A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!
Esztinek nagyon boldogságos névnapot!!! :)
Camponát sajnálom, hogy csak most olvastam...:(

Norka!
Húúúú, ez nagyon gáz!!!! :( Átérzem a dühöd!!!!...és akkor ezekszerint megvannak a döntések....lehet, hogy nekem is be kéne sétálni megnézni...de annyira félek, hogy lógó orral fogok hazabaktatni....:(

Dora!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál....de időm nulla, motivációm hasonló, de ez már egy másik történet :(

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok,

Gabi,
már Macs is irta, igen lehet, sőt, ezzel szokták bizonyitani, h ez nem placebo, hanem tényleg használ...

Norka,
minket is elutasitottak... :roll:
és szintén mondták, h nem kell máshova beadni... :cry:

Ancsi,
nem panel, hanem csúsztatott zsalú vagy mi, és meglepően nem lehet hallani a többieket...mindez a lépcsőházban történt, ami mindenkié!!!

Neet,
Eszternek boldog névnapot!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bog,
ne sajnáld, csak mentünk meg jöttünk. Bár ha lett volna valaki még, biztos nem sietünk annyira. Viszont E kezdett álmosodni, és nem akartam, h a buszon kialudja magát (félig, de nem teljesen), majd itthon pörögjön és hisztizzen a fáradtságtól. Szal hazaértünk, letettem, és most AZT csinálja.. :)

Névnapi hsz-kat továbbra is köszi. :)

Rájli,
patikában orrszívó kb 1500 pénz, nekünk olyan van, ami műanyag és a porszívóra kell csatlakoztatni. És tuti jó. Remélem, nem kell majd sokat használnotok, bármilyet veszel is!

Ildi,
Egész héten összevissza idő lesz, de lesz naposabb is, remélem.

Norka,
ez nagyon gáz! Bár tény, h ha anyuka otthon van egy babával, és kevés a hely, nem veszik fel a nagyobb babát, így is 10 helyre minimum 12őt felvesznek, ami meg sok más okból nem jó. Több ovi és sokkal több bölcsi kéne!!!!
Bog,
alapítsál gyorsan egyet, azt hadd szóljon! :)

Na jó, vár a könyvem, már csak kb 20 ill 24 órám van a 2 vizsgámig. :lol:
neet
neet

Gabi,

ha kell homeós állatorvos, szólj és előásom a paramétereit. Lónak is nyugotan lehet adni, baj nem lesz belőle. Az adagolást nem tudom megmondani, de mint öreg lovas, meg kell jegyeznem,hogy egy ló nyugtalansága sajnos legtöbbször nevelés és tartásbeli okokra vezethető visza és nem elsősorban alkati kérdés. Pláne ha menekülni akar, akkor valami rossz élmény késztetheti erre.Sok türelemmel és megfeleő szoktatással,- persze nem rövid idő alatt-, jó eredményt lehet elérni. Milyen "sportágban" versenyez?

Rylie,
patikában, de még tuskóban, vagy pipisben is kapsz.

Soosoo,
minden lehetséges :mrgreen:
macskanyu

Neet, Eszterednek boldog nevnapot! :)

Rylie, jobbulast annak a pici lanynak! :)

Macs, sztem is jol nezel ki 8) de persze ettol meg a terded gondolhatja maskepp :(

Bog, ??? :(
recca

szent egek Kép
helyesírás elégtelen! szóval nyugodtan ..
macskanyu

Norkini, Zsan!
De szemetek! Azt megértem, hogy azokéaz elsőbbség, akik dolgoznak, meg hogy telítettek az óvik, bölcsik, de akkor miért ígérik meg??????
Mostanában sokat beszélnek a tv-ben a bölcsik és Óvik helyzetéről, hogy a szülők lassan úgy élik meg, ha bekerül a gyerek az óviba, mintha egyetemre vennék fel! :roll: És állítólag most több pénzt juttatnak a bölcsiknek. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Azért az fura, hogy pl a fonyód utcai bölcsi is full tele van, és lenne egy csomó jelentkező, az egyik teremben mégis játszóház működik. Persze az érv lehetne a profit is, de szerintem napi 514 forintot akkor is hozna, ha bölcsiként üzemelne. Persze nem értek hozzá.....
Azért nagyon sajnálom!..... Szerintem bele sem gondolnak, hogy egy gyeden lévő anyukának mekkora segítség lenne, ha legalább az egyik gyereket be tudná adni pár órára:(

Bogárka!
Mi a baj????? :(

Neet!
Jó tanulást! Drukkolok!

Ildi!
Mi mennénk szívesen talizni, de ilyen szar időben ki sem mozdulunk:(
És minél többet írsz, annál hamarabb belejössz az új babanetbe :lol:
zuzmo1

Indi! Az a fő hogy van kakimozgás :)

Macs! Gratula! Mi a férjemét aránylag középáron vettük egy boltból, s hozzáigazították a dolgokat. Miért szeretnétek szabót? S a te ruhád?

Zuz! Hát nem könnyű ez a sogórnős helyzet... :cry: szerintem nem gondolkodsz hülyén, hanem inkább figyelmesen és kedvesen :) Szerinted mikor lesz itt az idő? Szabtál valamilyen végső határt?

Neet! Semmit nem ront az extrém copf a lányon ! :)

Den! Szökőkutas pisink is volt már :O

Katus! :)

Norka! Ezt a szemétséget!!! Rühellem ha valaki nem tartja az ígéretét! :twisted:
gödibarbi

igy jartam. apa itthon van kb. ot perce, en kimegyek kicsit, egy pillanattal kesobb utanam szol: "B lepett harmat. az asztaltol a szekig." "ooo, mi? tenyleg? akkor az elso 3 lepeset lattad!" sirjak v nevessek? :roll:
recca

Macs:

igazság szerint nem ismerem a szitut/tartása,nevelése stb./,csak azt,hogy díjugrató.Ha jól tudom bértartásban van pesten valahol.
Az az érdekes,ahogy mondják,hogy nem mindig ilyen izgatott :?: :!:
Köszi a segítséget,meg azt is ha megírnád a doki elérhetőségét.

Zsan:
köszi neked is :)
Nem vagy jó paszban,mi :?: :(
Ez az óvi/bölcsi téma elég hajmeresztő.Nem is tudom,hogy mi lesz velünk,ha itt az ideje? :(

Bogárka:
otthon van gond v. itt? :(

Képtelen elállni az eső
Kép Kép

petergabi

Recca,
:D csak nem?! :D Gratula az első lépésekhez :) de kár, hogy nem láttad :( de azért tök jó :)

Barbi,
szabó azért kell, mert a Zapa 197cm. Nem az a kimondott konfekcióméret :mrgreen: Én ruhám még szörcsing alatt, de mivel extraszűk körben lesz az esemény, nem öltözöm habcsóknak :mrgreen: csak valami kedves kosztüm, alatta megfűszerezve némi fehérneművel :oops: :wink:
macskanyu

Sziasztok,

Recca: gratula Benke első lépéseihez.

Macs: mikóóóóó lesz a nagy nap? Füli édes babóca és tényleg nagyon nagy már. Emlékszem a Sagojába milyen kicsike volt még.

Norka: ez tényleg szenyaság. Drukk, hogy találj másikat.

Zuz, Den: akkor örülök, hogy nem vagyunk egyedül a problémával.

Neet: Eszternek boldog névnapot tőlünk is.

Elhanyagoltság: hát nekem ez nagy dilemmám. Mert volt, hgoy a szépséges cuccaimban voltam és mostanra már az összesen valami folt díszeleg vagy valami más egyéb baja esett. Viszont néha tényleg kicsit lepattantnak érzem magam, nehéz ügy ez. Úgy döntöttem, hgy az eddig kimenősnek tartott ruháim lesznek a mindennapiak, nos ezek semmi extrák, de mégsem mackónacik, illetve vettem néhány csiosabb tréninget, már amennyire az lehet csinos. :-) De tényleg sokszor én sem tudom, hgoy mit vegyek fel. Fanni egész nap a földön mászik, utcán babakocsit cipelek meg hasonlók ezek mellé nem veszek fel valami hajde hajde jó nadrágot, nem is beszélve arról, hogy kevés nacim jön rám, kiszélesedtem csontilag. brühüüüüüüü

Na megyek mert szólít a gyermek

Johi
johanna1975

Gabi,

egyik állatorvos: Dr.Kopócsi Andrea tel: 223-5291,ő kimondottan homeós
a másik: dr. Tóthné dr. Póth Rita Telefon: 319-3589, 06-30-9411-900
Ő normál állatorvos, de homeózik is, bár leginkább kisállatokkal foglalkozik, de nagyon jó doki.
macskanyu

Macs, hat kepzeld. lehet, h jarni is fog egyszer??? :o
ja es extraszukkoru eskuvo nagyon rulez :) a mienk is ilyen volt. mondjuk kulonben el sem mentem volna :shock:

Johi, koszi :)
szoval kiszelesedtel 8)
recca

Zsanci!
szerintem máskor nem fog ilyen mély nyomot hagyni benned gyermekeid ijesztgetése, ha egyszerűen elkapod a kiabálót és megmondod neki a magadét. ott helyben kell kiöntened a lelked, hogy ne filózz rajta később sokáig. csak nincs olyan rengeteg lakó, hogy ne jöjjél rá, hogy ki volt!

Macska!
ezért nem írtam korábban, mert marha hülyén nézett volna ki, így kapóra jött a téma. de én mosom kezeim, nem én írtam először, hogy jó csaj vagy :))), valaki más.
nekem inkább az a furcsa - debella lévén -, hogy Te meg Zsanci és még páran - akiknek aztán végképp tökély alakja van - fogyni szeretnének. múltkor Zsanci megkért, hogy ne tegyem fel a talis fotóját a netre, tiszteletben tartottam a kérését, én sem szeretek neten lenni, pedig ő aztán tényleg nem panaszkodhat.

mi KALANDOZtunk ma, 7-es busszal bejártuk a várost, nem volt semmi zuhogó esőben. ráadásul Lencsi elkezdte azt, hogyha valami nem úgy van, ahogy akarja, rúgni, vágni, üvőteni kezd.
ancsipancsi

Recca,
:mrgreen: hát nem szörnyű? :mrgreen: még a végén JÁRNI fog és akkor te is sokat fogsz szaladgálni :mrgreen: :)

Ancsi,
ööö...köszönöm még egyszer. de igazán nincs miért.És nem is vagy debella.
macskanyu

Neet :)
Eszternek nagyon sok boldog névnapot!!!
Kép

Ildi :)
Bocsi, tényleg nem válaszoltam a tali-invitálásra, de csak azért, mert a héten nem lett volna időnk rá és nem akartam ezzel senki kedvét elvenni. De a jövőhét már kevésbé zűrös, az azutáni meg kifejezetten üres, úgyhogy akkor összehozunk vmit, okés?

Norka :)
Ez az ovi-ügy tényleg szemét dolog, így átverni másokat :( Lábad hogy van?

Johi :)
Te és a széles csontozat! :lol: No comment...

Bog :)
Ezt csak Neked:
Kép
denizsa

Rec :)
Most látom csak, hogy Benke elindult!! Gratula!!!
Kép
denizsa

Macs, :roll: hat max. leugrik meg 1-2 kilo rolam. csak nemtom, honnan :lol: ja, egyebkent a szoptatas is jo fogyaszto am (legalabbis magamon ugy veszem eszre), ugyhogy nem biztos, h a dietaval jarsz jobban (az inkabb olyan kinzasnak hangzik :evil: )

Den, :lol:
recca

Lányok!
Olyan aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök!!! :) És Den, Neked külön köszi a gifet! :) De semmi tragikus nincs ám, egyszerűen arról van szó, hogy hetek óta keresek valami régi feelinget itt, ami kezd eltűnni :(...több ember, akik itt nekem fontosak lettek, már egyáltalán nem írnak ide, és persze tartom velük msn-en meg emilben a kapcsolatot, de innen nekem nagyon hiányoznak....szóval ez az érzés már régóta megvolt, és ehhez még hozzájött a múltkori balhé, és bár haragtartó nem vagyok, de megvan az a rossz tulajdonságom, hogy nagyon szeretem dédelgetni a kis sérelmeimet :(....Szóval csak ennyi....és ez nem jelenti azt, hogy eltűnnék, mert nem fogok, csak nem leszek olyan sűrűn....mert persze ennek az egész érzésnek a kialakulásával egy időben tette Apafej is azt a megjegyzést, hogy esténként több időt töltök már gép előtt, mint vele..és sajnos igaza volt...úgyhogy ezen is változtatnom kell!!!
De azért pár nap után úgyis elkezdtek hiányozni, úgyhogy mondom: nem tűnök el :lol:

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka :) Milyen balhé volt? Ha én bántottalak volna meg, akkor lécciléccilécci szóljál és ne haragudjál kérlek szépen!!!

Kép

Nekem is hiányzol...

Én is épp szmájlikat keresek most, általános letargia van az idő miatt...

én ma egész nap ezt Kép csinálom munka közben, mert a tegnapi csodajó nap után ma pocsék a kedünk az Kép miatt :(

Recca :) Benkének gratula a Kép - hoz!

Norka :) ezt Kép az óvodának !!!

És ezt pedig mindenkinek küldöm Kép
indianyo

aláírás: Pihentagyú Indi
indianyo

Indi:

valóban pihentagyú Indi vagy :!:
Kép
Kép

Recca:

én is gratulálok az első lépésekhez :lol:

petergabi

Macs:

köszi,én is az első dokinőt találtam a neten :)

petergabi

Sziasztok!

Minden ünnepeltnek és lépekedőnek gratulálok!

Gyereknap lesz Kamaraerdőn és szégyen gyalázat de még sohasem voltam ott.Jó hely?Autóval hogyan?ÉS parkoló van jó sok,nagy?Ki jön még?
20170114224602

Jucus,
régebben én is lovagoltattam ott gyerekeket. Nem túl nagy, de színes kavalkád, kirakodóvásárral.Legalább is mikkor utoljára arra jártam gyereknapkor.

És megkaphatom akkor a fodrászod elérhetőségét? :) köszönöm :)
macskanyu

Juc,
Kamaraerdő rulez, bár mi is csak 1x voltunk.

Recca,
hajrá, innen már nincs megállás. :)

Bog,
forget it! Én csak a széépre emlékezem. :)

Eső, na és? Esztert annyira nem zavarta (csak engem!!), h du kimentünk a kertbe, 3 réteg ruhában, h tovább bírjuk az ázást, ded így is locsolni akart, alig bírtam lebeszélni.

Ancsi,
és az milyen, amikor a mindig mosolygós ded nekiáll visítani a buszon, és olyan hülyén jön ki a mentegetőzés: sose szokott ilyet... :lol: :lol: :lol:

Hülyére tanultam magam, jöhet a sör. :lol:
Marha jók ezek a "szmájlik"!!
neet
neet

Neet,
a sörös beszólásodról eszembe jutott, hogy mikor államvizsgára készültünk a szobatársam-és-barátosnémmal, akkor este 6kor tanulás befejez, tóhoz kiballag, majd jól benyom fél liter heinekkent :mrgreen: Rulez :mrgreen: és még az á.v. is jól sikerült...sztem csak a sör miatt..:mrgreen:
macskanyu

sziasztok,

Már "ezer" éve nem irtam ide.... :roll:
Két éve született meg a kisfiam az Imrében :D

Gondoltam megirom a leendő anyukáknak, akik szülés előtt állnak, h most már csecsemős nővért is lehet választani, (nem tudom, tudjátok-e), nem csak orvost és szülésznőt. A tv-be mondták be!!!

A szülés után csak a csecsemősök néztek felém. A szülésznőm tökjó volt, de őt sem láttam többet, csak aznap mikor hazaengedtek a kórházból. Volt egy nagyon kedves cscsemős nővér, akinek köszönhetem, h megtanultam szoptatni, pelenkázni, cicit-fejni. Szóval örökre hálás leszek neki, igy a messzi távolból is. Nem akarom ide a nevét irni, de ha vkit érdekel, szivesen megmondom a privát mail cimemen keresztül. Őt bárkinek ajánlom, pláne az először szülőknek. Úgy tudom, fel lehet kérni őket, h már a szülésnél ők vegyék át a babát. Szerintem ez szuper!!!!
Szóval, ha vkit érdekel, cimem: eczke@vipmail.hu

üdv, Pat
pat

Juc,
mikor, vasárnap??? Hánytól??? Milyen programok lesznek??? MI szivesen megyünk ilyen helyre, ahol nincs hatalmas tömeg, mint az állatkertben, vidámparkban, stb... :D

Kép

ZsanciKép
zsancikant

szia Pat,
örülök, h irsz!!Üdv, bár én nem ismerlek!!!
Sztem ha vkiről jó véleményed van, nyugodtan leirhetod ide (a rosszat is persze!!!), én is mindig megteszem, ha eszembe jut, Zsuzsi nővér és Erika nővér, nagyon sokat segitettek, legfőképp azzal, h emberszámba vettek!!! (többiekkel sem volt komoly gondom!!)
szóval, ird le nyugodtan, sztem!!! :lol: sokat segithetsz azoknak, akik még szülés előtt állnak...vannak egy páran!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, itt lesz az ifj.parkban? es mik lesznek? ha jottok, lenezunk mi is :) vegulis csak egy ugras :wink:
recca

Indi :) Nem semmi ez a képregény! :D

Juc :) A Kamaraerdő nekünk is közel van, szívesen kinézünk oda mi is. Csatlakozom a kérdezőkhöz: mikor és mi lesz?

Pat :) Üdv! Köszi az infot, már hallottam, hogy tervbe vették, de ezek szerint már be is vezették. :)

Neet :) Esőimádó Eszti :) :)

Bog :) Tényleg ne tűnj el!! (Mondjuk megvan a mélcímed is, úgyhogy nem menekülsz...)
És apával mi is megállapodtunk, hogy este 10 után már nincs net (sőt ő a 9-et indítványozta), úgyhogy jó kislány leszek és ki is kapcsolom mindjárt.
Jó éjt :)
denizsa

Macs!

neked küldöm.

Zsan,Recca,Den!

Igérem,hogy legkésőbb péntekre pontosan megnézem mert óviban van kitéve a program.Szerintem vasárnap lesz és igen a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

DE lesz Torres Dani is!:)Ezt valamiért meg tudtam jegyezni,meg azt hiszem Gáspár LAci vagy Karamell?
20170114224602

Recca!

Ez a KAmaraeredei Ifjúsági park azon az útovonalon van ahol az új lakópark?

ButaJuc
20170114224602

Hahó!

Senki?AKkor én is L.Panna még alszik :P
20170114224602

Jucus,
elég, ha leszállsz a 47 villamos végállomásánál. Az ott az ifjúsági park. De ha így jobban ismered, akkor a volt Hollyday Party.
macskanyu

MAcs!

Nem 41 villamos?De autóval mennék :(
Megnéztem térképen csak még gyűjteném az infot :roll:
20170114224602

Gabi!
lehet, hogy Dorkád neki állt, és kezébe vette az ügyeket?

Kép

Bogárka!
nem lehetne, hogy inkább szólj azoknak, akik miatt számodra már nem az igazi, hogy újra írjanak ide? mert így mi bűnhődünk miattuk :lol: , és szenvedjük el hiányodat!
tényleg most jó kevesen írnak és keveset. szerintem legkésőbb a nyár végén beáll a rend. mint gyakorlott fórumozó (nem Babaneten :) mondom, hogy mindig így van nyáron, ha szerelik a gépet alattunk, ha nem.
na és a balhéra meg ne gondolj, velem sokkal nagyobb balhé volt anno, és végül csak túléltem. :?

Indi!
nekünk a jövőhét még zűrös kicsit, de utána héten talán összejöhet valami Bikásos tali.
ancsipancsi

Szebb napot!

Macs: megkaptad az sms-t?

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jó reggelt:) Hétágra süt a nap, alig várom, hogy nyöszörgő nyulacskám felébredjen, kiszereljem a tejes-pisi ruciból és mehessünk sétálni.

Hogy vagytok mindenki????

Ancsi :) Én nem ragaszkodom a Bikáshoz ám :) Csak az olyan jó kényelmes központi hely a többieknek is. Én két hét múlva is jó lesz talizni, de akkor nekem majd megint a kedd-csüt lesz szabad - neked meg azok angolos napok. Úgyhogy akkor majd három hét múlva? :lol:

Babakocsis kép baromi jó :)

Csókolat mindenkinéek és legyen jókedvű napotok :):):)
indianyo

Jucus, valóban az új Demján-féle lakópark mögött található, de onnan sajna nehéz - nem tudom, egyáltalán lehet-e - kocsival megközelíteni mindenesetre arra jár a 41-es villanyos és arra laknak Reccáék is!

mondok egy variációt kocsira: ha felőletek rámész az Egér útra, a Balatoni úti "lehajtó" után már ki lesz táblázva, hogy balra Kamaraerdő, és van balkanyarodó sáv is, lámpával. itt elkanyarodsz balra, és maradsz végig ezen az úton. elhaladsz a Budaörsi reptér mellett, és jobbra tarts, ahogy az út visz (a 87-es busz vonalán). jobb kezed felől megint a reptér van, balról lakótelep, laktanya. elérsz egy körforgalomhoz, itt az érkezési irányodhoz képest balra menj, de itt is ki van táblázva, hogy balra Kamaraerdő/DEPO. áthaladsz egy vasúti felüljáró alatt, és megint balra tarts (jobbra a DEPO-hoz visz az út), és két és fél perc múlva meglátod a bal oldaladon a Kamaraerdei Ifjúsági központot, nagy fehér(?) szocreál épület emlékeim szerint. előtte van a villamosmegálló, ekörül lehet parkírozni általában. és tuti lesz hely, ha nem pont itt, akkor kicsit lejjebb/feljebb. jól mondom, Recca? :)
votiv

Pocak, mi a baj?
votiv

:D Votiv: semmi, kicsit fáradt vagyok, Marci éjjel műsorozott, Balu meg 6-kor kelt :cry: :( De most megyünk napfényterápiázni :D :D :D

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv!

Köszönöm a megerősítést,ezt az útvonalat néztem ki én is! 8) NA csak oda találok!
20170114224602

Macs, tudod, hogy nekem még a seggemen a tojáshéj, mi az a Holiday Party?:D és totál megértelek, a szopi alábbhagyását én is nehezen életem meg, fájt az elszakadás (is)...
votiv

Pocak, akkor jó:) puszillak Benneteket:)

Juc, odatalálsz! :D különben is, időd van, a nyelvet ismered...:D
(ezt egy barátnőm szokta mondani, mikor idegen helyre indul kocsival:D)
votiv

Juc, megerositsem en is? 8)

Votiv, ti nem jottok?

Pocak, akkor tenyleg legyen szebb! :)
recca

sziasztok,
tényleg Votiv, nem jöttök el a gyereknapra??
megint begyulladt a porckorongom, én tényleg nem értem, h miért nem lehet ezzel vmit csinálni????
elmentem dokihoz, azt mondta, ne emeljek (HEHEHEHE) és ússzak sokat. Úszom, de sokat nem tudok, és csak úgy tudok úszni, h a fejem nincs benne a vizben, szóval nem vagyok egyszerű eset, de azt mondta, h a hangosabban imádkozom, az talán segit... :? :? de azért ezzel mégsem vagyok kisegitve, nem????
hová menjek dokihoz???? :roll: alig birok mozogni, ez azért nem maradhat igy egy egész életen át...és Levi sem maradhat otthon hónapokig...
tanácstalan vagyok.... :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :)

Nincs véletlenül ismerősöd a pesti Honvéd kórhézban? Mert van ott egy nagyon jó ortopéd sebész, aki esetleg tudna neked segíteni, de ha nincs ismerős (aki azt állítaná, hogy a közeli hozzátartozója vagy), akkor csak magánrendelőben tud fogadni, az meg a piszkosul-szemérmetlenül-gyalázatosan drága kategória és csak 6-8 héttel későbbre kapsz időpontot :( Ja, én is ez utóbbi két indok miatt nem mentem el végül hozzá, de szakmailag fantasztikus az ürge, barátnőmet 4 gyerek szülése után stoppolta össze porcleválással úgy, hogy másnap már a gyerekek után mászkált.
indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: