Csajszik, van egy levelem amit még szerdán írtam és rutinosan lementettem. Elküldeném ha nem baj, aztán reagálok a frissebb infokra is.
Hú csajok, ennyi izgalmat!!! Nem is bírom követni az eseményeket, valamennyire tudtam csak visszaolvasni. A Tátrában voltunk kis családommal, és három baráti családdal. Nagyon szupi volt a kicsik is élvezték, hatalmasakat aludtak a friss levegőn:) Persze azóta csak kipakolok, mosok, teregetek, főzök, babázok - egyre jobban igénylik hogy foglalkozzak velük, nem sok időm van. A Panna ezerrel mászik, nagyon oda kell rá figyelni. Kezdek izgulni, hogy is fogom ezt csinálni.... (Ja és Zuxx megint külföldön!!)
Vandám:) Nagyon örülök neked, valahogy éreztem én, hogy itt baba lesz!!! Fantasztikus!! Én elég para mama voltam, de hason simán aludtam amíg tudtam. Nem hittem el, hogy máshogy képes leszek, de meg lehet szokni:). Én mondjuk nem kávéztam és nem is teáztam. Mondjuk 1-1 frappét benyomtam a hőségben, ugye Hajni mama:O???
Hajnikám:) Frászt kapok ezektől a talpmasszis hírektől!!! Én egy kád vízbe nem mertem beülni a kontrakciók miatt... Fú nyanya! Persze csak somolygok itt magamban, hogy beindult a para! Emlékszem ám miket mondtál nekem:O, de persze totál megértelek!!! (az uram ilyenkor viccesen megkérdezte, hogy mennyibe is kerül az UH, mert akkor beszereznénk egyet otthonra:O. Persze Dé kapott az alkalmon, hogy odaadja jutányos áron és ő vesz egy újat:))
Ha már itt tartunk: Dévainál terhesgondozunk, vagy sem, szerintem mindenki alapból parázik kicsit. Most babás egy barátnőm, tök spontán, azonnal, még csak a 10. héten, de már most ki van akadva, hogy ezt nem gondolta volna, hogy ilyen stresszes. Az meg, hogy mi izgulunk, szerintem tök normális. Sokat gondolkoztam azon, hogy jó lett volna nekem is kicsit több örömmel megélni az áldott állapotot, amire annyit vártam. Biztos, hogy benne van a Dévai, de abban sem lehetünk biztosak, hogy ha nem vagyok ilyen óvatos mi történt volna, ugyanígy alakulnak-e a dolgok. De asszem ezen kár is rágódni. Mondjuk nekem belejátszott a méhem, amiről senki sem tudott biztosat, a kórházban is csodájára jártak, hogy eddig hordom őket. Amiért írtam még jó rég Inarinak meg Rékának, hogy próbáljátok meg élvezni, mert én azt hiszem kellő odafigyeléssel, nem lehet gond. De asszem pont ők ketten, totál nyugisak - így tűnik nekem:)
Szóval csajok! Nyugi, jönnek a kisbabák sorban - minden baba egészségesen Melba:), Kata:)!! - minden rendben lesz!! És mindenkinek jön a baba, ebben annyira biztos vagyok! Sorban álmodok ám mindenkivel!!!:)
Tényleg, Loihi:)! Te hogyan éled meg ezt a spontán második pocakosságod? Más? Könnyebb??? Nyugisabb???
Gigi:), Roxal:) próbálok ma válaszolni nektek is!!! Ezer bocs. Gigi:) A kép fantasztikus!!!
Szanikám:) Milyen volt a keresztelő??? Na, még mindig nem sikerült találkoznunk, pedig már itt a nyár!!
Inari:) Kis Csigáról nincs kép?? A 4D-n biztos lesz! Valahogy mindig úgy gondolok rád, hogy kisfiad lesz, nem tudom miért. Bár nekem Dévisz már a 15. héten tutira mondta a kukit:)
A János nem a Hilton, de én is pont így gondolkoztam mint te. Sokat nem vártam, ismerem a kórházakat. Nekem is a doki volt a lényeg. Mondjuk én az otthonszülést soha nem választanám, de nekem humánusnak tűnt a János. Persze nekem csaszi volt, tök más szitu. De ezt persze mindenki maga dönti el. Én nem nagyon ismerem a szülészeteket. Hallok jókat többről is, megjegyzem a Jánosról ritkán:):) (bár inkább a gyerekosztályt szidják). De neked majd úgyis jól elfolyik a magzatvíz, aztán becsattogtok szépen, hívják a Dévait mert hétvége lesz:) és 3-4 nap múlva tűzés haza.
Timikém:) Örülök az öribaba akciónak. Biztosan megnyugtat a tudat, hogy haladtok. Az egy év nagyon rövid idő! De neked is lesz ám csodababád!!
Lányok! Tudom, mindenkinek kellene írnom, de nem megy! Ráborulok a klaviatúrára:) Mindenkinek iszonyú drukkok, próbálok jelen lenni és képben lenni!!
Ja és még annyi!! Fiús anyukáknak üzenem, hogy csak hívják meg néha Farkas urat, ő megtanítja a gyereknek az élet lényeges dolgait:O:O:O (Farkasék annyira cukik, rengeteget segítenek ha Zuxx nincs itthon. Ezer köszi!!!)
Wish:) is benéz sűrűn ha ideje engedi... melóhegyek, de már nem sokáig!!!:)
Viki:) Gratula a vegyespároshoz:):)
Legyen tali???

1148132418.1.jpg
1148236723.jpg
1148236747.23.jpg