A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!
eloszor is: JUCA, GRATULALOK, NAGYON SOK EGESZSEGET ES BOLDOGSAGOT NEKTEK!!! (en is jol tippeltem:) ) Mielobbi felepulest es varjuk a szemelyes tudositast! Sok puszi nektek!

Masodszor: szombat estetol csak olvaso modban voltam, mert ez a franta Babanet nem engedett beirni egy sort sem!!! Csunya Babanet!!!

Pupy! Remelem azota mar jobban vagy:) Izgalmas dolog az eskuvore keszulni, sikeruljon ugy, ahogy ti szeretnetek, legyen ez az egyik legszebb napotok! A lazaddal kapcsolatban en ugy infornalodtam, hogy extrem esetekben jol meg kell fontolni, hogy mi arthat jobban a babanak: nagy laz rosszabb lehet, mint a gyogyi, amit bevennel ilyenkor. Mindenkeppen orvos!

Matra! Latom fonix-madarhoz hasonloan kezdesz ujra eletre kelni, tisztellek ezert az eroert. remelem hamarozan ujra babas leszel es ez segit majd a lelki sebek gyogyulasaban. nagy oleles megy tolem! (Ja, es a reggelizos kep: szuper!)

Mindenki, aki sorsom felol erdeklodott: jol vagyok, tovabbra is 36.8-36.9 a hom, tesztelni leghamarabb jun.1-en szamitok (gyermeknapra:) ). Addig probalok nem stresszelni rajta. De a parom mar szinte jobban beleeli magat:) Ma reggel is, amikor munkaba indult, visszafordult az ajtobol es adott egy csokot, "a leendo gyermeke anyukajanak". Ugy meghatodtam, nem szeretnem, ha csalodnunk kellene :cry:

Lanyok! Legyen nagyon szep estetek!

Aniko! Hasznaljatok ki ezeket a napokat :wink:

puszi mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Juca!

Sok boldogságot, jó egésszéget az egész családnak. Gratulálok a kislányhoz. A megérzésem nem jött be, de sebaj. Várjuk a fotót.

Norwell!
Most már tényleg te jössz. :)

Anikó!
Hát velem nem sok minden van. Semmi gond, csak valahogy nem akaródzik írni. :)

Niki!
Egészen szépen dudorodik a pocakod. :)

Timika!
Édes a fiad. Múlt héten akartunk menni hozzád csütörtökön meg is beszéltük CSibével, csak neked elfelejtettünk szólni. :) Én azt hittem ő szól, ő meg azt hogy én. :) Sajnos aztán le is kellett mondanom mert dolgoznom kellett a borfesztiválon. Azért remélem hamarosan eljutunk hozzátok.

Télleg Csibe merre vagy?

Évi!
Neked meg a lánykád aranyos nagyon. A kis Dori. Nagyon mókás arcokat tud vágni.

Adri!
Köszönjük a történetet.

Dudu!
Igen fizikailag nem volt leterhelő ez a HSG. Jó volna ha ezzel be is fejezhetném ezt az egész herce hurcát.
A család történetbe azért már megbántam hogy beleszóltam.

j.
Vendég

Ja Pupy!

Gyógyulást. Klassz a fotó.

Mátra!
Remélem már jobban vagy.

Brill!
Remélem te is. Valahogy a leveledből nem ezt érzem, de hát érthető.

j.
Vendég

Sziasztok!

JUCUSKÁM!!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI GRATULÁM A KICSI LÁNYODHOZ!!! Mellesleg boszinak én sem lennék jó... :lol: :lol: :lol: Sok tejcsikét és jó egészséget kívánok!!! Várom a képeket és a sztorit!

Pupy!
Remélem, jobban vagy!

Nomi!
Már nincs is olyan messze az az elseje... Nagyon szorítok!!!

Junko!
Biza, én is most döbbentem le, hogy akárhonnan nézem, én vagyok a kövi... :shock: No, sebaj, ha egyszer bement, ki is kell jönnie... :D :D :D

Niki!
Hogy szeretett nagyanyámat idézzem, amikor már látszott a pocim: "na, ebből már lesz valami..." :D

Mi jól vagyunk, illetve a feszegetés-dudorodás-műsor megy ma is, igaz, kevesebb vehemenciával (most épp parázok is, hogy nem mozog, majd eszem pár falatot, és akkor talán nekiáll...) Néha elég fájdalmas tud lenni, de ilyenkor eszembe jut, hogy ez még semmi... :D

Jók legyetek, pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (35+4 :)
norwell

Sziasztok!

Először is:

Juca!
Szívből gratulálok a kislányodhoz.Várjuk a képeket és a történetet. És csoda szép a neve.:)

Voltam az orvosnál.Több mint 2 órát kellett várnom, hát nem voltam épp túl jól. Azt mondta a doki,h. most van valami vírusjárvány, ami hányással és hasmenéssel jár.Én is ezt kaptam el.:( Azt mondta,h. jól tettem,h. este csak a langyoszuhany és a vizesruházás volt.Azt mondta,h. csak akkor vegyek be lázcsillapítót (és csak Algopirynt) ha sokáig van a lázam 38 fölött. Mondta,h. maradjak itthon 3 napig, pihenjek, sok folyadék, diéta. Szerencsére már nincs láza, de még mindíg émelygek (bár az lehet Bubika miatt is:))

Monyóka!
Gratula még 1x a házassági évfordulótokhoz. Szerintem semmi gond nem lesz azzal,h. 32 évesen fogod a 10.-et ünnepelni.Főleg mert addigra lesz egy csomó gyereketek. :D

Niki!
Köszönöm a gratulációt.:) Örülök,h. te is láttad az UH képen.Tényleg nagyon picike, hisz még csak 3 mm.:D
Nagyon szép vagy a képen és a pocid is az.:) Megkuksiztam a házatokat is.Igazi kis családi fészek lesz. Te mikor mész UH-ra?

Nárcisz!
Köszönöm, én is remélem,h. boldogok leszünk továbbra is.:) Igazából ahogy tegnap a párom viselkedett, ahogy aggódott, fürdetett, meg vizesruházott, meg ma is egy csomószor felhívott...örülök,h. hozzámegyek feleségül.:)
Nagyon megköszönném, ha megkérdeznéd azt a számot.
Te jobban vagy? Még mindíg erős émelygésed van?

Adriana!
Nagyon szép volt a történeted, és az,h. a párod ilyen hősiesen végig "szült" veled..:)Csodás! Levi baba pedig nagyon szép.És mekkora ujjai vannak.:)

Évi79!
Gyógyulgatok, pihizek és babanetezek. És sajnos megint nem hallgattam anyura.Azt mondta,h. szerinte ne egyek banánt nagyon, mert gyomorgörcsöm lesz..és tessék, de remélem hamar elmúlik.Az a lényeg,h. már nem vagyok lázas, és remélem,h. a tegnapi láztól meg a rubofentől nem lett semmi baja a kicsinek.Nyugi szerintem Virág biztosan idejében meg fog fordulni.:)Esetleg egy pocis képet nem raknál fel?

Mátra!
Az a kép.... :lol:
Örülök,h. kicsit vidámabb vagy, gyere közénk sokat, segítünk.:)
De úgy látom,h. már nem tartják karban otthon a netet. Én is úgy láttam,h. Ági már írta talán pénteken,h. megjött neki sajnos.
Esetleg megkérhetnélek majd arra,h. holnapra úgy írj be,h. 6+4? Vagy ez még korai lenne? :oops:
Egyébként én sem szeretném ha bárki is elmenne erről a fórumról.

Anikó!
Köszönöm a bíztatást. :) Remélem hamar átmegy rajtam ez a vírus.Amúgy a hideg nekem is jól esik, csak azt bírom meginni.
Éljen a sok sex :lol: , ez még senkinek sem ártott meg...:)
Gyönyörű a kisfiad amúgy!

Junkó!
Hogy vagy?

Nomi!
Ne haragudj én tényleg nem akarok kiabálni, csak ez a sok szám.Először is a cikusaid 28-29 naposak és te a 35 cn-en jársz. Szóval én nem akarok kiabálni, meg a múltkor is azt írtad,ha jól emlékszemh, elaludtál délután?! Szóval neked szokott késni a ensid? És hány napot? Jaj komolyan én már teljesen megőrülök a várakozástól...:)

Angie!
Hol vagy? Hiányzol!:)

Dido!
Hogy érzed magad? Sok a munkád gondolom, azért vagy kevesebbet.

Brill!
Jól vagytok?

Bea!
Hogy vagy? Émelygés? Már nagyon várom a szerdai UH képedet:)

Évi77!
Köszönöm már picit jobban vagyok, most épp gyomorgörcsöm van a banántól:( de amúgy a lényeg,h. nincs lázam.És a baba szempontjából ez a legfontosabb. Nem tudom, szerintem annyira nem gond,h. Dóri 3 hónaposan szopja az ujját, én is nagyon sokáig szoptam az ujjam, és szerintem nem állnak előre a fogaim.:) Ha talizunk majd megmutatom. :lol:

Timika!
Köszönöm a tanácsot.Nagyon bízom benne,h. nem fogok belázasodni.

Zsúka!
Én is nagyon örülök magunknak.:) És nagyon remélem,h. ebben a hónapban nektek is örülhetünk majd.:)

Anita!
Mesélj magadról még!

Mindenkitől ezer bocsi,h. ha nem írtam külön neki.Megyek picit lefekszem.De még jövök.

Sok puszi!
Vendég

Sziasztok!

No, ezt a tempót! Szépen megelőztetek... kevesebb, mint fél órával az édesapja után már a neten a hír :-) A képek és az első fürdetésről készült videó majd ma éjjel felkerülnek, addig is: barna, göndör haj, kíváncsi (egyelőre kék) szemek, 2 láb, 2 kéz, kb. 4x5 ujj.

Kofa ("Tjucapu")

tjuca

Kofa!

Szólj, merre kerültek, légyszi. Szívesen megnézném :)

Junkó!

Már mondtam, hogy bocsi, és nem neked szólt, hanem az én tehetetlenségemnek. Még egyszer Bocsi.

N

Kép
narco

Sóhaj, sóhaj

De szép is most a Juca családnak. Családfőnek meg jó tejfakasztó partit kívánok. :)

Narco!

Félreértesz, tényleg nem haragszom, csak mégsem kellett volna beleszólnom. De szerintem máskor sem bírom majd ki. :shock:

j.
Vendég

Helló!
Mátra!
De jó, hogy végre legalább látom a neved! Javíts ki légyszi a táblán, mert tegnap reggel megjött.
Az ugye 17 nap. Az nem baj, haennyire rövig a ciklusom? Narco??
Anikó!
akkor igazi mulatós lagzi volt?
mit írjak. mondtad, hogy keveset írok. El vagyok kicsit keseredve,mert igazán nem akarok Átjárhatóságira befeküdni. Közben a suliban a gyerekek már érzik a vesztüket,várja mindneki a nyári szünetet. Főleg ilyen nmeleg napon nem lehet bírni velük...
A képem meg nagy volt az előző rendszerben,most nem tudom miért kicsi.
puszi zita
ebba

Pupy!

Ma két táblát tettem fel és szerintem abban már a javított adatok szerepelnek. De azért nézd csak meg...

Ebba!
Javítottalak, a holnapiban már úgy leszel. Háát igen, ez már a finis nekik. A felnőttek sem bírják jobban. :) Ugyan úgy vágynak a szabadba, mint a gyerekek.
mátra

Sziasztok!

Juca, Kofa!
Nagyon-nagyon gratulálok!!! :D

Kingababa!
Isten hozott a nagyvilágban! Kép

Pupy!
Remélem hamarosan meggyógyulsz! :)

Szisz!
Marshall kutya jelentem élvezi a figyelmünket...https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 143.51.gif[/img]
Féltékenység nálunk is előforul... :D Bosszú szerencsére nincs... :lol:

Junko!
Tényleg nem kell aggódni, pozitív vagyok! Sőt Mátrának és Didonak is azt írtam, hogy tudom, nemsokára együtt számoljuk a babás heteket! :D A következő mensit kell megvárni és ismét beindul majd a gépezet! Kép

Anita!
Üdv közöttünk! Kép

Aniko!
Jóóó a pusziskutyu! :D Tudod, Ők a gyenge pontjaim... (az egyik :) )

Niki!
Van "ott" már pocó! :mrgreen:

Ebba!
Nekünk is Boxerünk van, mint Sziszkáéknak... :D
"Kicsit" nagyobbacska, mint a Tiétek... :lol: , pesze biztos Ő is imádnivaló!

Mátra!
A heget azért látom még..., de szépen gyógyulgatsz! :) Párodnak(:)) is puszi, hogy van Neked!
Édi a kép! :lol:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Zita!
Sajnálom,hogy rossza kedved!
Reméljük nem sokáig tart és ujra a régi leszel!
Szerintem a 17 napos ciklus nem tul jo!

Nomi!
Ki is használjuk a legetőségeinket! :lol: :lol:

Norwell!
Te vagy a soron következő!
Annyira izgalamas! :!:

Kedves Kofa!
Köszönjük hogy irtál nekünk és nagyon várjuk a képeket!

Junko!
Az igazság az hogy nekem is vannak ilyen periodusaim!

Évi!
Lefényképeztem a kisfiam fogait már amennyire tudtam!
Mert azt gondolom Pupynak szerencséje volt hogy nem lett a foga kiállo!Igaz nem törvényszerű hogy igy legyen de engem utolag bánt ez az egész!
Kép
Remélem valamennyire látszik!Bocsánat ha mégsem!A képen össze van zárva a fogsora!

Pupy!
Örülök,hogy jobban vagy!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Juca!
Bár már gratuláltam SMSben, így a neten is hatlamas gratula, és nagyon örülök kis Kingának. Minden lehetséges jót kívánok az egész Juca családnak! Kofának meg külön köszi a jelentkezésért. Látom, humorból nincs hiány a családban :)

Pupy!
Minden rendben. Hétvégén többször előjött bennem, hogy megint miért, de próbálom megmagyarázni magamnak, hogy a körülmények, és minden egyéb miatt is nem baj, ha késik a baba. Nehéz !! Márcsak a korom miatt sem mindegy egyetlen hónap sem. De nem akarom a hitemet meghazuttolni, meg amiket itt irogatok (mert mindent úgy hiszek, ahogy azt leírom), és bízom abban, hogy Isten tudja a legjobban.

Egyébként a főnököm ma konkrétan is rákérdezett, hogy mennék-e vele, ha megkapja az állást. Jól esik, hogy így ragaszkodik valaki a munkámhoz, és a személyemhez is. Ez az elismerés netovábbja, mert ahová megy, ott teljes csapat várná, akiket ráadásul jól ismer, és mégis engem akar vinni. Annak ellenére, hogy tudja, hogy babát akarunk, és azt mondta, hogy ha addig összejönne, is szeretné, ha vele mennék, és a gyed-gyes után visszavár. Az állam leesik, és hihetetlenül örülök, hogy ilyen főnököt fogtam mi. Pasiban ritka az ilyen megértő.

Duddu!
Igazad van! Visszaolvasás nélkül is tudom, hogy el kezdtem túl sokat aggódni, ráadásul alaptalanul.

Sajnos most nincs időm többet írni, visszaolvasgatni sem nagyon volt. Még szerintem 8-kor is bent leszek, ma annyi a munkám. Holnap dettó, aztán utána is. Szerintem, ez a hónap már csak ilyen lesz.

Ezért is tudok majd kevesebbet jönni, meg úgy egyébként is ki kell egy kicsit kapcsolnom az agyamat, lazítanom kell, másra gondolni, egyéb dolgokat csinálni, pihenni (agyilag). Azt hiszem (ha meg bírom állni) most néhány hétig nem jövök, vagy legalábbis nagyon ritkán (a talin természetesen ott leszek, amennyiben lesz belőle valami). Norwell, Kati időpontjait észben tartom, akkor tuti benézek. A profilomban az e-mail címen elérhető leszek.

Ugy-e megértetek?!?! Nem akartam csak úgy eltűnni.

Puszi, és nagyon szeretlek Benneteket!!!!!!!!!
Vendég

Brill!

A felszín. A mélybe pedig még én sem látok le. Te, mint kozmetikus tudod, hogy a hibákat hogy kell kendőzni.
A párom(:)) pedig mellettem áll, de férfi és van három gyereke. Segít, megért, de helyettem nem tehet semmit ez ellen.
Csak ne láttam volna. Csak ne lett volna a kezemben.
Gyűlölöm a testem, a lelkem, a munkám, a családomat, a macskát is mert pofátlanul itt gömbölyödik.
Igen felállok, mert fel kell. De éjszaka álmodom, és látok anyukákat babakocsival, pocakkal, és olyan jó rájuk nézni. Aztán belémhasít a fájdalom. A kérdések. A kétségek. A párom tűröm csak meg. Mást nem. Nem eszem, csak narancslén élek. Aztán néha rám jön és teleeszem magam. hogy ne kelljek senkinek. Neki se, mert csak bántom, fájdalamat okozok, hisztizek, és nem tudom meddig bírja.
A gyerekeit azóta nem láttam. Egyelőre nem is akarom.
Most pedig, ha visszamegyek dolgozni akkor tanítsam a 0-3 éves kor pszichológiáját. Honnan lesz nekem ehhez erőm? Honnan?
Isten? Igen, lehetett volna nagyobb baj is. Lehetett volna beteg a baba. Lehet hogy jobb így.
Sok dolgom van még ezek szerint, mielőtt kapok egy babát. Csak ne húzták volna el a mézesmadzagot.
Bocsánat, hogy pont neked írtam ezeket. Te is átmentél ezen. Ne haragudj, ha sebeket téptem fel.
A többiek se, mert most boldogok vagyunk és örülünk juca kislányának. Tiszta szívemből, írígykedés és minden ilyesmi nélkül.
De valahogy ez most kijött.

Bocsássatok meg.
mátra

Sziasztok,

JUCA :) /KOFA :)
HATALMAS GRATULA A KIS KINGÁHOZ!!! Képzelem, micsoda gyönyörűséges érzés lehetett megtudni a nagy titkot, hogy kislány! :) Nagyon sok pihenést az első napra!!! És sok tejcsit a későbbiekre! Sokat tegye cicire már az elején, még ha nem is jön belőle semmi, attól indul be a tejcsi :) Puszilom őket!!!

Mátra :( nem is tudok mit írni, hiszen el sem tudom képzelni, mit érezhettél :( Összeszoruló szívvel puszillak. Hátha az segít.

Évi77 :)
Látom, Dóricica jól van. Sokat gondolok Rátok. Te mikor vitted ki először vásárolgatni Dórimadzagot? :) Most múltunk 6 hetesek, és azon gondolkodom, mikor vigyem először Laurát hosszabb útra :wink:

Jajajaj... Ugye nem is kell mondanom, mennyire nem tudtam visszaolvasni??? :( :( :( Lesz ez még így se, ugye??? :evil:

Jól vagyunk egyébként. Tejcsi van, szopi és kaki-puki megy ezerrel, sokat van még mindig fenn. Éjfél előtt egyszerűen lehetetlen elaltatni, bármennyire is fáradt Laura :evil: Ez Nálatok hogy műxik, mamik???

Puszi

Unique
unique

De akkor most ezzel a 17 nappal mit kezdjek? Menjek megint dokihoz?
Lehet, hogy a örcsölések miatt van ez?
zita
ebba

görcsöléseket akartam írni, de nem azt sikerült :)
ebba

Ebba!
Szerintem mindenképen menj orvoshoz.
A 17 nap miatt is, és a görcsölés miatt is.
mátra

Kedves Brill!

Akkor jól van. Lehet azért éreztem így mert ritkábban vagy. Vagy én vagyok ritkábban?

Mátra!
Amikor ilyen történik itt a topikban, és az ismeretségi körömben mindig azon gondolkozom (ami teljesen hülyeség) mi a kevésbé rossz. Átélni egy ilyet, de tudni, hogy tudsz terhes lenni, vagy kétségek közt lenni, hogy egyáltalán lehet-e valaha. Választ adni erre értelmetlen lenne, viszont.

Azt mondom legközelebb sikerülni fog, hogy mire ez a "lecke" azt nem tudom ugyan, de valami oka biztos van annak, hogy egyenlőre kóstolgat téged/minket az élet.

j.
Vendég

Sziasztok!

Junko itt vagyok!:O

Most csak jelentkezni van időm, ill. energiám,mert kb. 15 perce értem haza a két napos osztálykirándulásunkból!Nagyon jó volt, de ma kipurcantam,mert strandon voltunk!
Azért Jucát láttam:GRATULÁLOK!!!!!:O

Megyek,mert nagyon fáradt vagyok és holnap még vár rám egy 1 napos Ópusztaszeri kirándulás, ráadásul 31 fok lesz!!!!

Puszi Mindenkinek!
Csibe
csibe78

Mátra!
Drága,neked nem ma van a névnapod?
Mert ha igen akkor fogadd szeretettel ezt: Kép
De ha mégse akkor is!
Borzalmas ezeket a dolgokat megélni átélni és főleg tulélni!
De Junko szavai járnak sokszor az én fejemben is!Hogy talán mi "vigasztalobb"az hogy tudod,hogy teherbe tudsz esni vagy ez a bizonytalanság!Tudom,nekem már van egy gyermekem de az elmult három évben még a fuvallata sem fujt meg a terhességnek!
És ez borzasztoan elkeserit!

Brill!
Én is imádom a kutyákat meg minden állatot!
Örülök,hogy jobban vagy!Remélem a találkozora eltudsz jönni?!

Jucmuc!
Mi a helyzet nálad?Uj munka?

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Köszönöm a virágot talált. Igen, ma van : :oops:

Köszönöm a szavaidat is, azok is találtak.

Junkó!
Igen, ez az egy tartja a reményt bennem. Hogy sikerült teherbe esnem. A párom :) is ezt mondja.
mátra

Mátra!
Borzasztó olvasni, hogy így marcangolod Magadat...:(
Nekem az első 2 nap volt rettenetes..., igaz nem éltem át a vetélés borzalmait... Aztán túltettem magamat a dolgon (úgyhogy nem tépsz fel sebeket). Lehet, hogy érzéketlen vagyok, de nekem így könnyebb... Ha őrlődnék, azzal sem változna már semmi, csak Apát és a környezetemet marnám el magam mellöl... Ezt pedig semmi esetre sem szeretném!
Abban biztos vagyok, hogy erős vagy :!: , bár tanítani nem lesz könnyű...
Névnapodra, ha ma tartod fogadd el sok szeretettel (bár mást is adhatnék Kép ) Kép

Brill Kép
brill

Sziasztok!

Mátra!
Elképzelni sem tudom mit érezhetsz, de ahogyan leírod abból kapok képet és látom. Elég élesen.
És Anyukám jutott eszembe. Mert vele ugyanez történ előttem az ötödik hónapban. És ő is a kezében tartotta a maga anygyalját.
DE látod itt vagyok! És soha ilyen szívós kiskölköt, mert a vérszerinti "apa" nem akart, és meg is tett minden t ellenem, még fizikailag is, de ITT VAGYOK!
Ha egy baba elhatározza magát, akkor jön, akármit is teszel! ÉS JÖNNI FOG!
Küldök neked egy puha takarót, ami megmelengeti a szíved, hogy enyhülést hozzon a holnap és azután minden nap. Hogy megérkezhessen az a kis akaratos baba, aki eldőnti, márpedig meg fog születni, akármit is tégy!

JUCA!
GRATULA!

ADRIANA!
Nektek is!

Bocsi! Most tovább nem "személyeskedek", de ha végre valahára felvesszük a ritmust, talán többször idejutok!

Helyzet nálunk:
Olivér még mindig szereti és szeretgeti Marcit, olykor már túlzottan is, így figyelni kell meg ne nyomja a kicsit.
Lassan kezdenek formát ölteni az estéink, így talán újra lesz esti pihiidőm az első szopiig.
Kezdetben katasztrófa volt.
nem fordult ki magából Olivér, de az alvási szokásai drasztikusan megváltoztak.
Eleinte a mi szobánkban volt Marci ágya, de csak másfél hétig, mert Olivért nem lehetett a saját szobájában tartani. Marci itthon töltött második napján gyorsan elsajátította, hogy kell a kilinscet használni, így reménytelen volt a beviszem és kijön harc. Ugrált az ágyunkon, rohangált, bepiszkált a kicsihez, így a végén szelíd erőszakkal kellett elaltatnom jóval 10 után, úgy hogy még nappal sem aludt szinte semmit. Fogtam hát, szorosan magamhoz öleltem, hogy lehetőleg ne ficánkoljon nagyon és befeküdtem vele az ágyába. Némi bömbi után, kb 2,5 perc, és már aludt is.
Egyszerűen annyira túlpörgette magát, hogy nem bírt aludni.
Marci, hogy nehogy elfelejtsük, hogy megérkezett, egy, másfél max két óránként cicit kért, egyébként egy hangja sem volt.
Én lassan de biztosan merültem le, így jött az ötlet, hogy MArci költözik.
Ugyan nem azonnali volt a hatás, de működik.
Lassan újra helyre áll a rend és nem kell egy csomó ideig strázsálnom az ajtó előtt, hogy ki ne jöjjön Olivér.
Az éjszakák azonban mozgalmasak maradtak. Ha MArci épp három órát is hagyna aludni, valami biztosan történik Olivérrel. Volt már ágyról leesés, fülfájás ( fel is szúrták a fülét, még most is folyik neki) vagy egyéb, pl éhes és tejet kér. Nem szándékosak ezek, de olyan igazi tesós szolidaritásnak tűnik. Munkamegosztásban edzik anyát.
Szopizni nem akar Olivér, nem is érdekli különösebben, bár a fejés, azért érdekelte, főleg, ha kütyüt is előszedtem, és nem csak manuálisan gyötörtem magam. Bár azt hiszem a cumisüveg érdekelte jobban, mármint, hogy mit művelek vele.
Bölcsiben voltunk kétszre azóta, de megvallom, hogy még elég kényelmetlen a hordozókendős-babakocsis túra, jobb lenne, ha már MArci tartaná a fejét.
Idővel.
Marci egyébként nyagyon szépen fejlődik. Már van neki saját tokája is, így újra eltűnt az álla, és a girizd popsin és növöget a husika.
Hamarosan már nem lesz ilyen kis lárva! NAgyon várom, milyenek lesznek majd a vonásai, a tekintete és a jelleme! Tesóval szemben nagyon megértő! :) MAradjon is így!

Hű, még rengeteg minden van, de mégsem jut eszembe, mit írjak még...
Képek lesznek!

Sziasztok!

Eszter és a haramiák!

remélem ez az üzi elmegy!
ironram

Mátra!
Boldog névnapot!

Eszter
ironram

Akkor ismét... Nem megy nekem ez az új rendszer Kép ...

Junko!
Valóban ritkábban írok, úgy mint Te! (fogjuk a rendszerre :lol: )

Aniko!
Igyekszem a talira!!! Eddig sínen van...

Mátra!
Ma tartod...! Akkor Kép is!

Brill Kép
brill

Sziasztok!

Mátra!
Isten éltessen sokáig. :)
Kép
Nem tudtam, hogy Rita vagy.

Sajnos a rossz élményhez nem tudok hozzászólni, mert nálam mindig is elég gyenge volt az a pozitív csík akkor októberben, és a doki is azzal fogadott, hogy vetélni fogok.
Sajnálom, hogy neked is át kellett élni ezt :( , és nagyon szurkolok, hogy máskor majd másképp, valahogy szebben legyen.

Junkó!
Ne is bírd ki!
Mi az a tejfakasztó buli? :)

Ebba!
A 17 napos ciklus nem a legszupibb. Ennek igenis jelentősége van, mert nekem akkor sikerült a baba, amikor beállt a ciklusom percre pontosan 28 napra, és ezt én már nagyon régen sejtettem, hogy ez kell hozzá.
Mindenképpen doki, ha nem foglalkozik veled, akkor sürgősen másik. Ezzel nem szabad játszani.
Nekem azokban a ciklusokban, amikor nem volt pontos a ciklusom, akkor nem ért meg a méhnyálkahártyám sem, hiába volt szép tüszőm.
Tudok ajánlani dokit, ha kell Budapesten.

Anikó!
Szakorvost felkerestél már evvel a fogproblémával, mert így (bocsi), de tényleg nagyon csúnya, és felnőtt korában lesz neki rossz.
Mindenesetre kívánom, hogy megoldódjon a probléma.

Angie! :)
Nagyon irigyellek a főnököd miatt, nagyon szerencséd van. Én utáltam az enyémet, ezért sem megyek vissza mindenáron dolgozni. És végül vele mégy?

Jó éjt: N

Kép
narco

Mátra!

Nagyon nagyon Boldog Névnapot kívánok! :)Kép Kép Kép

Pupy
Vendég

Helló Csajok!! :) :)
Először is Juca!!!! :D GRATULÁLOK A BABÁHOZ!! :D :D :D :D :lol: :lol: Nagyon szép neve van :!: :!:
Mátra :!: :!: :D :D Nagyon ügyesen viselkedsz :D :D Le a kalappal :!: :!: Istenem :!: :!: Bennem már a kezdetektől bennem van az a gondolat,hogy mi van,ha elmeyg a babám :!: :!: Nem tehetek róla,ez van :!: :!: Ismertek milyen hülye pesszimista vagyok :!: :oops: Másba öntöm a lelket,magamban meg nem bizok :!: Na mindegy.......... :!: Anikó :!: :D Sajnos ma nagyon rosszul voltam :( Émelygés ezerrel :!: Na meg a szagok :!: :!: Borzasztó :( Köszönöm az érdeklődést!Jól esett :) Pupy :) Én is már nagyon várom a szerdát :!: Főleg az UH-át :!: Remélem minden rendben van odabennt :!: :roll: Ha kapok képet,mindenképp felrakom :!: Te egyébként,hogy vagy?Hogy érzed magad :?: Most búcsúzom!Mindenki vigyázzon nagyon magára :lol: Szép estét :!:

Kép
bea27

Lányok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokat. Nagyon aranyaosak vagytok. :oops:

Eszter!
Ugye sokszor mondtam már, hogy szeretnék olyan anya lenni, mint Te. Amit írtál és amire céloztál mélyen megérintett.
A takaró ideért, köszönöm, és nagyon jó volt belebújni. Erőt ad a holnaphoz. Most már talán kezdek rájönni arra, hogy van holnap is.
Köszönöm.

Brill!
Értelek. Tökéletesen. Én is félek, hogy a párom( :) ) nem bírja már sokáig. Bár nem nyavajgok, de látja rajtam.
mátra

Juca és Kofa :D Nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Kingához és minden jót kívánok nektek! :D Kiváncsian várom a képeket! Jósnak egyébként én sem lennék jó - én kisfiút tippeltem :oops:

Mátra :cry: Teljesen természetes, amit most érzel... Én sem tudok okosat mondani, csak virtuális buksisimit küldök, jó?

Junko :) Én továbbra is szeretettel várlak titeket!

Unique :) Nekünk szinte az egyetlen stabil pont a napirendünkben, hogy 20:00-kor fürdetünk, utána szopi és alvás.

Narco :) Azért írd majd meg, hogy döntöttél, jó?

Anikó :) Pár napja tettem fel képeket Kristófról, azóta nem töltöttem fel újakat.

Remélem nem hagytam ki senkit. Puszi és jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Drága Mátra!

Ez a Tied:
Kép

Lányok!
Nekem is nagyon nehézkes a B.net. Már kezdem unni.... :twisted:

:twisted:

Eszter!
De jó, hogy benéztél! Mindig szeretem olvasni a soraid!
Csak rakoncába szeded hamarosan a haramiákat! Aztán jöhet harmadiknak egy kislány! :lol:

Kinga!
Isten hozott ebben a világban! Biztos tetszeni fog errefelé! :roll:
Főleg ilyen szupi Anyucival! :) Remélem, azóta is jól vagytok!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Szép álmokat, Jó éjt mindenkinek.
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Szép jó reggelt Lányok!

Mátra!

Először is boldog névnapot Neked!
Látom ma is korán keltél, csodállak, hogy így birod. Késő este fekszel és hajnalba már ébren vagy. Olvasom soraid és összeszorul a szívem. Kérlek ne marcangold magad ! Az idő majd mindent megold.

Angie!

Mi az, hogy ritkábban jössz? Hát szabad ilyet csinálni? :lol:
Remélem a házépítéssel minden rendben van, na meg a kis lelkeddel.

Nomi!

Kérjük azt a zebrás tesztet! :lol:

Dido?

Brill!
Hogy vagy?

Anikó!

Nagyon jó ez a kép. Kisfiad nem kérdezte, hogy ez a kép hova lesz? :lol: Rakjál fel még képet róla, hisz olyan jó nézegetni.

Évi!

Dóri baba képét mindig visszanézem, mert tünemény. Légyszíves segíts rajtam, hogy raksz fel friss képet és így nem kell az előző oldalakra lapozgatnom, úgyis olyan nehézkes ez a babanet.

Junko!

Házikótok már telis-tele van virágokkal? Mi történik veled mostanában?

Puszi
zsúka

Anikó!

Köszi a képet, nekem így nem tűnik olyan vészesnek a helyzet. Lehet, hogy butaságot kérdezek, de ez azt jelenti, hogy már a maradandó fogai is így fognak kinőni? És akkor kell majd a fogszabályzó? És a Te kisfiad milyen gyakran szopizza az ujját? Csak elalváshoz, vagy napközben is? Próbáltam ám én is a cumit adni neki, de esélytelen... Ha létezne cumi-távköpő verseny, hát abban tuti dobogós helyen végezne a Dóricica. Ez van, marad az ujjacska.

Mátra!

Utólag nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok! Ennyi rossz dolog után már csak jó jöhet...

Junkó!

Oda vagyok a humorodért... Tejfakasztó-party. Kész vagyok :D :D :D

Unique!

Jó Rólatok is olvasni néha... Köszi, jól vagyunk. Kérdésedre válaszolva mi kb. 4 hetesen vittük először vásárolni a pipit. Piacra, Sparba, ilyemi. De ezek kb. 10 percre vannak tőlünk, úgyhogy sétával egybekötve iktattuk be a napirendbe. Nagyobb körút, mint pl. Tesco az kb. 2 hónaposan került sorra. Az első 3 órás nagy turné szintén 6 hetesen, hazamentünk anyuékhoz Bajára, ez kb. 200 km. Kb. 3-4 hetente járunk haza, de jól bírja a csaj :)

Eszti!

De rég voltál nálunk! Jó, hogy alakul a napirendetek, gondolom nem lehet könnyű két pindurral. Öröm olvasni a soraidat, süt belőlük a szeretet :)

Zsúka!

Köszi szépen a dicséretet a kiscsaj nevében Neked is, és mindenkinek!
Szívesen teszek fel képet, de annyi rossz dolog történt mostanában a fórumunkon, és nem szeretnék senkiben rossz érzéseket kelteni...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy senkiben nem keltesz rossz érzést, sőt egy kicsit eltereled a figyelmet az aktuális problémákról. :lol:

Zsúka
zsúka

Ha tényleg nem baj, akkor egy egész rakatot dobok...

De tényleg szóljatok, ha sok vagyok! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Megnéztem az albumodat, nagyon szép a pocid! Szép kis szobája van Virágnak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Igen, én is hallottam már ilyen keserű cuccról, de én nem szeretném leszoktatni róla... Most lehet, hogy gonosz anyaszörnynek tartotok, de ő ezzel nyugtatja magát, és nem akarom elvenni tőle. Biztos találna mást helyette, ami megnyugtatja, mondjuk tekergethetné a fülét, de az se lenne jobb, ha attól meg kajla nagy fülecskéi lennének... Nehéz kérdés...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Szerintem egyálalában nem gond ha raksz fel képet Dóriról. Egyáltalán, én szeretek bébi képeket nézni. A sok- sok szép baba képből összeszkennelem magamban, nekem milyen lesz.

Zsúka!
Sajnos lassan a gyom túlnövi a virágokat. Most éppen az iroda ablakát dekoráltam ki muskátlival. Kiváncsi vagyok férfi főnökom észre fogja-e venni. Minimum fizetésemelést várok.

Narco!
Hát a tejfakasztó, egy olyan kultúrális esemény amikor a boldog apuka amint hátat fordít a kórháznak, barátaival és üzlettársaival megünneplik a jeles eseményt és jól beba* valahol.
Én már voltam ilyenen. Hát az valami botrányos. Legalább is nálunk délen így szokás. :)

j.
Vendég

Évi!!Olyan "dönölűű" a babád!! :D :D :D :D

Kép
bea27

Sziasztok!

KINGA, JUCA és KOFA!
Nagyon-nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok az új családnak :P !!!

Brill!
Örülök, hogy még ha ritkán is de benézel. (Bár mostanában én is ritkán vagyok) Olyan jó Téged olvasni, nagyon sok erőt lehet meríteni abból ahogy gondolkodsz :) .
Kontrollra mikor is kell menned? És jól olvastam, hogy a köv. hónaptól már újra lehet próbálkoznotok?!?!?!?! Vagy csak félreértettem valamit.

Anikó, Sziaszka, Zsúka, Pupy!
Köszönöm :) , jól vagyok. Várom, hogy teljenek a napok, és meglátogasson a mikulás, és újra indulhasson minden. Most elég sok a munkám, úgyhogy ez azért leköti a figyelmemet szerencsére.

Anikó!
De megjött rendesen, csak azért nem számolom ezt a hónapot, mert ez még lehet megkavart hónap, és a doki is azt mondta, hogy hagyjuk ezt a hónapot, hogy visszaáljon a szervezetem, és majd a köv. hónaptól folytassuk a dolgot. Ezért írtam, hogy jún. eleje előtt nem aktuális a dolog, mert akkor tájt kell megjönnie, de ez most nem szent írás, de bízom benne, bár nálam ez tavaly sem ment ilyen egyszerűen, de ugye most nem volt műtét, úgyhogy hátha....
Nagyon tündériek lehettetek, ahogy a Fiaddal táncoltatok :D , úgy bírom amikor anyuci a fiával, apuci meg lánykájával táncol :D Már úgy várom, hogy mi is kipróbálhassuk ezt :D .

Anita!
Üdv. Közöttünk :) !!! Mihamarabbi pocakosodást kívánok Neked!!!

Sziszka!
Van az úgy, hogy a munka elveszi az időt minden mástól, de hát ebből élünk :( . De Te még olyan fiatal vagy, hogy nem tudsz lekésni a tanulásról, nagyon drukkolok Neked, hogy jövőre már legyen rá időd :) !!!

Pupy!
Remélem már teljesen jól vagy! Nem ér ám íjesztgetni minket :) !!!
Babócának nem lesz semmi baja, teljesen igaza van Évának, a sok felelőtlen szülő mennyi mindent összeeszik és iszik, mégis egészséges babájuk születik :) , ne aggódj, minden rendben lesz :) !!!

Niki!
Bizony az már pocó :P !!! Nagyon csini kismami vagy!!! és nagyon édes kis fészketek lesz, és már egész jól álltok. Mikor költözhettek?

Adri!
Levi gyönyörű baba :D , és tényleg hihetetlen, hogy hogy férnek el odabent :D .
Nagyon megható a szüléstörténeted, szerintem mindnki hasonló szülést kíván magának :) .

Mátra!
Ahogy olvaslak, úgy azt látom, hogy nem vagy olyan jól, mintahogy szeretnéd, és próbálod mutatni. Ez teljesen érthető, és szerintem, ahogy írtam is már, nem kell tartanod magad, nyugodtan sírd ki magad, és írd ki nekünk, hogy hogyis érzel. Ezzel hidd el megkönnyebülsz egy kicsit (már amennyire lehet), és nem gyűlik fel benned a feszültség, ami később sokkal súlyosabban szakadhat rád.
Úgyhogy gyere és mesélj, akár priviben is.

Syry!
Nem semmi, hogy taxival jársz dolgozni :D , ahelyett, hogy otthon pihiznél táppénzen. Nagyon jónak kell lennie a munkahelyednek, hogy ezt megteszed értük.

Zita!
Sajnálom, hogy megjött, de ha jól emlékszem ebben a hónapban volt a bevérzésed, úgyhogy talán obb is ha most pihen a szervezeted.
A 17 nap szerintem sem jó, bár lehet, hogy ez a bevérzés kavart be, de én nem vagyok orvos. Egy telefont azért mindenképpen megér, de néha adódik ilyen, hogy rövidebb vagy hosszabb az ember ciklusa és a köv. hónapban lehet hogy már rendesen lesz, de egy kérdés erejéig szerintem is hívd fel a dokidat.

Eszter!
De jó, hogy írtál :P Jó olvasni, hogy Olivér, hogy oda van még mindig a kistesóért. Ezek a kisfigyelemfelkeltére irányuló trükkök még mindig sokkal jobbak, mintha féltékeny lenne Marcira.
Majd ha van egy kis időd egy két képet rakhatnál fel róluk.
Remélem Olivér fülecskéje már jobban van.

Anikó, Junkó!
Éppen mostanában gondolkodtam én is ezeken a dolgokon, és szeritem valahogy mindig mindenki arra a köv.-re jut, hogy az a rosszabb ami vele történik, és szerintem teljesen érthető is, hiszen azt ő maga éli át, neki kell megküzdeni a tényleges problámával ,és azzal is amit ez a lelkében okoz.
Sokszor írtátok is már és mások is mondták nekem, hogy de legalább teherbe tudsz esni. Ezzel azért nem megyek sokra, ha nem tudom kihordani. Az ellen, hogy ha egy párnak nem jön össze a baba, annyiféle megoldást kitaláltak már és alkalmazzák is ezeket sikeresen (persze tudom, hogy van akinek így sem sikerül :( ). De ha összejön, csak éppen soha nem marad meg azzal nem tudnak mit kezdeni, ha a vizsgálatokat már elvégezték, és nem találnak igazán semmit, amit meg találnak arra pedig kezelnek. Úgyhogy ez nehéz kérdés, és próbálom is elhesegetni magamtól ezeket a gondolatokat, de hát az ember nem tökéletes és mindig azon rágódik amire úgysem tudja a megoldást, és nem tud vele mit kezdeni.
Persze ez csak egy meglátás a "másik oldalról", hiszen nekünk a másfél év alatt, amiben volt 4,5 hónap terhesség és 6 hónap várakozás a műtét után 2x is összejött a baba, és mégsem vagyok boldog anyuka még.

dido
dido

Éva!
Ez igen :P , szép nagy már a pocód, jó kis helyet csinált magának a kicsi Virág :P !!!

Évi!
Dóri baba mindig olyan kis harapni való. Már úgy várom, hogy találkozzunk valamikor és élőben meggyömöszölheesen eegy kicsit :P

dido
dido

Sziasztok!

Évi77!
Méghogy sok?! Sosem elég Dóriból és a többi tüneményből!!!
És ezt ugyan sokhelyen hallottam, hogy bekenni valami rossz ízűvel, de kérlek tényleg NE! Nem szabad. Én is cumiztam, ovis koromban hagytam valamikor abba, egy jó ovonő leszoktatott róla, oda kell figyelni, hogy kétkézzel játszon. Nekem nem állnak el a fogaim, bár volt fogszabályzóm, de nem emiatt, hanem mert vámpírfogaim voltak, de nem halltam bele. Szóval semmi aggódás.
Sőt Anikó fiának is szerintem helyre tudják hozni. És hiszem, hogy le lehet szoktatni.

Mátra!
Borzalmas a névmemóriám, úgyhogy bár utólag, de nagyon nagyon nagyon boldog névnapot kívánok neked és azt hogy a következő névnapot már egy babával együtt ünnepelhesd, ha nem is a karodban, de legalább a pocakodban!

Junko!
Tejfakasztó, ez jobb, én mindig lábmosást hallottam, a mai napig nem értem miért mondják, hogy elmennek megmosni az ujdonsült apuka lábát.

kancellárka

Dido!
Poci köszöni dícséretet, ha tudna lassan pirulna, de ahogy olvastam Buborék épp jót rúgott a hasamba, így jelezte szerintem, hogy köszi :)
Szerződés szerint aug. 1. a fűtéskész átadás, após egy hónap alatt befejezi, de azt mondogatja a kivitelező, hogy hamarabb meglesz, meg amíg ő a külső részt csinálja, addig mi csinálhatjuk belül.

kancellárka

Sziasztok!

Először is:

Mátra!!!
Kép
Istenke éltessen nagyon-nagyon sokáig, és adjon erőt az újrakezdéshez (és a következő névnapodra egy édes kisbabát)!!!

Évi79!
Nekem azt írja ki ez a hülye albumos rész, hogy üres az albumod... :evil: No, de nem lehet minden tökéletes! :D

Évi77!
Dóricicából sosem elég!!! :D Imádom nézegetni, olyan formás, ennivaló!!!! És az ujjszopásról: én oviban (is) dolgoztam, és ott sok kisgyerek szopta az ujjacskáját. Igazából nem kezdtünk vele semmit, mert kb. középső csoportos korukra szinte kivétel nélkül leszoktak róla, mert az már olyan ciki... Maximum az alvásnál dugták be, de hát azt meg csak mi láttuk... :D

Anikó!
Nagyon édes srácod van! :) Szerintem nem olyan vészes a foga, és amíg nem jönnek elő a maradó fogai, addig úgysem kezd vele a fogorvos semmit. A tejfog úgyis kipotyog, és mire suliba megy, szerintem le is szokik az ujjszopásról! :)

Dido!
Az írásodból azért úgy tűnik, hogy sikerül talpra állni, de gondolom, ez olyan, mintha tüske megy az ujjadba: egy darabig nem érzed, aztán ha valami hozzáér, azonnal fájni kezd... Nagyon remélem, hogy a június meghozza Nektek is a várva várt kisbabát!!!

Junko!
Tejfakasztó... Kifeküdtem... Azért apának nem árulom el, hogy ilyen is van!!! :lol:

Eszti!
Szia!!! De jó olvasni Rólatok!!! Elhiszem, hogy a két kis zsivány jól próbára tesz!!! De hogy a védőnénimet idézzem, neki azt mondta a doki a szülés után: "kedves anyuka, most kezdődik az élete legnehezebb, de egyben legszebb és legörömtelibb időszaka"...

Ma éjjel nagyon sz*rul aludtam... :cry: Sehogy sem volt jó, egyik oldalamon sem (háton meg kb. három hónapja nem tudok aludni...), kb. ötször voltam pisilni, úgyhogy nem vagyok túl kipihent... Meg aztán görcsölgetett a hasam olyan érdekesen, egy picit be is tojtam, hogy csak nem??? De felkeltem, elmosogattam, és elmúlt, Kende baba biztos valamilyen ideget nyomhatott... Szóval megy az edzés ezerrel :D , de nem bánom! Jók legyetek, majd még jövök!

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (35+5)
norwell

Szisztok Lányok! Kép
Narco!
Voltunk szakorvosnál és ő mondta hogy a fogszabályozást nem usszuk meg mert a felső inyét is kinyomta már!És igy a maradandoak is igy fognak kinőni!

Zsuka!
De megkérdezte hogy hova készül!És mondtam is neki!Azt mondta de jo lesz a fogamon vas!Gondoltam,hogy akkor majd nem fogsz ennyire örülni neki!

Évi!
Az igazság az hogy a cumiköpő versenyen mi is dobogós helyen végeztünk volna! Kép Nekem sem volt soha szivem elvenni tőle a kis"vigasztaloját"!
Nekem azért van egy vétkem ezzel kapcsolatban!
És te ezt maximálisan megfogod érteni!
Tavaly nyáron eltört a kisfiam keze a jobb az a cumizos!
Nem tudta szopni 4 hétig!Elöszőr forgolodott mert nem birt elaludni de utána szépen megszokta!
Amikor levették a gipszet akkor az volt az első hogy a szájába vette az ujját!Én mindenfélével ilyeszgettem csak hogy nehogy visszaszokjon!Azt mondta:
-anyucikám én végig arra vágytam hogy mikor kaphatom be megint az ujjam mert az nekem olyan jo!
Mondtam neki akkor cumizzon nyugodtan!
Ha akkor kicsit keményebb vagyok akkor mára már nem cumizna!De sajnos nem vagyok szigoru szülő!
És sajnáltam volna megfosztani ettől!
Én ezért nem osztogatom a tanácsaim és soha nem fogok pálcát törni senki felett!

Zita!
Szerintem egy rákérdezést megér a dokinál ez a rövid ciklus!

Dido!
Igen teljesen igazad van!Mindenkinek a saját baja a legnagyobb!
Mindenki azt a szemszöget támogatja amit megél és ami az ő saját problémája!
Amikor a vérzésedet kérdeztem utána már én is rájöttem a válaszra hogy miért bizonytalan ez a ciklus!Utána már világossá vált elöttem!

Eszter!
Jo olvasni a soraid,hogy ilyen gördülékenyen veszed az akadályokat!
És hát a nevelési morálod irigylésre mélto!

KépKépKépKép
aniko24

Köszönöm a névnapi jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok. :)
mátra

Szép jó reggelt!

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: