Sziasztok!
Úgy vártam a mai estét,h. egy csomó örömhír lesz itt. Én erre nem számítottam...
Mátra!
Nem is tudom,h. mit kellene írnom.Nem tudom leírni,h. mennyire sajnálom.A párom is.

Merthogy már napok óta mesélek Rólad (és mindenkiről) mondtam,h. Te is ma mész UH-ra stb.
Az élet sajnos néha nagyon igazságtalan. Bizony tényleg sok olyan helyre és párnak születik, akik nem is szeretnék.És akkor az abortuszokról ne is beszéljünk...

Mikor 1,5 éve műtöttek a klinikán bekerült mellém egy 24 éves lány,aki abortuszra jött.Lefeküdt, evett, ivott, olvasgatta a Cosmopolitant, majd elvitték 20 perc volt visszajött aludt még fél órát és hazament. Megkérdeztem tőle,h. miért nem tartja meg? Azt válaszolta,h. a párja 28, 4 és fél éve vannak együtt de még nincsenek felkészülve, de nem fél ha akarja úgyis lesz.És az ilyennek lesz is.
Végtelenül sajnálom.

Pedig én annyit imádkoztam.
NEM TE VAGY A HIBÁS! Nem akarom azt írni,h. már a pecsételés sem volt jobb, és,h. jön majd hamarosan helyette. Nem tudok mit mondani, sajnálom!És mi itt mindíg melletted állunk, gyere és sírj nyugodtan.
Beírnál engem holnap 6+1-re?:oops:
Angie!
Nagyon örülök,h. még mindíg ennyire pozitívan álsz a dolgokhoz, tudom,h. hamarosan jön a baba.Mefkértem a pici kis Bubikámat,h. mindenkinek segítsen.

Annak azért nem örülök,h. kevesebbet akarsz jönni, de tudom én is, az első az építkezés.

Nagyon szép hétvégét kívánok!
Norwell!
Köszönöm, tényleg ÓRIÁS! Úgy remegett a kezem az UH után, és amikor azt mondta,h. enyhe szívhangja is van.

Kende baba hogy érzi magát?
Tjuca!
Nagyon szorítok!
Gondold csak el a jövő héten már a kezedben tarthatod Stöpszlit.

Hát nem hihetetlen?!
Nomi!
Már vártalak, azért ha nem haragszol én örülök annak a 6 db töltött káposztának.
Ági!
Sajnálom a mensit.
Nárcisz!
Jobban vagy?
Ne hari érte, akit kihagytam, mindenki eszembe szokott ám jutni, csak most kicsit émelygek. Lehet le is fekszem és holnap reggel 6 órakkor indulunk Nyíregyházára.Már előre félek a hétvégétől.Sok rohanás lesz.Megyünk a a paphoz, az anyakönyvezetőhöz, a vacsora helyre, a családhoz...
Felteszem az UH képet.Bár nem tudom,h. biztos,h. fel kellene-e most tennem...
Legközelebb a 12. héten kell UH-ra mennem, az még elég messze van. Nem tudom vissza nézni,h. ki kérdezte

, h. a vérvételt.Hát igen én is csodálkoztam, de a lényeg,h. kiharcoltam és ma reggel levették a vért.
Sok puszi Lányok és mindenkinek szép hétvégét!
Sajnos elég homályos,mert nem a legjobb a fényképezőnk, de majd jövőhéten beszkenneltetem az UH-képet. De azért remélem látszik vmi.
Pupy és