A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

próba

Kép
angelani

Feladom, elmentem aludni!

Jó éjt!

Kép
Kép
thomasanne

Kép ??????????????????????

Kép
csillam

Jucc!
Ettem, ki is ütötte Andrist!
(Nem bírtam ellenállni a túrós rétesnek, meg a tiramisunak)!
Most vezeklek!!!

Na tényleg lépek! Jó éjt Nketek!
ayse

Csillám, :D :lol: :D :lol: :D
Te még mindig nem alszol???

Kép
Bab és Tofi
bab

Most látom, hogy a bölcsészekre van a legkisebb "igény" a munkaerő piacon. Tök jó, miért nem lettem informatikus?
Talán, mert síkhülye vagyok hozzá?

Kép
Kép
thomasanne

Kép

Még egy uccsó kép aztán én is megyek aludni,leszédülök innen :roll:
csillam

Jucc
Akkor terülj-terülj asztalkámmal készülök (mármint Apa), ne legyen ránk panasz!

Na jóccakát!

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Én sem kaptam e-mailt Davallia! Várom!
Egyszerűen nem tudom végigolvasni, annyit írtok.

Ígértem 2 dolgot reggel.
Szeretet: Igaz kicsit mi kilógunk a sorból, mert a 2 lány között majd 12 év a korkülönbség. Sokat gondolkodtam annak idején, hogy lehet e egyformán szeretni 2gyereket. Igen. Nem tudok különbséget tenni kettejük között.
Ivi örült, hogy lesz tesó, de volt egy adag bizonytalanság/féltékenység is benne/ ezt nem rejtette véka alá. Attól tartott, hogy vele nem fogunk foglalkozni, mert lesz a kicsi. Ez nem így történt, igyekszem még többet együtt lenni Ivettel is.
Szóval imádnivaló mindkét csajszi. A pici csak úgy repked a tesó után.
Megható volt a gyertyás történet, már nem tudom ki írta.

Róki: ha megteheted szerintem ne menj főállásba dolgozni, ne vedd el Zsuzsától azt az időt. Később az ember csak visszasírja, hogy nem lehetet a gyerekével. Azt is mondtad, hogy szeretnétek tesót is akkor úgy is még kevesebb időd lesz Zsuzsára.
Én sokszor vágyom arra, hogy nyugi legyen, de a vállalkozást nem lehet hagyni, mert akkor lehúzhatom a redőnyt, ha 3 évre félreteszem. Ha nem vállalkoznék, akkor egy percig sem gondolkodnék, hogy maradjak e a gyerekkel vagy egy csábító állást vállaljak el.

Tali én jún 6. vagy 7. gondoltam.
Andi! Van egy közös tároló, oda be lehet tenni összecsukva a babakocsit. 2-3 db szerintem befér.

Penna, örülök, hogy újra itt.

Majola, Tünde remélem hamar túljuttok a hányós korszakon.
Irigyellek is benenteket.

No azt hiszem húzok aludni, mert hosszú volt a nap.

jóccakát!

Kriszta
bkrisztina

Valaki, plííííííííz! Így hogy menjek nyugodtan alukálni, ha furdalja az oldalamat a kíváncsiság??? Márpediglen én is mindjárt lefordulok a székről. :roll:

Kép
Bab és Tofi
bab

Na, jó, folyt. köv. holnap.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Bab és Tofi
bab

Hari:

Hát minél zsírdúsabb, annál táplálóbb. A zöldséget is vajas/tejszínes mártással egyed. Mikor mész be megbeszélésre?

Amúgy azt hiszem arról beszélgettünk, hogy Lili mellett nincs időd enni? Vagy csak kedved? Szerintem légy magaddal szigorú, és állj rá a napi minimum 3 étkezésre, de inkább 5-re, és akkor egyél jó tápértékű kajákat. Reggelire mondjuk müzli tejjel, kis szalonnás tojásrántotta nagy karéj kenyérrel, ilyenek. Tizóraira valami full-fat joghurt, banán, tej, tejberizs, stb. Szóval biztos érted mire akarok itt célozni. Ne csak répát majszolj. Ülj le és egyél rendesen, és rendszeresen!!! Nehogymá elfogyjál!!! :)

Pocakpacni:

Én emlékszem rád még pocakos korunkból... szerintem az is más.

Összeesküvéselmélet:

Egyetértek Ayse-val. Ez egy nyilvános fórum, tehát benne van a pakliban hogy bármikor bárki ide benézhet, olvashat minket, bele is kotyoghat ha olyanja van. Szerintem ez így jó, ha zárt fórumra vonulnánk, akkor hogy találnának közénk a jövőben új emberek? Ez a topik mindig olyan barátságos, nyitott volt. Nehogymá egy ilyen gyerekes játék miatt ferde szemmel nézzünk egymásra, hogy vajon ki igazi, ki nem? Igy nem lehet élni! Az ilyen emberek a figyelmet hajszolják, feltűnést szeretnének kelteni. Ha ezt nem kapják meg, odébbállnak. Azért a topik nagy része ismeri egymást személyesen (legalábbis 30-an minimum akik itt voltatok) és még ezenkívül akik más talikra is eljöttek, megmutatták magukat, babájukat. És egy jópáran már terhességünk első heteitől kezdve napi rendszerességgel megosztjuk egymással gondjainkat-bajainkat, de még a relatíve "újak" is azért írnak már olyan régóta, hogy nem azt kell feltételezni róluk, hogy most biztos csak szivatni járnak ide. Nem szabad belemenni ebbe a játékba!!! Nem szabad engedni, hogy a bizalmatlanság, a gyanakvás vezéreljen minket egymással szemben.

Én éppen ezért nem kérem a körlevelet sem.

(ezt tegnap este írtam, azóta nem tudom milyen hozzászólások történtek, de mindjárt elolvasom)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hú csajok!

Ti hogy bírtok még éjjfélkor is a számítógép előtt ülni??
Jelentem, mi tegnap Barátok közt után lefeküdtünk ALUDNI!!!

Jobban mondva, Apa meg sem várta, hogy kezdődjön, már horpasztott is.
Ti meg még éjjel is itt bandáztok a neten.

Ami mondjuk annyira nem baj, mert legalább reggel van mit visszaolvasnom. És jókat röhögök is...

Na, igaziból nemsokára (kb. 8 órakor) már indulunk is anyumékhoz, úgyhogy már ma sem leszek.

Csak 1 valamit szeretnék még:

Csillám!

Engem is nagyon érdekelne ez a szocpolos mizéria. Csakhogy az ember mire készüljön, mit tegyen, és mit ne.
Szóval , ha esetleg nem ide írod, hanem e-mail-ben küldözgeted, akkor légyszí engem se hagyj ki, jó????
Nagyon-nagyon köszönöm!!!

kuha@citromail.hu

Na további jó szórakozást Nektek , vasárnap este jövök!

Kép
kuha

Szép jó reggelt! :) :) :)

Danika 1/4 6-kor felkeltett, szerencsére vissza tudtam altatni, de nekem már kiment az álom a szememből. Éjjel megint fent volt kétszer, egyszer Beni is, sokat nem aludtam megint.
Gondoltam idekukkantok, amíg nyugi van és mind a három fiú (férfiuralom :) ) alszik. Tegnap csavarogtunk, nem volt időm jönni.
Nem semmi a tegnapi hozzászólásdömping. Így az egészet visszaolvasva olyan, mint egy jó kis szappanopera-krimi egyveleg. :)
Nem jegyzeteltem olvasás közben, amire emlékszem reagálok. :)

Penna,
Örülök, hogy visszajöttél! :) :) :) Várunk több képet a gyerkőcökről!
Nekem is sokszor eszembe jutottál, kicsit önző módon. Emlékszem, hogy feltettél Kevinről 6-8 hónapos korából képet, ahol olyan, mint egy Michelin baba és persze azóta jóképű, csinos kisfiú lett. Dani is olyan hurkás baba, bár sokkal kevésbé, mint 3-4 hónapja volt. Főleg akkor mindig azon járt a fejem, hogy ez természetes, nem lesz ő mindig ilyen, csak jól belehúzott a hízásba a kis cicifüggő. :)

Anyapoc,
Én emlékszem rád is, egy helyen szültünk. :)
A gyertyás történet nagyon megható! Szépek a gyerekeid is! :)

Sis,
Ha olvasod! Én is hiányollak, nagyon bírom a stílusod! Remélem, te is és Máté is jobban vagytok!

Megann,
Léna fülbevalóval és anélkül is gyönyörű! :) Éljen a kevésbé korai kelés! :)

Új egyfogasoknak nagy nagy gratula! :)
Mi a 6-kal kűzdünk, egy-két nap és kibújik. Egyelőre kis vámpír Dani is, mint Csillám Dávidja a "wanted" képen. :)

Bab,
Tofi szemei egyszerűen gyönyörűek. :)

Ennyit bírt megjegyezni kialvatlan agyam. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Néhány kép, nehogy elfelejtsetek. :)
Dani pirosban. :) A nadrág minden esetre csíkos! :)
Kép

Dani segít anyának teregetni :)
Kép

Ha nincs kéznél a lavor, jó lesz az újságtartó is reggelire. Főleg, hogy Beni vigyáz, nehogy hanyatt vágódjak. :)
Kép

benianyu

Jóreggelt!

Benianyu, gyönyörű Dani pofija és nagyon helyes Beni is :)

Pzitának ígértem a pénteki talin a meggyes-mákos muffin receptet.
Íme:

Meggyes-mákos muffin

10 dkg magozott meggy
15 dkg vaj vagy Ráma/puha/
15 dkg cukor
2 tojás
12 dkg liszt
3 dkg darált mák
1 teáskanál sütőpor
1/2 teáskanál fahéj
1 citrom reszelt héja
4 evőkaál tej

Vajat, cukrot, összekeverni, egyenként beledolgozni a tojásokat.
Liszthez a mákot, sütőport és fahéjat, majd bele a vajas egyvelehgbe. Végül a citromhéj, atej és a meggy.

200 fokra melegített sütőben sütni. Recept szerint 20 perc, de nekem cca.35 perc volt.

Jóétvágyat!

Zita! Megcsináltam a Tiramisut, óriási sikere volt. Férj aki nem szereti 3x evett, / mi lettvolna ha szereti?/meg a sógoréknál is sikert aratott. Ma megint csinálhatok, mert jönnek este vacsira.

Alvás:

Ugye én mindig azzal dicsekedtem, hogy Kincsi milyen rendes alszik estétől reggelig. Hát ez cca. 3-4 hete megváltozott.
Nem akar az ágyában aludni./nem bírja arácsokat?/
Nevetni fogtok, de csak a szőnyegen volt hajlandó aludni, de ott is volt, hogy 2-3x ébredt.
Tegnap este bevarázsoltam az ágyába, 1x felébredt még késő este, szopott, aztán visszatettem. Most reggel 3/4 7-kor benéztem, már fenn volt és nézelődött, de nem vett észre. Aztán újra elaludt.

Nevetséges, de a nagylány is sokszor leköltözik a földre. Mondtam is a férjemnek, hogy egyáltalán mi a fenénrek nekik ágy, ha úgy is lent vannak.

Jucc!
vettem Kincsinek olyan 3 db-os fogkefét Kiincsinek is. Nagyon szereti.

Fogtéma nálunk 4 vagy most jött ki a fölső kette, megint egyszerre, mint az alsók.

Ayse! Van képem Andrisról is de nem tudtam egyszerűen feltenni, mert nem engedte. Ma megpróbálom újra.

Göndörzsófi! Jó látni újra Titeket. Hogy van Bubus szerelmünk?

Egyenlőre ennyi, már így is túlteljesítettem magamhoz képest.

Kriszta
bkrisztina

Kép

NEM BÍÍÍÍÍÍrom nélkületek, veletek tartok, veletek érzek, nagyonnagyonnagyon hiányoztatok

Kép

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jövök majd még később!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt! :)

Davallia!
Na, ez jó hír! :) Maradjon is így. :)

Benianyu!
Én Gergőre is ráadtam gond nélkül a pirosat, és a mai napig is szereti, szerintem nem lányos szín. Ugyanakkor vigyázok, hogy Viki se csak habos babos rózsaszínben legyen mindig. Mert bevallom hajlamos vagyok erre, és így kiélni lányos anyuka voltomat (is). :lol: Rágcsálós Dani :) Jól látom neki is van a feje tetején forgó?

OFF: Kezd ez az allergia téma rosszabbodni nálam :( , pár éve kezdődött ilyenkor eleinte a nyárfa fehér akármilyére a szemkönnyezés, hapcizás, de 2-3 hét és elmúlt. Most meg vagy már 3 hete fáj a torkom, meg a fülem is, könnyezget a szemem (bár ez most jobb lett), tudtok vmi jó szert ellene? Ami a szoptatás alat szedhető/iható.

Dóri
Vendég

Sis!

Te is hiányoztál!!!! Ne butáskodjunk hülyeségeken! :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Sis,
Hurrá, éljen, éljen, éljen!!!
De azt ugye tudod, hogy még mindig adós vagy Máté képekkel???

Benianyu :)
Köszi!
Nagyon jól áll a piros Daninak! Nekem ez az egyik kedvenc színem Tofin.
Én már nem is látom Danigombócot Danigombócnak, szerintem ugyanolyan szép deli legényke lesz belőle is mint Beniből.

Kép
Bab és Tofi
bab

Tomasanne, Zsóf!

Köszi!

Kár azon gondolkoznotok, hogy én esetleg egy régi fórumtag vagyok más néven. Mert ez nem igaz!!! Soha nem találtam ki olyat, hogy én más bőrébe bújba kiadjam magam másnak. Főleg babás személynek, mivel még nincs is babám.

Tünde!
Felőlem nyugodtan leírhatod, mit gondolsz rólam. De itt a fórum régi tagjai közül ne gyanúsítgass még egyedül se senkit, főleg ne mondd el másnak!!! Sztem aki rendszeresen ír, az bizti nem fog ilyet tenni! Miért is tenne? A babatalikon úgy is találkoztok, ismeritek egymást személyesen, sztem senki nem tenne ilyet!
rheus

Kriszta, Davallia, Dóri :)
Köszi a bókokat! :)

Sis,
De jó!!!! Maradj!!!! :) :) :)

Dóri,
Allergia dettó! A zsebkendőgyárak miattam virágoznak. :)
Igen, Dani feje tetején van egy forgója. Viszont nagyon göndörödik a haja, hátul tiszta gyűrű, így talán nem lesz baja a forgójával később, kamasz korában, mikor zselézni kell majd. :)

Davallia,
Éljen Panda alvása. :)

Most elvisszük Danival Benit az oviba, utána megyek kozmetikushoz kis zsadizásra, délelőtt jövök :) :) :)

benianyu

Davallia,

Én nem kaphatok olyan emilt? Légyszi, légyszi!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Rheus,

Nekem igazából az volt furcsa veled kapcsolatban, hogy rögtön a második hozzászólásodban előhozakodtál a nagy vitákkal, meg Antimegannal. Jön még hozzá az időzítésed, valamint hogy tényleg írtál Zsófy-nak abban a bizonyos topikban, és úgymond beleütötted az orrodat tök ismeretlenül is az ő ügyébe a kotnyeles kérdéseddel (szerintem elég tapintatlan kérdés volt). Mintha legalábbis az ilyen viták vonzanának téged. De lehet, hogy tényleg nekem is üldözési mániám van. Akkor meg bocsi.

Kép
Bab és Tofi
bab

Rheus!

Tényleg nem zavar a tapasztalatok nyerése az írásainkból vagy ha megnyilvánulsz, de azért álljál már meg, hogy itt rendreutasítod a jónépet, hogy ki mit csináljon vagy ne csináljon.
Köszönjük szépen a hozzászólásodat, de ezeket majd elrendezzük magunk között, szükségtelen okoskodnod. Babatalikról meg főképp kár beszélned lévén egyen sem voltál és nem tartozol ide. :wink: Szépen olvasgassál vagy ha már mindenáron írhatnékod van, hát tedd azt egy neked való fórumon szerintem (mintahogyan eleinte próbálkoztál), de ha a 2005. őszi babásba szeretnél mindenáron, akkor azt a megfelelő módon.

Bevezető pár sorodhoz még annyit fűznék hozzá, hogy láthattad nagy az isten állatkertje, és lám lám van akinek az jut eszébe, hogy más bőrébe bújjon, mintegy persze tök véletlenül, mert csak úgy beírta más felh.nevét és jelszavát. :?

Szerintem jegyzetelj, olvasgass, írjál, ha ennyire idetartozónak érzed magad :) , de ne a topiktársakhoz intézz intelmeket, mert erre nincs túlzott kereslet.

Részemről ennyi volt.

Dóri
Vendég

Benianyu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juhéjjjjjjjjjjjjjj de jól áll Daninak a piroska..... :) :) :) :) :)
Tök dögös benne...

Tesóm fiának én vettem először piros pulcsit, mert tök vagánynak érzem(mellesleg férjnek is csak kék ruhái voltak mielőtt velem megismerkedett, azóta belevegyült mindenféle szín a ruhatárba pl piros is).
Szerintem sem nőies a piros...

Nagyon jól áll Daninak!
Hajrá pirosak........mármint ruhák.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dori!

Én szakasztott az a típus vagyok mint Te, legszívesebben rózsaszín habokba és fodrokba öltöztetném Lénát.. :lol: :lol: :lol: De be kell valljam hogy a lányom egyáltalán nem rózsaszínes karakter, bár minden jól áll neki, mégis úgy látom hogy mostanában olyan vagány feje lett, meg fiúsabb is mint régebben volt, úgyhogy váltanom kell nekem is...lehet hogy PIROSRA,????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Léna alvás:
Léna ma nagyon belehúzott 7kor!!!!!!!!!! kelt......igaz majd elájult este, mert kihagyta a 3. alvását du 5 kor.....
Lehet hogy ez a taktika??????????????

Csajok!
Kész vége, nemhogy fogyok hanem még hízok is a nemevéstől :cry: :cry: :cry: :cry:
Tegnap a közeli tornatermből hoztam órarendet, mondtam apának, készüljön, mert befogom igazi apukának, heti 2-3 alkalommal ő fogja vacsoráztatni Lénát és fürdetni és fektetni.....mert nem bírom elviselni magam....este 6-8 ig torna, kötelezően!!!!!!!!!!
Tegnap elszöktem 1 órára du vásárolni magamnak fürdőruhát és ijedt fejjel rohantam ki az üzletből amikor megláttam magamon a kiválasztott fürdőruhát.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Ez így nem maradhat.....nehogy már 27 évesen úgy nézzek ki mint egy lepukkant........................................djfokajgklahdsopuiasijlgkfnhjajakldladujokfdlkjjad.

Megann

Kép

Kép
megann

Jó reggelt lányok!

Nem is merem leírni....hogy Tüncsi ma 1/2 9 ig aludt :!: éjjel felkelt 1 körül, visszaaltattam, majd 1/2 6 kor, akkor ivott tejcit, és nem az ágyunkba vittem be, hanem a saját ágyába tettem vissza...és 1/2 9 ig szunyált, már ránéztünk, hogy jó van-e :!: :?:

Kép

Kép
prüntyi

Dóri, de jó, hogy leírtad helyettem a gondolataimat Rheusnak!
Amúgy épp ez benne a gyanús, hogy úgy ír, mintha már régóta idetartozna!
Rheus, sztem babatalikon is ott lenne a helyed, nem?
Tényleg, és amikor vashiányos voltál, szedtél utána vasat? És úgysem estél teherbe?
Nekem amúgy tetszik, hogy itt vagy, mert ilyenkor ledöbbenek, hogy úristen, akkor én mégiscsak normális vagyok? :lol: :lol:

Sis, de jó, hogy újra itt vagy!

Zita olyan kis édibédi. Vigyorog minden babára.
Még vámpírDávidra is nagyon vigyorgott!
Csilla naggyon jó a kép!

Benianyu, Danigombi se maradt ki a hangos rötyögésből!

Dóri, Benianyu, allergia :cry: :cry: :cry:

Davallia, köszi a tippet, de Zita tejallergiás. :?
Vendég

Jucc, mi van a cigizős anyukáéknál? Kikakilta a kislány a fülbevalót? Remélem simán kijön.
Vendég

Zita!

Az emeleten a szomszédasszonyomnak mind a két fia tejallergiás.
10 és 2 évesek. Kajkat is nagyon változatosan tud csinálni nekik, meg sokat süt is. Amennyiben gondolod, hogy tapasztalatot akarsz cserélni vele, akkor elkérem az e-mail címét és tudtok szót váltani.
Nem akarom Rád eröltetni, nehogy félreértsd.

Kincsi 3/4/8 -kor kelt végül.
Szopott, aztán nyügösködött. Most kapott enni, aztán remélem szunnyad egy kicsit.

Már bepácoltam a husit, a hűtőben figyel. Borsos-musáros husi lesz belőle. Majd krumplit sütök hozzá, meg csinálok valami salátát.

Tegnap előtt kovászoltam be ubit, de megint borus az idő, így nem tudom mikor érik meg. Mindig így járok, ezt már megfigyeltem.

Prüntyi örülök Tüncsi alvásának.

Sis, ne tünjél el!

Csajok senki nem reagál a tali időpontra???

Kriszta
bkrisztina

hűűűű és ha és azta és tejóég és elsehiszem és nahát és...... :shock: :( :D :lol: :roll:
összeesküvés:bevallom nekem abból az egy mélből nem világos ,hogy mi az elképzelés!viszont apával ponzt azon röhögtünk,amikor kiderült,hogy az új babaneten nem tudok képeket feltenni,mert(nagyfőnök ezt írta)annyi panasz volt,hogy sok a kép,hogy korlátozni kellett,hogy eszünkbe jutott Napcsi,aki külön kiemelt engem,hogy tök elege van a képeimből,hogy talán ő álneves belsőember,aki először így próbált leállítani minket,persze nem sikerült,sőt,fotoözön lett az erdménye!:):):)de most jött a bosszú és tényleg nem tudok képeket feltenni:(:)!
ennyit tényleg kár foglalkozni a belátogató emberkékkel,gondolok most azokra,akiknek a hozzászólása nem a legmegfelelőbb,de mindenki mást szerintem lássunk szívesen,pláne hogy úgyse tudunk ellen tenni és miért is akarnánk!szerintem is evidens,hogy mások is olvasnak minket.....hát olvassanak,akit meg zavar az idegen szem,az csak mélben társalogjon azokkal,akikkel szeretne,és ez most nem bántás ám!
üldözésimániások!!!!Megann és társai! :D :D :D
ha ti voltatok,ha nem (csak hülyéskedek!!!!)nélkületek nem lenne az igazi a topic...és ehez az üldözésimániátok is beletartozik!:)
SIS!!!!!!arról tzeljesen lemaradtam,hogy miért is tüntél el,de el ne merészelj tünni,mert agyonverlek!annyira jó fej vagy,a fiad meg egy csúcsjófej kiskrapek és beleőrűlnék,ha nem olvashatnék rólatok!ráadásul imádod Kisnyulat :wink: !
Thomasanne
azthiszem én voltam az első,aki beszámolt Kisnyúl pofáraeséséről,nálunk még a vér is ömlött a szájából és ügyeleten kötöttünk ki,de nagy baj nem volt,csak pánikoltam!én is kivoltam,jó pár napig hánykolódtam az ágyban,de azóta már annyit koppant a feje a felkapaszkodási kényszere miatt,hogy picit megpaskolgatom a buksiját ő magyaráz valamit a két foga mögött,aztán megy tovább a dolgára!nem vagy te rossz anya,csak egy élő-mozgó gyerek van melletted!:)
képek nagyon jóóóóóók!és már mennék megint talira!vagy lehet megint nálam egy!kinél lesz most?ha senkinél én szivesen tartok!mikor?????

Kisnyúl már 3napja azt mondogatja,hogy Má-má-mmmá!elötte vá-vá-vá volt,ha lecserélődik mondjuk pápára vagy valami másra,akkor nem gondolom(legalábbis próbálom)hogy engem szólít,de ha a mámá mellé mond majd mást is ,akkor igenis azt fogom hinni,hogy kimondta!:):):)
tök jó érzés amúgy,mert mindig akkor csinálja ,ha hozzám jön vagy éhesen kunyizik vagy máshol van és lekezd nyügizni és hiányolni!:)

hirtelen nem jut más az eszembe,mert rengeteg-rengeteg információ ért a visszaolvasáskor!
most éppen várom a mosógépszerelőt,mert elromlott :evil: ,Kisnyúl alszik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na ez egyre gázabb!már amiket,ill.ahogy írok!bocsika és most külön örülök ennek a jelnek: :oops: :oops: :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Most végre sikerült!

Ayse Neked küldöm.

Kriszta
bkrisztina

Ja oda akartam írni még ezt is:
"Andris, aki a keleti kényelmet választotta és onnan kuksizza atöbbieket.

Gyerek esése:

Nálunk is voltmár többször ágyról esés. Rendszeres, hogy hátraesik a nagy játék közben és olykor koppan a buksi.

Volt egy másik eset is amikor meg is ilyedtem. Mentünk be az irodába és pár lépcsőn kell felmenni. Nem kötöttem be és kicsúszott alul és vagy 3-4 lépcsőt gurult lefelé. Utána kezem lábam remegett jó sokáig. Azóta mindig bekötöm, mert egy sajtkukac a lányom.

N yúlné jó látni Titeket is!

Kriszta
bkrisztina

Sziasztok!:)

Látom megint volt látogatónk itt.
Én ehhez már nem is szólok semmit.
Szerintem kár ezekkel a dolgokkal foglalkozni ...

Én is inkább tartom már a szám, mégha nem is tetszik valami.

Mert felesleges,ú, rájöttem.

Különbözőek vagyunk, mindenkinek más véleménye lehet és ezt meg is írhatja.

Csak azt az egyet nem szeretem ha névtelenül egymásra írogatnak emberek sunyi módon, ill. ha sértően.

akkor szoktam én ám robbani, ismertek már.

De próbálom ezt is kinevelni magamból így 27 évesen:)

Mi egyébként jól vagyunk, bár ezen a héten Lívi iszonyatosan nyűgi volt főleg délelőttönként és már nem akar aludni sem akkor.

Csak délután tud rendesen akkor nincs hiszti sem:)

És csak 1 órát alszik.

még mindig 2 fogija van neki és továbbra is kúszik ezerrel és mindenhová eljut a lakásban, nagyon kell figyelni már őt:)

Képek szupik minden babáról, nagyon helyesek.

Légyszi áruljátok el hol tudom módosítani a képemet itt a hozzászólásom előttit!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!!!

(Már múltkor is kérdeztem, de nem jött válasz:( )

Szép hétvégét mindenkinek!!!!:)
mea

Sziasztok!

Ma megint megyünk a telekre, csak hétfőn este leszek legközelebb.

Bkriszta! :D
Én reagáltam!!!!!!!!!
Írtam, hogy Sildivel szívesen mennénk a talira!!! :D :D

Benianyu!
Lavórevő Dani csúcsédes! :D
De Beni is igazán ari, ahogy így vigyáz az öccsére.

Na sziaszok, indulunk is, majd hétfőn írok. Remélem szép idő lesz, legalábbis szebb mint ma!

Pusz: Barbi
barbapapa

Benianyu :)!

Aranyos vagy,hogy emlékszel rám,bár én nem vagyok azonos Pocakpacnival :oops: ....ha jól láttam,ő írta a gyertyás történetet... :)
És sajnos egy helyen sem szültünk,csak- ha jól emlékszem- egyszerre,de a nagyobbakat :roll: !
De azért aranyos vagy :)!

Pusz

anyapoc

Sziasztok, jó reggelt!

Benianyu: én is akartam írni, hogy a Poc stimmelt :lol: :D :lol: De megértelek, nálunk sincs túl sok alvás, bár inkább a középső részéről...

Megann: köszi az igazolást :D :wink:

Egyébként, hogy a topik címéhez valót írjak: Balunak két foga van kb 3 hónapja és azóta semmi, de amilyen szenvedéssel az a kettő kijött, inkább nem is hiányolom a többit. Viszont ezek szerint senkinek nincs tapasztalata darabos kajával kapcsolatban?
És például joghortot lehet már adni neki? 29.-én lesz 9 hónapos. Esküszöm, nem emlékszem már, hogy Marcinál hogy csináltam, pedig az sem volt annyira régen :oops:

Sajnos kb egy hónapja nincs aksi a fényképezőhöz, pedig most is annyira aranyosan játszanak... Marci kivitte a játékállatokat a folyosóra és ott ülnek most :D

Annyira szép gyerkőcök vannak itt, hogy vétek csökkenteni a fotók számát, pláne pont Kisnyúl képeit!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok.

Hú,nem semmi ami itt folyik mostanság.De jó annak a valakinek aki másokkal szórakozik,hogy igy ráér!!
Nekem mostanában arra sincs időm,hogy legalább egyszer irjak egy nap ide. :(

Havtunde.
Te aztán jól felcsigáztad a kedélyeket azzal,hogy neked van sejtésed ki irogat más nevében!!
Megmondom őszintén én senkiről nem tudom elképzelni,aki ide ir,pedig én csak Davalliát ismerem személyesen.
Azt azért remélem,hogy nem én vagyok a gyanusitott :!: :!:

Na jó,inkább foglalkozzunk azzal amiről ez a topic szól!!

Kuha,Bab.
Gratula a fogacskákhoz!!

Megann.
Fülbevalós Lénácska nagyon édi! :)
Hogy viselte a lövést?

Csillam.
Melinek is pont ilyen kis vámpir fogai vannak.Középen még nem jött ki neki! :lol:

Minden baba gyönyörű a fényképeken!!

Hát ezt nem hiszem el :!:
Valaki feletteünk őrült fúrásba kezdett,remeg az egész ház!! :evil:
És persze Meli fel is kelt rá!!Júj,de mérges vagyok! :evil: :evil:
Ilyenkor borúl az egész rendszerünk!!

Na megyek is mert persze kevés alvás=nyűgösség!!

ancsi26

Sziasztok :D

Csak most tudtam jönni egy kicsit.
Megfőztem: Zöldborsólevest+ Tejszínes gombás,sonkás spagettit :o

Eddíg apa garázdálkodott a gépen ,de most elzavartam :twisted:

Köszi a Dícséreteket Vápír Dávidkámra :P :P

Most kint alszik a babakocsiban. Ez mindennap ígyvan. 11 től alszik délig. Aztán 1 -kor ebédel ...

Nyúlné :!:

Ez igazságtalanság, hogy pont kisnyúl képeket nem lehet itt látni :shock:

Szerintem küldj el egy pár képet róla valakinek e-mail ben ,és az felrakja ide :!:

Én szívesen felrakom , de ha másban jobban bízol -úgy is jó :P

Lányok :?: Nagyon rossz ötlet :?:

Pocakpacni :)

Darabos kajával ,nekem annyi a tapasztalatom ,hogy Dávidka öklendezik tőle. Nem eszi meg :cry:

Mostanában kenyérhéjjat vagy kiflit adok a kezébe ,hogy azt rágcsálja. Így hátha hozzászokik ,hogy nem csak folyékony és pépes kaja léteik a világon :?

Pirospulcsis Danibaba ,nagyon édes :lol:
Tök jó képeket raktok fel mindíg :P

Balesetek :roll:

Kicsit az én szívem is megnyugodott !
Ezek szerint nem csak az én Dávidkám pottyant :oops: Koppant :oops: Már...

Ígértem , hogy írok a szocpolról :!: Csak nembiztos ,hogy itt mindenkit érdekel- meg hát a helyet sem akarom foglalni :!:

Megírom e-mail ban és akit érdekel elküldöm neki :D
csillam

Sziasztok!

Hatalmas történések vannak itt látom.. Csak kapkodom a fejemet.
Legnagyobb bánatomra az indulatok forrnak..

Nagyon sokat írtatok, sanszom nincsen arra hogy rendesen kövesselek titeket. Ami megmaradt arra próbálok.

Hari
Van egy nagyon nehezen megvalósítható hízást elősegítő ötletem!
Ha leszoksz a cigiről akkor elméletileg felszedsz egy keveset, mert az erek kitágulnak és több tápanyagot tud a szervezeted elszállítani. Vagy vmi ilyesmi. Egészségügyisek javítsatok légyszi! :oops: :lol:

Havtunde
Én csak natúrban adom a kiflit. De most hogy írjátok lehet, hogy kipróbálom majd, hogy megbolondítom kicsit vmivel.
A vajról jut eszembe. Venni akartam tegnap és elolvastam az összetevőit a Delma és társainak. Vissza tettem. Elég érdekes adalékok vannak benne :cry: Nem azért, biztos hogy venni fogok, meg eddig is ettünk, de hirtelen megriadtam :lol:

Mi voltunk 4 napig Orfűn. Ha végre feltesszük a képeket a gépre, akkor bemutatót tartok:)
Marcikát ráültettük egy pónira. Teljesen oda volt a sok állatkától. Meg persze mi is. A hely gyönyörű volt. Az általam ismert tanyák közül a legszebben voltunk. A személyzet tök kedves. Meg az egész. Ja! És végre hosszú idő után lovagoltam én is! A terhességem óta nem ültem lovon.

A legfontosabb. Túlestünk a vérvételen. Hát elég borzasztó volt....
A nővérke rám szólt, hogy anyuka ne tessék ennyire félni :lol:
Könnyű azt mondani. Az eredmény megvan. Hála Istennek minden rendben van!

Még jövök, ha lesz egy kis időm. Csak rohanok pakolni mert angolom lesz és nem sokára indulnom kell. A tanulásról pedig nem is beszéltem.... De kevés 24 óra..

Puszi

Juci és Angi
juci6

Dávidkának is van Piros pulcsija-sőt piros cipője is hozzá!

Most csak ez a kép van róla :P

Melike vámpír -pont Dávidkámnak való :mrgreen:

Kép
csillam

Kicsit dicsekszem a muskátlikkal. Kép Kép Kép
bkrisztina

Okoska 2x rakta fel ugynazt.
bkrisztina

Csillam.

De jó!!Akkor Melinek is van már párja! :D
Hurrá,hurrá!! :wink:

Davallia.
Gratula a felüléshez és a mászáshoz :!:
Ügyes ez a Panda!!Jól megelőzte Melit,mert ő még csak kúszik!És még nem tud magától felülni.
Lehet Norbis kaját kellenne neki adni! :lol: :lol:

ancsi26

Sis!
De jó, hogy visszajöttél! :D Mi is szeretünk téged! :lol:

Nyúlné!
Én ezt még mindig nem értem. Mi az, hogy korlátozva van a képfelrakás :!: :?: És csak neked :?: :?: :?: Ki az aki ezt kitalálta? Mondd meg és akkor én egyből ráuszitom Maját (mind a két fogával) és Maja nővérét is (aki egy pitbull!). :lol: :lol: :lol:

Roki!
Maximálisan egyetértek veled. Elég az összeesküvés elméletekből!!!

Babák gyönyörűek fülebevalósan, maszatos homlokkal, pirosban, vámpiran és adidasban is. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Én is csináltam '"vonalzót" :D :D :D

Pussz: Pocak
pocakpacni

Hé,most mit csináltam rosszul?
Miért nem lehet látni a vonalzót??

HELP :!: :!:

ancsi26

Ancsi26 :)

Töröld ki az aláírásodat! Majd szerkeszd újra!
Összekeveredtek a parancsok!!

Dávidka :arrow: -Melije :lol:
:mrgreen:
Ugyanazokat tudja mint Ő. Kúszik, ül (de még felülni nem tud)
Vámpírok mindketten....

Tökéletes páros :!:
csillam

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: