A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt minden Optimistának és Pesszimistának is Kép

DorisKép
Teljesen egyetértek Veled abban amit a boldogságról, optimizmusról írtál ! Nagyon megrendített a lány esete aki elvesztette a párját !

A napi apró, pici örömöket is értékelni kell ! Minden nap el kell!!! mondani a párunknak, hogy szeretjük, nehogy késõbb megbánjuk, hogy elszalasztottuk. Én minden nap hálát adok az Istennek, hogy ilyen társsal áldott meg, és hangot is adunk az érzelmeinknek egymás felé ! Engem ez boldogít. A gyerekvárás az életünkben egy pici akadály, amit együttesen le kell gyõzni !

EditKép
Mikor mész dokihoz ? Kíváncsi vagyok a véleményére !!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Doris!

Tegnap én pont ezt mondtam, hogy nekem a baloldalam szokott szúrni minden hónapban. De nem tudok róla eddig, hogy bármiféle problémám lenne.
Ma is szúrt, de nagyon. Biztos meg fog jönni, azért. Mozdulni is alig tudtam.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

RitaKép
Nagyon gyanús vagy! Ha 15 napja fenn van a hõd, az nagyon klassz.Kép

EditKép
Szerintem is tesztelni kéne.Kép
Vagy Neked hosszabb ciklusaid szoktak lenni?

LányokKép
Tudtok valamit Cipómamáról? Végül hogy döntöttek?
Remélem, már jobban van.

DorisKép
Munkahelyeden van valami új hír?

Zsuzsu
zsuzsu

SienKép
Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok!
(És még egy személyes kérdés: A franciaországi nyaralás alatt Te nem híztál meg?Kép Mert én a sok isteni friss sósvajas bagettõl felszedtem néhány kilót.Kép Most meg aztán böjtölhetek.Kép)

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZSUZSU Kép
az elõbb rosszul irtam, a 15. cn óta, tehát 12 napja van fenn a hõm. Nem voltam egyértelmû, de hát ez nálam nem meglepõ Kép
Te hogy vagy? Hõd? Vagy nem méred most?

Puszi,

Rita
knérita

NikieKép

Nagyon aranyos vagy, de szerintem csak késik. Nem érzek semmit, ami gyanús lenneKép Bár - ahogy Doris mondaná - minden nõ kölönbözõKépKép

CateyeKép

Holnap el kell mennem, nincs mese. Kicsit idegesit.

KnéRitaKép

A legutóbbi ciklusom 32 napos volt. Elõtte volt egy 35 napos, és azelõtti pedig 29. egy kicsit rendszertelen, mert sajnos sokáig szedtem a fogamzásgátlótKép Viszont ez már a második costis hónapom, az elõzõ volt a 32 naposKép Szóval én rövidebbre számítottam, most egy kicsit zavarodott vagyokKép

DorisKép

Mértem ma is. 36,6 lett. Nem úgy tûnik, mintha baba lenne a dologban (a hõm miatt), de a tesztet holnap megcsinálom, úgy megyek a dokihoz. Az az igazság, olyan össze-vissza volt a hõm, hogy nem is tudom, mennyi lehet az alap. Jó lenne, ha mégis baba lenneKép

Edit
Edith

Doris
Ez a lány nekem is nagyon sokszor eszembe jut és pont ugyanazon gondolatok kóvályognak a fejemben ami Neked. Annyira megmaradt bennem ez az "élmény" (amikor a lány nekünk írt, hogy mi történt), hogy azt hiszem örökre velem maradKépKép

Honnan tudod, hogy mi történt a lánnyal azóta? Netán tartod vele a kapcsolatot, vagy elkerülte valami a figyelmemet?

És nem is beszélve azokról a lányokról (talán ketten is voltak), akik több hónapig jártak ide, babát szerettek volna, harcoltak érte és kiderült a párjuk életében van valaki másKép?

Mindenkinek pusszantás,
Moni
mj

Sziasztok!

Edith!Kép(KépKép
Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod?

Nelli!
Hogy áll a hõd?

Andy
Andy

NelliKép

Az esélyeim most egy babára nem túl biztatóak, azért is nem teszteltem eddig. A hõm nincs akkora, mint várható lenne, de nem is igazás tudom, nálam mi a magasabb érték. Teljesen anovulációsnak gondolom ezt a ciklust, de lehet, hogy csak valamit rosszul mértem. Beteg is voltam... Nem tudom, de jobb, ha doki is lát...

Edit
Edith

RitaKép
Én ebben a hónapban semmilyen praktikát nem alkalmaztam, így a hõmet se mértem. Nem tudom, mennyi lehet, az viszont tény, hogy a férjem már többször is mondta - utoljára ma reggel - hogy milyen forró vagyok. Ezért aztán azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy nem túl alacsony.
Viszont semmit nem érzek, azon kívül, hogy nagyon érzékeny a mellem és nagyobb is lett, ez viszont minden ciklus végén így van.

EditKép
A 36,6 tényleg nem olyan sok, de az alaphõtõl is függ a dolog, és ez a 40 nap Nálad már tényleg nagyon gyanús.Kép

MoniKép
Már olyan régen nem hallottam Felõled. Hogy vagy? Pocakod már nõtt?
Hányadik hétben is jársz most?

zsuzsu

NelliKép
A szúrkálásos kérdést Miattad tettem felKép Én nem szoktam érezni szinte semmit csak mivel nem tudtam válaszolni a kérdésedre ezért tettem fel ittKép
MóniKép Nincs valami ötleted az azonos oldalon való szúrkálásról ciklusról ciklusra? (Ezt még reggel kérdeztemKép) Igen, tartom Vele a kapcsolatot bár nem túl gyakran, de azért "beszélünk" és csodálom az akaraterejét meg a kitartásátKépKép Fantasztikus LányKépKép
EdithKép
Kíváncsi leszek a teszted eredményére ill. arra, hogy mit mond az orvosodKép
ZsuzsuKép
Írok inkább magánbanKép
RitaKép
Sajnálom, hogy korábban kellett kelned, de a hõd továbbra is nagyon-nagyon jól alakulKépKép
CatEyeKép
Örülök, hogy azonos gondolkodásu emberekkel találkozhatom és annak is örülök, ha valakinek sikerül elgondolkodnia az élet szépségeinKépKép Talán ez a szemlélet sokunknak segíthetKép

Puszi: Doris
doris

AndyKép

És Te? Remélem, a Te hõd jobban alakultKépKépA ciklusom én nem vártam ilyen hosszúra az elõzõ ciklusok alapján, max 35-re saccoltam. Ezem már túlvagyokKépKép

Csak ha nincs baba, igazán megjöhetne, mert akkor megint lehet próbálkozniKépKépHa meg baba van, nagy meglepi lesz, de nagyon örülnénk nekiKépKép

Edit
Edith

Sziasztok,
Elnezest, most nem tudtam kovetni a fejlemenyeket, a tablat sem latom, kinek kell most szurkolni es kinek gratulalni? KépKépKép

A tegnap elmentem egy fizetos UH-ra, ahol alaposan vegigneztek a hasamat. Az eredmeny: Kép
Gombócka 68 mm, 13het 3 napos (az utolso menzesz szerint 14 het 2 naposnak kene lennie), de a tablazatban, amit a doki nezett az volt, hogy ilyen meret a 11 het 6 napostol a 14 het 6 naposig jo. Az Utregostant 5 napja abbahagytam veglegesen, beverzest nem latott a doki.Kép
Nyaki redo 1.6 mm (2mm alatt jo), eleinte nem nagyon mozgott, kesobb rugkapalt nehanyat. Es egy 17 perces kisfilmet kaptunk Gombocka eletebol.
A cisztam eszerint a doki szerint 6.5 cm (masfel hete 8 cm volt, ugyhogy nagyon remelem, hogy tenyleg zsugorodik).
Lassan kezdem elhinni, hogy MatrioskaGomboc vagyok. KépKépKép
Sziasztok,
Gombóc
gombóc

GombócKép

Nagyon örülök, hogy minden rendbenKép Jó egészséget kívánok nektekKép

Edit
Edith

Kedves Bera, CatEye, Nelli, Andy, Hermi és Éva!

Nagyon jól esett, hogy ennyien irtatok nekem!
Végre nem vagyok egyedül a problémámmal. Eddig folyton csak azt kellett hallgatnom, hogy minden hónapban újabb barátnõim, ismerõseim, /nálam fiatalabb/ unokatestvéreim lettek csapatostul terhesek, a többség természetesen véletlenül.

Ha késve is, de sikerült megtudnom az orvosomtól az elõzõ havi vérvétel eredményét. A progeszteron-szintem a min. 21 helyett 35 lett!!! Ilyen jóra az orvos sem számitott. Úgy látszik, hatott a felemelt closti adag /plusz a tea!/ Úgyhogy ebben a hónapban is maradunk ennél, kiegészitve a tüszõrepedést meggyorsitó injekcióval.

CatEye!
Mi is az az FSH?

Milena
Milena

Edith!
Akkor holnap teszt? Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!
Hát én sem gondoltam, hogy ilyen hosszú ciklusom lesz. A hõm ma 37,2 volt, de semmit nem jelent mert csak 8 napja van 37 felett.

Hát most már én sem tudom mit csináljak, mert a jövõ héten elutazunk 7-én nyaralni egy hétre és csak valamikor augusztus végén tudok dokihoz menni, ha még akkor se jönne meg.
De szerintem hamarosan beköszönt, mert kirügyeztem teljesen és már hason se tudok aludni úgy fájnak a melleim.

Rita!Kép
12 napja fent van ez nagyon szupi. Hányadik napon is vagy?

Puszi

Andy
Andy

MilenaKép

Örülök, hogy ilyen jó lett az eredményed. Remélem, hamarosan babás leszelKép

Edit
Edith

Sziasztok Lányok!
Tudom, hogy most olvasó üzemmódba helyeztem magam, de annyira megérintett a szavaitok, hogy nem állhattam meg szó nélkül.
Tényleg hálát adhatunk a sorsnak. A párommal mi is nagyon szeretjük egymást és az életünkbõl is már csak az ici-pici babácskáink hiányoznak. Nagyon jó érzés, hogy egyáltalán tervezhetjük a jövõnket és valaki olyan mellett, akit nagyon szeretünk… az elénk háruló akadályok pedig így sokkal könnyebben le tudjuk gyõzni.

Azt hiszem most már tudok „beszélni” róla. Nehéz volt, de valahogy sikerült feldolgoznom és ezúton szeretném megosztani veletek is. Szóval kb. két hete voltam a dokinál és kiderült, hogy nekem is van egy méhsövényem. Az orvosom nem javasolta a mûtétet, azt mondta, hogy elõbb próbáljak meg teherbe esni, aztán meglátjuk. Hát nem volt könnyû tudomásul venni a hirtelen ért hírt, de legalább most már tudom, hogy mi lehet odabent a gond. Én azért szeretném magamat részletesen is kivizsgáltatni. Hermi nagyon aranyos volt, mert átadta a tapasztalatait. Most már tudom, hogy merre tovább… és újra és újra fel kell állni.
A páromnak is köszönhetõen, meg persze az orvosomnak is, aki persze túlteng az optimizmustól megint reményekkel teli várom a jövõt. Tudom, hogy lesz babucink csak nem mostanában…
Úgyhogy, aki pesszimista, annak is azt tudom ajánlani, hogy fel a fejjel!!!! És csak egyenesen a cél felé… az akadályok pedig idõvel elhárulnak.

Addig is pusszantok MINDENKIT,
Bogár
bogár

DorisKép
Köszi a levelet. Már válaszoltam is.Kép

EdiKép
Hol vagy? És hogy vagy? A tábla szerint ma vagy a 32. cn-en.
Milyen volt a nyaralás?

zsuzsu

Sziasztok! Kép

Sien!
Boldog névnapot!

Doris!
Igen, nekem nagyon ritka, hogy a jobb oldalam fájna, a legtöbbször csak a bal fáj, fájdogál!

Gombóc!
Szuper! Gratulálok! Kép

Bogár!
Nagyon sajnálom! Meglátod, miután rendbejöttél, neked is dörömböl majd belülrõl a babuci! Kép Sõt, lehet, hogy már nem is kell olyan sokat várni rá!

Üdv:
Gitta
gitta

AndyKép

Szerintem nálad minden rendbenKép A hõd nagyon jó, a mellfeszülés pedig sok mindent jelenthetKépKép

NikieKép

Nem tudom, meddig dolgozol, így most kellemes pihenést kívánok, érezzétek jól magatokat a Velencei-tón.KépKép Gondolatban mi is ott leszünk...Kép

LányokKép

Most arra gondoltam, mégis tovább kellene tanulnom, még egy diplomát szerezni. Ha sikerülne egy baba közben, az államilag finanszírozott képzés tandíjából adnak-e kedvezményt? Mert a baba lenne az elsõ, és 80.000-100.000,- Ft-ot nehéz lenne összeszedni félévenként. Szóval ettõl is függ. A munkahely meg nem nagyon támogat, szegény önkormányzat a miénk.

Tudtok errõl valamit? Vagy esetleg pályázatok vannak-e tandíjra? A munkakörömhöz nagyon jó lenne a második diploma.

Most nagyon bánom, hogy nem jelentkeztem, mert ahova szeretnék menni, csak elbeszélgetés volt levelezõn. Remélem, így is marad, mert történelembõl és magyarból kellett korábban felvételizni, és a töri húzósabb.

A párom nagyon szeretné, ha belevágnék. Régebben egy-két felsõoktatási intézménynél lehetett utólag jelentkezni. Ilyen már nincs?

Köszike, ha tudtok valamit, mert én nem nagyon vagyok otthon a témában.

Puszi: Edit
Edith

Kedves BogárKép

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kellett kapnod, ugyanakkor az erõd és az optimizmusod példamutató.
Örülök, hogy már nem vagy szomorú és reményekkel nézel a jövõbe.
Szerintem az nagyon jó, hogy így is próbálkozhattok, hiszen azt jelenti, hogy az orvos komoly esélyt lát egy egészséges terhességre.
A legjobbakat kívánom Neked és sokszor puszillak:
Zsuzsu
zsuzsu

BogárKép

Hidd el, minden rendbe jön. Most az a legfontosabb, tudod, mi lehet a gond, és az orvosok segítenek majd.KépKép

Edit
Edith

BogárKép
Fel a fejjelKépKép Hidd el minden leküzdhetõ és nektek is hamarosan sikerülni fog a babuKép
GittaKép
Köszi az infotKép
ZsuzsuKép
Válasz meg majdKép
GombócKép
Gratulálok és sok boldogságot kívánok NektekKép
NikieKép
Érezzétek jól magatokat és pihenjetek nagyokatKépKép

doris

GombócKép
Szívbõl gratulálok Gombóckához!!!Kép
Pont olyan kis ügyes és erõs, mint Edelweiss Pöttömkéje.Kép

EditKép
Én most végeztem el egy fõiskolát másoddiplomás képzés keretében, levelezõn. Több lány is volt, aki vagy már eleve gyesen volt, vagy idõközben szült és ment gyesre. Mindegyiküknek ingyenes volt az oktatás.Kép
Szerintem vágj bele!

zsuzsu

ZsuzsuKép

Köszi szépen az infót. Ez nagyon jó hír. Így megnyugodtam, a babának nem kell nélkülöznie az én továbbtanulásom miatt.KépKépKép

Edit
Edith

EDIT:mostanság lehet második körben jelentkezni olyan karokra ahol maradt üres hely.A neten utána tudsz nézni vagy érdeklõdj a kiszemelt iskolákban!
RITA:több, mint gyanúsKépKép
ANDY:gyanús!Kép
BOGÁR:gondolj úgy a dologra, hogy egy nagy lépéssel kerültél közelebb a probléma megoldásához, ami végül babához vezet!Kép
CATEYE:Kép
SIEN:Boldog névnapot!
MILENA: csak így tovább!
A kismamáknak köszönöm a bejelentkezést, öröm sikerekrõl hallani!
Virág
Virág

ZsuzsuKép
Nagggyon hijjányoltalak ám!Kép
Jól vagyok, a hasam rendületlenül nö és én már bálna méretekkel vetekszem. Ma kezdem a 25. hetetKép kismanó pedig nagyon élvezkedik odabenn, imád a húgyhólyagomon ugrálni (szerintem ez a fö elfoglaltsága, biztos azért mert olyan mint egy labdaKép) és ezzel engem kerget az örületbe, mert ilyenkor minden egyes ugrálásra iszonyúan kell pisilnem és félek egyszer be is fogok....Kép

Andy,
Bocs, hogy nem válaszoltam. Szerintem ha volt két péd, akkor az elsö a 16. napon lehetett, de tuti, hogy volt egy a 23 vagy 24. napon. Ez kifejezetten látszik, mert utána szépen felmegy a höd. A 16. napra nem mernék fogadniKép, mert nem ment fel utána a höd, csak 36,7-re, ami elég alacsony a 4. a 8. és a 13. napi 36,8-as értékhez képest. Szóval itt a 16. nap után 6 napig halvány jele sincs a második fázisnak, bár csökkenés viszont határozottan láthatóKép.

De nem mondom azt, hogy lehetetlenKép Inkább csak arra szavaznék, hogy 24+14 napos lesz a ciklusod, vagyis 38 nap körülire várható.

Sajnálom, hogy nem sikerált akcijjjjjóóóózni de fel a fejjel. PÉ-d tutira volt és a höd is nagyon szépen fenn van, úgyhogy ebböl még minden lehetKépKépKép Várnék még azzal az orvossal, mert szerintem elöbb utóbb kiderül minden. Vagy megjönKép vagy pedigKép magasabb lesz a höd még ennél is.

És mondom azért nem vagyok szakértö!!!!!!!

DorisKép
A pf szúrkálás a peteérést jelzi, de elöfordulhat az is, hogy az egyik felén érzed a szúrkálásokat és a másik felén érik a petécske (tapasztalat UH alapján). Szóval úgy is müködhet a dolog, mint a vakbélgyulladás.

De azért elég sok nönél jellemzö az, hogy nem felváltva érnek meg a peték, hanem az egyik petefészek sokkal dominánsabb mint a másik. Ez több tüszöt termel, sokkal hatékonyabban müködik mint a másik. Elöfordult nálam, hogy 3x bal oldalon majd egyszer a jobb oldalon ért a petém. A jobb petefészkem amúgy is jóval kissebb mint a bal (UH alapján).

Biztosat, csak az UH mondhatKép

BogárKép
Nagyon tetszik a hozzáállásodKép Úgy kell felfogni a dolgot, hogy már egy lépéssel közelebb vagy a babához. Tudod mi a gond, mire kell figyelni, és koncentrálni, mit várhatsz. Tudom a lelki oldala nagyon nehéz, de hidd el MEGÉRIIIIIIKépKépKép

EdithKép
Te ugye szájban méred? Jól emléxem? 36,6 szájban? Az nem is olyan rosszKép. Ha hüvelyben mérnéd azt mondanám szinte kizárt, hogy baba legyen a dologban, mert annyira alacsony.

Tegnap valaki írta, hogy idönként átfut rajta a hideg Kép Ez egy tipikus babás tünet!!!!!! Már nem emlékszem ki írta és lusta vagyok visszaolvasni. Melegben a napon 30 fokon is átfut a hátadon a hideg és egyszerre van meleged és hideged???? HÁÁÁÁÁÁÁTTTT???? Ez nagggggggyon jóóóóóóóóóóKépKépKépKép

Pusszantás mindenkinek
Moni
mj

Moni!
Köszi a válaszod majd csak megjön már. Amúgy be kell vallanom én is szájban mérem. Képtelen vagyok hüvelyben mérni.
Augusztusban mindenféleképpen vissza kell mennem a dokihoz, mert akkor mondja meg hogyan tovább.

Puszi

Andy
Andy

MóniKép
Én is így gondoltam, csak nem voltam benne biztos. Nelli rendszeresen a bal oldalát érzi szúrkálni de ezek szerint ez "normális"Kép Nem hinném, hogy bálna méreteket öltöttélKép A legutóbbi talin még az sem látszott, hogy babás vagyKépKép
MilenaKép
Gratulálok a jó hormoneredményedhezKép
AndyKép
Ejnye-bejnye...az alsó hõmérõzést ugyanúgy meg lehet ám szokni és még értelme is vanKép Ez nem elég vonzó számodra?

doris

Kedves Lánykák!
Köszönöm a biztató szavakat. Én tényleg örülök, hogy itt lehetek köztetek. Látjátok. Ez is már egy pozitívum az életünkben.

Zsuzsu
ÖrülökKép, hogy visszajöttél a nyaralásból. Ne is mesélj a bagettekrõl, mert összefut a nyál a számban...Imádom.

BeraKép
Azért ne menj nagyon messzire. Szívesen kapnék hírt felõled.

NikieKép
Hová mentek nyaralni a Velencei-tóhoz, mert mi most ott vagyunk (Agárdon).

Lányok
Más: Tegnap megvettem életem elsõ üvegfestékeit. Már ki is próbáltam, festettem 2 teknõcöt és egy bocit. Állati! jók lettek...és nagyon élveztem a festegetéstKép.

puszika,
Bogár
bogár

Sziasztok Lányok!

Virág!
Köszi a nagymama példáját, ez erõt ad nekem, hogy ilyen rövid ciklussal is lehet valamit kezdeni. Köszi.
Tegnap megírtam neked az orvos nevét. Ismerõs volt a neve?

Sien!
Boldog névnapot kívánok neked!

Gombóc!
Örülök, hogy minden rendben van. Mikorra várod a babádat? Jó egészséget kívánok és vigyázz magatokra!

Doris!
Igen, van olyan, hogy egymás utáni ciklusban ugyanazon az oldalon érik a petesejt. Nekem több ciklust is (még az inszem. és lombik elõtt) végig uh-zott a doki, és volt hogy egymás utáni ciklusban is ugyanazon az oldalon érett a petesejt. Tehát biztosan van ilyen.

Edit, Andy, Rita!
(bocs, ha valaki kihagytam)!
Ti mind gyanúsak vagytok a babára!
Edit! Holnap várjuk a teszt eredményét!
Andy! Megteszed, hogy mielõtt elmégy nyaralni, elõtte megírod az akkori állást, hogy továbbra is bizakodhatunk-e?
Rita! Te is jelentkezz, hogy mi újság nálad!

Kármennel mi van? Mikor lesz a beültetés? És hány embriója lett?

Mindenkinek nagy cuppanós puszi

Éva
Éva

Éva!
Még lehet hogy hétfõn benézek, de nem biztos. Majd küldök SMS-t Dorisnak vagy Ritának hogy mi lett.
DE lehet hogy még a héten megtudjátok mert kezd fájni a hasam.
Karmennek úgy néz ki csütörtökön ültetik vissza és 2 embriója lett. Nagyon izgulok érte én is.Kép

Doris!
Nekem szájban kényelmesebb mérni és sajnos elég érzékeny vagyok mert könnyen elkapok bármilyen fertõzést.
De nekem akkor hüvelyben minnyi lenne, ha ma 37,2 volt?

Puszi

Andy
Andy

ÉVA:igen, én is nála voltam.Tök jó fej!Kép
ANDY: minimum 2 tizeddel magasabb!
Virág
Virág

AndyKép
1-2 tizeddel magasabbKép Ha fertõtlenítenéd akkor a gombák elkerülhetõek lennének...Kép Várom az SMS-tKép
ÉvaKép
Köszi, igen ezt már tudtam csak az érdekelt volna, hogy lehetséges-e az, hogy nem azon az oldalon érez az ember szúrkálódást ahol petét érlel?
ZsuzsuKép
Küldtem választ de a fotókat nem tudtam átküldeni, mert túl nagyok...

doris

Sziasztok,
Koszi szepen, nagyon aranyosak vagytok! Kép
Kivanom, hogy a babasodast csinaljatok utanam, de az elozmenyeket es az egesz juniusomat + julius elejet azert ne...KépKépKép
Gombóc
gombóc

Andy!

Oké! Akkor írj a lányoknak sms-t, és õk majd tudajták velünk a remélhetõleg JÓ hírt!
Andy! Én is szájban mértem (néha még ma is mérem) a hõt. Amikor terhes voltam, egyedül csakis akkor ment fel 37.2-re. Szóval azt akarom mondani, hogy a szájban mért 37.2 még jó lehet. Tessék egy picit reménykedni. Jó? Vagy már annyira jellegzetes az a hasfájás, amit érzel?

Örülök, hogy Kármennek jól alakulnak a dolgok. Õ most otthon van? És otthon nem tud netezni? Én sem tudnék otthonról, ugyanis nincs gépünk, úgy hogy ha nála is ez az eset van, akkor is így messzirõl sok sikert kívánok nekik.
Neki hányadik lombik amúgy?

Virág!
Szóval akkor stimmel az orvos neve? Te is hozzá voltál? Örülök, hogy neked is jó a véleményed róla!

Doris!
Megértettem a kérdésed lényegét. OLyan is van, amit te írsz. Mert mint ahogy írtad, nekem is az egyik ciklusban a jobb oldalon szúrt és uh.-val a doki bal oldalon látta az érett tüszõt. Tehát ilyen is lehet.

Olyan hõhullámaim vannak, hogy csak na. Lehet a mensi miatt?

Nem tudom, hogy pontosan hogy kell csinálni a helyes kis arcocskákat. Most ide kipróbálom: Kép Kép
Remélem sikerült.

Éva
Éva

Zsuzsu!Kép Szia!Kép

A nyaralás óta ma jöttem elõször a babanetre, múlt héten a közelébe se jutottam annyi meló volt. Ma csak olvasgatni akartam, hogy kicsit képbe kerüljek kivel mi van, de olyan jól esett, hogy kerestél. A nyaralás nagyon jól telt, sikerült teljesen kikapcsolódnom, egyáltalán nem foglalkoztam a baba-témával. Kicsit félek is visszajönni a babanetre, hogy megint függõ leszek és újra elkezdek görcsölni, de már nagyon hiányoztatok.

Én egyébként hozom a szokásos formámat, a 32. napon vagyok, de semmilyen tünetem sincs, se mensis, se babás. Az eddigiekhez képest az egyetlen különbség, hogy most nem problémázok rajta.

Mindenkinek puszi, ma még visszaolvasgatok, de holnaptól jövök!Kép

Edi
edi

MilenaKép

Az FSH egy csúnya hosszúnevû hormon, ami a petefészek stimulálhatóságát mutatja. Nálad biztos nagyon jó, mert a Closti hatására a progid rettentõ jó lett.Kép
Már csak akciózni kell...

Edit,Andy, RitaKép
Szurkolok értetek !!!!!

EdiKép

Igazad van a lazítással kapcsolatban. Igy legalább nem problémázol napról-napra. A hõdet sem mérted ?
Lehet, hogy erre lesz jó a nyaralás, hogy mindenki lazít egy kicsit, és ez meghozza az eredményétKép

Az én hõm 37,2 volt reggel, a ciklus 23. napján bandukolok, semmit nem érzek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Helló!

Olyanokról írtok, amit én sosem érzek: se szúrkálás, se hõhullám, Éva nem tudom mi az oka.

Rita, Edit, Andy Kép
Mind babucit rejtegettek, és nem tudtok róla?

Kép

Bogár Kép
Aug.2-tõl 5-ig leszünk Velencén, nem sok idõ, de aztán utazunk tovább. Ha még akkor is ott lesztek, akkor jó lenne összefutni, nem? Nem tudom mailcímed, írj az enyémre, megadom a számom, aztán majd keressük egymást, jó?

PUszi mindenkinek: Nikie
nikie

Doris!

Bocsi, hogy újból azt írtam, amit már megbeszéltünk. Késõbb jött a mailed, mint én itt írtam volna. És nem tudtam, hogy miattam kérdezed. Nagyon köszönöm.

Andy!
Sajnos megint 36.6 a hõm, ami nem magam. Én is úgy vagyok, ahogy Edit. Ha késik, akkor jöjjön már meg. Ha nem, akkor meg szuper. De ennek nincs nagy esélye.
Edit Neked nagyon szúrkolok!

Nelli
nelli2

Éva!
Karmennek az elsõ lombikja. Úgy tudom otthon nincs internete, de Edelweissnek is szokott üzenni.
A hasam már nem fáj. Az én hõm ilyen magas mikor felmegy általában. Ha terhes lennék akkor legalább 37,4-re kellene felmennie a 3. fázisban.
Ha a héten nem jönne meg azért mindenféleképpen küldök Dorisnak SMS-t.

Nikie!
Hát nem tudom mit rejtegetek, lehet hogy egy jó kis mensit!Kép

Cateye!
Köszi hogy szurkolsz!
Szorítok hogy a te hõd is fent maradjon!Kép

Puszi

Andy
Andy

NikieKép
Jó pihit NektekKép Aranyos a gólya-babaKép
EdiKép
Már én is nagyon hiányoltalak, csak korábbi napokonKép Jól teszed, hogy nem stresszeled magadKép Próbáld meg ezt tartani a következõ nyaralásig... Azért kicsit izgulok Érted... A 32. nap az nem rosszKép Péteken otthon leszel? Akkor találkozunk?
ÉvaKép
KösziKép Nekem a menzi elsõ két napján szoktak ilyen hõhullámaim lenni meg amikor a hormonkezelést kaptam az endora akkor rendszeresen elöntött ez az érzés...

doris

NelliKép
Semmi gondKép Lényeg, hogy választ kaptunk a kérdésünkreKép
AndyKép
Várom nagyon a jó híreketKép

doris

LányokKép

Nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltokKépBárcsak baba lenne a dologbanKép

Edit
Edith

NikieKép

Nagyon tetszik a képKép Ilyen csomagot én is kérekKépKép

Edit
Edith

NIKIE: ha még itt vagy, áruld el hogy kell képet felrakni!Kép
Virág
Virág

Lányok!
Már búcsúzom és Edith holnap nagyon várom a teszt eredményét!!! De jó lenne ha mindkettõnknél baba lenne e mögött a hosszú ciklus mögött!Kép

Puszi

Andy
Andy

Szia Edi!Kép

De jó, hogy írtál. Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok és hogy lazítottál.Kép Én is hasonló érzésekkel jöttem, mint Te, mégpedig, hogy vigyázni kell, nehogy megint túlontúl belelovaljam magam a témába. Remélem a nyaralás alatti lazaság még sokáig kitart mindkettõnknél.Kép
A 32. nap szerintem nagyon jó. Az meg, hogy nem érzel még semmit, nem sokat jelent. Persze megértelek, hogy egy kiadós WC csésze ölelgetés jobb kedvre derítene, ugye???Kép
Engem is.Kép Soha nem gondoltam volna korábban, hogy erre a dologra is lehet vágyni.Kép
Tesztelni mikor akarsz?
Drukkolok nagyon.Kép

Puszi:Zsuzsu
zsuzsu

Kép
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: