A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,

Neet,
én is megyek tüntetni...feel the love generation... 8) 8) 8)

Fibi,
nagyfiad nagyon ügyes! enyém azzal büntet,h ugyan ki tudja mondani az anya szót, mégis apának hiv következetesen, és ha megkérem, h mondja azt, h anya, akkor is apázik...néha véletlen elszólja magát, onnan tudom, h megy neki... :wink:

Ancsi,
sajnálom, de azért nagyon sokáig kapott Lencsi anyatejet!!!!Ügyes voltál!!!

Votiv,
benyomtam a lachesist, még erőset nem sikerült vennem, de Igi is kapott (nem köpte ki, ugyanúgy, mint a friss homokot a homkozóból :| ) B is kapott, ő sem köpte ki, és nekem sem volt rossz ize, mert én is eléggé megérzem az izeit...van, amit nagyon utálok, csak már elfelejtettem, h melyik volt az... :roll:

Vera,
:lol: :lol: :lol: látod milyen rendes a szülésznőd?????Magzatviz folyás után még kapsz másfél hetet, h összerakd a projektet!!!! :wink:

és lányok, dilibogyóból az érdekel titeket, ami kifejezetten pms-re van??? :lol: mert én most olyan után kutatok...akkor esek szét atomjaimra...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

hu Indi, sztem az esovedo valami szornyu talalmany :( azt fektetnem ala, aki kitalalta :mrgreen: szoval csatlakozom Ancsihoz a kendo+ernyo kombinaciot illetoen :) (bar most nem esik :))
recca

Ancsi, ne azon szomorkodj, h mar nem kap tobbet (bar megertem, h rossz erzes), hanem annak orulj, h ilyen sokaig kapott! ugyes vagy, sztem :)
recca

köszi csajok, de nem azért írtam ám, csak izé. :?
remélem a következőnek is tudok eddig fejni majd :)

Zsanci!
engem is érdekelne ez a pirula. alatti és utána is, meg előttére való is :)

SZERDA:
nem valószínű, hogy összejön, de még meglátom. ha esik, semmiképp.
ancsipancsi

Fibi!
Szegény Bálint :( biztos valami vírus. A neogranormon kenőcs is nagyon jó! És milyen ügyes, hogy papázik és mamázik :)

Ancsi!
Lencsi nagyon szerencsés, hogy ilyen kitartó anyukája van!!! De megértelek, mert minden változást nehéz elfogadni, feldolgozni, még akkor is, ha könnyebbséget jelent, hogy már nem kell fejned! Nagyon tisztellek, amiért eddig tudtál fejni, nagy munka lehetett!!!
Redőnyünk van, szerintem nem ez a gond :(

Indi!
Szerintem babakendőben/kenguruban a legkönnyebb megoldani az ilyen esős napokat, tényleg elég egy esernyő!
Hogy Dominó mekkorát nőtt!!!!! Ezen a képen már nagyon nagy fiú! A kis élharcos :mrgreen:
Viszont a rossz hír: szerdára nagyon trágya időt mondanak :cry: még jégesőt is :shock:

Én meg olyan, de olyan rossz anya vagyok :cry: Először is reggel üvöltöztem Bazsival, hogy miért nem képes aludni, persze aztán jól elkezdtem bőgni, most meg a játszótéren elesett, és beütötte az állát, és vérzett is neki :cry: Lehet, hogy nem is való nekem gyerek? Pedig végig ott voltam mellette, és láttam is, ahogy elesik, de nem tudtam elkapni :cry: Ma nagyot csalódtam magamban........
zuzmo1

Ancsi!
Szerintem a következőt tudod majd szoptatni, és akkor nem kell fejni :D Tejcsid van, ez kiderült :D
zuzmo1

Zuz,
nyughass! Millióan üvöltözünk a gyerekeinkkel és millióan sebet kapnak az első lépéseknél. Nem te tehetsz róla, igenis el kell esnie párszor, hogy megtanulja, hogy NEM esünk el. A kiabálás meg köztudottan megnyugtat, inkább 5 perc vita, mint hetekig feszült anyuka.
neet
neet

Zsanci,
hmm, érdekes... és arra rájöttél már, vajon miért büntet ezzel a fiad?
és tegnap nem tudtam, hogyan irjam le Neked, de nagyon becsüllek az öszinteségedért!!! sok embert ismerek, akik nem vállalják fel a véleményüket, vagy csak elfojtják magukban, és sztem bátor vagy ezért is, meg azért is, amit tettél.

Ancsi,
nálam ugyanez van: Baján többször elvitték Bálintot sétálni, és elöször tökjo volt, tudtam jo filmeket nézni, tanulni, stb. Aztán egy ora mulva már azon agyaltam, hogy vajon mit csinál, miért nem hozzák már haza :D :roll:

Pocak,
hát, pont ez az... hogy ki tudja, mi lesz 10 év mulva... :?

KépKép
fibi

Zuzmo:
már hogy lennél rossz anya?!
Te"csak" szimplán pocakos vagy :!: :wink:

Ancsi:
én is emelem kalapom a kitartásod elött :!: :)

petergabi

Ancsi,
nem őrültem meg, de én rosszanya vagyok :mrgreen: és ahogy rec is mondta, inkább arra gondolj mindig, hogy hihetetlen teljesítmény, hogy Lencsi ennyi ideig kapott anyatejet!!!!!

Zuz,
mint fent látod, én is rosszanya vagyok, ne tudd meg, milyen feszült voltam a mostani terhesség első harmadában, álomkór meg émelygés meg minden... pedig a lányom egy angyal!!!! Aztán elmúlt, most megint picit türelmetlenebb vagyok, ahogy a vége felé kicsit fáradékonyabb leszek :D MOndandóm lényege: fogd a terhességre :mrgreen:

Zsan,
álmomban csodálkoztam is rendesen, merthogy eddig ugye úgy tudtam, hogy a fertőzésveszély miatt burokrepedés után viszonylag gyorsan (azt hiszem 1 napon belül) el is indítják a szülést ... de úgy voltam vele, hogy a szülésznő csak tudja :mrgreen: nekem meg kellett az egérút, hogy még több html-linket tudjak beletenni a szövegbe :)

Jajjjjjj mit csinálok én itt egyáltalán, húzok melózni...

vera (35+0)
kisün

Sziasztok!

Én tegnap a pisis pelust vágtam a falhoz... :D :cry: két napja nem tudom mi van velem, de mindenen bőgök és olyan hangulatom van, hogy az ablakon ki tudnék ugrani!

Plusz voltam gégészeten és nincs gégegyulladásom, valszín a pajzsmirigyem miatt nem tudok nyelni! Pénteken megyek dokihoz! :(

Azért kicsit beleolvastam a tegnapi hozzászólásitokba is! Nagyon érdekes témák voltak, időm sajnos nem volt, hogy reagáljak!

Kimegyünk majd egy időre anyukámékhoz Mátyásföldre Timivel! Úgyhogy eltűnök majd valamikor 1-2 hétre! Nagyon bizonytalan, hogy mikor tudnak kivinni minket, lehet hogy holnap, de lehet, hogy csak a jövőhéten!

Megyek mert Timi felébredt!

ui: Leírná nekem valaki pontosabban, hogy hogyan tudom elmenteni a kedvencekhez a topicot! Mert próbáltam, ahogy írtátok, de nem megy és megőrülök, hogy mindig keresgélnem kell, meg egy csomó idő, mire visszajutok!

ILdi
ildi76

Sziasztok Lányok!

Remélem még emlékeztek ránk... :oops: már nagyon rég nem voltam itt, na jó, egy-kétszer bekukkantottam, de nem nagyon tudom követni az eseményeket. Mostanában nagyon lusta vagyok számítógépezni, meg néha akad egy kis munka is (fordítás), az bőven elég, utána már csak a leveleimet van kedvem elolvasni.

Emma nagyot nőtt, legújabb tudománya, hogy kapaszkodás nélkül feláll. Egyelőre még vagy négykézláb, vagy a bútorokba kapaszkodva közlekedik. Állandóan egyedül akar enni, kevésbé folyós dolgokat már egész ügyesen kanalazgat. Úgy látom, kezd elmúlni a "matrica-korszak", most már mással is (főleg anyósommal) elvan ideig-óráig.

Két játszóházas kép:
Kép

Kép
manoka11

Zuz,
dehogy vagy rossz anya, ezt azonnal felejtsd el!!! a büntudat csak idö és energia pocsékolás! (mondom én :D ) Kiabálás nálam is elöfordult, a kimerültségtöl van tuti, ez sajna természetes, föleg a Te állapotodban. Arra probálj figyelni sztem, hogy mindig tudjál magadra kis idöt szakitani, lazitással, pihenéssel, relaxálással, stb.
Az eleséssel kapcs: Neet leirta a tutit, minden gyerek átmegy ezeken!

KépKép
fibi

Rosszanyaság: bebeee én nyertem: már kétszer is ordítottam a 7 hetes fiammal :mrgreen: Mert ugye este, amikor már játszottunk, fürödtünk, ettünk-ittunk, Dén már tiszta pelus és ruci van, akkor egy ideig még elnevetgél, de kábé egy fél óra múlva elkezd balhézni. De nem ám sír, mert fáj valami/éhes/szomjas/fázik/melege van/anyahiánya va.. ááá nem! szó szerint kiabál velem. csak. minden este. pont úgy, mint Fülibaba szokott. kábé 1-2 óráig, amíg a következő etetéssel megnyugszik és jól elalszik. Én meg már szédelgek az álmosságtól és majdnem felbukok a jelenlévő bútorokban. no így lett teli a pohár a minap és mondtam meg a fiamnak jól a véleményemet. jó hangosan. nem mintha nagyon érdekelte volna :mrgreen: szóval nálam most már senki se próbáljon meg rosszanyább lenni :lol: :lol: :lol: Kismamák különben se számítanak :)

Ancsikám :) te meg legközelebb szoptatni fogsz, így egyáltalán nem lesz szükséged a fejőre, felejtsd is el :)

Sajnos nem tudok vásárolni úgy, hogy a gyerkem rajtam, kezemben meg ernyő... Erre a célra csakis a babakopcsis megoldást tudnám, elképzelni, de ez textilborítás ás beázik :(

Most megyünk megmérni a mindenféléket, csókolat mindenkinek!

Indi és az Ő szerelmetes Ordító Jánosa
indianyo

Premenstruális szindróma:mellfesz, hasfesz, ingerlékenység, vagy egyéb magatartászavar lép fel.
Szerek:
-lábszárvénák feszülése esetén Hamamelis virginiana
-érzékeny didkók Lac caninum
Ingerlékenyésg, türelmetlenség, féltékenység, fejfájás, rossz álmok: Alchesis 15 CH napi 1-2X5 golyó
-alhasi puffadás: Lycopodium clavatum
-labilis hangulat, vízvisszatartási problemek, pati az arcon, sírásra hajlam: Natrium chloratum
-szájzúg berepedés: Nitricum acidum
-szeszélyes hangulat, feszülő didkók, viszeres panaszok: Pulsatilla pratensis
-herpesz: Rhus toxicodendron
-herpesz, viszér, ignerlékeny hangulat, könnyen robbanó, keresi az egyedüllétet, nem kell neki a vigasztalás: Sepia Officinalis

Na ha valamelyik konkrétabban érdekel benneteket, akkor azt normálisan leírom, ez most csak egy rövidített változat volt.

Rylie akinek van egy Boironos könyve :)
rylie

Egyéként:
Nekem 1x volt olyan szitum, amikor azt hittem, hogy jön a bébi és nem akartam volna, hogy jöjjön. Mert fiatal voltam még és éretlennek tartottam magam a feladathoz és a fiút se tudtam volna elképzelni magam mellett életem végéig ill. ettől meg is ijedtem. Merthogy én is csonka családba nőttem fel és elhatároztam, hogy csakis olyan párt keresek magamnak akivel el tudom magam képzelni egészen a halálig. Szóval ez a fiú nem felelt meg ennek a kritériumnak. Szerencsére Anyukám nagyon jó fej volt és velem együtt izgult és nem tudott igazán tanácsot adni, hogy mit csináljak, ha mégis megfogant a bébi. Ugyanis neki is volt két abortusza és bánja már őket..felvázolta a helyzetet, hogy mi vár rám, ha megtartom és milyen terhet kell cipelnem ha nem. Aztán végülis azt mondta, hogy majd megoldjuk együtt! Ez annyira jól esett, holott ő méginkább nem bírta elképzelni vejnek az aktuális apajelöltet! DE hála Istennek megjött!!! De volt extra borzalmas két hetem..és azóta is olyan boldog vagyok, hogy nem kellett döntést hoznom akkor se és azóta se! Irtó nehéz lehet!
Ezért Votiv is és Zsanci is: elismerésem!

Amikor mentünk pocakszúrásra a Schöpfbe és kint ültünk Apával a felvételnél többedmagunkal akkor egyszer csak kiszólt a nővérke, hogy abortuszra kivár? És a mellettünk ülő párocsak felállt és bement. Az egész váró döbbenten nézett utánuk, mert mindenki azt hitte, hogy ők is a "mi oldalunkon" vannak. És akkor elgondolkodtam, hogy egyrészt micsoda szemétség volt igy kikiabálni a folyósra, hogy mindenki hallja lássa, hogy ki megy be ezek után, másrészt, meg iszonyat sajnáltam a lányt viszont "örültem" neki, hogy a párja vele volt. Kevés fiú teszi ezt meg, hogy elkiséri alányt és fogja a kezét egy ilyen helyzetben!
Mégegy sztori: középsuliban az oszttársamnak is volt abortusza. Mellette voltunk, sajnáltuk. A srác kihátrált, nem az a fajta volt, aki fogta volna a lány kezét. Sőt! Már lábadozott a lány és hát ott is van 6 hét türelmi idő a szex-el, no a srác nemigen bírta ki finoman fogalmazva ezt a 6 hetet és azzal piszkálta a lányt, hogy elhagyja ha nem áll kötélnek! És a lányzó ettől mégjobban el volt keseredve és hiába mondtuk neki, hogy HALÓ rúgd ki ezt a seggfejt! Nem tette mert szerette....

CSalád: Nekem "csak" Anyu van meg Öcsém, mert a család többi tagja vagy ténylegesen vagy csak képletesen de meghaltak.
Anya írtó jó fej, mert még nem is volt prücsök ő már akkor mondta, hogy ha majd lesz unoka, akkor ő akármikor fog rá vigyázni és viszi mindenfelé, mert tudja, hogy mennyire fontos az, hogy legyen egy-két óra, nap amikor csak Apával kell együtt lennünk, azért, hogy tudjuk ápolni a kapcsolatunakt. És hogy az ő anyja ezt nem tette meg, pedig milyen jó lett volna, ha néha el tudtak volna menni kettesben moziba vagy vhová..akkor talán a házasságuk se esik a kútba. Szóval ő ezt megfogadta és eddig be is tartja, mert bármikor hívom jön azzonal! :) és én ezért nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen rendi!

Rylie
rylie

[quote="rylie"]
írta:
rylieIngerlékenyésg, türelmetlenség, féltékenység, fejfájás, rossz álmok: Alchesis 15 CH napi 1-2X5 golyó
-labilis hangulat, vízvisszatartási problemek, pati az arcon, sírásra hajlam: Natrium chloratum

ez mindkettő mondható volt most rám, de nem pre, hanem alatta :).

Zuz!
sajnos van, hogy én is rákiabálok Lencsire, mikor üvöltésig felspanolja magát, vagy kaja közben rájön a dili, és teli szájjal elkezd üvölteni, rúgni, és ott hagyja a szájában a kaját, le se nyeli. a legújabb, hogy bazi hangosan elkezdek tapsolni, de a férjem ezért nagyon mérges. ilyenkor mindig úgy érzem, hogy vegyék el tőlem, nem való nekem. :( szóval nyugi, szerintem te istenes vagy!!!
ancsipancsi

Ja és még:
Indi: nagyon szép bőre van D-nek és a szeme is kezd olyan igéző lenni, mint általában az indiaiaknak! Csak nem félvér a lelkem??? :lol:

Viszont segítsetek abban, hogy Kamilla még mindig tiszta takony, pedig porszívózzuk rendületlenül...Mára be is rekedt egy kicsit. A homeos könyvből ki is sasoltam két szert ami jó lehetne neki, viszont nem tudom az arányokat azaz, hogy 9 vagy 15-t vegyek belőle és azt sem, hogy a kettő közül melyik lenne az igazi. Szerintetek ha tévedek és nem azt adom be neki az nagy hiba?? Vagy azért a homeos szereknél nem lehet ilyen bakit véteni???

Apa ki volt dőlve a hétvégén, lázas is volt meg minden. Nekem este elkezdett fájni a torkom, úgyhogy én is benyaltam a kórt :( Este már bevettem egy homeogenét de marha nehéz a fejem és a torkom is kapar rendesen.
Ezért aztán MEGINT buktam a randit!! Csúnya, csúnya bacik!! :evil:

És én is megyek tüntetni a napocskáért, mert kész vagyok már ettől a f*stalicska időtől!!!! Bocsesz a szóért, de ez illik rá a legjobban!!!

Rossz anyaság: fáradt voltam, K meg nem hagyta magát pelusozni és bizony bizony én is felemeltem a hangom :( Aztán persze meg is bántam rögtön....

Egész kimelegedtem ettől a gépeléstől, bár lehet, hogy lázas lettem én is??? Ááááá még ez hiányzik tényleg!!

Rylie
rylie

Rylie!
elolvastam soraid. egyszer én is voltam majdnem hasonló szituban, amikor anyu azt mondta, hogy ő mindenképp bevállalja a babát, bármi legyen is, de szerencsére én sem voltam terhes akkor, csak egyéb hormonális problémáim voltak, emiatt nem jött meg 3 hónapig. (mondjuk valahol éreztem is)
az meg, hogy így kiüvöltötték az abortuszt, nagyon gáz! :( én egyszer egy szakítás után pár hónappal úgy éreztem aids tesztet kell végeztetnem, és a vizsgálóba behívva, jó hangosan mindenkivel tudatták, hogy aids teszt lesz. nagyon égtem! főleg, hogy előtte a házidokinak is el kellett mesélnem, hogy utaljon be a bőr és nemibeteg gondozóba :) aids testre, mert exhapsimról - születendő gyermeke kapcsán - kiderült, hogy hepatitiszes. (ezt a tesztet is megcsináltattam, de hála az égnek, utánam kapta el)

Cory!
minap írtad az eü finanszírozásos dolgot. bennem meg az merült fel, hogy van nő, akinek 6-8 abortusza is volt, és utána nem tud teherbe esni. (ismert személyiségről volt szó éppen itt) őket is elkezdik mindenféle lombikprogramnak alávetni, ez is pénzbe kerül. szerintem ez is furcsa.
ancsipancsi

Rylie!
elolvastam soraid. egyszer én is voltam majdnem hasonló szituban, amikor anyu azt mondta, hogy ő mindenképp bevállalja a babát, bármi legyen is, de szerencsére én sem voltam terhes akkor, csak egyéb hormonális problémáim voltak, emiatt nem jött meg 3 hónapig. (mondjuk valahol éreztem is)
az meg, hogy így kiüvöltötték az abortuszt, nagyon gáz! :( én egyszer egy szakítás után pár hónappal úgy éreztem aids tesztet kell végeztetnem, és a vizsgálóba behívva, jó hangosan mindenkivel tudatták, hogy aids teszt lesz. nagyon égtem! főleg, hogy előtte a házidokinak is el kellett mesélnem, hogy utaljon be a bőr és nemibeteg gondozóba :) aids testre, mert exhapsimról - születendő gyermeke kapcsán - kiderült, hogy hepatitiszes. (ezt a tesztet is megcsináltattam, de hála az égnek, utánam kapta el)

Cory!
minap írtad az eü finanszírozásos dolgot. bennem meg az merült fel, hogy van nő, akinek 6-8 abortusza is volt, és utána nem tud teherbe esni. (ismert személyiségről volt szó éppen itt) őket is elkezdik mindenféle lombikprogramnak alávetni, ez is pénzbe kerül. szerintem ez is furcsa.
ancsipancsi

Ancsi tehát az a két szer részletesebben, ráadásul el is írtam a nevét :) :)

Lachesis 15 CH napi 1-2X5 golyó
A menzesz előtti napokban ingerlékenység, türelmetlenség, féltékenység, fejfájás lép fel, mell- vagy hasfeszüléssel. A viszeres panaszok erősdöhetnek. Apanaszok melegre rosszabbodnak. Rossz alvá, rossz álmok is jellemzőek. A menzesz beindulásakor az összes tünet megszűnik.

Natrium chloratum 15 CH
napi 1X5 golyó
A menzesz előtti napokban vízvisszatartásra hajlmaos, mely akár 2-3 kg testsúlynövekedést is eredményez, mely a menzesz alatt kiürül. Az arc pattanásosabb lesz menzesz előtt, a hangulat labilis, szomorúságra, sírásra hajlamos, szeret egyedül lenni.
rylie

Ancsi csak nem az A.Györgyire gondolsz???
rylie

[quote="rylie"]A írta:ryliencsi csak nem az A.Györgyire gondolsz???

hát nem tudom, hogy kire gondolok :), úgy általában mindenkire, aki ilyesmiben van benne.
ancsipancsi

Manóka!
tök jól néztek ki! végül Emmát tovább vizsgáltattad a lába "ökölbe szorítása" miatt?
most, hogy ilyen esős az idő, azért lejártok a játszóra délutánonként?
ancsipancsi

Indi :) Dominó hihetetlenül sokat nőtt! Már igazi nagyfiúúú :) Remélem nem mossa el az eső a szerdai talit és megcsodálhatom élőben is, és talán vet majd rám is egy pillantást, bár nem vagyok szőke...

Ancsi :) Szomorú lehet, hogy véget ért a tejcsikorszak, de le a kalappal előtted, hogy ennyi ideig fejtél Lencsinek, aki nagyon szerencsés, hogy ilyen kitartó mamája van :)

Zuz :) Hogy Te miket tudsz kitalálni! Hogy lennél már rossz anya??? Sztem mindenkinél elszakad 1-1x a cérna és kiabál, az esések meg természetesek ebben a korban. Persze megértem, hogy megijedtél, hogy megsérült Bazsi álla, de hip-hop begyógyul, meglátod! És Verának igaza van, ilyenkor pláne tombolnak a hormonok meg hasonlók, érzékenyebb vagy egy kicsit, de azért ne gondolj már ilyeneket!!

Manóka :) Végre benéztél ide is!! Nagy gratula Emmának a felálláshoz és külön az egyedül evéshez!! Nagyon édes a képen, tök jó, hogy feltetted őket! :)

Rylie :) Bulást Nektek!! Én Bálintomnak az Euphorbium compositum orrsprayt adtam 3x egy nap, amikor taknyos volt, nekünk jól bevált (érdemes a spray után pár perccel szivattyúzni, tökre felold mindent és prímán kijön az anyag).
Egyszer, még kb 19 évesen, én is azt hittem, hogy terhes vagyok, mert sokáig nem menstruáltam (mint később kiderült, kicsit felborult a hormonháztartásom), és akkor a párom, akivel még csak féléve ismertük egymást, mondta, hogy mindenben számíthatok rá és mellettem áll, és ez nekem nagyon jól esett, mert tudtam, hogy bízhatok benne. És érdekes, hogy a szüleimnek még csak említeni sem mertem a dolgot, pedig alapvetően jó velük a kapcsolatom...
denizsa

Ancsi: én agresszív vagyok, ő is fizessen :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

PMS - az idegességtől a migrénen és a hasgörcsön át a mellfeszülésig MINDENRE: a Folliculinum 9CH az esetek 88%-ában hatásos.

Zsanci, ha a Lachesis jó az alkatodra, akkor neked es is segíteni fog.
votiv

Ancsi!

Igen, azért szoktunk lejárni a játszóra, de a vacak idő miatt nem túl gyakran. Ha jó idő is van, a homok sokszor még vizes az előző napi esőktől, és más nem nagyon érdekli Emmát, a hintázást mostanában unja. Szerda délelőttönként már elég fix program a játszóházazás, csütörtökön meg a tücsükzene, de az már csak 2 alkalom, úgyhogy ki kellene találni valamit helyette.

Den!
Jól értem, hogy lesz szerdán valami tali? Mikor, hol?
Hogy állsz a melóval?

Ja, és Zuz nem rossz anya, és itt a topikban senki nem rossz anya :D
manoka11

[quote="ancsipancsi"]v írta:ancsipancsiégül Emmát tovább vizsgáltattad a lába "ökölbe szorítása" miatt?

Ancsi!
Nem, azután már nem voltunk sehol vizsgálaton, de most, hogy sokat álldogál, azért látok javulást, már nem kapaszkodik vele annyira. Majd meglátjuk, hogy alakul, ha elkezd járni, remélem nem lesz gond vele. Lassan cipőt kell vennünk, június közepén elutazunk pár napra Németországba, addigra talán jó lenne beszerzni, habár ott pont nem fog sokat állni, inkább babakocsiban meg kenguruban lesz. Legalábbis ez az elképzelés...
manoka11

Indi!

Egy korábi hsz-edben láttam, hogy a barátaid kislányát Cicellének hívják! Nekem is van ismerősöm, akiknek így hívják a lányát, lehet, hogy ugyanarról van szó? Csak mert tényleg ritka név... Az anyuka Orsi?
manoka11

Rylie, Deni,
18-19 évesen azt hittétek, hogy talán terhesek vagytok?? :o nálam ilyen elö sem fordulhatott volna... hiszen én még akkor szüz voltam :oops: :lol: :lol:

KépKép
fibi

Manóka :) Jó, hogy jöttél végre :) Emma milyen nagylány, aztaaaa... Barátnőm neve Nóra, de lehet, hogy Orsi a közös barátotok, mert Nóri is ismer egy másik Cicellét :)

Ja. én nekem van egy Lelle nevű ismerősöm is - ő W. tanár :)

Az óriási méretű fiacskám most édesdeden duruzsol a Mazsolának és szerintem már töri a fejét az esti huncutságon :)

Doktornéni pedig megsértődött ránk, mert megemlítettem neki, hogy homeobogyót szedünk és attól jobb a baba pocakja. Mikor tanulom meg én befogni a szájamat??? Jucus, segíts :lol:

Deni :) biztos vet egykét pillantást rád a fiam, angy sármőr lesz - akárcsak az aptya :)

Rylie :) Igazad van ám, most már rendes indiai kinézete van az ifiúrnak :)

Szerdát sajnálnám, ha esne :(
indianyo

Fibi,
akkor még én is szűz voltam!!!! :lol: :lol:
19 és fél éves voltam, amikor megtörtént!!!! :lol: :lol:
viszont akkor annyira megtetszett a dolog azzal a sráccal, h azóta is csak vele hancúrozom.... :wink:
sztetek ő lesz az egyetlen férfi az életemben??????? :roll: :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi!

Én nem vagyok ilyen bölcs,sokszor jár a pofám feleslegesen!Szerintem félre értesz engem :lol:
20170114224602

olvasok egy homeós előadást a menstruációs ill/és hormonális eredetű gondokról stb
és azt állítja a szerző, hogy rengetegen küzdenek ilyen problémákkal, akik fogamzásgátlót szednek/szedtek valaha. és, ami a legjobban megdöbbentett, hogy azt állítja, ezek a problémák azoknál a nőknél is fellépnek, akik ugyan nem szedtek gyógyszert, de akiknek az ANYJA szedett fog. gátlót, azelőtt, hogy megfogantak!! ez a mi generációnkat már széles rétegben érinti, hiszen anyáink már szedhették a tablettát, kb 30 éve van (az én anyám pl szedett is)

a menstruációs zavarok, fájdalmas menzesz, PMS mellett észrevették, hogy az érintett nőknek "rosszabb" a termékenysége és gyakoribb náluk a vetélés is...
votiv

Manóka :) Szerdán vmikor kora délutánra a bikásra tervezzük a talit, ha nem mossa el az eső. Hogy pontosan mikor, látod még nem is tudom :roll: Ti mentek játszóházazni is, ugye? Remélem azért még ez is belefér!

Szóval csajok MIKOR legyen szerdán a tali?

Zsan :) Akkor Te mázlista vagy! Egyből beletrafálni és megtalálni az Igazit! :P :P
denizsa

Köszi a vigasztaló szavakat, ezek szerint van remény :) Amikor más írja, hogy türelmetlen a gyerekével, azt én is olyan természetesnek tartom, és megértem, de amikor én csinálom, akkor nagyon elszégyellem magamat :oops:

Votiv!
Ez tök érdekes! És mivel magyarázzák? Felhalmozódik a gyógyszer a szervezetben és ez átjut a magzatba? Vagy miért??? Nekem nagyon durva fájdalmaim vannak menstruáció alatt, egyszer majdnem el is ájultam. A napi 4 merisztin semmit sem ért :cry: Persze szoptatás alatt még azt sem volt szabad, de a szülés után egy kicsit enyhült szerencsére. Szerintem az én anyukám is szedett annak idején fog.gátlót, majd megkérdezem. De a termékenységemmel nincs gond :lol: Más szülés után két hónappal menstruáltam kizárólagos szoptatás mellett :lol:

Manóka!
De jó, hogy benéztél! És Emma milyen ügyes :D Nekem is az a gondom, hogy több programot szeretnék csinálni, de a szar idő miatt a játszótér kiesik. Szívesen mennénk veletek játszóházba, de nekünk a délelőtt nem jó, mert Bazsó még kétszer alszik egy nap. Szóval a kora délután jó, max fél 4-ig. Így elég nehéz programot szervezni :(
Ha szerdán jó idő lesz, akkor mi kora délután mennénk Bikásra, kb kettő óra körül.

ÉS JÖJJÖN MINDENKI, AKI RÁÉR, LEGYÜNK MINÉL TÖBBEN!!!!!!
zuzmo1

Deni!
Tudsz valamit Másáékról? Hogy vannak? Élvezik az új lakást? Jönnek ők is szerdán?
zuzmo1

sziasztok,
Den,
engem is érdekelne, h mi van Másával!!!

Manóka,
neked külön örültem! No, és persze Emmának is!!! :D

Votiv,
nálam is csak pmsben jelentkezik ez a dolog (én is szedtem, de nagyon nagyon rövid ideig) és anyukám is szedte...
terméketlenségről nálam sincs szó...ha "úgy" néz rám, azonnal teherbe esek... :lol: mostanában nem nézünk egymásra...

ma kibújt a 11. fog. bal felső örlő... :P

Kép

ZsanciKép
zsancikant

fáj nekem az, h Győziéknél sem jön össze mostanság semmi...szegény, drága emberek... :evil:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Végre ma normálisabb volt az idő :)))
Kicsi lányomat „tornáztattam” hason, s egyik irányból teljesen át tudta fordítani a fejét a másik irányba! Iszonyat milyen kis erős nyaka van :P :lol: :D

Fibi! De jóóóóó,hogy így telt a vakáció! :P
Igazán szép tőled, hogy megkukkantottad az SZF-et. A Plaza, oooh! Hány cigit rágtam én ott el??!?!
Szegény apahiányos Bálint! :? Gratula a szavakhoz! :lol:

Indi! Ooooooolyan édes Dominó! Hülyén fog hangzani: de aaaaaanyira indiai! Olyan szép!!!

Zuz! Oooh, BS. szivecskék smile

Den! Az Altató minden névvel jó :)

Zsanci! Te ugye sokat rádiózol?

Vera! Hajrá! Én az utolsó időben már abszolút használhatatlan voltam. Ügyi vagy!!! :o

Manoka! Micsoda mosolya van ennek a lánynak??!?!!

Valaki már említette, de számomra is megdöbbentő, hogy milyen nyíltan és őszintén írtok! Micsoda titkok kerültek itt napvilágra!?!?!!
gödibarbi

szóval akkor a terméketlenséggel nincs gond :D :D ez ma az első jó hír :D

Zuzi, igen, egy része benne marad a szervezetben, meg hát úgy néz ki nem múlik el nyom nélkül a hatása. volt egy olyan kutatás is, amiben azt vizsgálták, hogy ha a gyógyszer abbahagyása és a teherbe esés közt nem telt el még 3 hónap se, akkor az átlagosnál gyakoribbak voltak a kromoszóma-rendellenességek :(

azt viszont már hallottam máshonnan is, hogy az ivóvízből sem tudják kiszűrni a hormonokat (ahogy a gyógyszermaradványokat se). ez az előadás azt írja, hogy a Londoni csapvíz "hét vesén" ment már keresztül... szóval akár a csapvízből is lehet szépen magunkhoz venni a hormonokat.
ennek anno még utánanéztem az ANTSZ és a Főv. vízművek honlapján is, és egybehangzóan azt állítják, hogy ez a fajta szennyezettség "olyan elenyésző, hogy nincsenek adatok, mert hogy ilyen irányú mérések se". hát ez nem nyugtatott meg...
votiv

Zuz, Zsan :) Másáék jól vannak, épp ma beszéltem vele. :) Lakás rulez, de nincs még netük, mert nem egyszerű arrafelé jó szolgáltatót találni, aki nem túl drága és nem kell évekre lekötelezni magad mellette. Szerdán nem tudnak jönni, mert nincs autó a héten (szervízben van) :( Orsika már 4 fogú és átesett egy kisebb fülgyuszin is. Amint kész lesz a verda, jönni fognak a talikra, megígérte!!!

Barbi :) Lánykádnak gratula a fejforgatáshoz! :) És ha felétek olyan király az idő, akkor erre is küldjél egy kicsit belőle! 8)
denizsa

Den! az túlzás, hogy jó az idő, de legalább ma már ki tudtunk menni sétálni!!! :D tegnap iszonyateső, tegnapelőtt iszonyatszél volt :(
gödibarbi

Barbi,
igen, én sokat rádiózom, mint aktiv hallgató!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan! gondoltam az angolos hozzászólásaidból, melyek elég up to date slágerek :lol:
gödibarbi

Zsanci,
valahogy éreztem, hogy Te fogsz hasonlot irni :lol: Viszont én nyertem, mert én 21 és fél évesen vesztettem el a szüzességem :roll: Nem röhögni!! :D :D és az elsö férjemmel...

PMS: nálam ez annyiban merül ki, hogy olyankor elkezdek lelkizni a páromnak, meg valamin megsértödök, és jot bögök. Utána meg megjegyzi, hogy "jaaa, pár nap mulva meg fog jönni". és jot röhögünk :lol:
Én alig szoktam görcsölni, meg rosszul lenni, pedig 7 évig szedtem a fog.gátlot, de már soha többet, mert ahogy abbahagytam, elöjött egy petefészek ciszta....
Anyum meg uszkve 20 évig... neki meg tönkrevágta a máját... egy epekö mütétnél vették észre, hogy a mája 1/3-a elroncsolodott, és aszitte a doki, hogy alkesz... alig tudta szegény kidumálni magát...

KépKép
fibi

Barbi,
cigiiii? :D ez tök furán hagzott, pedig emlékszem, hogy az együtt tréningelés alatt mennyit szivtad a szünetekben :lol: régi szép idök :wink:
dejo ez a sokféle smiley :P :) :roll: :lol:

KépKép
fibi

Indi, hol írtam, hogy moshatós pelust használunk? Mert sajna semmi ilyesmi nem forog fent nálunk. :( :( Pedig az elején nagyon fogadkoztam, hogy kipróbáljuk, aztán sehol semmi. :roll:

Szerdán, mi 4 óra után tudunk csak oda érni, mert hát ugye van egy kis munkám is. :evil:
zanza

Votiv, én olyasmit olvastam, hogy a mai fiúk megtermékenyítő képessége azért csökkent, mert a sok hormont nem tudják kiszűrni az ivóvízből. :? És ugye, ez a fogamzásgátlónak köszönhetik. :(
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: