A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Gyuri ma mondott egy jot...

Kiultettem oket az erkelyre, kaptak egy-egy palcikas jegkremet. Amint Gyuri kezebe nyomom, kozli, hogy
'Csopog.'
Kerdezem tole hitetlenkedve:
'Hol?!'

'Mogotted!'

Annyira edes beszolasai vannak, mar mindent kommental. Egyik nap is felall a furdokadban, pisileshez keszul, es kiabal magaval: 'Mit csinalsz? Mit csinalsz?!!!' Majd megadja ra a valaszt is :' Pisalsz!'

Vagy amikor firkalja az asztalt fekete filctollal, morog magaban: 'Mar megint rossz vagy, Hekas, mar megint rossz vagy!'

Zsuzsi
13+1
zsuzsi74

Nyulandi!!!

A táblázatba beirtalak már hétfõn amikor kérted!!! Most utánanéztem. Csak a táblázat hétfõn elõbb volt mint ahogy kérted volnaKép Legközelebb pénteken leszKép Abban már benne vagyKép

cupp mindenkinek
ma nem vagyok valami aktivKép
sasha
30+6

Kép
sasha

Sziasztok!Kép

Zita,
jó hogy írtál, bár nem túl jó híreket.Kép De a lényeg az, hogy a kis ûrhajós jól van, a többi meg majd csak lesz valahogy.KépKépKép

Nyulandi!
Ne aggódj, nem süket, csak alszik. Az ilyen pici bébiknél még 20 percenként váltakozik az alvás-ébrenlét idõszaka. És aludni nagyon tudnak!Kép

Népi megf.:
A kisfiammal hánytam, mint a lakodalmas kutya. Most a (valószínûleg) kiscsajjal csak néha, fõleg esténként. Bár lehet, hogy most csak nem volt idõm rosszullenni.KépKépKép

Pusz mindenkinek
Zulu
21+5

Kép

Kép

Kép
zulu

Drága Pocok!
Nem tudom, emlékszel-e még rám egy másik topikból, de ezúton gratulálok sok szeretettel a második babádhoz, minden jót Nektek: Viráganya
Viráganya

Sziasztok!

Zsuzsi,
elvileg 20. hetes uh-n már a normálon is meg tudják mondani, ha nem szégyenlõs!Kép A 3D-n pláne. De, ha takarja magát...Kép
Ágci

Kép
Ágci

Agci,

Nekem 22 hetesen megmondtak, hogy a fiam lany...en naivan el is hittem volna, csak amikor a doki ezt a kijelentest tette, ott lobogott a kisfiam herezacskoja a kepernyon, ezt meg a ferjem is kiszurta, aki eleteben akkor volt eloszor velem ultrahangon!
Azota vannak fenntartasaim...igaz par hettel utana a francia dokim 100%-ra mondta, hogy fiu, de addigra mar kezdtem beleelni magam, hogy kislanyom lesz!
Kislanykorom ota szeretnek egy csajszikat, akinek ruhakat varrhatok, es babazhatunk egyutt, megbeszelhetjuk a vilag dolgait, es hogy milyen lukek a fiuk! Kép Ez a baba az utolso eselyem, tobbet nagy valoszinuseggel nem szulok! Ugyhogy, ha van ra egy mod, kukac nelkul kerem...na de a lenyeg megis az, hogy egeszseges legyen, fene banja, ha megis kukaca no!

Zsuzsi
13+1
zsuzsi74

ZsuzsiKép,
hát én csak azt írtam, ami a tény, ekkor már elvileg látni, na de nem 60 dioptriás szemüveggel...Kép Nekem tavaly, mondta a dokim 20 hetes uh-n azt hiszi fiú, ha az nem a köldökzsinór!Kép Aztán késõbb a 3D-n megerõsítette a doktornõ, és mikor 33-on voltunk, akkor képet is kaptunk!Kép A kínai naptár mit mond? Megnézted már? Nekünk bejött. Én is szeretnék még majd egy kislányt, de azért õ sem sikerült rosszul. A profilomban láthatod!Kép
Ágci

Kép
Ágci

Agci,
A kinai naptart azt hiszem kihagyom, aszerint van ket lanyom...bar azt sem igazan ertem, hogy az anya eletkorat hogy kell szamitasba venni...a fogantataskorit, v. szuleteskorit, amelyik szulinaphoz kozelebb vagyok?
Talan majd a 4D ultrahangnak tudok csak hinni, illetve ha majd eloben latom...de azert jo lenne tudni elore, mire keszuljek!
Helyes a kisfiad, cuki ahogy terpeszkedik az uszogumiban...

Zsuzsi
13+1
zsuzsi74

Sziasztok!

Csak Zsuzsinak jöttem be gratulálni, és persze minden friss kismamának!

Szóval a chaten hallottam, hogy kisbabát vársz! Nagyon megörültem, hogy hallok felõletek, mert annyira eltûntetek.
Rólunk annyit, hogy Dorottya lányunk percre pontosan érkezett, november 30-án (3400g-mal és 54 cm), Gergõ éppen hazaért, így nem maradt le a szülésrõl :-)
Dorka tiszta apja, amit már a 3D-s uh-on is láttunk, csak élõben még jobban látni: nagy kék szemek, szigorú tekintet. Már ül, 4 foga van, sokat mászik, alig bírok vele és be nem áll a szája, nagyon aranyos és hisztis.
Különben én már a 16. terhességi héten megtudtam, hogy kislányom lesz. Ha jól mutatja magát, akkor már lehet tudni ilyenkor a nemét.

Szerintem, ha az apuka ideges, stresszes idõszakban készíti a babát, akkor lány lesz, ha pedig nyugodt, akkor fiú lesz. Persze, ez csak az én elméletem :-)))

Írj magatokról, az email címem a profilomban van. Hol laktok, milyen a lakás, szeretitek Németországot, nagy fiad hogy viselte a hercehurcát?
Pár osztálytársadról tudok pár pletyót :-)))

Még egyszer gratulálunk!

Többieknek elnézést kérek, hogy off voltam.

üdv: zsuzsiék (Geri felesége)
zsu26

Sziasztok Lányok!

Megint itt a meghitt közösségben. Már nem is tudom, mikor jártam itt utoljára...
Gondolom, hogy a listán azért lassan elörébb kúsztam, hacsak nem jöttek olyan sokan újonnan hozzá. Már a 27. hetet tapossuk. Pontosabban mondva én a heteket, a kicsi meg engem tapos, de jó is ez így.
Még mindig szabályosan fejjel lefelé fekszik. Remélem nem zavarodik össze az utolsó pillanatra és fordul meg. Már szép nagy a pocakom és hegyes. Azt mondják errefelé a népek, hogy nyugodt baba és hegyes has kisfiú jele. Ezt csak azért írom, mert nálunk még mindig nem lehet tutira tudni, mi lesz. Szeméremajkaknak túl duzzadt, herezacskónak meg még túl kicsi. Talán legközelebb.
A doki elbaltázta a vércsoport miatti oltást, most szaladhatok utána, ha visszajött a szabiról. Az még pont határeset lenne, legkésöbb azon a héten kell megkapnom a szurit. Elöbb receptet kell írnia, meg kell rendelnem az oltóanyagot valamelyik gyógyszertárban, ö meg beadja és a biztonság kedvéért az egészet én fizetem. Errefelé ugyanis úgy van kitalálva a betegbiztosítás, hogy a megelözö jellegü beavatkozásokat nem fizeti a betegbiztosítás. Nagyon ésszerü eljárás, pedig mennyivel több teteje lenne, ha pont ezt fizetnék, mint a defektes babák éveken keresztüli ápolását. Na ja, nem én vagyok az egészségügyi miniszter...
Én már nagyon felcuccoltam, talán egy kicsit túl is löttem a célon a mennyiséget illetöen. Mit tegyek, ha mindik ráakadok egy bizonyára jól nélkülözhetö, de annál aranyosabb darabra? Nem tudok ilyenkor magamnak megálljt parancsolni.
Az is lehet, ha az Égiek is úgy akarják, lesz itt a házban egy nagyobb lakás kiadó, ami az év végéig kerül átadásra. Optimálisabbat alig tudunk elképzelni. Nincs se címváltozás, se nagy költözési hercehurca, csak egy lényegesen nagyobb lakás (90 négyzetméter) és lényegesen több pénz, amit havonta ki kell ezért adnunk. Még nem tudjuk biztosan, hogy megkapjuk-e, meg azt sem, hogy miböl fogjuk fizetni, de én optimistán állok a dologhoz, valami majd csak lesz.
Hah! Két órája várok a férjemre a vacsorával. Azt mondta, mindjárt jön, aztán... Oh, ezek a férfiak! :-)
Doktorival nem volt szerencsém, talán majd holnap találok valamit egy másik intézetnél.
Szeptemberben dolgozok. 44 vadidegent a világ minden tájáról pásztorolok 4 héten keresztül. Már nagyon várom, legalább gyorsabban telnek az utolsó hetek, s mellesleg egy kis pénz is áll a házhoz.
A fenti témához hozzászólva: nálunk is papás szülés lesz, noha a párom nem nagyon bírja a vért. Ennek ellenére segíteni szeretne és a köldökzsinórt is ö szeretni elvágni. Meglátjuk, hogy szabad-e. Biztos egy életre szóló élmény lenne ez a számára.
Más újság nem nagyon van. Leálltam a tejsavbacis hüvelykúpról, mert a jelek szerint allergiás vagyok rá. Majd lekapartam a börömet, ha elértem volna, annyira viszketett.
A jódot szedem, vasértékem változatlan. AFP és minden hasonló teszt jó lett, vizelet tiszta, vérértékek normálisak. Eygáltalán eddig minden gyanúsan rendben halad. A doki mindig megdícsér a könyve illö mintaszerü terhességemért. Nem hízok túl nagy ütemben, ez is jó.
Méhszáj zárva. Haskeményedésem csak ritkán van és akkor sem hosszú. Ilyenkor leülök pihenni és hamar elmúlik.

Most megyek/-ünk durmolni, itt az ideje. Reggel 6-kor úgy is felébreszt a baba a rugdosásával. Nincs is szebb dolog, mint erre felébredni!

Legyetek jók, élvezzétek a heteket!
Akiknek azóta megszületett a szemük fénye, öszintén gratulálok. Már nálunk is látszik lassan az alagút vége, már nem tünik végtelennek a várakozás.

Szeretettel: Barbara + Zsebibaba
bmaass

Sziasztok!

Zita,
örülök, hogy jól vagy, de annak nem örülök, hogy pont most kerültetek ilyen bizonytalanságba ... viszont az jó jel, hogy a rendör elengedett, remélem, hogy a többi dologból is ilyen simán kieveztek majd Kép drukkolok Kép

Kataa,
ne is mondd, tegnap este befutott Kapolcsról, ahová vasárnap vittem, és OLYAN JÓ VOLT, hogy oda lehetett bújni hozzá Kép ... és a doki tegnap megnézett, és már nem vagyok gombás se KépKépKép

Pirus,
én pénteken voltam fogdokinál, ahol szépen megállapitotta, hogy "rendben tatrott fogazat", erre tegnap békésen kérödztem egy Orbiton, mire egy kis darab lepottyant az egyik hátsó fogról ... sajnos kiszámithatatlan a dolog, szerintem abszolút alkati kérdés, persze kalcium-túlkinálatot és gyakori kontrollt érdemes bevállalni.

Ja, és képzeljétek, gumimaci van a hasamban! Tegnap láttam Kép nagy feje meg nagy hasa van, meg négy kis kurta végtagja Kép Anyu is eljött velem, és ö látta, hogy ugrott egy nagyot. Bezzeg mikor már én is láttam a monitort, akkor nem ugrált Kép és most csak 9+6-nak mérte a doki, de nem baj.

Hát pusz mindenkinek, aug 21-ig SZABIN LESZEK!!! HURRÁ!!! Kép

Kangi
10+5 (azért is!)
kangi

Sziasztok,
Pocok,
Jo is az a megszepules.En is imadom,ha kozmetikushoz megyek a fodraszt sem hagynam ki.Pont ilyenkor olvasom a bugyuta noi lapokat.De hat ez is kell neha.Pont mondta ma baratnomnek hgoy ha otthon leszek surun fogok bejarni hozza a kozmetikaba ott sosem lehet unatkozni.Kép
En is igy voltam most hogy mar 3 honsp probalkozas utan teljes depi hogy nekem nem lehet gyerekem,erre pont akkor jott a manoKépRemelem lehet ebben valami....

Zsuzsi74,
Sajnalom hogy fajt a dereakd.De ezek szerint ez nem a terhessegtol van.remelem nem fog romlani a pocak elorehaladtaval.
Azt hiszem erre nem nagyon van szabaly,nem akarlak elkeseriteni de a noverem a ket fiuval is hanykolodott.
Nalam mindig azzal jonnek a joindulatu kollegak hogy biztos fiam lesz mert elore allos a hasam.Hat konyorgom hova alljon ha amugy nagyon vekony voltam elotte.
De hogy Te a masik kettovel jol voltal es most rosszul az talan valami kulonbseget jelezKép

Gomboc,
Szerintem kerdezd meg a dokit telefonon hogy is mukodik ez ha csokken a tiszta.Bar az nem csak ugy flszivodik a szervezetben???
Tegnap jol elpletykaltunk a ket asszonysaggal.Talatunk egy jo kis cukit is a kozvetkezo talihozKépgratulalanak nekedKép

Lanyok,
Nekem annyira melegem van mostanaban pedig nem is durva meg az ido.Ejszaka is alszom es folyik rolam a viz fektembenKép
Ja aztan meg tegnap egy iszonyu gorcs is beallt a labamba,hu azt hittem elajulok.Gyorsann benyomtam egy kalcium pezsgot es es ugy 10 perc mulvaKép el is mult...

Kispocisok,
tegnap lattam egy boltot aho 50%-al vannak lertekelva kismamaruhak.
A Bacso Bela utcaban a Corvin aruhaz mogott a jobb oldalon.
Szerintem erdemes megnezni ,bar en nem mertem mert akkor tuti megint vettem volna valamit es mar igy is sok van.

Pusz
Kataa
28+1

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Elõször is mindenkinek köszönöm a bátorító szavakat a tudatlanságom és aggályaim eloszlatására.

Köszi Kataa az infot, remélem hasznát veszem.

Ágci, Zsuzsi,

Mégha nagy butaság is, tudnátok többet írni a kínai horoszkóp és a baba neme kapcsolatról. VAgy hol lehet utána járni?

Sasha,

Kösz mindent. De azért kérnék megint szívességet. Mi az e-mail címe annak a boltnak, ami a Tinódi és a Mester utca sarkán van? Tudom, hogy valamelyik nap megírtad, de már kétszer végigmentem az elmúlt 7 nap termésén és nem találom.

nyúlandi
13
nyula

Ja, az elõbb elfelejtettem megírni, hogy anyukám mind velem, mind a hugommal problémamentes és hányásmentes terhessége volt. (mondjuk én fiúval voltam bent és a 7. hónapra születtem). Így ez is megcáfolja a népi bölcsességet. Nagyon kislányt szeretnék, pedig semmi bajom sincs. Ezért is érdekel a kínai horoszkóp, mert mindenki a fiút látja bennem.

nyulandi
13
nyula

Sziasztok!
Nyula!
Itt találsz egy verziót a kínai horoszkópra:
[url=http://www.babapont.hu/kikapcsolo/horoszkop/chinese.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/kikapcsolo/horoszkop/chinese.html[/url]
franyo

Zsuzsi74!
Olyan jót nevettünk a férjemmel a fiad beszólásain! Mutattam egy kollégámnak is, akinek szintén babát vár a felesége, azt mondta bölcsen: "Legalább nevetve fogunk megõszülni." KépKépKép
franyo

Csajok,

Egy kerdes ami most merult fel benem hogy csinalom a listat arrol hogy miket kell vennem.
Szoval mindenkepp kell szerintetek bimbovedo,bimbokiemelo??Mi a kulonbseg a ketto kozott es mire kell???(Masodszor ill harmadszor szult anyukak elonyben Kép
JA es ezeket hol es mennyiert lehet kapni???

Leci segitsetek mar elsobabas levenKép

Pusz
Kataa
28+1
Kataa

Kataa!
Én most a 2. babám szoptatom, és sose volt egyik se! Sõt! Mellszívóm se! És nem is hiányzik.
A bimbókiemelõ arra való, hogy kiemelje az esetleg befelé forduló mellbimbót. Ha egyáltalán nem befelé forduló, nem kell, ha csak kicsit, hasznosabb a kispapa KépKép, ha nagyon, akkor jól jön, és már pocisan is hordani kell. A bimbóvédõ szvsz csak azoknak a kismamáknak hasznos, akiknek a párja érdekelt a gyártásban Kép. Az érzékeny mellbimbó védelmére lenne hivatott, de az esetek túlnyomó többségében csak válogatott szoptatási nehézségeket okoz. Bimbóedzetésre kispapát kell használni Kép! Késõbb meg anyatej + babanyál + szellõztetés.
Hasonlóképpen nem fontos elõre cumisüveget venni, mert optimális esetben a babának nem kell, ráadásul valszeg két-három rokon is azt visz majd ajándékba Kép!
Borcsa, a belebeszélõ, aki nem barátja a kismamákra sózott szilikon vackoknak

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szia Kataa!KépKépKép

Bimbókiemelõre csak akkor van szükség, ha befelé forduló mellbimbód van. A bimbóvédõ, hát, az egy olyan dolog, hogy van, akinek bejön, van akinek nem. Az István kórházban pl. nem látják szívesen, mert állítóleg zavarja a baba szopáskészségét. Ha veszel, mindenképp a "pillangó" alakút vedd, azt hiszem az Aventnak van ilyen.
Amire viszont tuti szükség lesz egy ideig, az a melltartóbetét. Van mosható és eldobható, olyant válassz, ami jó puha. Na, ha már így belejöttem a cicikegyszerekbe, akkor még megemlíteném a mellkagylót is, ez akkor jó, ha valakinek sokszor folyik a teje. Ebben a kis kütyüben összegyûlik, és meg lehet itatni a babával.
pusz
Zulu
21+6

Kép

Kép

Kép
zulu

Pocok!

Hát, át tudom érezni a helyzetedet, én is hasmenéssel kínlódtam az elsõ pár hónapban. Szerintem hívj fel egy patikát, õk megmondják, mit szedhetsz be. Nekem vmi. Leopodiumot vagy ilyesmit adtak, sajnos nem tudom pontosan , mert nem otthon vagyok.
Hasmenéssel vigyázni kell, mert méhösszehúzódást válthat ki.
Na most, hogy jól megijesztettelek, el is köszönökKép,
pusz
Zulu
21+6

Kép

Kép

Kép
zulu

Stiasztok!

Hát nem tudom, kinek mi a meleg! Nálam a 30 fok árnyékban az meleG!!!!!!!!!! Ma délelõtt ugyanis annyit mutat a hõmérõ... ÁRNYÉKBAN!!!! Szóval aki izzad és azt mondja nincs is meleg az téved!KépKépKép

Húha! Ki is kérte a Mester u.-Tinodi u. sasrkán lévõ bababolt honlap cimét??? Elfelejtettem! Talán Nyula???

Itt a cim:
[url=http://www.brumi-maci.hu/" TARGET="_top]http://www.brumi-maci.hu/[/url]

Na most megyek hüsölök egyet és benézek a chatre. Hátha megint ott van egy két kismamiKép Edina????

sasha
31+0

Kép
sasha

Köszi Sasha, isteni a memóriád, tényleg én voltam

Nyula
13+0
nyula

Sziasztok!

Gyurival megvettuk a baratnom naszajandekat, egy szupi Hauck Babycenter utazoagyat, pelenkazo feltettel! Tok jo!

Kinai horoszkop- pontosabban inkabb a szuletendo gyermek nemenek meghatarozasa kinai modra: [url=http://www.parentsplace.com/pregnancy/getready/pages/0%2C13341%2C239161_438396%2C00.html" TARGET="_top]http://www.parentsplace.com/pregnancy/getready/pages/0,13341,239161_438396,00.html[/url]
Az anya eletkora a baba fogantatasakor van az oszlopban, vizszintesen pedig a fogantatas honapja...
Agci, pontositok, a nagyfiamra nem tudtam kikeresni az adatokat, mert nem vagyunk a tablazatban (17 voltam amikor fogant, a tablazat pedig csak 18 eves kortol van)! Kivancsisagbol megneztem: lanyunk lesz!!! Csak nehogy olyan futyis lany legyen mint a tobbi! Kép

Miert jobb a pillango alaku bimbovedo, mint pl. a kerek Chicco? A baratnom egyebkent 1 eves koran tul szoptatta a kislanyat, kizarolag bimbovedovel, es most a kisfianal is csak ezzel mukodik a dolog, viszont teljesen problemamentesen! En orulnek ha ezuttal segedeszkozzel, vagy anelkul, de mukodne valahogy!!!!!!!!!
Szerintem senkit se kene le- vagy rabeszelni ezekre a segedeszkozokre! Az a lenyeg, hogy mukodjon a dolog a gyakorlatban! Aki teheti vegye meg elore, nem fogja sajnalni a kidobott penzt, ha arra gondol, hogy anelkul is tokeletesen tud szoptatni!
Az eldobhato melltartobetetek szerintem orult dragak, jobban megeri a moshato. Neha a sima papirzsepi is megteszi!

Megyek lefektetem Gyurkat, aztan lehet, hogy en is durmolok egyet!

Zsuzsi
13+2
zsuzsi74

Na én meg bocsi, az elõbb rossz helyre mutattam... szóval ezt a horoszkópot akartam megmutatni:
[url=http://www.babapont.hu/babavar/calc/fiulanych.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/babavar/calc/fiulanych.html[/url]
franyo

Zulu,Borscs,Zsuzsi74
Koszi a valaszokat.Hat azt hiszem veszek bimbovedot mert ki tudja mennyire lesz erzekeny.MEghat a szoptatas igy is nehez lesz elsore...Aztan majd meglatjuk hogy hasznalom-e.

Lanyok,
A ferjem tegnap arrol panaszkodott hogy szegeny O, mindenki kerdezi hogy hogy vagyok,mi lesz a neme,neve,stb.Mondom neki nem rekalamaljon mert tolem duplaanyyiszor kerdezik meg.Nem mondom imadom ha erdeklodik valaki de az szivbol tegye ne csak kotelesegbol meg sem varva a valaszt...Kép

Zsuzsi74,
Nekam a horoszkop szerint amit kuldtel fiam lesz de a babapontoson meg lanyom.Most akkor ezen igazodjon ki az emberKépKépKép

Kataa
28+1

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nyuli, Zsuzsi
Hat en is ellenpelda vagyok, meg mindig hanyok heti egyketszer es hat mar elegge a veget taposom.
De azert szoritok majd, hogy kislany legyen. Ha meg megsem akkor majd a negyedik Kép
A kinainaptar nekem sem jott be.

Barbara
Jo volt hallani rolad! Orulok, hogy minden rendben.

Sasha
Sajnalom, hogy most nem jott ossze, remelem lassacskan vegre megjavul a netetek. Ma elterveztem, hogy mosni fogok, ugyhogy ha nem csabulok el, nem megyek fel tobbet. Kép

Edina 32+1
edina

Zsuzsi!Kép

Igen, én is úgy vagyok vele, senkit nem szabad se le-,se rábeszélni ezekre a dolgokra, mert mindenkinek más jön be. A pillangó alakú azért jobb, (szerintem) mert a baba arca nagyobb felületen érintkezhet a cicivel, jobban érzi az illatát, és ez már tényleg olyan, mintha nem is lenne ott semmi.Kép Én anno nem használtam rendszeresen, de bizony volt, hogy majd' a falat kapartam, úgy sajgott a cicim, na akkor elõkaptam a jóöreg cicivértet, és így vártam a támadást.KépKépKép

Kép

Kép

Kép
zulu

Zsuzsi!Kép

Igen, én is úgy vagyok vele, senkit nem szabad se le-,se rábeszélni ezekre a dolgokra, mert mindenkinek más jön be. A pillangó alakú azért jobb, (szerintem) mert a baba arca nagyobb felületen érintkezhet a cicivel, jobban érzi az illatát, és ez már tényleg olyan, mintha nem is lenne ott semmi.Kép Én anno nem használtam rendszeresen, de bizony volt, hogy majd' a falat kapartam, úgy sajgott a cicim, na akkor elõkaptam a jóöreg cicivértet, és így vártam a támadást.KépKépKép
pusz
Zulu
21+6

Kép

Kép

Kép
zulu

na, ez a nyomorult gép kétszer küldte el... Bocsika!Kép
Z

Kép

Kép

Kép
zulu

Kataa, sajnos, en nem ertek hozza. Kép

Ha erdekel valakit, anno en nyitottam egy topic-ot, az a cime, hogy Praktikak kisfiuhoz es kislanyhoz. Ott jol ossze van gyujtve mindenfele bolcsesseg (es link is), abbol lehet ellenorizgetni, tippelgetni. KépKép

Pocok, nekem is hasmenesem van ket napja. Egy baromi fuszeres pizzat nyammogtam be, azota megy a hasam. Ird meg legyszi, hogy Smektat szabad-e bevenni (inni ugye, mert nekem olyan porom van). Koszi szepen. Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Pocok, koszi. Kép
Vegulis olyan orvostalan vagyok.
Haziorvosom aug. 10-ig szabin, mi meg 12-en utazunk el. A nogyogyaszom Tahani szerint ma meg van, de utana o is elutazik aug. 12-ig. Egyedul a vedonom jott vissza szabirol, jovo heten mennem is kell hozza bemutatkozni (eddig egyszer talalkoztam a helyettesevel).

Tenyleg, Tahani, Te fel szoktad hivni a dokinkat telefonon? Olyan almos mindig a hangja, hogy tisztara lelkiismeret furdalasom lesz utana attol, hogy felhivtam. Vagy ilyennel ne foglalkozzam? Multkor meg olyat nyogott a telefonba, hogy azt hittem, le akar nyelni a mobilon keresztul, utana meg szettrancsiroz, ha meglat szemelyesen...Kép vagy Kép

Sziasztok,
Gombóc

ui.: Ma nem faj/feszul a mellem, es a hasam se faj. Ez mar a 2. harmad eredmenye? Kép
gombóc

Sziasztok!

Kataa
En is megneztem mindket horoszkopot, es nekem is mas-mas jott kis! Tudod igy biztosan biztosra mennek, mert hat vagy fiu vagy lany lesz a szentem!! Kép

Lanyok

Egesz nap csuklok. Nem tudom mi van velem de hiaba iszom vagy barmi. Kép Mentem az utcan, asitottam es kozben csukottam egyet. Korulottem mindenki elkezdett rohogni. Persze amugy egyedul voltam,hogy meg cikisebb legyen! Kép

Voltam ma az egyik suliban ahol csak reszm.idoben dolgozom es olyan jo, hogy megmarad az allasom januarig!! Attol feltem,hogy inkabb keresnek mast ev elejen, mint felevkor valtsanak! De nem, azt mondtak EN kellek nekik!! Kép

Ja...ma bevagtam egy csomag chipset egyedul, pedig sosem szoktam ilyesmit enni. Ennyit az egeszseges taplalkozasrol......Kép

Holnap megyek dokihoz, penteken pedig vegre UH. Remelem.
Na megyek csinalok egy kis spenotot!
Jok legyetek!!

Norkini
11+1
norkini

Hat persze,hogy a felet elfelejtem....
Szoval a kismama melltartorol szerettem volna kerdezni,mert holnap szeretnek venni. Szoval nektek melyik valt be leginkabb? En eddig Triumphot hasznaltam. Vagy van masik amelyik jobb?

Koszikee
Norkini
norkini

Zsuzsi,

Megnéztem ezt a kínai balhét, csak az a kérdésem ezek után, hogy a mama betöltött korát kell nézni, vagy azt, hogy mennyi lesz abban az évben? (Nekem a szövegbõl nem derült ki)
Nekem nem mindegy, mert ha a betöltött, akkor a Nyulam (szerintük) lány, ha nem a betöltött, akkor fiú.

Szóval, ki hogy számolt??

Pussz
Nyulika
23+6
nyulika

Nyulika

En a mostani korommal szamoltam...De nem tudom,hogy jo-e? De nem akarok unnepronto lenni, de talan az UH kicsit biztosabb! Kép

norkini
norkini

Sziasztok!

Norkini,
én Anita (asszem német ) kismama melltartót vettem nemrég, és szerintem nagyon jó, persze elég drága is. (5.000 Ft ) Bugyit is, sõt kismama tangabugyit is vettem az "Anitánál". Ez állati jó, komolyan!Elöl feljön a pocakra, hátul pedig tanga. Ja, és persze mindegyik 100% pamut, ami ugye nem mellékes. Gondolom a Triumph is nagyon jó.

Jányok, nem tudjátok véletlenül, hogy a Soroksári úti Megatoysba fel lehet venni a kismama csomagot?

brokkoli
23
brokkoli

Norkini,

Mit értesz mostani korodon? Amit az idén töltesz be??

Nyulika
nyulika

Edina,
Hat igen az embernek nagy tettekhez mindig jo nagy elhatarozas szuksegeltetik.En is mar egy nappal elore mondom magamanak ha a hazimnukara kell vetemednemKépKépKép
Nalam a vasalas az igazan utolso.Annyira rosszul eiko ttt hajlongani es a meleg gozt szivni...

Zulu. Pocok,
Hat pont ezert gondoltam ha mar az ember lanya a falat kaparja.Neekem eddig mindenki mondta hogy ez nem elanyalom de mivel kell a babanak egy ket konnycseppet megerKép
Pocok,Ok akkor majd ha kell kiprobalom a korhazban es szuksegeseten vetetek a kispapaval.
KEzi mellszivom lesz,es gepi is remelem addigra ha a baratnomnek mar nem kell.

Gomboc,
nem baj de neked is jol johet az ilyen hasznos tanacsok itt amit a dupla anyukak adnak:Kép
Ez a nyar ilyen mindenki szabin van Kép
Hat igen a gyomrod sem a regi nem birja a fuszereset.
Az hogy nem faj semmid nagyon jo most elvezd kiKép

Norkiki,
En nem hordok kismama melltartot csak nagyobbakat vettem halcsont nelkul hogy ne szoritsanakKép

Ja igen melyik is az a bolt a Corvin aruhaz kozeleben ahol 1800 Ft a szoptatos melltarto??Es azt csak a legvegen erdemes megvenni vagy az en koromban (28.het) mar lehet.???

Pusz
Kataa
28+1

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Hát õszintén szólva én hülyeségnek tartom ezt a kínai izét,és nem is találgatunk igazán a párommal, hogy vajon mi lehet, szerintem annál izgalmasabb minél késõbb tudjuk meg hogy kiskukacos, v. punikás lesz.

VAn olyan közületek, aki nem nézeti meg, hogy "mije" lesz?

brokkoli
brokkoli

Sziasztok!
Most jöttünk vissza a nyaralásból, ezért nem jelentkeztem eddig.
Próbálom visszaolvasni a két hét termését…..
Sasha!
Az archívban olvastam, hogy kérdezted jó-e az idõpont. Igen, jól írtad 2003. január 28.
Mindenkinek nagyon gratulálok akikhez megérkeztek a babócák!
Nincs túl sok tapasztalatom elsõ baba révén. Egy kérdésem lenne.
Ma egész nap nyílalásokat érzek a hüvelybõl (bocsi) felfelé a pocim irányába. Elég kellemetlen. Nem tudom mi lehet ez? Volt már valakinek hasonló? Szerintetek hívjam fel a dokit?
Bocsi a sok kérdésért de eléggé be vagyok parázva.

Barbi
13+5
Barbi

Nyulika,Norkini,
Szerintem azt a kort kell nezni amikor a foganatatas tortent nem?
kataa
28+1

Kép
Kép
kataa

Kata,
Az Auchanba is láttam szopis melltartót 2.200 Ft-ért, persze én még nem vettem magamnak. Hát azt nem tudom mikor érdemes, gondolom a 32. hét körül. Nem tuom. Nekem eddig 1 méretet nõtt a cickóm,remélem fog még1-et, de gondolom ez mindenkinél más.

brokkoli
23
brokkoli

Brokkoli!

Hát én mindjárt a 32. héthez érek, de szoptatós melltartó lesz az utolsó amit megveszek... Tegnap találkoztam a telepünkön lévõ kisközért tulajdonosnõjével aki 9 napja szülte meg a kisfiát. Én nem emlékeztem ilyen nagy dinnyékre, mint ami neki lett!!! Hatalmas, nagyon-nagy mellei lettek a tejcitõl. Én inkább várnék a szoptatós melltartóval amig a tejci belövell. Nehogy kicsi legyen, mert akkor meg dobhatom ki! majd anyósomat elszalajsztom érte. KépKépKép

cupp
sasha
31+0

Kép
sasha

Brokkoli,
Mi nem kerdezzuk meg majd kiderul ha megerkezik.Ezert is van a talagatas mert ha az ember mar megnezte az UH- az tobbnyire biztosKép

Barbi,
Ne izgulj es termeszetes nyulnak a mehhszalagok es ezert van.Ki erosebben ki meg egyaltaln nem erzi.Tudom mirol beszelsz mert en is beparaztam annak idejen itt.
De mostmar ritkabban es nem annyira fajdalmasak ezek.
Kataa
28+1

Kép
Kép
kataa

Sasha,
Jo volt ez a dinnye hasonlatKép
Lehet hogy igazad van de ha a vegen nesszuk meg akkor is jobb olyat venni ami nem szorit sehol mert szerintem meg az is fog zavarni+ a benne levo betet.
Tenyelg es a kispaapd hogy birja asodietadat.Kulon fofol neki vagy ravetted az egeszseges eletmodra.
Holnap majd varom a beszamolodat a baba boltrolKépKépVesztek is valamit vagy csak kukkolni mentek mint mi tettuk.Kép

Kataa
28+1

Kép
Kép
kataa

Kata,

Azt értem, hogy fogantatáskor, de én 32 és fél voltam akkor. A kérdésem az, hogy az minek számít? 32 vagy 33?

Csajok,

Én egyáltalán nem veszek szoptatós melltartót, eddig még nem hallottam igazán jó véleményeket róla. Igazság szerint kismama melltartót se vettem, csak nagyobb merevítõ nélkülit.

Pussz
Nyulika
23+6
nyulika

Sasha,
hát igen, teljesen igazad van, elvégre az ember lánya elõre nem tudhatja, hogy mekkora cickóból fog szoptatni.

Kataa,
ez nagyon izgi lesz!,( mármint az, hogy majd ha kibújik akkor tudjátok meg ) én is gondolkozom rajta, de nem tudom hogy kibírom-e, mert 4D UH-t viszont szeretnék, hogy mindene teljesen rendben van-e.

( nahát, most nagyon ráérek )

brokkoli
brokkoli

Brokkoli,

Hol vettél Anita típusú meltartókat? Látnom kellett volna, és csak nem járok elég nyitott szemmel?

Van olyan népi babona, ami a sós vagy az édes kívánást hangsúlyozza? Nálam tegnap az ász a ropi volt gumimaci-cukorral. Nyam-nyam..

Nyula
13
nyula

A lényeget meg elhagytam.
Köszönöm a kínai horoszkópos linkeket, érdekes volt megcsinálni. Az angol verzióra a családban mindenkire az jött ki ami, kivéve, hogy a Párom lány. lehet, hogy az, csak még én nem jöttem rá? De akkor ki a baba apja? KépKépKép

Nyula
13
nyulandi

Nyula,

Anita bolt a WestEnd CityCenterben van, ha jól emlékszem a legfelsõ emeleten hátul... vagy eggyel alatta nem tudom, de ha megkérded az informáviónál biztosan megmondják.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: