Sziasztok Lányok!
Hááát, engem is jól megviccelt ez az B.net frissítés, most jöttem rá, hogy már működik, eddig csak frissítgettem a régen rögzített oldalamat és mikor végre beléptem újra az elejétől, észrevettem, hogy már két oldalt termeltetek.
Először is:
Aki nem tud belépni, próbálja meg a felhasználónevét csupa kisbetűvel beírni, hátha úgy sikerül!
Juca!
Kezem lában csuriban értetek, bár lehet, hogy már túl vagytok azóta a nehezén.. sokat gondoltam Rátok egész hétvégén!
Mátra!
Nem válaszoltál e-mail-emre, remélem, nem azért, mert megbántottalak.
Az hogy most kicsit kivonod magad a forgalomból, megértem. Ha a tábla túl nagy teher, szólj és kitalálunk valamit.
Az lelki építkezés innen nagyon nehéz lehet és szeretném, ha nem hinnéd azt, hogy Téged senki sem ért meg. Nagyon sok mindent nem trécseltünk még ki. Ha jársz Pesten és akad egy lukas órád, szívesen összefutnék Veled!
Addig is vigyázz Magadra, vagy Párod vigyázzon Rád!!!
Pupy!
Először is gratula az első UH-képhez!
Másodszor: Nincs rubophen és én a helyedben a hűtőfürdővel is csínján bánnék! Ha nagyon aggódsz - ami teljesen érthető - hívd fel az orvosodat, hiába van késő. Az enyém legalábbis ilyen esetekben felajánlotta, hogy felhívhatom. És próbálj azért enni valamit, mert nem jó, ha minden kiment belőled!
Jobbulást Neked!!
Nekem iszonyú lassú a Babanet, így azzal ment el az időm, hogy legalább idáig eljutottam.
Elmentettem hosszú hosszú mondandómat, amit még csüt. este írtam, és csakazért is berakom, mert ki dudja, mikor lesz megint alkalmam így végigolvasni mindenkit. Ha valami már nagyon nem aktuális, bocsi érte:
Narco!
Nem, egyáltalán nem zaklatott fel az ikrek tudata.
Igazság szerint érzetem, hogy kettő lesz és akkor csalódtam egy picit, mikor először csak egyet láttunk. Erre nem kettő lett belőle?
Nemrég beszélgettem az első szerelmemmel, aki kijelentette, hogy már 14 évesen is kijelentettem, hogy ikreim lesznek. Lehet, hogy boszi vagyok, csak nem tudok róla?
Küldj egy mail-t és elküldöm Wish címét.
Juca!
Nem semmi a lábod! De a pocid kárpótol érte.
Húúú, nehogy most bújjon ki Stöpszli, mikor áll a B.net!!
A költözés se így se úgy nem lesz kellemes, de a környék biztos kárpótol majd!
A konyhátokat perpill igazán irigylem, nekünk még csak most kezdik majd szétkapni a régi szekrényt...
Pupy!
Én is úgy kezdtem a terhességet, hogy megfáztam.
Mézes tea, főleg menta, hársfa vagy citromfű! Ja és csipkebigyó. :O És sok-sok alvás!
Dr. dudu milyen okos.. :O :O
Ja és le is van maradva, szóval azóta már meg is gyugyulhattál..
Unique!
Bármeddig tudnám nézni a kislányod képeit!
Anikó!
Egészen biztos, hogy rá fogsz jönni, hogy miért kell ezt a sok várakozást megélni. De a legjobb, ha nem pocakosan jössz rá, hanem még előtte!
Hát persze, hogy sikerülnie kell!
És nagyon fontos, hogy az ember tartozzon valahová!
Viszont valószínűleg nagyon lemaradtam, hogy hogy jövő febr.ban beszélhettek más irányú dolgokról?
Gratulálok a párod gyönyörű eredményéhez!
Gyönyörű a fiad, nagyon hasonlít Rád, igaz? Vagy csak a szeme?
KoRéka!
Ha nem hiszel az inszemben, nem érdemes belevágni.
Félre ne érts, nem akarlak se rábeszélni, se lebeszélni, de csak akkor érdemes, ha tudsz benne hinni.
De itt a nyár, pezsegnek a hormonok és nem lesz szükség inszemre! Legalábbis én ezt szeretném!
Rolly!
Csibééknek is ilyen "bokros" iskolai teendők közepette jött össze a pici babó!
Nomi????
Nagyon várom a híreket!
Angie!
Köszi a képet!
Milyen kék ruci? Én csak rózsaszínt látok! :O
Apa? Örült persze! Először meg voltunk kicsit illetődve, de már nagyon beleéltük magunkat. AZért akarunk készülni fiúnévvel is..

.. biztos, ami tutti.
Örülök, hogy alakul a lakásügy is végre!
És a progid is jó lett...
Mostanában úgy érzem, hogy kicsit többet aggódsz a kelleténél. Érdemes lenne visszaolvasnod az 1 hónappal ezelőtti önmagadat. Tudom, hogy sokunknak segít ez a Babanet, de azért elemezni és ezáltal aggódni valót is talál magának az ember.
Szóval nincs Veled semmi baj, hamarosan babás leszel és kész!
Dido!
Pont Sanyi mondta, hogy majd a következő ikerpár fiú lesz! Csak annyit tudtam mondani, hogy hűha! :O
Genetikus adatokat küldöm.
Gyógyszert én NEM szedném, de gondolom, azóta eldöntötted már a kérdést.
Fleur!
Tökéletesen megértelek! Néha ki kell kapcsolódni. És ha nem sikerül a pozitív energiát itt megtalálnod, miért is jönnél?
De azért remélem, segíteni is tudunk néha...
Biztos, hogy jó dokinál vagytok? Nem gondoltatok arra, hogy elnézzetek máshoz is?
Junko!
Örülök a HSG-dnek. Ugye túl lehetet élni?
Remélem, kaptál ettől egy kis energiát!
Kendemami!
Úgy látszik, már most készülsz arra az időre, mikor kibújik Kende. Már, ami az alvást illeti. Azért jelentkezz néha!
...mondom én, aki vasárnap írtam utoljára... bocsi mindenkitől..
Lányok!
Sokan írtatok itt a szüleitekkel kapcsolatos problémákról.
Eddig csak a fejemet tömték ilyesmikkel, de mostmár biztosan tudom, hogy a szülőktől, de főleg az Anyáktól hozott problémákat amíg nem oldjuk meg, addig esélytelenek vagyunk igazi Anyává válni. Nem mondom, hogy nem fogan meg akkor a baba, de hogy nem állunk készen rá, ez egészen biztos.
Szóval mi - mármint akik ilyen problémákkal bírunk - ezt a feladatot kaptuk a Sorstól, hogy megoldjuk. Nekem úgy érzem, kb. 40-50%-ban sikerült. És még mindig olyan sok van előttem. Ne féljetek segítséget kérni (szakember)!
Ez a mai kor egyik legnagyobb problémája szerintem. De lehet, hogy csak azért érzem így, mert a mi korosztályunkban most jönnek ki főleg ezek a problémák.. nem tudom.
Junko és Mindenki!
Közöd van hozzá, hiszen, mi adjuk ki magunkból ezeket a dolgokat és kötjük az orrotokra.
Egyet is értek Veled a te szemszögedből! Viszont én évekig abban a hibában voltam, hogy nekem kell tennem valamit a családi béke és boldogság elősegítéséért és édesanyám megsegítéséért. És ő ezt - ha nem is tudatosan - maximálisan kihasználta. Szóval mindenkinek a saját élete az első, aztán lehet arra gondolni, hogy ő hozott a világra.
Abban viszont igazad van, hogy csak a Nagy tud segíteni a Kicsinek és nem fordítva. Persze ezt lelki dolgokra értem és nem arra, hogy időskorban ápolod pl. a szüleidet.
Én örülök, hogy leírtad a véleményed, hiszen ezért van ez a fórum.
ÉVi77!
Szétröhögtem magam a leveleden!! :O :O :O
Imádlak! És Dóricicát is!
És már olyan naaagy baba! Hol van már az a picijány, akit a kórházban láttam...
Lányok!
Én ugyan sajnos kihagyom a köv. tali, de szerintem is jó a Millenáris, mert minden időjárásra van megoldás ott és metróval is könnyen megközelíthető.

Biztos tök jó lesz!
Nnna azt hiszem, eleget kalapáltam a billentyűket. Vajon mikor tudom elküldeni?
HÁT MOST!
Puszi mindenkinek:
réka
18+3