A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Narco!

KÖSZI! Nagyon tuti! Le is mentettem. Kép

Most kicsit felolvadtam, végre bemelegített a hősugárzó.

Most éhes vagyok inkább várjuk a pizzánkat, rendeltünk 4-en egy xxl-est :)

Monyo!
Sírd ki magad aztán egyél egy csokit vagy sütit hesegesd el a gondolatokat és ha nem is széles mosollyal, de találn jobb kedvel várd a férjedet haza. Egy kis virtuális buksisimi csak neked: Kép

kancellárka

Junko!
Azért ha nem baj, majd én is megkérdezlek,h. nálam mit érzel.

Valér!
Én nagyon szorítok,h. Nektek is minél hamarab legyen babátok!

Zsúka!
Nagyon jók a viccek, nagyon jól teszed,h. küldesz nekünk,így vidám lesz a napunk.

Narco!
Örülök,h. tetszett az albumom. Remélem,h. hamarosan még több képet tudok felrakni. Ma felhívtam a dokim a véreredményem miatt, de még nincs meg. Azt mondta,h. jövő héten menjek be és megnézzük az eddigi vizsgálatok eredményét. (ami mondjuk nem sok) Igen szerintem is fontos, a gyermekeink a felnőtt életben is tudják használni a nevüket. De az,h. melyik név tökös, és mi a nem, szerintem ez mindenkinek szubjektív dolga.Lehet,h. a név,amit én tökösnek és szupernek találok, a gyerekemnek nem fog tetszeni. Sajnos én sem szeretem a saját nevem.
Te tudsz valamit a szteroidokról? Leírtam Angienak,h. mi a helyzet a párommal, elolvasod?

Évi79!
Én is felvettem reggel egy vastag pulcsit és még a tavaszi kabátomat is. De szerencsére a fiúk tudják,h. nagyon fázós vagyok, ezért most bekapcsolhattam a klimát, fűteni.
Én szerintem Lacipecsenyét fogok ma csinálni, párolt zöldséggel(anyukám lelkemre kötötte,h. sok zöldséget egyek) és új krumplival. Meg lehet,h. csinálok egy kis paradicsomsalátát. De mindezt sajna csak este 7- fél 8 után. Ugyanis akkor fogok hazaérni.De azért bárkinek szívesen küldök belőle.

Anikó!
Remélem jól telt az angol óra. Én nagyon ennék a rántott husidból rizi-bizivel.
Niki!
Tetszett nagyon a vicc. Vigyázzatok Buborékkal meg ne fázzatok.

Monyo!
Annyira sajnálom,h. ezen a téren nem számíthatsz teljesen a férjedre. De ránk mindig! Ha mással nem, de egy-két vigasztaló szóval mindig megsimogatunk.

Angie!
Jó,h. itt vagy. Én úgy szoktam a smilecentralból kimásolni,h. megnyitom a levelező progim és ami smile tetszik azt, ide már engedi. És utána a levélből szépen elmentegetem a gépre és utána feltöltöm mellékletként. Vagyis ezt csak otthon csinálom, itt bent az irodában nem. Emlékszel, elment a párom a bőrgyógyászhoz, de sajnos nincs javulás. És még azt is megtudtuk,h. szteroidokat szed. Napi 9 szem gyógyszert szed.És azóta újabb 5 pici folt van a fején, néha fáj a mája, és szédül. Nagyon nics jól, ráadásul most ment vissza a dokihoz, és mikor bejelentettem az asszisztens azt mondta,h. a doki majd csökkenti a szteroidokat. Frászt! Nem csökkentette, tegnap már oyanokat mondott a párom (nagyon el van keseredve, és én is),h. biztos rákos lesz és meg fog halni ettől a sok gyógyszertől. Én meg sírtam, mert én is látom,h. nem használnak, csak tömi magát méreggel. Holnap megy a fogászatra,mert a bölcsességfogai megvannak, és ezek is lehetnek gócok. Aztán pedig keresünk egy másik bőrgyógyászt, és kikérjük a véleményét neki is,mert én is aggódom,h. ennyi bogyót kellene szednie.
Szorítok nagyon a PÉ-d miatt, és Apával mindent bele.
Igazából mégcsak 2x voltam a Millenáris Parkban, egyszer igen leültünk a fűbe. De addig még utánnanézek, szerintem hétvégén elcsábítom oda a páromat.

Puszi és mindenkinek jó étvágyat az ebédhez(Amit Anikó hamarosan küld):)
Vendég

Sziasztok!

Ma egy kicsit depis vagyok... Igen, én is tudok az lenni... Pici szopigondom ban, de megoldom ám! :)

Nárcisz!

Olyan tahó vagyok... Én kérdeztem, hogy milyen neveket választottatok, aztán meg nem is reagálok rá :( Nagyon szép az összes név, bármelyiket kapják a lurkeszek, büszlén fogják viselni! :)

Monyó!

Annyira sajnálom... Pedig nagyon drukkoltam ám! De amíg nem jön meg, addig bármi lehet! A férjed részéről tényleg elkelne most egy kis vigasz, mert tőle egy jó szó többet ér, mint tőlünk millió...

Brill!

Majd mesélj, mi volt a kontrollon! Remélem megválaszolja a doki az összes kérdésed!

Mátra!

Remélem a másik doki több időt szán rád, mert három perc alatt szinte még köszönni sem lehet, nemhogy leletet értékelni... :(

Csibe!

Gratulálok a picifiúhoz! Nemakarok kíváncsiskodni, de mi lesz a neve???

Zsúka!

Felvidítottál a vicceiddel! Sokáig nyihogtam itt magamban :)

Angie!

Én nem kampányolok azért, hogy maradhassak a táblában... :( Ha tényleg útban van az tíz sor, amit mi foglalunk el, akkor legyen... Bár vérezne a szívem érte :( :( :( Tiszta hülye vagyok ezzel az érzelgősségemmel, utálom magam ilyenkor... :( :( :(

Na, ennyi :( fejet se láttatok még az üzijeimben...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Zsúka!
Még azt akartam írni, hogy annyira jók ezek a viccek. Kérjük minden reggel :)
És még azt, hogy a házatok is nagyon tuti. Jövő tavasztól már én is kertészkedhetek a házunk kertjében. Már alig várom. Ugy-e majd adsz nekem növényekkel kapcsolatos tanácsokat.

Junko!
Erről jut eszembe, hogy ti hogy álltok a lakásfelújítással. Milyen lett a konyhád?

Anikó!
Nem bírom már!! Jöjjön az a rántott csirke, de főleg a töltött paprika. Nyami-nyami.

Monyóka!
Megértelek! Nem lehet könnyű ember a férjed. Biztos benned sok a kitartás, ezért rendel Isten pont téged mellé. Valahogy próbáld őt is megérteni. Olyan nehezek ezek a dolgok.

Kergessetek már vissza a munkámhoz!!!
Kép
Vendég

Dido és többiek!
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de mostanában nagyon feledékeny vagyok. természetesen tudtam Duddu elutazásáról, sőt még én is jó utat kívántam neki, de kiment afejemből. nem tudok mit tenni, nem ihatok Kép -t, és tiszta kóma vagyok.

Ezért mindenkitől bocsánatot kérek, akinál bármit elfelejetettem, ez többször előfordult. Sokszor nem köszönöm meg a segítséget.
Ígérem megpróbálok jobban odafigyelni, de tényleg nézzétek el ezt nekem.

Monyoka!
Ne haragudj meg, de nem értem a férjedet.
Életed egyik nehéz időszakán mégy keresztül, és nálam soha nem fordult elő, hogy a férjem ne ölelt volna át, ha bajom volt. Sokszor sírtam neki, de mindig megértett, és megbeszéltük, és felvidított az optimiznusával. Ezt nagyon köszönöm neki.
És nem mondhatod el neki, hogy bánatod van?
Most nem uszítani szeretnék, csak nagyon sajnállak. Hidd el, én melletted állok, és bármi baj van, kérlek mondd el, hogy tudjak segíteni.

Puszi: N

Kép
narco

Pupy!
Én biztos, hogy nem szedném a párod helyében a szteroidos gyógyszereket, ha nem használ. Az más tészta, ha használ, de így tényleg az egészségét vágja tönkre. A mája pedig azért fájhat, mert valamelyik értéke valószínűlet rossz. Nem vagyok doki, de én úgy tudom, hogy a gyógyszerektől elsősorban a máj károsul (persze általában nem véglegesen, mert a máj gyorsan tudja regenerálni magát). Lehet, hogy a bilirubinja rossz. Nézessen vérképet. Váltsatok orvost, ha tehetitek. A rák azért nem jön ennyire könnyen, és nem ettől. Van rizikó faktora, de nem feltételenül a következménye, én szerintem. Nyugodjon meg a párod, és te is.
Nekem nem működik a másolás. Már próbáltam az outlookba bemásolni, de onnan már nem tudom kimenteni gif-ként. Képként szurja be, és ha rámegyek a jobb egérgombbal, akkor csak olyat ad fel, hogy kivág, másol, de nincs ott olyan, hogy ment. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig annyira édik vannak benne :cry: :cry: :cry: :cry:

Évi77!
Nyugodtan kampányolj, ahogy azt meg is tetted ezzel a mondatoddal: "Bár vérezne a szívem érte :) :) :)" Mert az enyém is. Neked is írtam tegnap, hogy meg akarom hamizni Dórikát. A rucijai pedig fenomenálisak. Micsoda nő lesz majd egyszer ebből a babából, gyönyörű göndör fürtjei lesznek, mint az anyukájának (ugy-e nem tévedek, hogy neked is van jócskán hullám a hajadban). Félthetitek majd rendesen az ostromló fiú seregtől.

Munka.... munka .... munka (próbálom szugerálni magam, de az sem hat rám :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Nárcisz!
Igen, jelentem, észrevettem :lol: :lol: :lol: .
Van egy kérdésem, amit vagy e jelenség miatt nem válaszolsz meg, vagy szándékosan. Ha az utóbbi, akkor nem firtatom tovább.
Vendég

Angie!
Tényleg légyszi többször írjátok le, több felkiáltójellel, mert tényleg hülye vagyok.
Azt mondta a barátnőm, hogy eza terhességgel jár, és neki is volt, meg nem iszom KV-t és ehhez si hozzá kell szoknom.

Légyszi tényleg írd le, de a spermavizsgálatos kérdést megválaszoltam.

N

Kép
narco

Angie!

Jól látod, hullámos a hajam, de nem nagyon, épp csak annyira, hogy össze-vissza tudjon állni. :) Reggelente elég boglyaszerű benyomást keltek :D
Köszi a bókokat Dorcus nevében, ha felébred, rögtön átadom neki! Féltjük is rendesen a hódolóktól :D :D :D Ha összejön atali, akkor lehet dögönyözni is,ha hagyja magát. Kicsit idegenhely :D és idegenember :D szindrómája van, de le lehet venni a lábáról egy kis mosolygással!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pipikém 10 óra óta alszik, már kifejezetten unatkozom! Ha nem lennétek, én már megkettyentem volna :) Úgyhogy nemcsak Nárcisz, hanem az én ép elmém miatt is LÉCCCCCCI ÍRJATOK SOKAT!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Asszem most nyomtam agyon Buborékot :)

Mint azt már írtam rendeltünk 4-en egy XXL-es pizzát és hát bevágtam a részem, most jó lenne egy ágyikó.

kancellárka

Na jó Nárcisz! Leírom harmadszor is: Milyen orvos vagy :?: :D :?: :D :?: :D De megbocsájtok neked a babáid miatt is :)

Évi77!
Már alig várom azt a találkát :!: :!: Engem szoktak bírni a babák. Kiderül, hogy Dórika kivétel lesz-e. Hát tényleg jó sokat alszik. már 3 órája durmol :!: Ez is csak azért van, mert kiegyensulyozott baba.
Vendég

Évi77!

Kép

Baró eza kép!

N

Kép
narco

Évi77!
Én is azt javaslom,h. hagyjuk a táblában a babásokat is,mert gí majd egyszer senki nem lesz a táblában,mert itt mindenkinek lesz babája! Helyettem is puszild meg Dórikát!

Angie!
Igazad van,ezért megyünk másik dokihoz. A gond pusztán annyi,h. a szteroidokkal nem lehet leállni.Vagyis le lehet,csak fokozatosan, különben bevérezhet esetleg a gyomra. Azt mondta tegnap,h. ő megát is megtudná gyógyítani és nem kelenek neki ezek a gyógyszerek(mérgek).

Nárcisz!
Én nekem is szitul az agyam és szerintem is tuti a terhességgel jár. De nem baj.. Neked mi a véleményed a szteroidokról?? Hogyan lehet abbahagyni? És milyen következményei lehetnek?

Puszi!
Vendég

Évi!
Ez a kép, hangosan felnevettem :lol: még jó,h. a fiúk kint vannak..

Niki!
Egészségedre!:)
Vendég

Évi77!
Imádom, amikor unatkozol.
:D :D :D

Niki!
Én Anikó ételfutárjára várok. Kicsit késik, de még bírom. El tudod priviben küldeni, hogy a paint-ből hogy lehet kivágni. Mert tegnap nem találtam meg. Egyébként jól kezelem a gépet, csak az ilyen extra dolgokat még nem tanulmányoztam ki, mert sosincs rá időm.
Vendég

Ja igen, Angie!
Tényleg bocsi!
Szóval csak elvégeztem az orvosit, de most gyógyszergyárnál dolgoztam 3/4 évig. És most táppénzen vagyok.
És tényleg ne haragudj, mire az oldal aljára érek, addigra elfelejtem, ha kevés írás van, egyébként Word-ot használok, mert senkinek nem tudnék semmit írni.

De most már nem szabadkozom tovább, ha megértitek, akkor ok, ha nem,a kkor szívok. :wink:

N

Kép
narco

Pupy!
Igazából én a steroidok ellen vagyok, de ez a saját véleményem.
Nem tudom, mia párod baja, bár a bőrgyógyászok nagyon szeretnek steroidokat adni.
Igazából elhagyhatatlanok, ha autoimmun betegségről van szó.
Ha többet leírnál pár szóban, de igazából nem biztos, hogy szívesen nyilatkoznék ebben a témában.

Ajaj: N

Kép
narco

Sziasztok!! :( :(
Most megint csak egy gyors bekukkantás!
Voltam dokinál, megfogadtam tanácsaitokat, beszéltem neki a babatervről, így nem röntgenezett meg.
Nagy a valószínűsége, hogy bal oldali tüdőgyulladásom van. :cry:
Ma még végigtanítottam az óráimat, de aztán már az igazgatóhelyettes mondta, hogy ez nem játék, holnaptól nem akar látni: irány haza, feküdni. Na, ha már ő mondja! Ilyet a legeslegritkább esetben (sem) szokott mondani. Hát ettől megijedtem, hogy akkor tényleg beteg vagyok...
Most nagyon szomorú vagyok, úgy bíztam benne, hogy semmi komoly bajom nincs :(
Kedden megyek vissza, akkor megcsinálja a röntgent, hisz addig már meg kell jönnie (már most fájdogál a hasam, azt kívánom, ha nincs baba, jöjjön meg már akár holnap, mert akkor el tudnék menni még a héten röntgenre is.)

Monyóka
Nagyon-nagyon sajnálom!!! A sógornőm tegnap este mesélte, hogy volt neki is egy teszt, amin 30 perc múlva jelent meg a 2. csík. Aztán kiderült: nem terhes mégsem.
A dokija azt mondta, hogy azért van ráírva a tesztre, hogy mennyi időn belül értékelhető, utána már semmilyen színelváltozás nem kizárt. Én ezt nem értem, mert ha nincs HCG, akkor mitől lesz ott a másik csík, de úgy látszik, ilyen mégis van.

Megyek szomorkodom tovább, (annak persze nagyon örülök, hogy itthon lehetek, a dogákat megíratják a kollégáim, minden más kész van).

Bocsánat, hogy rossz kedvemmel terhellek Titeket, de most nem jut eszembe vidám dolog.
Puszi: Rolly

Később még visszaolvasok, és válaszolok!!!
rolly

Rolly!
Nézzük a dolgok jó oldalát. Legalább egy kicsit pihenhetsz otthon.:)

Narco!
Hidd el én sem örülök,h. a párom szteroidokat szed.Róla nem is beszélve, mondom, ő már ebbe van belebetegedve,h. napi 9 db gyógyszert kell szednie.
Szóval először is egész pici kora óra allergiás, de kb. vagy 100 féle dologra. Az allergológusa egyszer azt mondta,h. neki az Antarktiszon kellene élnie.:) 1998-ban volt Szegeden és elvégezték rajta a Mora terápiát, akkor majdnem 2 évig tünetmentes volt. Mióta mi együtt vagyunk, azóta tudom,h. a nyaram arról szólnak,h. Zyrtecet szed és azzal valahogy kihúzza. (Persze most a szteroidoktól nincsenek allergiás tünetei)
Szóval kb. január körül észrevettük,h. a szakálla egy pici fotban elkezdett eltünni. Majd ez odáig jutott mire meggyőztem,h. el kellene menni orvoshoz,h. az egyik oldalon szinte majdnem eltünt a szakálla. Majd kb. 1,5-2 hónapja egy hajnyírás alkalmával észrevettem,h. van egy apró kopasz folt a tarkóján. Azóta ez megnőtt és már kb. 6 folt van össze vissza a fején.
Elment a körzeti dokihoz, aki elküdte vérvételre.Az eredmények jók voltak, bár nem volt például vérsüllyedés és cukor érték az eredmények között.(érdekes) Aztán azt mondta a doki,h. menjen el bőrgyógyászhoz. De közben megállapította neki a foltos kopaszodást(allopecia areata). A bőrgyógyász, amit Angie ajánlott, szintén ezt állapította meg, és én is ezt találtam meg a neten. Ez egy autoimmun betegség, de sok minden állhat a háttérben. Szóval a bőrgyógyász felírt neki 3 hétre 1 mg-os Augmentint és kétféle szteriodot.Amitől nem javul a helyzet, sőt még rosszabb,mert a párom lelkileg is magába beszéli,h. mérgeket szed.
Ezért szeretnénk most felkeresni egy másik bőrgyógyászt (meg azért mert még mindíg nem csökkentette az adagot a doki, és a párom szédül, néha fáj a mája). Tegnap volt fogászaton, ahol kiderült,h. a bölcsesség fogai is lehetnek gócpontok. Holnap kezdik a fogászati kezelést.És igazából, már ő (meg én se) azt se bánná, ha kihullana az összes haja, csak ne kelljen szedni ezeket a szteroidokat...

Ne haragudjatok lányok,h. a párom problémáival untattaslak titeket.Bocsánat!
Vendég

Évi79!
SAzerintem még mindíg iszonyatosan csini vagy ám. És az a pár kg plusz, hidd el le fog menni.
Én is remélem,h. a fogai után miden rendben lesz. Egyébként minden foga tömve van, csak ugye mé a régi amalgám tömés van bennük.De a bölcsességfogai nem jöttek ki, és azok lehetnek a ludasak.Na meg az amalgámokat is kicserélteti. Pedig ő mindíg annyira vigyáz a fogaira, tényleg mint a reklámban, szoktam volt neki modani,h. jók a fogaid Laci!(LAcinak hívjá):)

Igazából a magánklinikával két baj van. Most is magánklinikán voltunk, egy nagyon jó dokinál(állítólag) és borsos összegeket hagytunk ott. Mégis kb. 2 percet foglalkozott vele a doki. Szerintem az is fontos,h. mennyire szinpatikus az orvos, és kérhet bármennyit, vagy semennyit, ha az ember nem szívesen megy hozzá. ÉS a prom a tegnapi nap után azt mondta,h. nem szeretne oda menni többet.
Vendég

Sziasztok lányok!

Próbálok gyors írni vmit... az elmúlt pár nap baromi nehéz volt. Kristóf alig aludt vmit (max. 20 perc napközben), amikor pedig ébren volt, szinte állandóan ott "kellett" lenni vele. De ennek ellenére is tegnap olyan sírást levágott, hogy szóltam a páromnak, hogy jöjjön egy kicsit haza, mert én már nem tudok mit csinálni vele :( Szerintem az a baja, hogy nem tud elaludni és csak nyűgizik. Ha mellre tettem, elaludt, de ahogy letettem, fel is ébredt. Na, nem panaszkodom :) Kutyafuttában próbáltam visszaolvasni, de előre is elnézést, akit kifelejtek, mert biztos lesz ilyen.

Pupy :) Olvastam a bőrgyógyász problémádat. Nekem van egy nagyon kedves bőrgyógyász ismerősöm, akit gyerekkorom óta ismerek, Stehlich Gábornak hívják. Azt hiszem van honlapja is (www.stehlich.hu vagy vmi ilyesmi). Ha nem találod, írj és majd megírom az elérhetőségét.

Narco :) Nagyon klassz a babakocsi. Milyen márkájú? Hogy döntöttél a kórházzal kapcsolatban?

Junko :) Sajnálom, hogy 1. cn. Várom, már, hogy Csibével meglátogassatok :)

Anikó :) Olyan aranyos vagy, hogy mindig hiányolsz minket :) Fent írtam, hogy miért nem tudok gyakrabban jönni :( Sajnálom :( A te kis lurkód hogy van?

Monyóka :) Sajnálom, hogy negatív lett a teszt :( Most hogyan tovább?

Nomi :) Akkor pénteken újra tesztelsz?

Juca :) Nagyon megható volt a szüléstörténeted :) Olyan jó ilyeneket olvasni :)

Csibe :) Itt is gratula a kis tököshöz! :lol:

Mátra :) Tudott esetleg mondani vmit a doki, hogy mi lehetett a vetélés oka?

Évi :) Dóri cica hogy viseli ezt az időt? Képzeld, Kristóf már 6365g :oops: . Tegnap mértük :)

Mégegyszer elnézést attól, akit kifelejtettem! Ja, talira sajnos most nem fogunk tudni menni :(

Pussz nektek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Pupy!
Én a bőrgyógy klinikára (Mária utca) jártam gyakorlatra. Szerintem nagyon jól végzik a munkájukat. Bár a bőrgyógyot egyéb hiányosságaim miatt nem sikerült elsajátítani (nem értem a túlbonyolított nyelvet), de egy próbát mindenképpen megérnek.

Viszont a steroidnak akkor van értelme a meglátásom szerint, ha eredményt hoz, és legalább egy pici javulást hoz belátható időn belül. Különben feleslegesen nyaggatják a beteget.

N

Kép
narco

Próbáltam visszaolvasni, míg a kisfiam alszik, igyekszem röviden válaszoni is.

Mátra
Gyógypuszik ideértek, kisfiamnak átadtam. :P
Mikor mész legközelebb dokihoz :?:

Tjuca
Megkönnyeztem a szüléstörténetet. És az első képek!! Istenem, de szépek!!! Nekem ez hihetetlenül sokat jelentett, hogy megmutattad, már csak azért is, mert én a fiacskámat csak 2,5 órával a szülés után láthattam először - 5 percre.
Köszönöm, Tjuca :!:

Monyóka
gyógypuszikat megkaptam, küldj még, jó?
Édes Monyóka! Sírd ki magad! Ez ha nem is segít, de enyhíti a fájdalmat. Nagyon rossz reménykedés után a mélybe zuhanni. :cry:
Nagyon-nagyon sajnálom
Most gondolatban átölellek, és sok-sok erőt, és párod megértését kívánom Neked!

Aniko
Köszönöm, hogy gondolsz rám/ránk! Majd csak jobb lesz! Hőmérőzést szüneteltetem, úgy is kaotikus lett.

Pupy
Köszönöm a tanácsokat! És a biztatást!! Olyan jólesett!! (József Attila :) )

Junko
Akkor a nyaralás?? Ti mikor mentek?

Narco
Köszönöm, hogy érdeklődtél, most ugye sok jót nem mondhatok, de a kicsi kép édes - én ilyeneket nem tudok feltenni, meg nem is találok (ill. egyszer találtam, mozogtak, elmentettem, erre megálltak :roll: )
Diákként én is imádtam a ciót! De most???
A "pokoli dolgozat" szenzációs!

Zsúka
Hogy vagy? Hőd továbbra is ilyen szép? nagyon szorítok Neked!!! Én amikor a kisfiammal terhes lettem, mensiszerű fájdalmaim voltak, gondoltam is, hogy megjön... Aztán... :lol:
A viccek nagyon jók!
A kerted! Hát, ha nekem feleilyen szép lenne (bár 1 cicánk nekünk is van)

Korek
Köszönöm szépen!! Már olyan rég hallottam Felőled! Hogy vagy?

Dido
Minden tanácsodot megfogadtam, köszönöm! Örülök, hogy te jobban vagy és a jövőre tekintesz!

Norwell
Nappal akkor hőmérőzés elfelejtve, jövő hónapban majd folytatom - reggel.
Te jó Ég, nemsokára itt a nagy nap!! Nagyon drukkolok Nektek!!!

Nomi
Úgy örülök, hogy jobban vagy!! Várjuk az újabb tesztet! Hőd??

Fleur
Nagyon szorítok Neked!! Pont az elmúlt napokban jutottál eszembe, és reméltem, hogy nem megint a "kedves" kollégák vannak eltűnésed hátterében!! De szerencsére olvastam, hogy nem! És 3 napi visszaolvasás! Gratula!

Kancellárka
Dolgozatot megírattam, bacikat szétköhögtem, a gyerekeknek pechjük lesz, ha pont a szünetben lesznek betegek!!
Örülök, hogy jól vagytok és buborék szívecskéje szépen dobog! A rejtélyes nevű vizsgálatra kíváncsi vagyok én is!

Zsúka, Dido, Aniko
Köszönöm a röntgenes tanácsokat!

Csibe
Gratulálok a fiúcskádhoz!!!

Brill
De jó Téged újra látni!! Hogy van kicsi lelked?? Nagyon-nagyon szorítok Neked!! Sokat gondolok Rád!!

Lányok, nagyjából idáig jutottam. Most elkezdem összeállítani a tanév utolsó témazáróját (HUrrá!!!), amit nem én íratok meg, amíg ők írják, én majd veletek beszélgetek!! :lol: na jó, nem vagyok gonosz! :twisted:

Sok puszi,( nem fekszem, hanem ülök, mert ha lefekszem, megfulladok a köhögéstől).

Rolly
rolly

Timika!
Sajnos el kell,h. szomorítsalak, de pont Stehlich Gáborról van szó. Nála volt a párom magánrendelésén, és kb. 2-3 percet foglalkozott vele, összeszidta amiért nem ment még el a fogászatra (ez teljesen jogos volt tőle) aztán meg felírt neki még egy rakat szteroidot és ennyi.. Én nem tudok nyilatkozni, csak azt tudom amit a párom mond és amit látok rajta. Neki nagyon nem volt szimpatikus a doki (pedig lehet,h. tényleg az egyik legjobb) ls teljesen bele van betegedve,h. 33 évesen szteroidokkal tömik tele, amitől egész nap rosszul van..

Narco!
Kb. egy hónapja szedi a szteroidokat és ugyan a szakálla mintha picit nőne, de a fején egyre több a folt. Azt mondta a párom,h kérdezzünk meg más bőrgyógyászt is, és ha ms is jóvá hagyja ezt amit Stehlich doki, akkor visszamegy hozzá.
Vendég

Pupy
Látom, közben írtál, amíg én a rövid válaszokat gépeltem.
Tetszik a jó oldal-nézés-filozófia!!!

Évi79
Köszönöm szépen!! Most jobban vagyok (lelkileg), mint amikor hazajöttem, meg amíg írtam nektek, nem magamon gondolkodtam. Feküdni nem nagyon fogok, mert köhögök közben, meg mivel egyedül vagyok itthon a kisfiammal, ő nem fog hagyni feküdni. Remélem, ülve is lehet gyógyulni :?: :!:

Rolly
rolly

Pupy
Nagyon sajnálom a párodat! :(
Kívánom, hogy találjatok egy olyan dokit, aki szívvel-lélekkel gyógyít (a szaktudásán kívül).
Én nem értek ehhez a betegséghez. Már korábban is olvastam, amikor írtál róla. A szakálla hullik és a haja. Azt írtad most, hogy azt is vállalná, hogy hulljon ki a haja, csak ne kellene a hülye gyogyikat szedni. Milyen más bajt tud még okozni ez a betegség??? És ezek tuti gyógymódok (szteroidok stb)?
Visszafordítják a betegséget vagy csak megállítják?
Tudom, milyen az, ha egy férfi beteg, és ha akarata ellenére még "mérgeket" is szedetnek vele. De ha látja, hogy mi a cél, (hogy van cél),akkor talán jobban elviseli a kezelést.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!
Rolly
rolly

Pupy :) Sajnálom, hogy pont ő volt az :( :oops: Velem tényleg mindig nagyon rendi volt, bár lehet, hogy ez már a majd 20 éves ismeretségnek köszönhető... :roll: Sokszor még azt is megcsinálta, hogy vasárnap is kimehettünk hozzá, ha akkor akadt vmi probléma és sosem kért pénzt tőlünk... Mégegyszer sajnálom, hogy veletek nem volt kedves :oops: :cry:

Rolly :) Ne haragudj, téged kifelejtettelek az előbb. :oops: Szóval jobbulást kívánok neked!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Nagyon nagyon hiányoztatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Állásinterjúztattam, de most már itt vagyok. Gyorsan átfutottam,amit írtatok.

Ebba!

Köszönöm a dicséretet. :) Neked is lesz szép kerted, igazából a 2. tavaszttól lesz látványos a növények fejlődése. Sok évelő az első évben nem is hoz virágot a rózsákon sincs annyi virág. Most ne nevess ki, de én beszélgetek a virágokkal. Tulajdonképpen azt hittem, hogy a cica lesz a nagy szám, de senki nem dicsérte meg őket. :( Ühüm, ühüm

Angie!

Nagyon szívesek segítek, sőt virágot is adok, ugyanis az én kertemben kevés olyan növény van, amit vásároltam. Elárulom, hogy annyira imádom a kertet, hogy októberben lesz 2 éve, hogy kiköltöztünk Halásztelekre és a férjemnek kemény 3 alkalommal engedtem meg a fűnyírást. :D Ugyanis képtelen úgy lenyírni a füvet, hogy jó legyen, mindig kimarad valahol.
Remélem akció indul nálatok. :D

Nárcisz! :)

Én is kérdeztelek, hogy Ti merre felé laktok. Terhes kismamáknak mindent megbocsájtunk. :D

Rolly! :)
Gyógyulj meg minél hamarább!

Anikó! :)

Angol órán túl vagy már?

Niki! :)

Egészségedre, biztos Buboréknak is ízlett a pizza. :D

Timi! :)
Látom Kristóf nem igazán alszik. Azt üzenem neki, hogy legyen jó kisfiú és engedje a mamáját, hogy társalogjon velünk. :D

Monyóka! :)

Sajnálom a tesztet, de ennek valami oka van, hogy nem jön meg. Ki kell deríteni, mikor mész orvoshoz?

Nomi! :)

Gondolom már alig várod a vizsgálatot, de már hét közepe van és olyan hamar elrepülnek a napok. Nagyon szorítok még akármi is lehet.

Pupy! :)
Ne viccelj, ha valami nyomaszt mond el, bármi is legyen az, mi meghallgatunk és próbálunk megnyugtatni. Tuti, hogy a fogak a ludasok.

Mátra! :)
Nagyon jól érzed magad, hogy nem jelentkezzel. Sajnálom, hogy a mai randi nem jött össze, de majd holnap. :)

Ági! :)

Nagyon szorítottam Neked, gondolom túl vagy már rajta.

A viccek természetesen érkeznek a jövőben is.

Bocsi akit kihagytam, ezt most emlékezetből írtam.

Annyit szerettem volna még írni, hogy ma is 37 volt a hőm és még nem jött meg, bár fájdogál a hasam és a derekam.

Puszi Mindenkinek

Zsúka
zsúka

Timika, ne butáskodj!
Egyáltalán nem haragszom! Igyekeztem most én is sokaknak írni, de ha kihagyok napokat, képtelen vagyok mindenre reagálni.
Igyekszem meggyógyulni, kevesebbet nyavalyogni, több optimizmust magamba tölteni...stb.
Nagyon jó babázást kívánok édes csöppségeddel!!! :lol:
puszika: Rolly
rolly

Zsúka!!
A hőd nagyon biztató!!! Annyira, de annyira szorítok Neked!!! :lol:

Hát, nem tudok elindulni. Mikor már majdnem elindulok, érkezik egy új üzenet, aztán megint itt ragadok. (Lehet, hogy ez most a munkakedvem hiányát is jelenti???) Ahelyett, hogy hipp-hopp kimennék.... (na, abbahagyom, szerintem agyamra ment a köhögés)
R.
rolly

Rolly!
Nagyon köszönjük az együttérzést. Igen valóban, szerintem egy férfi egész másképp viseli, ha valami baja van.Sokkal tragikusabban fogja fel.
A betegség egy immunredszeri betegség, aminek a lényege,h. annyira túlműködik az immunredszere,h. nem elég,h. allergiás volt eddig, mostmár a szervezete a saját hajhagymáitól és szakállától is "szeretne megszabadulni". Elvileg kb. 40% esélye an,h. visszanőjön a haja, és itt elsősorban a megállítás a cél.
Azért mondta,h. vállalná a hajhullást is,mert ő is tudja,h. a szteriodok nem játékszerek. Fogalmam sincs milyen gyógymód jó erre...
Próbálkoztunk a természetes gyógymóddal is, voltunk biorezonanciás kezelséen az is 10000 Ft volt / alkalom és semmi nem történt. Ráadásul nem is vagyunk milliomosok, és még most az esküvőnk is jön, amit szinte teljes egészében nekünk kell álni.
Na de, mostmár aztán elég volt belőlem.Abbahagyom a panaszkodást, hisz örülnöm kellene, mert egy csoda történik velem, babát várok.:)
Te megcsak pihenj sokat, és szerintem az ágynyugalom történhet ülve is. A lényeg,h. a tested pihenjen, és takarózz be, igyál teát stb.
Kívánom,h. mielőbb meggyógyulj!:)

Úgy szeretek ide tartozni! :oops:
Vendég

Rolly!

Hát mi lehet fontosabb Nálunk?????????????? :D
Hova akarsz te szökni? :D

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Köszönöm a biztatást, és hoy rátok mindíg számíthatok!:)
Ha jól emlékszem én megdicsértem a cicákat... :oops:
Nem akarok kiabálni a hőddel kapcsolatban,ezért csak olyan halkan mondom,mint egy hangya.....ez nagyon jó!!!!!:lol:
Mennyi szokott lenni a cikus vége felé?

Mátra!
Kedves remélem jól érzed magad, azért nem jelentkezel!

Rolly!
Maradj még!!:)
Vendég

Timika
(most már tényleg lekapcsolom a gépet, kisfiam is ébredezik)
Küldök Kristófnak az én álmosságomból , azt hiszem, ha a tizedét felhasználja, akkor is minimum végigalussza az éjszakát!
Kitartás és boldog-boldog babázást!!!
Sok puszi: Rolly
(aki most tényleg lekapcsolja a gépet, és elindul - ha nem is dolgozatot összeállítani, de legalább mosogatni :lol: )
rolly

Timika!
Neked csak annyit akartam írni,h. ne sajnáld. Örülök,h. Veled mndíg rendes volt. Nem érdekes, remélem találunk egy másik orvost, de az a fő lényeg,h. a párom jól érezze magát!
Nagy nagy puszi Kristófnak!!
Vendég

Pupy
Próbálok majd én is érdeklődni, vannak kollégáim, akik ismernek "csodadokikat", hátha sikerül valamit találni.
Zsúka és MIndenki
Tényleg nagyon szeretlek Titeket!! Sokat gondolok Rátok, megvisel a bánatotok, feldobnak a sikereitek!!

És nagyon jó, hogy nem nevet ki itt senki, és tanácsokat kapok, és már a párom is kérdi: Mit tanácsoltak a röntgennel kapcsolatban? És mit szólnak a hődhöz??
vagy: Kérdezd meg, szedheted-e ezeket a gyógyszereket!
Azt hiszem, valóban az életem részeivé váltatok így ismeretlen ismerősként is, szeretek ide jönni, még ha az utóbbi időben csak olvasó üzemmódban voltam is jelen sokszor. Hát, ez az én vallomásom. :oops: :lol:

Most viszont valóban mennem kell, a kisfiam keres már, hogy hol vagyok.
Millió puszi:
Rolly
rolly

Pupy!

Bocsánat, úgy látszik elkerülte a figyelmemet. :oops: Te is tudod hogy a cica központi helyen van nálam is nálad is. :D
Képzeld én nem hőmérőztem csak kiváncsiságból most elkezdtem, tehát lehet, hogy semmi jelentősége és hétvégén úgy megjön, hogy csak feküdni tudok majd. 29-30 napos a ciklusom, a fogamzásgátlót februárban volt 1 éve, hogy abbahagytam és onnantól kezdve próbálkozunk. Egyszer fordult elő, hogy egy pár nappal később jött, ma a 29. napon vagyok. :)

Rolly!

Mosogatás????? Mi sokkal izgalmasabbak vagyunk. :D

Zsúka
zsúka

Rolly!

Én is. :oops:

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Semmi gond.:) Igen imádjuk a cicákat. Hát akkor így nem tudom, én nagyon remélem,h. nem jön meg neked még vagy 8 és fél hónapig. De mondom, nem kiabálok.

Rolly!
Megkönnyeztem a vallomásod, mi is szeretünk téged nagyon!!! :oops:
Vendég

Zsúka!
De a cicáid is arik, csak most engem a kert érdekelt, de most visszanéztem, és tényleg....Milyen cuki cicák!! :lol:
Igen, a rózsáimon csak egy virág van,ill. bimbó.
És én is szoktam beszélni hozzájuk :lol:

Nem volt senkinek átjárhatóságija? Vagy nem látjátok a sorok közt a kérdést?

zita
ebba

Drága Ebba!

Nekem volt átjárhatóságim, csak az a baj,h. nekem egy cisztát is letávolítottak közben laparral. Tehát nem tudom elmondani,h. mi történt. Csak két pici heg maradt emlékül.
Vendég

Sziasztok!!Csak gondoltam megirom nektek is,hogy most jöttem meg a Védőnőtl!!Nagyon aranyos csajszi!
Megvan a kismama könyvem :lol: :!:
És Ő december 9-re irt ki!Illetve akkorra saccolta a baba jövetelét.
Kiváncsi vagyok,hogy a Nődokihoz amikor megyek majd jvőhét után hétfőn,hogy Ő mikorra ir ki!
Csak ennyit akartam.Sziasztok! :D
Bea

Kép
bea27

Bea!
Nagyon örülök,h. mindent rendben talált a védőnő.
Majd szólj,h. mit mondott a doki.
Mikor érdemes egyébként elmennia védőnöhöz,mert én jövő héten szeretnék és akor mégcsak 8 és fél hetes leszek.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi!
Vendég

Sziasztok

Pupy!

Van egy kutya, 2 teknős. Rendelve vagyon még egy kutya, és hamarosan érkezik két cica.
Család, 120 és 220 km-re. :(
De jó kis hely a mi házunk, úgyhogy úgy tervezzük, majd a családból valaki, vagy a barátok az etetésért cserébe jöhetnek nyaralni.
Vagy ti. :)

Dido!
Ne vessetek meg ezért, de én kicsit félek ettől a találkozástól. Egyrészt nagyon megismernélek titeket, de tartok is tőle. Hát mer én olyan nyúlbéla tudok lenni. Szóval nem tudom. Másrészt meg nem tudom hogy alakul a programom. Ha csak emiatt mennék fel, akkor sajnos nem valószínű, de ha amúgy is megyek a családhoz, akkor azért mégiscsak odahajt hozzátok a kíváncsiság.

Narco!
Dudu az ikreit sütteti a Portugál tengerparton, ha jól tudom. :)

Jön a férj, holnap jövök.
Még akartam írni.

j.
Vendég

Szerintem már mehetsz,mert a 12.hétig meg kell lennie már mindennek!!Voltál már Dokinál?Csinált UH-át?Laborvizsgálatok?Azthiszem csak akkor mehetsz a védőnőhöz,ha már a laborvizsgálatok megvannak!!Remélem segitettem!!! :D

Kép
bea27

Zsúka!
Komolyan adsz növényeket? Ez annyira meható. Én el is fogom fogadni. Szeretnék egy álomkertet varázsolni, jaj de ez még hol van. Jövő tavasszal kezdem, aztán még kell legalább két év, hogy legyen a kertnek egy kis kora.
Cica: bevallom férfiasan, hogy én nagyon kutyapárti vagyok, ezért a cicák elkerülik a figyelmemet. Sajnos van rossz tapasztalom cicával, és azóta nem szívesen cicázok. De nekünk egyelőre kutyánk sem lesz, mert szeretünk a férjemmel kirándulni, és mit csinálok a kutyával, ha el akarok hosszabb időre menni? Tudom, hogy anyuéknak is mekkora gondot jelezt ez, amikor hetekre elutaznak. Mindig összeveszünk, mert ők Fóton laknak, én meg nem tudom bevállalni, hogy minden nap kimegyek este fáradtan egy túlórás nap után. Ők pedig sosem értik ezt meg, csak azt szajkózzák, hogy ők mindent megtesznek, és akkor egy évben egyszer nem lehet rám bízni egy ilyet. De a te cicáid természetesen nagyon édesek :D

Nárcisz!
Semmi gond. Remélem, hamarosan én is leszek ilyen feledékeny, és akkor majd én is jól elfelejtem, amit te írsz nekem :lol: :lol: :lol: Egyébként az öcsém sem dolgozik orvosként, mert nem tudna megélni, ezért egy gyógyszercégnél dolgozott idáig mint orvoslátogató, most pedig előléptették valamivé, de ne kérdezd, hogy mivé.

Anikó!
Én éhen haltam :( :( Ma sem jött kaja. Na de legalább te jól megtanultál angolul. Holnap tripla adagot kérek :D :D

Mátra!
Hiányzol!!! Én még mindig várok... várok.... várok. De türelmesen, és sértődés nélkül :) :) Ma a pároddal (:)) vagy. Valamit írt Zsúka, mindjárt visszaolvasom, hogy miért is nem jössz.

Pupy!
Szegény vőlegényed! Remélem, hamarosan megtaláljátok a hatékony gyógymódot. De mond neki, hogy ne aggódjon olyan erőden, mert az is gyengíti az immunrendszerét. Az a kezelést nem lehet megismételni, amitől aztán 2 évig nem volt baja?

Ma csináltam egy LH tesztet, mert azért nem szeretnék addig várni a férjemmel, hogy lecsússzunk a PÉ-ről. Hiszen nekem az utóbbi 3 hónapban 16, 18 és 13. napokon volt. Ez minden, csak nem rendszeres. Totál pozitív lett a 13. napon. Szerintetek ez most azt jelenti, hogy egy napon belül megtörténik az ovuláció? Akkor ma este kell akciózni? Mert ha igen akkor Kép

Lenne egy másik ötletem. Mivel kezdődnek a szabadságolások, és sokan el fognak tűnni hetekre, mit szolnátok, ha a táblába megjegyzés oszlopába beírnánk, hogy ki mikor van épp szabin, és akkor nem várjuk azt az embert fölöslegesen? Elég nehéz számon tartani, hogy ki épp mikor merre jár. Drága szita agyú kismamijainknak is sokkal egyszerűbb lenne :D :D (én is szeretnék szita agyat :D )

Rolly!
Olyan jó, hogy így érzel. ÉN IS!!

Timi!
Kívánom, hogy mielőbb beálljon Kristóf ritmusa, és te is tudj alkalmazkodni hozzá. Nagyon drága szép kisfiad van. Biztos minden megoldódik. Gyönyörű hosszú haja van. Kapunk képeket?

Juca!
Végre el tudtam olvasni a szüléstörténetedet elejétől a végéig. Annyira át tudtam érezni, amiket írtál, pedig én még a közelében sem jártam soha ezeknek az érzéseknek. De valahogy mégis, mintha egy kicsit az enyém is lett volna. Isten áldjon meg, és adjon egy csodás életet a gyerekednek, és majd tesókát is neki. Küldtem neked sms-t pénteken, de valamiért azóta sem jelezte vissza a telefonom, hogy elment volna. Lehet, hogy valami hiba esett az éterbe? Megnéztem a képeket is, ma is, és láttam a friss képeket is. Csodás kislány Kingus, jó kezekben van!!

Bea!
Örülök, hogy minden rendben. Nem úgy volt, hogy dec közepe fele szülsz? Lassan túl jutsz a kritikus 12 héten, amitől annyira féltél. Te meg fogod nézni a baba nemét? További jó egészséget!

Puszi mindenkinek. Hazamegyek! Elég volt a munkából mára. Belőletek pedig sosem elég :!: :!: :!:
Vendég

Bea!
Nagyon köszönöm, Uh-n már voltam a 6. héten azt mondta ma a dokim,h az jó. Viszont vérvételen csak emiatt aTORCH (vagy vmi hasonló:)) miatt voltam.De jövő héten megyek a dokimhoz akkor, és majd ő elmondja,h. mehetek-e a védőnőhöz.Végülis ha csak utánna héten megyek az sem késő.:)
Köszönöm!:)
Vendég

Pupy!
Borzasztoan sajnálom hogy ez az orvos nem vált be mert tényleg ő a legjobb!Ha bárhova máshova mentek és megemlititek,hogy eddig hozzá jártatok akkor mindenki elismeréssel fog rola beszélni!
De kivánom,hogy találjatok jobbat!
Nekem ugy mint Timikának mindig segitett és a kisifiamnak is volt egy nagyon komoly betegsége és ő volt az egyetlen aki megtutta gyogyitani!Én csak e miatt is mertem ajánlani!
De nem vagyunk egyformák és ha a párodnak kétségei vannak akkor feltétlenül más irányba kell fordulni és addig kell keresni kutatni amig a megfelelőt megtaláljátok!

Niki!
Egészségedre a pizzát biztos Buboréknak is jol esett!

Timika!
Sajnálom Kristofkát hogy ilyen kis siros passzban van de biztos ez a hülye időjárás teszi!

Évi!
Megoldodott a szopis probléma?

Éva!
Mostanában nem keményedett a hasad,nem?

Junko!
Nálunk is mindig gond volt az állatok elhelyezése és azt találtuk ki,hogy az öcsém ideköltözik arra az időre amig nyaralunk és akkor mindent megcsinál a házkörül is és ellátja az állatokat!Meg nincs üresen a ház sem!

Monyoka!
Nagyon sajnálom! Kép

Rolly!
A tüdőgyuszi nem gyerekjáték!
Pihenjél és gyogyulgassatok!

Zsuka!
Gyönyörű a kerted!
És a rozsáid csodálatosak!
A 37 viszon nagyon igéretes! Kép

Angie!
Én küldtem a futárral az ebédet!Remélem megkaptad!

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: