Sziasztok!
Mátra!
Örülök,h. már kicsit többet tudsz itt lenni.Remélem kicsit jobban van, de ha bármilyen gondolatod lenne, egész nyugodtan írd ki nekünk.
Lehetne még egy utolsó kérésem a táblával kapcsolatban?

Át tudnál majd benne írni,mert ha jól láttam a maira már 6+5 van írva, de én ma mégcsak 6+4 vagyok.Köszönöm előre is, és ígérem többet nem szólok a tábla miatt.
Bea!
Köszönöm már jobban vagyok.2 napja elkapott egy csúnya vírus és nagyon rosszul voltam.Hánytam egész nap, ment a hasam, meg belázasodtam.És persze emiattrettenetesen aggódtam Bubikáért, de a lányo sikeresen eloszlatják eme kételyeimet.

Amúgy egész jól vagyok, állandóan aludnék, és hát a szagok... azokkal én is hadilábon állok. Hétvégén szegény barátnőm parfümjétől fordult meg a gyomrom, de nem akartam neki mondani.
Ebba!
Bár én sem vagyok orvos, de szerintem is menj majd el a dokidhoz, vagy egy másikhoz. Ez a 17 nap elég rövid, és görcsölgettél is...
Csibe!
Azért csak óvatosan Ópusztaszeren, nehogy megeröltesd magad.
Angie!
Nagyon örülök,h. ilyen rendes főnököd van,mert így szerencsére nem kell majd aggódnod a baba miatt.
Eszter!
Nagyon jó volt olvasni Rólatok! Csak annyit tudok írni,h. Csodás anyuka vagy!

Remélem Olivérnek már nem fáj a füle.
Évi79!
Igazad van, látod ez nekem eszembe sem jutott.Pedig hacsak az egyik barátnőmet veszem példának, aki gyógyszer mellett esett teherbe és a 3. hónapban vették észre... Köszönöm, megnyugtattál!!:)
Évi77!
Dehogy baj, Dórikával nem lehet betelni.Ezt te sem gondoltad komolyan,h. sok lenne belőletek?!
Dido!
Nagyon várom,h. megjöjjön a mensid és akkor újra tudjátok kezdeni, és őszintén remélem,h. végre minden rendben lesz. És nagyon jó,h. azt írtad,h. még. Igazad van még nem, de reméljük,h. hamarosan Te is és itt mindannyian bldog anyukák leszünk.
Köszönöm kérdésed, már jobban érzem magam, kicsit még émelygek, de ez már szerintem Bubika hatása.

Én a láz miatt ilyedtem meg nagyon.
Norwell!
Nagyon vigyázz magatokra, és mond meg a Te kis drága Kende babának,h. ne ilyesztegessen.
Sok puszi!
Még jövök, ha nem baj!
Pupy