Sziasztok!
Juca!
Akkor eljött a nagy nap!
Hajrá, várom az sms-t is.
Norwell!
Köszönöm, most nagyon gondolkodóba estem. Na majd ügyködök valamit.
Kende babának meg szurkolok, hogy egészséges és szép legyen, és normális úton szülessen.
Szisz!
Bár nekem nem írtál, de jó volt olvasni téged.
Mi újság van?
Anikó!
Sajnálom apukádat.
Ürülök, hogy jó volt a lagzi, én is szeretnék már valami jófajtában részt venni.
Pupy!
Esküvőre készülni mindig csodálatos dolog. Kívánom, hogy boldogok legyetek.
Sajnálom, hogy beteg vagy, de mindig menj el orvoshoz, akár még az ügyeletre is.
De van egy telefonszám, amit a barátnőm szokott hívogatni, ott mindent elmondanak. Ott mondták neki, hogy a Canestent nem szabad használni. Majd megkérdezem, ha szeretnétek.
Duddu!
Azt hiszem, hogyha a beültetés, vagy inszem van, és megmondják, hogy esélyes vagy, akkor másképp viseled.
Ahogy beszéltem más spontán ikresekkel, Ők is nagyon meglepődtek. Én majdnem sokkos voltam 1 hétig, hogy most mi lesz.
Nem vetetném el, és mindent megadnék nekik, és nem kívánok mást, mert ez így nekem jó, de kellett 1-2 hét, amíg elfogadtam, és felállítottam egy új tervet.
Csak a dokik nem hajlandóak eddig az én elképzeléseimet követni.
Anyakérdés (nálam anyóskérdés): Voltam szakembernél, pszichiáter volt a témavezetőm. Egyszer kiborultam nála az esküvőszervezés miatt, az első zsaroláskor. Azt mondta, hogy ne engedjek, mert ez így fog menni. A család nyomására, mert hogy szent legyen a béke, meg mégis csak egy család vagyunk, meg ő a férjem anyukája, minden úgy lett, ahogy ő akarta. És teljesen elfajultak a dolgok. Zsarolások minden héten: pénz, gondozás, nyavajgás. A szakember azt is mondta, hogy nem véletlen, hogy a férje alkoholista, és ha hagyom, akkor valszeg az enyém is az lesz, mert nem fog tudni a férjem választani az anyja és én köztem. Választani meg ugye az elszakadás miatt kell. Hát szóval írtó bonyolult. Ez tűnt a jó megoldásnak, hogy párom megy hozzá, én itthon maradok, és nem szólok bele. A végén a családom is ezt javasolta, illetve, hogy annyi rossz tanácsot adtak, amit én mind megfogadtam és egyre rosszabb lett, hogy végre békén hagytak egy elrontott kapcsolat után.
Junkó!
Igen, szerintem is írd le a véleményedet, mert ezért beszéljük meg, csak ezen a témán mindig felhúzom magamat, és ez senkitől sem függ, csak az én hülyeségemtől. Mert annyira szeretném megoldani.
Mátra!
Jó, hogy újra itt vagy. Mi mind melletted vagyunk.
Azért ha megerőltető a tábla, és most itthon leszek pár hónapi, szívesen átveszem, de csak ha már tényleg nem akarod majd.
Monyóka!
Jó hogy felgyógyultál, maradjon ez így, ezt kívánom.
Aranyos ez a fafaragós dolog.
Lányok!
Köszönöm a véleményeteket, az e-mailokat. Azért még várok tőletek válaszokat.
Az eddigi állás szerint 3 kórház jön szóba: MÁV, Szabolcs, Honvéd, Margit. Ezek vannak számomra gyalog megközelíthető formában, mert 1 hónap múlva már nem lesz autóm.
Most 1. lépésként a Margitban beszélek egy szülésznővel, mert a dokimat nehéz szívvel hagynám ott. Sajnos ő kis ember ott, így nincs beleszólása, idősben meg nem bízom.
Gyűjtök manit, hátha fel tudok egy szülésznőt fogadni. Ha nem vállalják, akkor másik kórház ezek közül, hátha valaki.
Minden tapasztalatot szívesen fogadok, bármit hallotok a kórházakról.
Köszönöm: Nárcisz