A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Annamami:

A profilodban találsz egy csomó beállítást, ott kell újra beírni mindent.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Fiúk alszanak, én próbálgatok!
Na?
thomasanne

na igyekszem én is bekapcsolódni..... :roll:
azért pár képet felteszek,aztán nézegetk visza!
érdekes az új babanet,nekem tetszik,csak szokatlan és lassú,de csak bejáratódik valahogy,ha sokat reklamálunk! :wink:
képek: :( mi az hogy nem választottam fájlt???????
nyúlné

szia
atat
nyúlné

én is csatlakoznék Annamamihoz!SOS!!!!!!!
nyúlné

Annamami, Nyúlné!

Ha a profilodban (amit a lap tetején a segédletek gomb alatt találsz) az aláirásnál klikkellj a BBCode-ra és az megmutatja, hogy hogyan tudsz aláirást csinálni. Más mint a régi és nem lehet betűtipust választani csak szint (de azt többet), formát és méretet. Egyébként nekem eddig ez a "legnagyobb" problémám az újjal, hogy nem lehet mókás betűs az aláirásom. :lol: :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Na most látom, hogy, nem lehet utólag beszúrni emotikonokat, mert mind az üzenet végére végére rakja. Ez mekkora hülyeség! :twisted: Régi : új, 2: 0.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

kicsit sok lett a" végére", de ez az én saram nem a babaneté :oops:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Na még valami: ti is észrevettétek, hogy nem változnak az elküldött üzenetek számai? Nekem ez a negyedik 152. üzenetem.
Kezdek morcos lenni. Utálom mikor értelmetlenül működik valalmi, remélem ezeket majd kijavitják. :!: :?:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

:idea: :idea: :idea: :idea: Már értem, most mindin üziben az összes elküldött üzenet számát mutatja. De MIÉRT??? :?: Kezdem nagyon utálni az újat. Mostpedig búcsút veszek mielőtt őrületbe kergetem itt saját magam. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Mekkora egy fostengerbe csöppentünk.... :?

Próbálok visszatérni a mindennapi nyüzsgésbe, de Máté beteg :(

Szerintem a pénteki újraoltáson szedett össze valami x@rt, és most már nem csak az orra folyik, hanem köhög is, és lázas.

Na, nem panaszkodok tovább, hanem inkább mondom, mire jöttem rá.

Ha ismét linkről akarjátok megnyitni az oldalt, kattintsatok jobb egérgombbal a fejlécben szereplő 2005. őszi babák címre, és ott a Hivatkozás címének másolása parancs segítségével mentsétek el a vágólapra tett linket, ez közvetlenül ide hoz majd.

Jövök még!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

[b]Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, az elmúlt kéthétben nagyjából rendszeresen is olvasgattalak Titeket.
Aztán meg beletellett pár napba, mire megtaláltam az új Babanetet.

Hát, mit mondjak, nekem elég sz...rnak tűnik.

Nekem pl. most az a legfőbb bajom, hogy nem tudok közvetlenül erre a topicra bejutni, hanem mindig bejönt a Fórum főoldala, majd ott kell kiválasztanom a "Gyermekek/magzatok kor szerint", és utána a 2005. őszi topicot.
Nálatok is így megy? Vagy én csinálok valamit bénán???

Sildike, Prüntyi!

Láttam, hogy (legalább Ti) hiányoltatok, köszönöm!

Sildi, jót nevettem az sms-en, esküszöm, hogy nem kaptam semmit. De nem is kaphattam, ha valami Zoli válaszolt.
A telcsiszámom nem változott meg, úgyhogy valszeg rossz számra lett küldve.
A Skype-on elküldöm majd mégegyszer a számot, okés?

Egyébként velünk úgy általában minden rendben.

Gergő nyönyörűen felül, kúszik mászik, és fel is áll, ha van miben megkapaszkodni.
Igaz, itt meg is áll a tudomány, nem tudja, hogyan tovább, úgyhogy általában nyöszörgés a vége.

Csatlakozunk Prüntyiék táborába, mert Gergő is integet már, főleg, ha "pá-pá"-val integetünk neki mi is.

Nagyjából ennyi velünk.

Kép
kuha

Sis!

Úgy látom, olvastál a gondolataimban.

Azt is meg tudod mondani, hogy hogy kéne azt megcsinálni, hogy üzenet küldés után újra visszajöjjön ez az oldal, és ne kelljen kattintgatni megint az Üzenet megtekintésére... ??? :roll:

Kép
kuha

Kuha :)
Azért mindent még én sem tudhatok :P

Viszont az előbb elfelejtettem valamit :oops: :

Benianyu,
köszi a mélt! Nélküled végképp eltűntem volna az elektronika nyamvadt süllyesztőjében!
:wink:

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Szerintem nálunk forgatták tegnaptól ma reggelig a "Nem a te napod,,című műsort műsort titokban :roll: :roll:

Még egy ilyen éjszaka , és én a vigyorgóba kötök ki :lol:

Megnéztem a képeket: Nagyon jók!
Biztos nagyon jó a hangulat a talikon :P

Kár ,hogy én a világ végén(ország közepén) lakom :cry:

Nekem sem ártana néha egy kis kikapcsolódás. Na jó , nem nyavajgok tovább :lol:

Ja :!: És nem csak a talis képek nagyon jók ,hanem az összes!Viki :P Havtünde :P Benianyu :P Cleo :P Prüntyi :P

Közben én is alakítgatom át folyamatosan a profilomat.
Még a képet ki kellene cserélni ,de nem találok olyat ami a sok kicsinyítés után is látható :roll:

De nemadom fel :evil: :evil:
csillam

Ja, és

Csillám!

Én is emlékszem ám Rád!

Jó, hogy újra köztünk vagy, és osztod Te is az észt :lol:

Pásztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szia! Sisotris :!:

(alig birom leírni a neved :shock: )

Köszönöm a szíves fogadtatást! Észt azt sajnos már nemtudok osztani :arrow: :arrow: ELMENT :( a sok nemalvástól
csillam

próba

Emese és MarciKépKép
nyúlné

o :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sisotris!
hogy kell olyan szép kéket csinálni???????????? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok, Juj de furcsa a babanet :lol:
Csak beköszönök, sajna nem sok időm van, néha találkozunk Sissel.
Legközelebb kb egy hónap múlva leszek. :D Majd nyár végére lesz rendes netünk és akkor majd leszek, Remélem mindenki jól van.
Pusz nektek: Csikken
csikken

Sziasztok, Juj de furcsa a babanet :lol:
Csak beköszönök, sajna nem sok időm van, néha találkozunk Sissel.
Legközelebb kb egy hónap múlva leszek. :D Majd nyár végére lesz rendes netünk és akkor majd leszek, Remélem mindenki jól van.
Pusz nektek: Csikken
csikken

látom nagy a pangás... :?

azért ennyire szerintem nem rossz :!:
amúgy is azt írták, hogy 1-2 hétig várják a visszajelzéseket és folyamatosan javítják a hibákat...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Én sem szeretem még mindig ezt az újat. Biztos öreg vagyok már a változásokhoz...

Nem mindenki tért vissza, ha jól látom. Talis kép nem is lesz több? :cry:

Jó kis fárasztó napunk volt tegnap, még mindig kókadozom. Délelőtt Auchanban fodrásznál voltam, addig Apa és nagyfia megebédeltek, nekem ez tegnap kimaradt. Aztán még nászajándékot kellett venni, majd rohanás haza. Mindenkit átöltöztetni, kitalálni, mit vehetnék fel, Balázzsal eközben folyamatosan veszekedni kellett. / nem akart szép ruhát felvenni, és a lukas sportcipőjéhez ragaszkodott/. Miközben mi az apjával készülődtünk, ő valamivel játszott, néha fölnézett, és megjegyezte, hogy "fú, de randa vagy!" Ezek ellenére nagy nehezen elindultunk, nem is késtünk sokat :) Útközben Apa megkérdezi Balázstól: ugye nem alszol? Mire ő: "á, nem, csak árnyékolok a szememnek..." :lol: :lol: :lol: Egy perc múlva aludt ő is, Gergő is. Így én maradtam velük a kocsiban, esküvőt nem láttam :(
Gergő két órát aludt, gondoltam, isteni jó kedve lesz, jól elleszünk a buliban. Na, ehhez képest le nem lehetett tenni, folyamatosan nyafogott, nem játszott, nem ette az almát sem, néha cicizett. Mondjuk nem csodálom, hogy rosszul volt. Egy kis hajón volt a lagzi, nagyon kicsi volt a hely, meleg, levegőtlen volt az alsó fedélzet, ahol a vacsi volt, és hangosan szólt a zene. Ehhez jött még a rengeteg ismeretlen ember, és az általuk keltett zaj. A felső fedélzeten nagyobb volt a hely, ott meg hűvös volt, huzat, de ott jól elvoltunk, csak ott kaja nem volt... Ja, és nagyon büdi volt, a gázolajtól. Én küzdöttem a hányingerrel, mert nagyon imbolygott a hajó, így azzal nem volt nagy gond, hogy hogyan fogok enni :lol:
Mindegy, alig vártam, hogy jöhessünk haza. Amúgy ha nem kisbabás szemmel kéne néznem a dolgot, akkor a tengeribetegségtől eltekintve jó buli lett volna, sok régi ismerőssel találkoztunk, jól meg volt szervezve, kitett magáért az ifjú pár. Vicces volt, hogy ahova néztem, kisebb-nagyobb pocakokat láttam, legalább 5 kismama volt, köztük a menyasszony, aki két hónap múlva szül. És rengeteg gyerek, a legkisebb 3 hónapos, aztán egy 4 hónapos, aki állítólag végig ott volt, és szegény nem tudott elaludni... Nem voltunk még ilyen esküvőn, ahol ennyi gyerek, és kismama lett volna :lol:
A hajó ment egy kábé másfél órás kört, ezalatt volt a vacsi. / bizony, nem csak én nem tudtam menet közben enni.../
Ennek a nehéz napnak köszönhetően állati nehezen aludt el Gergő, de aztán jól ment az alvás.

Miután vége lett a Megasztárnak, nekiálltam megnézni videóról, átpörgetve a sallangot. Madélelőtt fejeztem be, de a több mint 4 órás műsort kábé 2 óra alatt néztem meg. Szörnyű. Amúgy tetszett, jó buli lehetett, és fantasztikusan énekelnek nagyon sokan. Rúzsa Magdi meg szenzációs, ahányszor énekel, annyiszor sírom el magam :oops: Egyértelmű volt a győzelme.

Eldugulok, bocs, kicsit sok lettem.
Képek is lesznek majd, csak az átjátszó kábel nincs itthon...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kuha, ha elküldöd, rögtön a te üzeneted jelenik meg alul...nem kell külön lelapozni...vagy nem ezt kérdezted :?: :shock:

Kép

Kép
prüntyi

Cleo, :) mért zavar, hogy nem emelkedik az üzenet számod? majd kijavítják ezt is... :) küld el az admin.-nak, hogy mi a baj...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Olyan jó lenne már egy nagy tali! Tudom, hogy ennyi embert már nem nagyon tud senki bevállalni, főleg, hogy elindult a kúszásmászás, de annyira jó lenne. Valahol láttam, már nem emlékszem, hogy melyik topicban, hogy egy kisebb tornateremben tartottak babatalit. Gondolom egy ilyen termet lehet bérelni mondjuk művközpontokban, és nem is olyan drága, főleg ha elosztjuk 30 felé. Persze, lehet, hogy máshogy is meg lehetne oldani. Sztetek?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka!
Sztem tök jó ötlet. De ha jó idő van, akkor a szigetet is megtámadhatnánk plédekkel felszerelkezve. :D
Milyen volt a Davinci?

Prüntyi!
Nő az üzenetek száma, de most ha visszanézed az összes üzidet, mindegyiken ua. a szám van, ami az eddigi össz. üzid száma. Eddig minden üzin a saját sorszáma szerepelt. Ez engem egyáltalán nem zavar csak nem látom sok értelmét a változtatásnak. :?

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok! :)

Csikken,
én sem voltam azóta, azért nem adtam át az üdvözleted!
Szóval:
Csikken puszil mindenkit, és majd jön, ha tud!

Nyúlné,
cyan a szín neve! :)

Jucc,
esküvő :( :)
Hogy bírta a menyasszony?
Nem csodálom, hogy a négyhós baba állítólag nemtudott aludni. :(

Manka,
micsoda ötlet :D
De végül is meggondolhatnánk, tényleg nem kerülne sokba egy főre levetítve.

Cleo!
Még jobb, istencsászárnő vagy! Sziget, vagy Városliget szerintem tutibuli lenne mindenkinek! Kicsit nomád, de ott aztán tuti elférnénk :)

Pusztok!

KépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Próba

Kép
Kép Kép
sildike

Sis!
neked nem olyan van!!!!!!!amivel a Mátét írtad!vagy irígykedünk,irígykedünk??? :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Éljen,éljen,éljen!!!!!!!!!!!!sikerült a kukacka megjelenítése,már csak az a kék hiányzik a boldogságomhoz!
SIiiiiiiiiiiS!!!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

[b]BASSZUSKULCS!!!!!!!!!

NAPOK ÓTA HAJURÁSZOM A TOPIKOT, MÁR ÍRTAM AZ ADMINISZTRÁTORNAK ,HOGY MÉGIS MIKOR SZÁNDÉKOZNAK VISSZAKAPCSOLNI AZ OLDALT, MERT ÉN MINDIG A FAVORIEKBŐL JÖTTEM, ERRE EL KELL TELNI EGY HÉTNEK AMÍG RÁJÖVÖK HOGY HOGY TALÁLLAK MEG TITEKET.....
NA MOST AZSTÁN OLVASHATOK VISSZA, HA TUDNÁTOK MENNYIT BOSSZANKODTAM, HOGY HIÁNYOZTOK MEG STB....

HÜLYE BABANET!!!!!!

RÁADÁSUL ÚGY LÁTOM TANULHATOM, HOGY MIT HOL TALÁLOK..

HÜLYEHÜLYEHÜLYE

Megann

Kép

Kép
megann

Nyúlné :lol:

boocs, mindjárt megnézem, de fingom nincs, esküszöm! :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

#0077aa

Ez a szín kódja, a neve eltűnt :P

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nyúlné!
Nem birom nézni, ahogy szenvedsz a szépkéktelenségtől. Nem tudom Sis-é pont mi, de mit szólsz ehhez, hogy skyblue, sztem ez is szép. Pusz. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Félhulla vagyok, csak bekukk, amíg lejár a mosógép, aztán teregetés és irány az ágy! :)
Én is csináltam Lilypie szalagot, most majd kiderül, hogy sikerült-e

Sis,
Szívesen a mélt. :D
Máténak jobbulást! Gyógyvuduk mennek ezerrel! :wink: :wink:

Jó éjt!

KépKép

benianyu

Sziasztok!

Cleo, a Da Vinci nem volt egy nagy szám, viszont jó hosszú volt, több mint 2 és fél óra.

Nekem a sziget is megfelel talihelyszínnek, az a lényeg, hogy legyen.

Többiek, mit szóltok? Időpont?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Tessék!

A csodálatos, ragyogó színek:

http://html-color-codes.com/

Lehet válogatni, a neveikről fingom sincs továbbra sem, de a kódjuk megvan :lol:

Jó éjszakát!

Ja, és köszönjük a vudukat! :)

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Jó ötlet a szigetes tali, csak azt kérném, ne hétfő-szerda-pénteken legyen!!! Mert akkor igencsak késve tudnánk menni, sőt, ha szerdán van, akkor sehogyse. Úgyhogy én kedd-csütörtökre szavaznék. És kéne egy esőnap is, ha rossz idő miatt el kell halasztani.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Csak nem????
Turbófokozatra kapcsolt reggelre a babanet???
Teganap még megpróbáltam visszaolvasni, de olyan lassú volt, hogy elkapott a harci ideg és kikapcsoltam a gépet.
Ma viszont villámgyors minden :D

Milyen szigetes tali???
Mikor???

Megann

Kép

Kép
megann

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem is jó a Margit sziget...kocsival lehet ott parkolni?

Kép

Kép
prüntyi

De hogy teljes legyen az élvezet:

http://www.w3schools.com/html/html_colornames.asp

[url][/url]

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

áááá, Máté besegített :lol:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

na jó,én kezdem feladni a színválasztást :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,

a színkód elé tegyél kettőskeresztet! AltGr+X

[ color = # cc0066] izébigyó [ / color ]

izébigyó

Pusz

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hip-hip huráááááááááá! :wink:
igen,igen,igen!
köszönöm!
és nem tudom ki mondta,hogy begyorsult a babanet,nálam nem,az biztos!
viszont képeket se tudok feltenni,az nagy szemétség!
na de mindegy,akkor járatom a számat! :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Újra itt, még mindig próbálgatok! :shock:

Kép
Kép
thomasanne

Újra itt, még mindig próbálgatok! :shock:

Kép
Kép
thomasanne

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint