Sziasztok!
A névnaposoknak én is sok boldogságot kívánok!
Réka, a hotel megnézhető a neten a
http://www.szentorban.huoldalon. Tényleg jó hely, nyugis, szép, ja és - mint kiderült - kutya is vihető!
Ez itt többeknek fontos lehet!
Nocsak, ezek szerint lett utódod, hogy végre letetted a lantot? Örülök, hogy mostantól már "csak" a babavárásra, fészekrakásra kell figyelned!
Szerintem jó hogy leírtad mit érzel, mikor milyen tüneted van. Én úgy látom, ilyesmiben nagy segítség lehetünk egymásnak mi itt, mert csomó olyan tapasztalatot megbeszélhetünk, ami nincs a könyvekben vagy amire nincs idő a dokinál.
Portugália! De jó lesz! Tavaly nekünk is az volt az első kiszemelt, aztán Szardínia lett belőle.
Seszi, csakhogy te is benéztél! Jöhetnél kicsit sűrűbben is. Akkor most nálatok hogy lesz tovább?
Vanda, hát igen, a kutya - ezt főleg Ati mondogatja - sok tekintetben olyan mint egy gyerek. Ő is megbetegszik, pl.

Ati szerint ő rengeteg türelmet, toleranciát, alkalmazkodást tanul a kutyitól. Egyébként Virág is minden vackot felszed az utcán, persze igyekszünk tőle elszedni, de nem mindig sikerül, mert már fifikás és ha számára nagy "kincs" akkor lenyeli mire lehajolunk hozzá...
A derékfájásod nyugodtan lehet a sok üléstől, nekem is van, volt, igaz, én először a sok fekvésre fogtam de mostmár inkább úgy tűnik, időjárásfüggő, mert pl. ma is érzem ebben a vacak időben...
Egyébként Dévaihoz mi meg kedden megyünk. Reméljük előttünk csak jó híreket kaptok! Tudod, a szülinap szerencsenap!
Melba, öröm olvasni hogy nyugis kismama lettél!!! Remélem majd követem példádat! És már uh előtt sem fogok izgulni!
Kispinty, én úgy tudom, itt hallottam a lányoktól, akik közül volt akinél előfordult, hogy a túlstimut nem lehet nem észrevenni vagy mással összekeverni mert erős hasi fájdalommal és nagy hasnövekedéssel jár. Ha ilyet észlelsz, inkább menj el a dokihoz, mert ez nem játék.
Inari, úgy látom te egy igazi - nem is tudom minek nevezzelek

- táplálkozásszakértő vagy konyhatündér vagy nemtommi vagy. Én is nagyon érdeklődöm az ilyen témák után, most is igyekszem minig úgy összeállítani a napi étrendem hogy minél szinesebb legyen. De vannak olyan érdekes dolgok, hogy pl. korábban rengeteg halat ettem, most meg hogy "kéne" nem kell egyáltalán. Nem undorodom vagy ilyesmi, egyszerűen nincs kedvem halat enni. Semmilyen formában. Tudom hogy jó lenne, de erőltetni nem fogom, eszek fehérjét más formában. Én nagyon sok gyümölcsöt eszek, már arra is gondoltam, lehet hogy ezért is gömbölyödöm, elvégre abban is sok a cukor. Mi is régóta csak barnacukrot ill. mézet használunk.
A vitamin kérdésben megértem hogy vacilálsz. Én is sokszor úgy vagyok, hogy szerintem a kajával is elegendő vitamint fogyasztok, már ha figyelembe veszem hogy elvileg miben mi van. Ugyanakkor annyit lehet hallani arról, hogy manapság már csökken a vitaminmennyiség a kajákban, pl. zöldségekben, hogy (mondjuk egy példa) napi tizenöt tál spenótot kéne megenni ahhoz hogy elegendő folsavhoz jussunk.
Úgyhogy értem a dilemmádat, bár abban talán Melbának van igaza, hogy Dévai elég óvatos ahhoz, hogy ne tömjön túl mondjuk zsírban oldódó vitaminokkal. Szerintem ne izgulj. És különben is, a gyógyszergyártóknak is meg kell élni vmiből.
Puszi
Kata