A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok,

Szeretnek egy felajanlast tenni. Otthon van ket doboz Clostym, amit az orvos irt fel, de vegul megsem lett ra szukseg. Kép

Ugy mukodik, hogy ki kell tenni az agy melle az ejjeliszekrenyre, legyinteni egyet, hogy ebben a honapban mar nem johet ossze, de a kov. honapban ezzel a Closty-val majd sikerulni fog, aztan odabujni Apucihoz es akkor egyutt lenni, amikor jolesik. KépKépKépKép

Szoval, ki keri? (Persze ingyen es bermentve...) Akit erdekel a dolog, az irjon a csirketojas@index.hu cimre. KépKép
Helyileg BP-en lakom, de postan is fel tudom adni.

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Mamacs, Kép
Boldog szulinapot! KépKépKép

Edelweis,
Jo hallani, hogy "jol vagy". KépKépKépKép
Latom, atkerultem a babas tablaba. Elvileg jan. 25-en fogja Gombócka vegleg felboritani a csalad nyugalmat Kép, de minden UH szerint 4-7 nappal kisebb, ugyhogy kesobb lesz az. KépKép

Jovika,
Nyugi, ossze fog az a baba is jonni. CSak nyugi meg egy kicsit. Kép

Gitta, Doris es a tobbiek,
Nagyon halas vagyok Nektek! Meg vagyok arrol gyozodve, hogy a Ti infoitok es ramparancsolasotok nelkul Gombócka mar nem lenne...Meg egyszer ezer koszonet erte!!!!!! KépKépKépKép

Gombóc
gombóc

Jovika!

Én is olyan türelmetlen lány vagyok, mint Te, és még sokan mások, ebben a topicban. Nagyon szeretnénk már babát, és nehéz minden hónapban azt a mondatot mondani, ami a topic címe is: ... ma megint megjött...
De itt olyan erõs összetartás van, úgy segítjük egymást, ami nagyon sokat segít abban, hogy pozitívan és optimizmussal álljunk a dolgokhoz.
Ami nagyon de nagyon fontos, hogy legyél nyugodtabb, lazább, mert görcsösen nagyon nehezen jön össze a baba.
Mi itt próbálunk Neked segíteni, de emellett a párod segítségére is nagy szükség van. Mindig csak azokat a tanácsokat fogadd el, amik nem tesznek stresszessé. Próbálj meg minél többet pihenni, kikapcsolódni, pároddal kettesben lenni akár egy kis nyaralás formájában is. Ne vedd bizonyításnak ezt a dolgot!

Nagyon drukkolunk Neked, hogy meg tudj nyugodni, és türlemesebb tudj lenni! Tudom, hogy nehéz, mert az én gondolataim is állandóan a baba körül járnak, de a lányok optimizmusa engem is megnyugtat, és bizakodóvá tesz. A baba jönni fog hogg el, amikor õ szeretne.

Nelli
nelli2

Szép jó reggelt MindenkinekKép
JovikaKép
Értem már a helyzetet és maximálisan meg tudom érteni az érzésed de tényleg nem szabadna siettetned az idõtKépKép Mióta próbálkoztok? Párocskád volt már kivizsgáláson? Próbálj kicsit megnyugodni és az új otthonotokra koncentrálniKép Hidd el elöbb-utóbb népes kis családotok leszKép
LujzaKép
Kétségtelenül kellemesebb így próbálkoznotokKép Talán a nyugi majd meghozza az eredményétKép
GombócKép
Nagyon szívesenKép Vigyázz MagatokraKép
NelliKép
Bizony, bizonyKép A babuka jönni fog amikor Õ akarKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

DORIS Kép
a "szokásos" hõállás-jelentés: 37,2 és 37,3 között félúton, 28. cn. Megfogadtam a tanácsod, minden reggel megállapitom, hogy ez milyen szép hõ, és semmi több, megpróbálok nem levonni következtetéseket belõle. Talán most sikerült/sikerül nem görcsölnöm a témán, telnek a napok, majd kiderül, hogy mi lesz.

ANDY Kép
ne haragudj, tegnap nem jutottam el az irásig, fõnököm egész nap boldogitott Kép, nem tudom, a mai nap hogyan alakul, de igyexem.

Most nincs több idõm irni, meló van, de késõbb megpróbálok irni.

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok lanyok!

A barnasozas mellett Kép , azert kicsit orulok is, mert az elozo honapokhoz kepest szinte nulla mennyiseg volt. Kép Talan legkozelebb mar ennyi sem lesz. Probalok olyan bizakodo lenni, mint Doris. Kép

Virag! El kuldtem a cimemet. Es koszi meg egyszer. Kép
Lujza! A sok tuszocske nagyon jo. Szoritok, hogy meg egy inszemre ne legyen szukseged. Kép
Bera! Koszi a felajanlasod. Ezek szerint Neked sikerult szerezned cseppeket. Elmondtak, hogy mennyit kell belole naponta iszogatni?
Gomboc! Harom hettel ezelott jol jott volna a felajanlasod, de azota kivaltottam a receptet, bar csak a jovo heten fogom elkezdeni szedni, ha most ugy erkezik a piros, ahogy en szamoltam.

puszi!

Andi
andi28

Jó reggelt Mindenkinek !

RitaKép
Nagyon szép a hõd !!! Tessék ám húzni magaddal !Kép Én a 25. napon vagyok 37,2-vel. Megyek utánnad Kép

JovikaKép
Szerintem ne görcsölj ennyire a babán. Kicsit próbálj mással foglalkozni, lekötni magad a gyermekeiddel, meglátod hamarabb összejön ! Te már bizonyítottál, van 2 szép csemetéd, biztos a 3. is összejön. Párodat kivizsgálták már ?

GombócKép
Email ment magánba.

Andi28Kép
Nagyon jó, hogy keveset barnázol. Ez a Closty hatása? A Closty-tól nekem is kevesebb lett.

EditKép
Mi a helyzet ? Hogy vagy?

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

CATEYE Kép
Fogom a kezed Kép!

Cupp,

Rita
knérita

Jó reggelt !!!

Én meg már a 36. napon vagyok, a hõm 37...??? Ki érti ezt??? Doki szerint elõfordulhat, hogy ilyen késõn van peteérés, a 28. napon, a hõm azóta 37... Ezek szerint még 6 napKépKépKép De ha már elhúzódik a ciklus, legalább valamelyest normális... De jönne már meg!!! Na jó ez a pár nap már igazán nem számít, csak szeretnénk már élesben gyakorlatozniKépKépKép

Hermi
Hermi

Nem is 36, már 37. nap...

Hermi
Hermi

RitaKép
Ez nagyon bíztató...KépKép Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Andi28Kép
Ügyi vagy, hogy próbálod "jól" kezelni a dolgotKép
HermiKép
Ha a 28. napon volt pé-ed, akkor könnyen elõfordulhat, hogy a 43. nap környékén jön meg...ha megjönKép

doris

DORIS Kép
ált. 28-29 napos szokott lenni, de a múlt hónapban 31-re jött meg, bár akkor is biztos volt valami, csak nem maradt meg (nem tudom, emlékszel-e rá, többször rosszul voltam, bár ezt lehet, hogy pszichésen produkáltam, a hõm is magas volt, de nem ennyire, mint most). Szóval várok és türelmes vagyok, és nem fogok kétségbe esni, ha megjön, mert akkor jön a HSG, amitõl megnõnek az esélyeink.

Puszó,

Rita
knérita

Lányok, akik már 3x napon vagytok, hogy álltok? Mi újság Veletek?

Én a 34. napon vagyok, de semmi jel. Se erre se arra.
Pedig legkésõbb hétvégén meg kell jönnie. 35 nap nálam még nem furcsa, de ha több lesz, akkor még az is lehet, hogy hosszabbodott a ciklusom. Vajon miért? Kinek van erre ötlete?

Nelli
nelli2

Jó reggelt mindenkinek!
DORIS: a 24.napon vagyok, a 20.-on ment fel a hõm(37.1, 37.1, 37.2), de ma reggel 2 tizeddel alacsonyabb volt, mint tegnap, vagyis 37 fok. A ciklusom általában 30 napos. Szerinted ez a hónap már veszett fejsze nyele? De õszintén!
HERMI: épp tegnap jutottál eszembe, hogy mi lehet veled! Az esélyes napokon nem akcióztatok? Ha igen, akkor bármi is lehet!Kép
JOVI: nem elkeseredni! Türelem babát terem!
Virág
Virág

Bera
Írtam magánban, de ez a fránya rendszerünk nem akarta átküldeni. Ma újra megpróbáltam...

Edith
Kerested Ninát. Õ most nem tud netközelbe jönni. A levelet, amit írt én tettem fel a topicba. Rajtam keresztül üzenhetsz neki.

mindenkinek puszika
Bogár
Bogár

Szia Virág!

2 hónapja volt hasi mûtétem, 2 hete látott az orvos, azóta lehet csak szexelni és azt mondta, hogy mensi után mehet már élesben, így még védekeztünk...szóval, ha nem a szent lélektõl, akkor nem hinném hogy babaKépKépKép

Hermi
Hermi

Szia Bogár!!

Látom már jobban vagy lelkileg, 9rülökKépKép

Hermi
Hermi

RitaKép
Nagyon helyes, jól látod a dolgot. Ha nem is lesz most esetleg babuka (de még bármi lehetKép ) akkor a HSG után nagyon nagyok az esélyekKép
VirágKép
Ez a zuhanás még nem jelenti feltétlenül a menzid megjövetelét. Nekem az elõzõ ciklusom vége így nézett ki: 37.4, 37.3, 37.1 és ekkor bár biztosra vettem, hogy megjön, mert ez volt a ciklusom 28. napja és nekem 28-29 naposak szoktak lenni...de nem, mert utána visszament 37.3-ra aztán 37.1, 37.1, 37, majd 36.8 és ekkor jött meg.
A ciklus második felében is lehet egy-két tizedes zuhanás de sokkal kevésbé ingadozó mint az elsõ fele. Én azt gondolom, hogy nem fog még megjönniKép

doris

Sziasztok Lányok!

RitaKép
Drukkolok nagyon. Szerintem is nagyon esélyes vagy.Kép

EdiKép
Veled mi újság? Remélem, még mindig nem jött meg.

Nekem tegnap óta nincs túl jó kedvem, ezért nem is nagyon írtam. Már érzem, hogy mindjárt megjön. Szerintem holnap reggel lesz "a nagy nap"Kép.
Tegnap nagyon el voltam keseredve e miatt, de ma már jobban vagyok. Szerencsére nem sokáig tart nálam a búslakodás, bár a csalódottság érzés még megvan.
Tudjátok, ez volt a 2. clostis hónap + nyaraltunk, pihentünk, annyira bíztam benne. De hát most se sikerült.
Holnap megyek dokihoz és akkor megtudom, hogy hogyan tovább.
Kicsit most úgy érzem, hogy belefáradtam ebbe az egészbe, ami tudom hogy sokaknak furcsán hangozhat, hiszen csak a 7. ciklus volt, de nekem lassan örökkévalóságnak tûnik és ráadásul az út végét se nagyon látom.
Bocs Lányok a negatív hangvételért, kicsit szégyellem is magam, hiszen a 7 ciklusommal szinte még fiatal próbálkozónak számítok, de ez sajnos a rám törõ érzéseket nem befolyásolja.
Ha megjön és kezdõdik az új "menet" tudom jobban leszek.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Fel a fejjel...mindannyian csalódunk amikor megjön de ez egy új ciklus kezdetét is jelenti egybenKépKép Honnan tudod biztosan, hogy meg fog jönni? Sokan számolnak be arról, hogy olyan "mindjárt megjön" érzésük volt terhesség elején....

doris

Szia ZsuzsuKép

Ugyanígy éreztem én is az elõzõ ciklusomban, amikor el kezdtem barnázni. Már tudtam, hogy meg fog jönni, és nagyon lehangolt. Ezen túl leszel, ha kezded az új ciklust. Akkor megint várakozással és reményekkel telve fogod kezdeni. Én minden hónapban valami újdonságot bevetettem baba ügyben ami reményt adott (pl. Closty vagy cickafark-palástfû tea, vagy Gynevac aztán Utrogestan stb.) szóval mindig volt miért várnom a következõ ciklustKép Fel a fejjel, a következõ hónapban biztos összejön, fõleg, hogy mész dokihoz is. Majd írd meg, hogy mi volt, jó ?

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

DORIS:Köszi a biztató szavakat!KépÉn még sosem hõmérõztem végig ciklust, mindig csak a kiugrásig mértem, ezért nincsenek tapasztalataim.
RITA:KépKép?!
ZSUZSU:amikor teherbe estem az elején 2 hétig egyfolytában az volt az érzésem, hogy meg fog jönni.Annyira, hogy ki-ki rohangáltam a mosdóba megnézni, hogy nincs-e még vészhelyzet. Úgyhogy semmit nem jelent!
ANDI:Megkaptam a leveled, remélem ma megkapom a cseppet is!!
Szerintem a topic címét meg kellene változtatni ilyesmire például:
MA MEGINT REMÉNYKEDEM...
Virág

DorisKép CateyeKép
Köszi a vígasztaló szavakat, igen tudom, hogy 1-2 nap múlva már ismét újúlt erõre kapva vágok bele a következõ ciklusba.
Remélem, holnap a doki mond valami bíztatót. Majd megírom hétfõn, hogy mi volt.

Doris
Onnan tudom, hogy meg fog jönni, hogy menetrend szerint minden hónapban ugyanaz történik. Még a clostira is fittyet hány a szervezetem. Szóval mindig az van, hogy a 19-21 napok körül furcsán fáj egy kicsit a hasam és felpuffad. Majd ez elmúlik és csak a 26-27. napok körül jelentkezik újra, akkor már azzal az érzéssel párosulva, hogy mindjárt megjön és ilyenkor várni kell még általában 2-3 napot és meg is jön. Meg van még számos más apróbb jel is, ami miatt én eddig még csak a reménykedõs fázisba se jutottam el soha.
Szerintem tesztet sem fogok csinálni, ha egyszer ezek a tünetek elmaradnak + kihúzom a 32. napig, akkor tuti babás leszek.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lanyok!

Jovika ne legyel ilyen negativ, te minidg olyan kis vidam vagy, na majd meselek vicceket a csetenKép

Andy remelem jon meg ma, mert most jutottam odaig, hogy begepelem a babas gorbemet. Nem emlekszem hogy megtettem-e mar, ha igen akkor bocsi es ugorjatok atKép

1. 36.6
mensi alatt nem mertem
7. 36.75 X
8. 36.85
9. 36.6
10. 36.6 X
11. 36.65
12. 36.5
13. 36.65
14. 36.6 X
15. 36.65
16. 36.6
17. 36.75 X UH, 15 mm-es tuszo
18. 36.8
19. 36.85 X
20. 36.8 UH, 18 mm-es tuszo, mellette egy mar megrepedt helye
21. 36.85 X
22. 37.05
23. 37.05 X
24. 37.05
25. 37.05 X
26. 37.00 UH, mar nem latszott a nagy tuszo, csak egy piciKép
27. 37.00
28. 37.1
29. 37.05
30. 37.05
31. 37.05
32. 37.1
33. 37.00 X
34. 37.15
35. 37.00
36. 37.05 pozitiv tesztKép
37. nem mertem (a nagy oromkodesbenKép)
38. 37.15

Igy utolag ugy tunik, hogy a 16. napon lehetett a peteeres, es a 17. napi akcio kapta elKép Es mint latjatok, nekem is voltak kisebb-nagyobb esesek a ciklus 2. feleben, biztos nem ugyanabban az idoben mertem, vagy rosszabbul aludtam. Ugyhogy ez nem jelent semmitKép

Puszi: orsoly
orsoly

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg, de a hõm már csak 37 volt reggel. Szerintem hamarosan megjön akkor.

Edith!
Én már úgy unom ezt a várakozást. Jó lenne tudni, hogy most mi van. Te voltál dokinál? Én még dokihoz se tudok menni mert elutazunk.

Zsuzsu!
Ezeken én is keresztül mentem tavaly, de most már nem úgy fogom fel a dolgokat. Állandóan görcsöltem hogy megjön, nem jön. Most már úgy vagyok vele ha nem jön össze spontán akkor is még ott a lombik és hány nõnek sikerült így. Nem szabad letörni én már két éve lesz hogy belekezdtem a babaprojektbe.

Virág!
Tényleg neked csak a 45. nap lett pozitív a teszted? A hõdet mérted közben?

Rita, Nelli, Edi!Kép
Drukkolok nagyon!!!

Puszi

Andy
Andy

Orsoly!

Köszi hogy bepötyögted. Látom csak te is akkor teszteltél amikor már eltelt 14 nap hogy a hõd felment 37 fölé.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Edith!
Sajnálom, hogy nem +! Kép

Virág!
Köszi! Kép

Jovika!
Mivel tudnánk felvidítani? Kép Azt tudom..., de valami mással?

Gombóc!
Nekünk az a legnagyobb köszönet, ha gombócka jól van! Kép

Zsuzsu!
Kép Kitartás! Amikor a legkevésbé reméled, akkor is jöhet a babuci! Kép

Lányok!
Ne keseredjetek el, ha a teszt nem mutat ki semmit! Én már 6 hetes voltam, mire az elsõ teszt pozitív lett!!! Pedig elõtte csináltam vagy 2-t!!!

Üdv:
Gitta
gitta

OrsolyKép
De jó volt látni ezt a görbétKépKép
ZsuzsuKép
Értem....sajnálomKép Én legalább 4-5 hónapja nem teszteltem. Valahogy biztos vagyok abban, hogy ha sikerül akkor azt egyértelmûen tudni fogom...

doris

ANDY: Tényleg. Én eddig csak a kiugrásig mértem a hõmet, utána már nem. De ezentúl fogom - a Ti hatásotokra.
Virág
Virág

Sziasztok leányzók!

Edith!
Úgy sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Csak most olvastam. Pedig annyira biztató volt minden. Hogy érzed magad?

Zsuzsu!
Tehát akkor már biztos, hogy meg fog jönni?
Mert tudod van úgy, hogy mensis tünetek vannak és közben meg már ott lapul a babóca a pociban.

Andy!
Bár tudom, hogy kissé visszaesett a hõd, azért még mindig megüti a 37 fokos szintet, ami még jó. És Orsoly is írta, hogy neki milyen volt a hõgörbéje, és nála sem volt 37-nél sokkal magasabb. És neked még a melleid is feszülnek.
Mióta feszülnek a melleid? Peteérés óta, vagy csak mostanában?

Jovika!
Teljesen meg tudom érteni, hogy mit érzel. Nagyon rossz tudom, de nem lehet mást tenni, mint tovább lépni, és tovább harcolni a babáért. Nyugodtan sírd ki magad, én is sokszor szoktam sírni, és utána könnyebb. Bár a problémát sajnos nem oldja meg.

Virág!
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen édes kis babákat tudsz berakni ide nekünk. Köszönjük szépen.

Ti tudjátok, hogy mennyi a legmegfelelõbb vastagságú méhnyálkahártya ahhoz, hogy a babóca meg tudjon tapadni? Hány mm.?
És mennyi a minimális mm., ahhoz hogy megtapadhasson?

Éva
Éva

Virag! Koszonom! Nagyon varom! Kép

CatEye! En ebben a honapban csak Duphastont szedtem, es mar ettol kevesebb lett a barnam. Remelem a jovo ciklusban a clostyval egyutt teljesen el is mulik. annyira bizom benne. Kép

Doris! Koszi a dicseretet! Kép

Hermi! Kitartast! A mutet elott ugy volt, hogy 6 honapig kell varnotok, ha jol emlekszem. Ahhoz kepest pedig ez a nehany nap igazan nem sok. Gondolj arra, hogy milyen jo kis szervezeted van, ha ilyen gyorsan gyogyultal. Kép

Zsuzsu! Fel a fejjel! Amig nem jon meg, addig tessek csak remenykedni. Kép

Nagy-nagy drukk a vege fele jaroknak! Es sok + tesztet! Kép

Andi
andi28

Lányok!
Annyit beszéltünk, az úgy érzem, "meg fog jönni" állapotról, hogy már én is ezt kezdem érezni. Mivel az utóbbi napokban tudatosan többet iszom, mint korábban, ráadásul állandóan a WC-re járok.
Rossz ez a bizonytalanság.

Nelli
nelli2

ÉvaKép
Igen én olvastam errõl egy orvos válaszánt. 8-9 mm között már be tud ágyazódni a babuka de úgy tudom sokkal jobb, ha ennél vastagabbKép Neked néztek UH-on nyálkahártya vastagságot? Ha igen hányadik napon és mekkora volt?
NelliKép
Remélem csak érzed, de nem fog megjönni....

doris

Ismerek egy csajt, Franciaországban élnek, ott azt mondták neki a dokik, hogy a tül vastag nyálkahártya se jó. Azt hiszem a 8-10-12-öt mondták neki optimálisnak...

Hermi
Hermi

OrsolyKép

Köszönjük a babás görbédet. Jó ilyet is látni. Legyetek nagyon boldogokKép Bárcsak már mi is feltehetnénk a sajátunkatKép

Andi28Kép
Akkor tuti, hogy progi gondod van, ha a Duphastonnal lett kevesebb a barnás !!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Mai baba:
Kép
Virág

Doris!

Nekem most, hogy inszem. és lombik volt, sokszor volt uh. és hallottam is mindig ahogy az orvos a nõvérnek diktálja, hogy a tüszõk milyen nagyok és milyen a nyálkahártya vastagsága. De már nem emlékszem, hogy mikor mit mondott annyi sokszor volt uh.
De amikor a beültetés volt, akkor arra az egyre emlékszem, hogy mit mondott. Én megkérdeztem, hogy milyen a ny.hártya, és õ azt mondta, hogy 8-as. Erre én visszakérdeztem, hogy az jó-e? Erre azt mondta hogy jó.
De én nagyon aggódós típus vagyok, és ezt az orvosom is észrevette rajtam, és mindig nyugtatgatott is, hogy minden redben lesz. És most attól félek, hogy csak azért mondta a 8 mm-es nyálkahártyára hogy jó, hogy nehogy emiatt is elkezdjek aggódni. Ti mit gondoltok?
És mivel lehet vastagítani, javítani a nyálkahártyát? Csak a cickafark és palástfû tea van erre a célra, vagy tudtok még valami mást is ajánlani?

Andi!
Szerintem is a progeszteronszinteddel volt baj, de a gyogyi úgy látszik kezdi rendbe rakni, a clostival együtt meg szinte tuti befutó leszel.Kép

Éva
Éva

Éva a 8-as nyálkahártyát tüszõéréskor nézték 12. nap környékén nem???? Az nagyon jó, mert mire tüszõrepi van még egy kicsit vastagodik és akkor pont optimális!!! Nem kell ezen aggódni!

Hermi
Hermi

Hermi!

Nem tüszõéréskor volt 8 mm-es a nyálkahártya, hanem akkor amikor az embriókat beültették a méhembe. Ez a ciklus 18. napja volt.
Szerintem nem valami jó ez a vastagság, és ráadásul magas az FSH-m és a prolaktinom. Hát semmi nem akarja a szervezetemben a kisbabát? Minden ellene dolgozik.
Úgy félek, hogy mi lesz.

Éva
Éva

Éva

Ha nem lett volna megfelelõ a nyálkahártya vastagság akkor be se ültetik az embriót!!!!

Hermi
Hermi

Éva!
Kitartás! Neked már ott van a kis élet a pocidban! Nyugodj meg, hogy ott is maradjon! Pihizz sokat! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Hermi!

Nem tudom, lehet hogy gondolták, hogy a nyálkahártyán már nem tudnak változtatni, de azért a babákat beültetik hátha mégis csoda történik.
De nem történt. Kép

Gitta!
Sajnos már kiderült, hogy nem sikerült a lombik. Júniusban volt, és épp 4 hete volt a vérvétel, amikor kiderült, hogy nem sikerült.
A következõ lombik októberben esedékes. Hol van az még??? És ki tudja hogy milyenek lesznek ismét az eredmények és az esélyek?

Éva
Éva

Éva!
Kb. 1 hete duzzadtak meg a melleim, de pár napja rettentõen érzékenyek. Szerintem nekem is meg fog jönni, de majd kiderül holnap ha esik még a hõm. Csak 10 napja van még fent.

Puszi

Andy
Andy

Éva

Ne legyél már ennyira pesszimista!!!!
Ha nem lett volna esély arra, hogy a babák megmaradjanak akkor nem csinálnak beültetést egyáltalán!!!!

Hermi
Hermi

Éva!
Most már beugrott, hogy mondtad! Ne haragudj, csak jót akartam! De addig még sok idõ van, lehet baba még a köv. elött! Kép

Lányok!
Eddig is iszonyú hányingerem volt, de tegnap óta állandóan az van! Lehet ez a bromó hatása??? Pedig csak negyedet szedek be belõle esténként hétfõ óta! Mi lesz velem a jövõhéten, amikor felet kell majd szednem? Kép Másnál is elõfordult?

Üdv:
Gitta
gitta

ÉvaKép
Na most megnyugodhatsz...Kép Én rendszeresen járok 24. napi UH-ra és nekem minden alkalommal 9 mm-es volt a nyálkahártyám amire az orvosom minden alkalommal azt mondta, hogy nagyon jó, ebbõl bármi lehetKépKép 24. napon!!! Valakitõl azt hallottam, hogy már 5 mm-es nyh-ba is be tud ágyazódni a babukaKép A 8 mm 18. napon szerintem tökéletes. Én bízom az orvosomban és a tiédben is. Nem kockáztatnak, ha nem megfelelõek a körülmények ezt el kell hogy hiddKép Drukkolok, hogy októberben minden jól alakuljonKép Lehet, hogy nagyjából egy idõben kezdjük el a felkészülést...Kép

doris

Sziasztok!

Eddig meg nem mondta egyik dokis sem, hogy gond lenne a progimmal, de attol persze meg lehet. Remelem azert a kovetkezo clostis ciklus tenyleg teljesen rendbe hozza. Kép

Lanyok! Ha egyszer en babas leszek, akkor ram sem fogtok ismerni, annyira boldog leszek! Kép

Eva! Ne legy pesszimista. Bizz az orvosodban es probald magad elfoglalni valami jo dologgal oktoberig. Sokkal gyorsabban megy ugy az ido. En is most kezdtem el egy uj nyelvet tanulni, amig azzal foglalkozom, nem a baban ragodom. Remelem be is valik ez a tervem. Kép

Doris es akik meg emlekeztek Lorara! Most sikerult kideritem, hogy veszelyeztetett terhes es mar nem dolgozik. Remelem azert minden rendben lesz vele es a babaval!

Puszika!

Andi
andi28

Éva!
Kétszer pötyögtem be ezt a szöveget, de nem sikerült, most hátha.
Nehogy elkeseredj! Októberig még annyi minden történhet. Természetes úton is jöhet az a babuka, akkor, mikor nem is várnád. Légy nyugodt, ne legyél görcsös, kapcsolódj ki, járjál el a pároddal, és meg lesz az eredménye. Ha nem, akkor októbetben sikerül a lombik. Bizz magatokban, légy optimista!

Nelli
nelli2

Andi28Kép
Mi történhetett Lorával? Az utolsó babanetes bulin még ott volt és olyan jól érezte magát... Remélem semmi komoly. Ha lesz még infod légyszi írd megKép

doris

ÉvaKép

Ne hagyd, hogy a keserûség magával ragadjon !!!!! Nellinek igaza van, hogy nagy az esélyed, hogy októberig spontán összejön a babóca. Szerintem kapcsolódj ki, járj el tanulni, vagy sportolni valamit.
Én például most iratkoztam be aquafittnessre, amit mindig nagyon várok, és nagyon jól érzem magam ott. Teljesen kikapcsol. (Kismamáknak is nagyon ajánlottKép)

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: