A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Évi!
Drága,már neked is küldtem egy adagot!

Angie!
Örülök,hogy benéztél!És remélem ha majd kicsit utoléred magad a sok tennivalokban akkor visszatérsz hozzánk!
Ha már itt lesztek kint akkor egy talit összehozunk feltétlenül!

Norwell!
Akkor neked már csak NST van.Nem?!
Hú!De jo neked!

KépKépKépKép
aniko24

Évi!
Az jó lenne :lol:

Norwell!
Hát igen, nagyon megy az idő, pedig emlékszem arra, amikor bejelnettetd, hogy pozitív lett a teszted.
De tényleg így rohan az idő, hogy észbe sem kaphatunk?

N

Kép
narco

Szisz!
Biztos, hogy az én rókámat szeretnéd?
Igen vörös!!!! :lol:

N

Kép
narco

Narco!
Attól félek, igen... :D De tudod: mi nem öregszünk meg, csak a gyerekek nőnek majd fel... :D Már Te is a 10. hétben jársz, szinte hihetetlen!!!

Anikó!
Jövő hét szerdán még egyszer doki (az utolsó hónapban kéthetente mentem hozzá, merthogy ez a protokoll-na ja, csak a buxám nem örült neki... :twisted: ). Aztán a 37. héttől NST. Épp mondtam apának tegnap, hogy azt sem bánnám, ha úgy lenne, mint a barátnőmnél: ő mindössze egyszer ment NST-re, következő héten meg megszületett a kisfia! :) Mit főztél nekünk? :D

Évi77!
Para-érzés... :D De azért még elég távolinak tűnik. Ezer puszi Minicsaj hurkás lábaira!!!

Dudduka!
Mizújs Veletek? Hogy vannak a csajok? :)

Szisz!
Nálunk is ez van, ha apa elfoglalja a gépet, akkor nekem esélyem sincs... :D De most nincs itthon, látszik is! :D Émelygés???? Hmmmmmmmm......................

No, megérkezett a menetrendszerinti fél hármas csuklás... Egy nap legalább egyszer biztosan csuklik a drága, szegényt ilyenkor úgy sajnálom... Persze neki biztosan nem annyira rossz, de azért mégis...

Norwell+Kende baba
norwell

Anikó
Igyekszem majd felrakni, csak le kell kicsinyitenem a
képeket. Az még szép bűvészmutatvány lesz a
részemről :)

Évi
Nem tudom... :oops:
Csak lehet, hogy ez még korai... vagy nem??? :roll:
Jajj, amúgy is reménykedem ebben a hónapban,
de így most még jobban. :oops:

Nárcisz
Azért én egyáltalán nem bánnám azt a rókakomát, ha tudnám,
hogy kisbabám lesz! :)

Norwell
Hát igen, az én párom sincs most itthon.
Persze amig volt laptopom, ez nem így volt, mert akkor
tudtunk egyszerre netezni.
Jajj, nagyon édi lehet, ahogy Kende baba csuklik.
Alig várom, hogy nekem is ilyn élményeim legyenek!

Szisz'
szisszka

Anikó!
Húha, Te ilyen komoly dolgokat tudsz főzni, mint a töltött csirke. Azt hiszem most nagyon szégyellhetem magam, mert nekem csak a hús nélküli ételek mennek, pedig szeretem a húst.

Angie!
De jó, hogy benéztél :D , Te is hiányzol ám nekünk :D , de teljesen igazad van, kösd csak le a figyelmedet, az itteni tapasztalat szerint ez a babásodás titka :D

Mennem kell, mert közben még a könyvelő is hívott, hogy be kéne nézzek hozzá. Utána pedig mozi :D
Úgyhogy kellemes estét Mindenkinek :D

dido
dido

Sziszka!

Mennek ám a drukkok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

dido
dido

Kedves lányok!

Egyikőtök sem bántott meg, illetve most nincs jelen!
Mindegy hagyjuk, azért ezt a képet még elküldöm. Kép

Kép
bea27

Bea :)

Milyen cuki a babád a képen! Hogy kivehetők már a kis kezei is! :lol:

De ugye nem én voltam??? :roll:

Kati
Vendég

Lányok, most csak egy gyors kérdés erejéig futottam be, sajnos visszaolvasni sem tudtam, péntekre le kell adnom a kijavított éretségit meg a szóbeli tételeket.

Tehát: Ma reggel óta nagyon fáj a hasam, szerintem a jobb petefészkem. Ma van a 19. cn. Hétfőn du. voltam dokinál, nincs cisztám. Szerintetek ez mi lehet??? Másnak nem is mondtam, csak Nektek, dokihoz nem akarok menni már megint. Tudtok valami gyógymódot?? Vagy Cataflan???
Most annyira elegem van mindenből, az eső is egész nap esik, és most megint nem vagyok kibékülve magammal.

Este visszjövök, ha tudtok valami jó gyógymódot hülye, idegesítő, kétségbeejtő, kiakasztó, minden reményt elfojtó...stb hasfájás ellen, akkor írjátok meg, legyetek szívesek!!! :cry: :cry: :cry:

Rolly
rolly

Nekem akkor fájtak ( szúrtak) csak a petefészkeim, amikor már a hasamban lakott valaki! :)

Szerintem ha kibírod, ne vegyél be semmit. Ez az én véleményem. Amúgy is nagyon ritkán veszek be bármit is. :lol:

Kati és Petra
Vendég

Most már a nevem is beraktam az aláírásba. :lol:

Igy nem kell mindig odaírni. Tök jópofa dolog.
Vendég

Éva!
Biztosan nagy buli lehet válogatni az édi babacuccok közül. :)
Nekünk még csak 1 dolgot sikerült kiválasztani, a babakocsit, de ez is 240 ezer lesz. :!: :shock:

Szisz!
Ha a duplát elfogadod, akkor szívesen!! :lol:

Dido!
Mit néztek?
Tényleg, tök jó lenne moziba menni!

Bea!
Tök aranyos! :)
De a vonalzódon miért 12 hét van? Azt mondtad, hogy még 9-10 hetes vagy nem?

Rolly!
Ha babatervezőben vagy, akkor légyszi ne vegyél be semmit. Lehet tüszőrepi, mert én azt mindig éreztem, kivéve az utolsót. Másrészt minél kevesebb gyógyszer veszel be, annál egészségesebben élsz most. Szurkolok, hogy minden rendben legyen.
Nekem be szokott jönni apa haspuszilgatása. :lol:

Kati!
Már te is betöltötted a 30.hete, ez nagyon szupi.
De jó! :)

N

Kép
narco

Juca, Kofa!

Nagyon-nagyon édes Kinga baba, és micsoda vadító haja van!!! Szép, formás baba, hamarosan szükségetek lesz arra a bizonyos vadászpuskára :D Szép munka volt :D :D :D

Éva!

Köszi szépen a képeket!

Rolly!

Mit mondott a doki? Megrepedt már az a tüsző? Ha nem, és attól fáj a petefészked, hogy feszíti a tüsző, akkor guggolj sokat, attól megreped, este akcióhegyek, két hét múlva zebrás teszt, nyolc hónap múlva szülés :D Na, okés?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dido
Köszi a drukkot :) Aranyos vagy!
Husis kajcsik- kezd az egyszerűbbekkel, és bele
lehet jönni :)
Nem tudom, én legkönnyebben a husis kajákat készítem el.

Bea
Nagyon aranyos a babád! :)

Nárcisz :)
Simán! Jöhet a dupla! :)
Köszi :)

Rolly
A lányoknak igaza lehet... Lehet hogy tüszőrepi.
Bár nekem a tüszőrepi és a menzi között szokott szurkálni
a hasam, de mondjuk azért nem annyira, hogy gyógyszert kelljen
bevennem...

Szisz
szisszka

Dido!
Nem kell hogy szégyeld magad ilyen dolgok miatt!
Nálunk érdekes felállás volt a családunkban,mivel apukám főzött mindig.És én ott álltam mellette és mindig tanitott!Azért is mert imádtam őt és mert istenien főzött!De szép lassan mindenbe bele lehet jönni!Amiota apukám nincs :cry: azota nagysegitség nekem a szakácskönyv!És nem szégyenlem sokszor elő is veszem!
De mindenbe bátran belevágok!Ha nem sikerül elsőre akkor nekiugrom mégegyszer!

Bea!
Annyira édes a babád!Én már kerestem a másik topikba a képet de nem találtam!

Szisszka!
Én is szoritok ezerrel :!: :!: :!: :!: :!:

Narco!
Én is átvállalnám a dubla rokákat! :lol: :lol:

Rolly!
Lehet hogy egy brutál tüsződ nőtt ami meg akar repedni és az nyomhatja a petefészket!Nekem mivel stimulálva vagyok igy mindig borzaszto fájdalmas a tüszőrepedés körüli időszak!Azt mondta az orvosom,na akkor kell együtt lenni amikor a legjobban fáj!Ezt mondjuk könnyű mondani!

Norwell!
Tojásos nokedli,töltött csirke,petrezselymes ujburgonya!
Küldtem már neked is egy adagot!
Remélem izleni fog Kendebabának?!

Évi79!
Nagyon jo már a vásárlásos fázis!
Innentől már nem csak elméletben készül az ember a babájára!
Ezzel olyan kézzelfoghatová válik az egész!
Szivesen megnézném mit vettetek ha feltudod majd rakni!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Nagyon szerethetted az apukádat. Az enyém is hamar meghalt, :( már el sem hiszem, hogy 5 éve halott. És még mindig nagyon-nagyon fáj. Még mindig nem tudtam túltenni magamat rajta.
Sajnálom, hogy neke dis át kellett ezt ilyen hamar élni.
:(
N

Kép
narco

Egyikőtök sem az !!Legalábbis a jelenlevők között!!!NYUGI!!!
Örülök,hogy tetszett a babám!!
Narco!!Azért,mert nem félidőben fogant,és ezt dobta ki az utolsó mensimre ez a szalag!!Pontosan már az áprilisi mensim előtt fogant egy-két napal.Igy a teszt is csak jó későn mutatta ki!!Olyan édes volt,amikor "integetett",és a fejével,meg bólogatott!!Köszönöm a gratulációkat!!Puszi mindenkinek!!:)

Kép
bea27

Bea!
Hát én mindjárt sírok, nagyon meghatódtam!
De ezt most komolyan.

N

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Ismét itt vagyok. Kint ugyan elég rossz az idő, de azért remélem ,h. mindenkinek szép napja van.
Tegnap óta jó sokat írtatok, de végre visszaolvatam és jegyzeteltem is. :)
Tegnap eltüntem,mert haza jött egész korán a párom, és egy kicsit összebújtunk, filmet néztünk.Nem tudom,h. más férfira, párjaitokra milyen hatással volt,h. megtudták a gyermeküket hordjátok a szívetek alatt :) , de az én párom megváltozott... :lol: Persze jó értelemben, nem engedi,h. emeljek, állandóan felhív, ő akar mosogatni, főzni:) és most amikor beteg voltam,hát azt hittem belehal az aggódásba. Szóval annyira örülök,mert ugye most lesz augusztusban az esküvőnk és újra annyira szeretjük egymást. :lol: (mert én azért úgy gondolom, legalábbis a mi kapcsolatunkra igaz,h. mindíg vannak völgyek, és hegyek) Na akkor be is fejezem a filozofálgatást..:)és kezdem a személyeskedést..:)

Eszter!
Gyönyörű szépek ám a gyerekeid.Nagyon sok Boldog Névnapot kívánok!

Bogi!
Sok sikert a vizsgáidhoz és vigyázz magatokra!

Dido!
Örülö,h. mostmár neked is van kis vonalzód.:) És érezzétek jól magatokat este!

Mátra!
Hogy érzed magad? Fáj még a pocid? Örülök,h. este már a pároddal (:)) lehetsz. Tökéletesen megcsináltad a táblát, nagyon szépen köszönöm. Kép

Nárcisz!
Örülök,h. ennyire elemedben vagy. Miközben írok nekted a te albumodat nézegetem.:) Nagyon szép voltál, vagy.És a csokrod.:) Tudod,most teljesen rá vagyok kattanva az esküvős dolgora.Nekem is barackszínű rózsacsokrom lesz ám.:)
Egyébként már egész jól vagyok, nincs lázam, émelygek, nincs étvágyam, de ezt betudom Bubikának.:)Nagyon tetszettek a képek és a gyerekszáj...ha van akkor még küldj, felvidítja a napunkat.:) A tortáitok!!!! Elképesztőek!!:lol: Nárcisz! Én megnéztem a cicád, és majdnem belebújtam a monitorba.Hát ez egy csodaszép, gyönyörű kis angyal.Tündéri!!:) Nekem egy homokszínű bicolor perzsám van.Dobok róla egy képet ha nem baj.:wink:

Zsúka!
Remélem sikerült azért tegnap óta beszélned a főnököddel,h. vezessék be a munkahelyeken a kötelező babanetet. :lol: Ja most csak halkan jegyzem meg,h. nekünk lassan 4 éve van meg a cicánk, és egyfolytában ölegetem, puszilgatom és velünk alszik stb. Bár most kicsit lejjebb adtam, de elvileg jövő hét közepén kész lesz a toxoplazma vizsgálatom eredménye, és ha védett vagyok, amit nagyon remélem, újra úgy magamhoz szorítom majd...:)

Tjuca!
Gyönyörű szép kislány Kingácska.És a haja...:)

Angie!
Dejó,h. benéztél! Kérlek gyere amikor csak tudsz, és ne felejts el mindet, mert nekünk (nekem) nagyon hiányzol ám!:)

Nomi!
Nehogy valami bajod essen, szerintem nem kellene most hajolgatnod, főleg nem a hőségben.Bár ma meg esik..ki érti ezt az időt.
Már nagyon várom az 1-jét, csak egy valamit nem értek.Azt mondtad, ha jól emlékszem,h. gyereknapon szeretnéd a tesztet megcsinálni.És az május 28. Miért is várjuk meg az elsejét?? :lol: Egyébként tényleg ne haragudj rám,h. mindíg erről kérdezgetlek, de már tényleg annyir kíváncsi vagyok:) és hát már 9 napja késik a mensid.Ez már bőven túl van azon az időn,h. korán csinálj tesztet.Ha babás vagy, akkor most is az vagy már? És amúgy vannak "tüneteid"? Ne haragudj rám, én szeretlek és szeretném ha tényleg babás lennél!! :lol: Gyönyörű a katica amit küldtél nekünk!

Anita!
Örülök,h. itt vagy, akármiislegyenafelhasználóneved.:):)
Megnéztem a képeiteket, és csodaszép helyen laktok, és nagyon szépek voltatok az esküvőn is. És mielőbbi pocakosodást kívánok neked. Én amúgy figyeltem a nyákom, meg a hőm is vezettem a www.fertilityfriend.com oldalon. És hát én azt vettem észre,h. egyre kevesebb lett és az is olyan nagyon áttetsző-fehér. Na ezt jól leírtam.:) Remélem értetted.:oops:

Niki!
Mikor kell először elmenni a védőnőhöz? És ott mi történik?

Bea!
Sajnálom amit írtál, de én szeretném ha jönnél még közénk. Engem ugyanis te inspiráltál, arra,h. írjak a fórumba. Amikor ugyanis írtad,h. zebrás vagy, és itt mindenki veled örült, úgy gondoltam,h. nekem is itt a helyem.
Egyébként gyönyörű a babád! Gratulálok! Kép

Szisszka!
Azért remélem,h. pihensz is a sok munka mellett! És azt is,h. azért émelyegsz,mert babs lettél.Ez olyan édes kín.:)

Lassan befejezem,mert megint novellát írtam.:)

Norwell!
Örülök,h. most tiéd a gép! Elmúlt Kende baba csuklása??

Puszi!
Kép

Pupy Kép
Elnézést minden nem cicabaráttól,h. a cicám képeivel fárasztalak titeket.:) Ez a kép január végén készült mikor ideköltöztünk!
Vendég

Sziasztok!

Egy rövid ideig nem voltam Veletek és mennyit írtatok.

Norwell!

Megbeszéltem a főnökömmel, hogy UH után már nem jönnék vissza erre mit mondott nekem, vissza kell jönni, a többiek meg haza mehettek. :cry:
Azért se dolgozok, hanem inkább irogatok.

Bea!

Sajnálom, hogy így érzel. Bevallom nem is igazán értem. A képért meg megesz a sárga irigység. :lol: A rókát vállalom.

Nárcisz!

Nem válaszoltál nekem. :cry:

Anikó!

Látom a főzés témával egy kicsit megindítottam a nyálelválasztását a többeknek. Várom azt a töltött csirkét vacsira. :lol:

Rolly!

Szerintem is ha bírod inkább ne vegyél be gyógyszert. Én minden hónapba megérzem a tüszőrepedést és szenvedek, és reménykedek, hogy majd most.

Szisz, Nomi!

Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi akinek nem írtam, de most már lépek haza.

Puszillak Benneteket!
zsúka

Pupy!
Örülök, hogy jól vagy, ez végre megnyugtatott!
A cicád nagyon szép. Sajnos még belegondolni is szürnyű, hogy mi megválunk a miénktől. Már mondogatom neki, de ő csak dorombol az ölemben. A fene egye meg...!!!! :(

Ha bármilyen kérdésed van esküvős dolgokból, akkor akár ide, akár a privátomban nyugodtan írj. Én annak idején 8 hónapig minden tanácsot elolvastam, hogy hogyan kell csinálni. Mindenkinek minden fényképét átnéztem, még idegenekét is, hogy mi az, ami illik, és mi nem.
Pl az egyik amit útáltam az volt, hogy minden menyasszonynak egy picit rövidebbre szabták a szoknyáját, így a templom előtti képen mindegyiknek látszott a cipője. Szerintem ez borzalmas.Na ezt el akartam kerülni, és sikerült egy olyan butikot találnom, ahol figyeltek erre.

Szóval bármi kellen, akkor csak szólj.
:)
N

Kép
narco

Anikó!

Megtennéd,h. nekem is küldesz egy kis nokedlit és csirkét?:)
Én is imádok főzni, bár ez most nem olyan egyszerű,mert sajnos a szagoktól felkavarodik a gyomrom. Sőt sütni is nagyon szeretek.:)
A multkori lecsód is nagyon fini volt ám!:)
Vendég

Zsúka!
Bocsi, csak elért a szenilitás!

Szóval én nem nagyon mondogattam eddig Kálmánnak, mert ugye volt októberben az a szomorú dolgunk, és azt sem mondtuk el senkinek. Most azért már tudják a srácok, és nagyon aranyosak. Mindig megkérdezik, hogy hogyan vagyunk, és látom rajtuk, hoyg zavarban vannak, hogy mit kérdezzenek. :lol:

N

Kép
narco

Nárcisz!

Egy tündér vagy! Nagyon ksözönön, és ha bármit gondom lesz szólok! Én mivel elég pici vagyok, ezért a ruhám pint jó lesz, még a magas sarkú cipővel is majdnem leér a földre. Ezért jó 164 cm.:) Viszont akkor lenne is egy kérdésem, kettő:) Hol érdemes nekem cipőt és a páromnak öltönyt nézni??

Puszi!
Pupy
Vendég

Pupy!
Bocsi, de nem ilyenekre gondoltam.
Mi vidéken szerveztünk mindent. A ruhám is Kassáról jött.
Mi szabóságban voltunk öltönyt vásárolni, mert más méret kellett a nadrágból, és más a felsőből.

Viszont rövidújjú inget vegyetek vagy 3-at, mindegyiket össze fogja izzadni, had cserélje le időnként. Mi vettünk mellényt is a lagzira, így könnyebb volt neki.

Ilyenekben tudok segíteni.

N

Kép
narco

Oké köszönöm.:) Nekünk is vidéken, Nyíregyházán lesz az esküvőnk. De muszáj itt megvenni a ruhákat. Kivéve az én menyasszonyi ruhámat,mert azt már sikerült otthon Nyíregyházán lefoglalni.
Oké 3 ing.:) Bár szerencsére este lesz 7-től a szertartás is,remélem akkor már elviselhetőbb az idő.
Akkor majd bombázlak a kérdéseimmel!:)
Vendég

Sziasztok!

Próbáltam gyors visszaolvasni, de jegyzetelni mellette persze már nincs időm, mert Kristóf bármelyik percben ébredezhet. Szóval csak így emlékezetből...

Mátra :) Ironram :) Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!! :lol:

Évi77 :) Dóri nagyon kis cukifalat :lol: Én sem venném el tőle a hüvelyk ujját :wink: Kristóf viszont még nem találta meg a hüvelyk ujját, csak a kézfejét cuppogja, esetleg a hüvelyk és a mutató ujját próbálja egyszerre a szájába tömni :lol:

Anikó :) Nagyon ügyi szakács lehetsz! :)

Szisszka :) Nomi :) Nagyon drukkolok nektek, hogy ez a hónap AZ a hónap leszel.

Bea :) Nagyon ari a kisbabád :) Mindig elámulok, hogy még nincs 3 cm, de már vannak kis kezei, lábai, mozog - tényleg egy csoda :lol:

Lányok, Jucáék Kingájáról nem tudnátok ide is feltenni képet? :?:

Nekünk a tegnapi napunk szörnyű volt. :( Kristóf egész nap kb. 2-szer 10 percet aludt, nyűglődött egész nap, semmi sem volt jó, a végén már én is kiborultam :( Estére meg úgy elfáradt, hogy már a fáradtságtól üvöltött :( Viszont éjszaka csak 4-kor ébredt először (9-kor aludt el és 1-2 körül szokott először ébredni) és tulajdonképpen 10:30-kor kelt fel "normálisan". Nem tudom, hogy a nagy meleg viselte-e meg ennyire, vagy ezt a mai frontot érezte? :roll:
Azt szerintem még nem is írtam, hogy hétfő este mértük meg és már 6100g a nagyfiú :lol:

Puszi mindenkinek és bocs attól, akit kihagytam...

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok, Lanyok!

Kati! Jobboldalt a vakbel is fajhat:) ez csak egy tipp :wink:

Bea, remelem nem en vagyok a gonosztevo, eleg ritkan irok, es akkor is mire vegigolvasom egy nap termeset, nem emlekszem mindenkire, aki irt nekem, es valoszinu ezert nem is valaszolok:) Ha neven nevezzuk a problemat, konnyebben meg lehet oldani:) A picurkad nagyon helyes, kivanom, hogy nojjon nagyra-nagyra!

Aniko, Pupy, Evi, Mindenki! Jol esik, ha kerdezoskodtok felolem:) A tuneteim eddig: enyhe gorcsocskek a petefeszkeim kornyeken, a melleim kicsit duzzadtak, foleg reggel erzem. Es sokat eszem...de nem vagyok faradt, sot, tele vagyok energiaval! A rokacska mikortol kellene meglatogasson, ha terhes lennek?
Ja, gyomlalni azert kell nekem, mert nincs mas ki csinalja:) de nem erzem ugy, hogy nagyon farasztana, csak nagy a meleg, itt szombat ota nem esett az eso:(

Annyit gyozkodtetek, hogy teszteljek, hogy talan megis megcsinalom hamarosan. A dokimmal minden esetre egyeztettem egy idopontot jun. 5-re, addig mindenkeppen kideritem, hogy mi is van. Remelem nem valami ciszta(annyit beszeltetek itt a forumon rola:( ), vagy ilyesmi, mert akkor nagyon szomoru leszek! Nekem nem volt soha semmi bajom, meg fel sem faztam...

Na, megyek, mert mar var Anyoska, hogy menjunk a kertbe:)
Puszi MINDENKINEK!!!Remelem este meg be tudok nezni, szep delutant!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Timika!

Írtam neked privát üzenetet, ilyet még úgyse csináltam. Remélem megkapod!
Tényleg, azt honnan lehet tudni, hogy valakinek privát üzenete érkezett? Ti próbáltátok már? Csak én vagyok ilyen kis bénabéla???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nomibogár!!:)NEM!!!!!!!!

Kép
bea27

Narco!
Nagyon nagyon szerettem.Én olyan igazi apás kiscsaj voltam!
Nekem két éve halt meg szegény rákban,egy honap alatt elvitte!Nagyon felfogni sem volt időnk!De rendszeresen járok hozzá a temetőbe mert ugy érzem ez kell a szivemnek és a lelkemnek!Csak kicsit messze van,Ózdon!
Küldtem neked is a hamit!

Bea!
Én is tuti igy éreztem volna talán még el is bőgöm magam!
Örülök,hogy nem mi bántottunk meg!

Pupy!
Gyönyörű a cicád! Kép Neked is ment egy adag kajcsi!Jo sokat főztem! Kép Ja,és azt akartam még irni,hogy nekem is volt tavaly szeptemberben toxoplazma vizsgálatom mert az akkori inszemhez kérte a doki!És mivel világ életembe volt macskám nem is volt kérdéses számomra hogy tul estem e rajta!Csak akkor esett le az állam amikor megkaptam az eredményt mert negativ lett!Még nem estem át rajta!És most is van két cicám!Biztos ovatosabb leszek ha mégegyszer terhes leszek de ennél többet nem tudok tenni sajnos!Odaadni nem akarom senkinek őket!Ők is a gyerekeim! :lol:

Zsúka!
Végül meg lett a cicád?

Mátra!
Szép estét a szerelmeddel! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Timika!

Itt van 2 kép Kingácskáról!:) Kép Kép

Pupy
Vendég

Kinga!
:lol:

N

Kép
narco

Sziasztok!

Anikó!
Köszi a kaját, nagyon finom volt, Kendének is nagyon tetszett! :D

Nomika!
KÖNYÖRGÖM, TESZTELJ A HÉTEN!!!! Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de ezek annnnnnnnnnnyira tipikusan babás jelek, hogy a könyvek is írják!!! :D Egyébként a róka nem biztos, hogy meglátogat, engem elkerült teljesen, egyszer sem hánytam a terhesség alatt (no, csak el ne kiabáljam, még van négy hetem... :D )

Timika!
Gyönyörű nagy már Kristóf baba!!! Kép??? :)

Zsúka!
Nem akarok csúnyát mondani, de hogy Neked milyen szemét főnököd van!!! Döbbenet.... :shock:

Rolly!
Szerintem esélyes vagy a tüszőrepire. Próbálj meg pihizni, ha nagyon fáj, esetleg egy forró fürdő segíthet.

Anikó!
Én mintha úgy emlékeznék, hogy toxoplazma ellen van oltás... de lehet, hogy hülyeséget írtam... :D

Pupy!
Igen, elmúlt a csuklás, általában olyan 5-10 percig csuklik, aztán abbahagyja. Most éppen valamelyik hegyesebb részét próbálja meg kidugni a köldököm mellett, nem szóltam neki, hogy ott nem fog menni, nem akarom letörni a lelkesedést... :D :D :D

Jaj, annnnnyira szép kislány ez a Kinga baba!!!!

Jók legyetek, pusszancs mindenkinek!

Norwell+Kende baba
norwell

Bea!!!!!!
Nagyon-nagyon édes a kicsi babád ezen a képen!!!!! Miből lesz a cserebogár, igaz? :) Én is nagyon meghatódtam, amikor Kende baba először integetett nekünk... :D

Norwell+Kende baba
norwell

Kedves Bea!

Feltételezem, hogy én lehetek a szóbanforgó gonosz, aki megpróbál elűzni téged, hiszen már nem sokmindenki maradt a tarsolyodban.
De hidd el, hogy ha amit érzel, azt én okoztam, akkor az nem volt szándékos. Nyogodtan olvass csak vissza, hogy milyen sokat érdeklődtem irántad, minden nap kérdeztem, hogy mi van velek, mindig átmentem a másik fórumba, ha nem jelentkeztél, hogy tudsze-e már valamit, teszteltél-e, stb. Nagyon rosszul érezném magam, ha miattam akarnál most innen elmenekülni, hiszen itt mindenki nagyon aranyos, és odafigyel a másikra.
Ha megnézed Mátra listáját, amit összeírt a topiktalira, akkor majdnem 50-en vagyunk. Ennyi emberre nem lehet kivétel nélkül odafigyelni. Ez is olyan, mint a barátság, vannak olyanok, akiknek hasonlóak a problémáik, és az természetes, hogy ők többet tudnak egymásnak mesélni.
Kérlek, ha miattam van, ne menj el. Én úgy örülök, hogy lebabásodtál, és hogy ilyen szépen növekszik a babóka a pocidban. Csak ne aggódj fölöslegesen, mert minden rendben lesz. Lassan túl vagy a kritikus első trimeszteren.
Ha mégis én voltam, akkor bocsánatot kérek (úgy érzem, én voltam)! Remélem, meg tudsz bocsájtani, és nem fogsz nehesztelni rám.

Puszi,
Vendég

Norwell!
Örülök,hogy izlett!
Mond meg Kendebabának,hogy nagyon igyekeztem hogy neki is finom legyen!

Timika!
Hu,de szép nagyfiu már Kristof!
Egy kis hurkás képet nem kaphatnánk?Mert ilyen sulynál már feltételezem,hogy van!

Angie!
Szerintem(bocsánat,hogy beleszolok)nem veled van gondja Beának!

Bea!
Most már tényleg ne aggodj mert minden rendben lesz!

Lányok!
Én mindig elcsodálkozom milyen gyönyörű kislány a kis Kinga!
De nincs mit csodálkozni a mamája sem piskota!

Nomi!
Én nem akarlak sürgetni! :lol:
DE TESZTELJ MÁR!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, mert olvasok ám néha :o

Bea :)
Neked szeretnék most írni. Tényleg sokan vagyunk ebbena a topicban így szerintem is teljesen természetes, hogy nem mindenkire és egyforma súllyal vagyunk képesek odafigyelni. Amikor én idejöttem kb. 1 éve :!: , akkor még könnyebb volt szinte mindenkire odafigyelni. Most meg már ugye vannak a "régiek", ahogy Te is hívod, akikkel még úgy-ahogy tudom pl. követni, hogy mi van, és vannak az "újak", akiket pedig nem mindig tudok mihez-kihez kötni, így nehezebb követni is a történéseket. De pont ezért vannak pl. a talik, hogy mindig ismerjük személyesen is egymást, így pedig már a kölcsönös szimpátia után sokkal egyszerűbb egymás sorsát átélni és odafigyelni mindenre. Kérlek szépen, emiatt ne akadj ki! Ez totál természetes. Mint ahogy én sem tudok mindig mindenkire figyelni (ezért remélem, nem haragszik meg rám senki), de ez az élet. Nem szerethet és ismerhet mindenki mindenkit egyformán.
Szóval egy a lényeg: amíg van ember, aki szívesen lát itt Téged, addig gyere, mert tényleg nagyon aranyos lányok vannak itt, és ez mindennél többet segít mindenkor, én ezt átéltem saját példámon. Márpedig igenis van ember, aki szívesen lát Téged, lásd a fenti hozzászólásokat (is)!!

Egy a lényeg (bocsi a szóf..ért): várunk szeretettel (és persze a talira is!!!! :oops:

Pussz

KépKép
unique

Évi77 :) Megkaptam a privát üzit, köszi szépen! Sajnálom, hogy Dóri cica meg ma nyűgösködik - ha olyan napotok van, mint nekünk volt tegnap, akkor elhiszem, hogy kivagy :(

Pupy :) Köszi szépen a képeket! :D

Norwell :) Anikó :) Töltöttem fel új képeket a digitális fényképezőről, ha lesz időm holnap, teszek fel majd ide is képeket :D Hurkák vannak ám, de szerintem nem kövér baba :)

Nomi :) Szerintem is tesztelj! :) A hányás nem mindenkinél van, én egyszer sem hánytam, sőt: állandóan azon aggódtam, hogy SEMMI tünetem sem volt (a menzi elmaradása mellett :))

Na megyünk kicsit sétálni.

Pusszantás

KépKép

KépKép
timika

Halihó mindenkinek! néha még én is vagyok ám. Velem minden ok.
pancsi20

Nomi!

Én még nem tudom megmondani,h. mikor kell jelentkeznie a hányásnak, pedig 6 hetes és 5 napos vagyok! :lol:
Ezt állítólag a baba is válogatja. Azt tartja a mondás,h. a fiús anyukák nem vagy csak keveset vannak rosszul. Anyósom is azt mondta,h. a párom 2 nővérével végig hányta a terhességet, de a párommal semmi baja nem volt. Még én sem hánytam eddig (bár ami késik..:)) csak néha émelygek kicsit. De látod Timi és Norwell is azt mondja,h. ők sem voltak ilyen téren rosszul.
Tehát az,h. nincs hányingered nem jelenti,h. nem vagy babás. Viszont ha babás vagy, akkor már ma is az vagy, úgyanúgy ahogy az leszel még 8 hónapig.:) Viszont (már leírom, ha kigondoltam) ha mégse lennél az, akkor szerintem sokkal nagyobb gond,h. késik már 9 napja!! a mensid!
De persze még mindíg azt csinálsz Drága,amit te szeretnél! Én teljes mértékig megértelek,h. miért vársz. Nekem is azt mondták a barátaim,h. már másnap teszteljek, sőt van aki már a 28. napon tesztel.És már az is lehet pozitív. Attól féltelek,h. minél tovább húzod és persze tudatalatt bizti már beleélted magad, szóval ha mégsem vagy babás, akkor csak mégrosszabb,h. miért vártál ennyit.
DE!!!! Ahogy a lányok is írták én is hasonló véleményen vagyok, és szerintem is ott van egy kis élet a szíved alatt!!

Norwell!
Örülök,h. Kende baba már nem csuklik. A párod nem fotózta még le ezeket a "kitüremkedéseket"?:)

Anikó!
Én most egy picit megilyedtem ettől a toxplazma dologtól.Mert mi van ha én mégsem kaptam el?? Én nem tudom odaadni még! a cicám! Nekem ő a gyerekm!Imádom!Én bele is halnék!Amikor műtötték tavaly , bment a fürdőbe és lefeküdt a konvektor elé, és egész éjjel ott feküdt én pedig mellette és sírtam,mert annyira féltem,h. elveszítjük.:( Najó, abbahagyom, nem vagyok negatív, nem vagyok negatív:)

Angie!
Még mindíg örülök,h. benéztél!:)

Unique!
Neked is!:) Laura jól van?

Most nézegetek a neten menyasszonyi csokrokat.Izgi!:) (Néha olyan gyereknek érzem még magam:))

Pupy :oops:
Vendég

Timika!
Isten őrizz hogy kövérségre gondoljak!Félre értettél!(elnézést ha félreérthető lettem volna)
Én kizárolag a formás hurkákat látnám,de nagyon!

Pancsi!
Hogy vagy?

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
Nem akartalak megilyeszteni!
Szerintem a higiéniával minden kiküszöbölhető és ne te takaritsd a macskaalmot!Már nekem is van felállitott stratégiám ha esetleg a pocakomba költözne valaki!De semmi esetre sem válnék meg tőlük!Az egyik cicámat menhelyről hoztam!Sokat bántották és én vagyok az egyetlen biztos pont az életében!Azzal hogy magamhoz vettem és a bizalmába férkőztem igen is felelős vagyok érte és mindent megteszek hogy ne kelljen mégegyszer csalodnia az emberekbe!
Nem itélem el azt akinek szükséges okokbol kell megvállnia a cicáitol mert mi kertesházban lakunk és van egy pár megoldása a dolgoknak!De erre sajnos nincs mindenkinek lehetősége!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Mielőtt kedvenc munkámba (vasalás) bele vettem magam, :lol: írok egy pár sort.

Anikó!

Cica megérkezett tegnap este, nagyon boldog voltam, meg is pusziltam, de lehet, hogy nem kellett volna. Hogy maradjunk a témánál, mi lesz a holnapi menü? :lol: 12.00-kor nyitom az ablakot.

Pupy!

Nagy cicabarátra leltem Benned azt hiszem. :) Gyönyörűséges.

Norwell!

Nem vészes a főnök, tulajdonképpen kedvelem és jól kijövünk, csak néha vannak ilyen húzásai, amit nem tudok hova rakni. Na mindegy ez van, csak rosszabb ne legyen. Kende baba és Kendemami hogy van?

Angie!

Örülök, hogy nem tudsz elszakadni tőlünk. Várom a következő bejelentkezésed. Ugyis tudom, hogy itt vagy. :lol:

Mátra!

Nagyon jó Neked ma este, összebújtok a pároddal szeretgetitek egymást. Lehet, hogy nem is megyek most vasalni? :lol:

Nárcisz!

Azt kérdeztem, hogy a toxoplazmozisnál mi a helyzet, ha eredmény negatív ill. pozítiv és, hogy táppénzen vagy-e?
Ne haragudj, de nem tudom, hogy mi történt októberben, de majd visszaolvasok.

Puszi
zsúka

Anikó!

Nem ilyesztettél meg.:) Ezzel a dologgal számolni kell, hisz cicát tartunk 4 éve. A macskaalmot egész pici korától a párom takarítja, tehát ezzel nincs gond.
A higiéniára pedig megpróbálok odafigyelni nagyon. Sajnos mi nem kertes, hanem panel lakásban lakunk, ezért ha Bubika megszületik, el kell gondolkodnunk Simbán (így hívják). Mert hosszú a szőre és nagyon hullik, hiába fésüljük (egyébként nagyon nem szereti). De addig még sok víz lefolyik a Dunán.:)

Puszi!
Pupy
Vendég

Halihó!

Apa elment fürcsizni, úgyhogy gyorsan lecsaptam a gépre... :twisted:

Pancsiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
De jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!! Kicsit bővebben??? :D

Pupy!
Az a baj, hogy sajna nincs digigépünk... :cry: Beterveztük, hogy Kende baba születése előtt ha törik, ha szakad, mindenképp beszerzünk egyet, de a folyószámlámat elnézve valszeg most nem fog jutni rá... :? Evvan... No, de sógornőméknek van, úgyhogy fogok ám képeket feltenni a csöppről majd! :)
Jaj, de jó Neked!!! Én úúúúúúúúúúúúúúúúgy imádtam az esküvői előkészületeket!!!! Meg egyáltalán az egészet nagyon-nagyon élveztem!!!! :D

Nomi!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timici!
Nem is kövér, hanem olyan "jajmindjártmegzabálom"-hurkák vannak rajta, igaz??? :D

Norwell+Kende baba
norwell

Zsúka!
Aranyos vagy, köszi, jól vagyunk. Már erőteljesen számolok vissza, alig várom, hogy ez a csöppség kibújjon! :D Ennek ellenére még a kórházi pakkomból pár cucc hiányzik, ami nem azt jelenti, hogy nem készülök, csak valami miatt annyira távolinak érzem még a szülést, hogy csak na... Eszembe jut, hogy tavaly ilyenkor az államvizsgámra készültem, és akkor már számoltam vissza, hogy már csak ennyi, te jó ég, de most ugye nem tudom konkrétan, hogy mikor kell teljesítenem, szerintem ezért nem parázok... :D Bezzeg, ha azt mondanák, hogy mondjuk két hét múlva ilyenkor szülünk, na, azt hiszem, vége lenne a nyuginak! :D

Az a baj a főnökökkel szerintem (és megint tisztelet a kivételnek), hogy elfelejtik, hogy a másik is emberből van... Pedig sokszor könnyebb dolguk lenne, ha kis dolgokban engednének, nyilván Te is szívesebben dolgozol vele, ha tudod, hogy ilyen esetekben számíthatsz rá (és akkor ő is joggal várhatja el Tőled ugyanezt...) No, nem bölcselkedek tovább, csak megint kitört belőlem a nagy Mérleg... (iszonyatosan túlfejlett az igazságérzetem tudniillik... :D )

Monyóka!
Olyan rég voltál, mi van Veled???

Pusszantás mindenkinek

Norwell+Kende baba
norwell

Angie!!Nem miattad sértődtem meg az TUTI!!De ezt a témát már dobni kéne!!Szóval!!Veled csak annyi volt a problémám,hogy olvass csak vissza,hogy hányszor kérdeztelek,hogy-hogy vagy,mi újság,és SOSEM kaptam választ!De mindegy!!Csak furcsa volt,hogy milyen aranyos, kedves, érdeklődő voltál MINDIG az állapotom iránt,és mostanában meg SEMMI!!Egyébként annak idején csak miattad maradtam itt,mert téged érdekeltelek,a régiek meg akkoriban csak a régiekkel foglalkoztak!!Aztán jöttek az újak,ők már észrevettek engem is!!De látjátok milyen az ÉLET??Most,hogy leirtam a problémámat szinte MINDENKI irt!!Nem furcsa?Na mindegy!!Angie!!Nem haragszom RÁD!!Csak részben ez IS volt a kinom.Unique!:)Veled meg aztán PLÁNE nincs semmi problémám!!:)Hiszen "alig" ismerlek!!Nemakarom megnevezni,hogy kivel van problémám,de én mindent megtettem a "barátságunkért"de ez kútba ment terv lett!!Mindegy!!Csak MIATTATOK maradok!!:)És vele meg nem foglalkozom!!!!:)Megállapodtunk?Örüljünk együtt!!!!!:)Főleg,én ennek a karmester babának!!Vagy,nem is tudom:táncos??:)Bár a lába nem járt!!Marad KARMESTER!!!!:)

Kép
bea27

Sziasztok!

Elszállt minden, amit írtam... Kép
Akkor, most megpróbálom megint, de biztos nem lesz már olyan, mint az első.:(
Úúúútálom az új rendszert! Arról nem is beszélve, hogy nem látom mennyit kell visszalapoznon, hogy képben legyek???
Ilyenkor teljesen elmegy a kedvem az ismételt pötyögéstől...

Brill
brill

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: