Szani

!
Mikor talizunk? Kimegyünk hozzátok, ha gondolod, csak beszéljük meg hol találkozunk. Szentendréig kitalálok

Gyönyörű nagylegény lett Andriskából is! Ilyen foltja a Zsombinak is van, csak neki a hátán. Kicsit kisebb, de szerintem ugyanaz. A Panna már ezerrel mászik, mindenhol feláll, nagyon édi. Jön az 5. foga. A Zsombi már kúszik, ha nagyon akar mászik is. Ül már ő is egyedül. a 3. foggal küzd, de ő férfi módjára meg is szenved ezzel, egy hétig keltünk óránként. Na ez elég nehéz volt - hozzászoktunk hogy átalusszák az éjszakát

. Sokat dumálnak, szeretgetik egymást. Nálunk a Panci az anyásabb, állandóan engem követ, rámmászik, puszilgat = nyálaz

Nem is tudom miket kérdeztél még... Esznek már sokmindent, egyelőre elég jól. Ciciharapás nálunk is volt, de hidd el ez elmúlik!!! Tejed meg biztos van még valamennyi, ha nem, jó neki csak a komfort cici is, az anya!!! Mondjuk ha rendszeresen csinálja akkor talán tényleg nem kéri már... Nem tudom
Stellus

!! Gyönyörűek a fiúk! Így képről szerintem egyelőre rád hasonlítanak inkább, nem? Főleg a Botond. Szerintem. Jól bírod, csajszi? Sokat sétáltok? Tényleg, milyen kocsitok van? Beállt már valamilyen napirend? Nekünk úgy ahogy. De azt vettem észre, hogy az egynemű ikreknél ez talán könnyebben megy. Úgy találkoznék veletek is!!!!
Inari

Nagy gratula Csiga Annához!!! Ennyit arról, hogy totál azt érztem, kisfiad lesz!!!
Timi

Dia = én? Szivesen felajánlom, bár nálam ez a dolog totál befuccsolt, kicsit el is ment a kedvem... Részünkről beszélek Zuxxal az időpontokkal kapcsolatban.
Kata

Örülök, hogy ilyen boldog vagy, olyan szépeket írtál!! Csak így tovább!! (jaj, azt akartam kérdezni, hogy ugye anno odaadtam azokat a candidás papírokat? Majd valamikor vissza tudod adni? Egyszer hátha összefutunk

)
Melba

Túl a félidőn máris! Észbe sem kapsz és már a kezedben is tarthatod ŐT!!!
Andinak

, kellems pihenést, hát igen, jó kis cég ez

!!
Roxall, drága

Már akartam milliószor írni neked, meg kérdezni az államvizsgád. Eszembe voltál aznap. Sajnálom, hogy nem sikerült. Tárgyalásban vagyok ám a Gigivel, mert valamikor elmegyünk hozzájuk visszadni valamit és jó lenne veletek is talizni. Mit gondolsz? Csak én vagyok béna, mert elnéztem múltkor is az időpontot
Gigikém

, bocsi. Majd írok privit, aztán csak összejön.
Kagyló

, ti mikor kezdtek?
Kisvé

: a profilodban az aláírásodba be kell másolni a BBcode-ot - az egész szöveget ami ott van. Menni fog ez a szülinapig biztosan! Gyönyörűek a babáid. Pannának is ilyen édi lábai vannak
athiz

, szia, mesélj magatokról!
eper

, fogsz te még várakozni a Dévainál!!!!
Tudom sokmindenkit kiagytam, de elvesztem néha a fonalat. Drukkolok nektek, sok puszi
enigma
Drága Hajni

, gondolok rád holnap!