem a jelenlegi nőgyogyászomhoz aki sokmindenre fényt deritett.De mivel a meddőség nem az ő szakterülete igy jutottam el a professzorhoz!
Nálam pont forditva müködnek a dolgok,mert azt mondják egy nőt teljesen helyreráz ha szül minden rendeződik ami addig nem működött rendesen.Nálam ez pont forditva volt!A szülésem elött minden ugy működött nálam mint a nagykönyvben!És utána meg felborult az egész!És most 8 inszemmel és 1 lombikkal a hátammögött tartok most!

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt mindenkinek!
Sajnos esőre áll, és ahogy hallom, ilyen lesz az egész nyár. Szomorú vagyok, mert tavaly sem lehetett rendesen nyaralni pont ilyen okok miatt. :( :( :(

Monyóka!
Nekem is volt a második próbálkozós hónapomban két nagyon halvány pozitív tesztem, és végül mégis megjött. Eddig teljesen abban voltam, hogy volt babám, és elment. De ezek után már nem is tudom, mit higgyek. Lehet, hogy az én tesztem is tévesen mért, és becsapott, én meg abban a tudatban élek, hogy van egy kis angyalkám.
Neked viszont nem jött meg, és nálad még bármi lehet. Én még egy kicsit azért reménykedek.
Nem próbáltad azt a módszert, hogy Word-be írod az üziket, és bemásolod ide? Én úgy csinálom, és nem marad így kis senki (vagy legalábbis kevesebb az esély rá).

Jucmuc!
A férjed eredményei tényleg nem valami fényesek az én férjem közepeséhez viszonyítva, de ha a doki azt mondta, hogy ennek ellenére még akár spontán is lehet baba, akkor hinni kell neki. Én már valóban hallottam olyat, hogy a pár már elő volt készítve a lombikra, és közben pont abban a hónapban spontán összejött nekik a baba.
Én javasolnám, hogy a város mellé írasd még be a táblába, hogy Olaszország, mert nem biztos, hogy mindenkinek beugrik. Egyébként tervezel mostanában hazajönni? És nem baj, ha ritkábban tudsz jönni, az a lényeg, hogy néha hírt adsz magadról.

Szisz!
Régen én is Forma 1 rajongó voltam. Nálunk a családban a férfiak nagyon sport-orientáltak. Sajnos, amióta monotonná vált Schumi miatt, nem nézem már annyit. Bár idén izgisebb a helyzet, és én is nagyon bírom Kimit. Lehet, hogy visszatérek. A hungaroringre én is nagyon szívesen kimennék, egy bokszlátogatásra. Te is olyan főzős vagy, mint Anikó? Szuper háziasszonyok! Örülök, hogy nem visel meg a mensi. Engem is csak kicsit mostanában.

Norwell!
A párnát tegnap is használatba-vételeztem. És gyertyáztam is :) :). Persze, miután a férjem kiment a szobából, mert nem akartam rontani a romantikus hangulatot. A PÉm majdnem százas, hogy a 13. napon volt, mert tegnap is csináltam egy LH tesztet és negatív lett. Sőt, tegnap valami nagyon halvány rózsaszínes dolog is jött, ami nekem igaz nagyon-nagyon ritkán van, de azt mondják, hogy tüszőrepinél lehet ilyen. A hőmmel most nem foglalkozom, egyszerűen nincs hozzá sem kedvem, sem energiám. Kende babának küldök simiket, és üzenem, hogy itt kint nagyon hideg van, én a helyében még inkább maradnék bent a melegben, amíg csak lehet :D.

Pupy!
A sok jó tanács mellé én még annyit javaslok székrekedés ügyben, hogy egyél nagyon sok almát. Az alma az egyik legjobb, hanem a legjobb gyümölcs, ami karban tartja a gyomrot. Nem túlzottan savas, és a leve hashajtó, a húsa pedig fogó (vagy fordítva), így ha ezt eszed, egyensúlyban tartja a gyomrodat. Nekem ez bevált, pedig én is küszködtem hosszú évekig. Elevitet is megszokta a szervezetem 1 hónap után, és már nem sültem be tőle. Igaz, most abbahagytam az Elevitet, mert drága, és minek szedjem évekig, ha úgysem leszek terhes. Majd ha biztos lesz, újból elkezdem. Addig eszek sok gyümit, zöldséget.

Mátra!
A táblába szuper ötlet volt az újítás. Látom, kreativitásból te sem szűkölködsz. Apa meg csak nyugodtan legyen apa. Hamarosan jön a szülinapja, és ígértél neki egy szép ajándékot!
Mindjárt nézem a mailt….

Anikó!
Neked volt már lombikod? Nem is tudtam! Említetted már itt, csak nekem kerülte volna el a figyelmemet?
Köszi, megjött a kaja. Nagyon fini volt, annyira, hogy ma is kérek.
Egyébként én is nagyon szeretek a konyhába sürögni-forogni, de csak ha van időm. A munkanap után már semmi energiám, és a férjem sem igényli rendszeresen, mert ő a munkahelyén eszik meleget. De ha majd otthon leszek, akkor tutira én is konyhatündér bőrbe fogok bújni, és akkor majd én küldözgetem neked a finomabbnál finomabb kajákat :D :D
És persze, hogy hiányollak. Az, aki sűrűn jár ide, rossz, ha úgy alakul, hogy nem tud jönni.

Ági!
Pihenj sokat, és nagyon figyelj oda magadra. Már nagyon várom az eredményeket. Mindig Duddu jut eszembe, hogy neki elsőre sikerült. Miért ne sikerülhetne neked is :)

Sysy!
Sajnálom Andriskát, de valóban igaza lehet Divallianak. Az unokatesóm kisfiának is hasonló problémája volt, de a dokija nem javasolna neki ezt a módszert, hanem neki is sokat kellett tornáztatnia, és pár hónap alatt rendbejött a kisfia. Egyébként ez nálunk családi „örökség” apai oldalról, mert én is nehezen ülök törökülésbe, eléggé kötött vagyok. De ennek ellenére én ifi élsportoló voltam, és nem akadályozott a sportban sem.

Zsúka!
Köszi a vicceket. Még-még-még….
:) a negatív teszt miatt, de azért: Drukk-drukk-drukk!

Mátra!
Beírnád a táblába a megjegyzésembe, hogy „Szabadság: júni 11-20”? Na most megyek olvasni mail-t…

Puszi mindenkinek,
Kép
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Nekem nincsenek WC-zési gondjaim. :wink: Iszonyat sokat eszek, és bármit. Az Elevitet minden 2. nap szedem, a folsavat csak a fogamzásig kell szedni külön.
Nyugodtan parázz, látod én is ezt csinálom, pedig mindent megtanultam róla. Csak sajnos a hasznosítható infókat nem mondják el. :?

Csibe!
Akkor értem!
De én erről nem találtam semmit, szerintem kérdezd meg az orvosodat. Bocsi. :oops:

Ági! :)
Korábban akinek beültettek, annak mindig adtak egy ilyen pici terhességi tesztet is, olyan stift szerűt. Azt hittem, hogy ez jár, de lehet csak promós anyag volt, amit szétosztottak.

Sysy!
Jó egészséget kívánok neked.
Én is hordtam kengyelt 1 évig (nem tudom miért), az unokaöcséim terpesz nadrágot. Abban tanultam meg járni, anyukám teljes égésére a kórházban, mert azt hitték, hogy nem adta rám. :lol:

Sosi!
Nagyon sajnálom! :cry:

Junkó!
Ez nem igazságos, hogy mindenkinek jó főnöke van. :wink: Hogy éritek el ezeket a dolgokat? :lol:

Zsúka!
Sajnálom a negatív tesztet. :lol:
A sárgás folyás bajt is jelenthet, légyszi csináltass tenyésztést, he ez normális mensi előtt, akkor inkább ne, de ha viszket, fáj, picit ég, akkor mindenképpen még ma, amíg meg nem jön. Elmondod a dokinak, meg fog érteni. Csak nagyon vigyázz, mert mensi előtt fertőzés nem jó!!!!!!!

Davalia!
Szia, nem szeretnélek megbántani, de leírom a véleményemet.
Terpeszpelus, illetve kengyel displáziás csípő esetén is javallt. Nagyon jó, hogy utána olvastál, de szerintem érdemesebb akkor már egy Ortopédia tankönyvet elővenni. Gratulálok, hogy otthon kezelted a bébidet, de én ezt másnak nem ajánlanám, mert én hiába hordtam mai napig pattanó csípőm van, anatómiai eltérés nélkül, mert nem tudták 100%-ban korrigálni. Viszont egészséges vagyok én is. Csak 50% esélyem van 35 éves korom után a csípőprotézisre. Bár nem akarom leírni, de amikor rákérdezek, a legtöbb nő bevallja ezt, illetve előidézhető a pattanás. Ez nem 30 évvel ezelőtti módszer, hanem prevenciónak hívják. :wink:

Gabi!
Én is erre gondoltam, nem szeretnék velük kitolni. Most nyűglődhetünk az új néven, de talán még van időnk.
Annyira édi cicád van. :lol:

Puszi: N

Kép
narco

Jucmuc!
Igen még neked akartam írni!!!!!
A kedvenc városom Padova. 15 éves koromban voltam ott, és nem értettem, hogy az emberek mit esznek Velencén, ha ott van egy ilyen csoda hely, mint padova. Hoztam onnan egy képeslepot, azóta őrizgetem.
Mellette van a Garda tó, és Gardaland is, mert körúton voltunk, és ezek fogtak mega legjobban.
De jó neked, hogy ott lakhatsz.
Énis,énis.....

N

Kép
narco

Mátra!
Nem jött mél :cry: :cry: :cry:
Vendég

Gyors eldicsekszem mit csináltam Buboréknak. Ezek az első alkotásaim ami kifejezetten neki készültek. Majd rácsvédő lesz belőlük.
http://gallery.site.hu/u/kancellar/kancellar/buboreknak/

kancellárka

Niki!
Nagyon szépek! :)
Arra gondoltam, én is csinálok majd ilyeneket. A keresztszemesből nézted, abból az újságból, amit össze kellett gyűjteni?
Nagyon cukik.

N

Kép
narco

Narco!
Fórumon csereberélünk mintákat, ha tetszik adj priviben mail címet és elküldöm, amúgy van egy csomó babás mintám már amiket összegyűjtögettem, csak nem szabad nyilvánossá tenni, mert jogvédettek. Ha lesz rá igény máshonnan is akkor felrakom majd a képeket levédett helyre.

kancellárka

Csibe
Írtam neked mailt. Egészen más témában.
j.
Vendég

Kanci!
Csak azért kérdeztem, mert annak idején én összegyűjtöttem azt az újságot, így van nagyon sok mintám.
Köszönöm, hogy segítenél, de előbb elhozom azokat, és átnézem, aztán ha nagyon nem találok, akkor kérek tőled. Nem szeretnék olyanokat kérni, amik jogvédettek. Érted ugye?

még egyszer nagyon köszönöm: N

Kép
narco

Narco!
A lefűzhetős újságra gondolsz? Azt egy ideig én is vettem, de annyira nekem nem jött be. Az új az jobban tetszik, de azt meg drágállom.
Amúgy ha egymás közt adogatjuk a jogvédett mintát az nem szabályellenes, olyan mintha kölcsönadnál egy cd-t.

kancellárka

Szép napot mindenkinek!:)

Csibe
Bocsika a figyelmetlenségemért... :oops:

Mátra
Remélem a másik doki többet és okosabbakat mond!
Hát nem tudom, ha épp hülye hangulatban vagyok, akkor
én tuti lefejeltem volna ezt a dokit... :?
Nagyon jó ez az új tábla!!!

Nomi
Jobbulást neked!
Gyógyulj meg mielőbb!

Anikó
A kutyusok nevében is köszönöm a dícséretet! :)
A mellény az enyém, csak akkor épp kicsi volt rám, és
rápróbáltam a kutyusokra.:) De imádják amikor ilyen
marhaságokat találok ki nekik :)

Ági
Mennek a drukkok!

Sysy
Tuti, hogy Andriska hamarosan rendbejön! :)
Örülök, hogy jelentkeztél! Jó olvasni rólatok!

Junkó
Tök jó fej főnököd van :)

Zsúka
Csak csendben jegyzem meg: azt hiszem régebben Unique
is ilyen sárgás izéről számolt be, mielőtt megtudta,
hogy Laura a pocijában van!

Sosi
Sajnálom az 1 cn-t :(

Monyóka
Nagyon édes a kicsi Zeusz.

Angie
Ne nagyon dicsérgess :)
Mert így nekem baromi könnyű, hogy itthon dolgozom!
Odarakom a kajcsit, feljövök, folytatom a munkát,
elmosogatok, dolgozom tovább... szóval igy könnyen
megoldható.
Főzni meg imádok!
Bár mielőtt megismertem a párom, anyumat állandóan
azzal traktáltam, hogy én ugyan nem fogok senkire főzni,
nem fogok semmit csinálni :D És tessék :D
Forma 1: Hááát tavaly voltak izgi futamok... Idén meg
Alonso miatt monoton, hihetetlen, hogy milyen simán nyer
szinte mindig :evil:
Szegény Kimi mindig kiesik, Schumi, meg igen csak küzd
mostanában :?

Niki
Nagyon szépet csináltál Buboréknak! :)

Szisz Kép
szisszka

Norwell!

Úgy látom hasonlóan gondolkodtunk. Kell az az az 1 év szünet.
A teszt eredményét pedi tudod. Most már órák vagy napok kérdése és megjön, de sebaj mert itt a következő lehetőség. :D

Pupy! :)

Én is ugyanazt tudom mondani, mint a többiek. Az első hónapban én is szenvedtem, de aztán beállt a normál keretek közé.

Mátra! :)

Telefonba mindent elmondtam, de mégegyszer köszi.

Nomi!

Nem csináltál azóta egy másik tesztet, most már tuti, hogy ki kellene mutatnia. :) Ha jól emlékszem akkor jövő héten mentek a dokihoz?

Ebba!

Ne félj, csak bízzál, előbb-utóbb mindenkinek összejön, csak a mikor az ismeretlen. :D

Anikó!

Már évzáró az oviban és már be is zár az óvoda? Gondolom jól sikerült.
Köszönöm jól vagyok és a kert dicséretet is, rengeteget dolgozok vele, majd rakok egy teljes képet is róla, este. A cica dicséretet meg külön köszönöm. :D

Ági!

Pontosan erre gondoltam, nem tudtam, hogy mikor csinálják ezt a beavatkozást, hogy hányadik napon. Szóval, hogy mikortól lehet izgulni, de remélem hamar kiderül és boldog 8 és fél hónap vár Rád. :D

Sysy!

Szörnyű lehet, de egyáltalán nem biztos, hogy 3 hónap lesz. Ha szükség van rá, nem lehet mást csinálni. Puszild meg helyettem is. :)

Junkó!

Nagyon rendi a főnököd és ráadásul férfi, ez a tökély. :)

Monyóka!

Aranyos vagy, hogy biztatsz, de a következő hónap lesz az enyém. Zeusz pedig tünemény, nem lehet betelni vele. :D Veled mi a helyzet? Tüneteid? Tesztelsz?

Anikó!

Én is szerettem volna ha elmeséled a Te történeted, de látom már megtetted. Ha szabad kérdezni, milyen probléma van vagy egyáltalán van-e?

Angie!

Nagyon szívesen, ha kapok küldöm Nektek is. Amennyit drukkoltál nekem azt most megsokszorozva küldöm Neked, nagyon ígéretesen alakul ez a hónap. :D

Nárcisz!

Köszönöm. Szóval inkább fehéres és a sárga az nagyon halvány, van amikor van, vagy nincs. A cytológiámon annyi volt, még a P2-ön kívül, hogy coccusos, de mindig ilyen volt ezidáig. Soha nem volt P1-es és teljesen jó.
Hogy vagy ma ezen a nevezetes napon? :D

Szisszka!

Köszönöm. Drága vagy, amíg nem jön meg addig van remény.

Zsúka
zsúka

Zsúka!
P1 csak a szűz lányoknak van, P2 az nagyon jó, és minden nemi életet élő nőnek van.
A coccussal viszont kezdeni kellene valamit. Tudok ajánlani pár dolgot, mert később probléma lehet belőle pl terhesség, szülés. Segíthetek? Ha igen, akkor privi e-mailban leírom.

Sziszka!
Nakam eóis az egyik kedvencem Kimi (az idegbeteg finn). Nagyon tudna, de nem jó a gép.
Nekem a tavalyi sem volt nagyon érdekes, vagyis a tavaly előtti, mert akkor meg mindig a Schumi nyert. De hát ennyit tehetnek a szabályok.

Kanci!
Már nemtudom mi a neve. Nekem tetszett. De a sógornőm anyukája 1 nap alatt megcsinál egy nagy mintát, egy terítőt 2-3 nap alatt, beszegve meg minden, és már saját mindtákat atlál ki, iszonyat jókat. Nekem is van már belőle pár. Majd fényképezek tőle , ha érdekel.
Köszönöm még egyszer a segítséget, és nem felejtem el (remélem).

N

Kép
narco

kanci ezek tok jooook:)nagyon teccik.Sajnos tuvel cernaval nem vagyok joban.

zsuka en a helyedben addig nem adnam fel meg meg nem jon.Mondom en akinek mar egy hete kesik,na de mindegy.
tuneteim.cicifajas,sok huvelyvaladek(nekem is feheres,neha tojasfeherkje)viszonylag magas ho(36,7-36,8)nalam mez mar magas.
ennyi.teszt lesz majd de meg nem tom mikor.

lanyok nem ma mondta nomi hogy tesztel????

narco.nekem candida huvelygombam volt/van.ez veszelyes?azt mondta a doki hogy nem,fel varosnak ez van.

Kép
monyoka

Narco!
Fénykép mindig jöhet :)

A p1 csak szüzeknél feltevést cáfolom, egy éves p3-mal és gyulladással való küzdelem után valami csoda folytán sikerült egy p1-es citót produkálnom, még a doki is csodállkozott. Gyorsan bele is kezdtünk végre a babaprojektbe :)

kancellárka

Junkó!
Hiányérzetem lett, amikor a nevedet megláttam. És hát lám-lám visszaolvasás közben rájöttem, hogy valamiért nem válaszoltam neked. Pedig ezzel a Word-ben írásos módszerrel jól át tudom olvasni, hogy ki mit ír, és párhúzamosan válaszolni is tudok rá.
Igen, hát mi sem így terveztük, eredetileg április közepén el akartuk kezdeni az építkezés, de már csak az lett volna meglepő, ha minden a tervek szerint halad. Ma elvileg ásniuk kellene az alapot, de ebben az esőben fogalmam sincs, hogy tudnak-e dolgozni.
Olaszba mentek nyaralni? Az tök jó. Én még csak Velencében voltam, Isztriáról hajókáztunk egyszer át, de nagyon megfogott. Majd a Garta tóhoz szeretnék eljutni. Nárcisz is írta, hogy mennyire tetszett neki.
A felújítás pedig megvár, ne is aggódj miatta. A kandallót én is begyújtanám, ha lenne :)

Niki!
Ezeket te hímezted?????
Fantasztikus!!! És be fogod keretezni? Én is szeretek ilyeneket csinálni, de úgy utálom, hogy nincs semmire időm. Lusta dög vagyok. Jaj, kezdem szégyelni magam, hogy itt mindenki milyen ügyes, áldozatokat hoz, hogy éljen a hobbijának, én meg itt sajnálkozom magamon, hogy mennyire elfáradok a nap végére, és semmit nem csinálok esténként. Na, ezen el kell gondolkoznom....

Zsúka!
Minden hónap ígéretesnek tűnik, aztán jön a nagy semmi :( Én ehhez már lassan hozzászokok. És a mensid még nem jött meg!!! Tehát ne add még fel. Persze ne is éld bele magad. Még kapunk képeket? Bármit, növény, állat, lakás, mindegy, csak a te tulajdonod legyen. Ti építkeztetek, vagy készen vettétek a házatokat?

Bogárka!
Merre jársz? Azt mondtad, hogy ma tesztelsz. Féltelek, hogy megtetted, és csalódottságodban nem jössz. Ugy-e nem jól gondolom.
Tökmag Anitáról tudsz valamit. Nagyon eltűnt az utóbbi időben. Hiányolom! Két hét múlva megyek Szentgyörgyre, és gondoltam, találkozok vele, de nem tudom elérni.

Tökmag!
Ha olvasol bennünket, akkor légyszi jelentkezz!!!

Szisz!
Igazad van. Idén Alonso miatt unalmas, tehát továbbra sem fogom nézni :( Szerintem ezzel a sok szabályozással elszurták a Forma1-et. Legtöbb pályán előzni sem lehet rendesen, és hacsak a bokszban nem történik valami, vagy ki nem esik valaki, akkor marad a végéig úgy, ahogy elindult.
Egyébként én is szeretek főzni, de könnyen ki is tudok esni a ritmusból. Na majd a szép új nagy konyhámban novembertől :)
Vendég

Angie!
Anyaggal lesz keretezve rácsvédő lesz.
amúgy engem kifejezetten pihentet ha ilyet csinálok esténként, kikapcsolódás az egész napi teendőhöz képest. Bár könnyen vagyok, mert a párom is sokat segít házimunkában, meg még nincs gyerkőc sem.

kancellárka

Na én elköszönök, még mennem kell a városba is, hát persze hogy most kezdett el esni.
mindenkinek szép hosszú hétvégét kívánok!

kancellárka

Kanci!
Valszeg rendbetettek. Persze a P1-P2 között igen kicsi az átmenet. Csak szerettem volna megnyugtatni. A nőgyógyászaton nekem azt mondták, hogy 99%-ban a betegeknek P2, persze egészséges esetben. De hát minden alól van kivétel.

Monyo!
A candida nem veszélyes, mint állandó lakó, mindig ott van a hüvelyflórában. Csak akkor van baj, ha a flóra felborul Erre nagyon kell figyelni. Azt nem tudom, hogy a candida diéta hogyan válik be, mert nem próbáltam, és nem is találkoztam olyannal, aki próbálta volna. A kérdés egyébként nagyon nehéz.

Ha gondoljátok írok majd róla bővebben.

n

Kép
narco

Évi77!
Dórika ma nem alszik?
Vártam, hogy ma ismét jössz!
Ja... úgy rémlik, mintha azt írtad volna, hogy ma apa szabit vesz ki, és együtt lesz a család.
Akkor hát nagyon jó bulizást a családnak :)

Pupy!
Segíts nekem légyszi abban, hogy ha berakom az outlookba a smileyt, akkor onnan hogyan tudom gif-be kimenteni. A job egérgombbal nem ad fel mentési opciót :( :(
Vendég

Nárcisz!

Megköszönném.
E-maiL:sallaizs@budapest.hu

Niki!

Nagyon ügyi vagy, rendelést hova lehet küldeni? :D

Monyoka!

Tessék tesztelni vagy dokihoz menni. Ez így nem jó, valami oka van, hogy nem jön meg. Megígéred? :)

Angie!

Tudom miről beszélsz, de leszünk mi még babásak mindnyájan. :D
Max. 1-2 napot csúszik aztán nekem is megjön, csak a stressz miatt csúszik, most annyira koncentráltam és éreztem, hogy ennyi sex után össze kell jönnie, dehát ez van.

Na lépek haza, remélem lesz net a hétvégén.

Sok-sok puszi Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsúka
zsúka

De jó Zsúka Neked, hogy ilyen hamar léphetsz haza!!!
Neked is nagyon jó hétvégét! De azért gyere, ha bármi is kiderül.
Puszi,
Vendég

Angie!

Már lent kéne lennem az autónál, de persze, hogy benéztem még, hátha van valami. :D
Köztisztviselő vagyok 2-kor vége a munkaidőnek, bár este 11-kor is jártam haza. :(

Puszi

Ui: Muszáj volt írnom Neked. :D
zsúka

Sziasztok!

Drága Sziszka!
Nem azért írtam!!!! :oops: Semmi baj!
Csak jót mosolyogtam, hogy leírtam,mert sokan kérdezték, erre még hárman megkérdeztétek! :D
Szóval (Monyoka te is figyelj!) lány nevem lenne:
1.Noémi,2.Dorka,3.Nikol
Fiúval már nehezebb dolgom van:én Ákost szeretnék, a drága férjecském leszavazott.Talán András v. Péter, de NEM TUDOM!!!!
Elég nehéz, a családnevünk is bonyolítja egy kicsit!

Mátra!
Köszike a táblát!Puszi!

Narco!
Köszi mégegyszer.Csüt-ön megyek a dokihoz, majd rákérdezek!

Junko!
Mindjárt elolvasom!

Jaj, egész nap ömlik az eső!Borzasztó!!!!!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Zsúka!Kép
Hát, nem erre számítottam……Tutira negatív???

Kanci!
Tudom, de annnnnnnnnyira imádom!!! Egyébként az ekcémám miatt alapból ki kéne lőnöm többek között az epret, csokit, paradicsomot stb. is… De használok egy nagyon jó kenőcsöt, bőröm oké, úgyhogy eszem, ami belefér!!! :D De ma nem tudunk kimenni szedni, mert zuhog az eső... Kezdenek eper-elvonási tüneteim lenni, már két napja nem ettem! Ráadásul benn figyel a hűtőben egy adag tejszínhab is hozzá.... Képmmmmmmmm...................
Nagyon jók a hímzések, Buboréknak biztosan nagyon fog tetszeni!!!

Monyócikám!
Hát, én úgy gondoltam, hogy azért ez az első gyerek talán nem fog rekordsebességgel kicsusszanni, és előtte mindenképp írok, hogy "csajok, megyek szülni"! :D Igaz, hogy ez még csak a dolog eleje... De megvan Mátra telószáma, úgyhogy ő fog Benneteket értesíteni.
Próbáld ki, hogy külön megnyitsz egy Word-ot, és miközben olvasod a hozzászólásokat, a Word-be pötyögöd a válaszokat. Én is így csinálom, különben meg lennék lőve! :D

Angie!
Igen, a rózsaszín tényleg lehet a repitől, nagyon drukkolok, hogy bejöjjön!!!! Kende baba is utálja a hideget, tegnap épp azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy az idén még a teraszra sem tudunk kimenni, olyan sz@r időnk lesz…

Sysy!
Szegény Andris… Biztos nagyon rossz lehet neki ez a kengyel-dolog.

Tuti, hogy valami front van, mert éjjel volt néhány jóslóm... Be is tojtam picit, de aztán elmúlt, olyasmi volt, mintha mensi akart volna jönni…:D Pedig még a kórházi táskámból hiányzik néhány cucc, úgyhogy meg is beszéltem Kende babával, hogy még 10 napig legyen szíves benn maradni, amúgy is hideg van! :D Meg aztán holnap megyünk az első NST-re, azért szeretném azt is kipróbálni! :D

No, a rossz idő ellenére is szép napot mindenkinek!
Kép

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Junko!
Válaszoltam az emilre! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok!
Egy kis feminizmus... :twisted:

Férfi, az aki......
-úgy tesz vissza minden üveget a hűtőbe, hogy csak 1 korty ital van az alján.

-aki úgy teszi be a szennyesbe a ruháját, hogy az alsónadrágjában 2 csomóban ott figyel a 2 zokni is.

-aki minden poharat, amiből iszik, a lakás különböző pontján helyez el, előszeretettel a virágcserepek mellé.

-aki 2 órát utazik 30 fokban, hogy egy kocsit megnézzen, de ha Te megkéred egy 2 perces kitérőre, húzza a száját.

-aki, ha TV-t néz, nem válaszol a harmadik "Mit ennél, drágám?" kérdésre sem.

-aki, ha Forma 1 van, képes reggel 5-re felhúzni az órát és felkelni hétvégén,de ha téged kell 8-ra dolgozni vinnie, tuti, hogy miatta késel el.

-aki minden másnap vagy az irodája előtt vár a kollégájára, aki a kulcsot hozza, mert ő otthon hagyta, vagy otthon vár másfél órát a feleségére a ház előtt, mert a lakáskulcsot az irodában hagyta.

-aki hetente egyszer, amikor töltőre teszi otthon a telefonját, otthon is felejti.

-aki, ha a 3 éves gyereke azt mondja télen, hogy reggel papucsban hozta az anyja a bölcsibe, akkor el is hiszi és úgy viszi haza.

-aki minden nevezetes ünnepet pár nappal később köszönt.

-akinek az anyja ,,EZT” az ételt nem ,,ÍGY”, szokta főzni.

-aki nem érti, miért nem a szülei háza mellett akarsz építkezni.

-aki, ha beteg, rögtön béna is lesz, de ha Te vagy beteg, akkor is megbénul.

-akinek egy tárgy megkeresése egyet jelent a szoba közepén megállással és ,,nem tudod, hol van”? kérdés ismételgetésével...

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Most látom, hogy Lilypie.com németül is tud. Ez tök jó! Na nem mintha én németül is tudnék, csak jó, hogy van ilyen lehetőség. Én azért bízom az időjósok tévedésében.

Zsúka!
Jó is köztisztviselőnek lenni. Én is pályázom egy ilyen pozícióra, e nehéz bekerülni. Köszi, hogy értem visszajöttél. Jól esett :)

Én nem vagyok egy nagy cicarajongó, sőt semmilyen, de ezek a képek még nekem is tetszettek.
Szívből jövő szeretettel cicakedvelőinknek:
Vendég

A képfeltöltés helyett az elküld gombot nyomtam meg. De ez péntek délután lévén gondolom megbocsájtjátok nekem.

Tehát a képek:
Kép
Kép

Bogárka!
Merre vagy?
Vendég

Lányok!

Nomibogár írt priviben, hogy nem engedi be a rendszer, azaz ide a forumba nem tud írni, nem jelenik meg neki az az ablak, amibe írni lehet az üzeneteket.

Azt üzeni, hogy jól van, és hogy nem tesztelt ma, ki akarta ezt a napot még bírni, de reméli, hogy holnap már tud többet mondani. A mensije még mindig sehol, tehát lehet drukkolni neki tovább (ezt már én tettem hozzá :) ).

Szegényke látja, hogy milyen sokat írtunk, és ő is hozzászolna, de nem tud :cry: :cry: :cry:

Bogárka!
Mi drukkolunk Neked!!!
Vendég

Most kaptam!

EL NE FELJETSEM HÉTFŐN MUNKASZÜNET
Kép

Zsúka neked már vége a munkádnak, de többiek jöttök majd hétvégén?
Vagy itt leszek magányosan egyedül?

N

Kép
narco

Nomi!
nagyon szurkolok akkor!
Remélem minden rendben jó lesz.

N

Kép
narco

Hát hihetetlen milyen szörnyű idő van kint.
Itt a június, de a nyár sehol :( :cry:

Zsúka
Drukkolok nagyon! :wink:

Csibe
Szerintem biztosan meg tudtok majd egyezni a férjeddel :)
Szép neveket választottatok ám!

Nomi
Neked is drukk drukk drukk a teszthez!!!! :wink:

Nárcisz
Én hétvégén tuti melózni fogok.
Csak hát hétvégén itthon lesz a párom, igy nem nagyon fogok a géphze jutni, valószínűleg ő fog dolgozni rajta. :(

Kép Szisz
szisszka

Angie
Novembertől új konyha?
Ez izgalmasan hangzik :)
Nekünk kicsi a konyhánk, de rájöttem, nekem nem is való a nagy, mer akkor hajlamos vagyok szétrámolni mindent, és akkor csak halmozódik a kupi. A pici konyhát meg szépen rendben tudom tartani.
Forma1: hát igen ezek az állandó szabályváltoztatások nagyon szétbarmolták... Ezek már csak az üzletben gondolkodnak, sajnos.

Nárcisz
Én pont tavaly előtt voltam kint a Hungaroringen.
Schumi nagyon simán nyert akkor! Tuti, hogy tv-ben nézve halálra untam volna magam, de ott a helyszínen nagyon jó volt :)
Kimi (idegbeteg finn) -> ez tetszik.
Amúgy most Monacoban kapott egy szép autót jégből. Nagyon durva volt!!! Láttad a képeket?

Kép Szisz
szisszka

Sziasztok!

Itthon vagyok és nem voltam fodrásznál sem, mert nem végeztem a munkával. Viszont vettem egy csodaszép fekete szoknyát (jó lesz majd az államvizsgára is). egy drapp cipőt kemény ezer forintért és egy feketét. Szóval beruháztam, a párom(:)) apukája tiszteletére.

Megyek visszaolvasni, de én olyan nagyon álmos vagyok...
A hajammal is kéne kezdeni valamit, hideg van és a diéta elkezdése óta ma vagyok éhes először. De nagyon ám :(
mátra

Kedves Lányok!

Én is lépek a munkahelyről, és búcsúzom a hétvégére. Nem tudom, tudok-e jönni keddig, de az biztos, hogy ha nem, akkor nagyon fogtok hiányozni.

Küldök egy kis napocskát, hátha az megszugerálja az időt!
Kép

Puszi Kép
Vendég

Sziasztok!
Egyedül vagyok itthon (illetve a párom Nagymamijával) , gyorsan kihasználom az időt.
Annyira hűvös van, hogy még az ujjaim is elgémberedtek, alig tudok gépelni. Rettenet ez az idő.
Angie remélem a napocskád hatásos lesz.

Monyo
ez a candida történet nekem mindig a rémálmom. Mindig attól tartok, hogy nekem is ez van/lesz. Ha jól tudom, az nem csak a hüvelyben lehet, hanem máshol is??!! egy ismerősöm alaposan kivizsgáltatta magát, nagyon elhízott és kiderült, lehet, hogy ez a gomba áll a háttérben. Én sem vagyok jártas a témában, csak hallok ezt-azt. De ma már könyvtárnyi könyv van ebben a témában.
Drukkolok a következő tesztedig. Bizony amíg nem jön meg, nem szabad feladni. (de utána se, amikor esetleg jön a mélypont!!!)

Kanci
megnéztem a kézimunkád. Ügyi vagy és ráadásul ennyit csináltál! Én is szoktam keresztszemest, de a tiéd nagyon profi.

Ma nagyon jó napom volt, hiába ez a borúlt szomorú idő, de szivetmelengető történt. Végre itt volt nálunk a Húgom és a 3 éves kisfia. Olyan jó volt 6 hét után újra látni őket. Tesóm már gömbölyödik, jövő csütörtökön megy uh-ra (az már nem is 12. hanem 13. heti lesz).

Na megyek, próbálok tovább visszaolvasni. megpróbálom megkeresni Tjuca beszámolóját.
Puszi
syry
syrynx

Sziasztok!

Annyi állatszerető ember van itt, hogy gondoltam megmutatom én is az én kutyusomat! Ő volt a mindenem, amíg meg nem ismertem a férjem és sajnos szegényt mostanában egy kicsit hanyagolom! :oops:

Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
De aranyos! Fajtiszta ugye? Most nem jut eszembe..beagle? Vagy nem jól emlékszem? Nekem spánielem van, nagyon imádom, csak most nekem sincs rá túl sok időm,mert itt az év vége, meg állandóan esik, így ugrott a hosszú sétáltatás.

Nálunk Miskolc mellett sok helyen befűtöttek, mi is azért hagytuk ki,mert már kihúztuk a gázkazán izéjét :)
Szisszka!
Konyha ügyben én is így gondolom: Nagy konyha=nagy kupi. A kicsiben meg már egy pont után nem tudsz hova pakolni.

Mátra!
Ma én is vásárló körúton voltam. Vettem ezrt-azt, de pl. szép alkalmi blúz vagy csak 40kg alattiakra van, vagy 8E ft tól.

Szia edi!
Írtam az avonnak, szólj, ha visszaírnak!

zita
ebba

Sziasztok, Lanyok! csoda folytan sikerult bejelentkezni es ha minden igaz el is jut hozzatok:)
lattam, hogy sokat irtatok, es sokat batoritottatok, koszonom nektek!
Angie: kosz, hogy tovabbitottad uzenetemet a Lanyoknak! rendes vagy:)
Most megyek aludni, mert nagyon faraszto hetem volt, de igerem (ha a babanet is ugy akarja) holnap bepotolom minden mulasztasomat:)
Ja, es reggel lesz a kettes szamu teszt :) vagy inkabb :( ?
Aludjatok jol, es holnap ebredjetek egy szep hetvegere!
Puszi Nektek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: