A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok,
nyuszo üdv, én is Siposnál szültem kettőt és Ferenci Erzsikénél. Sipitől tudom, hogy megbízik benne és amit Erzsike mond, azt el is fogadja, tehát szeret vele szülni. Erzsike amúgy is egy tündér, egy igazi kincs, teljes szívemből őt ajánlom és Sipos is örülni fog.

Durca, már hárman vagyubk Sipos mamák.
Andi
andry

Sziasztok,
nyuszo üdv, én is Siposnál szültem kettőt és Ferenci Erzsikénél. Sipitől tudom, hogy megbízik benne és amit Erzsike mond, azt el is fogadja, tehát szeret vele szülni. Erzsike amúgy is egy tündér, egy igazi kincs, teljes szívemből őt ajánlom és Sipos is örülni fog.

Durca, már hárman vagyubk Sipos mamák.
Andi
andry

Sziasztok,

Durca, már hárman vagyunk Sipos mamák.
Andi
andry

Sziasztok,

Durca, már hárman vagyunk Sipos mamák.
Andi
andry

Sziasztok!

Nagy nehezen találtam vissza, a kedvencekbe volt beállítva a Babanet, mindig onnan nyitottam meg, de most nem engedte! Már kezdtem dühös lenni! Furcsa ez az új rendszer!

Vica, Satuk! Mér egyszer gratulálok és sok boldogságot a kis jövevényekhez!

Nem olvastam vissza az elmúlt napok hozzászólásait, de remélem Mindenki idetalált!
Vendég

Sziasztok,
Tünde köszönöm a táblázatot.

Ildi, én is így jártam, mint te, pár napig próbálkoztam, mire rájöttem mi lehet a gond.

Nektek is lassabban jön be az oldal, mint eddig?
Andi
andry

Sziasztok!
Itthon vagyunk.. majd mesélek egy csomót!!! Tök jól érzem magam, Olivér egy angyal.. tiszta apukája :)
A szoptatás már tök jól alakul, csak melltartó kellene... niagara:):)
Ja, és most szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, sokta jelentett, mert nem volt idegen a dolog.. És: PUSZI NOVÁKY RITÁNAK, aki egy ANGYAL... Köszi Rita, hogy beszélgettünk, jót tett :)
Jó a babanet.
Mjd jövök, most pihi, mert aztán szoptatok:)
Puszi!
Satuk+Olivér (5nap)

satuk

Szia Satuk!
Ezer puszi neked és Olivérnek is.Milyen furcsa, hogy már nem azt írod, hogy Satuk(39+2)pl. Majd írj a császárról.Ugye nem volt olyan borzalmas? Várom az élménybeszámolót és a képeket!!!
Szia
Andi
andry

Sziasztok!

Csak bekukk! Nagyon nagy gratula az új anyukáknak! :)

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Szia Anide!
Rég jártál erre! Adrival mi van? Jól vannak?
Bencus már milyen nagy!
Üdv.Andi
andry

Sziasztok!
Satuk! Gratula, örülök, hogy minden jól megy, és ennyire fel vagy dobva! Jó ez az első napokban! És jó, hogy annyi segítséget kaptál bent is! Pont Ritával beszéltük, hogy a császárosoknak is szükségük van szülésznői támogatásra.

pusz Tünde

mtunde

Kép

Végre sikerült feltennem egy képet Csabikáról. Ez a tegnapi keresztelőn készült.
andry

Kép Áron és Csabika együtt bár nem sok látszik belőlük
andry

Sziasztok!

Nektek is lassú a gép,amióta karbantarottak?

Andi,nagyon szépek a fiaid!!!Nekem is kéne már képet raknom magunkról,kisvártatva megteszem:-)
Mondtad,hogy pomáziak a keresztszülők,merre vagytok ismerősök itt?
Megkérdezhetem,hogy miért volt császár Csabi?Gondolom nem erre készültél,hanem szülés közben derült ki,hogy ez a vége..
Írtad,hogy lesz harmadik baba, mikorra tervezitek?

Kedves Satuk,bár még nem ismerjük egymást,gratulálok Olivérhez!!
Szívesen meghallgatnám a császáros "élményedet,lehet,hogy szükségem lesz az infóra.

Mindenkinek szép napot,használjuk ki,hogy hétágra süt a nap,ki tudja meddig!!!
Üdv,Szilvi
durca

Sziasztok!

Szilvi! Nekem is lassúbb lett a gép, mint előtte volt ...
Azt hiszem még nem üdvözöltelek körünkben, mivel napokig el voltam veszve, és nem követtem az eseményeket. Te mikorra várod a babád? Biztos írtad, de nem olvastam, bocsi! :oops:
Én is császárral szültem a kisfiam, ha kérdésed van ezzel kapcsolatban én is szívesen válaszolok!

Anita! Korábban kérdezted, mit adok Marcinak enni! Eleinte Hipp-et adtam, most már van amikor én főzök neki. Szerencsére nagyon jó étvágya van, mindent megeszik! Sőt! Azt mondom, könnyebb ruházni, mint etetni … :lol: Nálunk is nagy dolog történt, Mártonkám önállóan felült! Nagyon precízen, koncentrálva csinálta végig és rettenetesen örült, amikor sikerült. Csak úgy sikongatott örömében ... Zsombi is ügyi, hogy már fordul!

Vica, Satuk! Örülök, hogy minden rendben Veletek és hogy a babák is angyalkák! Nagy előny! Marci is nagyon jó baba a kezdetektől fogva, az első hetek így is megterhelőek voltak. Nektek van segítségetek?
Satuk! Azt hittem csak ma jöttök haza, mert ma telt le a 6 nap! Persze nagyon örülök, hogy már otthon babázhatsz!

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok! :)

Most ilyen táblát teszek fel, mert képzeljétek valaki letörölte a gépemről. :cry: Kép

Ja, rólam annyi, hogy pénteken lesz a következő inszemináció! :)
Pusszilok minden édes babucit és kedves anyukájukat! :wink:

Kép
Kép
kiscsillag

sziasztok, egykezes gépeléssel tudok írni pár sort,
szilvi, igen nekem is lassabb a gép.
köszi, nekem is igen tetszenek a kis fiacskáim szerelmeim.
a harmadik babát kb. 2-3 év múlva szeretném. sajnos császár lett a vége, mert csabi szívhangja 70 alatt volt tartósan és 31 órával a víz elfolyása után még csak 1 ujjnyi volt a méhszáj, mindíg leálltak a fájások. pedig képzeld végig azon izgultam, hogy a lepény húzódjon feljebb, mert pont elérte a méhszájat.olyan határeset volt.aztán csabika sem akart irányba fordulni, akkor is felmerült a cászár. az utolsó uh-on baba befordult és lepény jó helyen volt.örültem, hogy szülhetek.erre tessék a sors fintora.mégis vágtak.amúgy teljesen m indegy volt részem már szülésben tudom mit vesztettem, rengeteg fájdalmat és ezt nem is bántam túlságosan. csabi egészséges ez a lényeg.és nem volt annyira rossz. szóval az oxytocin csak rontott a helyzeten azt már végképp nem bírta csabika.
Érsekék a pomázi ismerősök, de nem jut eszembe melyik utcában laknak. a takaréktól nem messze.

LÁNYOK, HOGY TESZITEK FEL KÉPPEL EGYÜTT A BABAMÉRCÉT?NEM SIKERÜL. SEGÍTSETEK légyszi.köszi.

kiscsillag egyre bővül a táblázat.Fú hamarosan magadat is beírhatod meglásd! szorítok pénteken. ne izgulj ez most sikerülni fog. szép idő van itt a nyár, jönni akar ez a baba.

szép napot.andi
andry

Sziasztok!

Megvan az utolsó vizsgám is!! Teljesen ki vagyok! Olyan fáradtság van rajtam, hogy hihetetlen!!!! De legalább mostmár várhatom a kisbabámat!!

Remélem, mindenki jól van!

Én elvileg a héten megyek dokihoz, ha majd sikerül elérnem!!! :-)

Eszti!!
Írok még majd, ha tudom már, hogy holnap megyek e!!!

Szép napot mindenkinek!!

Dóri (36+5 azt hiszem!)
nagydora

Sziasztok Lányok!

Megint lemaradtam ,azt hiszem gratulálhatok Satuknak! Jaj,olyan hihetetlen,hogy már nam vagy pocakos!
Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok! :lol:

Dóri!
Nagy gratula Neked is a vizsgákhoz,ügyes vagy!
Én holnap reggel 8-ra megyek Kútvölgyibe. Sikerül összefutni?
Bár már nem nagyon jövök a gép közelébe,így nem fogom tudni,hogy jössz vagy nem.

Én jól vagyok csak pánik szerűen vásároltam tegnap és ma is.Még nincs összeállítva a táskám és még a babának is kellett pár dolog.
Bosszantóan lassúa gép, nincs türelmem kivárni mire behozza a babanetet.Remélem fog változni a helyzet!

Mindenkinek nagyon szép estét!
Eszti(35+4)
mano4

Sziasztok!
reméljük, hogy ez a lassúság átmeneti. Annyira béna :(

Én is császáros vagyok :) És nekem sem volt rossz élmény. Mondjuk néha eszembe jut, legalább eg yfájást jó lett volna átélni, de majd legközelebb. Igaz, akkor sem biztos a szülés, de hátha az elejét kipróbálhatom.
Mi is kb 2 év múlva szeretnénk kistesót, bár ha jól számolom, az már nincs is 2 év :) Mekkora ez a Bene. Ő is fel tud ülni, de olyan kis titokban csinálja :)

mtunde

Sziasztok. Én is tegnap jöttem rá, hogy mi a pálya az új oldallal, miután kaptam egy mélt :lol: . De tényleg jobb lett, mint volt. Szép napot mindenkinek!

Réka+Sári (holnap 7 hetes)
sampa

Jaj, kihagy az agyam.

Kiscsillag! Nagy drukkok, szorítok, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!
Addig is próbálj lazítani! (könnyű tanácsot adni... Bizots nagyon izgulsz. :lol:

Réka (meg Sára)
sampa

Sziasztok!

Béna vagyok, csak most találtam ide.... :oops:

Szombaton el kell kezdenem leépíteni a napi 6 MagneB6omat nullára.... Hogy lassan elkezdődjenek a görcsök és a keményedések. Kicist izgulok, mi van, ha emiatt előbb akar kibújni Panni..... Azért kellett szednem, mert angyon keményedett a pocak. és a dokim koraszüléstől tartott.

Ti mit gondoltok, tényleg jöhet korábban, ha a 36-37 hét között fokozatosan elhagyom? :? Biztos jó lenne, ha bent lakna legalábba 38. hétig, ugye?

Satuk, a Te gratuláddal is lemaradtam, nagyon aranyos kis fickó Olivér!

sziasztok,
Jube
35+4
jube

Kiscsillag,

szerintem is az a lényeg, hogy ne izgulj. Próbálj meg lazítani, majd mi izgulunk helyetted! Minden rendben lesz! :wink:

Jube
35+4
jube

Sziasztok!!

Eszti!
Én csak ma tudtam elérna a dokit. De csütörtökön este megyek!
LEgfeljebb jövő héten megpróbáljuk újból! :-)

Jube!

Szerintem ne izgullj a MagneB6 miatt! Ha jönni akar, jön az azzal ia és anélkül is! Nekem is kellene szednem, de nem szedem! :oops:
Csak ha nagyon begörcsölök mondjuk az időjárásváltozás miatt!
Te jársz már ctg- re?

Üdv mindenkinek!

Dóri
nagydora

Szia Dóri,

igen, már egyszer voltam, holnap lesz a 2.

mutatott a múltheti kicsi fájásokat, de érezni nem éreztem semmit. a doki azt mondta, az normális.

Eszti, Hurcia, Te és én eléggé egy időben avgyunk, ha jön egy jó kis front, nagy eséllyel találkozunk... :D

Jube

35+4
jube

Jube!

Történni bármi történhet, én is abbahagytam 35. hét végén a MB6-ot, mégis 40+4 voltam,amikor beindultak a fájások. (ma 7 hete... nosztalgia :) És másnap született meg Sári. Sztem meg nem gáz, ha már 37. héten jön a baba, onnan nincs gond, érett mindene.
Sziasztok:
R+S (holnap 7 hetes)
sampa

Az Esztereknek!! :)
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

ESZTI!!

Istenke éltessen nagyon sokáig!!
nagydora

Sziasztok!

Én is Boldog Névnapot Kívánok minden Eszternek! (Ha lányom lenne, Eszternek hívnám! Talán majd a következő!)

Kép

Kiscsillag! Sajnálom, hogy kitörölték a táblázatodat, ki volt az a gazember? Nagyon szorítok Érted, hogy sikerüljön az inszeminációd!

Jube! Szerintem sem gond, ha abbahagyod a MagneB6-ot, az orvosod nyilván tudja, mit kell tenned! Ne aggódj!

Mindenkinek szép napot, a pocsék idő ellenére is!

Ildi és Márton (6 és fél hónap)
Vendég

sziasztok,

Eszti,nagyon boldog névnapot!

Jube,én is folyton keményedtem, hiába szedtem gyógyszereket. Nem csak Magne B-ot,hanem vmi erős akármit is.Csabi mégis hamarabb jött a 36.héten. Teljesen egészséges és 2950g volt. Szerintem már nincs miért aggódnod.
Andi
andry

helyesbítek: Magne B6-ot
andry

Sziasztok,

köszi a megnyugtatást. csak azért izgultam, mert csak jobb egy babának, ha nem jön idő előtt. de igazatok van, a 37. héttől már nem koraszülött.... remélem rendben lesz minden.

Boldog Eszti napot!

Jube
35+4
jube

Sziasztok!
Boldog Eszter napot!
Kis*! Neked meg megy a drukk!

Mi köszi megvagyünk, még jó, hogy itt apárom, és örül, hogy segíthet.. bár most bevallotta, hogy éjszaka a fejére húzta a párnát, és emiatt lelkiismeretfurdalása van :) Mondtam is, hogy lehet :) :)
Olivér jól elvan, eszik, alszik, sír, ha kell, tehát működik a gyerek:) Időnként megkérdőjelezem magam, majd rájövök, hogyez csak hátráltat, szóval akkor összeszedegetem a lelkem, rájövök, hogy én vagyok az örök optimista, és megyünk tovább. Ez van, tök jó.
MInden dolog, amit megcsinálunk, közösen örülünk, ha meg valami elmarad, akkor vigyor:) Ma pl. észrevettük mikor öltöztettük Olivért, hogy míg van ezer bodynk, a méretében még nincs rugdalózó.. hmmm. Párom rohant is a boltba.. vett is 3 db egyformát :) :)
Szóval így állunk, de most megyek, mert annyit kéne aludnom, mint a csuda, de még csak addig jutottam el, hogy éjszaka is nézem csak ezt a csodababát..
A császárom történetét már elkezdtem, szerintem holnap be is másolom.
Puszi Nektek! Kép bébibaba

satuk

Szia Satuk,
nem is olyan rég még az én pici babám volt a kórházban ugyanebben a szerelésben.
Olivér nagyon szép és aranyos kisbaba. Elég nyugisnak látszik. Jó pihenést, ne félj hamar eltelik az első pár, kicsit fárasztóbb, éjszakázós hét, aztán már aludhatsz is és akkor lesz tök jó a babázás.
Puszi.Andi
andry

Sziasztok!
Bocs, ha sok lett, de így teljes.. a császárom története.
Remélem segítek vele másoknak is!
Olivér születése

2006. május 16.-án be kellett feküdni a kórházba, mert 17.-ére írták ki a nagy napot. 17.én reggel felkeltem magamtól, wc, beöntés, fürdés, majd ctg, amit már a szülőszobában az infúzió közben kaptam.. Volt ott minden, amit belém nyomtak (infúzió, katéter, injekciók), még valami sós löttyöt is meg kellett innom, amit hányinger ellen kaptam.
Ide már bejöhetett a párom, ami nem csak a lelkemnek volt könnyebb, hanem mert annyira remegtek a lábaim, hogy volt aki fogta.. A lábremegésről annyit, hogy mondták, hogy azért van, mert a sok infúzió, ami lefolyik, sok a szervezetnek, és hidegebb is nála (szobahőmérsékletű), ezért így reagál a szervezet erre.
Miután minden belémfolyt, ill. megittam, besétáltam a műtőbe.. ott kaptam érzéstelenítőt a hátamba- ülni kellett, és hátat kinyomni-, majd a spinált. Ez elég gyorsan megvolt, és igen hirtelen lefektettek, mert már kezdett is hatni a cuccos. Majd ellenőrizték a zsibbadást, és mire jó volt, a dokik már be is mosakodtak.
A Vida jól bepamacsolt jóddal, komolyan, Picasso megirigyelt volna, majd letakartak. Innentől kezdve a dokinak csak a füle csücskét láttam.
Mikor kezdte, akkor mondták az altatós dokik, mert ezt természetesen már nem éreztem. Viszont amit nem tudtam, az az, hogy a Doki belekönyököl a gyomorszájamba, és úgy nyomja ki a farfekvéses kisfiamat. Ez azért rossz volt, folyamatosan sóhajtanom kellett, és .. olyan szar érzés volt. Mondták az anesztesek, hogy legalább van egy kis szülés érzésem. Kissé kiszolgáltatott voltam, és szóval nem volt jó. Majd mondták, hogy kint van, és a nyaka körül van a köldökzsinór, meg hogy kakil- kicsi ment belém is. Majd babó el, engem meg kitakarítottak. Mintha kiszippantottak volna, meg hát csináltak mindent. Folyton az órát néztem, mert mondták, hogy egy órás lesz az egész, illetve azért, mert az óra alatt volt az ajtó, ahol mondták, hogy visszahozzák Olivért. Mikor visszahozták, el sem hittem, szerintem nem is fogtam fel. Akkor még nem éreztem azt, mit most, hogy Anyuka lettem.. sőt asszem ehhez az kellett, hogy másnap felkelhessek, és magam emelhessem magamhoz Olivért, mikor apukája is ott van. Szóval szép pillanat volt, de a teljességhez kellett a párom is.. ami viszont a császár mellett lehetetlen volt. Egy dolog nyugtatott meg, hogy a friss Apuka rögtön a kisfia mellett lehetett, végignézte- és fényképezte a fürdetést, és mindent, ami ilyenkor zajlik.
Mikor lefotóztak a műtőasztalon Olivérrel, akkor elvitték, engem meg lassan befejeztek. Dokik el, engem meg leemeltek az asztalról. Természetesen most is remegtem, de ez a remegés csak a szobánkban, az injekció beadása után múlt el. A szobában még belémfolyt pár infúzió, és.. hát ennyi.
Idő szerint konkrétan: 9.05kor mentem be a műtőbe, 9.30kor volt az első vágás, 9.40kor kint volt Olivér, 10.05kor már szedtek le az ágyról.

Általában 12óra múlva kell felkeni, nekünk viszont csak másnap reggel engedték, tehát 24óra múlva, mert az előttünk császározottaknak iszonyú fejfájásuk volt.. mi ezt megúsztuk..
Ha tanácsolhatok valamit: abban a pillanatban, ahogy érzed valamelyik testrészed, kezd mozgatni, még akkor is, ha fáj! Én ezért tök jól keltem ki az ágyból a zuhanyzásra, és szerintem hamar is regenerálódtam.
Így utólag elmondhatom, hogy a műtőben igen rossz volt, hogy csak úgy kiterülve feküdtem, kissé megalázottság érzése volt rajtam, de komolyan mondom, erre már szinte 2óra múlva már nem is emlékeztem.
Érdekesek vagyunk mi emberek :D
No ennyi volt. Remélem lesz még folytatása :) - Kislányt is szeretnék!!!

satuk

Sziasztok Lányok!

Elősször is ,köszönöm szépen a névnapi köszöntést! Aranyosak vagytok!
Tudom kicsit hanyagollak benneteket mostanság,de nagyon összeszaladtak a dolgok.
Képzeljétek,megint össze szedtem valami nyavalyát,és ettől aztán bedagadt a ball szemem,apró hólyagk nőttek a szeme alatt és persze rohadtul fáj.Kedden voltam szemészeten,de olyan béna dokit sikerült kifognom,hogy fogalma sem volt róla hogy mi van a szememmel,ráadásul szerintem többet ártott mint használt,így ma mehetek vissza mert nem hogy javult volna,hanem rosszabb lett.

Tegnap voltam ctg-n,szerencsére minden rendben van,és úgy néz ki sikerült szülésznőt fogadnom,bár nem sokat tudtam vele beszélgetni.Ferenci Erzsikének hívják,ha valakinek van róla infója, örülnék ha megosztaná velem.
Azt sem tudom,hogy kérdezzek rá az anyagi részére,egyálltalán illik ilyet kérdezni? Ilyen helyzetben még nem voltam,szóval szívesen veszek egy kis segítséget
.
Dóri!!! Legközelebb kedden reggel megyek ctg-re!

Igen,vagyunk egy páran elég közeli időpontban kiírva, nagy az esélye,hogy összefussunk majd a kórházban.

Satuk!
Hős vagy! Nagy-nagy gratula a babához,örülök hogy jól viselted a császárt,és hogy hamar talpra tudtál állni!

Remélem mindenki jól van!
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!
Jó hosszúra sikerültem,majd igyekszem még jönni,most viszont megyek a szemészetre.

Puszi:Eszti(35+6)
mano4

Sziasztok!

Satuk! Jó volt a beszámoló, köszi! Olivér nagyon tündéri, sok puszi a hasára!

Néhány hét, aztán majd kialakul a napirend. Addig egy kicsit nehéz az éjszakázások miatt. Mindenesetre pihenj minél többet, amikor Ő alszik Te is lazíts.
Egyetértek azzal, hogy császár után minél hamarabb mozgatni kell a mozgatható testrészeket, és miután felkelhet az ember lánya, sokat sétálni. Úgy sokkal gyorsabban lehet regenerálódni!

Ildi és Márton (3 nap múlva 7 hónap)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tanácsot szeretnék kérni.
Mit lehet tápszerbe beleturmixolni hogy táplálóbb legyen? Banán, krumpli? Ha krumplival csinálom, rakhatok bele margarint? Azért kérdezek ilyeneket, mert úgy tudom pl. a méz összerántja és túrós lesz. "Nagylányom" összeszedett valamit a szájában amit ki is kapart és most akkora seb van a szájában, hogy az egész jobb oldalát betakarja belülről. Mivel piszkosul fáj neki (néha vérzik is) nem eszik már egy hete semmit. A maximum az a tápszer amit hajlandó meginni. Kicsit félek is hogy banánnal vagy mással se fogja meginni, de szegényke éhezik. Most ott tartunk, hogy éjszaka mind a két gyereket etetni kell. Teljesen ki vagyok merülve. Hihetetlen miket össze tudnak szedni ezek a lurkók.

előre is köszi.
Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok lányok!

Annyi mindenki írt,amióta én nem írtam,annyi a téma,hogy félő hiányos leszek reagálás terén..

Nyuszónak üdv, gyülnek,csak gyűlnek a Sipos babák:-))

Kiscsillag! sok-sok nyugalmat és kitartást kívánok, egyszer a te eged fölött is kisüt a napocska:-))

Satuk,köszi a beszámolót, a kép láttán elérzékenyültem, ez sűrűn előfordul velem mostanában:-)) gyerekek láttán főleg..
Eszembe jut saját császárom és egyetérthetünk abban(sok minden más mellett),hogy a mielőbbi felkelés sokat segít a gyógyulásban és érdekes módon egyáltalán nem emlékszem arra,hogy különösebben fájt volna a műtét után,oké hát hapcizni,meg nevetni nem volt a legmókásabb,de még az is inkább vicces volt,mint fájó.
Aztán már otthon az új helyzet kapcsán,az állandó alváshiány meg a strapa,meg a kezdeti nehézségek,kicsit visszavetettek a kezdeti lendületből ,rám fért volna a pihi,de túl voltam rajta..

Veronikusz, mileőbbi gyógyulást a "nagylányodnak",a szájban lévő sebek viszonylag hamar gyógyulnak.Szegényke, akkor biztos ezért volt lázas is,mikor a fogacskájára gyanakodtatok..A banán jobban hangzik,mint a krumpli,lehet,hogy nem kéne próbálkozni a mixel,mert ha nem ízlik neki,lehet,hogy már a tápszert sem fogadja el, nem tudom,nem akarok okoskodni,így is elég nehéz lehet most neked. Nekem a doki mindig azt mondja,mikor valami étvágytalanság van(betegség miatt),hogy folyadék,folyadék,folyadék,ne erőltessek semmit,ha csak egyfélét eszik egy hétig,se baj,bepótolja,ha meggyógyult..nem tudok többel szolgálni,sajnos.
Most mennem kell,de még benézek,üdv mindenkinek.. Andi,neked is!
durca

Szia Durca!

köszi a pár megnyugtató szót. Én is abban bízom, hogy majd visszanyeri azt amit most valószínüleg lefogyott. Hiába, egy hétig volt lázas. Szegényke eddig se volt egy ducika, de most lóg rajta minden gatya. Már nem tudom eléggé szorosra kötni a pelust, mert olyan vékonyka. Papám tegnap már kórházba akarta vinni, mert egyszer a tápot se fogadta el.
Vettem neki VITACOLAN-t hogy jobb legyen az étvágya, meg kap egy ecsetelőt is. Olyan aranyos, tökre örül ha gyógyszert kap. Mondogatja hogy: "gyógyszer, gyógyszer." Még jó hogy nem éri el, mert még "kezelné" magát. :shock: :oops:
Hát ezt nem kívánom senkinek. Pocsék érzés így szenvedni látni a gyereket. :cry: Nagyon fájhat neki. Na jó. Vége a bőgésnek. MINDEN RENDBEN LESZ! (magamat is tuningolnom kell).

Köszi még egyszer. :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Satuk!!
Köszi az élménybeszámolót! Érdekes volt!

Eszti!!

Én is a Ferenczi erzsikét szerettem volna választani! NAgyon aranyos, és kedves. Én még 3 évvel ezelőttről ismerem, mikor be kellett feküdnöm. Azóta is mindig megismer (azt hiszem), de leaglábbis ksözön,meg beszélget velem.

Mad megpróbálom akkor én is keddre intézni a ctg- t!

Ja, egyébként mi végülis nem választunk szülésznőt.

Üdv: Dóri
nagydora

Sziasztok!

Veronika! Sajnálom a kislányodat :cry: , ne aggódj, majd rendbe jön és elfelejtheted az egészet!
Nekem az jutott eszembe :roll: , hogy adj neki tejpépet, az táplálóbb, mint a tápszer és megvan benne minden vitamin, meg ásványi anyag, amivel most átmenetileg kihúzhatjátok. Ezt összekeverheted babánpéppel is akár, vagy készítheted hígabbra, sűrűbbre, attól függően, hogy hogyan tudja megenni. Próbáld ki, hátha elfogadja!

Ildi és Márton
Vendég

Szia Ildi!

Ok.Köszi szépen. Megpróbálom hígan, mert semmit nem eszik meg kanállal. Remélem még van itthon.

Még egyszer köszi.

U.i.: most délben már a táp se kell neki :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Dóri!

Lehet,hogy összejön végre egy tali? Remélem sikerül keddre kérned időpontot. Mi 8 -körül megyünk.

Nekem is szimpi Erzsike,idáig csak jókat hallottam róla. Sokat gondolkodtam,hogy legyen -e fogadott szülésznőm,de végül a férjem meggyőzött hogy igen.Nem mintha felvetne minket a pénz,mostanában kicsit ránk jár a rúd, a férjem még mindíg nem jött rendbe,és most nagyon úgy fest a dolog,hogy le is szerelik,mert ezzel a betegséggel fegyveres szolgálatra alkalmatlan. Na elég hivatalosan figalmaztam!
Szóval ennyi! Most megyek,mert megjöttek a suliból a gyerekek.
Puszi: Eszti
mano4

Sziasztok,
Satuk, tök jól leírtad a császárt. Ez a remegés tényleg nagyon kellemetlen, nekem nem a lábam remegett, hanem a karjaim, azt viszont lekötözték. És ez a babarángatás és közben nyomás nálam is így volt. Ez a kiszolgáltatottság-érzésem nekem is megvolt, legfőképp az volt rossz, amikor csomó férfi orvos és műtős előtt állsz meztelenül, miközben lóg ki belőled a katéter-amit persze te fogsz- és csorog a magzatvíz.Viszont ők naponta ki tudja hányat látnak. Fáj még a varratod? Mikor szedik ki? Nekem még 5,5 hónap után is picit fájdogál néha, főleg belül.

Durca, szia mizu veled?Voltál Sipinél?

Eszti, nagyon jó választás volt Erzsike, már többször írtam én nála szültem mindkettőt. Az elsőnél épp ügyeletes volt, a másodiknál már fogadott szülésznőm volt. Nagyon aranyos, szakmailag is nagyon ott van, és homeozik is, gátvédelem...., nagyon emberi, megértő, bár a Kútvölgyi összes szülésznőjéről ezt hallottam, de én megszerettem Erzsikét, sokat köszönhetek neki. Én konkrétan megkérdeztem, hogy mennyit szokás adni, persze ez baromi kellemetlen. Majd priviben megírom.

Veronika,remélem hamar meggyógyultok. Tejpépet még nem adsz neki? Csokisat vagy banánosat biztos szívesen megenné.

Andi
andry

Eszti, sikerült elküldenem a privit?
andry

Szia Andry!

A nagynak MÁR nem adok tejpépet. De találtam még egyet. Holnap kipróbálom. Szüleimnek sikerült egy kis turmixot bele nyomni. Halálra dicsértük, hogy milyen ügyesen iszik pohárból. (2 ujjnyit ivott, nem egy mennyiség.) Ami még tetézi az egészet az az, hogy úgy kimerültem vagy mi a fene, hogy alig van tejem így 9 nap NEM alvás után. :oops: :cry:

most mennem kell.
Jó éjszakát! (legalább nektek az legyen :cry: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!
Satuk, mintha magamat hallottam volna :) Csak én nem remegtem. Melegem volt inkább.
Viszont Én olyan álmos voltam, hogy amikor csak lehetett, csk aludtam :)
Most rohanok, csak benéztem. Veronikusz, remélem, a lányod jobban lesz. orvos mit mondott? Vagy nem voltatok?
A tejpép jó nagy lyukú cumisüveggel talán....
Amúgy bármit bele lehet turmixolni a tápba.

mtunde

Sziasztok!!

Eszti!

Sajnos szerdán kell meennem!:-( Nem baj, még van időnk! :-D

Képzeljétek el, még mindig nem lehet tudni, hogy milyen nemű lesz! Szóval marad a meglepi! :-)

És a ctg- n is alig akarta megmutatnia szívhangját! Sőt, mikor a szülésznő megrázta, hogy végre megmozduljon szegény, bosszúból úgy fordult, hogy aztán végképp nem hallottunk semmit!

Egyébként mi úgy döntöttünk, hogy nem választunk szülésznőt. Majd meglátjuk, hleyesen tettük e.
Mondjuk az orvosom, és a férjem jelenlétén kívül kevés dolog lesz, ami jobban megnyugtat! :-)

Szép napot mindnekinek ( Bár ebben a hülye időben...)

Dóri (37)
nagydora

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: