A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Thymi üdv! Édes csajszid van! :D
Ha én ezt mind tudom Szolnokról, hát odamegyek, merthogy ott születtem,és éltem egyetemista koromig.

Dora, sikerült találni gyógytornászt? Egy barátnőm is hordja a kisfiát, megkérdezzem az elérhetőséget?

Fülecskés Lili és Rege hogy vannak? Meggyógyultak már?

Lili, bizti átugrottad, de mi lett a múltkori sikítva ébredő Zsófival? Kiderült, h miért volt? Az is lehet,h írtad,csak én voltam figyelmetlen.

Kép 1148191425.54.jpg
seriff

Jo reggelt!

Bepa, amikor fel evesen meg nem forgott, akkor a vedono mondta, hogy kap meg egy honapot es ha tovabbra sem forog, akkor beszel a gyerekorvossal es beutalot kapunk a korai fejlesztobe. Igy is lett. Szoval elsosorban a vedono szorgalmazta a dolgot.

Lina, kepek :(
Nekunk egyszer kuldtek egy e-mailt, hogy olyan kep van fent, ami a tar szabalyzatat serti. Meztelenkedos kepet nem teszek fel Katirol, nehogy rossz kezekbe keruljon.

Timi, nagyon szep a kislanyod! Szeret hason lenni?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Seriff, nagyon megkoszonnem!
Most ketten vannak, akik lehet hogy vallalnak Katit, jovo heten derul ki hogy lesz-e naluk uresedes, akkor kell visszatelefonalnom.
Hanci csuda edes! Jol sejtem, hogy rad hasonlit?

Tenyleg MRege, kerdezni akartam, hogy Rege mellett jol latom, hogy egy cica mosdik? :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Csak gyorsan...majd megpróbálok visszaolvasni....

Ser, sztem én nem válaszoltam, bocsi... :oops:
De most: csak úgy magától elmúlt az az ébredés....nem tudom, h. mitől volt....vannak ilyen periódusok....aranyos vagy, hogy megkérdezted. :)

Nana, tudnál nekem egy elérhetőséget küldeni? A címem: b.lili kukac citromail.hu. Szeretnék Tőled kérdezni vmit az Ebay-el kapcsolatban. Az elérhetőségi táblázatban nem vagy benne. Köszönöm előre is. :)

Szép napot mindenkinek! :)
birolili

Seriff! Hanci egyre szebb és igazi kislányos pofija van (jól áll neki a csajszis szín) Jól látom, hogy barna a szeme?

Dora köszi, hogy megírtad (az én védőnőm nem aggódott, pedig Benedek sem forgott hónaposan csak oldalra ment:(
bepa77

Seriff,
Lili jól van, megmondva őszintén nem igazán tudom, mitől lázasodhatott be. Picit piros toroktól, meg némi fülváladéktól nem kellene, a doktornéni is azt mondta. Mindegy, ha már elkezdtük az antibiotikumot muszáj végig szedni :(

Tegnap kipróbáltuk a meztelen lábbal alvást, úgy néz ki, bejön. Csak egy pelus és egy pizsi. Ugyan kétszer evett Lili egykor és négykor, de csak evett és aludt tovább. Semmi nyűglődés, forgolódás, nevetgélés :D

Dóra,
akkor lehet, hogy a pancsis kép volt a baj, na nem baj, majd ráérő időmben más néven újracsinálom pancsis kép nélkül.
linacska

Seriff
Aranyos a lánykád!

Dora
GYopi nagyon szeret hason lenni

Lányok nincs valami összfoglaló táblázatotok h kinek ki a babája...jobban tudnám követ h kikkel beszélgetek :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Bepa, esetleg kerdezd meg a vedonod, hogy mi a velemenye Benedek fejlodeserol.

Timi, van tablazat, idonkent kozze van teve.
Jo dolog, ha Gyopar szeret hason lenni, mi mit kinloduk, ha Kati hasra kerul.

