A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Most már valóban elköszönök.

Kendemami várom az e-mail-t
mátra

Jo reggelt lányok!
Nálunk Dkeszin nagyon esik! Kép
Eszter!
Nagyon sok boldog névnapot kivánok neked! Kép Nagyon édesek a fiuk a képen!

Bea!
Várom mi volt az orvosnál! Kép

Krumplis pogácsa!
Igaz már én is üdvözöltelek de akkor mégegyszer isten hozott közöttünk!Mesés a hely ahol laktok!Megnéztem én is!

Dido!
Eszméletlenek ezek a vicces képek!

Bogica!
Gyorsan telik az idő ,már 24-ik hét?
Ez félelmetes!

Mátra!
Ugy látom nem aludtad tul magad!
Pocakod?

Nomi!
Szerintem is joval tulhaladtad az időt és szerintem egyértelmű,hogy mi van veled!
Csak azt nem értem és bocsánat ha megbántalak de miért neked kell most gyomlálni?

Kofa!
Kinga csodaszép kislány!
Gyönyörű haja van!
Mikor jöhetnek ki a korházbol?

Narco!
Hogy vagy ma?

Brill?

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó! Kedves földim!

Hát dunakeszii vagy te is? én is az vagyok eredetlileg és a férjem is!!! 16 éves koromig a barátság lakótelepen laktunk és utána vácra költöztünk, de a férjem 33 évig lakott ott, és a szülei meg a hugáék a mai napig ott élnek :-)
Te melyik részén laksz?
krumplis pogácsa

Aniko!

Szerintem nem nekem akartad írni a vicces képekről az üzit. Sajna én nem tudok ilyeneket felrakni, tegnap is Pupy segített, és lekicsínyítette a képet amit a nevem mellé raktam be. Vagy az olyan vicces :D :twisted: :D :twisted: :D

dido
dido

Csak egy kis poén. :D

Kérdés: Mi a globalizáció?

Válasz: Diana hercegnő halála
Kérdés: Mire alapozza a feltevését?
Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy francia
alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit
egy belga sofőr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron
utazó olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akarta megmenteni
brazil gyógyszerekkel. És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai
ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz... :)

Zsúka
zsúka

Szia évi79, örülök hogy megismerhettelek :D
krumplis pogácsa

Na mosmá csak azt nem tudom kideríteni hogy hol birom megnézni a képeiteket!
krumplis pogácsa

Anita!

Vagy rámész annak az üzenet alatt lévő "profil" feliratra akit meg szeretnél nézni és ott ha meg van adva a saját oldala, akkor ott közvetlenül fel tudsz rá menni, vagy keresgélhetsz a fotoalbumban nicknév szerint. A fotoalbumnak a laptetején jobb oldalt látod az ikonját és arra rákattintva tudsz bemenni.

dido
dido

Hogy kell ilyen vonalzót csinálni :!: :?:
Pontosabban már megcsináltam a vonalzómat, csak nem tudom, hogy hogyan kell ide áthozni :(

dido
dido

Dido!
Ha lilypie-n csináltad akkor az ottani középső kódot kell az aláírásodhoz másolni. Érthető voltam?

kancellárka

Niki!

Nem a lilypie-n csináltam, hanem a tickerfactory-n.
Csak sajna az angol tudásom eléggé hiányos, úgyhogy annak is örültem, hogy meg tudtam csinálni, de áthozni már nem tudom hogyan kell :(

dido
dido

Dido!
Tényleg!
Bocsánat az Narco volt! Kép Annyira jegyzeteltem reggel,hogy félre jegyzeteltem!De az is vicces amit irtál! :lol: :lol:

Krumplis pogácsa!
Mi három éve költöztünk Dkeszire.Ez egy uj rész Fenyőlakopark a neve!Én pesten laktam eddig csak a férjem idevalosi és nem volt kérdéses hogy ide jövünk lakni!Nagyon szeretem mert minden közel van itt már minden megtalálhato és barátságos nagyon!Egy percig sem bántam meg ezt a döntést!Egy gyönyörű kiserdő van mellettünk amit a konyhaablakbol egész nap csodálhatok(mivel nagy főzőbajnok vagyok) Kép
Imádom!

KépKépKépKép
aniko24

Biztos ki kell annak is adnia egy kódot, azt másold be az aláírásodhoz, ha több kódot ad akkor az aelyik [url... kezdetű, ha nem ad kódot akkor megnézem :)

kancellárka

Dido! Megvan? Megnéztem, váltottam is vonalzót, mert itt van Buborékos :)
Ennyit kell átmásolni (raktam bele két szóközt, hogy ne a kép jelenjen meg)
[ img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20061030/dt/6/k/64f2/preg.png[/ img]

kancellárka

Kanci!
Te olyan ügyes vagy!
Köszi!Most én is megváltoztattam!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Az url -es részt az elejéről és a végéről kitörölheted csak az [img]...[/img] rész maradjon

kancellárka

Köszönöm! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Szívesen máskor is. Kép
(programozó vagyok, de ezt csak halkan merem mondani :))

kancellárka

Sziasztok:)

Juca!!!

Nagyon gratulálok a kis Élethez:O

Itt Dunakeszin olyan szomorkás az idő. Be van borulva, hol esik az eső, hol nem.:( Nagyon elszomorító. Viszont arról a részről meg nem bánom, hogy sok nap után most először kapok levegőt!:O

Megpróbálom én is iderakni a vonalzómat:)

Puszi Kati és Petra
Vendég

Eszter :)
Itt is kívánunk Neked nagyon boldog névnapot!!!

Puszi

KépKép
unique

Szia Kati!
Mi újság van veletek, te is eléggé feltörtél a táblában :)

kancellárka

Niki:)

Beléptem a Lilypie-be, ott megtaláltam a már kész vonalzómat. A Kedvencek közt már ott van, és naponta frissül. Viszont nem tudom ide berakni. Hol kell keresnem az aláírásomat?

Segítesz?:O

Köszi
Vendég

Mi történt a smilekkal???
Vendég

[quote="kati76"]S írta:kati76egítesz?:O

Hát lehet ilyen kérésnek ellenállni?! :)
A lilypie-n ha a már frissülő vonalzód van, akkor ott a Get Code gomra kattintva kiadja a kódokat, a középsőt kimásolod. Itt pedig felül a Segédleteknél
Kép
ha legördíted ott a profil, at kell kiválasztani.
Ott lesz egy lyan, hogy aláírás és egy nagyobb ablakocska oda be kell illeszteni az aláírást és valahol alatta bepipálni ha még nincs bepipálva azt, hogy minden hozzászóláshoz csatolja az aláírásodat.

kancellárka

[quote="kati76"]M írta:kati76i történt a smilekkal???
nekem rendesen működik :)

kancellárka

Sziasztok!

Ma kikeltettek az ágyikómból, mert a kajás srác hozta a kaját!!! :)
Hú de kakiul voltam ma reggel!! :)

Zsúka!
Nagyon szívesen! Kérdezz csak! :)
Egyébként a macskád nálunk volt pár napig, le is fényképeztem:

Kép

Pogi!
Az élet nagy csoda, és csoda, hogy létezem. :lol:
A saját oldalam: www.flogi.fw.hu, nagyon szuper, érdemes megnézni. :lol: Nem vagyok ám beképzelt!
Ó még a Rodoszos képekkel is tartozom oda.

Szerintem nagyon szupi ez a kis képecske az avatarban, végre tudok arcokat nevekhez kötni.
Dido, Pogi!
Hogy nektek milyen szép arcotok van :)
Na majd én is megpróbálok valami előnyöset berakni magamról. :lol: , nehéz lesz....

Nomi!
Na felrakták a táblát, igencsak túlhaladtál már.
Tüneteid vannak?
Nagyon izgulok. :)

Kancellárka!
Akkor legalább nekik jó! :lol:
Félre e tréfát! Nagyon pihent vagyok most már. Ha majd elköltözik az ajtóból rokakoma, akkor majd lesz itt haddelhadd

Anikó!
Jó hogy jöttél, most már mindenképpen jobban vagyok, de tényleg, mert nagyon tetszenek a kis gif-jeid. Nagyon cuki.
Vicces kép pedig lesz, akár akarjátok, akár nem. Nagyon fel vagyok dobva.

Eszter! :lol:
Boldog névnapot!
Kép

Puszi: N

Kép
narco

Megcsináltam amit leírtál, most kipróbálom :)
Vendég

Jujjjjjjjjjjjjjjjj de jóóóóóóóóóóóóóóóó!
És a smilekre is rájöttem. Szóköz kell a szöveg és a smile közt! :O :O :O :O :O :O :O

Köszönöm!
Vendég

Kati!
Jóóó!

Narco!
Alig várom a haddelhaddodat! Mostanában kevésbé terhelnek szerencsére, így mint az most is látszik, ráérek unatkozni :) és fórumozni :)

kancellárka

Azért a smileken még van mit csiszolni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Narco!

Szóval a cicám nálad volt. :lol:
Ma ha megyek ultrahangra lehet, hogy megkérem őket, hogy vegyenek vért és csinálják meg azt a toxoplazmozis szűrést. Mi van ha már túl estem vagy nem?
Más: Részemről nem titkos a dolog. Kálmán tudja, hogy netezek, Balázs már panaszkodott neki, hogy bele vagyok bolondulva ebbe a dologba és ez nem jó.
Dolgozol vagy már otthon vagy táppénzen?

Anikó!

Mit szoktál főzni?

Eszter!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kofa!

E-mail ment, remélem tudtam segíteni.

Mátra!

Hogy vagy ma? 5.52-kor képes vagy táblát felrakni? :shock: Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy csodállak, én képtelen lennék ilyen kevés alvással létezni. :lol:

Puszi
zsúka

Niki!

Sikerült :!: :!: :D :D :D
Köszönöm :D , én is ezt az alapot választottam, bár én eső cseppeknek képzeltem ami mögül remélhetőleg előbb-utóbb kibújik a napocska :D

dido
dido

Akit érdekel annak mondom,hogy most jöttem meg a Dokitól!!9-10 hetes vagyok!26mm a baba :D :D !Édesen mozgatta a karjait,meg a kis fejét!!Csak úgy olvadoztam :D :D !UH képet is dobok majd fel a másik topikba!Ha valaki kiváncsi rá nézze meg ott!
Na jó!!Leirom ami nyomja a lelkem!!Szóval vannak lányok akikel tök jól összebarátkoztam itt közületek,és kedvesek is voltak velem,meg minden de itt olyan szinten összetartó a csapat,hogy nagyon nehéz volt közétek bebarátkozni!Név szerint nemakarok senkit sem megnevezni,hogy olyan mint az időjárás,de Rajta nagyon nehéz kiigazodni!!Először megbántott,aztán kedves volt most meg Én akárhogyis kiteszem a lelkem Ő figyelembe sem vesz :( :( Na mindegy!!Itt a régiek csak a régiekkel foglalkoznak,az újak aranyosak,kedvesek,de ennyi!!Na mindegy!!Én eddig irogattam nektek,de azthiszem egy másik helyen sokkal jobban kedvelnek /szeretnek/!És maradok inkább velük!!Aki még kiváncsoi rám a 2006-os év a miénk leszben megtalál!!Egyébként erről a témáról egy-két.............emberkével eggyetértünk,és ez nemcsak az én véleményem!!KÖSZI mindent!!MIT IS??Sziasztok! :(

Kép
bea27

Dido! Látom jó lett, még annyit te is megtehetsz, hogy az elejéről meg a végéről az url-es részt kitörlöd.
Amúgy neked napocskás esőcsepp nekem halacskás buborék abszolut jó!
(Ha jól emlékszem anno Jucától épp halat kaptam zebraként :))

kancellárka

Szóval sikerült :D , most olyan jó kedvem lett... :D
Egy kicsit eltúntem, mert jöttek hozzám, hozták a melót :? , és át kellett beszélni.

Niki!
Mit jelent az, hogy ne a kép jelenjen meg?!?!
És tényleg ez fog magától mindennap frissülni?!?!

Nárcisz!
Köszi, bár én magamat sajna nem így látom, ezért is kellett egy olyan kép ahol jól ki vagyok festve.
Egyébként pedig emlékszem én még a Te fotódra ami tavaly bent volt a profilodban, és ez alapján nem nagyon fog kellened keresgélni :)

dido
dido

[i]Sziasztok!

Huh, már megint mennyit írtatok!!!!
Megpróbálok pótolni...
Látom, nem lesz könnyű dolgom...

Szisz'
[/i]
szisszka

[quote="dido"]N írta:didoiki!
Mit jelent az, hogy ne a kép jelenjen meg?!?!
És tényleg ez fog magától mindennap frissülni?!?!

Nem lényeg, azt mintának írtam. És igen fog frissülni.
Még ezt töröld ki az elejéről : Ezt meg a végéről:
Az aláírásodnak, ja és a nevedet írd NAGYBETŰVEL :)

Bea!
Sajnálom :(

Sziszka!
Nem lesz az olyan sok, fele vonalzókészítési tanácsadó volt :)

kancellárka

Niki!

Köszönöm mégegyszer :!: :D
és kitöröltem az elejét és a végét :D

dido
dido

Niki!
Szerinted azért ir ki csak 25-öt mert rosszul állitottam be a ciklusom intervallumát?
Vagy ez a vonalzo ilyen?

Bea!
Szomoruan olvasom a soraid!Engem igen is mindig érdekelt hogy mi történik veled!És nagyon nagyon örülök,hogy minden rendben volt az orvosnál!Még reggel is rákérdeztem ha visszaolvasol!
Nekem is van itt egy lány akivel nem szivleljük egymást de nem irunk egymásnak soha és ennyi!Szerintem simán elférünk egy topikba!És igy nem bántjuk meg egymást legalább is szerintem!Ő inteligensen kezelte a köztünk lévő surlodást és azt hiszem nekem is sikerült!De sajnálnám ha nem jönnél!

Narco!
Jo a humorod!
Ez a cilu!Annyira csunya hogy már szép!

Zsuka!
Én majdnem minden nap főzöm!
Tegnap töltött csirkét sütöttem és tojásos nokedlit,ma meg petrezselymes ujburgonyát csinálok a csirke mellé!
Nagyon szeretek főzni csak az időt sajnálom ami elmegy vele!

Dido!
Annyira örülök,hogy jo a kedved!

Szisszka!
Mi van veled?

Pupy!
Hogy vagy?

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Itt vagyok, kukkolok :roll: :shock:
Csak hogy félreértés ne essék, valóban azt írtam, hogy ritkábban tudok jönni, nem tűnök el telejsen. Az ok pedig az, hogy szeretnék másra koncentrálni, építkezés, munkahelyi változások, nyaralás, pihenés. Szüksége van az agyamnak arra, hogy lepattanjak egy kicsit a babatémáról. Ettől függetlenül természetesen próbálkozunk tovább, de nem akarok aggódni fölöslegesen ok nélkül. Ehhez viszont szükségem van arra, hogy állandóan ne lógjak itt a babaneten. De úgysem fogom kibírni, hogy naponta legalább egyszer be ne lessek közétek :lol: :D :lol: :D minimum egy visszaolvasás erejéig.

Nárcisz!
Ne higgyél Didónak. Én ismerem személyesen, és nagyon szép az azrca, sok szeretet, szelídséget sugároz.

Sok puszi MINDENKINEK. Nehéz kibírni Nélkületek :wink:

Egyébként én is felszerelkeztem ("Peti"-érés
= a férjemet Petinek hívják. Így jópofának találtam, hogy így nevezzem el a vonalzómat :) ).
Íme:
Vendég

Anikó! A vonalzó ilyen, csak minden 5. beosztást ír ki, ha túl mész 25-ön akkor utána lesz a gólyád.

Mára búcsúzom, jelenésem van a védőnőnél. Sziasztok.

kancellárka

Anikó!

Jó a macs, ugye? :lol:
Én 5 percig meg sem bírtam szólalni!
Ja és ilyen finomakat főzöl, csorog a nyálam. :lol:

Bea!
Én egyetértek Anikóval!
Sajnos én sem tudok mindenkire mindennap válaszolni. Sőt van, hogy elolvasom a témát, de nem tudok hozzászólni. Ha baj van, úgyis tudják, hogy sajnálom, ha nem tudok segíteni, akkor ezt nem írom le. Így több hölggyel nem tudok szót váltani. Ez semmit sem jelent, és szinte minden topikban ez van. De ez nem jelent bajt.

Mindensetre gratulálok, és mivel egyidősek vagyunk, így nagyon irigyellek, hogy nekem még 3 hetet várnom kell a köv UH-ra. :lol:

Angie!
És már két katicád is van? Két Peti katicád?
Akkor az ikresek oldalon találkozunk, és ott nyomulunk majd együtt :lol:

N

Kép
narco

Hát nem kevés oldalt kellett átolvasom, de
csak "megszültem"! :O

Anikó
Köszike a képet.
Majd megpróbálok beszúrni képet a kis drágáimról, csak
elő kell keresnem.
Huh Bullterrier? Ők nagyon tündériek!
A kisfiad pedig gyönyörű, nagyon büszkék lehetsz rá!
Hány éves?

Monyóka
Utólag is Boldog házassági évfordulót!
Ez a fafaragás izgalmasan hangzik :)

Pupy
Sajnálom, hogy megbetegedtél!
Remélem azóta meggyógyultál!

Niki
Köszike a képet!
Szép vagy rajta és a pocakod is az :)
Sokat kellett visszaolvasnom!
1 órámba telt jegyzeteléssel!
Ráadásul még a net is baromi lassú! :S

Nárcisz
Köszike az érdeklődést! Aranyos vagy!
Megvagyok... meló meló meló.
Szabadidőmben kutyázok és filmeket nézek.
Amúgy meg várom a mensit vagy a nem mensit.
Te hogy vagy? És moszatkák?

Évi
Én nem szopiztam az ujjam, viszont nekem a cumisüvegtől
lettek ferdék a fogaim.De nem a kiskori
cumisüvegezéstől, ugyanis tőlem 8 éves koromig
képtelenségvolt elvenni a cumisüveget,
legalábbis ami az esti és reggeli kakaót illeti.
Bár Dóri sztem még pici, le
fogod tudni szoktatni az ujjszopiról sztem.
Köszi a képeket Dóricicáról! Nagyon szép leányzó!

Adriana
Levike egy tünemény!

Juca
Hatalmas gratula Kingához!!!

Nomi
Drukkolok nagyon.
Ígéretesnek hangzik a hőd!!!

Brill :)
Jajj, Marshall nagyon cuki lehet :)
Persze, hogy bosszú nincs...akinek ilyen okos,
jólnevelt fia van...
Nálunk a féltékenység elég durván meg tud mutatkozni.
Ha pl. Totya mellettem ül, és Alfi féltékeny, odajön
és úgy rámorog szegény kislányra, na meg kivillantja a
fogait. Viszont az udvaron Totya terrorizálja Alfit.
Szóval zajlik az élet :)
De szerencsére most nyugi van, lent alszanak a
nappaliban :)

Mátra
Sajnálom, valahol átérzem a fájdalmad.
Másik dolog, szerintem nem gáz, ha kiírod magadból, amit
érzel. Szerintem ez a fórum nem csak azért van, hogy
tanácsokat adjunk egymásnak, megosszuk egymással az
örömünket, hanem azért is, hogyha úgy alakul, akkor a
bánatunkat is!
Utólag is Boldog Névnapot!

Dido
Akkor most a mikuért kell drukkolni?
Hajrá hajrá!
Igen, én sem bánkódom most a suli miatt, ráérek még :)
Mindennek eljön a maga ideje... asszem. :)

Anita
Én is emlékszem rád! :)
Nagyon szépek az esküvői képeitek! :)

Eszter
Boldog Névnapot!!!
Nagyon helyesek a haramiák :)

Bea
Gratula csöppséghez :)

Most hirtelen "csak ennyi" hehe :D

Szisz'
szisszka

Évi!
Mostmár hiába ettem, de kilukad a gyomrom :lol:

N

Kép
narco

Szisz!
Nagyon örülök, hogy írsz néha, mert mi szinte együtt kezdtünk :lol:
A Moszatok jól vannak, de sokat rendetlenkednek, és még mindig csalogatják róka komát!
Na de nem is panaszkodom, mert mindent megadtam volna ezelőtt pár hónappal, hogy végre ide is beköltözzön. Majd küldöm hozzád, boldogítson téged is :lol: 8)

N

Kép
narco

Sziasztok!!!

Mátra!
Mél ment! (végre... :D )

Bea!
Kár, hogy így gondolod, remélem, nem én voltam, aki valamivel megbántottalak... :( Gratulálok a babó óriási méreteihez! :D Mindenki így kezdi!

Angie!
Nem hiszem el, hogy kibírnád nélkülünk... :D Ugye, hogy nem???

Kanci!
Köszönöm, jól vagyunk, jövő szerdán megyünk majd doktor bácsihoz, aztán már csak NST-kre (legalábbis remélem...) Hát, nagyot dobbant a szívem, amikor megláttam, hogy első vagyok!!! :D De nem tudom, miért, valahogy még olyan távolinak tűnik, hogy egyszer szülni fogok... Mintha még legalább fél évem lenne hátra... :D És Ti hogy vagytok? Mit csinálsz a védőnéninél?

Narco!
Nagggggyon jók a képek!!!!!!!!!!! :D :D :D És nagyon szép menyasszony voltál! A Figós képek isteniek!!!! Gyönyörű az a macsek... A rókát sajnálom, szerintem hamarosan küldheted Nominak! :)

Nomika!
Szerintem sem tesztelnél már korán, de én baromi kíváncsi természetű vagyok... Hogy bírod??? :shock: Izgulok Érted!!!

Eszter!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!

Szisz!
Így jár, aki ritkábban jön... :twisted: Én is szoktam így lenni, aztán meg nem győzök jegyzetelni!!! :D :D :D

Évi79!
Bizony, Te is dobogós vagy!!! Együtt haladunk a cél felé... (jujjjj, ez most nagyon hangzatos volt :D )

Bocs, ha valaki kimaradt, de ez a hülye babanet annnnnnnnnyira lassú megint... Most úgyis egyedül vagyok, apa dódozik, úgyhogy enyém a gép! :D

Sziasztok

Norwell+Kende baba (35+6 :D )
norwell

Sziasztok csajócák!

Tiszta zacc vagyok, egész nap frissítgetem az oldalt, és csodálkozom, hogy miért nem ír senki... Aztán látom, hogy esetleg lapozni kéne... Engem se lopnak el az eszemért:D :D :D

Mindenkinek köszönöm szépen Dorcusom dicséretét, remélem nem haragszotok meg, ha nem írom ki mindenki nevét külön-külön :)

Egy óriási kérésem lenne! Megtenné nekem valamelyikőtök, hogy elküld nekem egy képet e-mailben Juca kislányáról??? Az internetkapcsolatunkkal valami gebasz van, és nem nyit meg néhány oldalt, többek között azt sem, ahol Kinga baba látható. Lécccccci :D

Anikó!

Tojásos nokedli... Nyami... Múltkor a lecsódra mozdultam rá, most a noki...

Sziszka!

Ez igen! Jól sikerült a visszaolvasás :D Ügyi vagy! Nálad is kezd izgi lenni a heylzet, ha jól látom a táblából :) Lassan szoríthatunk :)

Bea!

Sajnálom, hogy így érzed. Itt mi nagyon sokan vagyunk (hál' istennek) nem mindig van idő személy szerint válaszolgatni mindenkinek.

Anita!

Szánom-bánom bűnömet, én még nem is üdvözöltelek :oops: Érezd jól magad nálunk!!! Örülünk minden újonnan csatlakozónak! Babásodj be gyorsan :)

Nárcisz!

Nem semmi ez a macsek. Kész vagyok tőle :) Tök jó fej :)

Eszter!

Nagyon boldog névnapot!

Norwell!

Milyen érzés, hogy a tábli tetején találtad magad??? :) Kati, Évi nektek sincs már sok... Izgalmas hetek elé néztek! Vásárolgattok már?

Nomikám!

Hogy vagy??? Ennyi nap késés már több, mint gyanús... :) :)

Duddumami!

Hogy vagytok csajszikák? Házacska? Dokinénink elköltözött már? Nem, mintha mostanában mennem kéne hozzá, csak érdekel... Érzed már a lányok mozgását? Nevekkel hogy álltok? Kicsit se vagyok kíváncsifáncsi :D

Monyóka!

Hogy haladsz a faragással? Mi készül?

Egyelőre ennyi :) Rikán jövök, de akkor egész regénnyel :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz
Ó köszi :)
Egyébként tegnap este óta émelygek. Nem tudom mitől.
Jobban örülnék már babás émelygésnek... úgyhogy azt küldheted! :)

Norwell
Igyekszem én jönni amikor csak tudok.
Csak vagy munka van ezerrel, vagy pedig a párom előbb lecsap a gépre, és akkor nem lehet kirobbantani :)

Szisz'
szisszka

Évi, Narco!
Már küldtem is postán a finomságokat!Mindenki nyissa ki az ablakát!Jo étvágyat kismamik! Kép

Szisszka!
Nagyon várom a képeket a gyönyörűségekről!
Nekem is van még a bullomrol kép de bekell szkenneltetnem és akkor majd megprobálom felrakni!De itthon nincs igy szerintem pár nap mire fel tudom rakni!

Ági!
Mondtak időpontot az uj inszemre?Mikor lesz?

KépKépKépKép
aniko24

Sziszka!

Honnan tudod, hogy nem babától émelyegsz?

Anikó!

Noki megérkezett, és még jobb, mint a lecsó volt :D

Na, minicsaj ébredezik, úgyhogy lépek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: