Próbáltam visszaolvasni, míg a kisfiam alszik, igyekszem röviden válaszoni is.
Mátra
Gyógypuszik ideértek, kisfiamnak átadtam.
Mikor mész legközelebb dokihoz
Tjuca
Megkönnyeztem a szüléstörténetet. És az első képek!! Istenem, de szépek!!! Nekem ez hihetetlenül sokat jelentett, hogy megmutattad, már csak azért is, mert én a fiacskámat csak 2,5 órával a szülés után láthattam először - 5 percre.
Köszönöm, Tjuca
Monyóka
gyógypuszikat megkaptam, küldj még, jó?
Édes Monyóka! Sírd ki magad! Ez ha nem is segít, de enyhíti a fájdalmat. Nagyon rossz reménykedés után a mélybe zuhanni.
Nagyon-nagyon sajnálom
Most gondolatban átölellek, és sok-sok erőt, és párod megértését kívánom Neked!
Aniko
Köszönöm, hogy gondolsz rám/ránk! Majd csak jobb lesz! Hőmérőzést szüneteltetem, úgy is kaotikus lett.
Pupy
Köszönöm a tanácsokat! És a biztatást!! Olyan jólesett!! (József Attila

)
Junko
Akkor a nyaralás?? Ti mikor mentek?
Narco
Köszönöm, hogy érdeklődtél, most ugye sok jót nem mondhatok, de a kicsi kép édes - én ilyeneket nem tudok feltenni, meg nem is találok (ill. egyszer találtam, mozogtak, elmentettem, erre megálltak

)
Diákként én is imádtam a ciót! De most???
A "pokoli dolgozat" szenzációs!
Zsúka
Hogy vagy? Hőd továbbra is ilyen szép? nagyon szorítok Neked!!! Én amikor a kisfiammal terhes lettem, mensiszerű fájdalmaim voltak, gondoltam is, hogy megjön... Aztán...
A viccek nagyon jók!
A kerted! Hát, ha nekem feleilyen szép lenne (bár 1 cicánk nekünk is van)
Korek
Köszönöm szépen!! Már olyan rég hallottam Felőled! Hogy vagy?
Dido
Minden tanácsodot megfogadtam, köszönöm! Örülök, hogy te jobban vagy és a jövőre tekintesz!
Norwell
Nappal akkor hőmérőzés elfelejtve, jövő hónapban majd folytatom - reggel.
Te jó Ég, nemsokára itt a nagy nap!! Nagyon drukkolok Nektek!!!
Nomi
Úgy örülök, hogy jobban vagy!! Várjuk az újabb tesztet! Hőd??
Fleur
Nagyon szorítok Neked!! Pont az elmúlt napokban jutottál eszembe, és reméltem, hogy nem megint a "kedves" kollégák vannak eltűnésed hátterében!! De szerencsére olvastam, hogy nem! És 3 napi visszaolvasás! Gratula!
Kancellárka
Dolgozatot megírattam, bacikat szétköhögtem, a gyerekeknek pechjük lesz, ha pont a szünetben lesznek betegek!!
Örülök, hogy jól vagytok és buborék szívecskéje szépen dobog! A rejtélyes nevű vizsgálatra kíváncsi vagyok én is!
Zsúka, Dido, Aniko
Köszönöm a röntgenes tanácsokat!
Csibe
Gratulálok a fiúcskádhoz!!!
Brill
De jó Téged újra látni!! Hogy van kicsi lelked?? Nagyon-nagyon szorítok Neked!! Sokat gondolok Rád!!
Lányok, nagyjából idáig jutottam. Most elkezdem összeállítani a tanév utolsó témazáróját (HUrrá!!!), amit nem én íratok meg, amíg ők írják, én majd veletek beszélgetek!!

na jó, nem vagyok gonosz!
Sok puszi,( nem fekszem, hanem ülök, mert ha lefekszem, megfulladok a köhögéstől).
Rolly