A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babetta, a vonalzot a lilypie.com-on tudod megcsinálni, ott tudsz képet is hozzátenni, aztán az aláírásnál belinkeled a BBC kódos linket (ez ott van, amikor megkreáltad a vonalzót, alatta), és meg fog jelenni.
Vendég

Mi az a html?
babetta

Azt hiszem valami web-es formátum. Én sem vágom ezeket. :D

faby

Eszti
nekem ez ku..va magas.Valaki nem tudja helyetem megcsinálni? :?:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Huhh, ebben az új stílusú fórumban nagyon macerás a visszaolvasás. Vagyis a régebbi üzeneteket nehéz előkeresni. Pedig olyan szívesen olvasgattam. :)

faby

Ha kiválasztom a szín, miért nem írja színesen?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

:)babetta, én megcsinálom Neked szívesen, csak mondd hogy milyen vonalzót szeretnél

faby

Mert ha kiválasztottad a színt akkor a két szögletes zárójelben lévő szöveg közé kell írni. :)

faby

Faby
És képet is tudsz? Küldjek?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

értem

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ha küldessz, akkor azt is teszek a vonalzó mellé :)
Vagy az Avatarba gondoltad? Oda is le tudom kicsinyíteni.

faby

Na ez már nekem is megy :P Remélem nem vettem el senki színét?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hová küldjem?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Lingelera: Liza is utálja a babakocsit, úgyhogy én egy hete nem is próbálkozom vele, hanem kendőzünk. Nekem úgy tűnik, hogy Liza nem szeret ennyire vízszintesben lenni, úgyhogy reménykedem, hogy idővel belejön a babakocsizásba, csak még nőnie kell, hogy jobban ülhessen.
Baluval anno macskakövön mentem, és azt imádta :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
A te színedet loptam el,bocsi. Akkor maradok az indigónál.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

babetta, baby1024@freemail.hu

Remélem én sem vettem el senki színét...bár annyi különböző úgysem lesz, mint ahányan vagyunk. :)

faby

cory, most nézem milyen szuperjó születési dátuma van Balunak!! Nemsemmi! :D

faby

Csillus: ááá, én vaygok a béna :) Január elsején én születtem. Lehet, hogy már késő volt, mikor állítgattam :D
Szalagot nem akartam rakni, mert akkor 3-at kéne, az meg lefoglalna mindent.

cory
Budapest

Cory :D

faby

Bori
Nagyon aranyosak a lányok.

Eszti
Bencével látom gyúrtok rendesen. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Fáby

Oda ért?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

babetta igen, már küldtem is választ :)

faby

Halihó!!!
Tényleg kicsit furi, de majd belejövünk :) , ugyanolyan, mint ahova ősszel egyszer átmentünk, és ugye többeknek nem tetszett.
Babetta, Eszti, és aki akar jönni, nyugodtan bárkit szívesen látok :D
Bartika, te is csatlakozzál bártan, aztán meglátogatjuk a turit,(van már 10%-os törzsvásárlói kártyám is :lol:
Továbbra is hétfő kedd nem jó, hétfő oltás a két kicsinek, kedden meg a bvsc-be megyünk Leventének lesz úszásbemutetó. :P

Levente szeme meggyógyult, Oli viszont még nincs túl jól, tegnap is háromszor fostizott, most még alszik.

Puszi
vas

Faby

Köszi és küldtem képet

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

eztúl jól sikerült :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Most hol van a képem?De béna vagyok :oops:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hogy marad ott a kép is és a vonalzó is?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hmm...ha azt az egészet bemásolod a vonalzódba amit emailben küldtem akkor olyannak kéne lennie mint az enyém .Elöl a kép, utána a vonalzó.

faby

Most csak visszaolvasni tudtam, majd reagálok és szokom sz új babanetet!

Mindenkinek szép hétvégét!!

A babaképek természetesen nagyon édesek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ja! És kb. tizedszerre sikerült a bejelentkezés, mert a Tünde és sződ között eddig szünet volt, mostmeg vonalat kellett írni, mire erre rájöttem...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta, megvan a gond. :) Küldök egy másik linket.

faby

Sziasztok!

Szerintem az a lényeg, hogy van bulinet és az üzemeltető veszi magának a fáradtságot, hogy a mi hülyeségeinkkel fgolalkozik és próbálja jobbá tenni nekünk a fórumot. :) Ezt is meg fogjuk szokni. :D

Olyan ügyes vagyok. :D Tudok olvasni és sikeresen megnagyobbítottam és bekékítettem magam. :D

Nadine!
Akartam már reagálni a tej kérdésedre: Max fél litert ajánlanak a védőnénik is, én nem iszom egyáltalán, mert allergiás vagyok, így nem akarom, hogy a kicsi is az legyen. Ha pocifájós Dorka, ln biztos, hogy nem innék.

Tünde!
Akartam neked is írni, hogy a 17-e nekem nagyon jó lenne tali szempontjából. :D Még a műjégpályához is eltalálok. :D:D

Puszi mindnekinek

Eszter
Kép
Kép
vok

[quote="vok"][ írta:vokcolor=darkblue]Sziasztok!

Szerintem az a lényeg, hogy van babanet és az üzemeltető veszi magának a fáradtságot, hogy a mi hülyeségeinkkel fgolalkozik és próbálja jobbá tenni nekünk a fórumot. :) Ezt is meg fogjuk szokni. :D

Olyan ügyes vagyok. :D Tudok olvasni és sikeresen megnagyobbítottam és bekékítettem magam. :D

Nadine!
Akartam már reagálni a tej kérdésedre: Max fél litert ajánlanak a védőnénik is, én nem iszom egyáltalán, mert allergiás vagyok, így nem akarom, hogy a kicsi is az legyen. Ha pocifájós Dorka, ln biztos, hogy nem innék.

Tünde!
Akartam neked is írni, hogy a 17-e nekem nagyon jó lenne tali szempontjából. :D Még a műjégpályához is eltalálok. :D:D

Puszi mindnekinek

[/color]

Eszter
Kép
Kép
vok

Hááát, igen, az hogy nem vagyok itt, az is biztos... Babanet helyett Bulinetet írtam... Egyszer, még régen ott is volt hasonló átállás és ugyan így meg kellett szokni... A kor és a kavington együtt jár. :D

Sorry az elírásért!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok, boldog 1 hónapot Hannának! :D

faby

Na végre sikerült belépnem az új babanetre! Ugyanis amit háromszor elküldtem, az nekem nem is jelent meg, sőt akkor csak írtam és olvasni meg semmi.

LIngelera!
Tündinek már 72-es body-ja is van, a kisebbet nem bírom ráadni, meg hosszában mind feszül. Pedig csak 4900 g! A keresztgyerekeim arra szerettek elaludni, hogy a szobában a küszöbön átlósan tologatták alattuk a kocsit.

Borinak küldöm minden tiszteletemet, meg a többi anyukának, akinek több gyermeke van. Én most speciel úgy gondolom, hogy megőrültem volna, ha ikreim lennének. De a következő baba is leghamarabb 6-7 év múlva jöhet.

Na megyek reggelizni, csak megnéztem működik-e már!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Faby!

Köszönjük! :)

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Lányok!!!

Segítsetek nekem, mert szerintem extra-béna vagyok. Ha beírom a Babanet címét, nekem szépen előjön a régi változat, az utolsó hozzászólás tegnapelőtt este, talán Bartikáé. Ide, az újra csak úgy tudok jönni, hogy belépek a régibe, és azon belül is a társalgóba. Valami így nem jó. Ti hogy léptek be rögtön ere az új Babanetre? Bocsi, tudom, hogy béna vagyok... :(

Szandra
foria

Sziasztok, szép tavaszi napot mindenkinek!

Cory, így már értem, hogy miért volt szükség az átállásra. Ha ettől tényleg kevesebb fagyi lesz, akkor annak nagyon örülni fogok.

Eszti: csudajó, hogy meglátogattad Boriékat. Tényleg minden tisztletem az övé. És a képek, nagyszerűek lettek. :lol:

Lingerlea: köszönöm szépen a vonalkódot, szívesen fogadom. Hova írhatok emailt Neked?

lányok: ha valaki Pamperst használ, és szeretne játékokat kapni vonalkódokért, írjon Nekem, és elmondom a részleteket. Ha meg nem játszotok, elkülditek nekem a kódokat? :P

Képzeljétek, kaptam gyógyszert az asztmámra, amitől én is és Istvánka is csak alszunk. :( A gyerekorvos azt mondta, hogy várjunk néhány napot, és meglátjuk, hogy maradhat-e ez a gyógyszer. (De elvben nem lehet vele gond.) Mindenesetre most megkérdezek egy másik tüdőorvost is.

Megyek, mert végre felébredt a gyermek.

Használhatom azt a zöld színt, ami az aláírásomban van?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

fória, én ha belépek a babanetre, és azon belül a társalgóba, akkor rögtön ezt az újat adja.
Viszont sokat szenvedtem mire rájöttem, hogy nagybetűvel nem fogadja el a felhasználónevet. Már azt hittem kitiltottak. :D

faby

Sziasztok,

csak ámulok, hogy milyen nagy változás ment végbe. Most talán van egy kis időm irogatni, mert alszik a csajszi. Szerdán megkaptuk a szurit, nem volt semmi láz utána. A tápit nem mindig fogadja el Lidi, jobb a cici. Persze igaza is van. Én meg nem akarom megtömni. Dokinő szerint akkor kibírna több időt a kaják között. De ez nem mindig igaz. Szóval küzdünk. De átléptük az 5 kilót. :)

Eszti,
nagyon cuki Benyó és az ikrek!! Várunk már mi is Titeket! :D

Ruhaméret: most kezdjük a 68-ast. De van még 62-es is.

Vas Ildi,
nagyon klasszakat turiztál!

Pussz Mindenkinek! Minden babót megnéztem! Nagyon gyönyörű mindegyik!!! :D
angi79

Zsuzsófi,
igen, baby nag. Eddig egyszer merészkedtünk benne ki az utcára, de az jól sikerült, mert Marci végig aludt benne. Viszont legalább 10szer megállítottak a járókelő, meg az eladók az üzletben, hogy milyen aranyos benne a baba, meg gartuláltak, meg jó egészséget kívántak :D
Volt, aki megjegyezte, hogy milyen jó szállítóeszköz, mert pont olyan, mint a mama hasa :wink:

Petri, Nadine
köszi a dícséretet a képért! Nekem is hasonló gépem van, mint Mamackának, de persze én azért még mögötte kullogok, már ami a képek minőségét illeti.

Nadine,
hasfájásra próbáltad már az espumisant? Nálunk a doki azt ajánlotta. Napi 3szor 10 csepp kell kaja után.
Mi csak reggel és este veszünk be, mert azok a problémás időszakok.
bettiflame

Váááá.... Végre visszataláltam :)
El volt mentve a régi topikcím, és milliószor ellenőriztem, hogy lehet-e már írni :roll: De sose lehetett :( Aztén megpróbáltam a babanet főoldalról - és Jééé :shock: onnan működött :lol: :lol:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory, köszi,hogy felajánlottad a segítséged! Addig kínlódtam, míg sikerült :D Csak azt nem tudom,hogy frissülni fog-e a szalag...

Mesi, Zsuzsófi: Apa nagyon frankó progit talált nekem, amivel belepiszkáltam a pdf formátumba, sőt még a védettséget is "feloldottuk" :lol:
Így a dolgozatok elkészültek!

Furi egy időjárás figyel nálunk... Délelőtt zuhogott az eső, aztán kisütött a nap. Boti kinn pihenget, de megint elborult!

Chamomilla megteszi hatását, úgy tűnik. Tegnap reggel már megelőztem a sírást, este nem sikerült, ma reggel megint sikerült, és nemsokára kapja az újabb 5 bogyót. Kaphatja folyamatosan?

Babócik továbbra is csodaszépek!

A szalag melletti kép tegnapi Botusról, úgyhogy most így dobok képet!:)

Na, puszi!

(már csak a színezést kell megtanulnom:D)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti: köszi Boriékról a képeket! Húúú, de csuda jól néz ki Bori 4 gyerek után, ikrekkel :wink: Édesek a csajok nagyon! Benyókádnak meg kicsit tanulnia kell ezt az udvarlást :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sikerült csinálnom képet, meg vonalzót, tök egyedül :lol:
Múltkor még Bartika , meg Cory segítettek, most meg már hogy belejöttem, mi???? :shock:
Sőt, még Natika képét is lekicsinyitettem teljesen egymagam!!!
Állati büszke vagyok magamra :lol: :lol:
Na, viccet félretéve, miért vagytok ma oylan kevesen?
Mindenkit beijesztett az új babanet?

Babetta, ha hévvel akarsz jönni, jó messze vagyunk gyalog az állomástól, bár én sokszor legyalogoltam már oda.Kb. 30-40 perc, de Ha Eszti is jön, akkor szerintem egyezteteni kéne, és akkor tuti idetaláltok.Oke????? :)

Bori tényleg baromi jól néz ki, meg az ikrek is irtó cukik, le a kalappal előtte :P

Puszika
vas

Most már tényleg jó lett, kihagytam belőle a Natasa nevet, na most sikerült azt is beleraknom, meg aztán megpróbálom más színnel.
Jól elszórakozok itt egymagamban :lol: :lol:
Baby bag-esek, van egy kérdésem, tényleg annyira jó, mint amennyie dícséri mindneki????
Megéri megvenni????
Mert akkor lehet, hogy nekem is lesz egy.
Hülye kérdés, de nem esik ki belőle a gyerkőc??? :lol:
Pl., ha lehajolok, mert olyannak tűnik, a kendő viszont sokkal stabilabbnak látszik ilyen szempontból.
Vélemény?????
vas

Új próbálkozás :P

Hatodszorra csak sikerült a vastag betű is!!! :lol:
vas

Sziasztok!

A másik tüdőorvos is azt mondta, hogy szedhetem a gyógyszert, nem kavarhat bele a szoptatásba. De akkor mitől vagyunk álomkórosak?

Mennyit aludtak mostanában a babáitok?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Ildi: nekem egyelőre nem jött be a baby bag, mert ha rajtam van Liza, akkor azonnal cicit keres. De az apján 3 órát is aludt már abban.

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: