A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv: lehet, hogy ez a statisztika, ebben nem vagyok otthon. Nekem több ismerősöm is megcsináltatta, és olyat is tudok, aki most ennek hatására megcsináltatja (33 éves, 2 gyerekkel).
cory
Budapest

Hűha, csak ámulok a német nőn. :cry:

Zsanci, tudom, hogy nem nyugtat meg, mi családunk is ilyen, mi már csak link bandának hívjuk őket itthon, össze-vissza ígérgetnek, aztán sehol semmi. :(
zanza

Votiv, hú, történeted nem semmi, sok részletet csak most tudtam meg az életedről, de örülök, hogy ilyen jól végződik (mármint a sztori) és mindenki rajong Istiért :)

Indi, úgy emlékszem Te javasoltad a szerdai bikás talit, ugye? Lesz akkor vmi és mikor? Nekünk a délelőtt kivételével (jönnek kéményt ellenőrizni...) bmikor jó lenne.
denizsa

Deni:) Nekem 11 után jó - valamikor 8 és 10 között tudom a dedet összeszedni alvástól függően - és kb 4-ig ráérek.

Csatlakozom Zsancihoz és Zanzához: Enyém család hasonlóan segítőkész, különös tekintettel a szüleimre. Férjuramé ís :( Elég szomorú, hogy mennyire önzőek az emberek..:(

Votiv :) Tényleg hepiend :) Jól megharcoltatok ezért mondjuk.

Virágcsrepes történet :shock: :shock: :shock:
indianyo

tegnap 1.40-kor, Namíbiában megszületett Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt..
forrás: Bild
votiv

Zsanci!

Mosogatószert a pizza foltra és úgy be a gépbe!
20170114224602

Zsanci!
tetszik, hogy bármelyik hsz-ed keserű is, ott a szmájlis aláírásod :), így mindig asszem, hogy a végére megenyhülsz.

összetehetem két kezem, az egész család extra fasza, főként ezekhez a sztorikhoz képest.

Votiv!
az a nő tényleg nem volt normális.
ancsipancsi

Sziasztok!!! :lol:
Most csak bejelentkezem gyorsan, még nem tudtam visszaolvasni.
Hazaértünk B.fürdöröl, állati jo volt. :D Szuper a szálloda, a medence, a szanuna, a kaja, minden... tudtunk kettesben a párommal fürdeni, beszélgetni, sörözni, ez kell idönként.... csak rövid volt... Hazafelé meg Szolnokon kiraktuk anyut a busznál, és pizzáztunk a Szolnoki Plazaban (hallod, Lindi?:D) És láttuk a SZF-t (hallod Barbi?:D) Szal nagyon megérte :)

KépKép
fibi

Hu, látom, érdekes a téma... a meddövétételt hogyan csinálják?? (nem találom a hsz-k között). És ahhoz mit szoltok, ha vki pl 2 vagy 3 gyereket szeretne csak, és utána mütéttel - nemtudomhogyhivjak pontosan - éri el, hogy ne lehessen több gyermeke??

KépKép
fibi

Fibi!

Erről van szó itt napok óta.Ezt hívják művi meddővétételnek.
20170114224602

Juc :) te hogy csinálod, hogy két szóban össze tudod foglalni azt, amit án például egy egész oldalon mondanék? :lol:

Szia Fibi :) A férfiaknál vazektómiának hívják, azt tudom, a nőknél nem tom :( Nem kicsit vagyok irigy a nyaralásodért :lol: Pusz.

Zanza :) Most látom csak te is mosható pelusozol? És akkor te most már színházazol? És mit nézel meg?

Hűűű.. nézem a híradót, döbbenet, mi minden történt most a világban már megint :(

Ancsi :) Lencse érettségi tablós képe nagyon aranyos a profilodban :) Komoly nagylány...

Moose :) Az nem ér, hogy egy pillanatra beugrasz, jólé beszólsz nekünk (mondjuk igazad van, persze) aztán magatokról meg semmit se... hallod-e :lol:

Dé olyan cuki, ül a hordozó-foteljában, ölében a szitakötőkoma, próbálja megfogni és dumál neki (legalábbis én ezt olvasom ki a történetből :)
indianyo

még mindig a csecsemős témához irnék:
:lol:
Azért "nyomulok" ennyire ebben a témában, mert szerintem aki szülés előtt áll, annak minden infó jól jön, és sokan olvassák ezeket az oldalakat. (Annak idején én is ezt tettem)
A csecsemős nővérek, ha "felkérjük" őket, ők a szabadidejükben foglalkoznak majd velünk. Tehát nem kell attól félni, h más babájától veszik el az időt. A fogadott szülésznők is külön, miattunk jönnek be. Hát most igy fogják csinálni a csecsemősök is!!!
Én még mindig ajánlom, a kezdő kismamáknak a szakszerű segitséget.

Egyébként a szülésznőmet és a dokimat is ajánlom mindenkinek, mert "élvezet" (már amennyire lehet) volt a szülés (Nyulas Jolán volt a szülésznőm és Dr. Balogh a dokim). Ha esetleg róluk is kér vki infót, irjon: eczke@vipmail.hu
pat

Bogárka :) Azt elfelejtettem mondani, hogy turis barátnőd ruhái nagyon klasszak voltak a talin, szívesen vásárolnék tőle. Akkor nem volt rá keret, de msot kőgazdag vagyok, mert megérjkezett az anyasági segély :lol: Megadod a bolt címét? Vagy esetleg szervezzünk egy újabb talit valakinél és hívjuk el oda?

Cory :) Hát igen, Balázs név jó gyakori... egy játszótéren legalább ketten biztos ugranának rá :) De ez egy jó divat - én mondjuk Szintia, Dzsesszika és Dzsenifer ellenében mégiscsak Csengét és Hannát támogatnék, még ha most minden második kislányt így is hívnak.

Barátaim lánygyermekét Cicellének hívják - no belőlük biztos nincs 5-nél több az országban :lol:
indianyo

és szted az én nevemből hány van az országban??????????????? :lol: :lol: :lol:
egyébként nekem is jobban tetszenek a magyaros hangzású, vagy épp magyar nevek, ennek ellenére semmi bajom a dzseniferekkel...addig, amig nem kényszeritenek rá, h ezt adjam a lányomnak... :twisted: :twisted:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pat,
teljesen egyetértek veled!!!Ezért reklámozom én is az én kedvenceimet!!!
Kezdő mamáknak nagyon hasznos lehet!!!! És én azt is megsúgom, h érdemesebb csak szülésznőt fogadni, igy megúszod a rengeteg lé kifizetését az orvosodnak (más a helyzet, ha császáros leszel, mert akkor inkább a doki a fontos, és a szülésznő kevésbé), és akkor még egy csecsemőst is fel lehet fogadni, és ez a kettő sztem kevesebből is kijön, mint egy-két doki! :wink: :wink: :wink: :lol: 8)
ennek ellenére én fogadtam dokit, és nem bántam meg, mert irtó rendes volt!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és nevekről:
nálunk a házban 3 Dávid volt, mostanra kettő elköltözött, volt a Nagydávid, a Kisdávid, és a középső... :D

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) te aztán előnyben vagy :) irigy is vagyok a nevedre :lol:)
Mondjuk kislánykoromban belőlem se volt másik - én is csak azért lettem V, mert nem vagyok fiú - nálunk Győző a családi öröklött név.

Szicíliában például még ma is él egyes helyeken, hogy a gyerekeket sorszámozzák :mrgreen: Van egy pap ismerősöm, akit Don Secondo-nak hívnak - tehát ő a másodszülött fiú a családban :lol:
indianyo

Indi!

:lol:

ÉS ha simán sterilizálásnak hívjuk akkor is egyről beszélünk,nem? :P
20170114224602

Csajok, én nem is tudtam, hogy a mi témánk hogyan kezdődött, erre a tévéből is ez folyik, akkor nyilván onnan jött :))
Milyen jó, hogy úgy hallgatom, hogy van már kialakult álláspontom.
ancsipancsi

Indi,
ezaz! vazektomia, szal nalunk szoba került a majdani 2. baba után... mokusok???

Gyerek-téma: amikor az 1. férjemmel éltem, a babázás mindig olyan távolinak tünt, aztán 26-27 évesen nagyon elkezdtem vágyni egy gyerekre, föleg ha megláttam egy tündéri kislányt... arrol persze fogalmam sem volt, hogy gyereket nevelni mekkora felelösség, stb (nem volt kisbabás rokon, barátnö a közelben), bele sem tudtam gondolni, hogy mivel jár ez... meg valahogy ezekröl (a "nehezebb" részéröl) kevesebbet is irnak... lehet hogy jobb is, mert igy nem gondolkoztam agyon a témát. Azért bevallom, néha vannak olyan "bünös" gondolataim, hogy ha nem lenne Bálint, akkor ezt meg ezt megtehetném... igy viszont majd x év mulva talán... nem tudom, hogy ez természetes e, más is szokott e ilyenen gondolkozni, vagy csak én vagyok önzöbb az átlagnál...
ennek ellenére természetesen imádom öt, és az anyaság megtapasztalását nem hagytam volna ki a világ minden kincséért sem :) és vannak pillanatok, amikor nem akarok több gyereket, de mégis tudom, hogy mégegyszer szeretném ezt átélni.

KépKép
fibi

Zsan,
:( nagyon megrázott, amit a saját abortuszodról írtál! Eszméletlen nehéz lehetett, nem is akarok most mást írni, mert csak sablonos semmiségek lennének, én soha nem éltem át egy ilyen döntés lelki nehézségét, hiszen a vetélés teljesen más, döntéstől független dolog... talán csak annyit - ha ez számít - hogy az én szememben nem lettél semmivel sem rosszabb ember, anya, nő, SŐT! :)

Ancsi,
a csecsemőgyilkosság sem olyan egyszerű dolog sajnos :( Van, aki pl. a saját családja elől rejtegeti a terhességét, és végső elkeseredésében gyilkol, van, akinek pszichés zavarai okozzák a baba halálát, szóval én nem mondanám rá, hogy ezek mind előre kitervelt, hidegvérrel kivitelezett gyilkosságok...

vera
kisün

Fibi,
szerintem ezzel mindenki így van. Most, hogy dóci nem volt itthon 4 napig, kifejezetten élveztem, és bár hiányzott, azért jóóóólesett ez a néhány nap kettesben... a számítógéppel :)
kisün

Indi :) Szuper, akkor szervezhetnénk szerdára egy talit, ha a többieknek is jó!! Mit szóltok, Zuz, Ancsi, Juc, Votiv, Zanza, Vera, és had ne soroljam fel az összes nevet és ezért kérem nem megsértődni, szóval jöhet a szerdai tali? :?:
És Indi, sajnálom, hogy nem számíthatsz a szüleidre :( Én valamiért azt hittem, hogy támaszkodhatsz rájuk, mert otthon laksz náluk, nem? És ebből nekem vhogy evidens volt, hogy akkor ott segítenek, ahol tudnak, főleg így szülés után. Meg különben sem tudnom elképzelni, hogy vki ne foglalkozzon egy ilyen édes babóval, mint Dominó. (De tudom, hogy nem az én dolgom, csak nem álltam meg, bocsi.)

Fibi :) Szia!!!

Pat :) Az "élvezetes" szülésről kérek inkább infót :D
denizsa

Zsanci!

Az utolsó mensesem alatt én is elmebeteg voltam!Ez most volt pár napja.Azt hittem,hogy a családom elzavar itthonról,de édesaranyosak és nem tették :lol:
Ha tudsz rá jó kis bogyót oszd meg velem is!Én bevallom,hogy bekaptam egy-egy gyógynövényes nyugtatót.Darmpflege vagy hasonló a neve,de sok javulás nem állt be. :cry:
20170114224602

Ancsi!

Nem szeretném a kedveteket szegni de pocsék időt jósolnak szerdára(is) sajnos.
20170114224602

Fibi :) Nekem a bűnös gondolataim addig terjednek, hogy de jó lenne végigaludni egy éjszakát, ennél messzebbre, pontosabban nagyobb dolgokra már vágyni sem merek :mrgreen: :mrgreen:
De most már megyek aludni, mert B. azt csinálja, amit itt már néhányan nem mondanak ki, és én is csatlakozom...
denizsa

Vera,
:) :D :lol: :wink:

KépKép
fibi

Lyányok! Egyész nyárra esős hideg kaki időt mondanak :(

Vera :) szép ez, amit Zsancinak mondasz és én csatlakozom hozzád :) Én is hálás vagyok érte, hogy soha nem kerültem ilyen szörnyű döntési helyzetbe.

Fibi :) Miért a mókusok? Hát 2 gyerek az már egy egész család :)

Ancsi :)
Az egész pusztán abból indult ki, hogy valaki 18 évesen dönthet úgy, hogy soha ne lehessen gyereke. És persze hogy dönthet így - hiszen szabad akarat meg önrendelkezési jog etc... igazból én az egész témát azért hoztam fel, mert a hból Fülöp doktort interjúvolták meg ez ügyben és nagyon tetszett az,a mit ő mondott erről : neki, mint doktornak is megvan a joga, hogy visszautasítson ilyen műtéteket és nem végezne el egy 18 évesen iylet - igaz, ő abortuszt se hajlandó. És ez a lényeg, hgoy mindkét oldal szabadon dönthessen.
Na, most már tudod :)

Esőben én nem tudok eljönni itthonról :( Kutyafáját ennek az időjárásnak :(

Vera :) és te hogy vagy? pont ma gondoltam Rád, reggel az ágyikóban üldögéltem és végigéltem az utolsó hónapomat gondoltatban újra... szóval hgoy mi újság és hogy bírod és milyen nehézségeid vannak etc.

És SOOSOO is hogy van?

És Zuzi is :)
indianyo

Indi,
hát mert az olyan végérvényes lenne, ahogy Votiv is irta... mivan, ha 45 évesen akarok majd egy harmadikat?? :wink: ááááá :oops: Vagy még én is gyerek vagyok, és különben sem tudhatom elöre?? :roll: :lol:

És Neked hogyhogy nem segitenek a szüleid? azt hittem, Velük laksz, és ez természetes...

KépKép
fibi

Barbi,
hol az a szüléstörténet? olvastam, hogy fogalmazod, de nem találtam meg :( felületesen olvastam?

KépKép
fibi

Sziasztok!
Nagyon elgondolkodtató, és őszinte dolgokat írtatok! Azt hiszem, ezek nagyon kemény témák (főként az abortusz), ezért is van ekkora társadalmi visszhangja. Nincs jó megoldás, csak kevésbé rossz.
Nagyon jó, amikor így meg tudnak nyílni emberek. Én már nem is fűznék hozzá semmit. Olyan sok gondolat kavarog a fejemben, meg sem próbálom. Csak egy dolog: én nagyon sokszor hálát adtam az Istennek/Sorsnak, hogy nem kerültem ilyen helyzetbe....

Amit pedig a szülői hátterekről írtatok nagyon elszomorított, nem mintha én mintacsaládból jöttem volna (mániásdepressziós-alkesz apa :arrow: válás :arrow: csonkacsalád), mégis úgy érzem, hogy szilárd hátterem van (ha anyagilag nem is), anyám nagyon sokat dolgozott ezen.

Fibi! :D
De jó, hogy itt vagy, és hogy ilyen jól sikerült a "miniszabitok" :lol:

Deni!
Akkor szerda kora délután Bikás! Az időjárástól én is félek!

És igen, az én gyerekemnek is tucatneve van :mrgreen: Még jó, hogy cseppet sem érdekel :lol: Amikor még a hasamban volt, és nem tudtuk, hogy mi lesz a neve, Gerzsonnak hívtuk. Szerintem a Balázzsal jobban járt :lol:
zuzmo1

Vera,
köszi.

Indi,
a dokiknak MINDIG IS MEGVOLT A JOGA ARRA, H NEMET MONDJANAK! Vagy tévedek????
egy kedves ismerősöm apukája volt/van nőgyógyász, és ő (vallási okokból) sosem végzett abortuszt...

Juc,
most találtam két homeobogyót, kifejezettem menstruációs megőrülésre, holnap beszerzem, és elmondom a hatást...:)
egyébként ignatiát és Votiv által emlitett Lachesist nyomtam magamba, és egész megnyugodtam nap végére, de nem tom, h a bogyók miatt ,vagy azért, mert apát hazaorditottam a munkahelyéről... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hat, lanyok, nagyok vagytok!!!!! :) ilyen temakrol ilyen normalisan, oszinten, egyetertesben... fantasztikus :)

Indi, :lol: :mrgreen: bar itt nem lesz konnyu dolgod :roll:
recca

az orvosok szabad döntéséről jutott eszembe, hogy a Jakupcsek régi műsorában volt errl szó, és ott arról beszéltek azok a dokik, akik hajlandók elvégezni ezeket a beavatkozásokat, hogy ők sem jókedvükben teszik, nekik sem okoz örömet egy abortusz elvégzése, de valakinek el kell végezni, mert nme tiltott dologról van szó, és segítenek vele azon, aki kéri, és ők nagyon rossz néven veszik, hogy van olyan orvos, aki ezt kikéri magának, így rájuk hárulnak ezek a műtétek.
Ez is egy feloldhatatlan ellentét. Mert megértem annak az álláspontját is, aki elzárkózik ettől.
B.S-ről nem is tudtam volna mást elképzelni. Meg sem kérdezte, hogy megtartjuk-e vagy sem, annyira egyértelmű volt a helyzet. De ő emúgyis olyan szépen beszél ezekről a dolgokról. Amikor megkérdeztem aggódva, hogy szerinte regenerálódott-e a szervezetem, mert 1 év sem telt el Bazsó születése óta, azt mondta, hogy persze, és miilyen csodálatos dolog, hogy szoptatás mellett így megnyílt a szervezetem :) Olyan jól esett, ahogy ezt mondta, hogy minden aggodalmam elszállt :)
zuzmo1

Zuz,
BS, imádom a szövegét (is) :) :) :)

KépKép
fibi

Kisün,
lehetséges az amerikai törit 10 nap alatt megtanulni??? Épp azon gondolkodom, hogy kétsébe essek, vagy betegre röhögjem magam... :roll:

Jó kis esős hétvége volt ez is. :( Nem elég, h a majálist elmosta, most a gyereknapot is. :( És most legalább nem áltatnak, hanem előre közlik, h ilyen lesz az egész nyár. :(((( Na, erre hangosan megjegyeztem, h sztem évek óta ilyen az összes, 3 nap meleg után 5 nap rosszidő jön, erre folytatja a "tudósító": 2003 óta sajnos ez a jellemző! Na, akkor mégsem voltam pesszimista!

Mikor megyünk tüntetni a NAPért?? :mrgreen:
neet
neet

Neet, részvétem :cry:
és rám számíthatsz! stílusosan fürdőruciban kéne felvonulnunk, nem? :lol:
votiv

Neet,
BÁRMIT meg lehet tanulni 10 nap alatt :mrgreen: és ismét várjuk a kérdéseket :)

Indi,
nagggyon jól érzem magam, semmiféle nehézségem nincs - kopkopkop... kivéve, hogy most már 3. éjjel álmodom html-fájlokkal :mrgreen: Ja, és ma éjszaka azt álmodtam, hogy elfolyt a magzatvíz, és teljesen kétségbeestem, hogy de hát még nem vagyunk kész a pályázattal!!!! De a szülésznő megnyugtatott, hogy innen még akár 1,5 hét is lehet a szülés, dolgozzak csak nyugodtan tovább ... őőőő lehet, hogy másra kéne már koncentrálnom :mrgreen:
kisün

Sziasztok!
Amióta ilyen kaka idő van, azóta Bazsó 5-kor kel :cry: El vagyok keseredve, mert már átaludta az éjszakákat, én meg hozzászoktam az alváshoz. És akkor egész nyáron erre számítsak :?:
Mostanában utálom a nyarakat, mert nagyrészt szar idő van, vagy 40 fokos kánikula. Egyik sem jó :cry: Ja, és ha eljutnánk valami vízpartra, akkor tuti eső! Úgyhogy megyek én is veletek tüntetni!

Neet!
10 nap bármire elég :) Nekem 14 napom volt polgárjog államvizsgára és ötös lett :mrgreen:

Vera!
:mrgreen:
Akkor nyugi, még van másfél heted dolgozni :lol:
zuzmo1

Zuzi,
akkor Nálatok sem könnyüek a reggelek...:(

Vera,
mit dolgozol? és most már lehet hogy Marcira kellene koncentrálnod :P

Neet,
10 nap elég, kérdés, hogy Eszti is azt akarja e :lol:

KépKép
fibi

Köszi csajok, akkor igyekszem. :lol:

Vera,
ilyen rémálmok még mindig jobbak, mintha egyfolytában kergetnének. :lol:

Votiv,
fürdőruhára vehetünk majd nagykabátot? És néha kivillantjuk, na? :) Zuz, beveszünk a tüntetők közé. Másvalaki?
:P
neet
neet

Nem is irtam, hogy Bálint keresztülment mult héten egy csunya lázas-hasmenéses viruson, nagyon brutál volt, féloránként tele volt a bugyi, és estére már lángvörös volt a feneke, és üvöltött... már nem is adtunk rá pelust, hogy szellözzön a popsija, minden ruháját ujra kellett mosni... végül a Sudocreme segitett, popsija már szép, viszont a mai napig minimum napi 5-6 fosás:( És ez pont egy héttel az oltás után kezdödött, nemtom van e összefüggés...

És megtanulta a Mama, Papa szavakat Baján, 10 percenként gyakorolja :) Amiota Apjuk "visszatért", apukám helyett ö lett a Papa :lol:
Ma reggel mire lejöttünk, párom már elhuzott. Bálint körülnéz, sehol apa, lefekszik a földre... féloráig sirt :( és azt hajtogatta, hogy Papa, Papa... nem engedte, hogy megöleljem, azt sem hogy felvegyem a karomba:( Azt hittem, a szivem szakad meg, alig tudtam elterelni a figyelmét, és megnyugtatni. Ráadásul nekem is nehéz visszarázodni a hétköznapokba:(

KépKép
fibi

Sziasztok!

Előszöris a link kicsit másképp: https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... highlight=
így a legfrisseb üzi látszik először, csak épp írni nem lehet, csak akkor ha az idézetre kattintasz és kitörlöd...

Zsanci: ahogy a fiam mondaná kijááj (király) vagy!!!
A meghülyülés elleni homeobogyó engem is érdekelne, mert a múltkor szegény párom nagyon fogta a fejét :roll: :oops:

Téma: mi így 3 gyerek után nagyon elgondolkoztunk azon, hogy valamelyikünk megműtetti magát, de én még így is félek a végleges voltától :( így tehát nem tudom mi lesz. Pedig sokkal egyszerűbb és felszabadultabb lenne után az együttlét, mint akármivel bíbelődni :P :oops:
És én is nehezen képzelném el, hogy egy 18 éves ennyire életreszóló döntést hozna. Mondjuk én is más voltam akkor (a 18. szülinapom után egy héttel volt egy vetélésem :() a 19. szülinapom után 5 nappal született a lányom :P :oops: :lol:
Persze azt nem mondom, hogy érett voltam rá :oops: de nem bántam meg. És most van egy nagyon okos 7 és fél éves lányom :D :D

Na, majd még jövök...

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Előszöris a link kicsit másképp: https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... highlight=
így a legfrisseb üzi látszik először, csak épp írni nem lehet, csak akkor ha az idézetre kattintasz és kitörlöd...

Zsanci: ahogy a fiam mondaná kijááj (király) vagy!!!
A meghülyülés elleni homeobogyó engem is érdekelne, mert a múltkor szegény párom nagyon fogta a fejét :roll: :oops:

Téma: mi így 3 gyerek után nagyon elgondolkoztunk azon, hogy valamelyikünk megműtetti magát, de én még így is félek a végleges voltától :( így tehát nem tudom mi lesz. Pedig sokkal egyszerűbb és felszabadultabb lenne után az együttlét, mint akármivel bíbelődni :P :oops:
És én is nehezen képzelném el, hogy egy 18 éves ennyire életreszóló döntést hozna. Mondjuk én is más voltam akkor (a 18. szülinapom után egy héttel volt egy vetélésem :() a 19. szülinapom után 5 nappal született a lányom :P :oops: :lol:
Persze azt nem mondom, hogy érett voltam rá :oops: de nem bántam meg. És most van egy nagyon okos 7 és fél éves lányom :D :D

Na, majd még jövök...

pocakpacni

Bocs a dupláért :oops:

pocakpacni

Pocak,
állitolag a vazektomia visszafordithato mütéttel, csak macerásabb... Angliában egy ismerösöm családjában az apa esett át rajta, miután elváltak a feleségével, és az uj csajával gyereket akartak...

KépKép
fibi

Szia Fibi! :D :D :D :D

Ezt tudom, utána jártam itt a neten, csak az a gáz, hogy a visszacsinálás nagyon drága és nem biztos, hogy sikerül. Arra is gondoltam, hogy végszükség esetére spermabankba visszük az "anyagot" :lol: de az sem lenne utána olyan egyszerű :(
Pedig most úgy érzem, hogy nem szeretnék több gyerkőcöt, de ki tudja 10 év múlva mi lesz, és még akkor is fiatal leszek. (na jó, apa már nem annyira :P :lol: )

pocakpacni

Zuz :) Gerzson?? Na akkor Bazsó tényleg jól járt a nevével :D :D :D Nekem tetszik a Balázs, az volt nálunk a másik esélyes név, olyannyira, hogy még az Altató verset (Aludj el szépen kis Balázs..) is sokszor olvastam a pocaklakómnak :D
Mélt köszi, nagyon édes! :) :)
Szerdai tali szuper!!! :) Persze az idő közbe szólhat, de ennek veszélye bmikor fennáll :?

Neet :) Hova mentek tüntetni a jó időért (bocs: napért)? Van vmilyen Napminisztérium, csak nem tudok róla :?: Vagy bevezetünk az esőtánc helyett naptáncot? :mrgreen:

Fibi :) Szegény Bálintod! Rémes lehet ez a hasmenés :( Gratula az új szavakhoz!! :) :) Hú, ez a földön sírás apa után... nem is tudom mit csinálnék ilyen esetben... Nálunk ma éjjel pont fordított volt a helyzet: nem volt hajlandó apát elfogadni (hiába akart segíteni dajkálni), csak én voltam jó neki, az ágyában sem volt hajlandó maradni (csak ordítani), végül rám mászott, elhelyezkedett és rajtam aludt fél éjszaka, tisztára mint 6 hetes korában... Aztán sikerült magam mellé fektetnem és végre én is tudtam aludni egy keveset.
denizsa

Jó reggelt! Ma mennem kell doktornénihez meg gyógyszertárba de ilyen kaka esős időben hgoy viszem ki e gyerekekmet? nincs esővédő ezen a batáron.. És egész héten ez lesz? Én is megyek tüntetni!

Tényleg, esővédő alatt kap rendesen a baba levegőt a kocsiban?

Vera :) Másfél hét? hűha!

Dilibogyó engem is érdekel! olcsóbb lenne, mint megjavíttatni az éppen földhözvágott kütyüket :mrgreen:

Neet :) Votiv :) Én is jövök tüntetni.Ja, és édes fiam szolidáris velünk, Dominó álmában is a napocskáért tüntet, íme a bizonyíték :
Kép
indianyo

Vera!
igazad van ám a cs.gy-vel kapcs, csak úgy fel tudom húzni magam rajtuk. :(
figyi! nem érezted, hogy majd megőrülsz, hogy nincs itthon Dóci? nekem olyan furcsa, mert néha szeretnék megszabadulni tőle, ekkor Apa felviszi nagyiékhoz, de egy óra múlva már hívom őket,hogy kipihentem magam, jöhetnek :)).
lövésem sincs mit csináltok (pályázat), de biztos frankó lehet :))).

Fibi!
én is szoktam gondolni olyasmire, hogyha nem lenne, akkor elmennék ide meg oda, meg ilyenek, de szvsz ez normális.
és Bálint nagyon ügyes! kicsit sajnálom őt, olyan érzékletesen leírtad,ahogy sírt. :(

Zuzi!
ne légy nagyképű :lol: , nem tucatnév a fiadé, egyetlen Pajit se ismerek!
babaalvás: van redőnyötök? húzd le tökig! nálunk Lencsi világosban felébred korán, de redőny mellett szunyál 8-ig, 9-ig is!

Indi!
Dominónak annyira fiús arca van! olyan édi!! nincs esernyője valakinek a családban? magatok fölé tarthatnád, ha kendőben viszed ki.

LENCSI ÚGY TŰNIK TEGNAP IVOTT UTOLJÁRA ANYATEJET :(. brühühü
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: