A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Na?

Kép

Kép
jucc33
Érd

Na?

Kép

Kép
jucc33
Érd

Na?

Kép

Kép
jucc33
Érd

Csillám, akartam is írni, hogy a tünetek együttesen kell érteni legtöbbszőr! Alapból a zöld kaki még nem jelenti azt! De a brokkoli alapból is fújhat, pláne ha érzékenyebb a pocija...de a spenót és a sóska is csodaszép színezék! :D
Mi is így voltunk Tüncsivel, hosszú ideig volt hasfájós...(kopp, kopp, kopp) most már egy egy pukival elintézi, de az új kajáknál mindig érzékenyebben reagál...ált.ban de.kap újat, hogy du-ra kijöjjön a nyúgje, meg a pukija, ha meglakja a gyomrát. Nekünk nem volt baj a tejcukorral ettől független, nekünk a fehérje a gond ééééééééééés a TOJÁS! Amióta nem szoptatok, azóta jobb a helyzet...így jobban kiszűröm a fehérjementes kaját, mert én nem tudtam 100 % -os tejmentes diétát betartani :( Ha még szoptatsz akkor viszont a ciciben lévő laktózt nem tudod befolyásolni, csak a hozzátápinál tudsz figyelni. szerintem inkább csak hirtelen sok laktóz gyyülemlett fel...szerintem a ciciben lévőt már simán fel tudja dolgozni....de valóban érdemes azért megmutatni dokinak...több dokinak (egy orvos nem orvos)!!!

Kép

Kép
prüntyi

Csillám, akartam is írni, hogy a tünetek együttesen kell érteni legtöbbszőr! Alapból a zöld kaki még nem jelenti azt! De a brokkoli alapból is fújhat, pláne ha érzékenyebb a pocija...de a spenót és a sóska is csodaszép színezék! :D
Mi is így voltunk Tüncsivel, hosszú ideig volt hasfájós...(kopp, kopp, kopp) most már egy egy pukival elintézi, de az új kajáknál mindig érzékenyebben reagál...ált.ban de.kap újat, hogy du-ra kijöjjön a nyúgje, meg a pukija, ha meglakja a gyomrát. Nekünk nem volt baj a tejcukorral ettől független, nekünk a fehérje a gond ééééééééééés a TOJÁS! Amióta nem szoptatok, azóta jobb a helyzet...így jobban kiszűröm a fehérjementes kaját, mert én nem tudtam 100 % -os tejmentes diétát betartani :( Ha még szoptatsz akkor viszont a ciciben lévő laktózt nem tudod befolyásolni, csak a hozzátápinál tudsz figyelni. szerintem inkább csak hirtelen sok laktóz gyyülemlett fel...szerintem a ciciben lévőt már simán fel tudja dolgozni....de valóban érdemes azért megmutatni dokinak...több dokinak (egy orvos nem orvos)!!!

Kép

Kép
prüntyi

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ti nem érzitek úgy, hogy ez egy csődtömeg? Tiszta ideg vagyok. Kitakarítom a fél lakást, mire elmegy egy üzim, de akkor háromszor. És persze, hogy nem tudtam a régivel belépni, és megint új nikknevem van :( Ne menjünk máshova? Úgyis meg kell szokni ezt is, mehetnénk egy működő helyre... / még tavaly szülés előtt nyitottam egy topicot erre az esetre az nlc-n.... "Őszi babások a babanetről"/ Persze, ha beindul, nem bánnám, ha maradnánk, de így nem lesz türelmem hozzá...

Bocs a kitérőért, amúgy nagyon jó napom volt, köszönöm, hogy eljöttetek a talira, nagyon vártam már, és izgultam, hogy ne jöjjön már semmi közbe :) Nem indult egyszerűen a dolog, Balázs lógott rajtam, nem engedett sehova, nyafogott. Aztán végre megérkezett PZita a nagyokkal, ők elvonultak Balázs szobájába, és nagyon nagyot játszottak együtt :) Én meg megkönnyebbültem, és végre tudtam beszélgetni, gyönyörködni a babákban, akik már lassan nem is babák :) Ja, és ahogy kiléptek Zitáék az ajtón, már kérdezte is Balázs, hogy mikor jönnek megint? :) :lol: A macska nagy sikert aratott, pedig biztos voltam benne, hogy el fog bújni...
Várom a képeket!

Úgy volt, hogy fodrászhoz megyek ötre, de a bébiszitter beszorult a dugóba, és 10 perc késés miatt nem tudott már fogadni a fodrász :( Sebaj, délelőtt megyek egy másikhoz :)

Na, vajon elmegy ez gond nélkül?...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Tünde
Nem kotyogtál bele. Azért írtam, hogy majd a lányok többet tudnak erről. :D

Én csak azt tudom, hogy ilyen idős korban még érdemesebb óvatosnak lenni és HA-s dolgokat kajcsizntatni a babákkal.

Szerencsére Ti tuttatok érdemben is segíteni Csillámnak.

Mea
Kuháról tudsz valamit? Én küldtem neki egy smst a régi számára, de valami Zoli írt vissza. Lehet, hogy nekem volt meg rossz szám.
sildike

Havtünde!

Bocs a zöld betű miatt :oops:

Csak próbálgattam a színeket :(

Nem bukik , régebben is csak akkor amikor elkezdett intenzíven mozogni(repkedni)

Bab!

Köszönöm,hogy leírtad :!:

Hasfájás mint mondtam ,nálunk is sokáig volt.
Zöldes kaki csak pl:brokkoli után

De a hasfájást nálunk az ESPUMISAN megoldotta.

Az alvásába sem kavart bele-bár mikor felébredt(felébred )mindíg a ropogtatással indít :oops:

Én mondtam ezeket már a dokinak,de azt mondta ,hogy normális a babáknál a sok ropogtatás :roll:

Benianyu!

Nagyon jó képek :lol:

Az úszógumiban nagyon elgondolkodott... :shock: :shock:

Klassz lehet ,hogy így eljátszanak egymással :P (Dávidkának is kéne egy tesó)

Te is nagyon szép vagy a képen a fiddal :)

Jucc33 :P

Na?

(bocs ezt nem hagyhattam ki)

Prüntyi :)

Igen! Elviszem orvoshoz :!:

Köszi a tanácsokat még1x :)
csillam

Basszus, ez tényleg egy tetügép lett! És nekem nem tetszik így!!!!

Jucc, :)
már én is gondoltam, hogy nem is írok többet!
Vmilyen hiperszuper mesterfodrászod van, hogy 10 perc miatt nem tudott fogadni???? :)
Jó bulizást Nektek holnapra!

Csillám,
abból amit írtál, sztem csak a brokkoli nem tetszett Dávid pocakjának.
szóval ne aggódj.

Benianyu,
nagyon jók a képek, bár Daninak csak a mesterséges úszógumija látszik... :lol: :lol: :lol:

Zitát megkopasztottuk, hátha több haja lesz, és persze aggódtam, hogy kiraktok az őszibarackfejűek táborából minket:
Kép 1143867340.57.jpg

Itt pedig kábszerrel készül az alvásra:
Kép 1148061681.13.jpg
Vendég

Szerintem is sz@r@bb így a babanet, sokkal lassabb, bonyolultabb a belépés. Talán még javítanak rajta. Remélem, azért mindenki visszatalál. :)

Csilla,
Köszi :) :)
Tényleg elgondolkozott Dani az úszógumiban, hogy hogyan tudna kimenekülni belőle. :)

Cuscus,
Üdv közöttünk. Tényleg jó a társaság! :)

Duda,
Gratula Natinak! Szépen ügyesedik! :)

Dani alvókája sem az igazi. Neki már egy jó hónapja elromlott, korábban egyszer ébredt 4 körül, mostanában 2-3-szor is kel és csak a cicin alszik vissza. Üvöltetni nem akarom hagyni. Volt már, hogy hagytuk sírni éjjel, hamar visszaaludt, a legtöbb 10 pec volt. Aztán párszor nem ébredt fel csak egyszer, de mikor a fogai kínozták, nem akartam, hogy még jobban szenvedjen. Most minden este reménykedem, hogy nem ébred sokszor és hosszú távon meg majd leszokik róla.

Juccnál talizók!!!
Kérünk képeket!!!!:) :) :) De sokat ám! :)
benianyu

Havtünde!

:shock: Őszibarackfejűek tábora :arrow: :mrgreen:

Nagyon vagány így a kiscsajszi :!:

Nem volt nehéz megnyírni :?: :?:

Én még a körmét is nehezn tudom vágni, főleg a lábán :shock:
csillam

Tipp :!:

Én úgy oldottam meg a lassúságot (véletlenül)

egyszerre 2 ablakban van megnyitva a babanet.Amíg az egyiket frissítem addíg a másikat olvasom ,vagy írok :idea:

Mert amúgy tényleg nagyon idegesítően lassú :roll: :roll: :roll:
csillam

Nagyon idegesítő ez a lassúság! :(

Ma Dani is felült magától! Hason fekvésből kinyomja magát, aztán oldalra dől és onnan felül. Nagyon kis ügyes. :) :) :)

Tünde,
Zita nagyon őszibarackos lett. :) HOgy viselte a hajvágásos macerát?

Köszi a bókot!
Teszek fel olyat, ahol nem mesterséges Dani úszógumija.
Kép 1148063000.79.jpg

Csillam,
Ki fogom én is próbálni ezt a két ablak egyszerre nyitva dolgot.

Most megyünk Benivel fürdeni, Danit már letettem egy fél órája, ma kimaradt a késő délutáni félórás alvása és nagyon fáradt volt már.

Szerintetek ne küldjünk egy kör e-mail a többieknek, hogy hogyan találnak ide? Aki eddig közvetlenül parancsikonról jött be, nem fogja megtalálni. Én is két napig bénáztam. Eszembe sem jutott, hogy más link alatt lesz. Még Kiss Andrej, Apának is írtam egy morgós mélt.

Benianyu (meg kell csinálnom az aláírásomat, meg ki kell cserélni a fényképet is :))
benianyu

Sziasztok!

Visszaolvasni még nem tudtam, de azt már látom, hogy Benianyu Srácai ismét taroltak a képekkel :) !
Csuda édesek :P :lol: :P !

Jucc!
Nagyon-nagyon szépen köszönjük a véndéglátást, igazán jól éreztük magunkat. Annak külön örülök, hogy Balázst, Krisztit Kincsivel és Zitát a három Gyerkőcével személyesen is megismerhettem.
A Csemeték nagyon sokat fejlődtek, nőttek, okosodtak, ügyesedtek, a Mamák pedig u.olyan kedvesek és aranyosak, mint eddig :P :) :P !

Juccék otthona igazi gyerkbarát lakás. A hintától kezdve a távirányítós autóig minden van, így a Babák nem is unatkozhattak :) !
Mindjárt fel is rakom a képeket!
cinka

Benianyu!

:D
Nagyon ügyes Dani baba.
Ezt a hasonfekvésből kinyomom magam majd oldalra fordulok dolgot Dávidka is csinálja.

Lehet,hogy hamarosan számíthatok rá ,hogy felül :?: :?: :P

Kép aranyos!!!!

Kör email -szerintem jó ötlet :!: Elég kevesen vagyunk mióta így beújjítottak :shock:
csillam

Sziasztok, én idetaláltam, csak épp nem sok energiám van. A tali nagyon jó volt, szerencsére egész jól voltam és tudtam élvezni. Julcsi nagyon élvezte, jól megtépte a cicát. szegény cicus biztosan nem élvezte annyira ezt a kis társaságot.
Jucc, köszi még egyszer!

Andi, gratulálok Natinak! Jól beindult:)

KépKép

KépKép
majola

[quote="prüntyi"]h írta:prüntyiúúúúúú, Róki, nagyon jó a kép! :)

Köszi szépen! :) Ez van már régóta a profilomban, csak ugye a régi felületen nem látszódott. Nekem is a kedvenc "mostani" képem magamról, igaz már 3 éve készült...
rokica

Julcsika megtornáztatja a macit, Kincsi pedig lecsap a mobiltelefonra
Kép 1148065816.54.jpg
Ayse és Andris
Kép 1148065889.37.jpg
Hátul Lili és Kincső, elöl pedig Andris nézte ki magának azt a zongorát, amivel éppen Réka játszik
Kép 1148066004.54.jpg
Réka és Andris testvériesen megosztoznak a zongorán és természetesen Lilinek is az a pálca kell, ami éppen Kincsinél van
Kép 1148066119.83.jpg
A mackó edzése még mindig tart, Lili pedig a habtapira startol
Kép 1148066278.03.jpg
Jucc, Ádám, Zita és Csilla, aki v.melyik hintázó babában gyönyörködik
Kép 1148066408.13.jpg
Lili önfeledten élvezi a hintázást
Kép 1148066448.02.jpg
cinka

Cinka, Csillam
Köszi :D :P :D

Cinka,
Várjuk a képeket! :)

Csillam,
Igen, számíthatsz Dávid felülésére hamarosan. :)
benianyu

[quote="duda"]
írta:
dudaRáadásul pl. félálomban felül. Az jutott eszembe, nem lehet-e, hogy a mozgásfejlődése kavar be. Az utóbbi 3 hétben nagyon sokat fejlődött.
Többiek, mit gondoltok?

Szerintem lehet. Azt olvastam anno, a nagy fejlődésugrások igenis megzavarják a kicsik lelki egyensúlyát, nyűgösebbek lehetnek, és éjszaka is bezavar, mert alvás közben is ezen dolgozik az agyuk. Zsuzsán csak azt látom, hogy mióta megtanult mászni, azóta félálomban, illetve álmában is ha hasra fordul, azonnal négykézlábra vágja magát, és így ébred fel, nagy meglepődve, hogy négykézláb álldogál az ágyában. Ezért most két párna közé ékelve alszik, hogy hátha akkor nem fordul hasra, de így is megoldja a dolgot. :roll:
rokica

Háááát... remélem még javítanak itt a helyzeten. :-/

Benianyu:

Nem maradtál le semmiről, ugyains két napig elérhetetlen volt a babanet. Szerintem mindenki aki a parancsikonról jött be régen (én is) rá fog jönni, hogy megpróbálja a Babanet főoldaláról.
rokica

Csajok, én megőszülök, amíg ezek a képek feltöltődnek :twisted: :cry: :twisted: !!!

Folyt. köv.:
Lili hamizik
Kép 1148067912.17.jpg
Gergő Jucc ölében, Zsuzsa pedig poharazgat :D !
Kép 1148067972.57.jpg
Ayse ölében Lili, Réka pedig puzzle-zik a habtapival
Kép 1143873723.86.jpg
Annamami Marcival a kezében Julcsi mutatványát figyeli + Lili és Zsuzsa baba
Kép 1148068110.97.jpg
U.az, csak Lili helyett Ayse jött :lol: a képbe
Kép 1148068161.65.jpg
Gergő a búgócsigát sasolja :) !
Kép 1148068236.6.jpg
Rókica megetette Zsuzsa babát
Kép 1143873964.38.jpg
Ayse szeretetteljesen simogatja meg Andris arcát, miközben a SOVÁNY FIÚCSKA :D :D :D a mókust falatozza!
Kép 1148068388.3.jpg
Annamami felügyelete alatt Marci a habtapit analizálja
Kép 1148068446.9.jpg
Ayse és Andris, Annamami és Marci
Kép 1148068516.14.jpg

Konyec, kidöglöttem...
cinka

Cinka,
Köszi a sok képet! De jó lehetett a buli! Olyan édes minden baba és milyen ügyesek már! :)
benianyu

Nagyon szuperek a talis képek! :)

Benianyu,
Szépek vagytok mindhárman! De ezzel igazán nem mondok újat. :) :) :)

Tünde,
Nagyon jó Zita új frizurája! Jól látom, hogy kisírt a szeme a képen? Gondolom nem volt elragadtatva a fodrászolástól. :D :lol:

Kép
Bab és Tofi
bab

Cinka:) Ez egy hőstett volt Tőled, óriási köszönet, nagyon jók a képeid! Azért remélem, hogy a többi fotós is idetalál, és végrehajtja ugyanezt a hőstettet:)
És tényleg olyan jó volt a buli! / nem vagyok elfogult, ugye? :oops: /
Ayse:) Remélem, jót biliárdoztok az este, és Andris alszik mint egy kisangyal!

BKriszta:) Ti meg biztos már rég odaértetek a Nyírségbe, remélem, jó utatok volt!

Tényleg, nrémes dugó volt hazafelé a városban?

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jól jártam: tetű a rendszer, és én elfelejtettem valamit: hogy kell tömöríteni a képet, hogy nekem is legyen a nevem alatt fotó? kicsinyíteni tudok, hogy mellékletet feltöltsek, de ez valami más...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc,
Én is pont ezzel bajlódom. :(
Kitöröltem a régi képet, azon csak Beni volt, szerettem volna feltenni egyet, amin mind a két fiú rajta van, de nem megy. :(
benianyu

Benianyu, Bab, Jucc köszi :lol: !

Jucc!
Egyáltalán nem vagy elfogult, TÉNYLEG SZUPER VOLT A BULI!!!
S nem nekem jár a dícséret, hanem NEKED, mert Te rámoltad el utánunk a rumlit.
Még 1x köszönjük, hogy ott lehettünk, igazán SZUPER HÁZIASSZONY VOLTÁL :) :) :) és MINDEN SZUPER VOLT :) :) :) !!!

Mi viszonylag hamar hazaértünk, de hát ez nem mérvadó, hiszen mi pont kifelé jöttünk a városból :D !

Na megyek Apa mellé, mert Ő már bevágta a szunyát!
Szép álmokat Mindenkinek!
cinka

Benianyu,
hajnyírást jól viselte, csak először arra nézett, amerre berregett a gép, így apa amellett, hogy tartotta, még szórakoztatta is Zitát.

Természetes úszógumiról elvonta a figyelmemet Beni, nagyon profin pózol!

Hú, Ayse,
de jól nézel ki! Fogytál?

Bab,
jól látod, nagy bömbölés volt. No nem a hajnyírás miatt (mert folyamatosan mondtuk, hogy milyen csodaszép), hanem nem vittem elég gyorsan a tápit. :roll:

Talis képek nagyon jók!
Vendég

Jucc,
Először lekicsinyíted a képet úgy, hogy max. 80 pixel legyen a magasság és a szélesség is, ha utána a kép mérete nagyobb, mint 6 KByte, akkor még érdemes végezni egy "Mentés másként"-et gif formátumba, mert az kisebb helyet foglal. Ha még így is nagyobb, mint 6 KByte, akkor sajna nem tudom, mi a teendől

Kép
Bab és Tofi
bab

Én se tudok képet tömöríteni. :cry: :cry: :cry:

Hüle új babanet! :x :x :x
Vendég

Tünde :D dehogynem :lol: Nekem is sikerült! Még a végén megbarátkozom a helyzettel... Csak ez a tempó! Na joccakát!!!!!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Na, én léptem, ez szörrrnyűűűűű! Én bevallom, sosem voltam türelmes, ennél még az iwiw is gyorsabb.

Ma este a videokameráról átmásoltam a felvételt kazettára. Persze Zita volt rajta, háát, Lányok, olyan jó volt visszanézni, hogy milyen kis icipici volt, meg milyen kis béna, és milyen régen volt....
Közben jókat nevettünk Apával.

Jóéjt!
Vendég

Jó reggelt lányok, Tüncsi ma 7 ig bírta :)

Nagyon édesek a babák! Bizti jó volt a tali! Mi tegnap anyuval intézkedtünk, így nem voltam gépközelben, ma meg unokaöcsém szülinapi bulijára megyünk át (6 éves lesz).

még ébredezem kicsit :D :?

Kép

Kép
prüntyi

Tényleg jó ötlet volt a körlevél, mert én szerintem sose jöttem volna rá, hogy már működik a babanet, csak máshogy :oops:

Jucc, nagyon jó volt a tali, köszönjük szépen!

Tényleg olyan kiváncsi lennék, hogy mi alapján ébrednek a babák reggel. Tegnap 1 órával később volt a lefekvés, de úgyanúgy ébredt :cry:
De legalább most éjszaka csak 1x ébredt, ha jól emlékszem. Kicsit fáradt voltam, úgyhogy lehet, hogy volt a 2 is, de több biztos nem.

Rókica, szégyellem magam így utólag, mert megint mondtam neked a magamét, de elfelejtettem megköszönni, hogy ennyit segítesz nekem. Remélem ráfoghatom az idegállapotomra :roll:
Minden esetre nagyon hálás vagyok, hogy foglalkozol velem és próbálsz kihúzni a gödörből (amit valószinűleg magam ások újra és újra)

Persze megint elfelejtettem gépet vinni a talira, úgyhogy nem tudok feltenni képet. Majd a következőn. Tényleg mikor lesz megint babatali? Úgy szeretem őket, mert ilyenkor tudok leginkább kikapcsolódni. Megint átgondoltam, hogy nálunk hogy lehetne, de nem igazán tudok megoldást találni, mert még ha a cicákat ki is zárnám, akkor is nagyon kicsi a hely. Pedig tényleg szivesen rendeznék, de szerintem a mi kis 16 m2-es szobánkban nem sokan férnénk el, a csigalépcsőn meg nem egyszerű babával közlekedni :cry:

Hari
hari

Én nagyon béna vagyok. Valaki segítsen, hogy hogy lehet feltenni a profilomba képet!
hari

Jó reggelt!

Hari :) Örülök, hogy idetaláltál, ezek szerint ment a körlevél :)
Kriszta emlegette, hogy egy kisebb talit szeretne megint nála Csepelen kábé 3 hét múlva :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Tulajdonképpen le van írva a profilban, hogy milyenre kell lekicsinyíteni, de én nem hittem el, hogy olyan kicsire :oops: Szóval kicsinyítsdle max 80 magasra és szélesre, és akkor elvileg be fog férni.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

A képek nagyon szuperek, minden baba és mama helyes :!:

Mi tegnap voltunk megnézni a lakást! Már csak egyszer kell kifesteni és kész is lesz! Amit láttunk, az egyelőre tetszett! Az viszont nem biztos, hogy 1-én költözhetünk (habár a szerződésben 31-i átadás szerepel) Azt mondták, hogy nem biztos, hogy át tudják adni, az összes lakást 31-én! :evil: De persze az OTP már 1-én levonja az első részletet, azt lehet, hogy még kulcsunk sem lesz :!: :!: :!: Na mindegy, azt láttuk, hogy szépen haladnak, mostmár majdcsak meglesz előbb-utóbb, csak innen meg úúúúúúúúúúúúgy mennék már :?

Viki&Peti
viki27
Pécs

De hogy jutok oda, ahol csinálhatok valamit a profilommal? Nem kicsit vagyok béna, hanem nagyon. :lol:
hari

próba
benianyu

Hari,
A legfelső sorban van olyan, hogy segédletek, azt lenyitod és ott találod a profilt. :D
benianyu

Kép 1148108195.05.jpg
Kép 1148108233.05.jpg
Kép 1148108262.62.jpg

Szép napot Mindenkinek!

Viki &Peti
viki27
Pécs

Jucc,
Azoknak, akik még nem találtak ide tegnap estig és a régi méles táblázatban benne voltak, küldtem egy kétsorost. :D :D

Viki,
Gratula a lakáshoz! Kitartás és türelem, már hamarosan a tiétek lesz! :)

Egyébként nekünk is elég rossz éjszakánk volt. Dani háromszor is ébredt és 6:10-kor meg fel is kelt. Most talán elalszik újra. Már rögtön a babakocsiba tettem, felöltözve alszik a nyitott ablak mellett, hogy tudjunk menni vásárolni, ha elkészülünk. Bár, ha itt ülök, akkor sosem indulunk el. :)
benianyu

Köszönöm, sikerült! :lol:

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Ma reggeli idill:

David: Ki az a Gergely?
Én: Nem tudom, ki az a Gergely? (gyanakodván hogy valami féltékenységi jelenet kezdődik)
Zsuzsa: Gejgejgejgej
David: Zsuzsa állandóan valami Gergelyről beszél.
Én: Biztos még nincsenek tegeződő viszonyban, ha nem Gergő hanem Gergely.
Zsuzsa: Gejgejgejgej
rokica

Roki :D Ez édes :D Nem vagyok beképzelt, hogy az én Gergőmről beszélne, mivel asszem, Gergő szinte végig a kezemben volt, vagy másfelé kóricált, amikor Ti itt voltatok, nem is nagyon találkozott vele Zsuzsa :)

Hari :) Nem vagy Te béna, látod!

Benianyu :) Köszi, hogy küldtél mélt!

Na, mára asszem ennyi, készülődnöm kell, megyek fodrászhoz, meg kéne valami ruha is, és hamarosan kezdődik az esküvő. Még össze is kell pakolásznom a srácok cuccait. / ja, meg a Megasztárra be kell állítanom a videót! /

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
jucc33
Érd

[quote="duda"]
írta:
dudaRáadásul pl. félálomban felül. Az jutott eszembe, nem lehet-e, hogy a mozgásfejlődése kavar be. Az utóbbi 3 hétben nagyon sokat fejlődött.
Többiek, mit gondoltok?

Szerintem lehet. Azt olvastam anno, a nagy fejlődésugrások igenis megzavarják a kicsik lelki egyensúlyát, nyűgösebbek lehetnek, és éjszaka is bezavar, mert alvás közben is ezen dolgozik az agyuk. Zsuzsán csak azt látom, hogy mióta megtanult mászni, azóta félálomban, illetve álmában is ha hasra fordul, azonnal négykézlábra vágja magát, és így ébred fel, nagy meglepődve, hogy négykézláb álldogál az ágyában. Ezért most két párna közé ékelve alszik, hogy hátha akkor nem fordul hasra, de így is megoldja a dolgot. :roll:
rokica

Szép jó reggelt!!! :D

Vessetek, meg, de nekem tetszik ez az új formátum és ma már egész gyors is. Mondjuk most könnyen vagyok, mert a Hugi szélessávújáról levelezek, na majd otthon a modemesen :twisted: :twisted: :twisted:
Igaz nekem Alberquizé is tetszett :oops: :oops: :oops:

Cinka:D !
Köszönkjük a képeket!
Nagyon jól sikerültek és a kommántár is szuper! :lol:

Benianyu :D !
Nagyon helyesek a fiúk, az úszógumi, pedig igen-igen figyelemre méltó
:)

Rokica :D !
Ez tényleg nagyon jó fotó! :D

Tünde :D !
Aranyos vagy! A mérleg sajnos (majdnem) ugyanannyit mutat, lehet, hogy a hasam egy kicsit visszább ment. :oops: De a csokimentesség azért valószínüleg csak érezteti előbb-utóbb a hatását. (és egy kis idő múlva Neked már nagyobb hasad lesz, mint nekem, bibibiiiii)

Andriska kitűnően aludt, esti szopi után elindultunk, amikor félkettő-kettő körül hazaértünk, felébredt és megint kapott szopikát, csakhogy le ne fogyjon :lol: . Jó volt végre egy kicsit kimozdulni, bár nagyon nehezen hagytam itt őket és amikor visszaértünk olyan jó érzés volt, hogy ilyen kis pihepuha gombócok várnak, ezzel semmi, de semmi nem érhet fel!!! :D :D :D
ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: