Sziasztok Lányok!
Köszi a drukkokat!
Alinkat!
Rajtad a topik szeme, küldjük Neked a két csíkos varázslatot! Gondolom mész vérvételre is, mikor?
Tiko! Neked már aznap meg is mondták az eredményt?
Az Inszemes Egységfrontnak mennek a petinövesztők a jövő hétre, csak ügyesen Lányok!
Crys! Neked jobbulást! Biztos sz@r lehet, nekem csak a pungi napján fájt, de az is elég volt. Viszont, ha sokat pisilsz is a sok ivászat mellé, akkor nem lehet baj.
Borsi! Tetszik a hozzáállásod! Mindegy, mikor jön a bébi, a lényeg, hogy itt lesz egyszer. Persze Te még fiatal vagy. Én azért szeretnék 35 előtt szülni, de ha nem így lesz, hát akkor majd megint kicsit toljuk a határidőt, korábban 30 volt. Sőt gyerekkoromban úgy képzeltem, hogy majd 25 évesen, szóval nem először lesz megtolva +5 évvel.
Nekem képzeljétek elmúlt az összes tünetem. Semmi ciciérzékenység, semmi szurkálás, esetleg egy kis szédülés, de ez a nyomi idő miatt is lehet. Az egyetlen "tünet", hogy hiperérzékeny vagyok, tegnap végigbőgtem a Megasztár döntő érzelmes számait.
Már várom nagyon a végeredményt, szerdán vagy csütörtökön megyek vérvételre. Ugye nem kell bejelentkezni, elég, ha egyszercsak betoppanok?
Andi