Sziasztok!
Iszonyot, hogy mennyit írtatok tegnap du. óta
A film nagyon jó volt, de természetesen addig esett az eső amíg haza nem értünk, utána bezzeg elállt, így deréktól lefelé teljesen eláztunk még most is a cipőmet száítgatom a napon. Pedig volt ernyő nálunk és még használtuk is
Nárcisz!
A DaVinci-kódot néztük meg és nekem tetszett.
Nem semmi ez a kép amit tegnap feltettél, annyira szép mégis olyan félelmetes is.
Éva!
Tényleg jó volt a film, pedig én is olvastam könyvben is. Nem is értem, hogy miért fütyülték ki a bemutatóján
Sziszka, Anikó, Niki!
Igen, hát én is remélem, hogy egyszer majd csak belejövök ebbe a főzésbe

Persze most is a könnyebb utat választva, Anyukám készrecsinálja a husikat, lefagyasztja, mi elhozzuk, be a mélyhűtőbe, és csak fel kell melegíteni amikor enni akarjuk, na meg köret kell hozzá, ami persze már nagyon megy

.
De azért meg volt már a próbálkozás saját lacipecsenyére, de sajnos cipőtalp lett belőle, úgyhogy ki kellett dobni, és azóta csak csirkemellel próbálkozom, de csak ha nagyon muszáj
Pupy!
Mi tavaly a Kristófban vettük a férjem öltönyét, ami 3 részes és mivel ott árulnak magyar öltönyöket is ezért fele annyiért sikerült megvennünk, mint amennyire eredetileg számítottunk. Ráadásul ugyan olyan elegáns, mint a többi, az éppen aktuális öltönydivatnak megfelelő. Mi nem is tudtuk, hogy magyar csak éppen ezt szúrtuk ki és akkor derült ki, hogy nem fog 100 ezerbe kerülni, mert itthon csinálták. Ja, és ami nagyon fontos, hogy ott méretre is igazítják.
Egyébként én is szívesen segítek, gondolom észrevetted...
Timika!
Kristóf tüneményes lehet, és tényleg milyen szépen gyarapszik
Várom már nagyon a fotókat
Nomi!
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a rókacsalád Hozzád is beköltözzön, sőt inkább örülj neki ha megúszod

Egyébként azt szokták mondani, és a könyvek is azt írják, hogy a 2-12 hét között szokott előfordulni

.
Brill!
De jó, hogy tegnap ilyen sokat írtá
Gondoltam én, hogy valamit nagyon félreolvastam
Nagyon drukkolok neked, hogy mihamarább visszaáljon a szervezeted, és a mensi is megjöjjön.
Anita!
Ezek bizony tényleg tankönyvi jelek

, de örülök, hogy ilyen jól állsz a dologhoz, és tovább látsz a köv. hónapra is

pedig ez sokszor nehéz.
Monyóka!
Köszönöm

, aranyos vagy.
Jól olvastam, hogy volt egy poz. teszted? Miért nem csinálsz még egy ugyanolyan tesztet és nem másfajtát
Én nagyon drukkolok Neked
Dudu!
Merre jársz?!?!?! Vagy már nyaraltok?!?!? Remélem minden rendben Nálatok
Egyébként bevallom és remélem nem baj, de meglestelek a Dávais topikban és nagyon szép nagy már a pocakod

Majd mi is kérünk ám ilyen képet
Bea!
Nagyon helyes a a kis Óriás bébid. Az a legmeghatóbb amikor már kalimpálnak és dobog a kicsi szívük.
Mielőtt belekezdenék szeretném tisztázni, hogy nem összeveszni akarok Veled, csak elmondom, hogy egy "régi", hogyan látja ezt a helyzetet amit teremtettél:
Akkor én is írok Neked, bár én nem azt amit a Lányok írtak. Nem fogok olyanért bocsánatot kérni amiért nem kell. Nem akartam tegnap írni semmit erre az üzenetedre, de nem szeretem a feszültség keltést és, hogy olyanok mentegetőzzenek akiknek egyáltalán nem kellene. Magamat bizony én is a "régiekhez" sorolom, ennek ellenére sok "újjal" levelezek itt a fórumon, arról nem beszélve, hogy mi is voltunk újjak, és pontosan emlékszem, hogy nehéz volt megismerkedni az itteniekkel, sokat kellett jegyzetelni és még többet visszaolvasni ahhoz, hogy mindenkivel kapcsolatban egy kicsit képben legyek. De ez a kis csapat nagyon befogadó és segítőkész, eddig még mindenki megtalálta itt a helyét, és ilyen probléma még nem akadt itt. Más jellegű személyes vita volt, de azt ketten lerendezték, és nem kellett mindenkinek mentegetőznie.
Pontosan tudom, hogy kivel van problémád, akit kiszúrtál magadnak és az első bemutatkozó leveled helyett amit mindenkinek kellett volna címezni, csak személy szerint neki írtad, külön emailt is írtál neki és nem értetted, hogy miért nem válaszol senki. Én speciell akkor azért nem írtam Neked, mert nem nekem lett címezve, és még csak álltalánosságban sem lettem megszólítva.
Ezt az egészet nem kellett volna Neked forszírozni, hiszen Te magad is mondtad, hogy Te is úgy vagy azzal, hogy nem tudsz mindenkinek írni, és ezt ha visszanézed a leveleidet akkor meg is tapasztalhatod, hogy bizony így is van, koránt sem törekedtél arra, hogy mindenkihez címezz egy pár szót. Én ezt egy pár hete személyesen is meg is tapasztaltam, mégsem csináltam belőle problémát, hiszen sokan vagyunk itt, ez nem is elvárható. De nem értem, hogy akkor ez fordítva Neked miért esik rosszul?!?!?!?!?!
Nem akarlak megbántani, és azt is aláírom, hogy most érzékenyebb is vagy, betudom ennek, de a feszültséget nagyon nehezen viselem.
Remélem azért nincs harag, és innentől tiszta lappal folytatjuk