A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Juci6!
Már akartam írni, hogy nagyon örülök, hogy Marcival minden rendben!!!!
Úgy látszik, ő egy kiskacsa!!!

Az időjárásjelentés ma este felért egy horrorral!!! 24 óránként váltják egymást a frontok, hideg-meleg, anticiklon rózsaszínnel jelölve, na ez az, amitől kikészül a fejem (még most is hasogat). Ráadásul jövő kedd-szerdára 15 fokot ígérnek! Mikor lesz már vége???? A kedélyállapotomra nagyon rossz hatással van!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Andris ma nem aludt egy szemhunyást se, a max. egy órás csendespihenő volt az ágyikójában alvás nélkül. Közben lebontotta a forgó-zenélőjét és a baldachinját! És még 8 után is, amikor Lilivel felmentünk, nyitva volt a szeme! Ja és mindehhez fél hatkor kelt! Kész, kivagyok!!! A férjem meg még mindig anyósommal pakolászik! A fejfájásomhoz pedig hányinger is társult, úgyhogy Majola, ma szolidarítottam Veled!!! :?

ayse

Ayse, ez nem jó hír.
Szorítok, hogy holnapra kialudd a fejfájást.
Nálunk csak én voltam szarul. :(
Vendég

Tünde,
Köszi!
Most megnézem a videjót!

Rokica!
Neked is köszi!!!

Angelani!
Nem értettem félre és nem sértődtem meg, azért írtam, hogy nevessél!!! Egyébként ez tényleg így történt!

ayse

Ayse!
Sajnálom, hogy még mindig így fáj a fejed. :( Ha valaki, én mélyen át tudom ezt érezni.
Ma én is szolidarítottam az émelygő kismamákkal amúgy rendesen. Konkrétan háromszor. De nekem már elmúlt a fejfájás, és most megyek is vacsizni, mert ma eddig negatívban vagyok ami a táplálékbevtelt jelenti. :( :)
Minden frontérzékeny társamnak jobbulást! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Tünde!

Nagyon ügyiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :D És olyan jó, hogy ilyen jókedvű!!! :D :D :D

ayse

Márti!
Neked is jobbulást!!!
Bárcsak én lennék már egyszer negatívban!!!

ayse

Ayse, de a végén bőg.
Vendég

Tünde!

Neked is jobbulást!!!

ayse

Sziasztok!

Havtünde!
Ha nem haragszol,megnéztem a videot.
Haláli :lol:
Olyan édes Zitababa, ahogy mászik :wink:

Csak most láttam, hogy video linket tettél be.

Hú, már olyan fáradt vagyok....

Lehet, hogy még benézek.

Jó Éjt!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Tünde, azt nem vettem észre! Tudtam, hogy a fejfájás hülyít, de ennyire??! Egyébként csodálkoztam is, hogy milyen jól tűri, hohy az áhított cél, a Mami elérése előtt visszahúzzák! Vagy az volt a baj, hogy túl nagyot harapott abba a zöld izébe?

ayse

Angelani, nem haragszom, azért tettem be.
Mi lenne, ha nem kérnél minden hsz-ban bocsánatot? :)
Sztem senki nem haragszik Rád. :)
Vendég

Ayse, azért bömbölt kb 2 mpercig, mert apa nem húzta tovább. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Képzeljétek ma este elmentünk apával moziba és addíg anyum vigyázott itthon Tüncsire, és ő is fektette le! OOOOOOOOOOOOOOOOOlyan rossz volt, míg haza nem értünk, mindíg azt lestem mikor üzen/vagy hív anyu...de a film is tetszett.
Ezt is túléltük! :? Tüncsi azóta is alszik mint a kis bunda

Kép

Kép
prüntyi

Jó estét!

Látom, lassan mindenkinek sikerül a vonalzó :D

Tünde :) A Zita-video tünemény, háromszor megnéztem, annyira élveztem. A sírás nekem sem tűnt fel, csak a jókedv. És hozzá az adalék még jobb. / hogy a húzásnélküliség miatt sírt :) /
Ismerős kisbaba ma este kipottyantotta a fülbevalót, úgy tűnik, sérülés nélkül megúszta :)

Márti :) Köszi a választ, alapból legszívesebben ezt venném, a légzésfigyunk ilyen, de csak kölcsön, és a következő bébinél is használnám, így ez lenne az ésszerű választás, de most drága. Ez is társasház, de legközelebb két emelettel alattunk van olyan, aki használhat bébiőrt, nem tudom, ez mennyire okozhat áthallást, de sebaj, kipróbáljuk.

Voltunk az Europarkban délelőtt, vettem Gergőnek pár PO bodyt / nem volt rövidujjú rucija- bár, amilyen idő lesz, ráért volna.../ , Apa is vásárolt magának, és jót nézelődtünk. Egész nap fájt a fejem, és állandóan elfelejtettem bevenni gyógyit rá, most végre elmúlt minden nélkül. És napok óta hányingerem van nekem is :(
Eddig nem tudtam róla, hogy frontérzékeny lennék, remélem, nem vagyok terhes!!!!

Délután csak az itteni játszón voltunk, és hallgathattam Apa morgását, hogy milyen jó az idő, mi meg itt dekkolunk, pedig a tónál dejó lenne... Hát, nemtom, én szerintem ebben a szélben megfagytam volna levetkőzve. Délután nem volt már olyan vészes, de azért néha fáztam. Továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy holnap kimenjünk. / szerencsére Balázs nem akar :) /
Gergő nagyon nagyot aludt kint, és délelőtt sem volt gond, most viszont este egy óra alatt háromszor ébredt már. Az utolsónál bekentem az ínyét Dentinox-al, azóta alszik. Előtte azt hittem, valami zaj verte fel, de nem biztos egyik sem.

Megyek Heti Hetest nézni...

Jó éjt!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Megann,
külön köszönöm, hogy írtál :)
Én is filóztam ma, hogy adjak-e Mátéra rendes sapit, de a napon volt vagy 25-27 fok, aztán, ha megizzad a feje, még rosszabb a szél hatása, úgyhogy maradt a szemellenzős légióssapi :)

Hari,
Tündének igaza van, az édességet szerintem is hanyagold! Húst egyél, és kenyeret, meg krumplit, rizst, salit, gyümölcsöt! Tejfölt, túrót, joghurtot!
Nemhogy hízni nem fogsz a csokitól, de a szédelgős tüneteidet is okozhatja a rossz arányú energiabevitel, meg a hatalmas cukorflash.
Egyébiránt én is minden nap eszem valami édességet, ennek ellenére egyenletes iramban fogyok. De én a 162 centihez vagyok most 50 kg, szóval korántsem sovi.
Mindazonáltal átérzem a nyűgödet, voltam már 37 is, nem épp örömömben...

Ayse, Jucc, Márti,
antirózsaszínantianticiklon vudu indult!!!! :twisted:

Tünde,
Zitalány kicsit mazo beállítottságú, nem? :P Nagyon kis ügyes, ja, és persze villámgyors! Kösd fel a nacit rendesen, vége a pihiknek! :twisted:

Angelani,
szerintem se parázz, nem utálunk azért, hogy tök legálisan belenézel nyilvános fórumra felrakott nyilvános videókba, meg hogy itt koptatod a billentyűidet azért, hogy nekünk jó legyen :lol::lol::lol:

Biztos a felét kihagytam, (tudom, Sis, notepad...) elnézést kérek érte. :)
Ja, Tünde, bocs, hogy bocsánatot kérek! Nem kérek bocsánatot! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Agymenés a köbön :D Biztos a frontok... (mindig van mire fogni)(meg a pofámat befogni) :roll: :roll: :roll: :roll:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Most nézem én is a vonalzót, nekem az nem stimmel, hogy két napja nem változott a számolás...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja, persze, szerdai, és egy napos....
Pedig megmondtam neki az időt is....

Pocakpacniiiii!!!!

Miattad két napja (amióta megláttam ezt a tickert), a Toto Afrika c. száma megy a fejemben, és már meg kellett hallgatnom 12ö96492462ö371ö36153153-szor!!!!!!!

Haggyábékén! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, megvan...

Dóri,
nem lehet kezdődő árpa? Kérj rá krémet a patikában, ha nem múlik holnapra! És moss kezet, miután a szemedbe nyúlsz, mert fertőz!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucc, köszi! De jó, hogy kijött a fülbevaló.
Áthallás lehet, a miénknek asszem 100m a hatótávja. :D

Sis, neizéljmár, bocs! :D:D:D:D
Vendég

Kép
bkrisztina

Kép

Próbálkozom.

Azt hiszem ez jobb.
bkrisztina

Bkrisztina!

Naaaagyon husi Kincső ezen a képen, milyen édes kis huncut mosolya van már! :) Nemsokára lapáttal kergetheted a kandúrokat a háztól ! :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

Apja mondta, hogy majd ijjal áll kint a kapuban, elüldözi aki nem tisztességes szándékkal közelít a lányához. :D
Csak legyen kapunk/ a kertesház még hiányzik hozzá/. :lol:

Kriszta

Kép
bkrisztina

:D:D

Máté apa meg azt mondta, hogy azt nem bánja, ha Máté nőcsábász lesz, de ha majd lesz egy Panna, akkor puszta kézzel fogja letépni a pasijai fejét, miután behívta őket a házba, és megkérdezte tőlük, hogy meg akarják-e kaparintani Pannát :twisted: :twisted:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis/Kriszta!
Nálunk Apa vadászfegyvert őhajt az ajtó fölött tartani és aza alatt kikérdezni a fiúkat a szándékaikról. Eddig ezen csak nevettem, de aztán megszületett a fiam...

ayse

Jucc,
most nézem csak, Te aztán mindenevő vagy, Fábry és Heti hetes is, ez olyan, mint amikor Népszabit és Magyar Nemzetet is olvas az ember! Bocsibocsibocsi, nem akarok politizálni!!!! (csakhogy én is bocsánatot kérjek ma!)

Én se vagyok normális, egy ilyen nap után az ágyikó helyett még itt gubbasztok. Egyszerűen nem tudok egyik pillanatban még pörögni, a másikban aludni. Meg élvezem, hogy senki sem tereli el a gondolataimat mp-enként...

ayse

Halihó!

Úgy tűnik én csak akkor aktívkodom, ha Apa nincs itthon (Tankcsapda kontra Én-1:0) és nekem már rég aludnom kéne.
Tomi ma tündérbogár volt, én meg olvadtam. írtam már, hogy azt mondja Hapci? És pá-pázik, és felül, majd nyom egy arcost és vigyorog, hogy direkt volt ám!

Jegyzeteltem!

Csillám
Ha-ha! Köszi a mailt! Piroscipősvámpírgyermek haláli!

Benianyu
Milyen házias kisfiad van!

Sis
Na azért! Azt hittem már nélkülöznöm kell Téged és így Ruzsasándorkiskalapomcsuhajja is eltűnik! :evil:
Nekem is vannak, akkornemenjarrébbbvazzeg napjaim, de ennyire találóan nem tudtam volna megfogalmazni.
Tudod, itt hármat foghatsz………. :D
Hétvége van!!! Képek???? :shock: :shock: :shock:

Zsuzsa
Kitartás, a homeobogyó biztos használni fog!!! :P

Jucc
Bébiőrben nem tudok segíteni, de én is kíváncsian várom a tapasztalatokat, most, hogy ilyen sokat alszik Tomi, itt a jó idő, a kertben nem hallom.
Nagyon jó a kép! Gergő féltékenyen őrzi tesó cuccait! :D

Ayse
Fejfájás..hussss!!! Segített? :wink:

Tünde
Zitavideó nagyon édes!! 8) A sebesség meg szédületes!
:shock:

Még visszanézek!
Most már megvárom a koncert után átmenetileg süket férjemet!

Kép
Kép
thomasanne

én is gubb, és teszek fel képeket :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis
Várom!

Kép
Kép
thomasanne

Sis, Ayse, nem is gondoltam volna, hogy ilyen harciasak lesznek az apák, ha a lánykájukról vagy fiúkról van szó.

Férjem a nagyfiának/17/ mindig mondja, hogy majd jól nézze meg milyen lányt vesz el.

Tünde! nagyon jó a videó :D

Azt hiszem értelmes dolgok már nem jutnak "eszembe", így elteszem magam holnapra.

Jóccakát

Kriszta
[url=http://www.youngnutrition.net]Kép[/url
bkrisztina

Thomasann,
miből foghatok hármat?? :shock:

Képek:

Enyém a csaj, mondtam már!
Kép

Arafat? Az ki?
Kép

Gyúrok, vazze...
Kép

Legyőztem anyát!!
Kép

Neked nem hagyok!
Kép

Na jó, gyere, kóstold meg te is :)
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ezek kb. egy hónappal ezelőtt készültek, holnap felrakom a viszonylag frisseket is :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Áhháháháhá:D:D:D

Minek van 642. oldal, ha ott "Nincs hozzászólás a témában" felirat várja az embert? :D:D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

Tündér pofa Máté :D

Jó a kommentár is :D

Kriszta
bkrisztina

Nacsakazé... :twisted:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bkrisztina :D

Köszönjük a bókot :) Mellesleg tudom 8)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ahülyebuzik, még mindig nem unták meg szilveszter óta a tűzijátékot? Ráadásul miért ilyenkor kell csinálni? Fél haraszti kutyalakosságát felébresztették, most itt vonyítanak. Áhh, nem értem a világot néha...

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis
Szeretem Hofit, ez is egy idézet
...Itt hármat foghatsz: Kossuthot, Szabad Európát, meg a pofádat!
A képek: jdlwseoiurowejdisujhdaoiud........., nem találok rá szavakat!
Különben is minek, úgyis tudod!

Mégis inkább lefekszem, Apával úgysem lehet majd dumcsizni!

Jóccakát!

Kép
Kép
thomasanne

Akkor nem csak a lakótelepen vannak marhák, tüzijátékra vonatkozóan.
bkrisztina

Na, aludnikénemámost, mertlebontjákavárost...

Apa nincs még itthon, bújok Máté mellé.

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Thomasanne :lol:lol:lol
Így már tiszta, én is szeretem :)

Bkrisztina,
lakótelepi tűzijáték? Te jó ég, az még visszhangzik is :(

Na páp nektek, álmodjatok szépeket!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

lololol, ahamingyájövök.... :lol: :lol: :lol:

na...

tényleg lépek, mert má ilyen vagyok: :shock:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Én vagyok az első!!! :D
Persze nem tudom, minek is örülök ennek, ez azt jelenti Ti még durmoltok! Vacak idő van, úúúúútálom az esőt!
Tud valaki jó gyereknapi programot?

Bkrisztina
Tegnap lemaradt (pedig biztos voltam benne, hogy írtam), Kincső nagyon édes, és ez a hajzat gyönyörű! :P

Megyek rendbeszedem magam, amíg kisfiam a cipőfűzőjét mutyizza. Van 1 órám! :)

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Sis, Mátés sorozat naaagyon jó!!! Minden este eléneklem Jacknek az aludnikénemármostot, az a kedvence.

Szilvi, milyen ügyes nagyfiú már Tomi! Megvan még a kisfókás csatakiáltása? Jackkel mi ki akartunk menni a Millenárisra (mármint én akartam, Jack még nem szólbele :lol: ), de ilyen időbenmár nem biztos.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Lányok, akinek már feláll a gyereke, hogy tanítottátok meg visszaereszkedni koppanás nélkül? Vagy megtanulják maguktól is?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

már f6óta nem alszom,csak volt mit csinálni,de Kisnyúl azóta megint alszik,bár lassan biztos újra felébred!

gyereknapi program ebben az időben?????hm,na lássuk csak!
mit szólnál egy általad kiválasztott pálzához,ahol kedvedre vásárolgathatsz,az már a kedvedtől függ,hogy viszed apát vagy a gyereket is magaddal :D :D :D apa jól jön a tárcája miatt és a gyereket is foghatja és akkor legalább együtt a család!szép napot! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok.

Minden gyönyörűséges bababának nagyon boldog gyermeknapot kivánok!! :D

ancsi26

Manka,
koppanás egy szükséges rossz,de idővel elmarad és más pocizióból származik majd!:)mi próbáltuk Kisnyúl lábait roggyasztani,de úgy feszített,hogy feladtuk!most már megy neki magától!azért koppan is!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Manka
Igen még mindig fókázunk, de már nem olyan vészes. Azért jövő héten beiktatjuk a gégész bácsit.
Mi újság az alvással?

Ma hamar meguntuk a mutyizást, inkább a videót ütögetjük ezerrel, meg a DVD-t, meg a Play Station-t, meg a TV-t.
Úgy látom megint álmos.
Majd jövök!

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne,
pálzához=plázához

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: