Üdv. mindenkinek!
Örülök, hogy megújult a Babanet, de én ilyenkor valahogy mindig kizáródok. Mindegy, már tudok végre írni.
Amúgy elégé pangás van errefelé, mi van veletek? Vagy más is hasonlóan járt mint én?
Niki:
Ez a videós babamutatás tényleg nem a legideálisabb a nézőközönség számára, ráadásul pontosan is kell érkezni, mert minden nap ugyanakkor van babamutatás. Ha lemaradtál, akkor annyi.
Persze végülis a látogatási időben illetve előtte valamivel van fürcsi, meg átöltözés, meg gondolom "statisztika írás (pl.: súly)", szóval van mit csinálni ilyenkor a gyerkőcökkel, s ha véletlenül ép sokan vannak, akkor biztosan így könnyebb, mintha percenként jönnének kikérni egy babát. Egy előnye van azért ennek a módszernek, nem kell tolakodni, hogy lásson az ember.
Meghát végülis csak néhány nap az egész és mindenki annyit nézi őkelméket, amennyit csak akarja. Szóval szerintem ez bőven az elfogadható szigorúságon belül van.
És még egy személyes megjegyzés, nekem a Szülőotthon látogatási szigorával kapcsolatosan is nagyon jók a tapasztalataim. Higgyétek el, hogy nagyon jó az, hogyha a baba ép szundizik, hogy lehet pihenni. Vikivel a Szabolcsból kimerülten jöttem haza, mert ott állandóan voltak látogatók, főleg az egyik szobatársam rokonai kész tatárjárást vittek véghez abban a pár napban, s én örültem, hogy Viki inkább a korára került, mert onnan nem hozták fel. Meghát nem olyan vicces idegenek előtt szoptatni, fejni, mosakodni, meg maszírozni... S erre a kedves látogatók nemigen voltak tekintettel... Szóval én inkább a szigorúságra szavazok.
Szamy:
Azért vannak olyan elemi dolgok, amik tényleg jók, ha egy elvárható szintet megütnek, pl.: illemhelység, fürdő. Amikor az ember szülés után van azért megnőnek az igényei ezekkel kapcsolatban. Ha nem is extrát szeretne, de legyen tiszta, legyen hely mondjuk néhány dolog lepakolására, s főleg ne legyen túl messze. De lehet, hogy ez csak nekem volt fontos.
Azért ne most kezdj nagytakarításba!
Krisztocs:
Pont ilyen pillanatokra gondoltam, mikor Sziromnak a többgyerekes témát feszegettem, mint amilyenek látszanak a képeken.
Amúgy azzal kapcsolatban, hogy kilógunk már ebből a topic-ból nekem is hasonló a véleményem.
Gondolom, hogy pl.: ovigondjaim nem igazán villanyozzák fel a topic kismamáit, meghát nem is ezért indult ez a topic. Viszont itt jöttünk össze, itt beszéltük meg anno ügyes-bajos dolgainkat, míg pocakosak voltunk és az örömeinket, nyűgjeinket ahogy cseperedtek a kismanók. Most mit csináljunk? Vagy jövünk és mesélünk vagy nem és akkor elveszítjük ezt a szerintem jól összejött kis csoportosulást, ami nekem bevallom hiányozna.
Meg talán azért annyi haszna lehet, hogy itt vagyunk, hogy ha szükség van rá lehet kitől kérdezni. Biztosan tudtunk már segíteni egy-egy tanáccsal egymásnak. Szerintem ez fontos. S amíg nincs kérdés végülis el-el fecserészünk a már komoly korral rendelkező csemetéinkről.
Azt azért hozzátenném még, hogy bár nem mindennaposak az események már, azért mindig akad olyan, amit érdemes lehet megosztani másokkal is, mint pl.: Regi nagy szereplését. Amihez megy ám a drukk! Ja, és ha lesznek képek tegyél ám fel! Had lássuk azt az élemedett korú kiscsajszit legalább képen balettozni! OK?!
Mindenkinek:
Klasszak a gyerkőcök!
Mindenkinek minden jót!
Marycus

Megkaptad? Nem válaszoltál.