Mátra!
Köszönjük a táblát.

Azért majd ha időd engedi, gyere és mesélj nekünk, milyen volt az elmúlt 2 napod.
Aniko!
Nekem is hiányoztál ám ma.KOmolyan olyan büszke vagyok rád,h. bármi is történik,mindíg friss és finom ebéddel, vacsival leped meg a kis családod és minket. Ez nekem sajnos nem mindíg sikerül. És milyen volt az évzáró?:)
Ebba!
Igazából nagyon nagyon picike a heg, legalábbis gondolom az a két heg lehet. Mert ugye volt egy ciszta eltávolításom is, és a műtét előtt megkérdeztem a dokimat,h. csinálna-e egy átjárhatóságit, ugyanis akkoriban (máfél éve) még "nekem nem is lehet gyerekem" szindrómában szenvedtem. ÉS így végülis 4 db pici heg maradt vissza.' a kis kamera, 2. amivel leszedték a cisztát, és 2 az átjárhatóségi miatt. Viszont azóta tudom,h. pontosan hol a petefészkem.

A műtét után nekem azt mondta a doki,h. 3 hónap és már nyugodtan terhes is lehetek, de ez mondom a ciszta miatt volt, elég nagy volt már. Mivel akkor még nem volt minden körülményünk adott, ezért újra kezdtem a fogigátlót. Amit tavaly novemberben hagytam abba, márciusban voltam a dokinál, megvizsgált, azt mondta minden rendben van, még a méhszájsebem is elmúlt.

És idén március közepén kitaláltuk,h. akkor uccu neki, és április közepén össze is jött. Ha rajtam múlna mindenkinek ezt kívánnám,h. 1,5 hónap alatt (végülis ez volt a 2. peteérésem, de az is lehet,h. a márciusiról lekéstünk, akkor viszont az első)legyen meg a babája. A Fertilityn, ahol a hőmet vezetem, ez az 1. ciklusom.

Szerintem ne izgulj, meg fogsz nyugodni az eredmény kapcsán, és már jön is a baba.
Lányok, senkit nem akartam elszomorítani, azzal,h. ismét leírtam,h. nekem milyen könnyen összejött, pedig én meg voltam róla győződve,h. nekem nem is fog ez menni...
Nomi!
Sajnálom a lázat, és téyleg remélem,h. azóta minden rendben. Holnap reggel lesz valami?
Most megyek és elkapom apát

(ahogy ZSúka is tanácsolta, jól fogok vele lakni:)) mindenkinek csodaszép álmokat és sok-sok puszit!
Reggel találkozunk!
Ja és a párom is MINDENKIT üdvözöl és köszöni MINDENKINEK a jókívánságokat!!:)