A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

hova kell írni,hogy kék legyen?
20170114224602

ide?
20170114224602

http://index.hu/politika/belfold/helyes4951/ugye,hogy ugye?! :mrgreen:
20170114224602

20170114224602

Sziasztok:)

indianyo

Juc -eso??? Hol?

Vape Herbal - Nekunk is bejott DE! Batyam Uj Zelandon elt huzamosabb ideig, ahol kicsit jobban odafigyelnek az ilyen keszitmenyek osszetevoire es a V.Herbalban van olyan osszetevo amit kint mar betiltottak, mivel karos a borre :(

Neet- Huzzal bele!

Norka
norkini

Norka!

Az még a tegnapi hozzászólásom! :P
20170114224602

végre lehet színesen!!! Najó eddig is lehetett, de körülményesebb volt. Viszont eltűnt a nagyon vigyorgó szmájli, pedig azt úúúúgy szerettem...

vera :shock:
kisün

Jó regelt :)

Kaka időjárás, ma szabadnapos vagyok és megint ilyen hidegfront van és ömlik az eső meg viharos szél lesz :( Pedig én ma is szívesen taliztam volna, de hát alas...

Azért remélem, hétvégén jó idő lesz végre! Nagyon várom a vasárnapot a Múzeumkertben, az nem, lehet, hogy azt is elrontja az idő.

Legyen szép a napotok - a lehetőséghekhez képest :)

indianyo

JÓ reggelt!
MI is nem mentünk óviba,jót aludt SOma helyette .Vagyis még mindig alszanak.
Idő tényleg kaka,fúj!
20170114224602

Szia Lányok!

Szerintem vicces ez az új küllem:)
beetrix

Én is próbálkozom... 8)
neet
neet

:D :) :wink: Hahó! [i]Így is megy? [img]Ez meg mi?[b]
[[i]color=blue]neet[/color][/img][/quote]
neet

Na végre :!:

Sziasztok!

petergabi

Nem vagyok biztos benne, hogy nekem tetszik ez az új imidzs. Vagy csak meg kell szokni?
neet
neet

eddig nekem se tetszik. de mit tehetünk?

Neet, vagy 20 boltban voltam a belvárostól a Duty Free-ig, Terrys nem volt! de volt más:)

hű ez a szmájli naggyon gyík
votiv

:evil: Enegem írni sem engedett még sosem :evil:
oxigen
Györköny

Ezt persze elengedte :oops:
Szóval nekem nem tetszik, ahogy anno a másik sem tetszett, amikor haldoklott a babanet, de azt hiszem, nem vagyok mérvadó. Mostanában úgy sem sokat írtam.

Indi: Remélem megkaptad a levelem, valamiért elrakta a tiéd a spamba, de előszedtem :)

Oxi
oxigen
Györköny

Votiv,
hja, mert elmúlt húsvét.
Egyébként egyre kevésbé szimpi ez a megújulás. Most pl a 918. oldal után nem hozott fel újat, könyörögni kellett. Grrr... és olyan macera ez a belépés, meg a régi link sem jó... áááááá... de rugalmatlan vagyok... :))
neet
neet

Neet, figyuzod? mintha visszakaptuk volna a rég elvesztett hszeinket!:D te mindjárt 3000-nél vagy!

ja és Wu meg van még, de apafej tiltakozott, hogy kínait együnk:S így be kellett érnem egy shepherd's pie-al:)
votiv

Votiv,
jé, tényleg! Shepherd's pie se rossz, de az mégsem Mr Wu!! Az a tavaszi tekercs és az a száraz izé, amit rágcsálni lehet ottan... és az a mennyiség... :)) Nekem a csúcs a 4 kör volt, de akkor kilókban is csúcsot döntögettem. Szegény, meg nem értett óper, akinek csak a kaja hozhat vigaszt. :D :D :D
És tényleg mindjárt 3000. Ugye, hogy ugye? :roll:
neet
neet

És mi az a más, ami volt? Ugye nem törkis dilájt? :lol:
neet
neet

Lányok!
MIndenki nemecsek lett? Szenvedtem egy csomót a belépéssel, mikor rájöttem, hogy mind a nevemet, mind a jelszavamat kis betűvel kell írni. Régi énemhez ez még illett is volna, de most sértésnek tartom
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/proud.gif

Az új külsőnél jó lenne, ha vissza lehetne változtatni a régi skinre, meg ha az archívok közt nem ilyen bénán lehetne keresni. Mondjuk én konzervatív vagyok, szeretem változtatás nélkül a dolgokat, na meg eddig se vették figyelembe, ha bármit kértem, miért pont ezután?

Remélhetőleg, hogy az új furcsa külső megszokásáért cserébe egy halálbiztos adatbázist és bugmentes felhasználói felületet kapunk, és akkor a kecske is jól lakik, Babanet is megmarad.
ancsipancsi

na, ez előzőről lemaradt a szmájli, helyette link lett :)

Norka!
és más ilyen infot is tudsz a tesódtól? én minden ilyesmit szívesen olvasok, hadd tanuljon az ember. pl. a párologtatós szúnyogriasztók még forgalomban vannak náluk?

Manóka!
Lencsi mindkét lábát ökölbe szorítja állás közben, dokink szerint is ez normális helyzet.

Neet,
a bedöglés előtt litániát írtam a riasztókról, íme:
miénkben lap és folyadék is jó (Raid). egyik sem olyan hatékony, mint a Vape lapkás. a folyadék a legenyhébb és szaga sincs olyan sok.
Vape lap - büdi, de hatékony, elég 2 órát járatni, így több napig jó
Raid lap - kevés szag, nem is olyan hatékony, de ez is jó több napig
Raid folyékony - szagtalan, ám remélem nem hatástalan :)--> ez utóbbi ma éjjel bebizonyosodott, hogy ... szóval egész éjjel véletlen bedugva hagytam, viszont Lencsin újabb csípések keletkeztek, + egy szúnyog vígan fickándozott a párologtató körül :(
ancsipancsi

végre!!!
azt hittem, apa már nem szeret... :shock:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Nekem nagyon nem jon be ez az uj design :(
Eloszor is nem fogadja el a regi nickem,regisztralhattam ujra :shock: Remek :!:
Es az avataromat sem tudom beallitani.Es tok olyan,mint a csaladinet...

Par foto,hatha sikerult:

2005.05.18:
Kép 1148030910.61.jpg

2006.05.18. 15ora 7perc,pontosan 1 evesen:
Kép 1148031063.05.jpg

Felek a gyertytol!!:
Kép 1148031195.6.jpg

De Anya tortaja fini,meg a ruhamnak is izlik:
Kép 1148031288.38.jpg

Kriszta es Akos
bkrityo

Ancsi!!

Isten vagy!!!

Kriszta es Akos
bkriszta

Kép

megszokjuk majd hamar - főleg, ha ezentúl enged mindig írni és olvasni is a drága :)

pusz.

Votiv :) mesélj mééég! mi mindent és hol és miylen volt estébé

indianyo

Ancsi,
raid folyékony szagtalan volt tavaly és tuti volt. Hol vettél bele utántöltőt??
neet
neet

Krisztám!

dehogy vagyok Isten, viszont nagyon felfútam magam, úgyhogy - már megbántam - de megírtam levélben a véleményemet nekik :). viszont visszagondolva, hogy régebben hónapokig nem válaszoltak, remélem most is olyan sűrűséggel olvassák. azért a fejlesztős topicba is beírtam, mert nonszensz, hogy nem közlik a szerencsétlen beírogatókkal, hogy nemecsekül minden megy.

sajna ezt a rusnya baloldalas reklámot se tudom eltüntetni, és linkkel bejönni, de azért nem adom fel, melózom rajta.

mennyi pelusotok van nektek??? nekem most kell mennem venni, mert kezd fogyni :). de tök jó ötlet a pelenkakordon!
ancsipancsi

az izgi is ilyen, ezért ismerem:

kép-re kattint, utána szóköz nélkül az url, ahonnan a képet fel akarod tölteni, majd szóköz bnélkül ismét a kép-re kattint

Kép

Komoly nagyfiú Ákosnak pedig boldog születésnapot tegnapra!

Kép 1148031852.06.gif

indianyo

Ákosnak boldog szülinapot, igy utólag is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
még tavaly vettük a Praktikerben!

Indi!
folyton elolvasom az "aláírásodat" :), és mindig asszem, hogy ezt a hozzászólást már olvastam. mit jelent ez valójában? :)
ancsipancsi

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=983&start=45950&postdays=0&postorder=asc&highlight=

címet betettem a kedvencekbe, ezzel legalább a mi fórumunk jön be, még ha az a randa baloldal ott is van .
ancsipancsi

Ancsi :)

Üldöz egy nő a babaneten, rídonli az összes lehető topikban, először csak a nyulacskám keresztnevét adta a fiának, majd a becenevét is elvette, most reggelre pedig már az aláírásomat - fényképes lilipie-os ticker - is lemásolta... ja és ugynabba a topikba is elkezdett írni, ahová én is. Szóval fenyegetettnek érzem magam.

MOOOOOOSE! Kezdelek megérteni Kép

indianyo

Ancsi,
oké, tavaly. De idén hol?
neet
neet

[quote="indianyo"]A írta:indianyoncsi :)

Üldöz egy nő a babaneten, rídonli az összes lehető topikban, először csak a nyulacskám keresztnevét adta a fiának, majd a becenevét is elvette, most reggelre pedig már az aláírásomat - fényképes lilipie-os ticker - is lemásolta... ja és ugynabba a topikba is elkezdett írni, ahová én is. Szóval fenyegetettnek érzem magam.

hát én meg is őrülök! egyáltalán tényleg szült a csaj? próbáld úgy felfogni, hogy te vagy a példaképe!

Neet!
Obiban próbáltad?
ancsipancsi

ISTEN ÉLTESSE AZ 1 ÉVES ÁKOST!
Kép 1143840199.22.gif

petergabi

Neet:
én most vettem folyadékos utántöltőt a dm.-ben.

Indi:
ez elég hajmeresztő :?
Dominó már jobban van?

Pocak:
veletek mi újság?Használtak a gyógyszerek végre?

Votiv:
szia,üdv itthon :)
Képeket is ígértél!

petergabi

Pgabi,
köszi, akkor megnézem ott. (Ez azért közelebb van, mint az Obi)

Ha jól érettem, Bkrisz Ákosa az aktuális szülinapos! Akkor boldog szülinapot Ákos! :)
neet
neet

Sziasztok!

Koszonteseket koszonjuk szepen :D

Ancsi :)
Csak azert van ennyi pelus,mert mikor Apjuk megy pelusert es nincs Libero,mindig hoz vmi mast,de mi a Liberon kivul mindenben atazunk,szoval kordonnak tenyleg jo :D
Es latod?Ott a Pampers is,ami Ratok var,ha egyaltalan jo meg Lencsire :lol:

Es kozerdeku felhivas!!!
Van nekem 17db felesleges Lbero figuram,amit szivesen felajanlok Nektek,szoval,jelentkezzek,akik szeretnenek belole.

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!
na, nagy nehezen idetaláltam...nem akart beengedni, de rájöttem a trükkjére: mostantól kisbetűs bogárka lettem :(
És most tök idegen ez az egész izé, én olyan rugalmatlan vagyok, visszasírom a régit....

Ákosnak itt is nagyon boldog 1. szülinapot!!!!!!! :D

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

jaj jaj!!! és Indi, hogy tud a felhasználó neveddel belépni????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok :D

Remélem valaki még emlékszik rám :P, sajna az elmúlt hónapokban nem volt időm köztetek lenni. Még nyomon követni sem tudtam a történéseket. Ma reggel meg 100x próbálkoztam belépni, mire Bogárka levele elárulta a megoldást, miszerint nemecsek lett belőlem is :D

Üdv azoknak akiket nem ismerek mert a kóborlásom idején csatlakoztak, remélem a kismamik jól vannak.

Brúnó jól van, nagyon nagy már, beszél folyamatosan, és már igazi társaság :lol:
zsebi2004

Ancsi:) Gabi:) köszi, megnéztem a lány fényképalbumát, azóta nem parázok már. Csak egy kis pipi :)

Zsanci:) van saját felhasználóneve, csak leutánoz engem, ezért aztán beparáztam. de most már nem zavar, biztos nincsenek önálló gondolatai. Szegény, ha pont az enyéim kellettekneki( hihihi)

szép színes lett itt a levelezés, tök jó :)

indianyo

Sziasztok!

Hűű, de idegen ez az egész. :(

Mi is élünk, de egy zombira kezdek hasonlítani. Jönnek Máté fogacskái, nappal nem nagyon akar enni, éjszaka viszont 3 óránként. :(

Indi, ez szörnyű. :(
mkatus

Sziasztok!

Csak kipróbálom, hogy nekem működik-e! Visszaolvasni még nem tudtam!

Egyébként úgy néz ki bekaptuk a legújabb hányás-hasmenés vírust! Párom tegnap dőlt ki, én most kezdek vacakul lenni! Csak nem tudom mi lesz Timivel, mivel a héten kapta az MMR oltást! Ettől féltem!:(

Majd jövök még!

ILdi
ildi76

Milyen Kép 1148041745.95.gif a babanet.Nektek is?
ÉS a Bkritya nekem nagyon tetszett!

ÉS mit csinál ez a csaj veled Indi?Mineden adata egyezik a tieddel?
20170114224602

sziasztok,
Zsebi,
hát itt??? és hogyhogy??? :D örülök, h jöttél!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Nem lehetne valamit csinálni ezzel, hogy gyorsabb legyen? Azt se bánom, ha kevésbé színes....

Ez a menetelős csiga viszont nagyon tetszik Zsombornak, itt énekel a képernyő előtt, hogy csigabiga gyere ki :D

Kriszta,
Ákosnak boldog első szülinapot! Nálatok is a porszívó a sláger? :D

Barbi,
pelus :lol: Legközelebb majd csak a végén cserélsz, sőt, mint fentebb tanácsolták, várni is lehet még :lol: Bár néha ez azt eredményezi, hogy a teljes ruházatot lehet cserélni :D

Zsebi,
üdv újra, bővebben rólatok?

Ugye hétvégére szebb idő lesz???!!!
soosoo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: