A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Dido!

Úgy örülnék neki. Itt ülök egy halom munka felett, úgy csinálok mint aki halálra dolgozza magát. Az asztalom be van terítve mindenféle papírral, de csak a babnetet figyelem és koncentrálok a tüneteimre, hogy ez most olyan érzés vagy nem.
Ebbe fogok belebolondulni ha nem lesz babám. Tudom, hogy mindenki így van, de most muszáj volt egy kicsit nyavalyognom. Ne haragudjatok Rám!

Zsúka
zsúka

Narco, Monyóka, Dido!

Köszönöm a biztatást, úgy érzem, hogy most kell, hogy sikerüljön :D , csak ne koppanjak. :cry:

Zsúka
zsúka

Sziasztok!!!

Monyóka!!!
Remegő kézzel írom le: NEKEM IS NAGYON HALVÁNY VOLT AZ ELSŐ TESZTEM!!! Istenem, annnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira szorítok!!!!! Nem tudsz elmenni esetleg vérvételre???

Zsúka!
Amikor már a második erős pozitív volt, úgy fájt a hasam meg a derekam, hogy a teszt ellenére tutira biztos voltam benne, hogy meg fog jönni... Ezer*100000000000000000000000 drukk megy Neked is!!!!!!!

Bea!
Neked még szerettem volna annyit írni, bár most olvasom, hogy nem akarsz ide jönni többet, hogy: ha az ember belép egy közösségbe (merthogy egy ilyen topik igenis az), akkor ugyanúgy, mintha egy "élő" társaságba mégy, az alkalmazkodás a Te feladatod, és nem a régieké, tehát átveszed a csoport szokásait, hogy beilleszkedj. Aztán amikor egy kicsit jobban megismerted a csoportot, nagyjából tudod, kivel mi történik, akkor már közvetlenebb kapcsolatot alakíthatsz ki az emberekkel...

Narco!
Amikor kiderült, hogy babát várok, még Veletek szemben is iszonyatos lelkiismeret-furdalásom és bűntudatom volt, mert úgy éreztem, hogy annyira könnyen sikerült, mások pedig évek óta próbálkoznak. Akkor nagyon aranyosak voltatok, és megnyugtattatok, hogy ennek semmi értelme, örüljek a babámnak és pont. Most ugyanezt mondom Neked, főleg, hogy Ti tényleg megszenvedtetek Moszatkákért!
Köszi a választ a cukorral kapcsolatban. Nem is mondták, hogy a 4,4 alacsony egy kicsit az éhgyomrinak... Sőt, azt mondta a védőnő (meg a doki is), hogy teljesen jó... :? De ez nem fog gondot okozni, ugye? Az nagyobb baj lenne, ha magas lenne a cukrom?

Juca!
KÖSZÖNÖM A TÖRTÉNETEDET!!! Én sem bírtam ki könnyek nélkül... Igen, ez az, amit nagyon-nagyon várok: az érzés, hogy anya lettem, hogy mostantól felelős vagyok egy kis életért... Puszild meg Kingát a nevemben!!! Gyönyörű kislány!

Évi77!
Te jó Isten, már ennyi idős a lányod????? Fúúúúúú, hogy megy az idő... :wink:

KoRéka!
Remélem, hogy Te is minél előbb pakolhatsz majd abba a bizonyos "táskába"! :)

Rolly!
A kikapcs biztosan jót fog tenni! Jobbulást a kisfiadnak!

Pupy!
Köszi a kérdést, jól vagyunk, de már kezdek türelmetlen lenni... :twisted: Azért az emelgetéssel, pakolászással tessék vigyázni!!!!

Most egyelőre ennyi, majd még jövök, jók legyetek!!!

Pusszancs

Kép
Kép
norwell

Norwell vagyis Kendemami! :D

Nagyon köszönöm. Most beleéltem magam kegyetlenül, de ha nem jön össze......
A cukor miatt ne aggódj csak egyél naponta többször keveset. Nekem az éhgyomri cukrom 3,4, nem tudok úgy elmenni othonról, hogy legalább egy pohár rostost ne igyak meg, mert különben nem érnék be a munkahelyemre. :D
Gondolj arra, hogy Neked is egy csodálatos élménybe lesz részed, mint ahogy Jucának. Simizd meg a hasidat helyettem is. :lol:

Zsúka
zsúka

Zsuka!
Nekem is gyanusak ezek a tünetek!És nem baj hogy nyavajogsz mi mindannyian ezt csináljuk! Kép Gyere itt egy ölelés!

Dido!
Hu mákostészta!Imádom!Én csak a huslevesig jutottam el de másodiknak még nem tudom mit csináljak!Valami kis sütikét!Vagy lehet hogy mákostésztát?!

KorekRéka!
Te most szeded a clostylt?Érdemes lenne szerintem megint megnézni a progit de most jo időben hogy tényleg lássa az orvosod a valos eredményt!

Narco!
Nehéz ez a dolog amiröl irtál!Amikor nekem összejött a kisfiam akkor olyan természetesnek tűnt minden,de miota látom és érzem a másik oldalt azota sokkal tapintatosabb vagyok emberekkel!Ha neki még nincs akkor nem beszélek a kisfiamrol és nekem is nehéz feldolgozni bizonyos dolgokat!Tudom,hogy sokan itélkeznek ez miatt de ti nem mert ugyanazok az érzések kavarognak mindenkiben.Nem kell szégyelned,hogy kisbabát vársz de ez a reakcio természetes volt tőled és nagyon emberséges!Legalább is az én szememben!És akinek szomoruságot látsz a szemében az csak egy pillanat amig borzasztoan sajnálja magát de miután ezen az érzésen felülkerekedett ugyan ugy teljes szivből örül a te boldogságodnak!

Angie!
Eredményt már tudsz?

Évi!
Örülök hogy jol sikerült a találkozo!Nem csodálom hogy büszke voltál a kicsilányodra!Gyönyörű kis nőszemély!

Éva!
Milyen ruhácskákat vettél?
Nagyon jo érzés ez a fázisa a terhességnek!

KépKépKépKép
aniko24

Norwell, Zsúka!
Köszönöm.

Norwell!
Én úgy gondolom, hogy az alacsony vércukorszint nem tesz jót, írtam, hogyha egy picit is éhes vagy, akkor szerintem érdemes enni. Én ezt teszem. Amikor a Margitban voltam, ott nagy hangsúlyt fektettek az acetonra, nagyon súlyos dolognak tartották. Szerintem mindenképpen jelent valamit, bár nem szeretnélek megijeszteni.
EWgyébként a védőnők sokszor nem tudnak mindent, és most itt bocsánatot kérek mindenkitől.
Az ápolónők a kórházban nem tudták felvilágosítani az anyukákat, hogy mi az aceton, és mi a keton, hiába kérdezték. És azért elég furcsa, hogy elvégeznek egy vizsgálatot, már gyorsteszt is van a vizsgálatára, és ha van,a kkor meg nem tulajdonítanak neki jelentőséget.
A sok cukor valóban baj, de a kavés is baj, és 4,9-5 körül kell fenntartania a májnak a vércukorszintet. szerintem ez csak azt jelenti, hogy nem eszel elég kalóriát, és attól, hogy azt a mennyiség acetont felhígítod jó sok folyadék ivásával, attól a probléma nem szűnik meg.
Ja és ki kell tudnod bírni egy szülést, ami nagyon sok energia felhasználással jár, és enni nem adnak az esetleges műtét miatt.

Na ez jó sok volt: N

Kép
narco

Anikó!
Ezt merem remélni én is!

Egyébként mit főztél ma?

N

Kép
narco

sziasztok, Lanyok!
Hosszu volt a hetvege, jo ujra olvasni titeket!

Pupy, meg szombaton ment privi, nem kaptad meg?

Syry:Gratulalok az eljegyzesedhez, legyetek nagyon-nagyon boldogok!
Tarold el szived melyen ezeket a szep emlekeket! Kosz a biztatast is,
valoban a hit fontos, remelem mindvegig megmarad bennem.

Norwell: meg mindig nem jott meg, jovo hetfoig mar csak raghatom a kormom,
hogy mi lehet...aztan a doki bacsi talan mond valami nem elkeseritot:)
Hogy van a pocilakod?

Dido, en is gondoltam a teszt megismetlesere, ha nem jon meg, akkor valoszinu,
hogy penteken meg egy teszt...Vettem a buksimit, koszike!

Rolly: Koszi az aggodast, amint fennebb irtam, lesz meg teszt:)
Jobban vagyok, lelkileg is, hetvegen voltunk a komaeknal, meglatogattuk a 6
hetes pici babajukat, egy kicsit feltoltodtem:) Sok erot a munkadhoz!

Matra! Remelem, hogy (barmi is lesz a teszt eredmenye) a kivizsgalasok
nem hoznak elkeserito eredmenyt, es en is meg a parom is egeszsegesek vagyunk.
Te hogy erzed magad?

Szisszka: Az Ur hallgassa meg szavaidat!! Es az 1 cn. neked azt jelenti,
hogy uj remennyel kezdheted a honapot! szoritok neked is!

Juca, estere csinalok idot, es elolvasom a szuletestortenetet! mar alig varom!!!
Nagy pusszancs nektek!

Aniko! Megvagyok...te? hol tartasz ebben a honapban?:) Homerozes?

Junko: ugy van, ahogy mondod, a vizsgalatokat el kell kezdeni, mert az
ido rohan, en meg nem akarok tobbet varni, minden honapban csak
remenykedni...nalad hogy all a helyzet?

Narco: az 1 cn. meg mindig jobb, mint a 40-en tul nem tudni mi a baj...:)

Dido, tokeletesen aterzem, amit te is :( de ne adjuk fel!

Zsuka,Kati koszonom nektek is:)

Monyoka: nem akarlak biztatni, szerintem meger egy repetat az a teszt :)

Delutan meg benezek, egyelore ennyit sikerult visszaolvasni:) Puszi:)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomi!
Bocsi, ha félreérthető voltam, csak meg akartalak vígasztalni!
de úgy látom nem jött be, így máskor majd kevesebbet írok... :oops:

N

Kép
narco

Nomi!
Azért felettébb érdekes hogy még nem jött meg!
Lehet,hogy érdekes dolgot fog közölni veled az orvos! :lol: Amikor mész!Én nem hőmérözöm mert nem tudok és nem történik nálam semmi különös!Én már a jelekben nem bizom igy nem is tulajdonitok neki jelentőséget!Mindent tudok produkálni! :shock:

Narco!
Huslevest csináltam!De még a második kérdéses!De mivel a párom ebédelt bent azt mondta ma ne is csináljak már semmit majd holnap!Kicsit változtattam a husleves főzési szokásomon mert nem szeleteltem fel a zöldségeket ha nem majdnem egészbe dobáltam bele!Teljesen más ize lett!Igy brutál finom!Apukám testvére javasolta igy mert neki olyan jo igazi husleves ize van a levesének!
Nagyon finom igy tényleg!

KépKépKépKép
aniko24

Évi79!
Akkor szép nagy babócád van. Drukkolok, hogy továbbra is minden rendben menjen neked is.
Igan, nagyon rohan az idő.
A 30. hét szerintem nem késő, ha ők azt mondták, főleg, hotgy minden rendben van a terhességeddel.
Nekem már csak 2 hét a köv UH-ig, de alig bírom már kivárni, hogy élnek-e és milyenek. Persze bemehetnék, hogy fája hasam, de azt hiszem, inkább kibírom addig. A férjem már nagyon várja, és nagyon szeretne jönni. :)

Anikó!
5. hét óta nem bírok a húslevesre nézni, pedig nagyon szerettem eddig. Remélem, hogy a szülés után újra magamévá tehetek egy tányérral mindenféle viszolygás nélkül :lol:

N

Kép
narco

Évi!

Karácsonykor?????? Ennél szebb ajándékot nem is kaphattál. Hol laktok Szigethalmon belül? Lehet, hogy reggelente ott megyek el a közeletekben?
Köszönöm a szorítást. :)

Anikó!

Húsi leves nagyon fincsi. Képes lennék egész héten csak azt enni. :)

Nárcisz!

Már akartam korábban is kérdezni, hogy Neked miért nem jött be Rodosz?

Zsúka
zsúka

Nomi.Orulok hogy mar jobban vagy egy kicsit.Azert en szoritok hogy a doki olyan jo hireket mondjon hogy lefordulsz az asztalrol.na jo csak viccelek.:)

evi.Jaj de jo.Mar en is alig varom hogy valamit tudjak vasarolni a babamnak.Ez meg messze van,nagyon messze,vagy lehet hopgy nem is annyira???.:.:)
mar neztem kiscipot meg tavaly.Kerdezgettem hogy mennyibe kerul meg hogy ez milyen idosnek jo,aztan a csajszi megkerdezte mososlyogva hogy milyen idos a pici.Mondtam hogy meg utban sincs.
Hat erre jol racsodalkozott:)

aniko.en mindig ugy fozom a huslevest hogy egyben vannak benne a dolgok,maskepp el sem tudom kepzelni.Aztan leszurom grizgombocot bele,a zoldsegeket pedig kulon tanyeron szervirozom.A parom ugy eszi hogy eloszor megeszi a levest amit kiszedek aztan elebe veszi a zoldseges talat es bemajszojja azbutolso falatig:)
probaltam mar parolt zoldseget csinalni(mert a parom lathatoan szereti)de nem sikerult.olyan semmilyen ize volt.
Ja,tegnap csinaltam gyumilevest.Hat eleg fura volt.Nem tudtam mitol olyan feher,mivel csinaljak es tejjel meg lisztel suritettem be,olyan puding lett:)Eccer ettem magyarba,de annak mas ize volt.
De megoldottam.Raktam bele egy jo nagy kanal eurokremet,ugy fincsi volt:)a parom meg oda se mert nezni mikor ettem:)
monyoka

Monyóka
csak most olvastam vissza a délelőtti írásaid!! Ez szuper!!!!!! Sajnos a tesztek terén nem tudok neked semmit mondani (én még eddig csak negatívat teszteltem) De amit írsz, az több mint "gyanús". Szorítok. Dokinál vérvétel biztosabban jelezne, ahogy néhányan írták előttem.
üdv
syry
syrynx

Monyó!
Mi a gyümilevest pudingporral csináljuk, és úgy bejött.

N

Kép
narco

Sziasztok!

Monyóka!
Én nagyon-nagyon csenben vagyok... Csak kis jótékony manó módjára szorítok. Egyébként félhosszú a hajam most is az, csak kicsit átvágtuk, daueroltuk, meg a szokásos hókuszpókuszok.

Zsúka!
Egyszerűen csak a két hete csütörtökre, péntekre gondoltam a kijelzővel kapcsolatban. Jól esett, hogy törődsz velem, mikor az itthoniak közül azóta sem kérdezi meg senki, hogy hogy vagyok...
Nagyon szoríííííííííííttttttttoooooooooookkkkkkkkkk Neked is. Csak szépen csenben, halkan.

Nárcisz!
Jó lehetett a gumicsizmás látvány :) Gondold el ezt nagy pocakkal.

Dido!
Tanoda. Már tavaly előtt is működött Ózdon hártrányos helyzetű - főleg roma - gyerekeknek a tanoda. Az a lényege, hogy nem az iskolában, nem formális keretek között, de tanulunk, megakadályozzuk(?) a lemorzsolódást, a szocializációs hibákat javítgatjuk. Akkor ez különböző okok miatt megszűnt, most pedig újra éled egy OM pályázat segítségével. Erre kértek fel, hogy a szakmai munkát segítsem kicsit. Most szervezünk egy 4 napos tábort a gyerekeknek.

Évi!
Tessék leírni, milyen az a kisruha. Elhiszem, hogy boldog vagy, legyél is nagyon-nagyon. Ez jót tesz a kis Virágnak :)

Anikó!
Mi is így főzzük a levest :D

Nomi!
Persze, hogy nem lesz baj. Nem bajnak hívják a pocaklakókat a mi köreinkben :D
Viszont, ha mégsem kismanó játszadozik veled, akkor is beköltözik hamarosan.

Valaki kérdezte, hogy Dinával mi a helyzet, tanul, vizsgázik ezerrel.
Jól vannak, még nincs név a kislegénynek.
Jucának ő is gratulál.
mátra

Éva!

Sajna nem arra járok, de nem messze lakunk Tőletek. :) Normális dolog az, hogy menzi előtt pár nappal több trutyi folyik :D ? Olyan mintha most lenne peteérésem. Azt hiszem ma se hagyom a Balázst aludni, nem mintha tegnap hagytam volna. :oops:

Nárcisz!

Rodosz?

Zsúka
zsúka

Mátra!

Megnyugodtam. :)
Puszi Neked.

Zsúka
zsúka

:!: :!: Akkor mi legyen a táblával?

Maradjon minden a régiben, vagy vegyem ki a babásokat :?:

Szóljatok, mert ha nem, akkor én úgy hagyom.
mátra

Zsúka!

Nem gondolttam, hogy egy pillanatra is volt kétséged...

Kép
mátra

Mátra!

Nagyon ari vagy, imádlak! :D

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Ja igen Rodosz. Tényleg na haragudj, de szenilis lettem. Ez az agybajjal jár együtt. :oops:

Rodosz: szerintem nekem a helyzet miatt nem tetszett, mert céges volt, és a hűn gyűlölt főnököm is ott volt. Ezel mindent elrontott.
Egy 5 csillagos szállóban voltunk, ahol senki nem volt megelégedve az ellátással, iszonyat bunkók voltak szinte mindenben.

A város: most nem tudom, hogy a tavsz miatt, de minden nagyon gazos, mocskos volt. Egy szép ház mellett, egy gaztalap, vagy vaslerakó volt, vagy egy romos ház. Azt nem tudom, hogy azóta felújítottak-e valami, vagy sem.

Mindenesetre lehet, hogy csak azért volt bajom vele, mert nem volt ott Tomi. Bár ki tudja.
A templom viszont nagyon tetszett, arról rakok pár képet.

A templomban az a kép, ahol imádkozni kell kisbabáért. Állítólag így képről is hatásos, ha ránéz valaki.
Kép
Jobb oldalán (így szemben) vannak azok az ajándékok, amik a hált fejezik ki. Általában baba, vagy ruha képe.
Ez a torony, hátha így majd felismeritek:
Kép
És Itt van az ezer éves olajfa, amire fel kell kötni egy piros szalagot, így lehet áldozni az olajfának a termékenységért. Ezt én már nem csináltam meg, mert mégiscsak ott voltak a főnökök. De nem tudom mit kezdtem volna 3-as ikrekkel :wink:
Kép
Ez azért is furcsa, mert 2 fa van összenőve, azért különböznek a levelei.

Szóval ide szerintem érdemes elmenni mindenkinek. Biztosan bejön, én mondhatom!!!

Puszi: N

Kép
narco

KoRéka!
Olyan jó, hogy mostanában Te is gyakrabban tudsz jönni :D
Remélem tudunk találkozni a talin :D

Évi!
Gratulálok Dórinak a negyed évéhez :D :!: :!: :!:
De jó, hogy ilyen jól sikerült az osztálytalálkozótok :D Nekünk még nem volt egy sem, se ált. isk. se gimis :(

Anikó!
Hús levest is egyszer próbáltam, de víz ízű lett :( valahogy az arányokat nem sikerült eltalálnom, pedig Anyukám oyan finoman tudja főzni, és Ő is egyben rakja bele a zöldségeket :D

Éva!
És a kiságyat és a kocsit is megvettétek már :?: :!: Vagy a rucikkal kezdtek :D . De jó lehet már itt tartani :D

Nárcisz!
Ilyet ne is mondj :!: :!: :!: Minden a legnagyobb rendben a kis Moszatkákkal :D

dido
dido

Nárcisz!

Köszönöm az információt, meg a képeket. :D Biztos, hogy elmegyünk, hátha bejön. :D
Indulok hazafelé, mindenkinek kellemes estét.

Zsúka
zsúka

A tegnapi F1-hez ajándékba:

"- Mirol híresek a mogyoródi utcalányok?
- Kilenc másodperc alatt 4 gumit cserélnek."

:lol:

Kép
narco

Sziasztok!

Bár semmi időm nincs, nagyon sok munkám lenne,de nem bírtam ki, hogy ne olvassak vissza és ne írjak! :D

Nárcisz!
Vigyázok magunkra,bár mostanában nagyon elfáradok, most is hulla vagyok! :cry:
Te is vigyázz magadra és a moszatkákra! :D

Dido!
Kedves vagy! Jövök én,amikor csak tudok!Holnap is beszámolok az uh-ról!

Évi77!
Holnap a "kötelező" genetikai uh-ra megyek!Ezt itt nálunk a klinikán nagyüzemben csináljak, csak azért megyek mert kötelező!Állítólag 10 perc egy kismama!Szerintem felháborító! :evil:
Ne mondják, hogy ennyi idő alatt lehet rendes vizsgálatot csinálni!
Utána megyek a dokimhoz,aki csinál 3D és majd ő megmondja a nemét, persze ha megmutatja! :lol:

Monyoka!
Neveken már gondolkodtunk, de még nincs kiforrva!
NAGYON-NAGYON szorítok Neked!!! :D

Anikó!
Mint említettem, holnap benézek és elmondom mi volt!
A palacsintához hozzászólva: a nutellás nagyon finom ha szelsz bele banánkarikákat és 3szögre hajtod, tetejére egy kis tejszínhab!Persze csak ha szeretitek! :D

Nomi!
Sajnálom a negatív tesztet! :(
Fel a fejjel, drukkolok nektek!

Syry!
Gratulálok az eljegyzésetekhez!Sok boldogságot nektek!

Mátra!
Egyenlőre úgy néz ki, hogy nekem is jó a 10-e talira, de én megint csak párocskámmal tudok menni!Egyedül nem enged el! :D
Ezt neked küldöm így utólag:
Kép

Lányok!
Úgy szeretnék ilyen volnalzót, de olyan béna vagyok, hiába próbálgatom nem megy! Próbáltam Kancellárka utasítsait betartani, de az nekem kínai! :(
Ezzel az új babanettel is vannak gondjaim! :cry:

Brill drága!
Hogy vagy?Örülök, hogy hallottam rólad!

Junko!
2 hét Olaszország! Ez igen!!!Meghozza a gyümölcsét hidd el! Én is sítábor után lettem terhes!
Mikor megyünk Timikához?

Most mennem kell! Van egy csomó dolgozatom, amit ki kell javítani és egy csomó HÜLYE év végi beszámolót kell írnom! :cry:

Jó éjt Mindenkinek!
Puszi
Csibe
csibe78

Monyóka!

Már többen kérdeztük, nem tudsz elmenni egy kórházas vérvételre? :)

Ehhez nem kell magándokihoz menni. Pont jó erre a célra a kórház. Pár óra múlva már ki is derülne, ami már most is szinte világos...
Vendég

kati es tobbiek,bocsi hogy eddig nem valaszoltam de leultunk a parommal es beszelgettunk:)
elmondtam neki.Szerinte probaljak higgadt maradni es varjunk.2-3 napon belul ujabb teszt es meglatjuk hogyan tovabb.Ahhoz hogy elmenjek vervetelere ahozz korhazi beutalo kell,elmenni a korzetihez kiiratni stb.eleg maceras.Meglatjuk mit mutat a kovetkezo tezt,mert ez parom szerint is nagyon halvany:(
ha a kovetkezo erosebb akkor terhes vagyok.
monyoka

Monyoka
Millió drukkkk!!!!! A semmi nem tud HCG-t termelni, csak a VALAKI!!! Nagyon szorítok!! :lol:

Csibe 78
Írtam Neked privát üzenetet!

Ha sikerül, ma még jövök! Sok puszi:
Rolly
rolly

Csibe!
De jo hogy irtál!
Várom a holnapi ultrahang eredményed!
Annyira kiváncsi vagyok! :D

Ági!
Remélem rendben volt ma minden!Hány van és mekkorák és melyik oldalon?

Narco!
Vicc fergeteges! Kép Sajnálom hogy még a huslevestől is megfordul a gyomrod!Na de nem lesz ez mindig igy! :lol:

Monyo!
Nagyon nagyon szoritok!

Dido!
Hamarosan profin fogsz főzni szerintem csak akarat kérdése mert ha az ember gyakorolja akkor annak egy idő után mennie kell!És te ügyes lány vagy!

Angie? Kép

Anita,Jucmuc!
Rég jártatok felénk!
Hogy vagytok?

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lanyok!

Kicsit eltüntem mint szamar a ködben, ne haragudjatok!
Sajnos ez a munka illetve ez a nagyon koran keles nagyon megvisel, keptelen vagyok nyomon követni a törteneseket a topikban. De azert becsületemre legyen mondva neha letöltök egy-par oldalt es olyankor masnap delutan fözes közben elovasgatom. De mire valaszolasra kerülne a sor addigra mar megint annyi minden törtenik. Szoval legalabb olvaso üzemmodban de itt vagyok am!

Igazabol van egy masik sokkal kevesbe pörgös topik ami raadasul pont olyan dolgokat targyal ami a mi gondunk is a ferjemmel, ahova be szoktam nezni, azt mg sikerül kövtnem.

Remelem jol vagytok mindannyian, jo szivvel gondolok ratok es igerem jövök meg!

Puszi
Judit
jucmuc

Sziasztok!

Rolly!
Válaszoltam!!! :P
Csibe
csibe78

Szia Aniko!

Pont most irtam, aztan elkezdtem visszaolvasni es lattam, hogy kerdeztel :) Köszönöm jolesik. Jol vagyok, csak az 5 orai keles az egy borzalom :x Voltunk andrologusnal is, egyelöre csak a vitaminokat kell szednie a ferjemnek, ket honap mulva kontroll.

En jun.19-en megyek egy doktornöhöz aki allitolag nagyon profi.
Es feltett szandekom meggyözni az inszemröl :) Marmint ha par honapon belül nem törtenik javulas.

Remelem Te is jol vagy Aniko :) Bar akinek ilyen gyönyörü kisfia van az csak jol lehet!

Szio vigyazz magadra, jelentkezem igerem!

Judit
jucmuc

Mindenkinek jó éjt.

Kép
mátra

Jó éjt Mindenkinek!

Csibe
Köszönöm! Küldtem még egy rövid választ!
Rolly
rolly

Nárcisz!
Megmutattam a Férjemnek is a pokol fejtegetését, és Neki is annyira tetszett, hogy kinyomtatta és beviszi holnap megmutatni a munkatársainak is :D
"Kipróbáltam" a képet, majd kiderül, hogy bevállik-e :D , bár egy hónapja amikor voltunk esküvőn a templomban kértem, hogy ne legyen semmi baj az akkori babámmal, de nem segített :cry:

Csibe!
Várunk holnap, azaz ma :D az Uh eredménnyel :D , és mi is megtudhatjuk majd a Pocaklakód nemét :?: :!: :?: :!:

Monyóka!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anikó!
Már úgy várom, hogy megismerjelek élőben is :D

Judit!
Ez a hajnali kelés tényleg nem hangzik valami jól :?

Megyek én is alukálni, Mindenkinek nagyon szép álmokat.... :D :!: :!: :!:

dido
dido

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok

Érdekes ez az április 11-i tábla. :)

Csajok, nekem megjött újra és újra. Úgyhogy Mátra zuttyanthatsz az aljára. Ahogy Anikó mondaná, még a szele sem csapott meg a tergességnek. De nincs baj.

Csibe!
Na ne, akkor nekem otthon kéne hagynom a férjem, nem? :P Nálatok úgy jött be, nem? Na ma közlöm is vele a hírt, hogy a jó ügy érdekében nem jöhet.
Várjuk a "jelentést".
Sulinak mindjárt vége, kitartás.

Monyó!

Bízzunk a köv erős tesztben. Olyan jó lenne.

Zsúka!
Na ma mi a helyzet?

Norwell!
Mi a helyzet? Hogy alszik egy kismama a finisben?

Mindenkinek pusszancs.
j.
Vendég

Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Sajnos tegnap nem tudtam jönni, mert ugye egy hétig nem voltam dolgozni és az a káosz várt az irodában, amit elképzeltem. Sajnos még ma is rendrakás lesz.. Illetve bentről nem tudtam belépni a babanetre. Aztán este hazaértem, még csináltam egy kis tejfölöskrumpli levest és utána gondoltam kicsit leülök és becsukom a szemem. Hát nem elaludtam?! :) De most itt vagyok, és megpróbálok gyorsan visszaolvasni.

Sosi!
Sajnálom a ciklusod, és azért én ha nem baj gratulálnék a kislányodhoz.:)

Junko!
Nagyon jó pihenést kívánok Nektek Olaszországban! Mikor indultok?

Rolly!
Nagyon sajnálom, h. ennyire leesett a hőd, de gondolj arra, h. ebben a hónapban beteg voltál. És most elmentek nyaralni, és már nem leszel beteg sem. Tehát minden körülmény adott lesz, és bízzunk benne, h. jön is a baba.:)

Nárcisz!
De jó, újra itt. Biztos muris lehettél, 42-es gumicsizmában, cseresznyét szedve. Remélem az otthoni levegő jót tett neked egy kicsit. :)
Igen a fészekrakó ösztön. Erre nem is gondoltam, valószínű ez tört ki rajtam, na de azért a legtöbbször leküzdöm.
Az a történet nagyon jó volt a Pokolról!!!:lol:
Küldeném nekem is egy kis cseresznyét, annyira ennék..
Ami a hétvégén veled történt, nem nem fogod fel rosszul, de nem szabad, h. bűntudatod legyen egy percig sem amiatt, h. te babát vársz. Drága te nem (és én sem, és más sem) tehet arról, h. vkinek hamarabb, valakinek később jön össze a baba. ÉS ha te azt mondod, h. igen nagyon, és kívánom,h. neked is hasonlóban legyen részed minél hamarabb, és esetleg a nem várandós ezért megsértődik… akkor nem kell vele foglalkozni. Mert én pl. ugyanúgy tudok örülni más sikerének és boldogságának. Nem szabad féltékenynek lenni másra, és emiatt, neked sem szabad magadban tartani azt,h. ez a világ legcsodásabb érzése. (Bár most eléggé hányingerem van..J)

Monyo!
Nagyon-nagyon sajnálom, h. a tested ennyit játszik Veled. Komolyan, pozitív lett 15 perc után?? Hát én nem tudom, nem írom,h. nekem mikor lett pozitív, de annyiraaaaaa szorítok neked!!!!!!:lol:

Anikó!
Azért még szorítani lehet, h. ne kelljen sírnod az 1. cn-on?
Mit főzzünk ma? Nyitnod kellene egy főzőtanfolyamot!:)

Zsúka!
Örülök,h. ilyen jól telt a hétvégéd. Drága, neked is lesz babád hamarosan, lehet, h. már benned is csücsül. :)Bizony minden terhesség más és más, de én azért ismét leírom, h. nekem enyhe mensis hasi fájdalmaim voltak kb. a 27 -28 napon.

Angie!
Lehet,h. már írtad és elkerülte a figyelmemet, de milyen lett a párod eredménye?Hogy telt a hétvégéd?

Évi79!
Gratulálok az első ruhákhoz!

Dido!
Köszönöm drága, jó lett a pali, bár végül mégsem csináltam meg Niki nagyszerű receptjét. Sajnos eléggé hányingerem volt, így nem is tudtam időben hozzákezdeni. Aztán időközben hazaért a párom és ugye ezt mindig ő csinálja, hát most sem volt ez másként.
Ez a menü megbeszélés nekem is nagyon tetszik, mert néha bizony az ember lánya nem is tudja, h. mit is kellene főzni. Egyébként az én párom is imádja a mákos dolgokat.:)
Hogy telt a hétvégétek?

Ági!
UH??

Évi77!
Nagyon gratulálok, h. Dóri már ennyi idős. Hihetetlen, h. megy az idő. Örülök, h. kicsit kikapcsolódtál.:)

Norwell!
Én ugyanezt a lelkiismeret furdalást éreztem, h. tulajdonképp 2x voltunk együtt és sikerült. De engem Angie megnyugtatott, h. ezért nem kell rosszul éreznem ám magam. Vigyázunk az emelgetéssel.

Nomi!
Dejó újra látni!:lol: Kaptam e-mail értesítőt, h. kaptam privit, de a privi már sehol nem volt. Örülök,h. már jobban vagy, és remélem, h. a doki kideríti, h. nincs semmi bajotok. Bár annak örülnék, ha az a teszt amit csináltál rossz lett volna.

Mátra!
Hogy érzed magad? Sokan azt mondják, h. a nők akkor mennek fodrászhoz leginkább, mikor valami új dolgot akarnak az élettől. Reméklem ez a nyugalom lesz számodra. Köszönjük Neked a táblát!!

Lányok, nem sikerült végig olvasnom, de most rohannom kell dolgozni. De bent folytatom az olvasást...remélem!

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Junko!

Ma reggel még nem jött meg, de fájdogál a hasam. Nem hőmérőzök, de azért ma reggel megmértem, 37 volt. Valaki azt mondta, hogy hüvelyben a legjobb, nem tudom, hogy jó-e ez az érték vagy nem. Még bízom és reménykedek. Tegnap a férjem rákérdezett, hogy mikor megyek a dokihoz legközelebb és azt mondta, hogy inkább vele kezdjük a kivizsgálást. Teljesen odáig voltam, ez annyira nagy szó nála, hogy nem is tudom leírni.

Pupy!

Nagyon köszönöm a biztatást. :D

Zsúka
zsúka

Junkó!

Nem értem.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Az 1cn-t igen, és nagyonm sajnálom. Csak áz április 11-et nem.
mátra

Zsúka!

A 37,0 nem olyan rossz...:)

Mátra!

Azóta már javították. Amikor először néztem a táblát fent nem a mai dátum volt, hanem 2006 április 11 17: valamennyi.

Pupy!

Júli 3-án, úgyhogy az még jó messze van...csak az aggaszt, hogy mi lesz az állatainkkal?

j.
Vendég

Junkó!

Szerinted mi lenne a jó és hol kellene mérnem?
Ne haragudj annyira el voltam ezzel a hővel és észre se vettem, hogy ma megjött. Nagyon sajnálom, de tudod, 2 hét Olaszország. :D

Mátra!

Köszönöm a képeslapot, nagyon tetszett, na meg amit írtál.

Angie!

Merre vagy?

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Junko!
Sajnálom.... :(

Pupy!
Köszi szépen, a hétvége mindig nagyon jól telik, mert nem kell dolgozni, és Csaba is itthon van :D . Most nem mentünk sehová, csak itthon pihiztünk, és elvertem Őt Heroesben :D , már évek óta nem játtszottunk számítógépes játékot :D

Zsúka!
Nagyon drukkolok Nektek :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: és bizony a 37 az nagyon jó hő :D

dido
dido

Sziasztok!

Anikó, Pupy, Dido!

Tegnap este már semmi energiám nem volt írni. A lényeg, hogy holnap mehetünk inszemre :D A baloldalon van 3 db tüszőm, 24,22,20 mm. Úgy örülök neki, de tisztába vagyok vele, hogy lehet elsőre nem sikerül. Akkor a következő hónapban HSG.

Remélem mindenki jól van! Mostanába nagyon keveset tudok gép előtt ülni :(

Puszi Mindenkinek Kép

Kép
Kép
Ági279

Zsúka!

Hüvelyben kell mérni az a legjobb. Igazából akkor jól kiértékelhető a hő, ha minden nap ugyanabban az időben méred. De akár így-akár úgy, ez a hő jónak számít. Én akkor mondanám, hogy tuti a dolog, ha 37,1-2-3 lenne. De.
Nekem a ciklus 2. felében mindig csak 36,9. És sose megy följebb. Tehát a 37 pl nekem már nagyon ígéretes lenne, így a vége felé.
Érted?

Dido!
Köszi, de tényleg nem gond most. HSG miatt nem is javasolták, hogy most terhes legyek.
Persze mindig van valami, miért jó, hogy nem vagyok terhes. :)
Persze jó lett volna, de ilyenkor ha megjön legalább nyugis időszak következik.
Mi olyan játékot szoktunk játszani, hogy van egy fiú aki bosszantja a szomszédját midnenféle csínytevésekkel. nagyon vicces.

j.
Vendég

Sziasztok!

Monyo!
Azért így mindenképpen könnyebb lesz neked, hogy leültetek és megbeszéltétek. Azért ez nagyon nehéz néha, de nagyon szurkolok neked, és várom a fejleményeket. :wink:

Anikó!
De azért a húslevesed biztosan nagyon finom volt. :)
Szegény anyukám levesét sem tudtam megenni, mert nálunk az hagyományos vasárnapi. Csak kiettem belőle a májgombócot. :oops:

Jucmuc!
Majd gyere gyakrabban, hátha fel tudod venni a ritmust.
De ha gondolod, majd kevesebbet írok. :wink:

Dido! :)
Igazából erre nem tudok mit mondani, mert annyi mindent kértem már én is, ami nem jött be, de én töretlenül vallásos vagyok. Sajnálom, hogy ez történt veled, hiszen ezt tudod, de remélem, hogy ez a kis képecske azért segít majd mindenkinek.

Junkó!
Azért én innen a távolból nagyon sajnálom az 1.cn-t. :( Azt nem tudom, hogy mennyire keseredtél el, de én nagyon szurkolok neked. :wink:

Pupy!
Köszönöm. Cseresznye megy gumicsizmában. :lol: Bár még egy kicsit éretlen, de nem tudtam neki ellenállni.
Azt szeretném még kérdezni, hogy van- neked fényképalbumod. Ha lehet megnézném.
A fészekrakó ösztön nekem már akkor kedden megvolt, amikor pozitív lett a tesztem. :lol:

Igazából ez a történet csak azért volt ciki, mert olyan silányul éreztem magamat: anyukám lelkendezett, az uncsitesóm meg megdöbbent. Én meg ültem ott, mint akit odasz@rtak.
Na ezért volt csak ciki, aztán meg hogy odajött. Tudom milyen érzés, nekem is volt ilyen szinte minden héten. Kiszúrtam minden nagy pocakú csajszit. (Ja most a babakocsikat nézem). :wink:

Anikó!
Tényleg: Mit eszünk ma? 8)

Évi77!
Szeretnék kérdezni tőledvalamit, csak nem tudom hogy kerüljem meg. Kérlek na haragudj meg, ha megbántanálak, illetve nem kell válaszolni, ha nem akarsz. :oops:
Az érdekelne, hogy mondtad, Dóricica inszemmel fogant. Beszéltél már arról az orvossal, hogy ilyenkor mi van, ha másik babát akarsz. Próbálkozni kell újra egy évig, vagy egyből megy az inszem. Igazából szakmailag érdekelne a dolog. Köszönöm, ha válaszolsz.

Zsúka!
Már kivizsgálással kezdtek?
Nem azt mondtad, hogy februártól próbálkoztok. De nagyon aranyos volt a férjedtől, hogy önként felajánlkozott. :)
Mindenesetre remélem, hogy most már csak az UH-ra mentek majd együtt. :wink:

Puszi: N

Kép
narco

Ági!
Lilára szorítom majd a kezemet, annyira drukkolok, hogy minden rendben legyen. :lol:

N

Kép
narco

Junkó!

Köszi, és értem. :D

Dido!

Annyira kezdem bele élni magam, de nagyon félek, hogy ha most nem, akkor olyan nagyot fogok csalódni. A hasam és a derekam fáj, bár tegnap délután abszolúlt nem éreztem, ma reggel viszont igen. Őrlődök itt, hogy jaj de jó lenne, de nem is biztos, ne ad fel még akármi is lehet. Szóval ki vagyok. :(

Zsúka
zsúka

Ági!

Gratulálok a tüszőcskéidhez :D :!: :!: :!: és nagyon-nagyon drukkolok Neked holnap és persze még majd utána 9 hónapig :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Junkó!
Jó olvasni, hogy most nem tört le annyira :)
Mi a neve annak a játéknak :?:

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: