A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Halihó!

Jucc!
Köszi a képet! :)
Megnézem majd én is! Remélem a vakarózást megússzuk! :D

Manka!
Irtam az alvásról néhány szót pár napja, olvastad?

Ancsi!
Drukkolok, hogy ha rászánjátok magatokat, gyorsan sikerrel járjatok!
Nati evett már összesen 2 db "kukit", a szomszéd kisfiútól kapta. :D :D
Izlett neki, de szinte mind felragadt a szájpadlására!
Én is kölest fogok neki adni, az egészségesebb!

Kati, Szilvi!
Sziasztok! :)

Sis!
Pocakosan, eper falásban én felvenném veled a versenyt!
:D Eszetlen mennyiségeket vágtam be belőle! :D :D
Látom, más is eszik szoptatósan, én is kipróbálom!

Zsuzsa!
Apának gyors gyógyulást! :( :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, hová írtad :?:

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka!
Ide, 1-2 napja. Nem találtam a mail címedet! :oops:
Nnnna, mindegy, kb. ezt írtam:
A könyv címe "Aludj jól gyermekem".
Ha nem ismered a módszert szívesen meslélek róla!

Ti hogy tanítgatjátok Jacket?

Sildi!
Orrcsont????? Miért nézik?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, megtaláltam a hozászólást. Szertinted érdemes megvennem a könyvet, vagy ha leírod dióhéjban az is elég?
Hosszú a könyv? Nincs valami sok időm olvasni, főleg mióta Jack mászik.
Az emilcímem: manka7kukacyahoo.co.uk

Mi annyit csináltunk, hogy ébren letettem a kiságyba, és azzal már nincs is gond, el tud magától aludni, viszont sokszor felsír, bár másodpercek után vissza is alszik. Egészen 2-3 körülig, amikor ordít, és megetetem, majd 5körül újra, és 7-8között kel fel végleg.

Az viszont nem semmi, hogy Nati átalussza az éjszakát. Szívből gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!

Manka

manka7

Én is ettem már epret, először csak pár szemet tesztként, azóta meg vagonszámra :D . Imádom.

Manka

manka7

Andi
Azt mondják legújabban, hogy a Down-szindrómás babáknak a 12. hét környékén még nincs meg az orrcsontjuk. Ez is egy jel lehet.

Kép
Kép Kép
sildike

Manka!
Néha van olyan éjjel, hogy Bendegúz is felsír egyszer, vagy kétszer, de álmában. Valószínűleg a foga miatt, vagy rosszat álmodott. Ilyenkor én csak magamhoz ölelem, és már alszik is tovább. De van olyan éjszaka is hogy végig alszik.
Lehet hogy ezek a felsírások Nálatok is a foga miatt vannak, nem?
Jack egyébként rendesen eszik is hajnalban?
Nem lehet hogy megéhezik addigra ha csak tejcit kap vacsira? Nem próbáltad fürdetés előtt megetetni kis főzelékkel?
Mi már jó ideje úgy csináljuk, hogy fürcsi előtt főzelék, aztán még kis játék hogy ülepedjen, aztán fürdés, és utána iszik annyi tápit amennyi jólesik neki. Így reggel 6-fél 7 előtt nem éhezik meg. Akkor viszont láthatóan baromi éhesen ébred,.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti, már próbáltuk mi is a főzit a fürdés előtt, aztán a dokinéni amikor meghallotta, akkor azt mondta, hogy nem szabad megterhelni a gyomrát éjszakára, hát ezért nem alszik ez a gyerek.
Szerintem csak arról van szó, hogy Jack rossz alvó, mint ahogy én voltam (vagyok), bár most, hogy Nati ilyen ügyesen átalussza az éjszakát, megcsillant valami reménysugár, mert a Jack alvási szokásai nagyon hasonlítottak a Natiéra.

Manka

manka7

Manka!
Igen az se jó ha megterheli a gyomrát ez igaz. De ha éhes hajnalban az se jó. Így legyünk okosak. :( :) Nem akartam okoskodni, csak nálunk úgy tűnik működik.
Egyébként nekem ezt a dokinéni mondta, és először tök kiakadtam rajta, hogy este főzeléket adni????!!!! :roll: Aztán csak kipróbáltam.

Tökaranyos ez a katicás korjelző :) .

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Eszti elaludt. éppen akartam neki reszelni az almát, betettem az etetőszékbe, erre lecsukta a szemét. mondjuk 3/4 2 óta fennt van, viszont 10-fél 11-től aludt addig.... asszem engem is érdekelne ez a könyv. Duda! nekem is küldd el légszi az emilemre a lényeget. bár nagyjából sejtem mi az, de valahogy mindig azt remélem lesz valami csodamódzser, amitől, hipp-hopp megoldódik a probléma.
ezzel kapcsolatos az egyik kérdésem:
nálatok van olyan napirend, hogy pontosan mikor eszik és alszik a baba? és ha igen, akkor ehhez alkalmazkodtok, amikor el kell menni valahova?
Eszti a kocsiban elég jól alszik, ezért nekem mindig borul a nap, a nem létező napirendünkkel együtt, ha megyünk valahova.
másrészt, amíg egyedül nem alszik el, addig hiába teszem be a kiságyba pobtban 2-kor, hogy most aludni kell, ha nem tud :(

a másik kérdés: vettem paplant és ágyneműt az Esztinek. most pléddel takarózik, még a télivel, ami szerintem meleg, másrészt én is utálok pléddel aludni, ráadásul, nem is tiszta pamut... szóval lehet paplant használni? 100x135 cm, jó könnyű, toll. párnát még nem raknék a feje alá.

Majola, én úgy tudom, folsavból elég a napi egy tabletta, abból a sima kis sárgából, ha jól emlékszem 1 mg-os.

Kati, Szilvi: üdv :) :) :)

KépKép
KépKép
and

Majola, én is voltam ilyen szűrésen, és engem maximálisan megnyugtatott a tudat, hogy nagyon kicsi a kockázat, de nem csak down-t néznek, hanem még 2-3 féle kromoszóma rendellenességet is.

Kép

Kép
prüntyi

Márti, dehogy vettem okoskodásnak!!! Én is úgy akartam írni, hogy a védőnő azt mondta, hogy legyen este a főzi, hogy ne ürüljön ki hamar a gyomra, a dokinéni meg leszidott, szóval mindenki mást mond, de bármit csinálunk, vannak jó alvó gyerekek/felnőttek, és vannak kevésbé jó alvók. Én minden tanácsot szívesen veszek, mert egyy próbát mindenképpen megér.

Manka

manka7

And, nálunk kialakult egy napirend, amit próbálok tartani, persze ha közbejön valami, akkor nincs mit tenni, borul.

Manka

manka7

Majola, végül melyik homeós bogyót vetted a hányingerre?

And, Zitának az elejétől használjuk a paplant, igaz, fél évig csak háttámasz volt. :lol: Mostanában betakarom vele, ha hidegebb van, de a miénk nem toll.

Sis, Andi, pocakos eperfaló versenybe én is beneveztem volna!
Most majd Majolával versenyzünk. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Dani ma extranyűgi volt. :( :( :( Talán pár napon belül áttör még egy foga (6.), vagy ez a hülye idő, vagy nem tudom, de kora délutánig nem volt meg nélkülem, ha egy percre kitettem a lábamat a szobából már balhézott is. De játszani sem volt kedve, sokat sírt, csak a kezemben volt jó.
Aztán délután mintha elfújták volna, visszajött a jókedve. Ki is fáradt, most alszik. :)

Kati, Szilvi
Üdv a fórumon. :) :) :)

Eper – én is belelkesültem, ettem egy csomót ma. Eddig nem volt Daninak baja tőle. Beni is imádja, egy tálból epreztünk. J

Barbi, Nyúlné, Megann, Csillám, Márti, Ancsi
Köszi a bókokat. :D :) :lol:
Mikor már felraktam vettem észre, hogy Beni is látszik a háttérben. Szombaton nem érezte jól magát, olyan kis bágyadt volt, emiatt feküdt napközben betakarva a heverőn. :( Azóta már jól van! :)

Jucc, Ayse
Egyet értek Megannal. Sok-sok rutin és belejöttök a vezetésbe. Másképp nem nagyon megy. Nekem már 19 éve van jogsim, én is szoktam kis utcákon, kertek alatt közlekedni és azt mondják, hogy jól vezetek. Szeretek is vezetni, főleg városban, autópályán már nem annyira. :)

Nyúlné,
Nagyon nagyon jók az új Kisnyúl képek! :) :) A tappancsai is zabálnivalóak. :D :D :D
Regisztráltál Nyúlné2-vel? :wink:
Még nem jöttem rá, hogyan kell feltenni a táblázatot. Úgy, mint régen nem lehet és nem volt igazán időm próbálgatni, de igyekezni fogok. :D

Ancsi, Duda, Manka
Alvás – Az utóbbi két hétben Dani egyre gyakrabban ébredt éjjel, nekem is kezdett elfogyni a cérnám/erőm, így én is rászántam magam a tanításra. Eddig nem volt szívem, inkább mindig megszoptattam, de már nem bírtam. Kétóránként ébredni heteken keresztül, nagyon megeröltető és ki is használja ám a kis csibész, hogy lehet ébredni, lesz finom meleg cici. Tegnap az első ébredésnél nem volt cici, volt simogatás, meg kicsit sírni hagyás. Nem tartott sokáig, nem üvöltött végig, sírt, nyöszörgött, dumált, aztán rájött, hogy nem érdemes és elaludt. Kíváncsi vagyok, mi lesz ma.
Duda,
Nekem is elküldenéd mélben, amit Mankának írtál. Köszi :)

And,
Nálunk sincs még napirend. :cry: Ennek fő oka, hogy Dani összevissza alszik. Van, hogy korábban ébred, de van, hogy később, így a délelőtti alvás is csúszik. Van, hogy 40 percre sikeredik az alvás, de van olyan is, hogy másfél óra.
Majd kialakul! Remélhetőleg! :)

Prüntyi,
Tündike nagyon kis ügyes. :D :D Tényleg jó kis husi a karja és a lába. :D :D

Tünde,
Hello újra itt :D :) :D

benianyu

Kép Kép Kép

benianyu

Manka, And!
Elküldöm nektek is azt az emilt, amit tegnap este írtam Ancsinak.
A lényeg benne van remélem, de szerintem érdemes elolvasni is a könyvet. Nem olyan hosszú, 127 oldal! :D
Szerintem, ha elolvassátok, könnyebb lelkileg elviselni a sírást, ami a tanítgatással jár.

Napirendünk van, a délelőtti alvásokkal nincs is gond, mert többnyire a séta idejére esik és Nati a babakocsiban gond nélkül elalszik. Délután viszont nem tud még nélkülem elaludni, csak akkor, ha nagyon kifárasztom. Ma ez történt és 8 perc sírás után álomba zuhant.
Egyébként, ha a napközbeni alvásokhoz igényel engem is, még örülök is neki, mert korábban együtt, összebújva aludtunk el és ez most nagyon hiányzik! De csak addig marad ez így, amíg éjszaka alszunk! :)

Sildi!
Köszi! Erről még nem is hallottam! Mindig tanul az ember lánya! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Manka!
Küldtem mailt!

And, Benianyu!
Nektek privát üzenetet!

Ha nem kaptátok meg, szóljatok lécccci!

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu, :D
köszi.
Próbáld meg úgy a táblit, hogy a profilodban engedélyezed a HTML formátumot. Hátha....
Fiúk még mindig nagyon helyesek, húúú, de szorítja Dani a csörgőt!

Én is teszek egy mait, nehogy elfelejtsétek Pernahajder Zitát.
Kép
Vendég

Nasi :lol:
Kép

Manka

manka7

Tünde!:)
de neki van keseredve Zita, hogy akadályba ütközött! :lol:

Manka! :)
naggyon sármos a kiscsákód! :) szép nagy szürke rágcsáló példány honnan van?

Dóri
Vendég

Thomasanne!!!Jajj, nagyon sajnálom, de a férjem bekavart egy itózatosat, így nem tudok menni holnap!!! :evil: :( :evil: :( :evil: :( :evil: :(

De ami késik, nem múlik!!!

Most szaladok, így csak annyit, hogy Tünde, de jó, hogy csak eddig bírtad!!!!

ayse

Sildike, Prüntyi, köszi :)
Tünde, sajnos az eperfaló versenyből kimaradok, mert ránézni sem tudok most az eperre, pedig egyébként hogy szeretem! Te hogy vagy?

KépKép

KépKép
majola

Barbi, Sildike, (Benianyu, :?: Ayse :?: )
Légyszi írjátok le, hogy a mostani GYED-eteket miből számolták ki, és a szülési szabit? Tényleg sokkal kevesebb, mint az első babával volt?
Vendég

Majola, hányingeresen vagyok, és nagyokat alszom Zitával napközben. De általában (mondanom se kell) Ő ébred előbb. :lol:
Vendég

Na figyeljetek, általános iskola 1. osztályos matematika házi feladat!

"Fejezd be a rajzot a szöveg alapján! Mi a megoldás?
Csiga Csabi elment Biga Bencéhez. Tíz perc alatt jutott az út feléhez. Csabi eddig 8 decimétert csúszott. Bence tőle milyen távol lakhatott?"
Rajz alatta: számegyenes, összesen 22 db vonalkával rajta, a kiindulási ponthoz egy "Cs" betű van feltüntetve.

Normálisak ezek szerintetek???!! :shock: :x :evil: :evil: :evil:

Még egy:
Míg 5 métert tesz meg Frakk, 3 métert fut a Lukrécia Cica. 8 méterre látta Frakk Lukréciát. Mennyit loholt míg elkapta a cicát?

Komolyan mondom megáll az eszem! És egy hibáért síróst :( ad a tanítónéni!!!!! Gergő nem húzta át a "t" betűt és síróst adott EZÉRT!!
Vendég

Tünde,
Én dolgoztam másfél évet, mielőtt Dani született, így GYED szempontjából ugyananynit kapok, mintha Dani első baba lenne.
Sajnos, nem tudom, hogy vannak a szabályok második babánál, ha a kettő között nem dolgozol.

benianyu

Dóri,
Nem normálisak!!!! Nem összeadást, kivonást tanulnak elsőben????? Borzalom!!!! Miért kell ezeket a kicsiket ilyen dolgokkal (pedig én imádom a matekot) kínozni????
Tiszta lelki terror az iskola!!! Nem osztályoznak, hanem síróst adnak! Nem ugyanaz????

benianyu

Tünde,
Be van állítva a profilomban, hogy HTML bekapcsolva, viszont itt, a bal oldalon, a mosolygók alatt azt írja, hogy ki van kapcsolva :? :? :? Most mit csináljak? Hogy lesz így táblázatunk? :? :?

benianyu

Sziasztok!

Hú, már 18:45-kor kezdtem írni, azóta kiléptetett vagy 4X a rendszer.
Jelenleg Benianyu csodás képeit látom!
Haláliak a fiúk :lol:
Szeretem látni, amikor a család Összes Babája egy képen van :lol:

Jucc!
Kérünk fiús képeket tőled is :wink:

Nagyjából visszaolvasgattam, de sajnos nem mindent, meg volt amit már elfelejtettem :oops:

Mea!
De jó látni téged :P
Kérünk még képet Lívikéről!
Gratula az üldögéléshez :!:

Rokica!
Erhard nem edte meg mindet :roll:
Ma megfőztem neki (Dóri adott ötlete alapján), 1db sárgarépát, 1szem krumplit, 1/2 fehérrépát, 1db kisebb cukkinit és egy kisebb csirkemell felét egy csipet sóval.
Kb a felét ette meg.
A lényeg, hogy nem turmixolva!!!
A leturmixolt részt nem komálta annyira, viszont a darabosabbakat falta. élvezte a rágást én meg mellette ültem, segítettem neki, hogy adagoltam.
Neki is csak 2 foga van alul.
Amikor még nem jött ki, akkor is a babapiskótát elnyalogatta.

Ja a lényeg!
Erhard is torkig nyomta a dolgokat, de lassan megtanulta (még mindig nem teljesen), hogy az kellemetlen és nem szabad letolni.
Persze sosem hagyom magára a kajával, még én is félre szoktam nyelni.

Barbi!
Jobbulást Leonnak!
Vuduvuduvudu....

Márti!
Gratulálok Bendgúz felállásához :D
Nagyon ügyi

Megann!
Erhard kapott már bébiételt!
5-6 hós korától rendszeresen.
A babapiskótát Ő is szétmorzsolja, keni mindenhova, de most már a legtöbb lemegy.
Hidd el Lénának is lecsúszott egy pár falat :lol: :wink:

Zsóf!
Köszi a dícséretet!
Hát igen, Erhardnak nemj ött be, de ami az egyik embernek nem ízlik, az a másiknak a legfinomabb falat:)

Benianyu!
Nagyon édes Dani, szájában a kabival:)

Davallia!
Sajnos tudom, hogy az oviban már a chips lesz a menő :cry:
De addig is megpróbálom a gyümölcsökre-zöldségekre szoktatni.
Sajnos én nem nagyon eszem gyümit.
Bezzeg a párom 3 ember helyett képes enni :o

Kuha!
Nem semmi a 3 alma :shock: 8) :lol:

Csilla!
Köszi :P

Kati!
Légy üdvözölve!
Kérünk képet Émiről :wink:

Prüntyi!
Megzabálom Tüncsikét :)

Szilvi!
Téged is Üdvözlünk:)
Te is írj magatokról.

Napirend:
Sajnos nálunk nagyon nics, de igyekszem azért rendesen :lol:
Talán azért is van így, mert én igény szerint szoptattam és Erhard nem mindig ugyanakkor volt éhes.
Ahogy nőtt/nől, úgy változtak/változnak a szokásai, sokszor azért nem eszik, mert leköti a játék és ha többet is iszik valamelyik nap, akkor csúszik minden. Nagyjából van rendszer.
De bárhova menni kell, ugrik minden.
Remélem, azért kialakul minél előbb valami:)

Na megyek olvasni, mert megint vagy 2 oldalról maradok le.

Folyt.köv.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Hali!

Írtam e-mailt a talival kapcsolatban azoknak akik írtak
tool.orabt@chello.hu, aki kéri az útvonalat.

Később tényleg jövök, de most megyek fürdetni. Apa most lett kész a fürdő falának a kaparásával.

Kincsi meg itt billentyűzik.

Kriszta
bkrisztina

v yyY 1nááv wrer ;> ghnjgnyy teftfv4, ,,
léjkohhpklztuhh<;> ;
bkrisztina

Tünde
Én ugyanannyit kapok, mint Bazsival, egész pontosan többet a családi pótlék miatt. Állítólag (ehhez fingom sincs) a táppénzszabályok szerint számolják és emiatt a második babánál is az utolsó ledolgozott 180, vagy 360 nap bérét veszik figyelembe.
Én a szülési szabit nem vettem ki, mert nem mentem vissza dolgozni. Majd jól jön az még a harmadik gyerek után.

Kép
Kép Kép
sildike

Szép jó estét!!!

A tv-ben angol-magyar. Nincs aza csipkés tanga :twisted: :twisted: :twisted: ...úhyhogy én itt... :P most visszaolvasok.

ayse

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van! Sajnos vissza nem olvastam, csak pár képet néztem meg. Szépek a babák! Van esetleg olyan baba, aki már elindult? Esetleg van olyan anyuka, aki ismét babust vár? A kíváncsiságom töretlen. :D
Remélem mindenkinél minden ok.
Puszilunk mindekit:

Kata és Petra

KépKép
baby20

Benianyu, megkérdezem a szerkesztőt, és továbbítom Neked, jó?

Sildike, szül.szabi alatt a 6 hónaposat érted? Nem a rendes szabira gondoltál?
Vendég

Benianyu, ezt találtam!

Szia Szilvi!

Sajnos a régi formában nem lehet berakni a táblázatot.

Ezeket mellékletként, kép vagy html formátumban teheted fel.

Excel táblázatot a "Fájl/Mentés weblapként..." parancsal alakíthatsz html-é, képpé pedig úgy, hogy kijelölöd a cellákat, majd a "shift" billentyűt nyomva tartva a "Szerkesztés/Kép másolása" menüt válsztod. Ekkor a kijelölt terület képe a vágólapra kerül, és egy képszerkesztő programba beilleszthető.

Ha szeretnéd, hogy a mellékletet az üzenetbe beillesztett nézőképből lehessen megnyitni, akkor az alábbi kódnak megfelelően teheted meg:

Kód:
[url=melleklet_url_cime][img]nezokep_url_cime[/img][/url]

Attila
Vendég

Sziasztok!

Sildike!

A jó ég áldjon meg, legalább ne mondanád el hogy milyen jót shoppingoltál Bécsben...ugye ott voltatok??
Hol, melyik áruházban vásároltatok?????

Úgy ki vagyok már éhezve egy ausztriai bevásárlókörűtra hogy azt el se tudom mondani....

Ayse!!

Csipkés tanga :lol: :lol:
Látod, az én férjem még ezt is rosszul csinálja...legalább ülne a tv előtt oszt drukkolna, de nem itt ül velem szemben és ő is üti a gépét... :lol: :lol: :lol:
Bezzeg ha menni kellene focizni, mint a forgószél söpöre kifelé a házból.... :twisted: :twisted: :twisted:
Hát milyen fociimádó az ilyen??? :twisted: :roll: :roll: :roll:

Benianyu!
Danigombi édi, szerintem ahogy elnézem Beni pont így nézhetett ki babakorában, nem????

Help!Valaki adjon tanácsot!

Léna nem hajlandó ellenni rajtam és apán kívül senkivel.
Ma ismét anyumnál akartam hagyni, hát 3/4 órát üvöltött fulldokolva mire beájult és elaludt... :( :( :( :( :( :( :(
Hogy szoktassam hozzá, hogy más is van a világon???
Azért ilyen mert kis korában nem hagytam másra, vagy mert alapból is vannak ilyen ragaszkodó gyerekek????
Már tisztára kész vagyok, hogy nem hagyhatom rá senkire..
Pedig anyumat ismeri, hetente 1-2 napot is ott vagyunk...mégis mindig ez van....

Szerintetek az bejönne, ha egy hétig minden nap átmennénk anyumhoz és minden nap otthagynám anyura 1-2 órára????

Van erről valami szakirodalom, vagy könyv????

Kérlek titeket segítsetek!

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu, én most kikapcsoltam a Bbcode-ot és be a html-t. Gondolom működik, mert a szalag eltűnt az aláírás mezőből, de itt baloldalt az eredeti felállás maradt. még az lehet megoldás, hogy egy weblapra átküldeni, és akkor linkről megnéznénk.
Vendég

Sziasztok!

Néha benézek és olvasok de most vagyunk túl a felújításon Zsanit is kiköltöztettü a szobájába -szereti- éjszakát átaludta már az első nap. :D

Ma nem volt önmaga csak bújkál -amit akkor szokott ha lázas, de szerencsére az nem-és aluszékony. Egyszerre több foga is "kikandikált".

ZITA!

GRATULÁLOK a II-hoz.
Nálunk sanszos a dolog de nem tesztelek -korábbi tapasztalatok alapján- apa reménykedik, hogy kistesó lesz én inkább jövőre szeretnék persze jön ha akar. :D
gviki

Gviki!
Köszi, átadom a lányomnak, hogy gratulálsz a kistesóhoz! Mikor tesztelsz?
Vendég

Jövő hétig mindenképp várok. Rosszullét van tegnap óta de lehet a lángostól -nem bírja a gyomrom- de ha már gyártottam annyit nem főzőcskéztem külön magamnak. :oops: Jobb lett volna.
A hasam is mintha meg akarna jönni tehát várom a Mikulást.
gviki

Megann!
Szerintem szoktasd hozzá anyudhoz szépen minden nap fokozatosan, úgy, hogy Te is ott vagy velük! Aztán kis időre otthagyhatod, de FOKOZATOSAN. Meg van a "csak anya van" korszak, meg hogy barátságtalanok a babák a nem közvetlen családtagokkal, lehet, hogy Léna ebben az időszakában van most éppen.. Türelemmel menni fog, az biztos!

Én elkövettem ezt Gergővel, és meg is szívtam jól.. Vikit épp ezért minden nap hordtam anyumhoz (10 percre laknak babakocsival, 5 kocsival :)), és ha vásárolnom leéé pl. nyugodtan el tudom intézni a dolgaimat. De általában akkor megyek, mikor alszik, de anyura rá tudom bízni tulajdonképpen bármikor. Ő az egyetlen!

Dóri
Vendég

Tünde,
Köszi, közben megtaláltam én is. HTML lehetőséget nem kap bárki. :(

Amúgy azóta tököltem a táblázattal, mert az excelt nem lehet betenni. Ez a kis béna sikerült ideiglenesen.
Pár tagot, akik száz éve nem voltak kihúztam, de ha szeretne visszakerülni, egy szavába kerül. Ennek csak az az oka, hogy kevés a hely és nagyon le kell kicsinyíteni.
Mindenkinek van nagyítója? :D :D :D

Kép

benianyu

Benianyu, látom, lett új pocaklakó oszlop! De jó!
Vendég

szia Tünde :) már hiányzott a Zita fotó :)

Andi! én eddig nem láttam, hogy nekem privim jött volna :( annyira ügyesek vagytok Natival! le a kalappal!! egyszer egyébként olvastam egy ajánlót erről a könyvről, még amikor nagyon pici volt az Eszti, és akkor valahogy úgy gondoltam, hogy ez nem lesz gond. erre tessék :(

Ayse, úgy látszik nálunk hasonlóan működik az apa, mint nálatok..... azzal a különbséggel, hogy a csipkés tangát elmondása szerint nem szereti, még jó, mert én sem :)

Megann, nem irigyellek. próba-cseresznye alapon én kipróbálnám, amit mondasz, nincs veszítenivaló. amikor együtt vagytok, akkor hogyan viselkedik Léna az anyukáddal? el vannak együtt?

nálunk meg az a műsor, hogy nem vagyok Esztinek elég szórakotztató. mondjuk nem csodálom, csak rohadt fárasztó, és néha rosszul esik. amint apa hazajön, és ott vagyunk mind a ketten, azoinnal magához tér és röpköd, nem lehet leállítani, nagyon aranyos. csak az a baj, hogy ma is este 7-kor jött haza apa :( :( :(

Davallia, hajrá, nagyon ügyes vagy! utoljára általános iskolában hímeztem, megértem, ha inkább ideges leszel tőle, minthogy nyugtasson :D viszont Panda és nagypapa nagyon helyesek!!!

Barbi! hogy van Leon és a királyi hátsó? :D
and

Tünde,
Ezek szerint neked van nagyitód! :) :) :) Meg érdekelt is vagy pocaklakó ügyben :) :) :)

Megann,
Én is Dóri véleményén vagyok. Fokozatosan szoktasd Anyukádhoz, úgy, hogy te is ott vagy egy ideig, aztán kicsit lelépsz és kettesben hagyod őket.
Beni nem volt ilyen kis gombóc, de nagyon hasonlítanak. Megpróbálok beszúrni egy képet Beniről 7-8 hónaposan.
Kép

Angelani,
Köszi :)

benianyu

Sziasztok!

Kezdem egy kis képdicsérettel:

Várva várt Máté képek szenzációsak, ez az „ártatlan képpel” című a még mindig igéző Máté szemekkel pedig csudaszép! Kisnyúl képregények imádnivalók, mint maga Kisnyúl is! Kedvencem a fűben félkönyéken billegek és közben naggggyon vagány vagyok-feelinges. Zitához kitartóan hűséges Jack és félkönyéken billegést szemléltető Majácska tündéri! Gluténmentes pizzafaló Zita csapdába szorulva is zabálnivaló! Dóri Gergője tényleg nagyon-nagyon szép kisfiú, micsoda jóképű pasi lesz belőle! Viki pedig nagyon édes, ahogy igyekszik lépést tartani bátyussal! Ayse család szépséges! Kuha Gergője továbbra is nagyon jóképű! Ücsörgő távirányító faló Livike nagyon helyes kiscsaj! Ezerarcú Erhard cukorfalat! Kúszni próbáló Tüncsi csinike a szép kis szerkójában! Dani és Beni jó kiállású, mint mindig!

Dóri,
Nagyon durvák ezek a matekpéldák! Nem lehet, hogy ez csak valami tévedés? Mondjuk rossz osztályt nyomtattak a könyv elejére??? Egyszerűen elképesztő!

Kati, Szilvi,
Üdv köztünk!

Nemrég kiköltöztünk a hálóból, úgyhogy most már nem is hálószoba, hanem Tofi szoba. Már régen terveztük, de csak mostanra sikerült rászánnom magam. Muszáj volt, mindig megzavartuk az alvásában, amikor készülődtünk a lefekvéshez. És annyira hiányzik a kis Tofikám, hogy nem hallom szuszogni és fészkelődni! Biztos hamar hozzászokom az új helyzethez, de most olyan hiányérzetem van esténként!

Kép
Bab és Tofi
bab

Duda,
Nekem sem jött még át a méled. :(

Csipkés tangám nekem sincs és Apa is a meccset nézi. Épp lőttünk egy gólt! Mi lesz itt a vb alatt? :) :) :)

benianyu

Dori, And!

Köszi.

Anyuval jól elvan egyébként ha ott vagyok, bár Léna egyébként nem egy túl barátkozós mostanában....szóval akit nem lát minden nap, azzal azért idegenként bánik...
Az idegenektől viszont sírva fakad....aztán megbarátkozik, és bárhol elmotoszkál ha ott vagyok pl barátnőm lakásában is jól elvolt, de nem megy oda máshoz például és ha felveszi egy idegen akkor kéreckedik hozzám...sokszor nyüszögve...

Na majd próbálkozom...
Szerintetek nem késő még???

Ha vége lenne már ennek a k...va házépítősdinek, sokkal szabadabban tudnék mozogni, meg anyut is bármikor ki tudnám hozni hozzánk, de így...se kert se semmi...és én is le vagyok korlátozval......

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: