A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Csillám, pedig pont Te voltál az egyesszámú!! Hiszen úgyis mostanság kapcsolódtál vissza! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
De amúgyis a legjobb védekezés a támadás! :shock: :lol:

Viccet félretéve tényleg egy célja van az ilyen "jófejeknek", éspedig foglalkozzanak vele, és feltűnési viszketegsége van és sok-sok ráérő ideje, hogy ál-nickeken írogáljon. :? Defektes és kész, hagyjuk őt máshol élvezni. :wink: :lol:

Na jó befejezem, csak ez már tényleg kezdett Columbóvá válni. :) :D

Isteni amúr szeletet vacsiztunk Apával petrezselymes újburgival. :) és ittam 1 pohár vörösbort én is. :)

Dóri
Vendég

Penna! :)

Jó, hogy újra itt vagy! Szépek a gyerkőcök! :) tegyél még fel képeket!
Vendég

Hú lányok, micsoda nap, alig bírtam visszaolvasni.

Gergőnek és Tofinak gratulálok a fogacskákhoz!

Andi!
Őszintén örülök, hogy ilyen szuper éjszakátok volt! Leírnád, hogy ti hogy csináljátok a tanítást? Akár priviben is, vagy a manka7kukacyahoo.co.uk

Rókica!
Az alvástanítással kapcsolatban, én nem azért szántam rá magam (meg szerintem a többiek sem, akik végigcsinálták, vagy megpróbálták), mert nincs kedvem, időm,vagy energiám este elaltatni Jacket, és azt szeretném, hogy egyedül aludjon el. A probléma az volt nálunk, hogy éjszaka legalább tízszer (nem túlzok) ébredt fel, és csak cicin, vagy ott sem tudtam visszaaltatni. Mi felnőttek is fel-felébredünk éjszaka, de hamar, sőt általában szinte azonnal visszaalszunk, nem is emlékszünk rá reggel. Az alvástanítás ezt a képességet tanítja a gyerekekkel. Jack most az alvástanítás után tart ott, mint Zsuzsababa, hogy egyszer, vagy kétszer ébred éjszaka, és akkor persze megszoptatom.
Ezt csak azért írtam le, mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy félreértetted az alvástréning lényegét. Ha tévedtem, akkor tekintsd semmisnek ezt a hozzászólást :) .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Helló!

Csajok ez kezd kihozni a béketűrésből, valóban nagyon rejtélyes a dolog....

Én csak bízni tudok abban hogy nem én vagyok a jelölt...ugye nem....ugye igazoltok engem is..Kuha,Mea, Rókica, Nemesek...akik ott voltak Meánál...én nem vagyok fantom :( :( :(
Sőt én annyit pofázok itt, hogy nem lenne energiám még 2 loginnal bejelntkezni ide...... :( :( :( :(

Csillám... :( :( :( :(

"Ami megmaradt: Lénácska fülbevalóstul is gyönyörű szép ( szerintem tiszta Megann) "

Ugye ezzel nem azt akarod mondani hogy én vagyok Rheus????? :( :( :( :(

Davallia, Havtunde....
Azért nagyon jó lenne ha kinyitnám a postafiókomat a meggiesales@freemail.hu-t és találnék én is egy összeesküvés elméletet...úgy megnyugodnék. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Most komolyan félek....

Megann

Kép

Kép
megann

HARI!!!

TE JÓ ISTEN... :( :( :(
NAGYON AGGÓDOM ÉRTED :( :( :(
NEM LEHET HOGY PSZIHÉS EREDETŰ A FOGYÁSOD???????

FIGYU....NEM TUDOK JOBBAN, TEAVAJAS KAKAÓS KALÁCS KAKAÓVAL CSAKIS KIZÁRÓLAG ESTE, VAGY APRÓSÜTEMÉNY SZINTÉN ESTE.

JA ÉS KI IS ÍRTA???BÉRESCSEPP!!!

És tényleg lehet hogy orvoshoz kellene menned!
SÜRGŐSEN!!

Apa mit szól?????

megann

Kép

Kép
megann

Ja és persze!

Penna!

Isten hozott megint :D :D :D :D

Gyere csak, már sokat gondoltunk Rátok , hogy vajon megvolt-e a költözés....

Pocakpanci!
Én is emlékszem Rád!Tiszta vagy :) :)

M.

Kép

Kép
megann

Megann :shock:

Te valamit nagyon félreértettél:
[quote]A írta:mi megmaradt: Lénácska fülbevalóstul is gyönyörű szép ( szerintem tiszta Megann)

Ezt én dícséretnek szántam :P :P

Komolyan szép és komolyan nagyon hasonlít rád!!!!

Úristen el kell mennem fogalmazást tanulni ,ha ennyire félreérthető vagyok

És azért írtam ,hogy ez maradt meg a fejemben ,mert tényleg a sok napsugár meg rehau vagy kicsoda tárgyalása nagyon összezagyválta a kialvatlan fejemet.

Csak a szépre emlékeztem :!: :!:
csillam

Csillám

Köszi....megnyugodtam..... :) :)

De azért nem teljesen... :cry: :cry: :cry:

Davallia, Havtunde!

Ismét kérlek titeket hogy nekem is küldjetek levelet, mert megnéztem nem kaptam :cry: :cry: :cry: :cry:
igaz, többszörösen telített volt a postaládám, de mostmár üres...

meggiesales@freemail.hu

Addig én már írni sem merek.....hátha már mindenki tudja, csak én nem hogy én vagyok a jelölt... :cry: :cry: :cry: :cry:

M

Kép

Kép
megann

Köszönjük szépen a fog-gratulációkat! :) :) :)

Most akkor megpróbálok utólag reagálni egy-két dologra!

Ayse,
Viszont gratuláció az újonnan előkerült Andris fogacskához! És remélem, hogy Lili és Andris minél hamarabb meggyógyul!

Sildike,
Tényleg nagyon szépek vagytok az esküvői képen! A menyasszonyi ruhád pedig egyszerű, de egyben nagyon elegáns és szép. Nekem is ekrü színű ruhám volt, és szerintem az enyém is igazán szép volt (minden szerénység nélkül :D )!

Andi,
Szuper, hogy Natinak már nem kell hetente kétszer járnia tornára!

Zsuzsa, Tünde,
Kitartást a hányingeres-fáradtságos időszakhoz! Nekem is volt hozzá szerencsém, egész napjaimat végigkísérte az első harmadban. Nem kellemes, de a végeredményért mindenképp megéri! :D

Képek nagyon klasszak, babák gyönyörűek. Konkrétabban:
Fülig érő vigyori édes Danika és valóban jóképű anyák napi Beni, piknikelő latinszerető jóvágású Marci, tisztaapja szépséges Tüncsike, széppofis Dávidka, Lacikától vírust távoltartó farmerrucis gyönyörű Natika, pocsolyában huncutkodó helyes Nolcsika és pucéros Bazsika, bébikompos vigyori Lacika, elmélázó cuki Leonka, hintázó piros nyelvű édes Lénácska, szépszemű Gergő és helyes Balázs bátyusa, tüneményes tündérlány Majácska és valóban jóképű apája (nekem is volt szerencsém élőben látni :D ).

Hú, remélem nem voltam nagyon zagyva...

Kép
Bab és Tofi
bab

Megann, én nem küldtem mélt senkinek!
Üldözési mániád van? :lol: :lol:
Vendég

Halihó!

Még mindig csak kapkodom a fejem, mi minden történik itt egy nap alatt! Én rettentő naiv vagyok, persze tudom, hogy sokan olvashatják a topicot, de nem gondoltam, hogy valaki más felhasználói nevét, jelszavát használja. Mi ebben a jó?
Korábban a munkahelyemen rá voltam kényszerítve a már-már beteges adatvédelemre, itthon nagyon lazán vettem eddig.

Reus
Ha van kedved, gyere és jegyzetelj, látod pörög a topic! 8)

Davallia-Einstein :D
Kíváncsi lennék az elméletedre, elküldenéd nekem is?
peterszilva@t-email.hu
Köszi!

Tünde
Bocsánat, még nem is gratuláltam. :oops:
Gratula!!! :D :D :D

Ma megtörtént az első balesetünk:
Reggel 5 körül szopiztunk és nem raktam vissza Tomit a kiságyba, kicsit szundiztunk még. 7-kor nagy puffanásra és sírásra ébredtem.
Tomi lefókázott az ágyról :cry:
Szerencsére hamar megvigasztalódott és ment a vigyorgás kurjongatás, de úgy érzem én vagyok a legbénább és legfelelőtlenebb anya a világon. :( :cry: :x

Ayse
küldjem-ne küldjem, küldjem-ne küldjem, küldjem-ne küldjem?? :roll:
Elfogynak a szirmok.... :wink:

Megann
Fülbevalósalvóbaba naggyon gyönyörűséges! :oops:

Még jövök!

Kép
Kép
thomasanne

Havtunde!

Viszont neked is van jelölted.....

Csak azért aggódom mert itt már egyszer valaki felvetette, hogy talán fantom vagyok, mert folyton minden babatalira "ráugrok" de soha nem érek oda:(:(

Akkor szerencsére Róki mellémállt, hogy őt még a kórházban is meglátogattam sőt Prüntyit meg még évekkel ezelőttről ismerem, vele még együtt is diszkóztam egyszer kétszer...úgyhogy én létező személy vagyok, csak hisztis, és tele gonddal, meg nyűggel, ezért nem értem oda soha a talikra....

M

Kép

Kép
megann

Thomasanne!

Ne hülyéskedj, dehogy vagy Te béna meg felelőtlen...
Szerintem mindenkivel megtörtént már valamiféle baleset.....lsd engem, aki valami mérges virágspryt fújkált a földön fekvő Léna mellett....na erről ennyit...
A lényeg hogy nem lett nagyobb baj...
Pukli nincs a fejecskén???

M.

Kép

Kép
megann

Jó estét mindenkinek!

Davallia!
Én nem kaptam mélt :(
Elküldenéd nekem is? krich.barbara@chello.hu
Köszi!

Penna!
Azt hiszem mi nem ismerjök egymást, de jó, hogy újra itt vagy. Gyerekeid nagyon szépek! :D

Pocakpacni!
Nem semmi a 3 gyerkőc! :D
Mi is ennyit szeretnénk, már csak egy van hátra :lol:

Kuha, Bab!
Nagy-nagy gratula az első fogincához!!!!! :)
Tofiról mikor láthatunk megint képeket? Nekem ő az egyik kedvencem :) [/b]
barbapapa

Jaj, de nagyon örültem, amikor a sok rossz, negatív, gyanusítgatós hangulatú hsz. után megjelent Penna neve :D :D :D :D

Penna :) Esküszöm, pont ma jutott eszembe, hogy írok egy újabb SMS-t, hogy megváltozott a babanet, meg hogy gyere már, mert nem igaz, hogy még mindig nem költöztetek be! De így a legjobb. Tami gyönyörű nagylány lett, de tehetnél fel még képeket, amiken jobban látjuk. / persze, ha lehetséges ez most :) / Mi újság terpeszpelus-ügyben nála? Jól rémlik, hogy kellett? Tesók hogy vannak egymással? Hogy vészelték át ezt a költözködős időszakot? Jártok még az Állatkertbe? Nem haragszom, hogy nem válaszoltál, csak aggódtam, hogy talán már nem is akarsz jönni...

Többieknek, akik nem ismerik Pennát: Ayse+Penna+én majdnem egyszerre szültünk a Mávban, és volt szerencsénk / nekem mindenképp :) / egy kis időt ott is találkozni :) Ja, és Pennáról még: ő alkotta annak idején a táblit, amit aztán Benianyu átvett tőle, amikor közeledett a szülés ideje, meg jöttek ezek a költözéssel kapcsolatos mizériák :)

Csilla :) Engem érdekelne a szocpollal kapcsolatban minden / félszocpol pláne/, remélem, nem kell már sokat várni, és mi is igénybe vehetjük...

Hari :) Norbi könyvében olvastam, hogy sokan kérdezik tőle, hogyan szedhetne fel pár kilót. Az ő javaslata: pár napig fogyózzon, majd hagyja abba, és egyen újra normálisan, és csőstül jönnek vissza a kilók. / nyilván pár napnál ez nem lesz olyan sok/. Csak az a baj, hogy Te most eszel úgy, ahogy más fogyózik... Gyanítom, hogy az orvost nem úszod meg, de tényleg kéne ezzel már foglalkozni :!:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Az Istvános és a tápis topikból vagyok (Tünde, ugye igazóóóóósz? :lol: ). Olvasom a 19 éves Rheusotokat. Nekünk egy 19 éves Bumpynk volt, aki se férj, se gyerek, de elkezdett írogatni hozzánk. Hosszú történet, de végül lebukott, ellentmondás hegyeket írogatott, utánanéztünk, egy csomó más fórumon is szédítette a népet különféle neveken.
Sztem Rheus nem ő, hanem egy másik unatkozó leányzó, de ki tudja.
Ez február elején volt. (Mármint a bukta, decemberben kezdett írni hozzánk.)

Tünde,
a tápisba nem is írtad ketteskét (vagy csak én nem láttam), GRATULÁLOK!!!!

És a másik kismamának, Majolának is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Thomasanne :)

Ne izgulj ketten vagyunk :oops:

Kb 2 hete az én Dávidom is ugyanezt csinálta hajnal 1-kor

Reggelig nem mertem aludni utána :roll:

Semmi baja sem lett, sírást ő is vigyorra váltotta .De én még a kórházat is felhívtam ,hogy most mit csináljak vele :cry:
Nincs-e esetleg belső sérülése???....

Mondták ,hogy figyeljem 3 napig ,hogy nem -e hány ,vagy nem -e lessz aluszékonyabb,mert akkor agyrázkódása lehet.

Csak akkor vigyem be a sebészetre. Különben semmi teendő.

Elhiszem ,hogy rosszul érzed magad -még én sem tettem túl rajta magam.

De biztosan neki sincs kutya baja sem :P :P
csillam

Jucc33

Oké! Írok a félszocpolról, de csak holnap :wink: JÓÓÓÓ?????

Mára elég volt vele foglalkozni :roll:

E-mail????- Valaki??? :shock:
csillam

Gabuska, egyefene, igazollak! :lol: :lol: :lol:

Sztem is Rheus vki ...... nem is írom, mit gondolok róla, mert ma már 1x megsértődött! :lol: :o :? :shock: :roll: :twisted: [/b]
Vendég

Sziasztok!

Minden baba nagyon -nagyon tündéri!

Megann!
Lénababa fülbevalója nagyon szép!

Petinek is volt este egy balesete :( Kint mosogattam a konyhában, ő meg kijött utánam (mert már mint a villám közlekedik ugyebár) Majd a sütőnél felállt, annak ajtajába kapaszkodott és elkezdett rugózni! Na ez a rugózás túl nagyra sikerült és szó szerint dobott egy hátast :!: :( :( a konyhában!!!!!! a kövön, és nagyon-nagyon üvöltött és folytak a könnyei! Én annyira megijedtem, de eddig úgy néz ki jól van, már azóta nevetett is, meg mászkált, meg szopizott, most alszik!

Bab, Kuha, Csillam!
Az első fogacskákhoz én is gratulálok! (Szerintem lassan már Peti is egyfogú lesz, de nem akarom elkiabálni :oops: )

Jó éjszakát mindenkinek!

Viki&Peti
viki27
Pécs

Thomasanne,
Irgumburgum, ne gondolj ilyen butaságokat, ez bárkivel előfordulhat!!!

Barbi :) :) :)
Köszi szépen, igazán kedves vagy!

Két mai kép:

Tofi egy iciripiciri almadarabkát rágicsálva:
Kép
Kajálás után (még a homloka is maszatos):
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Megann
Köszi! Az ő fején semmi pukli, az enyémen annál inkább!! (Fejem kontra fal)

Gergőnek és Tofinak gratula a foghoz!!!!

Bab
Csatlakozom Barbihoz, képek?

Apa már megint nincs itthon, én meg alvás helyett itt ülök!
Úristen! Ez babnetfüggőség!!

Kép
Kép
thomasanne

Viki :P

Az én Dávidkám 4 fogú :mrgreen:

Neki nem most jött ki az első!

De azért köszi
csillam

Thomasanne,
jajj, ne hari!!! Olyan jól megbeszéltem magammal, hogy hogyan lesz a legjobb, hogy elfelejtettem leírni Neked. Szóval jövő héten be kell mennem az APEH-ba a Lehel útra. Szerintem már nem leszek nagyon messze tőletek és akkor beugorhatnék a füzetkéért. (Meg egy útközbeni szopira, ha nem zavaró, meg akkor már le is zuhanyozok, meg megebédelek :lol: :lol: :lol: ). Ez így jó? Ha igen, beszéljük meg priviben!!!
ayse

Viki :)
Köszi!

Petit kihagytam a szórásból, pedig akartam írni, hogy tényleg nagyon jók a képek! Édes Peti, ahogy a kezeivel játszik!

Penna,
Még mi sem ismerjük egymást. Üdv itt újra! Szépek a gyermekeid, csak egy kicsit picik a képek! Nagyobb méretben is feltennéd őket?

Pocak,
Igazán szép családod van!

Thomasanne, :)
Köszi!

Egyszer kezdjek el irogatni, aztán nem tudom abbahagyni!

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab,
nagyon szép Tofi!!!!
És egy maszatos fiú nem így néz ki!
(azt persze én még csak sejtem, hogy hogyan, mert még mindig nem eszünk semmit :mrgreen: )
ayse

Én sem kaptam Davallia körleveléből! AKinek van, dobjon meg eggyel, legyen szíves!!! Címem Roki táblijában!!! (esküszöm, ez már kelendőbb, mint egy iwiw meghívó)
ayse

Amit az előbb írtam, elszállt, mert amíg írtam, kiléptetett.

Penna! Pocakpacni!:D

Üdv. újra.

Rheus!

Üdv., és kérdezz bátran! Szerintem nem baj, ha valakit érdekel a téma, és imádja a babákat. Úgy látszik, te egy ősanya típus vagy.

Hari!

Szerintem is menj orvoshoz, de addig is egyél sok csokit, sütit, az hízlal, én is attól híztam télen 8 kg-t. :( Egyél szalonnát, igyál tejszínhabos kakaót.

Ez a Napsugaras sztori elég bizarr, tény, hogy véletlenül nem lehet bejelentkezni más nevében, lehet, hogy nem akart rosszat Napsugár, de az én erkölcsi érzékemnek ez olyasmi, mintha valaki nyitva felejtett ajtóján csak úgy besétálnék.

Davallia!:)

Részvétem a történtekért.
Nem vagyok egy nagy összeesküvés-elméletes, de engem is érdekel, mit gondolsz, légyszi írjál priviben, vagy a dubrovay@enzim.hu-ra.

Zsóf
göndörzsóf

Ja és Thomasanne,
bizti hogy semmi baja nem lesz Tominak! Én már csak tudom, mert már repülni is tanítottam a fiamat! :mrgreen:
ayse

Thomasanne!:)

Ne butáskodj már! Én azt nem értem hogy hogy nem ejtettem még le gyereket, mert alkalmam lett volna rá bőven sajnos.. :roll: Ettől még senki nem rossz anya! :)

Bab! :)
Maszatos :?: :?: Nálunk ilyen a szépenevés :lol:

Gabuska!
Hogy bukott meg a leányzó?

Fogasok hajrá! :) Vikinek tökjól látszik az az EGY db! :)

Dóri
Vendég

Csilla
Köszi!
A félszocpol engem is érdekel.

Viki
Hajrá fogak!

Bab
Köszönöm!
Már látom a képeket! :P Ezek a hihetetlen kék szemek...
Hol a maszat?

Kép
Kép
thomasanne

Hát Csajok, én időutazó lettem, Thomasannénak írt üzim április 7-én kelt, 20 perccel ezelőtt. Ti is (így) látjátok?
ayse

Ayse, én úgy látom, ma kelt. :roll:
Vendég

Tünde, most már én is.
Írtam mélt
ayse

sztem válaszoltam is
Vendég

Bab!
Köszi a Tofi képeket! :D
A maszatot csak hosszas keresgélés után találtam meg...... :lol:

Thomasanne!
Ne hülyéskedj, Leon is leesett már az ágyról, Apa nem figyelt eléggé... :(
De ez nem mostanában volt és semmi baja!

Csillam!
Én is elkezdtem visszafelé olvasni, hogy hol írtad, hogy most jött ki Dávid első foga :lol:
De nem találtam.....

Viki!
Ez a konyhai hátas se hangzik valami jól :(
Szegény Peti :(
dehát ahogy nőnek, egyre több ilyen balaset lesz.
barbapapa

Ayse, nincs skype-od?
Vendég

De van
ayse

Thomasanne, nálunk apa annyit mond, ha vmi kis baleset van, hogy legalább szokja, hogy nehéz az élet...
Vendég

Ayse
Ok, örülök, hogy megosztottad velem is! :lol: Ha már úgyis arrafelé vagy, kérlek vásárolj be nekünk az ebédhez, küldöm a listát! Supermen Andris elbírja! :D

Bab
Abba ne hagyd! :wink:

Dóri
Köszi! Tudom ám, csak most nem vagyok róla meggyőződve!

Kép
Kép
thomasanne

mi a neved ott? Az előbb beírtam, h Ayse, és kiadott egy csomó törököt. :lol:
Vendég

Kedves habibi!

Köszi!!!
ayse

Aysebeyaz
ayse

vagy Ayse Beyaz???? A Hugi telepítette (én ugye bölcsész)
ayse

Köszönjük szépen a bókokat! Ezek szerint sikerült a bőrtónusának leginkább megfelelő ebédet kikevernem. :D :D :D

Kép
Bab és Tofi
bab

Milyen jó itt a hangulat, végre. Tök jókat mosolygok itt magamban...

Ayse :) Én meg Göndörzsóf üzenetét látom ápr. 7-re dátumozva, de ilyet többször láttam már, aztán elmúlt...
Ahogy megismertelek, jó lesz, ha Thomasanne felkészül a fogadásodra, mert tényleg nem ismersz határokat :lol: / akartam is már kérdezni: ettél nálunk egyáltalán valamit a talin???/

Thomasanne :) Nekem Gergő már kétszer leesett az ágyról, én is pocsékul éreztem magam miatta, de sajna előfordul az ilyesmi. / bízom benne, hogy többször nem!/

Csilla :) Előre is köszi a félszocpol-infót!
Úgy látom Dávid éppen egy hónappal öregebb Gergőmnél :)

Jóéjt!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Nekem is elküldené valaki az összeesküvés-elméletet? Még én sem kaptam meg.
bab.bab@citromail.hu
Előre is köszi!

Kép
Bab és Tofi
bab

csillam

Bab
Én is nagyon várom, ez olyan mint lemaradni a krimi végéről!

Sis?
Naaaaaaaaa!

Kép
Kép
thomasanne

Csillám
Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: