A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fáradt Dorka nem semmi. :)

Vica, :)
enyém Gabi, tiéd? Lehet, h szomszédok vagyunk?

Angéla,
boldog névnapot! Ládd mán, épp csak megszülettél, azt megint ünnepelnek téged! Helyes! :)

Ti miért nem alszotok? Ilyen időben sztem csak azt lehet. Eszter végignyomta az éjszakát, majd délelőtt még 2 órát, és most is az ágyában relaxál. :) Remélem, tőlem örökölte a frontérzéketlenséget, én is csak a TV-ből tudom, ha front van. :P

Csokis keksz, nyami nyami! Miért nincs száját nyaló szmájli?

Vic,
a 3. harmadban még lehetsz álmos, a 4.ben már nem lesz lehetőséged eme űrnői hóbortra. :mrgreen:

Ancsi,
te tényleg 10 hónapig fejtél? Apppám... na, ez a nem semmi! :)
Egyébként meg ne kínozd azt a csajt mindenféle ízetlen sületlenséggel, rántsd be azt a főzeléket emberesen, azt hadd szóljon! 10 hósan már olyan mindegy! Eszter itt már javában tejet ivott meg perkeltet nyomott ebédre. Igazit, nem norbisat. :mrgreen:
neet
neet

"viszont sosem lennék boldog a családom, barátaim, a magyar kultura és gyökerek nélkül.Fibi"

NA, erről van itten szó gyerekek! Dettó! Én éltem, dolgoztam kint kb 2.5 évet, ezt nagyon megtanultam belőle. De ezt úúgyis mindenkinek magának kell megtapasztalnia, sztem.
neet
neet

Angélát Isten éltesse sokáig!

És üdv az új pocakosoknak is!
Tincsi!
Remélem megkaptad a mailemet!

Neet!
Kitartás a tanuláshoz/vizsgához! :wink:

Ancsi!
Én a borsót soha nem paszíroztam, max. turmixoltam. Lencsi hogy is áll fogilag? Mert amióta Emmának vannak fogai, kedvenc foglalatossága a borsó- és kukoricaszemek felcsipegetése az etetőszék tálcájáról. Óriási mennyiséget képes megenni belőle.
Tudom, hogy sokatok szerint mehetek a mókusok elé, de Emma elég gyakran eszik virslit, párizsit (persze normálisabb fajtát), de szereti, ez van. Hiába veszek meg neki bármilyen szuper sonkát, nem eszi meg. És kiflivéget, Auchan-es sajtos pogit, meg anyukám féle pogit, sajtos rudat is kap már jóval egy éves kora előttől. Sőt ropit is eszik egy ideje 8) Na, mivel borzasszalak még el titeket?
manoka11

Gabi :) Szerintem Dorkád tud a leghülyébb pózokban és helyeken elaludni :lol:

Annyira disznóság ez az idő hétágra süt a nap de közben meg olyan szél van, hogy egy bölényt is felborítana :(

Zsanci :) tök jó, hogy ezt a sziget-programot megtaláltad! És miylen szemed van! Én Fürtösfejűnél csak a rongyit meg a cumit vettem észre, te meg a cipőt... hiába, a gyakorlott anyai szem :)

Hát akkor meg van oldva a következő probléma: kedden én szabadnapos vagyok és akkorra szép időt mondanak, úgyhogy én nekiindulnék ennek a szigetnek, talizni, ha van kedvetek. Ki tart velem? Ott aztán tényleg lehet jönni-menni, kúszni-mászni és beszélgetni is.

Jucusnak milyen rossz élménye volt a gyerekszigeten?

Neet :) Jelentősen emeled a komforérzetemet a beszólásaiddal - ugyan ezt már mondtam, de sebaj :lol: cücc :)

Neet :)
indianyo

Zsan:
miért szegény Juc?Ő mit mondana?És egyáltalán,hol van Juc?

A nike-at a fóti cora-ban lévő nike boltban szoktuk venni.Ott kapni egyedül még 17/!/ is.Baromi jó kis bolt.Mondjuk ezt éppen a tesz veszen vettem :lol:/ Van ott egy srác,aki újakat is árul jópénzért :wink:/

petergabi

Lányok!

Van egy kérésem/kérdésem: jún. 14-18. között Németországba utazunk, és szükségünk lenne egy hátihordozóra. Tudna nekünk valaki - aki nem nélkülözné ebben a pár napban - kölcsönözni erre az időre egyet? Emma nem bírja túl sokáig babakocsiban, és ott azért nagyobb távokat is fogunk menni, mint itthon, ezért gondoltam, hogy jó lenne valami alternatív megoldás. Kengurut kapunk, de azért az kevésbé kényelmes. Köszi előre is, ha valaki tud segíteni!
manoka11

Indi:
most miért mondod ezt :?: :lol:
Ez még nem is annyira gáz!Erre emlékszel,ez az egyik kedvencem:
Kép

petergabi

Zsanci!
De jó, hogy írtad a gyerekszigetet, én nem is gondoltam rá! Pedig tavaly is voltunk, de Emma még nagyon pici volt akkor, most már biztos lesz pár dolog, amit élvezne.
manoka11

Itt vagyok!Meg lettem szólítva.
gyerekszigeti kaland:
első alkalom,hogy kimentünk,Soma kiszáll autóból és elesik,és pont egy sörösüvegben landolt ami felvágta a csuklóját.Vissza kocsiba,rendőri kisérettel menőhöz,ott bekötik és elküldenek János kórházba.tetanusz.

De lehet,hogy idén újra próbálkozunk,ez 2 éve volt azt hiszem :lol:
20170114224602

menőhöz értsd mentőhöz
20170114224602

Gabi!
Nekem is ez a képetek jutott eszembe!!! Annyira bennem maradt, ahogy Dorka a fotelba hasalva alszik :lol:
És ilyen hamar elkészül manapság egy ház? Vagy könnyűszerkezetes lesz? mert úgy hallottam, azok pikk-pakk készen vannak.
Baba nemére nagyon kíváncsiak vagyunk, már a 12 hetesen is rákérdeztünk, de még nem tudták megmondani :lol: Szretnénk egy kiscsajt is :D

Gyereksziget nagyon klassz! Lehet, mi is kinézünk hétfőn!

Manóka!
Én nem borzadtam el! :D Én úgy vagyok ezekkel a kajákkal, hogy amíg nem muszáj, addig nem adok. A ropi nálunk is megy, már el se merek nélküle indulni :lol: És ha vacilálok, hogy ezt most lehet-e vagy sem, akkor eszembe jut, hogy Neet mit mondana, és simán megkóstóltatom Bazsóval :lol:

Vica!
Hát, ki kellene számolnom már a szülés várható időpontját, de erre nem is merek gondolni :oops: Mivel még szoptatok, a menstruáció időpontja egyáltalán nem mérvadó. Múlt héten uh-gal megállapították, hogy 12 hetes. Azért lehet, hogy ma kiszámolom! :lol:

ÉS HOL VAN JUC :?:
zuzmo1

Ja, jól van, itt van Jucus :lol:
zuzmo1

Sziasztok!

Ez a gyereksziget tényleg tök jó ötlet, és oda nem is olyan bonyolult eljutnom :D

Indi, ilyen elalvós képeim nekem is vannak Marciról. Ő is képes extrém helyeken pózokban elszunyálni. Legutóbbi ilyen Anyukáméknál volt, mikor egész nap nem aludt, és hazaindulás előtt 10 perccel kajával a szájában :shock: elaludt a földön, amikor felemeltük, rágott egy kicsit a hamin és aludt tovább :lol:
Kép
Kép
Most ezeket találtam :lol: :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

éjszakai szopi-testhelyzet :cry:
Szerencsére egy hónapja nem volt benne részem, de előtte kb fél óránként :cry:
zuzmo1

Manóka!
a párizsival még várok, de nem 2 éves koráig, hanem amíg bírom, és nem szedi ki a kezünkből. :) egyszer a kolbászért csinált iszonyat hisztit, úgyhogy engedtem megnyalni neki, és harapott is belőle. :) DÖGERŐS VOLT :), de nem zavarta. amúgy csak két alsó foga van még csak. de a kenyérhéjjat nagyon szépen tömi befelé, csak néha nyel félre. persze csak 2-3 centis kis darabot eszik, nem ezzel tömöm :)

Neet!
én sajna nem tudok rántást csinálni, mert mindég kispórolom belőle az olajat és az egészből csomó lesz, de a habarás megy, úgyhogy majdnem mindent habarok.

Den!
inkább csak én gondolkodtam, hogy elmennék, de onnan is lehetne netezni. :) férjem eléggé röghöz kötött, úgyhogy 99%, hogy maradunk.

A PAPRIKÁSKRUMPLI - jelentem - ízlett Lencsinek. kiszedtem pár krumplit szafttal, majd a fazékban maradó cuccot felturbóztam még kis sóval, erőspistával, meg lebbencstésztával. ez jutott nekem.

ha beteszitek, rögtön felengedi a rendszer, de csak ha megfelel a követelményeknek (felbontás, max. kbyte)
ancsipancsi

Nem fáznak meg ezek a gyerekek a földön? Az egyik zokni nélkül.... :lol: , másik meg menő Nike cipőben, de kövön :). Nálunk meg férjem folyton leszid, ha ne figyelek, és engedem, hogy Lencsi a szőnyegről lemásszon a kőre. meg fogom mutatni neki ezeket a képeket! ;-)
ancsipancsi

Ancsi,
no para, borítsd meg azt a marmonkannát, akkor tuti kijön elég olaj. :))

Zuz,
na ugye. :) Örülök hogy ilyen eredménnyel terjesztem nagyanyáink életrenevelő izéit. :lol:

SÜT A NAAAP! :)
neet
neet

Gabi, Pocak!
Mindig is arra vágytam, hogy a gyermekem ilyen könnyen elaludjon, de még soha nem fordult elő :roll:

Kaják: Emma már mindent követel, amit mi eszünk, iszonyat hisztit csap, ha nem kap belőle. A bébiételt (üvegeset) kiköpi. Pedig most, hogy megyünk No-ba jól jönne, ha megenné. Baja eddig nem volt semmitől, mondjuk kis ekcémaszerű szárazságfoltjai vannak a lábán, de kísérletezgettem, és egyelőre nem látok összefüggést a kajával.

Ancsi!
Látod, tudja Lencsi, mi a jó :arrow: kolbász :lol: Szerintem a babák nagyon örülnek az új ízeknek, ami kicsit fűszeresebb, mint az ő ételeik. Meg hát ha látják, hogy mi azt esszük, naná, hogy nekik is kell.
manoka11

Ancsi!
Én a rántást úgy csinálom, hogy ha látom, hogy túl sok lisztet tettem az olajra, akkor rakok még egy kis olajat, és kész :wink:

És én már régen feladtam, hogy ne engedjem Bazsót a kőre, mert ő nagyon szeret ott lenni. Úgyhogy jól felöltöztetem, adok rá szandit is.
zuzmo1

[quote="neet"] írta:neetrülök hogy ilyen eredménnyel terjesztem nagyanyáink életrenevelő izéit. :lol:

Neet!
Izéit és ízeit :) Engem már rég meggyőztél :lol:
manoka11

Neet!
Manapság agyon paráztatják ám az anyukákat azzal, hogy mit ehet-mit nem ehet a gyerek. Azzal egyet értek, hogy oda kell figyelni, fokozatosan kell bevezetni a kajákat, és ami allergiát válthat ki, azt egy kicsit később adjuk, de mostanában olyan durva és elvakult dolgokat látok! Anyuka kihívja a gyerekorvost a 3 hét híján 1 éves gyerekhez, hogy megbeszéljék, hogy mit ehet a gyerek (mint megtudtam, egy ilyen vizit 5 rugó :!: ), és csak akkor mer neki adni már mindent, ha a gyerekorvos áldását adja :? De még ha normális lenne a doki! De ők még mindig HA tejpépet esznek, és a doki tanácsára csak HIPP-es kaját
zuzmo1

Családunkban az a kis anekdota kering, hogy anikor a párom még kicsi volt, megkóstoltatták vele a kolbászt, és annyira elkezdett hisztizni, hogy oda kellett neki adni, és vagy fél szál kolbászt benyomott :lol: Bár apósomat ismerve kicsit túlzás, de a lényeg, hogy a babák tényleg nagyon szeretik az ilyen kajákat :lol:
zuzmo1

Zuz!
Ez az a sztori (a gyerekorvosos), amit nekem is meséltél?
Mert ez tényleg durva. Mondjuk aki kifizet ezért 5 rugót, az meg is érdemli :P

Emma 2 és fél órája alszik, kiütötte magát a játszóházban. De mindjárt felébresztem, különben este nem lesz alvás. Meg el akarok menni a MOM-ban ill. a Mammutban lévő Deichmannba, mert tegnap a Sagoyában kinéztem egy cipőt, csak nem volt 39-es.
manoka11

Manóka!
Igen. Egyre durvább a helyzet :(
Ha elutaznak hétvégére, akkor előtte gyerekorvosi vizit.......
zuzmo1

Szerintetek Decathlon-ban lehet kapni gyereknek esőköpenyt meg gumicsizmát? Szombaton megyünk oda és addig nem hiszem hogy tudnék másfelé nézelődni. Marcinak kell, ha ilyen nyár várható...

pocakpacni

Nézegetem a gyerekszigetes programokat, és ezt találtam:

Égszakadás, földindulás - A családon belüli és a gyerek felé történő kommunikáció, és a teendők árvíz, járvány, földrengés, stb. esetén.

Azért ez már kicsit túlzás, nem?
Legalábbis számomra biztosan az. Mondjuk ha ez Japánban van, ahol tényleg gyakori a földmozgás (azt hiszem, ott iskolában is tanítják, hogy mi a teendő), vagy hasonlóan érintett területen, az ok, na de nálunk? Jó, hogy sok árvíz volt mostanában, de nem hinném, hogy az érintettek eljutnak a gyerekszigetre. Sajnos.
manoka11

Pocak!

Decathlont sajnos nem tudom, de tegnap a Deichmann-ban rengeteg gyerek gumicsizma volt, csak az árukat nem néztem.
manoka11

Pocak: esőköppeny: mi most kaptunk egy nagyon menőt a Nagyitól. Poncsó fazonú, átlátszó és helyes színes figurák vannak rajta. Ez 2e pénz volt a Megatoys helyén levő babyoutletbe. De ha kevésbé csábit szeretnél és főként olcsót akkor javaslom, hogy keress fel egy kínait. Magunkank én onnan vettem és ha jól rémlik akkor 700 ft volt.

Zuz: az első, hivatalos körzetinket pont amiatt cseréltük le, mert amikor kijött az újszülött babónkhoz, akkor effektív jobban érdekelte a kéglink, meg az anyagi hogylétünk mint a baba :( És vagy fél órát vakaródzott az ajtóba, hogy hátha kap valami lét! Na akkor láttuk utoljára, gyorsan kerestem egy másikat! Szerencsére eddig nem kellett kihívnunk, de 5e Ft az bazi sok?? :o És ha nem beteg a gyerek akkor miért nem viszik be tanácsadásra és akkor nem kell az "okos" gondolatokért fizetni??!! Vagy itt pont azon van a lényeg???

Ha vacsizunk akkor Kamillának is ott kell velünk ülnie, mert ha nem hozzuk ki akkor visít az ágyába. Az asztalnál meg teljesen elfoglalja magát a nézelődéssel :) Szerintem egy-két hónap és simán kikapja a kaját a kezünkből :)
De én pontosan nem is tudom, hogy mik a mérföldkövek. Talán az, hogy tejterméket nem szabad adni neki 1 éves koráig??

R
rylie

Dorka: azt az adást én is láttam! Naggyon durva volt??!! És ráadásul úgy rendezték be azt a tök szép házat, mint a régi angliai otthonukat. Szóval volt egy nagyon szép észak-olasz külsőre mediterrán házuk ami belülről meg viktoriánus bútorokkal volt telerakva!
Mi ilyenkor mindig azon bosszankodunk, hogy általában azoknak van pénze akiknek ízlése nulla! És, hogy bezzeg ha nekünk adnának ennyi manit, mennyivel szebben, stílusosabban tudnánk berendezni egy ilyen jellegű házikót!

Gabi: csajszi nem semmi?!!!
Pocak gyerök se rossz :D

Neet: én a kint élést mindenképp kétlakian bírnám elképzelni. Itt is egy kicsit-meg ott is egy kicsit. Ez a kecskés-káposztás mondás szerint :wink:

Mano: nekünk nincs gyerekcipelő hátipukink.

Rylie
rylie

Gabi,
Akkor megnyugodtam, hogy nem én lettem nagyon lusta, van mire ráfognom az alvást :D

Neet,
Írtad, hogy Ti oda tartoztok körzeti doki szempontjából, ez alapján azt hiszem, sajnos nem vagyunk szomszédok. :( Én - ha jól vettem ki annak idején Bogárka leírásából a kerti parti idején - feljebb lakok a "hegyen", mint Bogárka. Hozzánk is el lehet jutni az 50-es busszal, de egy picit odébb vagyunk. A védőnőm neve: Kovács Péterné Györgyi, egy középkorú hölgyről van szó.
Akkor hódolok most az alvásnak, sejtem, hogy a baba megérkezése után nem lesz ilyen királyi dolgom :)

Zuzmó,
bár említetted, hogy nem mondható megbízhatónak, pontosnak a menstruációd, azért - ha esetleg nem ismered -, ide teszek egy linket. A szülés kalkulátorba csak beírod az utolsó időpontot és kihoz Neked mindenféle időpontot, mi mikor következik. Egyszerűbb, mint számolgatni :) https://www.babanet.hu/index.php
Lehet totózni :D

Ancsi,
Zuzmó ötlete után még annyit, hogy amikor nekem sem sikerült a sokadik rántás, akkor sutba vágtam a suliban tanultakat és megpróbáltam a pirítás után vízzel, vagy a leendő főzeléknek való levével felengedni és habverővel kikevergetni. Mióta így csinálom abszolút nem csomós és az ételben sem úszkálnak a darabok. Nem tudom a többiek hogy csinálják, nekem ez vált be.

Pocak, Gabi
Baba alvó pózok édesek. Egyszerűen csak eldőlnek, mint a zsák :) és már alszanak is vagy hogy csinálják ezeket a pozitúrákat?

Évi
vica94

Rylie :) Örülök, hogy orrspray bevált! Én is itt kaptam a tippet :) A Tv Deko-hoz eddig még nem volt szerencsém, de ezek után már nem is tudom, hogy ez baj-e :lol: Süti elkészült?

Gabi, Pocak :) Gyerkőceitek nem semmik! Így aludni!! :D :D

Ancsi :) Kolbász?? Sztem ezután már ne is rágódj a paprikáskrumplin :D És örülök, hogy csak gondolkodtál és maradtok :) :) Párodat meg készítsd fel, hogy előbb-utóbb nem lehet (max. korláttal) gátat szabni a gyerkőcnek, bizony menni fog a kőre is, de ez egy nacival, zoknival megoldható.

Zuz :) Ez a gyerekdokis sztori tényleg gáz, de Manókának igaza van, ha vkinek ez kell, akkor megérdemli. Mondjuk a mi dokink is szó nélkül eltette a lét, de mi nem adtunk ennyit és csak akkor kapott, amikor kijött hozzánk. És nálunk anyámék mondták, hogy pénzt kell adni a dokinak, mert először én sem adtam, azt hittem ez is a doki feladatai közé tartozik, hogy kijön oltani.
Naivden
denizsa

szia mindenki :)

épp csak átfutottam a mait és van cca. még 2 perc időm. :roll: :?

1. eszem ágában sincs ismét külföldön élni, csak az időjárás miatt vicceltem :)

2. Kedvesemmel 6(!!!!) hónapos korában jó sűrű gulyáslevest etetett a nagyija. De állítólag naagyon ízlett neki (a mai napig is :) ) Fülöpöm azért erre még várhat 2-3 évet :mrgreen:

3. hülye alvásban nekem ez a kedvencem :mrgreen:

Kép

itt kb.6 hetes volt... :)

mára sajna ennyit... :( :(

de ti bulizzatok jóóól :)

Csók

Macsek és kicsinyügiFülicsek
macskanyu

Ancsi:
miután elaludt,beraktam az ágyába! :lol:
Majd fél év múlva térjünk vissza erre a kő témára... :lol: :lol:

Egyébként a kajatémát szerintem is túllihegik mostanában!Szinte minden úgy csináltam Dorkánál,mint Orsinál,pedig 12 éve még nem voltak trendi dolgog :wink:
Persze vannak az alapok:tejet 1 éves korig nem,tojást még tovább nem.De pl.rakott krumpliból már simán kapott 1 évesen is.A lisztes dolgok is mehetnek szerintem 10 hó után,ha már amúgy is majszol kenyeret v. kiflit.Akkor már nem lesz allergiás,az tuti.
Arról nem is beszélve,hogy Dorka 15 hós kora körül tanulta meg kinyitni a hűtöt... :wink: ,nem részletezem :lol: :lol:

Zuz:
igen,könnyűszerkezetes lesz.

Vica:
mennyivel szebben hangzik,nem :?: :lol:

4 óra felé ide is ért a nap,hurrá!!!
Kép
Rögtön kimenekültünk :lol:

petergabi

Ha már alvós pózok: ugyan ez már volt, de egy csecsemőnek minden vicc új. :))
Ez 8 hósan a mávon volt. :)
Kép
neet
neet

Juc:
nem csodálom,hogy nem tartozik a kedvenc helyeid közé :(
Az eszem megáll,gyerekszigeten sörösüveg :?

petergabi

Macs, Gabi, Pocak,
hülye alvások rulezek :D :D

Kaja-téma: én már ott tartok, hogy B ma kapott a somloi galuskámbol, amit Gödöllön faltunk be (muszáj volt vmi édességet szereznem, mert ez a nap kikészitett) :D
Kinomban vettem neki gyurmát, meg zsirkrétát is, de csak szétdobálta :roll:

Sziget program jol hangzik :) Kedden is lesz még??

Arra nem válaszoltatok, hogy 1 vagy 2 gyerekkel lehet e jobban tanulni szerintetek :?: :?:

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fibi, Egerben tényleg fősuli van, de sikerült kibulizniuk, hogy legyen egy egyetemi szak és ez a töri szak. Így én történelem, bölcsész, levelezős vagyok. És eddig csókosnak számítottunk, mert hát ugye, ez még is egyetemi szak. :roll:

Hülye alvós pózok nagyon jók! :lol: :lol:

Sajna én nem tudok felrakni, mert a gépünk beteg :evil:
zanza

Tyűha, de nagy a pangás!

Fibi!
Somlói rulez, biztos ízlett Bálintnak, és ne félj, én biztos nem küldelek a mókusok elé azért, mert adtál neki :lol:

Tanulás: fogalmam sincs, csak tippelni tudok, de lehet, hogy hülyeséget mondok. Szóval szerintem ha 2 vagy több gyerek van, biztos az anyuka is jobban meg okosabban osztja be az idejét, és jobban bele tudja illeszteni a tanulást is. Egy barátnőm nemrég szülte a második gyermekét, és amikor rákérdeztem, hogy mennyivel húzósabb a dolog így két gyerkőccel, azt mondta, az egész csak logisztika :D

Deni!
Ha még olvasod, elhoznád nekem kérlek holnap tücsökre a keksz receptjét? Én is imádom a kekszeket, szívesen kipróbálnám.
manoka11

Manoka,
aha, sztem is az egész gyereknevelés "csak" logisztika meg szervezés kérdése :D
nem tudom miért, de valahogy mégis azt gondolom, hogy 2 mellett kevesebb energiám maradna tanulni...

és bocs, hogy délelött nem tudtunk mégsem játszoházba menni, de biztos olvastad, hogy miért.

Kajadologra már felépitettem egy elméletet, nem ugyanaz mint Neet-é (most nem fárasztalak vele Titeket), de a végkövetkeztetés egyezik :D

Zanza,
jaaa, értem :) ill. majdnem :roll:

KépKép
fibi

Tanulásos téma:
két gyerekkel tán azért lehet könnyebb, mert a 2 együtt jól elvan, vagy jobban, mint az egy. De ez csak egy hypothesis. Lehet, h épp abból adódnak a viták, hogy egymást idegesítik, és ezáltal szegény tanuló anyukát is. Egy biztos: ezen a sulin egyszer túlleszek, vállalok még 8 kölköt, de egy könyvet nem veszek a kezembe. Ezzel asszem mindent elmondtam. :mrgreen: Lehet, h máshol sincs ez jobban, de az eltén (csupa KISBETŰVEL) ultramegagáz a dolgok megszervezése, ahhoz, hogy bejuss egy órára, vizsgára, elég rendesen kell teperni, ehhez képest egy vizsgán átmenni már gyerekjáték, hisz ott CSAK tanulni kell.....
De sztem jobb tanulni EGYETLEN GYEREK NÉLKÜL!!! ha van választás persze.

Den,
kekszrecept jöhet itt is, vagy mélben, mert érdekel! :) De ahogy látom, többünket is.

Csókos Zanza!
:lol: :lol: :lol:

Itt nem lehet a szövegbe beszúrni szmájlit, vagy csak nekem nem megy? Akárhová állok a kurzorral, csak a végére biggyeszti oda.
neet
neet

Fibi,
ezek szerint neet fáraszt? :lol: Írd csak le, azért vagy(unk) itt. Egyébként halkan súgom meg, hogyha lenne a családban kajaérzékeny egyed, én is óvatoskodva próbálnám ki az új dolgokat, ennek hiányában azonban csak azt tartottam be, hogy hüvelyest minél később, tojást ne egy év előtt, max a keményre főtt sárgáját, és mást semmit. Amit mi eszünk, azt eszik a ded is. Eddig nem panaszkodott, max ha keveset kapott. :roll:
Mindig röhögtem azon, hogy egyes szakkönyvek szerint "az új ízeket csak 1-2 kanállal adjuk a babának, és nézzük, lesz-e negatív reakció", hát nálunk a -- reakció az volt, hogy ha elvettem a kanalat, a féléves alig múlt Eszter adig üvöltött, amíg vissza nem kapta azt. :mrgreen: :mrgreen: De ahogy elnézem, nem egyedi eset, Dóci (miniKisün) Panna (miniJucus) és sokan mások hasonlóan állnak hozzá e kérdéshez.
Vár az ágy, jóéjt.

Kisün,
már Észak és Dél harcánál tartok!!! :)
neet
neet

Fibi!
Igen, olvastam. Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, de majd legközelebb! Mi minden szerdán megyünk.

Engem érdekel az elmélet, nem fárasztasz!

Neet! :D
Emma is üvölt, ha elveszem a kaját 2 kanál után. Nem is értem, hogy akik ezeket a tanácsokat osztogatják, azoknál nincs tesztcsoport? :lol:

A két ded meg akkor játszik el együtt, ha már elég nagyok hozzá, nem?
manoka11

Sziasztok!

Látom pörög a topik ezerrel, meg sok az új, visszaolvasással nem is próbálkozom, csak ezt a legfrissebb oldalt nyitottam meg, de nem tudom megállni, hogy ne szóljak bele :lol:

Szóval nekem sokkal, de sokkal kevesebb időm jut (szinte semmi), pl. az alapítványi dolgokra vagy egyebekre, amióta két gyerkőcöm van....együttjátszás szerintem még nagyon messze van, egyenlőre még csak ölik egymást, mert mindig ugyanaz kell nekik...de persze biztos temperamentum-függő is, sztem én még 5 év múlva is azt fogom majd minden pillanatban lesni, hogy mikor gyepálja meg egyik jól a másikat....:)...na jó, ez túlzás, azért remélem eljön majd az idő mikor együtt tudnak játszani :)...bár ha jobban belegondolok akkor öcsémmel (aki szintén annyival fiatalabb tőlem, mint Doni Petrától) ez olyan 17-19 éves korunkban jött el, mikor elkezdtünk együt járni bulizni :lol:

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manoka,
igen, sztem is inkább akkor játszanak el együtt, ha nagyobbak. De ez is csak hipotézis :D , mert nincsenek nagyon itt a 2 gyermekes anyukák :( :(

Neet,
hu, most elriasztottál a tanulástol :o Én is az eltére terveztem, mondjuk ez a PPK (föiskolai kar)...

és dehogy vagy fáraszto!! :P Csak azért irtam ezt, mert az lenne fáraszto, ha én azt leirnám részletesen. :lol: De akkor a lényeg, hogy sogornöm tanácsára nagyon figyeltem eleinte, mit mikor adok dednek kajailag, és aztán szép lassan felülkerekedtek az ösztöneim, amik azt sugták, hogy ha én sütit meg paprikást eszek, és gyerek üvölt érte, na nehogymá' ne adjak neki! És kapott lassan mindent. Aztán olvastam Poppertöl, hogy ez az egészséges táplálkozás "tudomány" kissé végletekbe esett, és lassan nem merjük már élvezni az életet (ez nagyon sarkitott, ennél értelmesebben van leirva), és ezzel jol egyet is értettem. Azota már a cukor sem igazán izgat, szal somloi rulez :lol:

KépKép
fibi

Manoka,
igen, sztem is inkább akkor játszanak el együtt, ha nagyobbak. De ez is csak hipotézis :D , mert nincsenek nagyon itt a 2 gyermekes anyukák :( :(

Neet,
hu, most elriasztottál a tanulástol :o Én is az eltére terveztem, mondjuk ez a PPK (föiskolai kar)...

és dehogy vagy fáraszto!! :P Csak azért irtam ezt, mert az lenne fáraszto, ha én azt leirnám részletesen. :lol: De akkor a lényeg, hogy sogornöm tanácsára nagyon figyeltem eleinte, mit mikor adok dednek kajailag, és aztán szép lassan felülkerekedtek az ösztöneim, amik azt sugták, hogy ha én sütit meg paprikást eszek, és gyerek üvölt érte, na nehogymá' ne adjak neki! És kapott lassan mindent. Aztán olvastam Poppertöl, hogy ez az egészséges táplálkozás "tudomány" kissé végletekbe esett, és lassan nem merjük már élvezni az életet (ez nagyon sarkitott, ennél értelmesebben van leirva), és ezzel jol egyet is értettem. Azota már a cukor sem igazán izgat, szal somloi rulez :lol:

Na, joccakát :D

KépKép
fibi

Bocsi, kétszer ment el.

Bog,
akkor jol sejtettem, mert Zsan is hasonlot irt, hogy a 2 köc gyepálják sokat egymást. Akkor a suli most vagy soha :D

KépKép
fibi

Sziasztok!
Allati jok az alvos kepek!!!! :) Enyem csajok mindig csak a rendeltetes szerinti helyukon durmolnak. :( na jo azert annyira nem szomorkodom ezen am! :)

Mano - Nekunk van egy nagyon alap hátink, ha nem talalsz masikat (pl. napvedo nem art), akkor szivesen kolcsonzom.

2 gyerek mellett tanulas- hat most tenyleg nem ertem,hogy egy kőccel mit voltam ennyire elhavazva?! :D Talan kicsit kesobb, de a ketgyerekes let elso eveben biztosan nem vallalnek sulit.

Ja es kepzeljetek, Jázit felvettek a 11. kerbe egy oviba! :) Bogarka- Nalatok van mar eredmeny??

Szep napot!
Norka
norkini

Norka,
ovi éljen-éljen!! :)
És te mit csinálsz 4kor a gép előtt???

2 gyerek mellett bármi_ hát igen, valszín majd ha élvezik egymás társaságát, addig biztos még nehezebb. Férjemnek is ezt mondom, h az eleje biztos nehezebb, főleg, amikor a picibb még nem tud "semmit" (enni, menni, beszélni), de később talán könnyebb, nem? Mert ha egymással tudnak játszani, nem mindig rajtunk lógnak... vagy ez hülyeség? De férjem nem akarja kipróbálni, milyen lehet 2 gyerekkel... :shock: úgyhogy nagyon valszín, hogy én ebben a topikban már mindig off leszek, bár never say never again... :roll:

Ébred a csajom. MOST! Na most front van? Mert akkor legyen minden nap! :wink:
neet
neet

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól alakult az éjszakája!!! (nekünk nem :cry: )

Kérdés: Nem akar valaki valahol talizniiii ma??? Megőrülök attól, hogy nem találkozom mostanában 2 év fölötti egyedekkel, na jó este igen, de apa mindig kidől Marci előtt mostanság :( Talán mintha nem fújna a szél annyira...

Örömhír ( :?: ): Balu tegnap este felállt a kádban! :D Ha száratföldön is elkezdi, akkor asszem lesz pár üvöltős perc. Ezt abból gondolom, hogy ülésből is "imád" hanyattesni és akkor is kiabál mindig :? :roll: [/i]

pocakpacni

Jó reggelt!

Pocak!
Kádban felállás rulez, Emma is előszeretettel űzi ezt a sportot, tegnap majdnem befejelt a mosdókagylóba.

Fibi!
A kétgyermekes anyukák legalább megírták, mi a helyzet, mert én csak elméletet gyártottam, de úgy látszik, nem jól. De szerencsére én már nem óhajtok többet tanulni :lol:
És a kaja-elmélet teljesen helyénvaló, de sztem ehhez nem is kell nagy tudósnak lenni :)

Norka!
Köszi a felajánlást, szerintem élni fogunk vele, mert eddig nem nagyon írta senki más, hogy lenne ilyen alkalmatossága. Még a férjem megkérdezi ma a munkahelyén a kollégáit. És háááát, napfénytető, ilyen időben.... max. az eső ellen használhatnánk :mrgreen:
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: