A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Benianyu
Szerintem azért van ilyen jó kedved, mert gyünyürűen süt a nap, és már igazi nyár illat van a levegőben. :D :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak ez a lassúság.... :twisted: :cry: :twisted: !

Julcsikának nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Megann!
Léna nagyon édes a hintában, látszik, hogy mennyire élvezi :D :D :D !!!

Jucc!
Az esküvős képen (meg amúgy is) nagyon csini vagy a Fiúkkal együtt :P :) :P !!!

Benianyu!
Vigyorimanó Danigombócod nagyon édes :P :) :P !

Ayse!
De jó, hogy megmentetted a cserkófát :!: :!:
Gratula Andris fogacskájához!!!
Liliszáj :D :D :D !
3 db vasalás + egy internetes sorminta :D :D :D !
Gyerkőcöket sajnálom, remélem nem komoly!

Tünde!
Nagyon szép helyen jártatok :!: :!: :!:

Cleo!
Majasorozat nagyon szupi :) :P :) !!!

Andi!
Gyönyörűséges Natikának megy a drukk, hogy visszatérjen a nyugodtabb alvókája!!!
Nagyon édibédi a kantáros farmerrucijában :P :P :P !

C.
cinka

Benianyu :( Ekkora pechsorozat után én már tehetetlenül sírdogálnék egy sarokban.... Napszemüveg :( Babakocsi :( Éjszaka :(

Jobb napot kívánok Nektek!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sildike,
Jaj, de szépek vagytok az esküvőn! :) :) :)
Örülök, hogy Bazsi jobban van. Néha én is örülnék egy kis nyuginak, de inkább legyen Beni ezerszeres rosszcsont, mint hogy bágyadtan feküdjön és ne keljen fel.
Jó a hétvégi vizezés, Nolcsi gatyája sem maradt csontszáraz, úgy néz ki. :)
Jókedv ügyben igazad lehet! :) :) :)

Jucc,
Úgy néz ki, hogy ma általános rossz reggel volt! Akinek nem kellett volna korán kelnie, többség, kukorékolt hajnalban. Van ellenpélda is, Kisnyúl, aki ma felébredhetett volna előbb, de nem. Ez egy ilyen nap. :(
De talán nektek is jobb napotok lesz! Jó szigetezést! :) Mikor már szünet lesz az oviban Beninek, június 19-től és előbb szólsz, akkor összefuthatunk a játszónál. Beni is imádja a Margit szigeti játszóteret. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok! :)

Nálunk jókedv van, kislány alszik éjjelente mint abunda továbbra is, néha felsír valszeg a foga miatt de csak kb. 5 mp-re és vissza is alszik cumi nélkül is!
Be sem kell menni hozzá.

Napközben változóan de alszik még napi 2x legalább, de kb. 1-1 órát.

Sokat megyünk ide oda, olyankor kocsiban is elvan ha fent van, akkor is és ált. el is alszik.

Nagyon imádja a jövés menést, ennek naygon örülök, mert én is iylen vagyok és apa is:)

Ja és ált, reggel 6-kor kel:) amikor édesapja is:)

Este meg 1/2 8-kor alszik el.

Angelani!:)
Én nekem már nem fáj és nem érzéketlen, de szerintem nem gond az sem, ha az még.
De azért menj esetleg ela dokidhoz.

Képeket mind megnéztem, nagyon édesek a gyerekek és olyan naygok már!
Igazi kis egyéniségek már:)

Mindenkinek szép napot!!!
mea

Bocsi a sok hibáért, d emint mindig kapkodtam:)

Jó lenne, már lenyugodni, mert ugyanolyan pörgős vagyok ám megint, mint Lívike előtt:)

Azt már nem is mondom, étvágyam nuku és már 50 kiló vagyok 2kg-val kevesebb mint terh. előtt.

Ja és egyelőre nem tervezzük a kistesót:)

Szerinte nagyobb korkülönbség lesz köztük, most így nagyon jól elvagyunk hármasban.

Sziasztok!

Ja és hol tudom módosítani a képemet ami megjelenik itt a szöveg előtt???

Help please:)
mea

Meg azt akartam még írni, hogy nagyon gyorsan kúszik Lívi(nem mászik még!) de ülni megül de továbbra sem szeret.
Ugye ez még nem baj?????

És már szokott néha ha nem akar elaludni főleg délelőtt de totál fáradt HISZTIZNI a kiságyban, de nem sír hisztizik és fúrja a fejét a kiságyba:)

Haláli olyankor a kis dühöngő:)
mea

Akik sokat éjszakáznak!!!:)

Remélem hamarosan jobban tudtok aludni és ki tudjátok pihizni magatokat!!!!!!:)
mea

Mea
Te aztán tényleg pörögsz. :lol: :lol: :lol:

Azt mondták nekem a gyerekneurológián, hogy kb. 9 hónapos korukra ülnek stabilan a gyerekek.

Bazsi után én is ilyen voltam, de most már ha belegondolok, hogy két gyereket kell összepakolni....
Ráadásul Bazsi mint egy zsák bolha, ha nincs valahova beszíjazva, akkor ügethetek Lacival utána babakocsistól.

Emiatt gondolkodom még a szigati talin, mert ugye Lacit lefektetem, de Bazsi után meg folyamatosan szaladhatnék. Szadizni meg nem akarom őt, hogy ne mehessen sehova.

Benianyu
Mostanság én is rácsodálkozom, hogy 5 hónapos terhesen milyen csinos voltam még. Bezzeg most. Bár már kezdek fogyogatni, de hol vagyok még attól....
Nolcsi gatyája olyannyira nem maradt száraz, hogy kompletto ruhatárcsere volt. Ezek már csak a publikus képek. Gyengébb idegzetűek miatt nem mertem feltenni a pocsolyában hason fetrengő gyerekek képeit. :lol: :lol:
Oakley szemüvegemre Bazsika nemes egyszerűséggel csak megosztozott Marcipánnal. A végeredmény sejthető. Kókli lett belőle. De hát én vagyok a hülye miért hagytam elől.
Igen, inkább legyen ördögfiókák, mint betegek.
Nálunk is vannak Bazsinak fétis dolgai, amiket véd Laci elől. Ilyen pl. Apának egy gyerekkori kamionja.
Alvással kapcsolatban én is úgy vagyok, mint Te. Ha korábban van ébredés felkelünk és reménykedünk benne, hogy nem válik szokássá. :lol:

Cleo

Annyira reklamálják a csajok, hogy légyszi tegyél fel jóképű apáról is képet. :lol: :lol:
Ne csak Majácskában gyönyörködjünk, aki szokás szerint nagyon kis cuki.

Kép
Kép Kép
sildike

MARCINAK MA REGGELRE KINŐTT A KÉT ALSÓ FOGACSKÁJA!!!:):):) :D :D :D
annamami

Nagyon sok képet csináltam a hétvégén, muszáj föltennem néhányat...

Gergő lecsap apja táskájára:

Kép

Kép

A porszívóval is kikezd:

Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 446.19.jpg[/img]

Használatban a tornaszőnyeg :D

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
jucc33
Érd

Porszívó mégegyszer:

Kép

Egy esős vasárnap délután:

Kép
Kép

Hinta az esőben:

Kép

Gergő unja az esőt...

Kép

Majd később folytatom, asszem egyszerre elég belőlünk ennyi :oops:

Annamami :D Gratulálunk az első fogacskákhoz! :lol: :lol:
Te nem fényképeztél a talin :?: :?: :?:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu :) Mindenképp szólok, ha megyünk majd a szigetre, lesz még pár ilyen alkalom, most is már elég régóta rágta a fülem Balázs :D

Kép

Kép
jucc33
Érd

Lányok!
Nem tudjátok, laborba vihetem a gyereket az én lakcímem szerint is, vagy csak az övé szerint?

A gyerekek benyaltak valami vírust is, nincs láz csak iszonyú csúnya köhögés és takonyáradat. Andrisnak is le kellett nyomni az Elix. Thymit, azt a sötétbarna kakukkfüveset. Hát nem komálta!!!

Itt baromira fúj a szél! Pedig ki szeretnék velük menni, mert levegőre mehetnek :mrgreen:
(hiányzik az a vicsorgós pofa-emotikon)
ayse

Ayse
Nem vagyok benne biztos, de szerintem a laborhoz beutaló kell, a gyerekorvos pedig azt a címet írja rá, amit mondasz. Szerintem hívd fel a rendelőt.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok.

Bejeltkezem,hogy megvagyunk mi is csak ebben a szép időben sokat vagyunk kint igy nem sok időm van jönni,pedig úgy szeretek veletek dumcsizni! :lol:

Alvás:hát mi sem állunk valami fényesen ez ügyben.Vannak jobb és rosszabb éjszakáink.Min.2 ébredés van,max. pedig nem tudom.Pedig éjszaka számolom,hogy hányszor botorkálok át Melihez,de általában reggelre már azt sem tudom,hogy fiú vagyok-e vagy lány.Sirni egyszerűen nincs lelkierőm hagyni,de előbb utóbb rá kellenne szánni magamat.Mindig abban bizok,hogy egyszer csak jobb lesz.

Melinek még mindig 4 fogacskája van,de pár napja elkezdett kúszni előre.Annyira édes ahogy magaalá gyűri a karját,popóját kinyomja és irány előre! :P
Most a kedvenc elfoglaltsága,hogy odakúszik a dvd-khez és egyesével lepakolja őket a polcról!! :D

Babák,mamák,papák nagyon szépek a képeken!!

Na most hirtelen ennyi.Megyek,mert lejárt a mosógép és ki kell teregetnem.

Mindenkinek szép napot!! 8)
ancsi26

Bejeltkezem=bejelentkezem :roll:
ancsi26

Sildike :D !
Igen írt a doktornő beutalót, de a Jánosban mindig el akarnak hajtani valamiért és nem szeretném, hogy megszervezem a laborlátogatást és fölöslegesen megyünk.
ayse

Ayse
Szerintem ha a doktornéni a Jánosba írt beutalót, akkor nincs joguk elhajtani. Persze ezt így mondani könnyű.

Ha viszont rosszul értem és a Jánosba írt beutalót, de Te máshova akarod vinni, akkor máshova kell kérni a beutalót. Vagy egyszeráen csak javítsd át a fejlécen a rendelő címét. Írd oda, hogy jav. aztán próbálj egy olyan krikszkrakszot tenni mint a dokinéni aláíraása. Ez csak vicc, bár lehet, hogy én ezt csinálnám.

Kép
Kép Kép
sildike

Annamami :D !
Gratulálunk Marcinak a fogacskákhoz! :D :D :D

Benianyu :D !
Hát ez tényleg nem egy jó napkezdet/végezet :cry:

Andris továbbra is jól alszik, bár időnként ő is hajnalban érzi úgy, hogy akkor talán induljon a nap + egy csomószor legurul a légzésfigyelőről, amire hálistennek nem ébred fel, de én igen és egy mosott f vagyok :twisted: :twisted: :twisted:

Jucc :D !
Nagyon jók a képek! Mikor ilyen kihalt a Kossut L. utca?
ayse

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak tegnap este Apának kellett a gép, meló miatt :(

Telken jó volt nagyon, csak vasárnap az idő volt szar, szinte egész délután egyfolytában esett.

Leonnak kint van a 6. foga, sok nyűgi nem volt, csak éjszaka nyünnyögött többször is, de bemenni hozzá nem kellett, mert csak 1-2 mp volt az egész.

Nolcsi is elkapott valamit, amit Bazsi, mivel szombaton együtt voltak és tegnap már ő is lázas volt. Délután megyünk a dokihoz, meglátjuk mit mond :(

Képek nagyon szupik, nem is tudok mindenkit megdicsérni!

Azért annyit mondanék, hogy Maja-papa nem csak a képen tűnik jóképűnek, hanem a valóságban is az, volt szerencsém Őt élőben is látni :D :D :D

Hétvégi pocsolyában fetrengős képet majd próbálok feltenni, a gyengébb idegzetűek tényleg ugorjanak :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sildike,
a Jánosba szeretnék menni és oda is szól a beutaló, csak már előre rinyálok.
Olyan hülye-bénák ott. Pl. akartam tejet adni és még terhesen meg akartam csináltatni hozzá a HIV-tesztet, de kiderült, hogy itt olyan nincs. Egy ekkora kórházban, ami ráadásul még a budakörnyéki falvakat is ellátja! De amúgy is mindig van valamilyen bajuk.
ayse

Cinka
:)

Jucc,
Megint nagyon jó a sorozat a fiúkról! :) Főleg az esőben hintázó tetszik. Látom titeket sem nagyon izgat az időjárás. :)
A babakocsi Benié volt, már nem új és nem is először esik ki a kereke. 8 kereke van, 4 * 2, előfordult már ilyen baleset. :(
A szemüvegemet sokkal jobban sajnálom.

Mea,
Jó, hogy jöttél! Szerencsés vagy, hogy Lívi ilyen jó baba! Csak pörögjetek kedvetekre! Nincs is annál jobb! :)
A profilban tudod lecserélni a képet, de nagyon picire kell a méretét csökkenteni, másképp nem fogadja el. :)

Sildike
Én is 5 hónapos terhes voltam az esküvőn.
Volt egy sejtésem a teljes ruhacseréről! :)
Úgy látszik az Oakley-knak mostanában nem rendeltetésszerű használat/elvesztés a sorsuk. :(

benianyu

Barbi
Szegény Nolcsika. Annyira reménykedtem benne, hogy nem kapja el senki Bazsitól. Kezdjél el adni Leonnak Cebion cseppet. Én 15 cseppet adok Lacinak minden nap. Talán ezzel ki tudjuk védeni, hogy a picik elkapjanak valamit.

Ayse
Sajna nem ismerem a Jánost, de tényleg sok rosszat hallottam már én is róla. Mi lenne, ha felhívnád őket telefonon, hogy meg tudják-e csinálni, amit kért a doktornénitek és akkor nem kell potyára menni a gyerekekkel. Talán abban is lehetne egyezkedni velük, hogy a picivel ne kelljen várnotok.

Kép
Kép Kép
sildike

És hogy kerek legyen a történet: végül azért nem adtam tejet, mert a budapesti Anyatejgyüjtő ide már nem jön ki érte, azt mondták a védőnőnek kell ezt megszervezni. A védőnő pedig azt mondta, hogy fogalma sincs, hogy mit kell csinálni, mert erre eddig nem volt példa, hogy itt valaki tejet akarjon adni (csak a tehén). Számomra itt bezárult a kör.

Sildike,
jó ötlet, megpróbálom!
ayse

Nálam ezek a pocsolyában fetrengős képek vannak.

Bazsi éppen átöltöztetés közben van.

Tök jó, mert a második képen Nolcsi mintha Bazsi "méreteit" nézné éppen lesajnálvai. :lol: :lol: Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse
Én amikor megláttam, hogy ahhoz, hogy tejet tudjak adni (persze én nem is tudtam volna, mert nekem is kevés volt), mi minden vizsgálatot kell megcsináltatni..... :( Mindezt ráadásul egy pici gyerek mellett. Tiszta nevetséges.

Kép
Kép Kép
sildike

Davallia,
Drukk, hogy panda színesedjen és megússzátok a vérvételt! :)

Ayse,
Jobbulást a gyerekeknek! Gyógyvuduk mennek!! Először én sem értettem pontosan, hogy hova szeretnél/nem szeretnél menni laborba. De most már látom,hogy a Jánosba kéne menni. Nem tudsz máshova kérni beutalót?

Ancsi,
Alvás :( Ismerős. :( Cd lepakolás nálunk is nagyon megy. Én ezt kicsit ki is használom, ha már nagyon megy a nyűglődés és én épp valami közepén vagyok, akkor lehet kicsit cd-ket pakolni. :D

Annamami
Gratula Mazsinak a fogacskákhoz! :D

Barbi,
Leonnak is gratula a 6. fogához! Nolcsinak pedig jobbulást! Remélhetőleg hamar túl lesz rajta és nem kapja el tőle Leon sem, meg ti sem! Kérünk pocsolyás képeket! :)

benianyu

Benianyu!
Köszi :)
Daninak hány foga van? Mintha arra emlékeznék, hogy már kint van az 5. is?!

Ayse!
Gyerkőcöknek én is jobbulást kívánok!
Tej :(

Annamami!
Mazsinak nagy-nagy gratula a fogacskákhoz! :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Igen, jól emlékszel. Tegnap tört át az 5. A jobb felső első metsző és kint van a két alsó és a két második metszők is.

benianyu

Benianyu!

Akkor Daninak is gratula a fogacskához!:)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Látom, tegnap lemaradt Julcsi Köszöntője :(

Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT Kívánunk.
Húú, Panda ment/megy vérvételre?
Nagyon szorítok neki!

Minden "beteg" Babáért úgy tudok izgulni, mégha csak egy enyhébb megfázásról is van szó.
Olyan kis érzékenyek, szegények még nem is értenek semmit az egészből:(

Persze, hiába is olvasok vissza, valhogy a képek nézegetésénél kiürül a fejemből, hogy mit is kellene írnom.

Azt hiszem Mea válaszolt (bosi, ha más is, majd visszaolvasok) a császársebbel kapcsolatban.
Köszi!
Nekem nem a seb fáj, hanem fölötte a hasfalam:(

Jelenleg nincs dokim, még kontrollon sem voltam:(
Pénzem sincs, úgyhogy lesz ami lesz.

Tudom, a tápis topikban kellene írnom, de Ők is szoktak itt is lenni.
Lányok!
Kapja valakinek a Babája a Nutrilon soya plus 2-est?

Mi tegnap Erhardnak kipróbáltuk a Humana gyorstápszert.
Persze előtte a dokinénit felhívtam, megkérdeztem.
Na abból volt még egy kavalkád.
Mert ezt a Nutrilont is megkérdeztem a védőnőtől, meg a gyorskaját és egymástól kérdezgették, mire a doktornő átvette a telefont (végre) és megbeszéltem vele.
Úton voltunk és se szopi se kaját nem tudtam adni Erhardnak.
Sajnos nem úgy jött ki a lépés, mint ahogy kiszámoltuk.
A végén megvettük a Humana 3-as azonnal fogyasztható tápit, amiből egy teljes üveggel (cumisüveg) bevágott!!!
Este meg a maradékot, mert nem akartam kiönteni, utána szopi:)
Úgyhogy már kostólt tápit is:)
Szerintem, jobb, hogy ezt kapta, mintha valami mást adtam volna neki tegnap menet közben.
És lehet, hogy valaki megvet, de én nem vagyok az a tipus, aki előveszi a csöcsét a villamoson és megszoptatja a gyerekét.
Végülis baja nem lesz a tápszertől, egyszer (illetve kétszer, mert este is) kibírta, ízlett neki. És még mindig táplálóbb, mintha valami egyébb "károsabb" dolgot adtam volna neki.

Mennem kell, mert minden úszik a koszban:(
Ma még talán vissza tudok jönni

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Mondjuk mindent megeszik.

Kép
angelani

Ayse :D laborhoz lövésem sincs, szerencsére nálunk nem ilyen bonyolultak a dolgok.
Hogy mikor ilyen kihalt a sétáló? Vasárnap délután, szakadó esőben. És télen is. Bezzeg, amikor megjön a jóidő, mozdulni sem lehet a sok babakocsitól. Hogy ők rossz időben hol vannak?...

Na, lassan összeszedem magam, és megyünk a szigetre. Pont a legnagyobb melegben indulunk, de Gergő eddig aludt, tovább meg nem akarom húzni.

Szép napot!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Na akkor a hétvégi képek:)

Nolcsi Bazsival rosszcsontkodik :D :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Leonka
Kép

Bazsi
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszönjük a jobbulás kívánásokat!!!
Andris is átaludta a délelőttöt!

Jucc:)!
Jó sétát, játszózást!!!

Sildike:)!
Tök jót nevettem a képeken!

Nem akarlak untatni Titeket a laborgondjaimmal!
Az a helyzet, hogy a János van jó helyen, mert a többi pl. Budakeszin meg ilyen teljesen kieső helyeken. Anyósom meg ott lakik nem messze (lakcímkártyán én is), így egy Nagymama látogatás is meglenne, de állatira hülyék a Jánosban mindig (múltkor az urológián is több kört kellett futnom, hogy de én odatartozom). Ezt különben nem értem, nincs szabad orvosváalsztás Magyarországon???

Angelani:)!
Ha nincs pénzed, akkor menj el a körzeti nőgyógyászhoz!!!!!!
Légyszíves ígérd meg!!!!!
ayse

Barbi
Tök jók lettek a képek. Még így is süt a rosszcsontság a fiúkról.

Ayse
Engem nem untatsz. Én útálom a laborokat. Lacival amikor terhes voltam csak az afp, hepatitisz és a terheléses vércukor eredményem veszett el a MÁV rendelő laborjából. Az afp-t nem lehetett ismételni. Még szerencse, hogy magánban csináltattam már a 13. héten Down szűrést. A terheléses vércukrot megcsináltattam a dokim magánrendelőjében, mert szerinte ez az új magyar rendszer sok ál pozitív eredményt hoz. Én is az állami szerint határértéken felül voltam egy picit, amikor pedig megcsinálták a teljes profilt, akkor egy értékem sem tért el a normálistól.
A hepatitist meg azért kellett maszekban megcsináltatni, mert az állami rendelőben két hónap múlva van eredmény és féltem, hogy ha megint elveszik és utána meg megszülök, akkor azonnal beoltják Lacit a hepatitisz ellen. Az a szabály ugyanis, hogy ha nincs negatív hepatitis eredmény a leletek között, akkor a babát automatikusan beoltják ellene. Érdekes egyébként, hogy a magánrendelőben 2 nap alatt lett meg a hepatitis eredmény.

Angelani
Pont ezt akartam írni, mint Ayse. Miért nem mész el az állami rendelőbe nőgyógyászhoz? A húgom szerint a Hermina úti rendelőben nagyon jók a nőgyogyik. Ő rákszűrésre mindig oda jár. Azt mondja minek dobjon ki tök feleslegesen egy csomó pénzt, mikor a magándokik is az állami laborokba küldik a kenetet. Szerintem igaza van.

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc :)

Ímhol vannak a kéopek,de két napja egy perc időm sincs...lassan megőrülök...:(

Hari Lilije: Kép
Cinka Rékája:
Kép
Ayse Andrisa:
Kép
Naaa Mami ne fogjááál,ezt már tudom egyedül is! (Cinka és Réka):
Kép
Ayse és Andris jókedvűek:
Kép
PZita és Réka(?):
Kép
Zsuzsa és Julcsi:
Kép
Jucc és Gergő:
Kép
PZita Csillája szeretgeti Mazsit:
Kép
Hari és Lili:
Kép
Rokica és Zsuzsababa:
Kép

És akkor még kettő ráadásnak!:O

A Tibi jó,a Tibi finom.a Tibi különleges..... Kép

Hammmm.....
Kép
annamami

Mindenkinek köszönjük a gratulációkat a fogacskákhoz!:)

Nálunk semmi nyűglődés nem volt,se nyáladzás,se piros popó,se sírás,se nem alvás...egyszer csak ma reggel egy hatalmas vigyor és ott figyel a két kis csipkés csüxcsök!:):):)
Annnnyira örülök!:)
Pedig én is vettem Dentinoxot jó előre de még nem használtuk.
Fájósan fogzó babáknak sok sok gyógypuszi,mamiknak pedig kitartás!:)

Sildike :)
Tényleg NAGYON SZÉPEK voltatok az esküvőtökön!:):):)
Nekem is ekrü színű volt a ruhám,de nincs kép csak papíron,mertz akkor még nem volt digi gépünk.:O

Angelani:)
Nekem már egyátalán nem fáj ahasam és nem is érzéketlen sehol.
de szerintem ez mindenkinél változó,hogy hogyan gyógyul.
Szerintem halgass Sildikére és menjél el az állami nőgyogyihoz.
DE TÉNYLEG!
KÉRLEK.:)

Megyünk Anyukámhoz,mert el kell kezdenem tanulni az Államvizsgára....:(....jún.20-án van.
Szerintem esélyem sincs,de nekifutok,max.kivágak...:(
Csütörtök este jövünk!:)

Pusszantás mindenkinek!

MIKOR ÉS HOL LESZ TALI????:)
annamami

bocs az elütésekért de rohanok..
annamami

Hűűűű Annamami:)!
Jó tanulást!
ayse

Annamami
Csokis kép :lol: :lol: :lol:

Nálunk hétvégén Laci és Leon küzgött meg egy kis csokival. Lacit annyira most nem érdekelte a téma Leonnak viszont még az füle hegye is mosolygott amikor meglátta. Annyira cukik voltak.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse,
nálunk is eza helyzet,ill. érdekesebb,mert itt lakom a 11kerben,5kerbe vagyok bejelentve,de anyuméknál maradtam,ami a háziorvost jelenti és az a 12ben van,így én is a Jánosba rohangászok.......ha após doki intézkedik,akkor épp ahol ismerőse van:)

vérvétel megvolt,majd jelentkezem,hogy mi lett az erdmény!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Megy a drukk, hogy ne legyen semmi komoly.

Most nézem, hogy Kisnyúl majdnem pont 2 héttel "öregebb" mint Laci.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
igen,már nagyon öreg,de Lacika elött még ott az egész élet plusz két hét! :D

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Basszus! Andrisnak a hője is feljebb ment, popsiban mérve 38,2. Jó ez nem olyan magas, de már a hócipőm tele van a betegségekkel meg az örökös aggódással. Szegénykém olyan csúnyán köhög!  A köhögés ellenit meg mandínerből visszaöklendezte. Újabb adagot nem merek adni, mert mi van, ha mégis lecsusszant valami?

Rokica :D !
Gondolkodtam azon, hogy én hogyan döntenék a helyedben a melóhelyet illetően. Arra jutottam, hogyha ez az új helyzet olyan előnyökkel járna, hogy később, amikor már a szülések után vissza akarok menni megint dolgozni, könnyebben visszavesznek, akkor elvállalnám. Ha nem, akkor úgyis mindent előről kell kezdeni, Zsuzsa meg még nagyon kicsi ahhoz, hogy egész napra hiányolja a mamáját.
ayse

Mazsinak gratula a fogakhoz!
és minden új fognak bárki kicsi szájában is nőtt ki!
Jucc,képek nagyon jók........nekem kezdenek elvonási tüneteim lenni!
:D
Sildikééknél készült képek és talis képek is jóóóóóóók!

bocsi ha valamire nem reagáltam ,de én éppen meghalok a meklegtől :|
na puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

proba
aniko47

Ayse
Nemsokára már túl lesztek rajta. Ez a meleg párás idő ami az elmúlt héten volt (főleg párás) nagyon jót tesz a baciknak. Bazsi - aki igen csak masszív kisfiú és tavaly nyáron volt utoljára lázas - is benyalt valamit. A doktornénink azt mondta, hogy ha egy nagyobbat szellőztetünk már bejön egy csomó baci. Ergo sajna nem tudjuk megvédeni a gyerekeinket annyi sok baci van a levegőben. Talán ha most jön a szél és kifújja a bacikat utána meg a szárazabb melegben nem termelődnek újra, akkor kevesebb beteg baba is lesz.
Nem tudom, Te szoktál-e adni Cebion cseppeket a gyerekeknek. Én a fiúknak már tavaly december óta adom. Sőt amikor valaki beteg a környezetünkben, akkor dupla adagot. Állítólag a c-vitamin nagyon jó a megelőzésre.

Nyúlné
Bizonyám az a két hét sokat számít. És akkor még nem is mondtam, hogy Lacika biológiai kor még csak 6 hónap 1 hét és 5 nap, mert koraszülött volt. Ezen most már röhögök. Laci koraszülött volt 3300 grammal és 56 cm-rel. Mi van ha kitölti az időt? Kimászik? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Lányok!
Köszi mindenkinek, de itt az SZTK-ban nem látnak szívesen a dokik:(
A másik, meg attól félek, hogy azt mondják, nem nála szültem. Menjek ahhoz, aki megcsászározott.
Tök félek.

Jucc!
Nekem visszaírt a Babanet. Bemásolom (bocsi, ha valakit nem érdekel):

A következő üzenetet a(z) Babanet Társalgó fórum egyik adminisztrátora küldte. Ha ez az üzenet spam, sértő, vagy egyéb módon nemkívánatos, vedd fel a kapcsolatot a fórum üzemeltetőivel az alábbi címen:

szerkeszto@babanet.hu

Ha szükséges, csatold hozzá ezt a levelet (különösen a levél fejlécét).

Az üzenet a következő:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kedves Babanet felhasználók! A napokban többen jelezték, hogy az általuk elmentett címen nem tudják elérni az átalakított fórum rovatunkat, a Társalgót. A programcsere után a Társalgót, vagy a Babanet címlapján keresztül, vagy az alábbi címen tudjátok elérni: https://www.babanet.hu/tarsalgo/ Köszönjük a türelmeteket, további jó fórumozást, a Babanet csapatának nevében, Kiss Andrej - apa

Jajj!
Ezt az üzit kerek 1 órája írom:(

Nagyon sajnálom, de nem tudok semmelyik képre reagálni.
Pedig mindig tetszenek és vannak tényleg roppant aranyos poénok, amire azért szoktam reagálni, de itthon áll a bál:(

Majd teszek fel képet a "felrobbant konyhánkról, mert már a gépen van.

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: