A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszönöm lányok a névnapi köszöntést, aranyosak vagytok.
Stella :O boldog névnapot neked!
roxal

Hajnesz:)
A csajok már mindent elmondtak, nekem marad a csendes drukkolás, de az triplán!

Réka:)
Otthon is van net, ugye? Remélem nem tünsz el a két kis hercegnővel???

Köszi a névnapozást mindenkinek.
Roxál-drusza, neked: detto!

Rólunk:
Srácok írtóra jófejek. Kezdik felfedezni a kezüket és a hangjukat.
Ja és pár napja már nem csak álmukban mosolyognak.
Szóval totál levették a lábukról anyjukat, apjukat!
Majd teszünk fel képeket is hamarosan, megígérem!
Stella
stella9

Kedves Eszterek :)

Boldog névnapot kívánok nektek én is!

Kép

wish

Sziasztok!

A névnaposoknak én is sok boldogságot kívánok!

Réka, a hotel megnézhető a neten a http://www.szentorban.huoldalon. Tényleg jó hely, nyugis, szép, ja és - mint kiderült - kutya is vihető!
Ez itt többeknek fontos lehet! :lol:
Nocsak, ezek szerint lett utódod, hogy végre letetted a lantot? Örülök, hogy mostantól már "csak" a babavárásra, fészekrakásra kell figyelned!
Szerintem jó hogy leírtad mit érzel, mikor milyen tüneted van. Én úgy látom, ilyesmiben nagy segítség lehetünk egymásnak mi itt, mert csomó olyan tapasztalatot megbeszélhetünk, ami nincs a könyvekben vagy amire nincs idő a dokinál.

Portugália! De jó lesz! Tavaly nekünk is az volt az első kiszemelt, aztán Szardínia lett belőle. :)

Seszi, csakhogy te is benéztél! Jöhetnél kicsit sűrűbben is. Akkor most nálatok hogy lesz tovább?

Vanda, hát igen, a kutya - ezt főleg Ati mondogatja - sok tekintetben olyan mint egy gyerek. Ő is megbetegszik, pl. :o Ati szerint ő rengeteg türelmet, toleranciát, alkalmazkodást tanul a kutyitól. Egyébként Virág is minden vackot felszed az utcán, persze igyekszünk tőle elszedni, de nem mindig sikerül, mert már fifikás és ha számára nagy "kincs" akkor lenyeli mire lehajolunk hozzá...
A derékfájásod nyugodtan lehet a sok üléstől, nekem is van, volt, igaz, én először a sok fekvésre fogtam de mostmár inkább úgy tűnik, időjárásfüggő, mert pl. ma is érzem ebben a vacak időben...
Egyébként Dévaihoz mi meg kedden megyünk. Reméljük előttünk csak jó híreket kaptok! Tudod, a szülinap szerencsenap! :wink:

Melba, öröm olvasni hogy nyugis kismama lettél!!! Remélem majd követem példádat! És már uh előtt sem fogok izgulni!

Kispinty, én úgy tudom, itt hallottam a lányoktól, akik közül volt akinél előfordult, hogy a túlstimut nem lehet nem észrevenni vagy mással összekeverni mert erős hasi fájdalommal és nagy hasnövekedéssel jár. Ha ilyet észlelsz, inkább menj el a dokihoz, mert ez nem játék.

Inari, úgy látom te egy igazi - nem is tudom minek nevezzelek :wink: - táplálkozásszakértő vagy konyhatündér vagy nemtommi vagy. Én is nagyon érdeklődöm az ilyen témák után, most is igyekszem minig úgy összeállítani a napi étrendem hogy minél szinesebb legyen. De vannak olyan érdekes dolgok, hogy pl. korábban rengeteg halat ettem, most meg hogy "kéne" nem kell egyáltalán. Nem undorodom vagy ilyesmi, egyszerűen nincs kedvem halat enni. Semmilyen formában. Tudom hogy jó lenne, de erőltetni nem fogom, eszek fehérjét más formában. Én nagyon sok gyümölcsöt eszek, már arra is gondoltam, lehet hogy ezért is gömbölyödöm, elvégre abban is sok a cukor. Mi is régóta csak barnacukrot ill. mézet használunk.
A vitamin kérdésben megértem hogy vacilálsz. Én is sokszor úgy vagyok, hogy szerintem a kajával is elegendő vitamint fogyasztok, már ha figyelembe veszem hogy elvileg miben mi van. Ugyanakkor annyit lehet hallani arról, hogy manapság már csökken a vitaminmennyiség a kajákban, pl. zöldségekben, hogy (mondjuk egy példa) napi tizenöt tál spenótot kéne megenni ahhoz hogy elegendő folsavhoz jussunk.
Úgyhogy értem a dilemmádat, bár abban talán Melbának van igaza, hogy Dévai elég óvatos ahhoz, hogy ne tömjön túl mondjuk zsírban oldódó vitaminokkal. Szerintem ne izgulj. És különben is, a gyógyszergyártóknak is meg kell élni vmiből.

Puszi
Kata
kis.kata

Boldog névnapot Roxal és Stella!!!

Várjuk a képeket a fiúkól!

Wish!
De szép kis tickered van! (éljen a magyar nyelv! :D ) Nagyon édi.

Réka!
Én is küldök bármikor, ha megadod a számod! Na most aztán kapsz sms-t bőven, egy perc nyugtod sem lesz tőlünk! :lol:
Mikor is mentek? Bocs, ha már írtad, nem találom :shock: .

Csajok, milyen az, ha érzitek a savat? Valami marja a torkotokat? Mert olyan nekem is van. Én állandóan innék, olyan szomjas vagyok mindig.

Köszi Seszi! (na ezt mondjátok ki 5-ször gyorsan egymás után!) :lol:
És Kisvé, neked is! Azért valami képet próbálj meg felrakni, oké, ha más nem, mikor alszanak, hmm?

Vandám!
Köszi te drága, most már én sem számolgatom a napokat, heteket, tényleg felesleges. Képzeld, a tegnapi vizsgálat után, amin most kb 5 hetesnek saccoltak, a papíron a szülés várható időpontja pont a drága kis uram szülinapja, na ez milyen szép lenne!!! :lol:
Érdekes, de én az aszpartámról eddig - hálisten - csak olyan cikkeket találtam, ahol bebizonyították, hogy eltúlzottak azok a feltételezések, miszerint rákot vagy egyéb károsodást okozna. Mindenesetre én nem vagyok egy nagy édesítőszer fogyasztó, barna cukrot használunk, de pl. a vastablettában, amit néha megiszok van aszpartám...ezért néztem utána a dolognak, de mondom, eddig csak megnyugtató cikkeket találtam. Persze minden a mennyiségen múlik, nem? Bármi lehet ártalmas eltúlzott mennyiségben.

Eper!
Köszi Neked is a drukkot, bocsi, hogy még nem is üdvözöltelek körünkben! Hogy a jövőben ne forduljon elő mégegy levélelillanás, mindig másold az üzidet, mielőtt elküldöd, így nagyon sok bosszúságtól kímélheted meg magad! :D

Kispinty!
Bizonyos mértékű haspuffadás szerintem mindenkinél előfordulhat. Nekem is olyan volt beavatkozások után a hasam, mint egy 2-3 hónapos pocak.
Ha nem múlik a puffadás és rosszul vagy, fáj is a hasad, akkor feltétlen hívd Dévait!!! Addig meg husi, víz de jó sok! Drukk!!!
hajnesz

Kispinty,
Nem vagyok abban biztos, hogy az egy húgyúti fertőzés, bár ha Istenünk azt mondta akkor sanszos – szép magyar szó- . Én végig húgyúti megfázás tüneteit produkáltam a stimuk alatt, sőt még a Clostis stimu alatt, idő kellett mire rájöttünk a házi orvossal, hogy ezt ki kell bírni és kész, annyira beindulnak a petefészkek, hogy buzeráljánk a hugyhólyagot, sok folyadék- víz- és akkor egy picit csillapodik, mert ürülnek a hormonok. Ami a pociformát illeti nekem minden stimu végén és utána olyan volt a hasam mint egy 4 hónapos terhesé, szóval ez normális, amennyiben viszont úgy érzed, hogy nem vagy jól – még növekszik a pocid, és fájdalmaid vannak , akkor tessék azonnal menni Dévai bácsihoz, mert hiperstimu is lehet a dologban, és az veszélyes.

Eperkém,
Nekünk egy fiú ismerősünket hívják így! A PCO-s dolgokra kérlek, hogy kezdjél el inni kecskerutafű teát – gyógynövény boltban kapható, ha nem találsz akkor szólj mert postázok-90Ft/csomag. Én jó sokat ittam belőle, illetve elkezdtem szedni a Premens tablettát, ami szint úgy rendezi a ciklust, és az agyalapi mirigyre hat, hogy jól vezérelje a női szerveket. Mindkettőt a ciklus 1. napjától és folyamatosan, 2-3 hónap amíg elkezd hatni. A tea nekem nagyon ízlik, mindenféle ízesítés nélkül iszom, 1 teatojást kb. 7,5dl vízhez. És sok pozitív gondolat.

Kata,
Majd csak megszokunk ezzel a névvel is. Szegény kutyát biztos hideg kövön tanítjátok ülni. Hány kilós már a csöppség?

Farkasok J
farkasok

Kispinty,
Nem vagyok abban biztos, hogy az egy húgyúti fertőzés, bár ha Istenünk azt mondta akkor sanszos – szép magyar szó- . Én végig húgyúti megfázás tüneteit produkáltam a stimuk alatt, sőt még a Clostis stimu alatt, idő kellett mire rájöttünk a házi orvossal, hogy ezt ki kell bírni és kész, annyira beindulnak a petefészkek, hogy buzeráljánk a hugyhólyagot, sok folyadék- víz- és akkor egy picit csillapodik, mert ürülnek a hormonok. Ami a pociformát illeti nekem minden stimu végén és utána olyan volt a hasam mint egy 4 hónapos terhesé, szóval ez normális, amennyiben viszont úgy érzed, hogy nem vagy jól – még növekszik a pocid, és fájdalmaid vannak , akkor tessék azonnal menni Dévai bácsihoz, mert hiperstimu is lehet a dologban, és az veszélyes.

Eperkém,
Nekünk egy fiú ismerősünket hívják így! A PCO-s dolgokra kérlek, hogy kezdjél el inni kecskerutafű teát – gyógynövény boltban kapható, ha nem találsz akkor szólj mert postázok-90Ft/csomag. Én jó sokat ittam belőle, illetve elkezdtem szedni a Premens tablettát, ami szint úgy rendezi a ciklust, és az agyalapi mirigyre hat, hogy jól vezérelje a női szerveket. Mindkettőt a ciklus 1. napjától és folyamatosan, 2-3 hónap amíg elkezd hatni. A tea nekem nagyon ízlik, mindenféle ízesítés nélkül iszom, 1 teatojást kb. 7,5dl vízhez. És sok pozitív gondolat.

Kata,
Majd csak megszokunk ezzel a névvel is. Szegény kutyát biztos hideg kövön tanítjátok ülni. Hány kilós már a csöppség?

Farkasok J
farkasok

Sziasztok :)

Eszterek :)
Nagyon boldog névnapot kívánok én is!!!! (magam is Eszter vagyok, amire a ma reggeli barátnői jókívánsággal döbbentem rá :lol: )

Hajni :)
No para!!!!!!!! Mi az ötödik héten voltunk elöszőr uh-n és szó nem volt szívecskéről meg ilyenekről. Volt szikhólyag azt kész. De már a méretéből látja a doki, hogy rendesen fejlődik e vagy sem.

Timi :)
Nagyon szép voltál az esküvőn. Már én is mennék olyan lagziba ahol ki kell öltözni. A saját esküvőmön volt utoljára rajtam szép ruha. Voltatok a tanfolyamon????

Minden új csatlakozót üdvözlök és sok sikert nektek is!!!

Puszi
gigi28

Sziasztok lányok!

Eszterek boldog névnapot!

A D.féle diéta a mai napig bennem van úgy belém verte.Egyszer volt valami fertőzésem,de még azt sem tudta mi okozza de azt mondta,hogy mert a diéta így úgy.Leállított a szénhidrátokról teljesen:no zsömi,no tészta,no pizza,édesség eszembe se jusson!Pedig jó kislány voltam össz 13 kilót híztam.Persze csak husi meg zöldség koszton.Csak annyi gáz van így utólag,hogy mivel ennyi mindent megvontam magamtól a szülés után betpótoltam :lol: .A programok előtt 38-as rucit hórdtam most meg...hát akkorát.

Eszembe jutott kétszer volt hányingerem,mindkétszer a SOTE mosdójában,aki volt már ott talán tudja miért :D .A SOTE amúgy egy nagyon szar hely.A genetikai tanácsadás,annyi volt,hogy fapofával elmondták a tankönyvszöveget,azt dönts.Az amnió alatt amikor remegtem az ágyon rám nézett a doki,és oda vetette:ne féljen nem szúrok beléjük!

:D Szia Seszi!
Köszi az üdvözlést!

:DSzia Eperke!
Jó,hogy mentek nyaralni!Látod,aki itt fórumozik az menthetelenül bebabázik :D . Most pihenj,mert utána beindul a gépezet!

Na,ha apa segít teszek fel 2 képet!

Sziasztok
Vendég

Boldog névnapot Esztereknek Kép

Kép

Kép
kagyló

Roxal, Stella!!!

Éljenek az Eszterek nagyonh sokáig!!!!! Boldog névnapot!!!
Kép
lkt

Én is Eszter, én is köszi! :P :P :P
loihi

Roxal!

Tök jó, hogy már láthatod a végét ennek a tanulásosdinak!!! Olyan hősiesen csináltad végig!!:):)
Azt meg különösen szeretem, hogy ismét kezdetek:)
Az írásod után ébn is felhívattam Tiborommal Dévait a leletek miatt. Júni 16-án kell mennem az összes lelettel.
Én bevallom őszintén, azt gondoltam, hogy viszem a mensi elő napján, és kész. Még jó, hogy felhívtad erre a figyelmem.

Stella!

Nagyon várom a fotókat!!

Gigi!

Nálam is ugyanígy volt, sőt ezt a szerkómat is megmutattam a menyasszonynak, ő mondta rá, hogy mehet, mert az tudvalevő volt, hogy ő nem az a hagyomásnyos nagyruhás csajszi. Mindenesetre nagyon jó volt igazán csinosnak lenni. Paptibi is beszélt mindenféle szépeket.
Tanfolyamra jövő szerdától péntekig megyünk.
Ma felhívtam Tegyesz is, hogy mi van má', de pont ma jutott el a 2 héttel!!! ezelőtt feladott levelem az illetékeshez...Végülis baszogatásban ügyes vagyok, úgyhogy az ő bajuk, ha csiga tempót akarnak felvenni.

Medvabarátom hogy van?? Már lebeszél benneteket a lábatokról, igaz?

Hajnesz!

Na ezt már szeretem!!!Ma már tetszik a hozzáállásod! Mondjuk ennyi, gyakorlatilag csak pozitív hozzászólás után másképp nem is lehet. A hozzászóllásokból nekem telejsen az jött le, hogy Ti azon az uh-n pontosan azt láttátok, amit ilyenkor látni kell:):):):):)
:!: :!:

Névváltoztatós Kata!

Ez a hely ez iszonyú jó!! Helyszín alapján nagyon hasonlít Kőkapura!! Egy ilyen helyre nem engedni kutyát vinni, az lenne a legnagyobb butaság. Százszor jobb egy lelkes ebivel kirándulni, mint csak úgy sétálgatni. Jól értettem, hogy Virág nem volt Veletek? Na majd következőre!!

Bujka!

Na tessék, hogy már Nálad is ott rúg-kapál a kistesó?! De jóó!! Esetleg egy fotó Marciról meg a pocakos anyukájáról??!! Köszi!

Wish!

Tök jó ez az esküvői visszaszámlálósdi!!:):)

Kisvé!!

Képet ide!!!!

Kispinty!

Mikor tesztelsz és hanyadik volt a lombik??

Réka!

Ti aztán tudtok élni!!! Új ház, Portugália!!!! Tőlem is kapsz sms-t. Én még a számodat is tudom.

Ági, Melba és akit kihagytam:Puszi Nektek!!
lkt

Loihi!!!

Bocsi!!! :oops: :oops:
lkt

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Kispinty!

Hogy van a pocód? Van valami hír????

Kis.Kata!

Nekünk is van kutyánk, tacsi (nagyobb nem is férne be a lakásba). Virágod milyen fajtájú?

Hajnesz!

Hogy érzed magad, anyuci? Kösz a tanácsot, ezentúl elmentem az üzeneteket!

Farkasok!

Drága vagy, köszönöm a tanácsot, feltétlenül kipróbálom a teát! Szeretem a gyógynövényeket. A kecskerutafű eddig nem szerepelt a listámon, pedig elég sok növény csücsül a konyhaszekrényben. Úgy látom, a nagy változások ideje van, néhány hete az étrendemet változtattam meg. :)
A Premens tablettát orvos írta fel neked, vagy vény nélkül kapható? Gyógyszerrel nem merek kísérletezni. Most az AVIVA tornával próbálkozom, az természetes módon hat. Bár nem tudom, van-e értelme ezeknek, ha a lombiknál úgyis borítanak mindent, és mesterségesen lesz irányítva a hormonrendszer.

Kisvé!

Hogy vagy? Igen, itt tényleg potyognak a babácskák, csak kapkodom a fejem. Nagyon-nagyon várom, hogy hozzánk is megérkezzenek. Nem tudom, miért, de mióta tudom, hogy lombikunk lesz, állandóan az jár az eszemben, ikreink lesznek. :lol: Komolyan, ezt a képet színezgetem magamban.
A fotókat várom!
eper1

Kagyló, Inari, Melba,Vanda,Duddu, Ági, Ikt!

Meghitt, békés estét kívánok Nektek! :oops: :lol:
eper1

Minden Eszterünknek én is kívánok boldog névnapot!!!!! :!: :!:

Melba! Jó utat nektek, és kellemes pihenést. Az időd tényleg jól kifogtátok, de hátha még kijavul.
Köszi a részletes sav információt, tuti hasznát veszem.

Hajni! A sav az egy semmivel össze nem téveszthető valami a torkodban. Olyan égő érzés, mar, én nyelni is alig tudok tőle. A Rennie nevű tablettára rá van írva, hogy terhesen is szedhető, ha nagyon elharapózna neked is, de a leírásodból nem úgy tűnik. De a háztartási keksz is csodát tesz.

Érdekes, hogy téged 11mm-el saccoltak 5 hetesenk, nekem meg csak 5 mm volt akkor. És úgy éreztem, hogy még nem is kellene annyinak lenni. Hogy ez hogy van?

Az aszpartam nekem sem fog az agyamra menni, gondolom kevéske nem árt. Csak én egyáltalán nem cukrozok, de most már kávét sem nagyon iszom, pontosan a sav miatt.

Vigyázz magadra ebbe a hülye időbe, nekem mára sikerült jól megfáznom, nagyon örülök neki. :cry:

Inari! A szabi most nem fog menni, mert szükség van rám, meg ebbe az évben még alig dolgoztam egy pár hetet. Mondjuk ez az én formám, ilyenkor megyek idegesíteni magamat. Most is dög fáradt vagyok, reggel 5-6 órától ott vagyok du. 4-5 ig.

Üdv mindenkinek, most csak ennyi. Jó éjt, én elrakom magam holnapra!
vanda978

Ez csak próba, mert nem tudok berakni egy hülye képet...
vanda978

:D Sziasztok csajszik!

Bemutatom nektek Gergőt és Johannát:

Kép Kép
Vendég

Hú,ez nagyon nehéz volt,nekem mint nagyon bénának.

Ezek friss képek az én kis ikreimről.

:D Eper!
Mi is mindig úgy gondoltuk,hogy ikreink lesznek!A férjem még azt is közölte,hogy egy fiú,egy lány lesz!Szerintem jó előjel,hogy te is így gondolod!Úgyhogy hajrá az ikrekért! :lol:

Sziasztok,jó éjt mindenkinek!
Vendég

Loihi :)
TUdtam, hogy van még Eszter a topikon, de hiába törtem a fejem, hogy ki az, nem jutott eszembe :) Mondjuk a táblát megnézhettem volna :oops:

Réka:)
SMS dömping lesz a nyaralás alatt :) Küldjek én is? :lol:

Savnyelők :)
Van enyhébb és durvább változata is a savasságnak, nem? Nekem volt enyhe is (kicsit ég a gyomrom) és durva is (ég a torkom). A Rennie nekem bevált rá. És a sok víz is használt.

Seszi drága :)
Hogy álltok? Mikor mész kontroll UH-ra?

Timi :)

Eper:) Kisvé:)
Már ezerszer akartalak köszönteni benneteket, de mindig elfelejtettem. Eddig. Szóval Isten hozott benneteket a topikban.
Viki, szerintem is jók lesznek az alvós képek is a babákról :)

[size=18]NASZÓVAL MIKOR ÉS HOL LESZ A TALI [/size]:?: :?: :?:
28 volt legutóbb és Enigma mondta hogy náluk lehet, de erről kéne az ő megerősítése is, mert 28 az ennek a hétnek a vége.

Táblát majd akkor teszek, ha a Fantombébi nem húzza tovább Fantomlány idegeit. Hajnikám, mindennemel nektek szorítok, a hajszálaim már elkeztek göndörödni.

Silent Hillt ne nézzétek meg, rémes és rossz. Mondhatni rémesen rossz, bár ismerek olyat is akinek teszett. Az biztos, hogy kismamáknak ellenjavalt.

wish

Hihi :)
Timi, eltünt a neked írt üzi. Azt akartam írni, hogy én már mentem úgy , hogy csak mensikor kezdésre vittem a leleteimet és úgy is jó volt. Nem reklamált miatta D.

Viki:)
Annyira hatásoso volt, a képkérésem, hogy mire leküldtem az üzimet már fel is raktad:) Nagyon aranyosak, hasonlítanak egymásra.

wish

Jó reggelt! :lol:

Kisvé!

Gyönyörűek a lurkók! Micsoda szemek! Nagyon édesek. :lol: :lol:
Kösz a bátorítást, nagyon reménykedem!

Wish!

Köszönöm a kedves köszöntést. :P
Szeretném megkérdezni, honnan tudjátok, kinek mi a neve? Milyen tábla van? :roll: Bocs a tudatlanságomért. :shock:

Mennem kell, további szép napot minden drága hölgynek!
eper1

Sziasztok!

Gyorsan írok még mielőtt a főnököm megjön. Örülök, hogy válaszoltatok, mára sokkal jobban lettem. Tegnapelőtt még nem fértem el a saját hasamban és levegőt is alig kaptam. Dévait is felhívtam közben és szerinte egy kis hasnövekedés, hőhullám, szédülés simán belefér. Nálam csak négy tüszőt tudott leszívni, amire azt mondta, hogy ezzel nem lehet hiperstimut kapni. Persze a hasamat takargatni kell a munkahelyemen, nehogy elkezdjenek kérdezősködni. A húgyúti fertőzést magamnak állapítottam meg, egyedül az volt a furcsa benne, hogy nagyon hamar szinte magától el is múlt.
A kicsiket múlt hét szerdán szívták le és pénteken kaptam vissza őket, szóval számolom a napokat. Ti mikor szoktatok tesztelni? Persze ha megjön akkor nem is kell. Jó lenne ha át tudnék venni tőletek egy kis optimizmust.

A Tovitával kapcsolatban én azt gondolom, hogy kell az a plusz D-vitamin, hogy az extra kalcium fel tudjon szívódni, ha sor kerül rá én biztosan enni fogom.

Remélem Fantombébi gyorsan felfedi magát!

Szia Eper te aztán korán kezded a napot!
kispinty

Jó reggelt!

Hú, de korán van, de úgy látom (Eper :lol: ) hogy van aki nálam is korábban kel!

Virág egy kis vizslalány. Szó szerint kicsi, alig múlt négy hónapos. Néha teszek fel róla képet, mivel itt többen kutyaimádók, de most neked teszek fel külön, hogy lásd kiről van szó.

Ilyen volt:

Kép

Ilyen lett:

Kép

Virág egyébként kigyógyulóban van a hólyaghurutjából.

Eper, a titokzatos táblázat egy olyan "kimutatás" amit Wish vezet rólunk, akik itt fórumoznak. Benne vannak a nevek, hogy ki hány éves, hogy hol tart a babáért folytatott küzdelemben és ha már van, akár pocakban, akár az életben, akkor mennyi idős a terhesség vagy a lurkók. Ha néhány oldalt visszakeresel, szerintem úgy egy hete is volt fent egy ilyen. Meg ezek szerint vasárnap is lesz fent új.
A neveket pedig onnan tudjuk, hogy azért itt többen már személyesen ismerik egymást, szoktak lenni topik találkozók, ott már többen találkoztunk személyesen, ill. vannak itt önálló "partizánakciók" is, akik találkoznak egymással időnként. Sőt, vannak itt olyanok is, akikről kiderült hogy egy házban laknak! (Farkasék, Wish és Enigma).
Na most jól kipletykáltam mindent. Ja és ugye olyanok is vannak, akik Dévai rendelőjében ismerkedtek meg egymással.

Kisvé, köszönjük a képeket! Nagyon szeretünk fotókat nézegetni! Nagyon kis aranyosak a gyerkőcök, nagyon hasonlítanak is, szerintem![img]

A tali nekünk nem lesz jó, sajnos, mert egy baráti összejövetel van kilátásban. Nagyon sajnáljuk. :oops:

Puszi
Kata[/img]
kis.kata

Farkasok Juditja, Virág már 14 kiló! Sózsák! Persze, nekem köszönhető... mindig finom falatokat adok neki! :wink:
kis.kata

Sziasztok csajok!! Képzeljétek ma reggel fáj a hasam! :x
De ez nem történhet meg! Én azért bizakodom!! Kép

Ő az én egyik kiskutyám!!! Ha sikerűl a másikat is lekicsinyítenem, akkor rólla is kaptok képet!!! :lol:
Ági28

Kép

És együtt a két kiskutyám!! :-)
Ági28

Kép

És akkor szemből is az én kicsikém!! :-) Bocsi, csak belelnedűltem a képkicsinyítésbe!! :-)
Ági28

Ági, hasfájás még bármi lehet, ezt ugye tudjuk. Az én hasam is fáj, éppen most is... és ez már a 10. hét. Tehát ettől még nyugi.

Inkább beszéljünk arról, hogy a kutyik látom nálatok (is) királyi sorban vannak, csak az ágyon, kanapén készült róluk fotó... :lol:

Mi a Virágot most szoktatjuk le a kanapéról. Igaz, mi rontottuk el hogy az elején felengedtük, de aranyos volt, mert pár nap alatt tudomásul vette hogy nem jöhet fel. Most anyósommal volt két napig, ezalatt felmehetett a kanapéra, na, azóta a következőt csinálja (nagyon röhejes látni!!!): azzal a sunyi pofával, mintha nem is látnánk, fogja és felteszi a fenekét az ágy szélére, mint egy ember úgy ül az ágyon, vagy éppen a mellső lábával helyezkedik fel. Persze tudja hogy nem lehet, egyből leveszi ha szólunk, de kész kabaré amit művel.
Timi, kérdezted hogy Virág volt-e pihenni. Nem volt, ugye még nem szobatiszta, tehát nem lenne tisztességes elvinni egy szállodába, még ha össze is takarítok utána... ez meg már a sors fintora, hogy pont most kapott hólyaghurutot, így meg főleg nem lehet sehová sem vinni. De a későbbiekben szeretnénk (majdnem) mindenhová magunkkal vinni, ahová lehetséges. Úgysincs kire hagyni: anyósom most elvállalta, de kiderült hogy rosszul mérte fel az engergiáit, nem neki való a Virág.
kis.kata

Hát igen nagyon nagyon el vannak rontva!! De hát olyan édesek.
Meg olyan jó, mikor odabújnak hozzánk tv-nézés közben, meg állandóan!!! Főleg a nagy,mert ő olyan, mint egy nagy macika!! :-)

Tudom, hogy bármi lehet, a hasfájás, csak azért aggaszt kicsit, mert pont me kéne megjönnie!! :cry: De nem fog!!! :lol:
Ági28

Sziasztok :)

Gergő és Johanna nagyon édesek. És milyen szép nevük van!!!!! Van egy ikres ismerösőm és ott az egyik kislány Johanna :)

Wish :)
Szuper ez a visszaszámlálás!!! :)

Ági :)
Csak pozitívan!!!!! Nem lessz semmi baj!

Kutyik is nagyon aranyosak! Mi is anno elrontottuk a kutyát, ágyba aludt stbbbbb....... Nagyon rossz volt neki megszokni, hogy nem mehet ágyba, kanapéra. Szerintem minél hamarabb szoktassátok a kutya létre :lol: Bár Kevin most sem az a kivert kutya, de mégis nagyot eset a langrétrán. És most bármi csinálok, állandóan bent akar lenni, nagyon pofátlan. Most lehet, hogy veszünk mellé egy westy-t hátha az leköti egy picit!

Mentem, legyetek jók!!!

KépKép
gigi28

gigi, jó ötlet, hogy vesztek mellé másik ebet, csak készülj fel, hogy együtt még rosszabbak ám, mert közösen csinálják a csínyeket!!! :-)
Ági28

Szia Lányok!

Seszi, Erika, Hajnesz, Timi, Wish!
Húú, nagyon köszi az SMS-felajánlásokat!
Számom: 20-424-9251.
De nem kell, hogy mind bajlódjatok vele!
Viszont, ha jól olvasom, lesz itt hír bőven. Szóval köszönöm előre is!!

Hajnesz!
Nagyon drukkolok vasárnapra és várom a híreket Rólatok! :)
Azért nem olvastad, mert még nem írtam: holnap reggel indulunk. 8) 8)
Az állandó szomjúság nálam is megvan, én már gondoltam terh. cukorra is, de dokinénim szerint az még korai lenne és örüljek, hogy szomjas vagyok, mert úgyis sokat kell inni és van akinek ez nem megy túl könnyen! :)

Vanda!
De jó, jövő héten Nektek is UH! :) +++++++++++++++++++++
De jó, hogy felhoztad ezt a Rennie témát, mert eddig nem mertem beszedni.
Ja és 10 napra megyünk.

Eper!
Ez az, színezgetsd csak a azt a képet, mert hamarosan itt lesz! :)
Örülök, hogy nyaraltok ti is még egyet...

Kisvé!
Hát ezek az ikrek nagyon szépek! És tényleg hasonlítanak! :)

Kispinty!
A többiek már meg tudtak nyugtatni. Szerencsére!
Drukk a továbbiakhoz!

Melba!
Köszi a megnyugtató szavakat!! :oops: TEgnap szerintem éreztem picit őket, remélem, megerősítenek ebben hamarosan!! :lol:

Erika!
Nem tudok privit küldeni neked! Elküldenéd a mail-címed?

Stella!
Dehogy tűnök el, nem szabadultok tőlem! :)
Édesek lehetnek a fiúk!

Kata!
Köszi a linket!
Ja és egy újabb tapasztalat: állítólag teljesen normális, hogy több száz (nem túlzás) kis felületi pattanás lepi el a hátamat és a mellkasomat. Egy kis napsütés jót tehet, de túl sokat sem szabad a hőguta és az esetleges májfoltok miatt!

Loihi!
Legalább megtudtam, hogy Te is Eszter!
Isten éltessen! :)

Timi!
Tudunk élni? Inkább kihasználjuk még ezt a kis időd, de ezt is inkább nyugdíjas tempóban (legalábbis magunkhoz képest) :D
TEGYESZ meg kapja össze magát, ha Veletek van dolga!

Wish és Mindenki!
Nekünk a 28. biztos nem jó, de ha véletlenül jún. 4-e után lenne, akkor mindenképpen ott a helyünk!

Ági, Kata!
Nagyon cukik a kutyik!
HOzzászólni nem igazán tudok, de élvezem a fotókat! :shock:

Ági!
Pontosítok: pont ma nem kéne megjönnie, ugye?
Remélem, olyan színű lesz a teszt, amilyet elképzeltem!! Drukkolok, nagyon.

Lányok, most megyek, mert még pakolnom kell.
Ha már nem jelentkeznék, jók legyetek, aztán júniusban sem menekültök!!

Sok puszi:
réka
19+0
Vendég

:D Sziasztok!
Köszönöm szépen a dícséreteket,csak úgy dagadok a büszkeségtől! :lol:

:D Szia Wish!
Köszönöm a kedves fogadtatást!Nagyon jól esett!

:D Hajni!
Drukkolunk az ikrekkel,hogy vasárnap azt lássátok amit szeretnétek!Bár most jutott eszembe,hogy amikor először pénteken voltunk D.-nál még nem volt szívhang,kedden meg már mikor a barnázás miatt mentünk mindkettő dobogott!Szerintem ezeknél a kis csodáknál percenként óriási dolgok történnek!Nagyon szorítunk!

:D Duddu!
Kellemes nyaralást kívánok nektek!Nagyon vigyázz magatokra!

Annyit beszéltünk az alvós képekről,hogy ha nem baj teszek fel kettőt.Igaz itt Johanna még picike,de ez az egyik kedvencem róla.Gergőről kb. 1 hónapja készült.

Kép Kép

Szaisztok:Viki
Vendég

Sziasztok!

Kispinty!

Nagyszerű, hogy jobban érzed magad! Nyugi, ne idegeskedj, minden renben lesz! Nagyon szurkolok nektek!

Kis.Kata!

Jaj, milyen édes! Úgy megdögönyözném! Ott hátul, a puha kis füle tövét, meg a csupasz hasikáját, a búbja pedig kifejezetten puszikért kiált. Elolvadtam! :D a második képen már kész hölgy. Látszik a tekintetéből, milyen értelmes, okos. :lol:
Az én kis drágám nem szereti a fotelt, csak akkor, ha valamelyikünk ölében lehet. A páromnagy elég nagy pocakja van, azon aztán tudja dajkáltatni a popóját. :lol: Nálam azt szereti, ha végignyújtózom, és mellém telepedhet úgy, hogy a buksiját rámteszi.
Tehát a fotelt nekünk nem kell félteni, viszont kukázik...ne tudd, mit csinál, ha véletlenül elfelejtjük levinni a szemetet. Ronda szokás, de lehetetlen leszoktatni róla. Pedig már sokszor próbáltuk! Mára belenyugodtunk, ez a mániája. Minket viszont megnevelt: ha félig már megtelt a szemetes, le is visszük. :D
Kösz az infót a titokzatos táblázatról. Így már értem.

Ági!

Neked is szorítok, hogy a Miku kerülje el a házad táját! Ne félj, biztos minden rendben van! Én még zöldfülű vagyok, ezért nem mérvadó a véleményem, de sokaktól hallottam a hasfájást, mégis minden oké volt.
Nagyon édesek a kutyáid! Tündéri aranyos gombszemeik vannak! Nagy haverok, úgy veszem észre, és királyi soruk van. :lol:
Tiszta jó, hogy ti is kutyabolondok vagytok.

Duddu!

Bátor vagy, hogy így feltetted a telefonszámodat! :shock:
Gondolok rátok, jó pihenést! 8) A nyaralás alatt egész biztosan megörvendeztetnek a csemeték egy kis mocorgással. :lol: :wink:

Kisvé!

Meghatóak a képek! Tökéletes kis gyönyörűségek!
eper1

Loihi!
Utólagos boldog Esztert kívánok Neked is!!!! :oops: :D

Réka!
Érezzétek nagyon jól Magatokat! Telcsi töltőt nem itthon hagyni! :D

Timi!
Ez kezd nagyon izgi lenni, bár el nem tudom képzelni, hol ülnek egy levélen 2 hétig, de az, hogy már mentek is a tanfolyamra...hát én nem gondoltam, hogy ez ilyen gyorsan is tud menni. Pláne, ha még kapnak egy kis extra motivációt Tőled is! :D
Kekszről kép?

Kispinty!
De jó hírek! Utólag eszembe jutott nekem is, mikor írtad, hogy saját diagnózis volt a fertőzés, hogy nálam is voltak olyan pillanatok lombik után, mikor úgy éreztem a wc-n, mintha kést forgatnának a pisilőmben...aztán pár nap alatt elmúlt. Drukk továbbra is!

Kata! Ági!
Édes pofák ezek az ebek!!
Nagyon irigyellek Titeket (is) a kutyuk miatt! Pont azért, amit Ági is leírt, annyira hiányzik az a bizonyos odabújás. Nekünk is van egy Beagle-ünk, nászajándék volt, de a panel miatt nem velünk él, hanem Anyuval (imádják egymást), de havonta egyszer mindenképpen bepótoljuk a sok kihagyott odabújást. :D
Kanapés sztori szuper, olyan jót nevettem! :lol:
Gigi!
Hogy esett a választásotok a westie-re? Nagyon bírom őket is! De jó lesz Kevinnek!

Kisvé!
Köszi a képeket, hát tényleg nem tagadhatnák le a tesóságot, nagyon szép gyerkőcök! És ezek az alvós képek!

Köszönöm szépen a rengeteg drukkot, igyekszem jó hírekkel jönni. Jaj, de messze van még a vasárnap.
hajnesz

Ági! Szóval akkor NEm jött meg ma, tekinthetjük így, mert már este van. De azért nem kiabálom el, cssssss... :lol:
A kutyukák nagyon cukik, a kicsit küld el nekem csomagban kissé meggyömöszkölném.

Kata! Őrület, hogy Virdzsi már mennyit nőtt. De hogy-hogy nem szobatiszta még? Ejnye-bejnye. És le kell szoktatni az ülőalkalmatosságokról is sürgősen.

Kisvé! Végre láthatjuk az életed értelmeit. Nagyon aranyosak, Johanna kis harisnyás lábai külön szót érdemelnek. :D

Wish! Fúúú, nagyon visszaszámolunk már akkor... Hányan lesztek? Nehogy olyan emlékezetes legyen a lagzi mint a szabolcsi ételmérgezéses :!: :lol:

Réka! Érezzétek nagyon jól magatokat, pihenjetek is, és nagyon jó utat nektek.

Gigi! Szuper a kiskép Oliról! :lol:
vanda978

Ha a mai nap úgyis kutyitémás volt, akkor íme a ma esti sztárfotó. Tegnap este az eső miatt letettem a virágokat a földre, had kapjanak természetes vizet, persze ebili mára már a virágok között csinált magának rezidenciát...:
Kép
lkt

Ikt!

Annyira édes ebed van! :lol: :lol: :lol: Az az orr, azok a fülek! Szívesen megsimogatnám.

Egyre jobban élvezem ezt a fórumot! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó társaság!
eper1

Hát csajok úgy néz ki hétvégén miki bácsi ellátogat hozzám, már tegnap ejtett egy kis rózsaszín pöttyöt. És ma reggel is. Szóval szerintem hétfőn megyek a papához, bár most kicsit feladtam a dolgot!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ági28

Ági :)
Nyugi és semmi sincs veszve! Én nagyon szurkolok érted!!! :) Puszi

KépKép
gigi28

Köszi, de épp a padlónál is lejebb érzem magam.
Ági28

Sziasztok Csajok!

Ági!
Talán még nincs veszve minden. Volt már ilyen mással is, hogy pecsételt és közben babás volt! Nagyon drukkolok!!!!

Timikém!
Köszi a képet! Ritka szépérzékkel megáldott kutya ez az eb, egy botanikus veszett el benne! :D

Sorry, de ma is hozom szokásos meglepetésszerű formámat, szurira várva ültem, dokim meg kiszúrt a folyosón és lehívott egy uh-ra kíváncsiságból. Továbbra is semmi, a szikhólyag tök szép nagy, de a petezsák már nem annyira tetszett, bár ehhez én nem értek, mert nincs viszonyítási alapom, csak az előző alkalom. Így mégsem vasárnap, hanem kedden kell visszamennem. Ma lett volna a Kabdebó műtét. Mondta Kósa, hogy tudja, és ha ki is kell lépnünk ebből a terhességből, ami szerinte is egy hatalmas kibaszás (így :) ) lenne, max egy hónap csúszással, de megcsinálják nekem azt a hisztero-lapart. Aztán összeülünk megbeszéljük, hogy is legyen és figyeljük a ciklusokat és megmondja mikor bújjunk össze apával, mert szerinte van esély újabb, spontán, egészséges terhességre.
Úgyhogy kedd...
hajnesz

Tudom, de én úgy érzem, hogy ebből rendes mensi lesz!! Érdekes a multkor nem viselt meg ennyire, bár akkor lehet, hogy a kiütések elterelték a figyelmemet.

Neked meg csak nem lesz semmi baj.
Ági28

Ági:)
Nyugi. A padlóba kapaszkodj meg, és ne add fel. Soha nem lehet tudni. Tesztet nem csinálsz?

Hajni:)
Fúúúúú csajszi, nem is tudom mit mondjak. Továbbra is bízom benne, hogy minden rendben lesz. Nem szabad hogy bármi baj legyen.

wish

Én kapaszkodom, de nehéz!! Bár pont nektek mesélem??
Ági28

Hajni!

Na ezt már szeretem, amikor Kósa nem p.cs.l, meglát, és azonnal megnéz. Mindenesetre abból, amit írtál, nekem az jön le, hogy még ő is nagyon bízik, sőt inkább nagyon óvatos, és azért nem mond semmi biztosat, mert arra gondol, hogy mi van, ha bejön az a híres/hírjedt 1%. Totál Dévai dezsavűm van... Szóval csészi várjunk, csak várjunk keddig, akkor már sokkal-sokkal okosabbak leszünk:):):):):):):) :!: :!: :!:
Persze aztán most ólomlábakon jár az idő... Szerencsére jön a hétévge, Laosszal csak gyorsabban telik. Menjetek sétálni, vacsizni stb. Csupa szépet kell most csinálni!!!:):) Most ennek van itt az ideje:):)

Ágikám!

Hát igen, itt ezt a padlós fílinget mindannyian átélteük már nem egyszer. Először is nem dőlt még el semmi, másodszor csak előre szabad nézni. Úgyis sikerülni kell!!!

Tegnap este kaptunk egy e-mailt az Ágacska Alapítványtól, aki a tanfolyamot szervezi, hogy bocsi, de elmarad. Júni 21-én lesz a köv. Hát először csúnyákat mondtam, aztán meg le, vagy inkább bele-nyugodtam.
AZért szerettem volna a júni 21-23-t elkerülni, mert attól féltem, hogy egybeesik a stimuval, de nem, mert késett most 1 hetet (már keztem reménykedni...) a mensim, úghyogy júniusi tanfolyam ideje alatt még nem kell uh-ra járni.
Szóval áthúzták a számításaimat kicsit...
De végülis ez az egész "csináljunk gyereket" sztori pont a türelemre tanít. Az örökbefogadás úgyszint. Nem tehetünk mást, mint türelmesnek lenni...
lkt

Hajnikám,
ez nem leht igaz, mit jelent az, hogy nem tetszik neki a petezsák? Nem lehet ilyen igazságtalan az élet. Azért ne add még fel, jó!?

Ági,
egy kis pecsételő vérzés nem jelenet semmit, sok nőnél szinte menstri jellegű. Van akinek végig a terhesség alattemlékszik a szervezete. Te se add fel!

Gigi,
Olivér traktoros vonalzója szuper édes! A westyt kislánynak tervezitek, mert a labi-westy páros nagyon viccesen nézne ki.
Diával mi van, olyan rég nem jelentkezett.

Réka,
küldtem neked SMS-t. Jó nyaralást és vigyázz nagyon magatokra.

Kivé,
Nagyon édesek a skacok, a Johanna tényleg nagyon szép név. A barátnőm kisfiát is Gergőnek hivják :lol: Ahhoz képest, hogy két petéjű ikrek tényleg nagyon hasonlitanak. Büszke anyuka lehetsz. terveztek még tesót nekik?

Timi,
Annyira jó, hogy ilyen gyorsan és ügyesen csáljátok ezt az örökbefogadást. Már tudjátok, hogy a nyiltat, vagy a titkosat választjátok-e?
Hogy ez a Keksz milyen jól nevelt kutya. Vanta, legújabb hobbija, hogy lerágja a virágok fejét. Most van egy csomó lefejezett margarétánk. Egyszerűen zavarja,hogy mit keres az ott, amikor eddig nem volt. Már a tulipánokat is kigyilkolta, remélem most olyan sok virág fog egyszerre nyilni, hogy már nem tudja majd követni.
Tegnap csúcs rossz volt, egész nap kint voltam vele a kertben és ennek ellenére. Hetek óta kint teregetek és nem volt baja vele, na tegnap délután az ép leszáradt paplanhúzatba csimpaszkodott, minek következtében a fém ruhaszáritó egyszerűen kitört. :shock:Olyan hülye képet vágott, hogy megszidni se tudtam rendesen, mert rámjött a röhögés. Jirzi Mencel megirigyelte volna a jelenetet.
Néha Ő is szivesen beülne az ölünkbe, de egyrészt nem fér, másrészt beszarunk a 42 kg-ja alatt. Néha csak kis tanknak becézük :lol: Na majd én is csinálok róla friss képeket.

Eper,
látod jó lesz vigyázni, mert itt néha az ember tényleg nem is tudja, hogy most babás vagy kutyás topikban van-e. De hát aki a virágot, kutyát szereti az rossz ember nem lehet :lol:

Wish,
túl vagy már a hajtáson? Lagzi előtt azért már lesz pár szabad napod?

Pusz,
Inari
17+6
inari

Timikém, Te Ji-King Guru! :D

Olyanokat írtál le, amiket egy pár perccel ezelőtt a Jóskönyv mondott nekem. Nagyon boldog lesz az a kisbaba, aki Titeket így vagy úgy megtalál. (természetesen ez mindenki másnak is szól! :) )
A Jóskönv mindig megmondja a tutit, muszáj leírnom, mikor május negyedikén nem akart megjönni és elmentem futni, este megkérdeztem tőle, mit akar megtanítani nekem a fülzúgásom. Az 51-es jósjel jött ki, Gerjesztő, Megrendítő, alcímben: egy áldott állapotát rejtő nő képe...Szegényt még le is hülyéztem, hogy tudja, kivel szórakozzon...aztán 3 napra rá teszteltem a pozitívat.
Ma meg a feltett kérdésemre, hogy mi lesz mindennek a vége, a 34-es jött ki, Nagy Hatóerő. Ez üzent hasonlóakat, mint Te az előbb. Figyelmeztet a túlakarás és türelmetlenség veszélyeire, csakis nyugodtan, türelmesen valósíthatod meg céljaidat.
Az Igaz Ember itt a "nem cselekvéssel" arat majd diadalt.
Most ne tégy semmit. Légy üres. Semmi sem a tiéd - legkevésbé a hatalom. Ha megkapod, nem magadnak kapod.
Amikor rádöbbenünk, hogy semmi sem a miénk: megkapjuk.
Állj meg, szabadulj meg rögeszméidtől - és várd ki a jó időt.
Ez most valahogy megnyugtatott, nem tudom, meddig tart ez a nyugalom, de most jó. :)

Inari!
A petezsák NEKEM nem tetszik, ő nem mondott semmit róla.
Vanta :D :D :D
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: