A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VirágKép
Edelweiss otthon van betegácsiban ezért csak ritkán szokott feljelentkezni a net-reKép Be fog kukkantani de ha addig is tudok segítek szívesenKép
LányokKép
Ki ígérte a múlt héten a horoszkópot???Kép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Gitta!
Sajnálom, hogy megjött, pedig én annyira reménykedtem. Pontosan mikor lesz a mûtét?

Andi!
Te pedig még ne add fel, biztosan korán csináltad a tesztet, azért lett negatív. Emiatt amúgy lelkiismeretfurdalásom is van, mert én akartam annyira, hogy megcsináld azt a tesztet. Lehet, hogy ha nem beszélek annyit, és még vársz pár napot, akkor negatív helyett már elsõre pozitív teszted lenne. De az nagyon jó, hogy még nem jött meg. Olyan jó lenne, ha sikerülne neked is.!
Kérdezed, hogy én hányadik napon vagyok. Tegnapig a 24. napon tartottam, de ma megjött, úgy hogy már az 1. napon vagyok ismét.

Edelweiss!
Kijavítanál a táblázatban? Egyel többedik ciklus, és 1. cn.
Ma jött meg, nagyon fáj a hasam.

Virág!
Az orvosom neve: Dr. Zeke József adjunktus.
Nagyon lelkiismeretes, és szakmailag is profi.

Puszi: Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

CateyeKép
Elhoztam a hormon eredményeket, van benne néhány referencia tartomány is:

Clostis hónap 20. nap

TSH (szuperszenzitív meghat.) 0,873 mIU/L Ref: 0,490-4,670
T3 szabad frakció 6,40 pmol/L Ref: 2,23-7,20
T4 Szabad frakció 19,40 pmol/L Ref: 9,14-23,81
Prolaktin 411 mU/L
Ref
Folliculáris fázis 40-530
Középidõ 95-700
Luteális fázis 133-975
Menopausa után 104-848

FHS 3,5 U/L
Luteinizáló hormon 3,5 U/L
Progeszteron 395 !! nmol/L
Ösztradiol 1467 pmol/L
Totál tesztoszteron 1,2nmol/L

A következõ, Closti nélküli hónap 20. nap

FHS 5,9 U/L
Luteinizáló hormon 5,3 U/L
Progeszteron 92 nmol/L
Ösztradiol 589 pmol/L

Orsoly Kép
De jó Neked, hogy már nõ a pocid! Hozzám is eljutott a dokid címe, Nyuszat segítségével, köszi Kép

Nálunk ennek a hónapnak már lõttek. Sajnos kiújult a férjem betegsége. Kép Egyelõre nem kell kórházba mennie, de ha nem javul, az következik. És ilyenkor nem ajánlott a nagy hancúrozás az alhasi vérbõség ugyanis rontja a helyzetet. Kép Úgyhogy én most visszavonulok olvasó üzemmódba, ha elmúlt a vészteljes idõszak újra jövök. (remélem minél hamarabb...)

Minden jót, addig is sok csíkos tesztet…

bera
bera3

Bera3Kép
Nagyon drukkolok, hogy jól menjenek a dolgok és mielöbb újra próbálkozhassatokKép

doris

Éva!

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod mert amúgy is teszteltem volna. Így buliztam szombaton egy jót!Kép
Ettõl a ciklustól úgy sem várok nagyon semmit, csak jönne már meg. Úgy tudom ha ciszta van akkor is késhet nem?
Sajnálom hogy neked megjött.Kép Pedig most akartam drukkolni.
Szerinted mi itt maradunk örökre ebben a topicban?

Orsoly!
Ha idõd engedi és lepötyögöd nekem akkor szívesen megnézném a görbédet.

Puszi

Andy
Andy

SziasztokKép

BeraKép

Nagyon sajnálom a párodat, hogy megint beteg. A legfontosabb, hogy meggyógyuljon, és akkor újjujlt erõvel próbálkozhattok. Megnéztem a hormoneredményedet, de sajnos teljesen más mértékegységben van mint az enyém. Egy viszont biztos, hogy Closty nélkül is nagyon jó a progid. Miért szedették a Clostit Veled ? A barna rém miatt ?

OrsolyKép

A babás görbéd engem is érdekelne Kép

VirágKép

Én egyenlõre semmit nem érzek. Ciklus 22. napján vagyok 37,4 a hõm. Ma kezdtem az Utrogestan kúrát a mensiig használni kell.

DorisKép

Én ígértem a horoszkópot, de több babás jóslatot nem találtam benne, ezért nem kedvetlenítettelek Benneteket.

ÉvaKép

Mitõl van ilyen rövid ciklusod ? Szedsz valami gyogyit ?
Az viszont jó benne, hogy több lehetõséged van próbálkozni Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép
Köszi, hogy megnézted a horoszkópotKép A többi nem is érdekelt volna... Ezek szerint a Tietekben lehet valami,hisz más jegy szülötteinél nem írt errõl semmitKép A hõd az nagyon szépKép Drukkolok...

Puszi:Doris
doris

Éva:úgy sajnálom, hogy megjöttKépMindig ilyen rövid a ciklusod? Viszont most újabb reményteli ciklus vette kezdetét!Kép
ANDY:tudom, hogy nagyon jó fejek a lányok, de ne reménykedj, nem maradsz mindig ebben a topicban!Kép
CATEYEKép!
BERA: a párodnak gyors jobbulást kívánok, te pedig addig turbózd a szervezeted Elevittel és mindennel, ami jót tesz!
Oroszlánok, figyelem!
Aug-ban egyszerre 4 bolygó is segíti abban, hogy megvalósíthassa régóta dédelgetett terveit!(Kép)Akár egy új vállalkozás, akár a magánéletben fontolgatott gyökeres változás szerencsésen alakulhat, ha aug. elején, a 8-i újhold környékén szánja rá magát. De az is megtörténhet, hogy semmit nem kell tennie, mégis egyszer csak azt veszi észre, hogy megváltozott az élete, új mederben folynak a napjai.(GYÖNGY, aug.)
Virág

Elfelejtettem aláírni:
VirágKép
Virág

VirágKép
Légyszi írd le ide a Vizöntõt isKép

Köszi: Doris
doris

Én is olvastam a Gyöngyben, és ráadásul oroszlán vagyok. Jó lenne, ha jót jelentne.

Nelli
nelli2

DorisKép

OFF: Te is Vízöntõ vagy? Akkor már tudom, miért vagy ilyen optimista.Kép Szerintem ez tipikus vízöntõ tulajdonság.
Én február 12-én születtem, Te mikor?

Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu!
Én is vízöntõ vagyok, de pesszimista!
Na ehhez mit szólsz?

Andy
Andy

AndyKép

Most jól megfogtál...Kép
De mindjárt kivágom Magam.
Szóval, akkor Te biztos a határán vagy valamelyik másik jegynek, de ha ez sem igaz, akkor Te vagy a kivétel, aki erõsíti a szabályt!Kép
Amúgy meg tessék optimistának lenni!!!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Kép

E heti horoszkópunk: [url=http://horoszkop.rgsoft.hu/" TARGET="_top]http://horoszkop.rgsoft.hu/[/url]
Kattinsatok a jobboldali kis képekre.

Edit továbbra is gyanús a hõ miatt Kép

Berához hasonlóan én is átmegyek olvasásba.
Mindenkinek jó babásodást Kép, akik pirosodtak további erõt a következõkben...

Nikie
nikie

DorisKép

Jut eszembe, voltatok Marcsival Kecskeméten?
Milyen volt?

Zsuzsu
zsuzsu

Andy!

Hát már szombaton és vasárnap is jött olyan rózsaszín izé, ma meg teljes erõbedobással jött meg.
Remélem azért mi sem maradunk örökre itt. Abba bele se merek gondolni.
Megnyugtattál, hogy nálam nélkül is csináltál volna tesztet.

Cateye, Virág!

Nekem mindig ilyen rövidek voltak a ciklusaim, amióta mensturálok, mindig ilyen volt.
A ciklus 24-25. napjáig húzom, és utána már meg is jön.
Így a ciklusami 24-25 naposak. Tegnap volt a 24. nap, így ma már meg is jött.
Abban igazatok van, hogy így a rövidebb ciklusokkal hamarabb lehet újra kezdeni és újra próbálkozni a babával.
Lehet, hogy progi elégtelenségem is van? Ez a mensi elõtti 2 napi rózsaszínezés erre utalhat? Hát pedig a magas prolaktin és FSH mellé nem hiányozna nekem még egy alacsony progi szint is. A vérvételekbõl nem állapítottak meg nálam alacsony progi szintet. Nem tudom.

Kármennek volt ma leszívás? Szorítok neki.

Kármen!
Ha tudsz jelentkezz, és írj meg mindent, hogy mi újság veled! Melyik medd. közp.-ba jársz?

Én is vízöntõ vagyok. - és pesszimista!
Milyen horoszkópokról beszéltek? Mit mondanak ezek a horoszkópok?

Éva
Éva

Sziasztok!

Zsuzsu
De jó, hogy megjöttél. Tudom ám hogy tudtad. KépKép
Remélem a nyaralás meghozza gyümölcsét. Kép

Karmen túl van a punkción. A 3 tüszõben találtak neki 2 petesejtet, amit meg is termékenyítettek már. Ha minden jól megy, csütörtökön kapja vissza õket. Remélem neki is sikerül. Kép Ugyanaz a dokink, jó kezekben van. Kép

Én jól vagyok, csak néha ölelgetem a wc-t. Kép

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Most megyek haza.

Holnap próbálok jönni.

Puszi Mindenkinek.

Éva
Éva

DORIS:a te horoszkópod végig arról szól, hogy barátságban v.szerelemben rossz lóra tettél. Gondoltam ez nem túl érdekes. Az a helyzet, hogy a többi horoszkópban nem találtam babás utalást.
NIKIE: kösz a linket!Kép
Virág
Virág

EDELWEISS: Köszi, hogy regisztráltál!KépKép
Becsszóra szívesen átvállalnám a hányingeredet!Kép
ÉVA: ha a vérvétel nem mutatott ki alacsony progi szintet, akkor ne is gondolj rá, mert csak streszeled magad! A férjem nagymamájának 21 napos volt a ciklusa és 8 gyereket szült!
Virág
Virág

Sziasztok, Lányok, elmentem haza!

Pussz,

Rita
knérita

Edelweiss!
Én a 36 cn-en vagyok! Javíts ki légyszi!

Éva!
Akkor nem vagyok egyedül pesszimista!Kép

Zsuzsu!
Január 24-én születtem.

Puszi

Andy
Andy

EdelweissKép
Ez a táblicsku holnapi adatokat muatat (az én nevemnélKép ) én ma még csak a 13. napon tartokKép A WC csészét ölelgetni nagyon-nagyon-nagyon jóKépKépKép Ölelgesd csak szorgalmasanKépKép
NikieKép
Köszi a horoszkópos címetKép Miért mész át Te is olvasásba?
ZsuzsuKép
Igen, febr. 05-i vagyok. Én úgy gondolom, hogy a hihetetlenül szerencsés életemnek köszönhetem az optimizmusomatKépKép Lényeg, hogy még megvan és remélem nem is hagy majd cserbe sohaKép Voltunk KecskemétenKép Kaptunk mindketten golyócskákat amiket alkoholban kellett feloldani és most kanalazom bõszen minden esteKép Majd meglátjuk milyen lesz az eredménye...Kép Ezen már ne múljonKép

doris

DORIS: ezzel én is így vagyok - mármint a szerncsés élettel!
Golyócskák=homeopátiás csodaszer? Ha neked segít én is megkajolom!
Virág
Virág

Edelweiss

Köszi, hogy javítottál, csak annyi, hogy ma még nem a 6. napon, hanem az 5.-en vagyok, bár hát úgysincs nagy jelentõsége, mert ebben a hónapban még mindig nem próbálkozhatunk. Remélem jól vagy, a wc ölelgetés is mind ritkábbá fog válni idõvel, de addig is jelzi, hogy MINDEN a legnagyobb rendben!Kép

Zsuzsu

De jó, hogy visszajöttél, remélem jól érezted magad, és pihentél egy nagyot!Kép

Lányok!

Kiadónál dolgozom, felejtsétek el a horoszkópokat, legtöbbször az újságírók találják ki õket!

Bea
Bea

EdelweissKép
Szerintem ma már ne javítsd a táblicskut, jó lesz ez holnapraKép
VirágKép
Köszi az infotKép Majd jól kifaggatom a Páromat...mit gondol errõl???KépKépKép

doris

Én is észrevettem, hogy nem jó az adat. Én is csak a 31.cn-on vagyok.

Nem vagytok egyedül, én is pesszimista vagyok. De majd segítünk egymásnak, jó?

Nelli
nelli2

ÉvaKép

Igaza van Virágnak, ne törõdj a progiszinttel, a rövid ciklus nem amiatt van. Nekem alacsony a progim, de normál (30-31 napos) a ciklusom. A rózsaszínezés szerintem nem nagy gond, én örülnék ha rózsaszín lenne és nem barna folyás a mensi elõtt.

Csatlakozom az optimistákhoz !Kép Én boldog vagyok, ezért optimista ! Van egy imádnivaló párom, aki nélkül az életemet el sem tudom képzelni, van egy egész jó munkahelyem, és az anyósom egy csuda klassz és szeretnivaló nõ ! Már csak egy babóca hiányzik a teljes boldogsághoz, de ez is meglesz hamarosanKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

CATEYEKépKépKép
DORIS:hirtelen azt hittem, hogy a golyócskákról kérdezed ki a párod és nem értettem mi van, de leesett...
Virág
Virág

DorisKép
Remélem, segíteni fog ez a homeopatikus szer.
Ha bejön Nektek, szerintem mindannyian Kecskemétre fogunk utazni.Kép

EdelweissKép
Az biztos, hogy a nyaralás alatt sokkal felszabadultabb voltam, majd meglátjuk, mi lesz.
Az igazság az, hogy jelen pillanatban nem tudnám 100%-ra megmondani, de mintha még csak a 25. napon járnék. Holnapra megnézem és szólok, ha javítani kell a táblában.Ja és még valami: az én ciklusom általában 29-30 napos, rendszeres. Légyszi írd be még ezt is a nevem mellé.
Pihenj nagyon sokat és vigyázz Magatokra!
Pöttömke egy nagyon ügyes és erõs babuci! Gratulálok hozzá még egyszer!Kép

KarmenKép
Nagyon drukkolok Neked is. Valaki megkezdhetné már az iker-babaesõt is! Neked most minden esélyed meglesz!Kép Nagyon drukkolok, hogy a beültetés és az utána következõ idõszak is sikeres legyen!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép
Ugye nem gond ha Edelweiss nem javítgatja a táblát? Holnapra stimmelni fognak ezek az adatokKép
Kedves PesszimistákKép
Nehéz lehet Nektek és szívesen segítenék csak még a módjára nem sikeredett rájönnömKép Talán nézõpont kérdése, hogy ki milyennek látja az életétKép Ezen viszont ne szorongjatokKép Ha valami szomorúság jut az eszetekbe vagy magával ragadna a világ-vége hangulat akkor jusson eszetekbe mindaz a jó és örömteli amit pl. az édesanyátoktól, szüleitektõl, testvéreitektõl, gyermekeitektõl, párotoktól...stb kaptatok eddigKép Biztos akadnak ilyen szép élmények mindannyiunk életében és a nehézségek idején erre kell koncentrálnunkKép A régi olvasók vagy aktívan ide írogatok még biztosan emlékeznek egy Lányra, aki Névtelenül írta le nekünk azt a szomorúságot, ami Õt érte... Remélem nem haragszik meg Rám, ha ide leírom. Egy alkalommal tehát írt nekünk ez a lány, mégpedig nagyon szomorú híreket... A Párja, Szerelme, Élete egyik pillanatról a másikra elment, itt hagyta õt...Kép Meghalt egy betegségben ami váratlanul érte õket... És ennek a lánynak két hét alatt összeomlott az addig megszokott élete. Én ha úgy érzem, hogy nyomorúságos napjaimat élem, akkor mindig Õ jut eszembe... Hogy ennél nagyobb szomorúságot nem tudnék most elképzelni... Hazamenni egy üres lekásba ahol addig a kedvesünkel éltünk. És mégis ennek a Lánynak azóta hihetetlen erõvel és energiával sikerült talpra állnia. Sikeresen lediplomázott, dolgozik keményen, felújíttatta a lakását de a szíve még magányos... Mit gondoltok? Nekünk nem sikerül leküzdenünk az elénk tornyosuló akadályokat? Én hiszem, hogy itt mindannyian megbírkózunk ezekkel a nehézségekkel és mindannyian szerencsések vagyunk, mert van aki hazavárjon minket és van akiért aggódhatunkKépKép Tudom, hogy ez most sokakat nem vígasztal, de próbáljuk meg az Õ helyébe képzelni magunkat és máris felragyog egy aprócska reménysugár, hogy ha Neki sikerült, nem igaz, hogy nekünk nem fogKépKépKép(Szívbõl remélem, hogy Õ nem haragszik meg amiért leírtam a történetétKép )

doris

VirágKép
Igen, homeopata golyócskákról van szóKép Ha bejön, azonnal szólni fogokKép A barátsággal ill. szerelemmel kapcsolatos jóslatra céloztam, mert eddig még nem tûnt fel, hogy rossz lóra tettem volna ... bár lehet, hogy ez a néhány év kevés volt ráKépKép

doris

Doris!

Az en fejemben is nagyon elenken el meg az a lany, akit emlitettel. Sokszor jut eszembe, ok is babat szerettek volna, azert is olvasgatta a babanetet.
Arra a lanyra nagyon igaz a mondas, miszerint: Azok a problemak amik nem olnek meg, erosebbe tesznek!

kamilla
kamilla

SziasztokKép

Végre megint van egy kis idõm rátok. Még mindig semmi, legalábbis ami a mai napot illeti.KépKép

Én is vízöntõ vagyok ámKépKép Csak azt nem tudom, hogy pesszimista vagy optimista mostKép

Puszi: Edit
Edith

KamillaKép
Akkor azt hiszem Te is jól ismered az érzést amit kiváltott amikor elolvastam a sorait... Az én Párom épp úton volt akkor és tudom nagyon letaglózott... Hálát adtam a sorsnak, amikor leszállt a Férjem repülõgépe és éppségben összeölelkezhettünk. Többek közt ezért is csudára szerencsésnek érzem MagamKépKépKép
EdithKépKép Én azt hiszem valamilyen szinten mi itt mind szerencsések vagyunk csak sokszor megfeletkezünk errõlKépKép

doris

Doris Kép
Nem is tudom, mit mondjak, azt amit Te is, hogy tényleg szerencsések vagyunk valamilyen fokon. Viszont a boldogsághoz legalább egy egészséges gyerek hozzátartozik, szerintem, bár sokan vannak, akik nem is gyerekszeretõk, hát õket nem tudom megérteni.
/Én is inkább Nelliék táborához húzok, de próbáljunk azért optimástabban élni!/
Nikie

Kép
nikie

NikieKép
Igen, természetesen a teljes boldogsághoz nekem is hiányzik egy-két gyermek és e nélkül nem lehet teljes az életem... Én csak rávilágítani szeretnék, hogy senki se érezze elveszettnek Magát vagy reménytelennek a sorsátKép Próbáljunk meg annak örülni ami jelen pillanatban megadatik, vagy ami már eddig megadatottKép Az apró örömök is örömökKépKép

doris

Doris Kép
Igen, apró örömök, igazad van. Felsorolhatnál néhányat, mert most nem jut eszembe semmi.
Egy maréknyi optmizmust nekem is küldhetnél.
Nikie
nikie

NikieKép
Mond, Neked kívánt tegnap este a Párod jó éjjszakát? És ma reggel montátok egymásnak, hogy Jó reggelKépKép Én tudom, hogy ezek a dolgok beépülnek az életünkben és teljesen természetesnek vesszük, de sokaknak sajnos nem lehet természetes még ez semKép Amikor találkoztok ma a Férjeddel rá fogsz mosolyogni és megölelitek egymást? Ha a szüleid felhívnak telefonon mert a hangodat szeretnék hallani és biztosak akarnak lenni benne, hogy jól vagytok akkor nem fog el az öröm és a melegség? Engem bizony elfogKépKép

Most sajnos mennem kell, de hidd el tele tudnám írni ezt az ablakocskát az apró örömeinkelKép

Szép estét mindenkinekKép

doris

Lányok! Ha valaki tényleg nagyon akar gyereket, ha tényleg nem önzésbõl akar gyereket, annak lehet gyereke, mert ha sehogysem jön össze - és ezt 5 sikertelen beültetésig senki nem állíthatja biztosan - akkor örökbe fogadhat egy árva kisgyermeket, akit megmenthet a biztos elkallódástól és boldogtalan, gyökértelen élettõl!
Tehát nekem biztosan lesznek gyerekeim!
Virág
Virág

Doris Kép
Megpróbálok mostmár az apróbb örömökre is figyelni.Köszi!
Nikie
nikie

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKépRemélem ma mindannyian vidámabb napra ébredtetekKép
VirágKép
Ezen a dolgon én is gondolkodtam és bizony arra az elhatározásra jutottam, hogy nekem is lesz gyermekem bármi is történjékKép Vagy vérszerinti vagy nem, de a gyermekem leszKép
NikieKép
Szívesen, remélem sikerült megmutatni egy két dolgot...Kép
SienKép
Boldog névnapot kívánok és azt, hogy a következõt már ne egyedül ünnepeldKépKép

doris

Jó reggelt Lányok!

Visszaolvastam Doris a tegnapi soraidat, és melegség járta át a testem. Sok erõt adnak ezek a biztató szavak, mégha a tanulási folyamat igen hosszú is.
Nikie, együtt kell az optimizmust tanulnunk, lépésrõl lépésre. Biztos vagyok benne, hogy ez nagyon sokat segítene az életünkben, a babavárásban, de minden másban is.
Lehet, hogy nekem nem kellene ebben a topikban még részt vennem, hiszen rövid ideje tart a próbálkozásom, de már nem tudom megállni, hogy reggel ne ide térjek be legelõször. Olyan sokat tudunk adni egymásnak, hogy ennek mindenképpen pozitív eredménye kell, hogy legyen. Egyszer minden itt szereplõ lánynak lesz babucikája, csak türelemmel ki kell várni.
Tegnap két olyan régi ismerõsömmel is beszélgettem, akiknek mostanában született meg a második gyereke. Mesélték, hogy kettõvel sokkal nehezebb, semmire se marad idejük. Abban a pillanatban öröltem, hogy egyenlõre egy gyerekem van, még idõnként szabadon tudok olvasni. És ez a gondolat talán arra jó, hogy ne akarjam annyira görcsösen a babát. (Persze lélekben nagyon, de nagyon akarom. Nem érdekel, hogy mennyivel nehezebb lesz, de megpróbálom a másik oldalra helyezni a hangsúlyt, és arra gondolni, most mennyivel könnyebb.)
Én pl. elég mazohista vagyok, mert "szeretem" azokat a dokumentum filmeket, ahol rossz sorban élõket mutatnak be, mert ilyenkor elfog az az érzés, hogy nekem mennyivel jobb náluk, mennyivel szerencsésebb vagyok. Sajnos nem tart sokáig ez az érzés, és visszatér a pesszimizmusom, de talán idõvel javul ez a dolog.

Na, befejezem a regényt, bocsi.

Doris!

Képzeld, tegnap este és ma reggel megint a baloldalam nyilalt úgy, hogy meg se tudtam mozdulni. Úgy látszik, hogy nekem csak baloldalam van.

Nelli
nelli2

SziasztokKép

Jó reggelt mindenkinekKép

SienKép

Boldog névnapotKépÉn is remélem, a következõt már babával ünnepledKépKép

Én ma vagyok a 40. naponKépKép

Edit
Edith

Edit!

Lehet, hogy lemaradtam, de a 40. nap már nem semmi. Hõd hogy alakul? Érzel valamit?

Nelli
nelli2

NelliKép
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak és ha másként nem hát úgy, hogy a dolgok ellentétes oldalát mutatjuk megKép Szerintem maradj itt köztünk bátran csak próbáld meg nem magadra kivetíteni a problémáinkat, hisz könnyen elképzelhetõ, hogy Te teljesen egészséges vagy és néhány hónapon belül (reméljük hamarabbKép) minden orvosi segítség nélkül is babás leszelKép
LányokKép Az a kérdés, hogy van köztetek olyan aki minden ciklusban azonos oldalán érzi a nyilallásokat a pé idõpontjában? Jelentheti ez azt, hogy mindig azonos petefészek mûködik egymás utáni ciklusokban?
EditKép
40. napKépKépKépRemélem jó hosszúra nyúlik ez a ciklusodKép Még úgy 8 és fél hónapig...Kép

doris

Sziasztok Kép

Nelcsi, Doris Kép
Igazán aranyosak vagytok, tényleg sokat tudunk egymásnak adni.

Hát EditKép Tuti, hogy pocaklakód Kép van, tesztelj, én a helyedben már nem bírnám ki!

Nikie
nikie

EditKép
Méred a hõd vagy nem...? Ha igen, hány napja van magasan? A 3. fázis kivehetõ a örbédbõl? Mennyi volt a leghosszabb ciklusod eddig?
RitaKép
A Te hõd hogy áll ma?

doris

Sziasztok!

DORIS Kép
a hõm 37,1, de nagyon korán keltem, 5-kor, mert a párom Pestre ment, és ugyebár a kocsi miatt össze vagyunk kötve. Ez 1 és 1/4 órával volt korábban a szokottnál, lehet, hogy azért ennyi? Már a 15 cn óta fenn van, hogy ez most mi? A hasam egészen lent húzódik-szurkál (nem tudok rá jobb szót).
Nagyon jó volt olvasni a tegnap délutáni irásod, sok megfogadnivalót mondtál! Tényleg úgy kell nézni a dolgokat, ahogyan irod, én mostantól megpróbálok másképp tekinteni a világba és a velünk történõ eseményekre. És ez a Te hatásod Kép!
Sien-t Juditnak hivják? Ha lányom Kép lesz, ezt a nevet szeretném neki adni, annyira tetszik.
Edelweiss tegnap mindenkit megtoldott egy nappal Kép De legalább mára nem kell új táblicskut csinálni Kép

EDIT Kép
Te nagyon gyanús vagy KépKép!!!! Hány napos ciklusaid szoktak lenni?

SIEN Kép
boldog névnapot!

CATEYE Kép
hogy vagy ma? Hõd hogy áll?

NIKIE Kép
klassz a rózsa!

Na, megyek, mert egy tárgyalás lesz, elõ kell készülnöm Kép

Pussz Mindenkinek!

Rita
knérita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: