...egy kicsit visszaolvastam!
Köszönöm, hogy hiányoltatok!
Nagyon nem örülnék ha Corynak elmenne a kedve a tanácsadástól!

Én nagyon sokat köszönhetek neki... és nem érzem, hogy úgy adná elő a dolgot, hogy minden szentírás amit leír(egyszerűen segíteni szeretne ezen nem kell megsértődni)... minden baba más és más nem egyformán reagálnak, mások a szokásaik az igényeik... nekünk anyáknak kell odafigyelni rájuk és megérteni, hogy mit üzennek, egy tapasztal anyuka tapasztalatai viszont sokat segíthetnek.
Zsuzsófi mivel feltárod a problémáidat az ember azt gondolja, hogy segítségre tanácsra van szükséged Cory pedig próbál segíteni... én nem értem ezt az egész vitát.
Én sem értek mindennel egyet ami itt elhangzik (mindenki azt próbálja a másiknak tanácsolni ami neki bevált, amit helyesnek tart de ez nem feltétlenül jó a másiknak is), leszűröm ami számunkra hasznos lehet... próbálom úgy kialakítani az életünket ami mindkettőnknek leginkább a javára van. (szerintem pl. az anya igényei, nyugalma ugyanolyan fontos mint a babáé, hiszen egy nyugodt mama mellett lehet kiengyensúlyozott a baba is)
Például (tudom ezzel sem ért mindenki egyet de...) én igyekszem nem minden nyekkenésre felkapni és nem minden nyüszögésnél automatikusan a cicit adni neki... próbálom megérteni a jelzéseit, hogy mikor mit szeretne, de nem tenném óránként cicire már csak azért sem mert nálunk egy félórába telik egy szopi... és bizony néha hagyom kicsit sírni, de az ember érzi, hogy melyik az a sírás amit nem szabad hagyni...
És hasonlóképpen Anitához szeretnénk egy esti rituálét kialakítani... szerintem ez is nagyon fontos egy babának.
MÁS:
Olyan gyönyörű házassági évfordulós két napunk volt a Balatonon!
Babci is nagyon jól viselte pedig vittük mindenhova! Egész nap sétáltunk... egy kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, hogy kizökkentjük a ritmusából, de nem viselte meg különösen... sőt!
Voltunk a tűhegy tetején megmásztunk egy várat bejártuk Keszthelyt!

...
Kettőnknek apukájával is nagyon jót tett a kimozdulás! Férjecském mától munkanélküli így van min izgulnunk lakásvásárlás elött továbbra:) de az a lényeg, hogy most már békében szemléljük a dolgokat

!
Ide csak netről lehet képeket feltenni??? Az nagyon vacak lenne!
pedig szeretnék sokat-sokat mutatni!
[/img]