Sziasztok!
Megint annyi,de annyi hozzászólás,hogy én itt cak statisztáskodom..
Andry! Részvétem a szoktatás miatt, pár nap és vége..legalábbis reméljük:-)
Lassan nekem is el kéne kezdeni az esti elalvást cici nélkül.Vessen rám a követ,aki húzik meg házik:-),hogy még mindig cici van és cicin alszik el,de nem bánom,hogy így alakult.Mi egyéves koráig,sőt még tovább is egy szobában,sokáig egy ágyban aludtunk.mikor láttam,hogy már nincs igazából szükésge erre,illetve zavarja,átraktuk a sajátjába,kb.2 éjszaka volt emiatti ébredés.Aztán az éjszakai cici volt a másik,ami hasonlóképpen sokáig tartott, 2 éves koráig, aztán egyik nap azt mondtam,hogy éjszaka nincs cici és 2 nap alatt helyreállt az éjszakai alvás,sose ébred fel azóta éjszaka. Most jutottam el addig,hogy nem kell már neki a cici(biztos,hogy már régen nem kell neki,csak így maradtunk),ő is mondja,hogy meséljek elalávshoz,de azért még bizonytalan.Szeretném,hogy mire a kistesó jön,addigra elmúljon az enyém ez a cici érzés.
Valóban nagyon fárasztó egy öntörvényű,akaratos gyerek,de én úgy gondolom,hogy ezek a gyerekek lesznek azok,akik később, iskolásként,felnőttként kellő önérzettel,akarattal kitartással fognak bírni és ezáltal boldogulni..Azt mondta egyszer egy pszichiáter ismerősünk,hogy a szülő akkor kezdjen el örülni,mikor a gyereke kimondta az első NEM szócskát:-)),az önálló akarat elős lépése.a tök igaza van,de mindezek mellett én a nap végére teljesen kész vagyok, az állandó harcok miatt,amit az édi lányommal vívok..

)
én is elkezdtem alkalmazni a sarokbaállítást(mert mi mást tudnál tenni,minthogy korlátozod egy kicsit?),ilyenkor pár perc alatt csend van,majd jön,hogy:"anya,megnyugodtam.."ilyenkor elfordulok,hogy ne lássa az arcomon a vigyort..

)
Hétfőn voltam Siposnál ultrahangon, persze nem ért a kórházba hétre:-).megvizsgált,minden oké,mindene megvan,de hát még csak 12hetes úgyhogy én még semmiről sem tudok beszámolni,azon kívül,hogy óriási léptékben hizom..
Veronikusz,gyönyörű a kisebbik,olyan huncut szeme van..Biztos,hog y a nagy is nagyon szép.
Ja, kérem a dackorszak..nálunk komoly dühöngések vannak néha,nyafogások meg aztán mindig..tényleg 3 éves korig tart:-))legalábbis azt modják azok,akiknek elmúlt három a fiókájuk..én a penelopé linch: kicsik és picik könyvét olvasgattam néha,de arra jöttem rá,hogy tuti módszer sosincs, mindenki gyereke más és más, minden szülő megtalálja a saját technikáját a saját gyerekére.Ettől még biztos vannak jó tanácsok és ötletek a könyvben(megmondom őszintén megvettem az elsőt,mikor a lányom született és jól is sarokba tettem,hogy ne is lássam..de ez én vagyok,nem biztos,hogy mindenkinek igy kell gondolnia,sőt biztos hogy nem).
Kiscsillag! Még mindig nagyon szorítok és várom a 8-át,hogy írj és megtudjuk a jóhírt!!
Lányok ,ezt a homeo bigyót,meg málnalevélteát akkor is lehet inni,ha egyszer már császár volt?Gyorsítja a tágulást vagy "csak" könnyíti?
SZÉP NAPOT MINDENKINEK ÉS TÜRELMET, KITARTÁST A NAGYON POCAKOSOKNAK!!
Durca