JÓ reggelt!
Megann!
Bizony-bizony, tegnap 3 alma + a mazsola volt a tízórai menü.
Azt azért vedd figyelembe, hogy mire megfőzöm a 3 almát, rendesen összeesik. Szóval szerintem nem ugyanaz, mintha nyersen adnék neki 3-at. Annyit tényleg nem bírna megenni.
Egyébként a reggeli tápi után, tízóraira egy üveges gyümit szoktam adni, csak épp nem volt itthon.
Aztán jön egy főzelék, ami után rögtön kap 1 Danonino-t. Délután megint egy főzelék, majd este a tápszer.
Ja, és Gergő is imádja azt a gesztenyés hamit, amit Léna is!
Mea!
Végre Te is itt!!!
Azért nem vagyok mostanság a Skype-on, mert megint újra kellett telepíteni ezt a rohadás gépet, és ilyenkor mindig elfelejtem visszarakni rá. Most éppen nem is találom, hogy melyik lemezre van
a Skype kimentve, úgyhogy újra le kell töltenem. Igyekszem, jó???
Hallod, nagyon szépen ücsörög Lívike. LÁtom, a távirányító nálatok is sláger. És jól látom, hogy nagyon megnyúlt Lívia???
Nyugodtan gyertek bármikor, bár a hét elég rázós, minden napra van valami, de szerintem a jövő héten bármikor jó lenne.
A Mária nagykerben szúnyoghálót akarok venni az összecsukhatós utazó kiságyra, láttam egy hirdetést, lehet ott kapni.
Jucc!
Hát ez tök jó, ezek szerint ugyanannyi most a DM-ben a spray, mint kuponnal a Brendonban. Mindegy, mostmár ha többen is azt mondják, hogy meg vannak vele elégedve,
akkor biztos, hogy ezt fogom megvenni.
Barbi!
A kis Leonszinónak

jobbulást!!!