Sziasztok!
Végre kicsit magához tért a topic

Egy csomót kellett visszaolvasnom, és ez már elég régen volt így.
Nagyon-nagyon jót "szigeteltünk" tegnap, isteni volt az idő, jól éreztük magunkat. Hihetetlen, mennyi ráérő ember van ilyenkor hétköznap! A szúnyogmennyiség néhol elviselhetetlen, de amíg ott voltunk, többször elszállt a fejünk fölött egy permetező repülő, remélhetőleg meglesz a hatása!
Rokica

Bébicsőszök: anno én elvégeztem egy bébicsősz tanfolyamot, és ott javasolták, hogy vigyünk magunkkal oklevelet, referenciákat, és így tanították, hogy bizony az anyukák fel fogják hívni a korábbi családokat, hogy véleményt kérjenek. Asszem, hogy erről jól leszoktattuk a bébicsőszöket mi anyukák, mert én sem kérek, ha esetleg adnak is, akkor se hívok fel senkit. Nálam a személyes benyomás fontosabb, ráadásul most az az elsődleges szempont, hogy egyáltalán Balázs elfogadja a lányt, és hiába mondaná egy anyuka, hogy az ő gyerekei imádják, ettől még Balázs nem szereti meg. Persze sokminden megtudható így, értem én, hogy miért lenne ez fontos. Sajna most épp ott tartok, hogy akit én kiválasztottam, az egyáltalán nem jön be Balázsnak, eleinte még el is volt vele, most már egyáltalán nem. Így sajna lapátra fog kerülni. / nem bántja természetesen, de nehezen tudja vele megtalálni a közös hangot, és Balázs szerint csak Gergővel játszik. Múlt héten kaptam ebből ízelítőt: szoliba indultam, oda nem jöhetett velem Balázs, de nem akart maradni Hajnival. Csak pár perc lett volna, de ő csak sírt, hogy nem marad. Fél óráig győzködtem, ezalatt Hajni egy szót sem szólt hozzá, semmit sem próbált tenni, így aztán otthagytam sírva. Azért legalább próbálkozhatott volna.../
Második/többedik gyerek: Szerintem mindenkit foglalkoztat ez a kérdés, amikor Gergőt vártam, nekem is eszembe jutott, hogy annyira imádom Balázst, hogy ezt már nem lehet fokozni, vajon hogy lesz ez ketteskével? Pocaklakóként is már jóval kevesebb figyelmet kapott, mint Balázs, de azért már akkor érezhető volt, hogy nem lesz ezzel semmi gond
A többiek már nagyon jókat írtak erről, valóban sokszorozódik a szeretet. Néha, ahogy nézem, ahogy játszanak, nevetnek egymáson, úgy érzem, kicsordul a szeretet a szívemből... Biztos, hogy kevesebbet kapnak belőlünk a ketteskék, hármaskák, de ez akkor sem kevesebb. Nekik ez a normális, ráadásul ott a tesó/tesók, akik szintén elárasztják őket a szeretetükkel. Én abban a pillanatban elolvadtam Gergőtől, ahogy kibújt, és rámfektették, de ez nem mindenkinél működik egyformán. Gergő sokmindenben egész más, mint Balázs volt, sokkal nyugodtabb, nem olyan érzékeny, sokminden sokkal könnyebben megy vele. És ez is nagy segítség abban, hogy mégjobban szeresse az ember
Nyilván ha ő is nehéz eset lenne, akkor is imádnám, de így még könnyű is nekem

Jajj, de nagyon imádom őket
Duda/Andi

Nagyon szupi, hogy csökken a torna száma
Az "előveszem a csöcsöm" engem mélységesen bántott, de már nem akartam vele foglalkozni, hogy ne megint én keltsem a feszültséget. Örülök, hogy nem hagytad szó nélkül. Igazából azt hittem, más nem is szoptat nyilvános helyen. Szombaton az Auchanban éhezett meg Gergő, épp nem volt nálunk tápszer

, így elővettem a csöcsöm. Diszkréten próbálom csinálni, de nyilván, látszik, mi történik éppen. Szemben velünk egy asztalnál ebédelt egy idősebb pár, és olyan gyilkos pillantásokat kaptam tőlük, hogy eszméletlen. Férjem kérdezte, hogy odamenjen-e, de mi a francnak ment volna... Amúgy érdekes, mert eddig nem volt ilyen negatív élményem, általában mosolyognak az emberek. Ezeknek nem tudom, mi volt a bajuk, ők is ott ettek nyilvános helyen, az én gyerekemnek miért kellett volna a vécébe vonulnia???
Annamami

Aranyos vagy, hogy föltetted a képeket, nagyon jók
Tanulás miatt nem irigyellek...
BKriszta

Örülök, hogy épségben megérkeztetek, képeid szintén nagyon jók
Zsuzsa

Örülök, hogy a picivel minden rendben! Alvás

A rosszulléteket továbbra is sajnálom, gondolom, kicsit még bírnod kell

De legalább Apa most itthon van

Én is így voltam ezzel, mint Te, hogy a rosszullétek miatt nem akartam több terhességet, de tényleg elmúlik, addig viszont rettenetes. Ezért is van az, hogy én csak háromévenként merek terhességre vállakozni, ennyi idő alatt összeszedem a bátorságomat, és felejtek is
Akartam már kérdezni, hogy babakocsit sikerült venni pénteken?
Sildike

Hosszú jegyesség=rövid házasság

Mi 9évig voltunk jegyesek...
Megann

Köszi

3 év és 3 hónap van a fiúk között.
És Gergőnek sincs foga
Főzni kéne...