Ma Veresegyhazan voltunk, macit nezni. 39 maci es jonehany farkas el a farmon. Katit meg nem igazan erdekelte a macko, mi viszont nagyon elveztuk, hosszu nyelu kanallal pedig mezet nyalattunk veluk. :D
Kép 1148223804.11.jpg
Kép 1148223842.54.jpg

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora! kösz a tippet, de én már a dokival is nézettem (azt mondta fejét tökéletesen tartja...felhúzza magát állásba, szépen ül és hasról hátra forog...na meg lassan úgy látom vissza is:) de Ő se szeret nagyon hason)
Maci: pedig nagyon kacag:)Dorcsi
bepa77

Dora! kösz a tippet, de én már a dokival is nézettem (azt mondta fejét tökéletesen tartja...felhúzza magát állásba, szépen ül és hasról hátra forog...na meg lassan úgy látom vissza is:) de Ő se szeret nagyon hason)
Maci: pedig nagyon kacag:)Dorcsi
bepa77

Sziasztok!

Most is gyors leszek, mert mire végig olvastam, Zsófi felébredt. :)

Ser, nagyon szép Hanci! :)

Timi, gratulálok lányodhoz, nagyon aranyos! :) Megnéztem a képeket! Te csináltad az üvegmatricákat? Nagyon szépek! :)

Bepa, mi is Dévény-féle tornára járunk. Zsófi mióta járunk, sokat ügyesedett. Most már nyomja kifelé a popóját, van mikor eldől oldalra, de van, mikor sikerül négykézlábra állnia.

Dora, sikrült gy.tornászt találni?

Dettus, én mióta megszültem, küzdök a nagydologgal......kijött az aranyerem.....
a szülés után közvetlen pedig rengeteg 100%-os narancslevet megittam. Sztem ez normális, h. ezzel küzdünk.....

Mrege, Lina, jól vannak a bébik?

Balim, én még nem írtam, h. fogadd őszinte részvétem! :(

Nana, én megértelek, ha nem nekünk írsz. És telejesn igazad van. :)

Még jövök a képekkel, tudom......csak egyesével kell kicsinyítenem, és ezért hosszabb melódia lenne, amire most nincs időm. :(

Mvirág, imádom Szilvásváradot! Imádom a hegyeket! Gyönyörű hely! :wink:

Mindenkinek szép napot!

Ha valakit kihagytam.....Roz: nekem kb. 2hétig stagnált a súlyom. Aztán megint megindult. De most a héten nagyon sokat bűnöztem, és megint stagnál. :P Pedig olyan jól megindult lefelé..... :? Na nem baj, majd folytatom.

Mi pünkösdkor Zalakaroson leszünk. :) Már nagyon várom. Sztem Zsófi ügyes lesz. Már vettünk neki felfújhatós úszógumot. Kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá. :)

Ma nagyon meleg lesz, vigyázzatok magatokra, és a babákra. :) És holnap még melegebb......
birolili

Sziasztok!

Engem kicsit megviccel ez az új babanet. :( Seriff tegnap reggeli hsz az utolsó???

Lili,
Bocsi...most jutottam ide.
dani2003@fibermail.hu, kérdezz nyugodtan, bár nincs nagy tapasztalatom. :)

Seriff,
Hanna annyira szép!!! :) Olyan bájos és annyira kislányos már és nem babás! :) Ez a ruci nem új véletlenül?
nana09

Sziasztok!

Nana, nem új, ez is turis, ill. a kendő nem-az szülinapi ajándék.

Dora, de nem viszed el a D.A-hoz, h Ő mondja meg,h mi a baj? MAci nagyon édes, nem is tudtam,h lehet őket etetni is! Tesómék imádják a medvéket, el is mesélem Nekik!

Lina, vannak ilyen hirtelen jött-és ment lázak, küzd a szervezet :D .

Mindenkinek köszi!

És végre tegnap elkészült a homokozó, bár még nem egészen jól használjuk :lol: ...
seriff

Nem bírok képet feltölteni,majd még próbálom
seriff

Lili,
azt hiszem tegnap Seriffnek szánt üzenetemet elkiabáltam, hogy jól van Lili. Éjszakára olyan köhögések jöttek rá, hogy fulldokolt, hányt, alig kapott levegőt. Óránként keltünk szopizni, mert ha ivott, csak akkor maradt abba a köhögés.
Most már annyira taknyos, hogy az elemes orrszívó is hozza kifele a dolgokat, pedig már akartam venni porszívósat.
A lényeg, mindjárt megyünk vissza a doktorbácsihoz.
Szombaton megyünk egy hétre nyaralni, jó lenne addigra meggyógyulni...

Dóra,
aranyosak a macik, a sógornőméknek ott van nyaralója, mindig el kell menni mellettük, ha arra járunk:)
linacska

Seriff,
Úgy értettem nektek új-e? :) Csak mert voltam pénteken turiba és egy nagyon hasonlót (már amennyire láttam) vett mellettem egy hölgy. Most hogy láttam Hannát beugrott hogy lehet hogy az anyósod volt?

Nem tudja véletlenül vmelyikötök hogy a szülésfelkészítő hol és hánytól van? nem akarom a védőnőtől megkérdezni, mert lebuknánk hogy nem jártunk. :oops: most vizont egyszer csak elmennénk.
nana09

Nana, nem régebben vette, most is vett vmi hasonlót, de az 4évesre való :lol: .

Lina, sajnálom :(

Kép újra:

Kép 1148280248.31.jpg
seriff

szuper a homokozó!!!

Mi a baj a rendeltetésszerű használattal?
nana09

Sziasztok!

Végre megint szépen süt a nap :) !

Lina,szegény Lili :( ,jobbulást neki!

Seriff,nagyon jó a "kis"homokozótok,ebben aztán lehet homokvárat építeni!

Dóra jók ezek a macis képek,már régen mi is jártunk ott,de sajna ezt az etetős dolgot nem csináltuk.

Lili de jó lesz nektek!Hány napra mentek?

Nana hétfőnként van du. felkészítő,hogy pontosan hány órától azt meg tudják mondani az 516-936-os tel.számon.

Tegnap voltak nálunk látogatóba anyukámék és a nagymamámék,olyan aranyosak voltak,elutaztak ide még olyan messziről is,hogy lássák a kis dédunokájukat :D !Mi is készülünk jövő hétre hazamenni nyaralni legalább egy hétre,mert már hetek óta nem tudtunk menni és olyan honvágyam van!
dettus

sziasztok!

egyelőre csak beköszönök, eddig azt hittem, h nem oké a babanet, mert nem jött be. hát most itthagytam és rájöttem, h csak jó sok idő kell, mire megnyílik.
költözgetünk, a nappalink tök üres, csak tv van benne, jó lenne a hét végéig, jövő hét elejéig teljesen átköltözni.

leona napok óta iszonyú nyűgös, tegnap egész nap csak a kezemben volt jó, de még ott is csak nyűglődött és nem ülhettem le vele. klassz volt így pakolászni. uazt csinálta, mint 1-2 hónaposan. naggggyon örültem neki :evil: 1 évesen ezt csinálja.

majd megpróbálok visszaolvasni, de nem ígérem, h minden menni fog.

lina, mrege,
lányok hogy vannak?
sygnum

sziasztok!

egyelőre csak beköszönök, eddig azt hittem, h nem oké a babanet, mert nem jött be. hát most itthagytam és rájöttem, h csak jó sok idő kell, mire megnyílik.
költözgetünk, a nappalink tök üres, csak tv van benne, jó lenne a hét végéig, jövő hét elejéig teljesen átköltözni.

leona napok óta iszonyú nyűgös, tegnap egész nap csak a kezemben volt jó, de még ott is csak nyűglődött és nem ülhettem le vele. klassz volt így pakolászni. uazt csinálta, mint 1-2 hónaposan. naggggyon örültem neki :evil: 1 évesen ezt csinálja.

majd megpróbálok visszaolvasni, de nem ígérem, h minden menni fog.

lina, mrege,
lányok hogy vannak?
sygnum

Már meg akartam kérdezni,hogy nem tud valaki allergia ellen vmi homeós bogyót,amit szoptatás mellett is lehet szedni,mert már két éve minden nyáron valamelyik hülye növénytől előjön?
dettus

Birolili
Én kreáltam még terhesen :D bár most lenne ennyi időm....

Seriff
Jó a homokozótok :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Ser,Lili,Syg,
köszönjük az érdeklődést.! :) Jobban vagyunk.Jelenleg tünetmentes.A fülész azt mondta pénteken,h.minimálisan erezett a dobhártyája,de utána Pongi azt javasolta,h.most azért nagyon vigyázzunk,mert könnyen elkaphat más betegséget.Úgyhogy kicsit jobban felöltözünk,és nem megyünk gyerekek közé a héten(uszi,munkahelyem..stb.),nehogy újra lebetegedjünk.
Az éjszakáink még nem álltak vissza a régi kerékvágásba,és azóta nem hajlandó hason elaludni,mint előtte,csak a kezemben,de ez meg szerintem a foga miatt lehet(amire tudom mindent rá lehet fogni,Ser :wink: ),de két kezét egyszerre rágja,és jajgat.Lehet,h.ebből még nem lesz fog mostanában(mint Minoéknál),de szerintem valami készülődik.Azzal a két fogacskájával is baromi jól tudja harapni a cicimet :shock: ,úgyhogy én nem sürgetném nagyon a többit! :wink: Csak ne fájjon neki!
Amúgy úszás vasárnap leghamarabb,de figyelni kell,és ha újra begyullad a füle,akkor 2 éves koráig semmi! :( Nagyon remélem nem lesz ilyesmire szükség,mert nagyon szeretjük mind a ketten!

Lina,sajnálom Lilit,remélem hamar meggyógyul!:(

Thymi,
én Félegyházán szültem remélve ugyanezeket,de Szolnok übereli magasan!
Kecskemétről indultatok,amikor megindult a szülés?

Dora,
igen az ott egy cica Rege mellett!Imádja Rege.Ha megjelenik,minden bánat elmúlik!Csak az az egy bánata marad,h.nem engedem,h.hozzáérjen,pedig úgy nyújtózik mindig érte! :) A cica meg tudja,h.nem mehet közel.
mrege

Én ezt nem értem :( Azt hittem, nem ment el a hsz, mert eltűnt minden és nem jött vissza. Azt sem értem, hogy került a kép a nevem alá. A családineten is volt, de ez most uaz vagy mi a szösz? Egyébként nálam még mindig nagyon lassú ez a rendszer :evil:

No akkor hozzáfogok olvasni...majd jövök még (ha tudok)
sygnum

Nem is írtatok olyan sokat, csak 2 oldalt :)

Timi,
olyan "ismerős" vagy nekem. Hova írtál a családineten?

Dettus,
de van bogyó, de most nem tudok utánanézni. A családineten vannak homeós tanácsok, meg még sok helyen a neten, ha van időd...Ha nincsen, akkor majd költözés után (1-2 hét) keresek vmit, csak szólj majd rám, különben elfelejtem.

Bepa,
ne aggódj már!

Dóra,
találtatok gytornászt végül? Mennyi volt Kati Apgarja?

Seriff,
Hanna olyan szép a kendős képen (kendő egyáltalán?)! A homokozó meg szép lett, ügyi vagy! Leonát ma nem lehetett kivenni a hintából az Arborétumban, hátha Hanna is szeretné, egyszer mutasd meg apának, lehet, h könnyebb lenne őt meggyőzni egy hinta szükségességéről :D

Lina,
Lili? Doki mit mondott?
sygnum

lina,
milyen teát is adsz lilinek? ez "rendes" tea vagy granulátumos?

roz,
holnap du megyünk vmikor a vadasparkba.

Kép
sygnum

Nekem is nagyon lassú,ha így marad jobb volt az előző! :?

Syg,nemsokára gratulálhatunk az 1 évhez!Hogy tellik az idő! :)

Ser,tényleg jó a homokozótok,és az a legjobb benne,h.te saját kezűleg festetted.Én is szeretem az ilyen sk. dolgokat!
mrege

Dora,
akihez terhestornára "jártam"(kétszer voltam :oops: ),ő is gyógytornász,és foglalkozik bébikkel.A számát sajnos elhagytam,pontosabban kitöröltem :( ,de valamilyen Anita,és a kórházban tartotta a terhestornát keddenként fél5-kor.Mindkét óra előtt babát vizsgált,és emiatt kezdődött csúszva a torna. :evil: Lehet,h.már ismered.Elég jónak tartják úgy tudom!
Bocsi,ha nem segítettem semmit! :?
mrege

Mrege,
Dóra sztem Pesten keres gyógytornászt.

Kép
sygnum

Mrege
Kecskemétről indultunk 5 perces fájásokkal, de a kórházzban azt mondták h ez még csak jósló...egész éjjel nem tudtam aludni a csak jósló redszeres fájásoktól a kórházban és másnap estére lett csak a meg a csaj.

Sygnum
Clostis babavárók közt kezdtem itt, majd a családinetre átköltöztünk. Te a nyári babásokhoz írtál ugye? Jársz még arra?

Kép
Kép
Kép
thymi

Timi,
igen oda, de már régóta nem írok, örülök, ha erre van időm, most is a karomban van. Csak azt nem tudom, h hol "találkoztam veled, mert a clostisba nem hiszem, h írtam.

Kép
sygnum

Sziasztok!!

Életjelet adunk magunkról, mert régen voltunk. Nagyon nehéz gép elé kerülni. bea most jár a kórházba gyakorlatra Én dolgozok, Lilla meg mindig valakinél le van adva. Nem egyszerű megszervezni a dolgot.

Nem is tudta visszaolvasni, és még csak most látom, hogy megváltozott a baabnet. Jónak néz ki. még barátkozunk vele :D

Szombaton lagziban voltunk. Lilla elég jól bírta. 10 után hoztuk haza, és mi még utána visszamentünk. Nagyon jól érezte magát, csak az jelentetett gondod neki, ha le kellett ülnie. Egész este utána kellett sétálni, mert mindig ment a zenészek felé és ott ropta, de szó szerint :D :D
Rakok fel képet is a hercegnőröl.

Képek nagyon jók. Klassz a homokozó.

Lina kössz a segítséget sikerült elintézni a problémát.

Kép

Kép
sbea

Sziasztok!

Seriff, nagyon klassz lett a homokozo! Latom Hanna mar birtokba vette!
Az alapitvanyhoz mikor telefonaltam nem adtak idopontot, rogton gyogytornasz telefonszamot adtak meg. :shock:

Linacska, jobbulat kivanok kicsi Lilinek!

Syg, nyugos napok. :( Lehet, hogy Leona is erzi mar a valtozast?
Kati apgarja 9/10 volt, de nagyon kis lila volt, gondolom ez oxigenhianyra utal. :(

Rege nagyon koszonom, kedves vagy! Kicsit jol is esik, hogy elfelejtetted, hogy mi Bp-en lakunk es nem Kecskemeten!:) De majd eljon az az ido is! :D

Vegul talaltunk gyogytornaszt, de messze van tolunk. Lehet hogy kijon hazhoz, mert a hazban van egy kisfiu, akinek szinten Deveny tornara van szuksege es most keresnek gyogytornaszt. Szoval lehet, hogy kettonkhoz kijonne hazhoz is. Csutortokon megyunk hozza allapotfelmeresre.

Zsolti, gyonyoru a kis hercegnod! Nagyon bajos ebben a lila ruhaban!:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Azt még elfelejtettem mondani, hogy holnap nyílik egy nagyon jó fagyizó a ceglédi úton a mobil centerrel szemben. Finom csavaros fagyi lesz.

Gyertek sokan !! :D :D :D :D
sbea

Sziasztok!

Syg, jó költözködést! :) Gondolom, h. nem egysezrű így......
Mi holnap Pestre megyünk, nem tudom, h. fogjuk bírni a nagyon meleget......

Ser, én még meg sem dícsértem a szép kis homokozótokat! :)

Beáék, gyönyörű Lilla! :) Máris gyakorlaton vagy.....már hiányoltalak. Ez így nem lehet egyszerű....

Én ma takarítottam, anyu itt volt, az egész házat rendbe vágtam. Felporszívóztam, felmostam, meg letörölgettem..... Zsófika pedig nem volt ma sem hajlandó 2* fél óránál többet aludni.....nem tudom, h. mi van vele...de egész nap jókedvű....

Dora, az jó lenne, ha házhoz menne a tornász. :) Meglátod, milyen jó lesz Katinak. :) Aranyosak a macis képek! :)

Mrege, aranyosak a fűben lévő képek. :) Vagy csak 1volt.? :)

Balim, mi újság veletek? Eszti eszik már? Zsófi nagyon nem akarja elfogadni a kanalast....főleg sűrítve.....de ma vettem neki tejpépet gabonával. és az ízlett neki. :) Szerencsére. A doktornő is azt mondta, h. most már kellene ennie minden mást.....mármint amit lehet. :)

Lina, köszi a vasárnapi segítséget! :)

Erszényke, ti hogy vagytok? Mikor jöttök Hunyadiba? Remélem nem megint esős időben.....Jó lenne egy nagyot sétálni. Na, mit szólsz? :)

Most csak ennyi, majd jövök holnap is.
birolili

Dóra,
a Dévény féle manuális technika fáj :cry: , ne lepődj majd meg, általában sírni szoktak (felnőttet is láttam már sírni közben).
A 9/10-es Apgar elméletileg jó, normális, de o-hiány végülis bármikor előfordulhat. Gyorsan kezdjétek el a kezelést (ha egyáltalán valóban szükséges), mert a fél éves korig elkezdett kezeléssel lehet a leggyorsabb, legjobb eredményeket elérni. Igaz, abból már kicsúsztatok, de akkor is, minél előbb, annál jobb.

Zsolt,
Lilla nagyon csini volt! Beának hogy megy a "munka"?

Azt hiszem, ma behoztam a majd' 1 hetes kihagyásomat. Nem ígérem, h sokat leszek a héten, utána meg ki tudja, de majd próbálok.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
sygnum

Syg, nekem azt mondta a tornász, h. ez nem fáj az egészséges babáknak....mint pl.: Zsófi. Csak azért sírnak, mert nem úgy mozog, ahogy ő szeretné...hanem irányítva van. De akinek nagyon is indokolt a torna, mint pl.: koraszülötteknél, aki agyvérzést is kapott a szülés közben...na, annak azt mondta, h. igen, fáj. Ez nem így van?
birolili

Jó estét Mindenkinek!

Hazaérkeztünk a nagymamázásból mi is! A vizsgáim sikerültek, most már csak kettő van hátra. A lányok nagyon jól viselték a szegedi kiruccanást, Kamilla mindennap máshol volt, cirkusz, rokonlátogatás... :D
Sajnos a szombat óta egy kicsit megzakkantunk: K. csoporttársa gennyes agyhártya-gyull. kórházba került, és még szombaton megelőzésként minden gyerek antibot kapott. Mivel mi hétfő óta nem voltunk oviba, a doki és az ántsz szerint nem kellett kapnia. Aztán ma reggel mégiscsak hívtak, hogy biztonság kedvééért kapjon. Nem kívánom senkinek az ilyen izgalmakat :( A kisfiú talán jobban van...

Tetszik az új Babanet, a családinethez hasonlít :)

Üdv az újaknak, puszi a régieknek!

Gondolok a kismamikra is, Nana, annyira közel van már a vége, hihetetelen!

A táblázathoz az újaktól hadd kérjek adtokat a mailcímemre, jó?
(baba neve, szül. ideje, súlya, hossza, szül, hét+nap ; a kismamiktól baba név, várható szül. ideje)
kobudo

sziasztok

Elvagyunk veszve mi is .
Anyukámnak trombózist kapotta lába és mindne reggel ott kedjük a napot megfözünk kicsit ápolgatjuk aztán hazajövünk itt is megfőzünk ....

syg
ma nem lesz jó mert ma van az oviban a gyereknapi muri :)
kisvonat ,légvár, arcfestés hajfonás, süti buli , zene, apro tánc......
majd legközelebb sajnálom :( de majd meséld el .hoyg teteszett :)

kob
nagyon ügyes vagy laci irta egyszer msn en hoyg egy vuzsgád 5 lett azt hittem te vagy a gép előtt és kérdeztem hogy sikerült a vizsgád :)

lili
tudod mi a fura ,hoyg én teljessen betatom nem bűnözök soha ... :( és mégis de akkor várom a csodát most telt le 2 hét ha továbra semindul el a súlyom hülyét kapok :(

mrege
aranyos vagy hiányolsz
de tényleg alg jut rátok idő
most is már el kellet volna indulnunk csak áki még alszik de lehet hoyg felébresztem mindjárt ( vagy a kis gonodskodó adrikám már lehet hoyg meg is tete :lol: mert 5 percet nem bír ki ébren áki nélkül :lol: )

a jövöhetem talán simább lesz vagy legalábbis remélem
roz23

Kobudo

Gyopár, 2006.02.16., 2900g, 51 cm, szül?, 13 +5
Bocsi h ide írom az adatokat, de a profilodban nem találtam emilke cimet....

NAgyon édi Lilla!

Táblázatot kérhetnék? Szita az agyam és így nem tudom h ki kicsoda...

Birolili
Hunyadiba lax? Ott éltem 23 évig....2 éve költöztünk e férjemmel a Homokbányába.

Tényleg. Ki melyik városrészben lakik?

Kép
Kép
Kép
thymi

Roz,
köszi az érdeklődést !:)
Szegény Anyukád! Jól van a körülményekhez képest?

Dettus,
azt hiszem Te kérdezted az aranyeret: nagyon jó rá az intim-torna. Ha nem tanultad még, szerintem érdemes, nagyon gyorsan helyre lehet hozni vele.

Lili,
a tejpépet a védőnő javasolta?
kobudo

Thymi,
az üzenet alatt a pü-re kattintva tudsz mailt küldeni. Nem mindig tudok írni is, így ha ide íródik be a baba-adat, sajna elkalódik :(
Gyopár hanyadik hétre született?
kobudo

Jo reggelt!

Lili, a tejpepet Kati is nagyon szereti! Estenkent azt szokott kapni vacsorara. Ketfele van, mindig masmilyet kap.

Syg, a noverem kislanya jart Deveny tornara, tudom mire szamithatok. :( De tenyleg csodakat tesznek!

Lili, a Deveny "torna" mas, mint a hagyomanyos gyogytorna. Az valoban -altalaban- nem fajdalmas, de itt nem egyszeru tornarol van szo, ezert is tettem idezojelbe. Van neki/ vagy lehet mozgasos resze is, de van egy specialis "masszirozas", ami viszont fajdalmas. ( A noverem kislanyanak le voltak tapadva az izmai, ezeket "teptek" fel, biztos, hogy fajdalmas volt.)

Ros, anyukadnak jobbulast!

Thymi, en Bp-en lakom, osszel koltozunk Kmetre vissza.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok
alig bírom visszaolvasni :)
Nagyon nagyon megköszönném ha picit segítenétek hozzátápi ügyben (nagyobbacska anyukák)
Azt olvastam 8 hónaptól túró sajt már mehet, de milyen? Ha tudtok valami tuti megbízható netes oldalt az is tökéletese (nagyétkű fiamnak sok kaja kell:)

Roz! jó hogy bekukkantottál(nem csodálom, hogy nincas időd)
jobbulást anyudnak!

Syg!előre is Boldog SZülinapot kis Leonak:)

Kob! gratula a vizsgákhoz

ha minden igaz holnap először hagyjuk másra Benőt (moziba készülünk) kicsit aggódok, de elég nagy már hátha nem lesz semmi abj

Balim! Eszti????mikor fekszik mostanság még mindig korán?
(juj és mégegyszer: profilt valaki állított át mostanság..kérdeztem már de hátha ...)
bepa77

Sziasztok!

Dora, biztos azért nem adtak időpontot, mert a korai fejlesztőknél mondták, h kell a Dévénytorna. Gondolom én. Remélem, h sikeres lesz!

Roz, Anyukádnak jobbulást, pihengessen!

Bepa, ne izgulj-úgyis fogsz :lol: -mit néztek? Sztem natúr joghurt-én vettem biot, de a Danone jobban ízlett Hannának, meg trappista sajt, én eleinte a nagylyukú reszelőn reszeltem, és úgy adogattam a csíkokat. Esetleg nincs meg a januári Kismamából a naptárad? Azon van, h mit mikor érdemes bevezetni.

Bea, milyen gyakorlatokra jársz?Lilla, csudaédes, a Lilaruhás nő :) !

Kob, ügyes vagy, gratulálunk a vizsgákhoz! Hihetetlen, h mi mindent véghezviszel!
seriff

Seriff! de megvan. és azon nézem mit mikor lehet (csak hogy milyet??) na ebben nem vagyok biztos:)
Da Vincit szeretnénk nézni
és szép a homokozó:)

Bea! élleg elfelejtettem:Lilla mint egy hercegnő:)

és még egy: bababarát szállás? dtúlon?
köszi és bocs ma ilyen kérdezős napom van
bepa77

sziasztok!

Egy gyors bekukk! Már csak 1 vizsga! :D
Üdv az újaknak!

Mrege, Lina
Zsombi szerencsére jól van, nem kapott el semmit! :)
Remélem Ti már jobban vtok!

na mennem is kell![/i][/u]
quill

Sziasztok!

Na most értem végére a visszaolvasgatásnak több felvonásban! :?
Remélem mindenki jól van!
Remélem regének is gyorsan helyre jön a füle.
Dora
Biztosan nagyon hamar fog hatni a "torna"! A védőnőm nemrégiben nálunk volt, és mondta, hogy a barátnője is a Dévény módszerrel foglalkozik Hetényben! Úgyhogy itthon is biztosan lett volna lehetőséged, de az lesz az igazi klassz, hogy Katát a megszokott környezetében kezelik! :lol:

Serfi
Tényleg baró lett a homokozó! Mahagóni vastag lazúrral kented??

Mi csütörtök óta száműzve voltunk itthonról, mert Andris gipszkartonozott, festett.. Vasárnap kölcsönbe adtuk Papáéknak Bálcsit kb. 5-6 órára, ami hétfőre és mára anyahiányt eredményezett, mert rengeteget kunyerálja kézbe magát, és soxor esdekel egy kis ciciért! :?
Tegnap sütögettünk hármasban (19:00-kor jött az ötlet). Bár a szúnyoginvázió miatt mi bemenekültünk Bálintkával, Apa 8-ra elkészítette a kajt! :P

Szombatra előbújt Életke 2!!! fogacskája is!
Köszöünjük a gratulációkat!

Athina: puszil Andris!

Bepa: Nem az én párom készíti a webet, hanem az itteni supporternek ez a neve! Apa= Andrej
Hozzá lehet fordulni a nyűgökkel! 8)

Adnátok tippeket, hol nézzek ülőgarnitúrát? Háztha valaki mond olyan helyet, amit még nem néztem..

Pussz Nektek! Meg ne égjetek a napon!
mino

Sziasztok,

sajna fiúk betegek, Marci múlt héten, Milán ezen a héten, így nem nagyon tudok jönni :( .

Bepa,
Eszti manapság 7 körül fekszik, néha később is. És általában 5-6 körül kel. Az éjszakáink most kicsit jobbak, csak kétszer-háromszor ébred. Én már ennek is örülök. Gyümiket és krumplit, répát eszik. Én nem nagyon adok még neki tejes dolgot, mert Marci érzékeny volt a tejre és hát lehet, hogy ő is az lenne. Majd csak egy éves kora után. Milánnál is csak akkor adtam. Merre mennétek? Van üdülési csekketek? Mert van most egy akció, hogy némely szállodában júniusban féláron lehet eltölteni egy éjszakát...

Ser,
szép a homokozó és tényleg megy az ablakokhoz :lol:, én is nagyon szeretem a mahagóni színt. Ügyesek vagytok. Szoktatok sétálni? Mi mostanában nem nagyon, max. itt nálunk az udvarban.

Syg,
remélem könnyen lezajlik a költözés és Leot nem fogja megviselni az új helyen (nem)alvás.

Mrege, Lina,
kis betegeknek jobbulást.

Nana,
most gondoltam bele, hogy már mindenórás vagy! Mindjárt megszületik Botond is. Felkészültetek már mindennel a fogadására?

Cukker,
szombaton jöttök focizni? Lesz valami Maci kupa, ha jól tudom. Kicsi Adri hogy van? Bence már gondolom várja a szünetet. Neki milyne programjai lesznek nyáron?

Lili,
örülök, hogy utaztok Pünkösdkor, biztos jó lesz!

Kob,
még vége sincs a májusnak és már csak két vizsgád van? Ez igen!

Roz,
elhiszem, hogy nehéz jönnöd manapság... Nekem is. Anyukádnak jobbulást!

Dóra,
remélem segít a torna. Nálunk Eszti nagyon neki indult, most próbál felállni. Ja és felmászott a lépcsőn három fokot. Pedig nemrég még forogni sem akart. Lehet, hogy nálatok is valami hasonló lesz.

Kecsoné,
még egyszer köszönöm a köszöntést. Hogy vagytok? Miket csinál Kata? Enikő, Domika, hogy vannak? Remélem ők nem betegek.

Mino,
gratula a fogacskához! Talán a többivel nem lesz ennyi gond...

Mennem kell, letelt a félóra felébredt Eszter :( . Bocs, akiket kihagytam.
balim

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: