A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Petri, Gyöngyi:
én se olajat, se hintőport nem használtam Kincsőnél egyetlen 1x sem, és eddig semmi gondunk nem volt :) Nincs is itthon, de nem is hiányzott :lol:
Ezek után ki tudja mi a jó :lol:

Rólunk: Nagyon nincs időm a géphez ülni, ezért nem nagyon jövök. Továbbra is minden tökéletes, szépen gyarpodunk, egy hete hasról hátra fordult Kincső, de azóta semmi. Ma megyünk a nagyobbik lányzó első sulis szülőijére. Ja, beneveztem egy fogorvora, sajnos talált is 1-2 dolgot, 2 bölcsességfogamtól búcsút kell vennem, és 3 tömésem lesz még :cry: Pedig megcsináltattam terhesség előtt a fogaimat, csak az előző doki sz@rul dolgozott :cry:

Titati és Kincső (16 hetes)
titati

Sziasztok,

lenne egy kérdésem, ha nyáron mennénk a pirinyóval Ausztriába, milyen okmány kell neki???
Vendég

Blondina :lol:
Szia! Persze hogy nem vágunk fejbe!
Írj magatokról egy pár sort.
Nálunk Timi ilyen idős korában még nem sírt a cicin. Mostmár néha szokott. Olyankor ő nagyon álmos.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Eszti :lol:
ha jól tudom már az ilyen picúroknak is kell útlevél.

Titati :lol:
fogorvos:bbbbrrrrrrrr

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Én még egyik gyerekkel sem használtam se hintőport se olajat, és nem volt soha gond.

Eszti: útlevél :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti:
akinek nincs személyije annak útlevél kell. A babáknak is... És 5 éves kor alatt 2évre adják.
titati

Sziasztok!

Babetta: az első kép fürdetés közben készült, Istvánka az apukája félig felhúzott lábán feküdt, hason. Így szoktak fejet mosni, és éppen a férjem locsolta a fejét. Úgy kerültek oda a vízcseppek. Eleinte ő is gyakorlatilag háromóránként kelt éjjel is, de két és fél hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Kopp-kopp.

Gyöngyi: nekünk a Sudocrem jött be a nagyon piros részekre. Megelőzésre én is hintőport használok.

Eszti: útlevél kell neki.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Köszi a válaszokat, akkor csináltatunk.
Elképzeltem, ahogy majd fényképet csinálnak róla.......... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pont arról irtatok,amit kérdezni akartam.A fürdetőkrém nem tetszik,mert tök nehéz feloldani,sztetetk használhatok gabit?
Meg azt akartam hogy olajoztok,hintőporoztok e,de igy nem tudom,nagyon vegyes amit irtok.
Ráadásul régen úgy tanultuk hogy fürdés előtt kell olajozni a hajlatoknál,de emiatt engem már többen hülyének néztek.

Nekem is sir a csajszikám mostanában a cicin,és sose tudom eldönteni azért e mert nem jön a tej,vagy azért mert jön és ő csak cumizni akar már,vagy mert csak nyűgös és fáradt.hmm..nem könnyű rájönni.

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard: én nem használnék még gabit. Viszont nem is oldom fel a fürdetőkrémet a vízben :) Hanem rákenem még szárazon a gyerekre, és amit nem szív be a bőre, azt lemosom.

cory
Budapest

Sziasztok Anyócák!

Lesül a képemről a bőr, hogy már vagy két hete nem jelentkezem.
Persze olvasgatásra néha sikerül időt szakítani, de írni :roll:

Gyönyörű babáitok vannak!!!

Olyan jó olvasgatni titeket, szinte minden felmerülő kérdésemre választ kapok tőletek. Így már kérdezni sem kell :lol:

Egyébként mi jól vagyunk, nagyon sokat nőttünk, Törpenyuszi a csütörtöki méreckedésnél már 3800 g és 53 cm volt.
Sajnos a szeme be van gyulladva újra, lehet, hogy könnycsatornamosás lesz belőle. De ez majd csak csütörtökön derül ki.
Holnap megyünk a hathetes vizsgálatra a nődokihoz, visszük a Törpét is, mert ő a neonatalógus doki is a kórházban és ilyenkor megnézi a gyerekeket is.
És a bárányhimlős vizsgálata is kiderül holnap, nagyon remélem, nem lesz semmi gond.

Vannak rólunk képek itt: ww.kep.tar.hu/medike01 , ha kíváncsiak vagytok a leánykámra :)

Na, most is úgy néz ki, hogy az én gyönyörű gyerekem nem hagy kikapcsolódni :lol:
Megyek, eszünk aztán ha béke lesz, majd jövök!

Puszi mindenkinek!

Edina és Eszter, aki tegnap volt hat hetes :wink:

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Csajok
én a fürdető kenőcsöt egy kis vízbe nyomva a mikróba teszem ott felolvasztom és úgy öntom a vízbe, vagy fürdető olajat teszek a vízbe és úgy fürdünk ettől nagyon finom puha lesz a bőre. Martin bőre amúgy is nagyon érzékeny. Fürdés után szárazra törlöm és én már nem használok semmit, max a pelus alá estére kenőcsöt.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Mariannka
De ott volt valami kék. Vagy az törölköző volt?

Én hintőport nem használok.

Ma megint fotóst játszotam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!
Nagyon szuperek a képek! :D

KépKép
nicika

Lányok! Ti már szülés óta kaptatok különböző cégektől termékmintákat? Ha igen miket?

Én eddig Pampers Fisher Price hűségprogram tájékoztatót + egy pelusmintát, valamint Libero pelusmintát és kérdőívet, melyet ha kitöltök és mellékelek 5 baba vagy nyuszifigurát akkor kapunk egy rághatós teknőst! :) Ja ezt egyébként azért mert tagja vagyok a Libero Gólyahír klubnak!

KépKép
nicika

Ja meg a Milupa oldaláról rendeltem tápszer és tea mintát, meg egy matricát!

KépKép
nicika

Lányok, fél 2 óta nem tudom elaltatni a Lilit. Most már anyós tologatja a babakocsival. Egyébként tök álmos, dörzsölgeti a szemét és sír, de aludni azt nem akar

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="pgyöngyi"]L írta:pgyöngyiányok, fél 2 óta nem tudom elaltatni a Lilit. Most már anyós tologatja a babakocsival. Egyébként tök álmos, dörzsölgeti a szemét és sír, de aludni azt nem akar

Gyöngyi! Én is voltam már így! De végül azért sikerült elaltatni!

KépKép
nicika

Nici :lol:
Én is Pampers és Libero termékmintákat kaptam. Az öt figurát pedig majd postázom. Már megvan csak fel kellene adni. Kíváncsi vagyok mikor kapom meg a teknőst.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Bartika! Egy KonicaMinolta Dimage Z3-at sikerült megszereznem:)
4 Mp-eles, 12x optikai zoommal, képstabilizáorral, :)
+adtak hozzá 4 ceruzaaksit, 128 megás kártyát, nagylátószögű abjektívet, és mindezt 60e-ért...

Nagyon tuti! Egyetlen bajom vele, hgoy lemerítve adták ide, és vennem kell töltőt:( Persze nem bírom ki holnapig, szal ma este megyünk Corába, tejcsiért, utána apáért szal jó későn érünk haza. Kata semmit nem fog belőle észrevenni mert az utsó etetés után indulunk, és ő végigalussza. Csak leg. levegőn lesz...igaz a fürcsi viszont elmarad...

Pilchard4 Ennyi idően én se merném kipróbálni, mint ti, de én is úgy fürdetem Katát, mint Cory Lizát. Fürdetés előtt rákenem, majd a vízben lemosom. Egyébként mi tegnap próbáltuk ki a Gabit, semmi baja nem lett tőle Katicának.

Gyöngyi, én a helyedben Neogranormonnal kenném be ahol piros és sebes....de mi még nem jártunk így, pedig se hintőpor, se olaj, de tokánk az van:)

KÉpet kaptok:)(a kezelését még tanulnom kell:) De a szopipárnás sorozatból mi se maradjunk már ki:)))

Kép

Kép

Pusz
Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="petri"]N írta:petriici :lol:
Én is Pampers és Libero termékmintákat kaptam. Az öt figurát pedig majd postázom. Már megvan csak fel kellene adni. Kíváncsi vagyok mikor kapom meg a teknőst.

Petri! A Liberot ma kaptam és nekem is megvannak hozzá a figurák. Én is igyekszem mihamarabb feladni!

KépKép
nicika

Ja meg a Dm-től kaptunk szülinapi pólót ajándékba meg joghurtot, Kubut!

KépKép
nicika

Van valaki közületek akinek 3 hónaposan állni akar a kicsikéje?

KépKép
nicika

Nicika :lol:
Szinti már állni akar???? Na ne már! :wink:

Timi még csak ülni szeretne. :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

A repülőzés hason olyankor van, ha gyenge az izomtónus a babánál és nem nyomja ki magát. DE: nem kell aggódni, mert fél éves kor után szokott gond lenni ez!!!
Nálunk ehhez más dolgok társulnak, ezért kell Bettinát megnézetnem!

Rita: szerintem se adj tejcin kívül mást a babának fél éves kor előtt ha van elég tejed.
Gyönyörűek a gyerekeid!!

Nicika: én 3-szor jelentkeztem a Libero klubba mégsem válaszoltak semmit, sőt a reklamáló levelemet is lesza*ták, úgyhogy azóta Huggies SuperFlex pelenkát veszek :P

Babetta, Mariannka: szuperpasik a babák!! :)

Babetta: még nekem sem jött meg, de nem is szedek gyógyszert se.

Mariann: vas pótlás: FerroComp - ez természetes és nincs kellemetlen mellékhatása!

Gyöngyi: édes a kiscsaj! :)

Eszti: az öledbe ülteted és úgy fotózzák le! :D
Nekünk Dorinának van útlevele, a képet 8 hósan csinálták, képzelheted mennyire hasonlít a mostani képére.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Borcsa:hogy csináltad??? :oops:
Mármint a képet onnan ide???

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Nicika: Liza amint megfogom, és a lába hozzáér valamihez, azonnal löki ki magát. Meg persze ülni is szeretne, de a kekgyetlen anyja most is kirakta a játszószőnyegre :) Jó, felhúztam neki egy zenélő tevét, és most azt nézegeti.

cory
Budapest

Szinti nagyom makacsul ülni és állni akar! Ha fekve megfogom a kezét, már ülőpozba húzza magát, onnan pedig állóba! Nem nagyon akarom engedni neki mert nehogy görbék legyenek a lábai! Szerintetek?

KépKép
nicika

Ritaa: az ilyen gyerekorvost egész egyszerűen beperelném. A hivatalos gyerekorvosi kamarai ajánlás szerint 6 hóig KIZÁRÓLAG (bár ezt a szót sok doki és védőnő nem tudja értelmezni) anyatej ajánlott!!! Ez a védőnői ajánlás is. Hogy a korai hozzátáplálás veszélyeiről ne is beszéljünk. Vagy ha emiatt allergiás lesz a babód, a doki fogja diétáztatni és ennek költségeit is ő állja majd?

cory
Budapest

Nicika: én nem engedném neki.
cory
Budapest

Tünde
Én sem szedek semmit.Ez jelent valamit?

Nekem van 8 figurám és 216pontom.Azt se tudom, mit kell csinálni, hogy kapjak valamit. Engem még senki nem kereset semmivel.

Nicika
Akkor ne add neki a kezed és elkerülöd ezt a helyzetet.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nem is írtam még, hogy jobbnak láttam az eper evés mellőzését. Pedig minden nap egy nagy tállal tudok leszedni. A francba...
Timi dekoltázsán ( :lol: :lol: :lol: ) nagyon apró persegés van. Szerintem azóta amióta az epret ettem. Alig lehet látni inkább csak érezni lehet. Ha nem eszem akkor el fog múlni? Ugye? Egyáltalán lehet ez attól?

Amit még kérdezni akartam: ugye most még nem lehet a picipunciba beletörölni, megmosni. Mikortól lehet jobban benyúlni vagy hogy van ez? :?:

Trose :lol:
Hanna hogy van? Megnyugodott már? NAgyon sírt? Félek hogy mi is így járunk.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Babetta! Viszont a hátát és nyakát erősítem vele ha így felhúzom!
Én igyekszem elkerülni hogy ne álljon, de sokszor nagyon nehéz, vagy nem lehet mert kifeszíti magát! :D

KépKép
nicika

Babetta
:lol: én se szedek fogigátlót és mégis megvolt. Szerencsére ugyanúgy mint régen. 1-2 napig tartott hát nem rajtam fog meggazdagodni a tampongyár. :lol:
Ha kell és megadod a címedet elpostázom neked a Pampers füzetet amibe ragaszgatni kell. Én nem használok vagyis Timi nem használ Pamperst. Utálom mert nincs gumi a derekába.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Engem nem keresett senki semmivel, de valszeg nem is fog, mert egy szál csomagot nem kaptam a kórházban.
cory
Budapest

Babetta! Te is fogsz kapni Pamperses levelet, de csak majd akkor ha a baba elmúlt 3 hónapos!

Cory! Hogy lehet hogy te nem kaptál csomikat a kórházban? Ez nem fer!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Azt hittem sose kerülök már a gép elé... Dórikám kicsit kergécske ma délután :( A délelőttünk tök jól telt, sokat játszottunk, sétáltunk, nagyot aludt is, de 4 óra óta nyűglődik, mert álmos, de nem bír elaludni. Most nagy nehezen leteperte az álom, de félek, hogy így meg éjjel nem fog majd aludni.
Az osztálytalálkozó jól telt, nagyon jól éreztem magam. Jó volt újra látni a többieket. Még zenekar is volt, így csörögtünk egyet. :D Apa ügyin elboldogult a törpivel, bár a lefejt tejcsi hajszál híján kevés lett, pedig azt hittem, hogy még maradni is fog belőle, de nem.
Ég a fejem :oops: , de nem olvastam vissza, így önző módon csak magunkról írtam, de igyekszem képben maradni. Majd még jövök!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nicika: nem tudom, de én csak az elsővel kaptam. Zsománál a PIC miatt maradt ki, most meg passz, hogy miért. De őszintén szólva nem is hiányzik a 3 tonna reklámanyag.
cory
Budapest

Cory! Szerintem azért sok hasznos dolog volt a csomiban! De tény hogy reklám is volt közte bőven! :)

KépKép
nicika

Cory! Ha gondolod a www.felicitas.hu oldalon regisztrálhatsz!

KépKép
nicika

Gyöngyi: én ilyenkor a varázscicit :lol: vetem be :) (Azaz az utoljára használt cickóra teszem vissza egy kicsit mammogni.

Fürdető: többnyire én is a száraz gyerkőcre kenem :) Néha meg forró vízbe nyomom, és úgy öntöm a fürdővízbe. Gyári fürdető cuccot nem használnék - illatosított babakozmetikum - fóbiám van :)

Megkaptuk a második szurit - kicsi nyüfi, de semmi mellékhatás :) (kop-kop)
Méretek: 7180 g és 65 cm :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Nicika: pl mik? Anno Balunál volt 1 pelus minta, 1 popsitörlőkendőminta meg egy legi játék, ja meg 1 cumi. Ezek nem hiányoznak :)
cory
Budapest

NANCSIKA :lol:

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri:Ilyen alig látható kiütése a Lilinek is van a dekoltásnál
Most mondja a hiradó, hogy csak 2 hét lesz nyáron, amikor jó idő lesz :x
Állás: Nálunk még csak rugdalózás van, de az igen aktív. Pl. pelusozás közben mindig telibe találja az étkezdéjét :lol:
Babcika: ez a szójáték jutott eszembe: Liliputi=Lili-puki :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="cory"]N írta:coryicika: pl mik? Anno Balunál volt 1 pelus minta, 1 popsitörlőkendőminta meg egy legi játék, ja meg 1 cumi. Ezek nem hiányoznak :)

Na ennél sokkal több minden volt a csomagokban: Domestos, Ariel, Persil, Lenor, Nestle kanál-táplálási napló, Milupa teák, Hipp teák, Herbária teák, Libero pelus, Pampers pelus, Milupa kanál, Pampers popsitörlő, Johnsons popsitörlő, Nivea Intimo, Nivea babasampon, Nivea sampon, Laktoherb tea, meg még nem is tudom mik! :)

KépKép
nicika

Cory! Ja és cumi nem volt! :lol:

KépKép
nicika

Milupa kanala Rékának is volt :) Nagyon szerettem azzal etetni :)

(Most meg Apukám használja a Complettájába - több mint 12 éves műanyag kanál :lol: )

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!!

Remélem még emlékeztek rám!! :P
Nem volt netem 1 hónapig, ezer reklamálás után ma sikerült kijönniük megcsinálni! Nagyon hiányoztatok, remélem mindenkivel minden rendben, megpróbálok minnél előbb becsatlakozni a csapatba!

Velünk minden ok, Márk 3 hónaposan 6800gramm volt és 66 cm, nagyon sokat gőgicsél be nem áll a szája, már nyúl a játékokért, és veszi őket a szájába. Még mindíg végig alussza az éjszakát, nagyon jó fiú!

Most egyenlőre csak ennyit írok, mert az emil-jeimet is át kell néznem, sok jött 1 hónap alatt...

puszi mindenkinek

Alina és Márk (3hónap+1 hét)

Kép Kép Kép
Vendég

Bmo: a képet úgy sikerült bemásolni, hogy először megnyitottam a linket, amit geszúrtál. Jobb gombbal kattintottam a képen, és kiválasztottam a "tulajdonságok" menüpontot. Innen kimásoltam a vágólapra a kép címét.
Aztán itt a hozzászólás abklakban lenyomtam a "kép" gombot, az betett egy ilyet: [img],%20ctrl+v%20-vel%20beszúrtam%20a%20kép%20címét,%20és%20mégegyszer%20megnyomtam%20a%20"kép"%20gombot,%20ami%20most%20egy%20ilyet%20tett%20be:[/img]
Végül elküldtem a hozzászólást.

De lent továbbra is van "melléklet feltöltése", úgyhogy lehet a gépeden levő képeket egyből ide feltenni, feltéve, hogy elég kicsik.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok :)
Era :)
Szép nagy a fiad :) A Bergon kocsi tényleg jó nagy. A leghosszabb a fekvőfelülete és a legszélesebb, de az is igaz, hogy baromi nehéz :?

Rita :)
Nagyon édesek a gyerkőceid :)

Petri :)
Nálunk sem látjuk túl sokat apát :( Pont a hétvégén mondta, hogy a végén még apabácsinak fogják a gyerekek szólítani :lol:

Bartika :)
Örülök, hogy tetszik a kocsi :)
Nekünk is kell menni uh-ra, de mi a Bethesdába megyünk.

Trose :)
Nekem a lányomnak is átfecskendezték a könnycsatornáit. Tuti, hogy nem kellemes nekik :( Most Petin van a sor, szerintem a jövő héten mi is megejtjük a szemészt. Sajnos nem segített a szemcsepp :cry:

Alina :)
Örülök, hogy végre lett netetek. Nagyon szép nagyfiad van már :)

Mi ma voltunk csípőszűrésen. Mindent rendben talált a dokinéni, legközelebb 4 hónaposan megyünk :)

Lányok!
A babák gyönyörűek, és ezek a szopcsipárnás képek , haláliak :lol: :lol:

Mennem kell, mert kajaidő van :)
Szép álmokat Mindekinek :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: