A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!!!

Húú megint jó régen írtam itt nálatok!De úgy termeltek,hogy nem is tudlak kövtni benneteket.Most újra megpróbálom felvenni a fonalat,hiszen olyan jó kis társaság ez is.

Képeket megnéztem.Itt (is) minden baba tündérvirágszál!!! :P

Nincs is túl jó kedvem mostanában,mert Lili szopisztrájkol vagy mi.Naponta legalább egy szopinál begerjed vmitől és üvöltözik,nem hajlandó szívni rendesen,erősen, hogy az első tejcsi után beinduljanak az újabb tejbelövellések a hátsótejjel.Na ezt jól leírtam,de nálunk így működik kezdetektől,úgyhogy nem tudom mi a baj. :cry: Remélem elmúlik.Úgy egyébként minden oksi,5-6szor szopizunk egy nap,éjszakák átaludva,jó kedv,kiegyensúlyozottság.

Remélem mindenki jól van!!!Most megpróbálom legalább az utolsó oldalt visszaolvasni!!

De előtte feldobom az aktuális kedvenc képemet:
:P
Kép
Vendég

Sziasztok!

Babetta: nagyon jók lettek a képek, most már rá kellene venni magamat, hogy készítsek ilyet. :)

Cumizavar: amíg suliban voltam, Istvánka hetente kétszer kapott egy-egy alkalommal cumisüvegből tejet, de nem lett gond belőle. Persze minden baba más.

Era: köszi, de jó, hogy ilyen közel vagyunk. :)

Mi sem kaptunk vasat, pedig eleinte több, mint egy kilót hízott a baba havonta. Én viszont úgy érzem, hogy vashiányos vagyok. Egész nap aludnék, ha lehetne.

Eddig én összesen kétszer tömegközlekedtem. Kenguruval semmi gond nem volt, csak leszakadt a hátam. Babakocsizásnál pedig megkértem valakit, hogy segítsen feltenni és levenni a kocsit. Meglepetésemre tök szívesen vállalták. :lol:

Vas: ápolónő :( De hamarosan túl lesztek rajta, ez legyen a vígasz.

Én most átmegyek takarítónőbe :oops: , mert délután vendégek jönnek.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Petri :) Köszi, értettem, feltétlenül kipróbáljuk! Szép nagy már Timi baba, ez igen! Na, majd mi is megnövünk :)

Annácska!

Petike igen stramm kis pasi, nagyon ügyes! Sokat gyakorolnuk majd, és egyszercsak Dorkám is ilyen kis ügyi lesz :)

Babcika!

Jaj, de édi a Lili ezen a képen! Dögönyöznivaló :)

Jó hétvégét mindenkinek, hétfőn jövök! Sziasztok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, Petri: nálunk az is gond, hogy ha hanyatt van és a kezénél felhúzom ülőbe, akkor nem tartja a fejét, hanem hátrahajtja és a hurkácskái is asszimetrikusak a combján hátul.
Ezek együtt utalhatnak izomtónus gyengeségre, ezért kell megnézetnem. A neurológián ha javasolják a gyógytornát, akkor a Dévény Anna alapítványos gyógytornászhoz viszem.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde_sződ: Ha nem vagyok indiszkrét:Te miért nem tudtad szoptatni a Patríciát???
És hogy dolgoztad ezt fel??? :?:
Nagyon jó "hallgati" hogy mindenkinél rendben mennek a dolgok.Tudom hogy lehúz titeket a depim, nem ismertek ezért nem is zavargatlak titeket. :(
Nem sajnálatra vágyom, csak társaságra ahol elfelejteném a gondokat, vagy azt ami nyomaszt, de még képet sem tudok felrakni, pedig jpg-ben vannak!!??

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok

Babetta
Nagyon szuper a képsorozat, ha nem vagy fotós akkor pályát tévesztettél :D :D
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi folyadékot iszol naponta, vagy ez nem befolyásolja a tejtermelést :D

Bartika
Gratula az évfordulóhoz :P :P :P

Ildi
Örülök, hogy jobban vagytok :)

Tegnap ugye Martin megkapta az oltást és meg sem érezte, viszont egész délután nagyon nyűgös volt sírdogált, láza nem volt
de estére adtam neki egy kúpot.
Ma reggel már vidámabban ébredt és nem nyügi :D

Puszi mindenkinek és szép hétvégét :D

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Babcika
Lili nagyon édes kis tünemény :P

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Babcika, Annácska: nagyon édesek a babák!!

Bmo: engem nem zavar és nem húz le a depid!!!
Sőt!! Nagyon sajnálom, hogy ez van nálad de ha bármiben segíteni tudunk, akkor annak örülünk!
Patríciát azért nem tudtam szoptatni, mert már a kórházban sebes lett a cicim, erre adtak bimbóvédőt amitől még rosszabb lett. Meg ő folyton elaludt és nem indult be rendesen a tejem. itthon próbáltam kézzel fejni, de az sem ment, így szép lassan (inkább gyorsan) elapadt az egész.
akkor még nem voltam tisztában semmivel a szopival kapcsolatban. Nem volt számítógép meg hasznos tanácsadó sem.

Tulajdonképpen még most is sajnálom, hogy így alakult, de az akkori eszemmel nem tudtam másképp csinálni.
szerencsére nem alakult ki depi emiatt, de szomorúság igen.

Merre laksz egyébként??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

BMO!
Itt valahogy hülyén lehet csak felrakni képeket! Ne aggódj! Nem te vagy a béna! :)
Nekem a votl szobatársam nem tudja szoptatni a kicsit és fejni is alig bír. Ők is tápszereznek. Jól kiborult ő is tőle. Valahogy a kicsi nem csinál jó vákuumot és nem szív rendesen. Sajna Ági meg nem akar külső segítséget (szoiptanácsadó) igénybe venni. Pedig mondtam neki csomó ötletet. :(

Gyere nyugodtan és mesélj, hogy mi van. Nem húz le senkit a depid!

Eljössz a talira? Tök jót szoktunk ott dumcsizni. :D Legalábbis a babamentesek nagyon jók voltak. :D:D És nem csak szopiról lesz szó. :D

Nekem pl ugyan úgy pocifájás, nem büfizés, nehéz kakilás a problémám, mint jónéhányunknak. Mindenkinek van valami baja. És ez az a hely, ahol segítenek neked/m. Ezért vagyunk egymásnak!!!!
Fel a fejjel és GYERE!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Évi77,a kúp azt hiszem nyugtató hatású direkt nyugtalan,nyűgös babáknak.Ki fogjuk próbálni!Ti is sírósak vagytok?

Drodo és Panka
Kép
drodo

Köszönöm a hozzászólásokat babakocsi ügyben!!!
Akkor már csak Csema és Babetta véleményét várom! Holnap mennénk megnézni Apával, itt van valahol a nagykeráruja. Majd megkérem, hgy be lehet-e próbálni a csomagtartóba, de szerintem tutti befér, mert kombink van. :D

Babcika! Tündéri a fotó! A cicisztrájk miatt meg ne aggódj! Nálunk is előfordul néha, még nem sikerült összefüggést találnom semmivel. Ilyenkor izeg mozog, szerintem kakil is, majd letépi a cicim, néha kiköpi... ilyenkor várni kell, vállra teszem, beszélgetünk, aztán újra a szájába teszem és ilyenkor olyan, mintha nem is evett volna előtte, annyira fal... ez valami idényszerű dolog lehet... de elsőre én annyira megijedtem, hogy bőgtem... szóval nem egyszerűűű na! :D

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babcika, Bartika: ilyet Bettus is csinál néhány szopinál, de úgy vagyok vele, hogyha igazán éhes lesz, akkor majd nekilendül rendesen a lakmározásnak
A legújabb, hogy szív párat, majd sandán rámnéz és elvigyorodik, ilyenkor kiesik a cici a szájából :P
Majd kapcsol és megint szívni kezd

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Évi: nem tudom, merre laktok, de nálunk van 1-1 ajtó minden járművön, ahol ki van szedve a korlát. Korlátos ajtónál szerintem reménytelen felszállni babakocsival, de ha nincs korlát, akkor azért megoldható. Az én batárom 16kg üresen. Már bkv-ztam 3 gyerekkel is, de amint lehet le fogom cserélni egy könnyebb sportkocsira.
cory
Budapest

XI-kerületben lakom.
Drágák vagytok! :lol:
Nekem valahogy a szopi miatt jött a depi szerintem, én a lányomat sem tudtam szoptatni szintén a depresszió miatt, úgyhogy ez a 7 hét is sikernek számít, de sajnálom, mert már tudom mit veszítettünk!!!! :x :( Az első dokinál a gyógyszer miatt elapasztották,tovább mentünk ott a gyógyszer mellett lehetett volna,de már nem volt sok tejcsi és már a babó sem szívta rendesen! :cry:
Meg a kis 2 éves banyám miatt sem egyszerű az élet, olyan hisztiket produkál hogy csak na!!!
Tünde: neked hány gyereked van???
Vok:nekünk pocifájásra bevált a repülő póz, ha sír és nincs más ötletünk akkor is "reptetjük"imádja :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!
Csak egy kicsit olvastam vissza.
Annácska, Babetta, Eszti,
gyönyörűek a kis pasik!!! :) Micsoda nézések és vigyorok!!
Vas,
örülök, hogy jobban van a család. A héten rájöttem, hogy Te nem a Baby Björnt kérdezted a múltkor. Bocsi...
Bartika,
gratula a házassági évfordulóhoz!
Tünde,
Lidi is ezt csinálja néha. Szív egy kicsit, majd rám néz, vigyorog és dumál nekem. :) Olyan hangosan sikongat Lidi, hogy tegnap megijedt tőle a 6 héttel idősebb szomszéd kiscsaj. :)

Voltunk mérésen. Lidi 5480!!! gramm és 62 centi. Most 7végén megyünk le először anyósékhoz. KIváncsi leszek, hogy bírja majd Lidi a 3 uncsitesóját!

Szóval jó 7végét Mindenkinek!
Csema,
gratula a ballagáshoz! Jó ünnepplést!
Pussz.
angi79

Bmo: mi szinte szomszédok vagyunk :lol: Mi is XI. ker, a pályaudvarnál :D
Csak most épp vesztegzár alatt: a bárányok össze-vissza pöttyözték Lucát. (Szép kis szülinapi ajándék :( )

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: szegénykém, akkor ki sem mozdulhattok???De Gergő védett a tejcsivel, ugye?????
Szonó is kipöttyöződött 1 hónapja kb., de "szerencsére" csak vírus kiütés volt, Zsombi miatt antibiotikumot kapott, amit eddig soha így erre csalánkiütéssel válaszolt!! :lol:
És nagyon vakarózik, mert nálunk a kiscsaj a szúnyogcsípést is úgy elvakarja, hiába kenjük!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

És nagyon vakarózik????
Így akartam írni! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Bmo,engem kifejezetten érdekel a depid mert sajnos én is hajlamos vagyok rá és mostanában is mindíg van valami bajom és sokkal nehezebben viselem a gyűrődést ami a kismamasággal jár.Itt is úgy érzem hogy mindíg csak nyavajgok és parázom mindenen amíg a többiek kiegyensúlyozottak és boldogok.Ezért kicsit én is Ufo-nak érzem itt magam de nagyon jól esik ha tanácsot kapok vagy ha csak olvasom a tapasztaltabb anyukák hozzászólásait.Képet én sem tudok rakni mert extra bénaság van!

Drodo és Panka
Kép
drodo

Bartika,
ugye jól emlékszem, hogy te szoktad kendőben hordani a kis manót? Nekünk is van, de eddig még nem mertük használni a gerince miatt. Van valami kötési mód, amit tudnál ajánlani?
Köszi

KépKép
KépKép
scullyx

Drodo:akkor mi bénák tartsunk össze!!! :lol:
Én is imádom kendőben hordani a babót, de mindíg úgy összeizzadunk, lehet hogy ezért fázott meg???!!!
Pedig csuda jókat alszik benne!!! :lol:
Én csúszócsomós, elölkeresztezett , nem szétszedős kendőkötést csináltam:ennyi a tudományom. :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Bmo
Ez nagyon bonyolultnak hangzik.
Hogy kell? :( :(

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Bartika:nekünk roan symbaba van-ua.mint Csemának.
Nagy és nehéz,de mi vidéken lakunk,faluban és ide kell hogy jó erős szerkezet.Egyébként felépitését tekintve szinte ua.mint a Bergon. Tömegközlekedni viszont nem hiszem hogy könnyű vele.És az is igaz hogy sok helyet foglal el,pl.nyósék kocsijába nem tudtuk betenni.Nekünk meg még nincs családi autónk,de a babakocsihoz kell majd méretezni.

köszi a képeket,gyakorolok,gyakorolok.hát nem könyű,de biztos belejövünk.

KépKép

KépKép
pilchard

scullyx: nem vagyok király ebben a dologban, mi is rajz alapján ügyeskedtük össze!!!Volt hozzá leírás!
A www.nandu.hu-n van az első az ilyen csak azt mindíg meg kell kötni!!
Ha sikerül a csúszócsomó (alul), akkor a kendő a jobb válladon átlósan a bal lábadnál lóg a csomó!Hátul megfogod a 2 végét 2x megtekered és a hurkot átrakod a bal válladon, megigazítod és belerakod a babót!Ha te nem érzed kényelmesnek ő sem fogja, gyakorolni kell :lol:
Bár mondjuk én hirtelen felindulásból csináltam és egyből sikerült.
Tudom nagyon bonyolultan hangzik!!!
Borcsa hátha jobban magyarázza :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Bmo: gyere el a talira, biztosan jó tesz majd. :)

Cory: gondok vannak a szopi mennyiségével: hogyan kell csinálni a tejszaporító fejést?

KépKép
mariannka

Mariannka: köszi az invitálást, megpróbálok ott lenni.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Pilchard, köszi az infót!! Én pont ilyen kocsit keresek, ami nagy dromedár, mert a városi közlekedéshez megtartom a mostani ABC babakocsinkat, ez nagyon jó erre a célra, de a buckákat és földutat nem bírja.
Sajnos anyuéknál és anyóséknál vacak a helyzet, hátmégha egy kis eső is esik. Aztán van anyósék telke, meg a szüleim vikkendháza... és ott is csak földút van... szóval erre a célra kell. A kocsiba meg majd belepróbáljuk. Amúgy elégedettek vagytok vele? Erős a váza? ÉS a pakoló része? Tudsz küldeni képet róla?
Örülök, hogy segíthettem kendő ügyben , remélem megszeretitek ti is a kendőzést. Ha nem akkor gyere el a talira és ott mutatjuk élőben is!!! :D

Scullyx, küldöm a linket neked is emilben... bár tiszta szarkának érzem magam, mondom, hogy nekem is VIKÓ küldte (köszi Vikó még egyszer, mi nagyon szeretjük!!!)...
Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bmo: időpontot és helyet ugye tudod?

KépKép
mariannka

Mariannka: tudom köszi!!!
Felraktam a Zsombi vonalzóját éljen-éljen-éljen!!!!!!! :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Na csajok feltörtem mint a talajvíz, igaz képeket nem tudok mutogatni, de a vonalzó is haladás!!! :D :D :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Bartika:én meg vagyok vele elégedve nagyon,ahhoz képest milyen pöttömök vagyunk már sokat kocsiztunk.Itt is elég ramaty utak vannak.Atolókar átfordítható-na ez nagyon kell,mert már sokszor felébredt volna a nap miatt ,de igy csak egy fordulás.Alóra azt pakolom amit a boltba veszek,elég sokmindent betömök oda,csak ott annyi nem pozitiv,hogy nehéz bepakolni ha vizszintbe van a háttámla,de megoldható.
ilyen a miénk
Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Elmegyek a kiscsajjal aludni és máris pörög a topik :lol:
Kaka sztori:Levettem a Liliről a pelust és telibe fosott :lol:
Drodo: Engem is érdekel ez a kúp. Feltétlenűl számolj be a hatásáról.
bmo: Ne legyen lelkiismeretfurdalásod a szopi miatt. Én 2 napig bőgtem, mert azt hittem a Lilinek nem kell a cici, aztán minden rendbe jött. Most úgy vagyok vele, ha elmegy is a tejem, akkor is rengeteg időt töltök a gyerkőccel és ez a legfontosabb. Egyébként ha neked hiányzik a ciciztetés, próbáljatok meg együtt fürdeni, vagy tedd magadra meztelenűl. Szerintem ez a testi kontaktus legalább olyan jó dolog, mint a cicizés.
És fel a fejjel senkinek nem felhőtlen a gyereknevelés. Mindenki jön naponta többször a problémákkal. És mindenképpen gyere topikolni, mert addig is társaságban vagy. És az tök jó hír, hogy a közeledben vannak mások is a topikból, járjatok össze.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!!

köszönjük a dícséreteket,bezsebeltük :lol:

Köszi a sztrájk vígasztalásokat!!Most az előbb is volt kis cirkusz,de most nem sírt,csak egyszerűen szórakozott a cicivel.Ami az elején a ciciben van azt kiszívja,ez dől is mint a Niagara.Aztán nem hajlandó tovább szopizni,hogy elinduljon a következő löket.De nem is cirkuszol,hogy éhes lenne.Passz...Csak így,hogyan fog hízni,meg így nem kap sok ingert a cici,és legközelebbre kevesebbet termel.Most elaludt.Ha felébred újrapróbálkozunk ugyanavval a cicivel,nem akarom,hogy elapadjon.
Különben a szopi nálatok is úgy van,hogy szopizik az elején,egy idő után ez elfogy,majd,ha kitartóan szívja 5-7 percig,újabb löket indul,ilyenkor a másik cici majd leszakad.De nem hinném,hogy kevés a tejcsi neki,mert akor sírna a cici után inkább,mint hogy beleszív kettőt-hármat,kiköpi.ÁÁÁÁÁ,nagyon idegesítő,hogy nem tudom,mi van.Már előre rettegek a csütörtöki méréstől,hogy megint keveset hízott. :cry:

Angi-Lidi milyen szép nagy már,Irigykedem :oops:

Marianka-Miből gondolod,hogy kevés a tejcsi????Téyleg érdekel,hogy veszed észre???Nekem nem feszül már szopik között,csak reggelre.Szopi után meg csak 20ml-t tudok fejni.Én is bizonytalan vagyok,hogy most akkor kevés lenne és azért megy el a türelme a kitartó szívástól?
Vendég

pgyöngyi:köszi-köszi
Igen amennyit lehet testközelben van, de ő nagyon rendes, ha fekszik a játszószőnyegen úgy is remekül lehet vele beszélgetni, és jókat nevet nekünk, főleg a nővérének!!!
Jó veletek!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

bmo-De jó látni,hogy egyre több a röhögős smile az írásaidban, mint a szomorú.Persze,ha jól esik panaszkodni,tedd azt,ma én is azt csinálom. :lol:
Vendég

Pilchard! De ez nem felfújhatós kerekű??? Én a kép alapján az interneten azt hittem... :( Én mindenképpen felfújhatósat keresek... na meg az átfordítható tolókar is kell, mert az ABC-ből ez kimaradt és szenvedünk is rendesen... :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

nem felfújhatós a kereke ennek,de úgy tudom van több kivitelben,felfújhatós,bolygósithatós,stb..Nekünk ezt ajánlották,mikor vettük.Miért jó a felfújhatós?

KépKép

KépKép
pilchard

Mariann!

7-7,5-5,3-3, 1-1 Ennyi percet kell fejni. :D

Remélem sikerül! :)

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

babcika: biztos nincs semmi gond csak szomjas volt, vagy jó volt odabújni hozzád....ne aggódj egyik napról a másikra nem apad el a tejcsi!!!!És ha több kell majd akkor addig eszik amíg jól nem lakik, ha jól van cicin annyi lesz amennyi kell!
Mariannka:A tej szaporítófejés 7-7 5-5 3-3 perc egyik másik mell!!!
Én beszélek, mi??!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Bartika :lol:
Ez a Roan babkocsi tényleg egy az egyben Bergon. :shock: Ennek mennyi az ára? Csak kíváncsiságból kérdezem.

De jó nektek hogy talizni fogtok...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok! :)

Levizsgáztam ötösre tegnap. Heni jól bírta, végig aludta az utat Szegedig, mikor beraktuk az autóba már aludt és én ébresztettem a vizsga elött, hogy szopizzon.
Igyekszem visszaolvasgatni...
Küldök egy friss képet, így virgonckodott mikor vendégségben voltunk:
Kép
olgo

Petri!
Nem tudsz eljönni a talira?

Eszter
Kép
Kép
vok

Nekünk még túl messze lenne. Sajnos nincs autópálya :evil:

megtalált a mikulás :evil: :evil: :evil:
de nem görcsölök :lol: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Olgo!
Nektek is ilyen édes "manó" fületek van??? :D Gyönyörű a lány!!!!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

a görcsök helyett viszont kaptam egy óriás pattanást :twisted:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Szerintetek majdnem vizszintesig dönthető babakocsiba, mikortól lehet egy babát tenni?

Vettünk egy 7 személyes kocsit, ebbe a gyerekekek jobban elférnek, de a két funkciós lapra csukható babakocsink nem. Most vettem egy esernyőre csukhatót, de elbizonytalanodtam, hogy nem-e csak akkor lehet már használni, amikor Andris egyedül tud ülni.

Képet én sem tudok sajnos feltenni, nekem túl bonyolult. De ha hazajön apjuk, majd megkérem tegyen fel 1-2 képet.
Vendég

Petri!

Kevertem Szigetszentmiklóssal. :( Kár! :(

Eszter
Kép
Kép
vok

bmo: Képzeld, hogy én szinte egésznap kettesben vagyok a Lilivel. Társaságom a net és a telefon, na meg 1 órára az anyós meg este apa. Van, hogy napokig nem is találkozok ismerősökkel, így senkivel nem tudok egy jót dumcsizni, szval egyenes az út a kettyósodáshoz. Ha ez a topik nem lenne, már biztos a pszihiátrián feküdnék, annyira hiányzik a velem egy korosztály.

Kép

Kép
pgyöngyi

pgyöngyi:meg tudlak érteni, engem a frász kerülget mikor ezredszer is a cápa mesét kell berakni a két évesnek!!!
És felemelő eszmecseréink vannak arról, hogy ő mit akar és mit nem, nem pakolja el a játékokat, de én a Zsombit rakjam le azonnal és őt vegyem fel.És jó kis előadások vannak hisztiből, úgyhogy én nem az unalomba fulladok, hanem hogy semmire nincs időm.....de az értelmes társaság az nekem is hiányzik.
Na jó Ő is értelmes :lol: :lol: nagyon is, néha félelmetes!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Ne mtudom ki írta, de igaza lehet hogy a szopi sikertelenségébe a vizsgadrukk is belejátsztott, meg a folyamatosan elcsúszott-elmaradt szopik:( De még reménykedem, mintha egy két napja kevesebb pótlás kellene, és már nem csak reggel van hogy nem kér pótlást. Most is csak 50g kellett neki. Viszont már csak 5-6x eszünk egy nap.

Bmo! Felvehetlek msn-re?

Cory! Ha kell egy nagyon könnyű sportkocsi, szólj mert az enyém épp eladó. csak 5,5 kg, bkv-ni szuper, ki van próbálva:)

Lányok, Katicát nem lehet lelőni::):):):):) Olyan mint egy sajtkukac. Mostmár egyre többször csak a kezére támaszkodik, sőt volt már olyan hogy térdelt+ a kezén támaszkodott, hasa a levegőben és hintáztatta magát....nekem meg megáll az eszem:)

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: