Hello Lányok!
Zsúka!
Köszönöm a képet. Nagyon felhízlaltad verácskát. Gyönyörű! A kocsival minden rendben? Javítják már, vagy már kész is van? Nálatok a biztosítós ügyek hogy zajlottak le. Didoék, szegények jól megjárták, hogy már 4 hónapja húzódik a dolog. Drukkolok nagyon, hogy ez a hónap a tied legyen, de na nem, akkor se keseredj el, mert ami késik, nem múlik. Lesz baba és kész!
Anikó!
Én már rájöttem, hogy miért nem kapom meg a kajákat, amiket csoportosan küldesz. Hát az ablakaink nem nyithatók az irodában, és azon a kis szellőző lyukon persze, hogy nem fér be. Na de a mai adagért lemegyek a ház elé. Nem hagyom ki!! Mit kapunk ma?? Húúú, már most éhes vagyok......
Egy kis számítógépes tanácsra is szükségem lenne. Nekem is telepítve van a gépemre a Smiley Central, de nem tudok egyetlen smileyt sem kimásolni onnan, mert nem találom a módját. Annyi jópofa figura van, de fogalmam sincs, hogy te hogy teszed ide át. Elárulnád a titkát?
Norwell!
Már sokan írták az NTS-t, de fogalmam sincs, hogy mit néznek az NTS-sel. Biztos minden rendben lesz, úgy ahogy minden egyéb is. Na persze, kivéve azt a fránya fogdokit. Tényleg, sikerült nyommentesen meggyógyulni?
Bogárka!
Mikor is mész dokihoz? Már én is nagyon izgulok! Légy szíves írj azonnal. Hétfőn tényleg miattad kukucskáltam be. Már apu várt rám az ajtóban, hogy indulunk tovább. ÚÚÚgy megijesztettél. Én azért még nem adtam fel a reményt. Doki előtt nem akarsz még egyet tesztelni? Egyébként én úgy állok a tesztekhez, hogy alapból negatívra számítok, és ha egyszer pozitív lesz, akkor az lesz a meglepi. A negatívtól pedig csak kicsit csalódok, mert azért ott leghátul egy picit reménykedek.
Egyébként lassan itt a PÉ ideje. Most is azt a taktikát alkalmazzuk, hogy visszafogtuk magunkat, és ha eljön az idő, akkor mindent bele. Szerintem, azoknál a férfiaknál, akiknek épp a határértéket eléri a spermaszám, jobb ha erősödnek a katonák. Szegény férjem már alig bírja
Pupy!
A pocinövekedés kicsiben már biztos elkezdődött, de azt csak ti látjátok. A talin nem fogjuk még látni, szerintem. Pedig már annyira kíváncsi lennék. Az álterhességről amit írtál, az nagyon szörnyű. Én azt hittem, hogy olyankor csak a tünetek vannak meg, de fizikai elváltozás, pl. mint a hasnövekedés, nincs. De lehet, hogy pszichésen ilyen is lehetséges. Én a puli kutyusunkat láttam álterhesen. Szegényke talált szőrös gumilabdág és azt hitte, hogy az a kisbabája. A végén már annyira agresszívvé vált, ha el akaruk venni tőle, hogy majdnem megharapott. Nála is eltartott jó pár hónapig, és semmit nem tudtunk vele csinálni. Aztán lassan leszokott róla. Emberben ugyanez... jaj Istenem.... borzasztó lehet. Hát oda ne jussunk SOHA.
Évi79!
Biztos elkerülte a figyelmedet. Kérdeztem, hogy mi ujság a kilókkal. Ugy-e te voltál, akit bántott, hogy hirtelen el kezdett gyarapodni? Pedig te annyira csinos vagy. Láttam a képeidet. Nincs aggódni valód. Én bátran kimondom: Én már hízni szeretnék végre és gömbölyödni
Nárcisz!
Milyen doki is vagy?
Ági!
Gondolok Rád

Sikerülni fog

Gyere, ahogy tudsz, mesélj nekünk. Pontosan milyen az az inszem. Mivel fecskendezik be? És mennyit?
Monyóka!
Nagyon szomorú vagyok a negatív teszt miatt. Ne csüggedj, jön a baba. Meglátod, amikor meglesz a kicsi, azt fogod mondani, hogy jaj de jó, hogy pont az az egy sperma került oda, és egy sem korábban.
Junko!
Jaj de jó lenne, ha el tudnál jönni. Egyébként D.keszis vagy, vagy B.keszis? Én annyira, de annyira, de annyira örülnék, ha te is ott lennél.
Mátra!
Én kitartó vagyok, időm is mint a tenger... várok, várok, várok.
Én is azt javasolom, hogy az eredményeidért mindenképpen menj vissza ehhez a dokihoz, mert a következőnek tudnia kell az előzményeket. Én minden leletemet elkérem, és egy dossziéban tartom, hogy ha egyszer tovább lépek egy másik dokihoz, akkor teljes képe legyen arról, hogy mi történt korábban veled. A hormonokat lehet pótolni, ha csak az a gond. A szövettan a lényeg, és az jó lett neked.
Mindig, amikor megyünk Salgótarjánba, Rád gondolok, hogy te is arra laksz. Várom már 10-ét.
Brill!
Remélem, megjön az a fránya mensi, és lehet újból kezdeni a programot. Én már alig várom. Kutyusok jól vannak? Ti mentek idén nyaralni, vagy most teljes erővel a babára koncentráltok?
Dido!
Te annyira drága vagy, hogy felajánlottad a teszt megvásárlását. Hát nem is tudom, hogy akarok-e tesztet venni. Lehet, hogy nem élek a lehetőséggel, mert most valahogy úgy érzem, hogy pár hónapig még nem lesz szükségem rá, és akkor meg minek legyen csak úgy a polcon, hogy kísértgessen fölöslegesen. De nagyon nagyon nagyon köszönöm, hogy felajánlottad. Nagyon jól esett. Vihetem a talira a házunk tervét? Szeretném megmutatni neked, mint szakértőnek. Egyébként holnap kezdik az alap kiásását. Reméljük, az idő is engedi.
Képzeljétek Lányok, az én drága vevőm, akiről meséltem nektek, hogy ki akart tenni a lakásból, pedig CSAK azért adtuk el neki, mert aláírta a lakásbérleti szerződést, hogy lakhatunk a lakásban, amíg felépül a ház, na most ez a vevő küldött egy tértivevényes levelet, sk átvétellel. Hát én meg nem vettem fel a postán. Biztos felszóllítást küldött, hogy költözzünk ki. Ugyanis csak akkor mehet bíróságra az üggyel, ha már háromszor felszólított, és mi nem költöztünk el. Annyira rafinált ez a nő, hogy a bankszámlaszámát sem küldte el (ahová utalni akartam a bérleti díjakat), hogy legyen amibe beleköthet, mert a szerződést csak akkor bonthatja fel, ha mi megszegjük. Én pedig fogtam magam és feladtam a kauciót és 1. havi bérletet rózsaszín csekken az állandó lakcímére. Ha nem veszi át, akkor bírói letétbe tudom tenni, ami teljesen hivatalos. Hát ilyen emberek vannak. Juj, kifordul a gyomrom, ha rágondolok.
Na most aztán jó hosszúra sikerültem. Bocsi, ha valakit kifelejtettem. Lassan képtelenség itt képben maradni

. De nagyon örülök, hogy ennyien vagyunk, és ilyen jó a csapat.
Anyukák! Hogy vagytok, hogy vannak a babák? Szopizással minden rendben? Védjétek meg magatokat, hogy ne kerüljetek ki a táblából

. Szerintem büszkék lehetünk, hogy ilyen gyönyörű táblánk van. Ha valaki hosszú hónapokra eltűnik, akkor azt érthető, hogy kitöröljük, de akik rendszeresen, még ha ritkán is, de benéznek, azok szerintem maradjanak.
Pupy!
A Millenáris parkot te ismered, voltál már ott piknikezni? Én sajnos nem. Lesz ott hely ennyi embernek? Valaki rendeljen jó időt, mert ez szörnyű, amit ez az idő az utóbbi években művel
Ezt az üzenetet kb 2 óráig írtam, mert közben 600szor megzavartak valami munkával (milyen dolog ez?)
Na most aztán tényleg eldugulok.
Puszi MINDENKINEK!!!