Megjöttünk mi is a nyaralásból ma délután. Nagyon jól éreztük magunkat, voltunk Pécsen állatkertben, Villányban, na meg a szállodában uszi, pezsgőfürdő, szauna, masszázs, szóval jó volt.
Nagyjából végig is olvastam, amit írtatok idáig, na meg a képeket is megcsodáltam.
Ja és vasárnap a 32 fokban (mikor itthon szakadt az eső), a lányom egy szál szoknyában virított, annyira édes volt benne.
Olvastam, hogy sokat írtatok az elalvásról. Az nálunk soha nem volt gond, már a vacsorába belealszik Lili, de még félálomban megeszi, és alszik is hajnalig. Most már ha éjszaka ébred, elég egy cumi a szájába, és ennyi, alszik tovább. Most már néhány éjszakája csak olyan öt körül veszem ki az ágyából szopizni, ha kéri, és még 7-ig alszik tovább. Viszont nem tudom, miért ébred ilyen sokszor sírva, márcsak nem a cumi hiányzik....
Délután gyorsan elmentünk tanácsadásra is, Lili 7700 g (egy üveg kajcsi után közvetlenül
Sam,
jó újra hallani rólad, gratulálok a babához és az esküvőhöz.
Syg,
te gyártottad a kutyás tortát?
Szeretne még valamelyikőtök iwiw meghívót? Most látom, hogy nekem is van egy.
Nana , Attinah
kitartás, szurkolok nektek. A 2222 már egész jó érték, nekem még nem is volt ennyi, mikor elkezdtem szülni.
Hétfőn lesz Lili keresztelője, még annyira nem vagyok rá felkészülve, nem mi szerveztük, gyakorlatilag csak oda kell menni. Az biztos, hogy keresztelőig aznap csak szopi, vagy max. tápszer lesz, nehogy balesetes legyen a szép ruha.
Csináltunk sok képet, majd teszek fel. Pl. majdnem mászósakat, Lili lassan kezd rájönni, hogy egyszerre kell a lábát és a kezét kitámasztani, ha valahova el akar jutni, de egyenlőre csak egyre messzebb jut a játékaitól
Roz,
nem olvastam, hogy kaptál-e választ, én irfanview-t használok a képkicsinyítésre, ingyen letölthető, pl. az origo szoftverbázisából.
Még biztos csomó mindent akartam írni, de majd szépen lassan.

Első fotóm
[img][/quote][/url]