A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kendemami!

Igen, én is szerettem a kicsiket. De már nem lenne hozzájuk türelmem... Jók nekem az én nagy felnőttjeim. Õk is tudnak akkora baromságokat mondani Kép
De ez igazán aranyos, és tipikus, amit leírtál Kép
mátra

Angie!
Teszek fel egy képet a kisgyöngyvirágomrol!
Igaz már csak holnap fogod látni!
Kép
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Anikó drága!
Gyönyörű gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon hasonlít rád.Kép Olyan okos, értelmes kis szemei vannak.

Lányos anyák!
Nem elhanyagolható a pasi Kép Pont jó a korkülönbség is Kép
mátra

Anikó!!Milyen szép ez a nagylegény!!!Kép

Kép
bea27

Köszönöm csajok!
Igazán édesek vagytok!
Büszke vagyok rá ám én is nagyon!
Imádom!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!

Te kis kerítőnő, mi lesz, ha lányod lesz, és lecsapják a kezedről ezt a snájdig legényt?

Narco!

Hát igen az éjjeli kómapisi minden kismami sajátja.

Norwell!

El ne keseredj már, hiszen neked még egy csomó időd van. Sysy ilyenkor azon problémázott, hogy elkezdett nyílni, meg, hogy megrövidült a méhszája. Kismamik figyelem, mindenkit elér a para, csak mindenkit másképp, vagy mással:-)

Nomi!

Nemá, kezdek izgulni. Persze azért még várj egy-két napot, de tudod, minden nappal nől a baba valószínűsége, mint nálam fogy Stöpszli lustálkodásának valószínűsége :-)

Anikó!

Biztos vagyok benne, hogy a fiad , amikor udvarol, vagy éppen futnak utána a lányok, akkor nem szopja az ujját. Ez elég humánus módszer a leszokáshoz nem ;-P ?

Juca

tjuca

Juca!

Szerintem megegyezünk rajta Kép
Ki tudja Anikó milyen anyós lesz Kép Kép Kép

Lányok én olyan, de olyan, de olyan szerelmes vagyok Kép Vagy ez is a hormonok játéka ??????
Most be tudnék ülni az autóba és elmenni Pestre hozzá úgy, hogy egyszer sem kellene megállni hányni Kép Még jó, hogy nincs benne benzin és már bezárt a kút is Kép
mátra

Juca!
Igen,én is ebben reménykedem de a mostani állás az az hogy még a lányok hajkurászása közben is cumizikKépKép
Olyan intenziven szopja az ujját mintha az élete függne tőle!KépKép
Van egy alvos párnája és kistakaroja,és ha azokat meglátja akkor már azonnal a szájában az ujja!És a cumizás elalváshoz elengedhetetlen kellék vagy ha valami kis bántalom éri akkor is jo vigaszt nyujt neki!
Már előre látom,hogy nehéz küzdelem lesz!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Na, meg egy kicsit benezek, mert hamarosan nem fog menni a Babanet...szerencsere csak holnap reggeligKép
kosz a drukkot, tesztelesre meg nem gondoltam, pecseteles nincs, szurkalas a petefeszkeimben igen. Mas semmi.
Aniko: gyonyoru kisfiad van, a szemei az en stilusom!Kép Legy nagyon buszke raKép

Babas almokat nektek! Holnap csak annyit irjatok, amennyit vissza lehet estere olvasni:P !!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Mátra!
Drága,remélem nem leszek egy sárkány!KépKép
Igaz gyönyörű példa van elöttem hogy milyennek nem szabad lennem mert anyosommal nem tul felhőtlen a kapcsolatom!
Sajnos a beszologatás a felkérdezés a kurvázás nálunk is szokványosak voltak!De elzárkozom előle(számot váltottam) és igy nem tud bántani!Igy a férjemmel sem kapunk össze miatta!
Ja és az unokáját sem kell eltiltanom tőle!
Nem jön alapbol magátol!De végig sirja az egész várost hogy mennyire imádja az unokáját és hogy az élete értelme!Na én ettől tudok hányni!
Na mindegy!Nem lehet minden kerek és tökéletes!
A hormonok játszadoznak veled!Azért vannak ezek az érzelem hullámaid!
De ugy látom neked jo irányba forgolodnak!Én állandoan brenko voltam mindenkire!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Akkor valójában nem is szeretem????????????? Kép
De olyan aranyosan mondta, hogy szeret és jó éjszakát, mint még soha.
Istenem, ez nem én vagyok. Én egy erős, racionális, két lábbal a földön járó ember vagyok. Mi lett belőlem ??????? Kép Kép Kép
mátra

Sziasztok Csajok!

Tényleg jó sokat termeltünk ma is. Kép Bizony sajni nem lesz babanet, de holnap reggel már lesz.
Moat nem tudok írni sokat(gondolom nagy az örömKép megyek lefekszem álmos vagyok és sajnos a méz sem akar használni, ma már egyértelműen lehet hallani,h. van vmi.Tudjátok az a tipikus megfázásos orrhang.Kép A párom szerint egyik éjjel ki voltam takarózva, ő takart be és nyitva volt az ablak is.Kép
Viszont reggel megyek a dokihoz végreKépKép hátha ő tud vmi okosat.
A doki után jövök és nagyon sokat fogok írni!

Jó éjt és sok puszi!
Pupy
Vendég

Remélem, hogy megvonják tőlünk a babanetet éjszakára azt eredményezi, hogy végre a főoldalról is be lehet lépni és archiválnak is rendesen, meg csomagolnak Kép

Pupy!
Csak óvatosan az éjszakai kitakarózással. A gyógyszerekkel meg főleg. Csak természetesen.
mátra

Lassan elmegy a babanet. Jó éjt mindenkinek.

Szép, nyugodt álmokat Kép
mátra

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy én vagyok itt most az első :D
Mi újság van lányok?

Mondjuk egy kicsit hosszúra sikeredett ez a frissítés.

Nagyon hiányoztatok. Lassan már az elvonási tüneteim is kialakultak :evil:
Szörnyű volt, 10 percenként néztem, hogy mikor írhatok, de nme vagytok itt....
narco

Narco!! :D
Neked van a kettő cicusod :?:
Ha igen,akkor miért kell Őt,vagy Őket lepasszolni :?:

Kép
bea27

Szia Bea!

1 Cicám van, egy olyan karthauzinak mondott, de inkább lila burmára hasonlít.
Azért kell lepasszolnom, mert 2 babával, plusz vele nem tudok foglalkozni, mert kellene a hely.
Egy pici albérletben lakunk.
Ha egy baba lett volna, akkor megvolt a terv is, de így most már mennie kell.
:(

N
narco

Sziasztok, csak próbálkozom a csíkommal :D

Kép
narco

Szegény :?
És később majd visszaakarod kapni :?:
Nekem van egy telefonszámom,ahol egy nagyon-nagyon cicaszerető nénike odébbadja a cicákat!Legyen az fiatal,vagy öreg :!:
Bár nem olyan öreg :!:
Neked mennyi idős :?:

Kép
bea27

Most látom,hogy Mi egyidős terhesek vagyunk :!: :lol:
Ez tök jó :!: :!: :D
Neked ez beültetés volt :?:
Én szerdán megyek újabb UH-ra :D
Te :?:

Kép
bea27

Jó Reggelt Csajok! :lol:
Bizony tényleg hosszúra sikeredett ez a frissítés, bár nekem tetszik ez az új arculat. Mondom ezt úgy,h. 4.-re sikerült belépnem :lol:
Tegnap voltam orvosnál és megállapította,h. Babát várok!!! :lol: :!:
Megvizsgált, kb. 2 percig,amit elég hosszúnak éreztem, és már azt hittem gond van, de csak azt nézte,h. a vizsgálat alapján hol lehet.
Aztán átküldött a várandóss ambulanciára, ott pedig kaptam UH időpontot. Csajok! Ma délben lesz az első UH-m :!: :D Nagyon örülök neki, remélem kapok képet is és akkor persze nektek is megmutatom. :wink:
És még azt is sikerült elérnem,h. vért vegyenek, mert kérdeztem a nővért,h. mikor cveszik az első vért, és mikor csinálnak toxoplazma szűrést,mert ugye van egy cicám, akit már nagyon szeretnék megnyomorgatni egy picit. :D Azt mondta,h. ezt csak a 16. héten vizsgálják. Erre én kérdeztem,h. dehát addig mi legyena a macsekkal?És nagyon rendes volt a nővér,mert ma reggel 9-re már mehetek is a vérvételre, sőt még fizetnem sem kell érte.. :D

Már nagyon várom,h. kivel mi történt, komolyan tegnap egész nap ezt néztem. Angie, Nomi!Hő hogy áll?

Sok puszi! Kép

Pupy Kép

Délután majd jövök, remélem már UH képpel, és azt is remélem,h. van már újabb zebrásunk(zebrásaink :lol: )
Vendég

Szia Mindenkinek!
Micsoda újítások! Tök jó! :D :D

Kép
Kép
sosi

Sziasztok Lányok!

Hát nekem annyira nem tetszik az új formátum. Én már csak ilyen konzervatív vagyok, és ragaszkodok a jól bejáratott dolgokhoz. Na de sebaj, majd megszokom.

Most egy kicsit le vagyok maradva a munkámban, meg nem is érzem annyira jól magam. Iszonyatosan fáj a hasam. De azért még megpróbálok benézni.

Mátra!
1 cn.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok lányok!

Nekem is nagyon tetszik az új design! :D Persze attól eltekintve, hogy egy csomót bénáztam, amíg be tudtam jelentkezni, mert eddig nagybetűvel kellett írni a nicket, most meg kicsivel. Na, mire én zseni erre rájöttem :oops: :oops: :lol:

Mátra :) Én is nagyon sajnálom, hogy anyukád így reagált :cry: Szerintem hagyd őt teljesen figyelmen kívül... de ez persze csak magánvélemény.

Évi77 :) Dóri cica GYÖNYÖRŰ :D :D

Anikó :) A te kisfiad is nagyon kis tündér :) Hány éves?

Pupy :) Drukk az első UH-hoz! :D Remélem fognak adni képet! Érdekes, amit a toxoplazmával kapcsolatban mondtál - nálunk itt Szegeden automatikusan szűrik az első vérvételnél a rubeolával együtt.

Angie :) Feltöltöttem a képeket, dobok is gyorsan párat :D Mi jól vagyunk, csak a kis törpi nyűglődik a héten, biztos emiatt a hülye idő miatt :evil:

Pussz és szép napot mindenkinek!

Timi Kép 1143828615.71.jpg Kép 1148022951.5.jpg Kép 1148022866.35.jpg Kép 1148022835.5.jpg
timika

Lányok! Tudnátok segíteni abban, hogy hogy lehet avatart beállítani? :?: Előre is köszi!

Timi[/img]
timika

Timi!
Nagyon édes a kisfiad. Milyen kis praktikus kádacskaja van. Ezt hol lehet kapni?
Vendég

Lányok! Tudnátok segíteni abban, hogy hogy lehet avatart beállítani? :?: Előre is köszi!

Timi[/img]
timika

Timi!
Én a fejlécnél kiválasztottam a második legördülő ablakban a profilt, és ott tudtam átállítani.
Vendég

Angie :) Köszi :) A kádat a Brendon-ban vettük. Van hozzá 2 sín is, amivel rá lehet erősíteni a nagy kádra, de mi még a szobában fürdetünk.

Nem tudom, miért ment el kétszer az előző üzi :roll: Bocsi :oops:

T.
timika

Sziasztok!

Majd nemsokára elkezdek visszaolvasni, mert a szerda kicsit kimaradt. Tegnap bezzeg jöttem volna.... :D

Csak ámulok a sok újdonságon, nekem tetszik, bár egy kicsit még bonyolultnak tűnik, de majd belejövök :D

Végre megkaptuk a forgalomból való kivonását a febr. 6-án ellopott autónknak, úgyhogy tegnap voltunk is a biztosítónál, hol a nő rácsodálkozott a helyszínen készült képeken hó van :!: :!: :!:
A lényeg, hogy azt modta, hogy nekik 15 napjuk van arra, hogy kiszámolják mennyit fizetnek, és utalják a banknak, akiktől a hitelt vettük fel. El sem hiszem, hogy végre lezárul a dolog :lol:

Na próbálok visszaolvasni, és majd jövök még.

dido
dido

Sziasztok!

Majd nemsokára elkezdek visszaolvasni, mert a szerda kicsit kimaradt. Tegnap bezzeg jöttem volna.... :D

Csak ámulok a sok újdonságon, nekem tetszik, bár egy kicsit még bonyolultnak tűnik, de majd belejövök :D

Végre megkaptuk a forgalomból való kivonását a febr. 6-án ellopott autónknak, úgyhogy tegnap voltunk is a biztosítónál, hol a nő rácsodálkozott a helyszínen készült képeken hó van :!: :!: :!:
A lényeg, hogy azt modta, hogy nekik 15 napjuk van arra, hogy kiszámolják mennyit fizetnek, és utalják a banknak, akiktől a hitelt vettük fel. El sem hiszem, hogy végre lezárul a dolog :lol:

Na próbálok visszaolvasni, és majd jövök még.

dido
dido

Juj én meg a kedvencekből kartam előhozni megint és ott a régi nem működőt adja ki. Hiba javítva, jók az újítások, egyre pofásabb és könnyebben hazsnálható, megyek is beállítgatok :)
kancellárka

ÁÁÁ, elbénáztam egy hosszú hosszú hozzászólást... Kép

kancellárka

Sziasztok!

Szia Bea! :)
Még nem tudom, hogy vissza tudnám-e kapni, mert amiért mennie kell, azért valszeg nem jöhet vissza egy jó ideig. Május 9-én múlt egy éves, kiherélt, nagyon virgonc.

Mi valóban egy idős terhesek vagyunk. Nem volt beültetésem, mert összevissza 4 ciklus próbálkoztunk. Októberben már összejött elsőre, de az a baba halvány pozitív tesztek után meghalt. A februári lett végül 28 napos, és utána be is kaptam a legyet.
Családtervezőbe azért voltunk, mert túl sok a családomban a vetélés, de végül is nem találtak kromoszóma hibát.
Viszont engem így a normális terhesség ütemében kezelnek, sőt a dokim ennek a híve. Így a köv. UH-m csak 12 hetesen lesz. Viszont táppénzen vagyok, mert sokat hánytam ,kórházba kerültem, és a munkám sem egy leányálom.

Pupy! :wink:
Hajrá, várunk a képpel.

Angie!
Nagyon sajnálom. :(
Azért csak megszereted majd ezt az oldalt. Látod ilyen babás vonalzót is lehet csinálni, és be is rakja, és majd te is használhatod. :)

Timika! :)
Ettől a fehér törülközős, angyalkás képtől megőrülök. :wink:

Kancellárka!
8) :) :twisted:

Kép
narco

Még mindig nincs erőm újraírni. Szenvedek az időjárástól. És Buborék is feszít belülről, remélem nagyra nő.

kancellárka

Kancellárka!
Mi a baj?

Kép
narco

Sziasztok lányok! :lol:
Eddig szenvedtem a géppel! :oops:
Elfelejtettem a jelszavamat! :roll:

Nomi!
Mi a helyzet nálad? :?:
Sokat gondoltam rád! :!:

Pupy!
Irt fel valamit a doki torokfájásra? :?:

Timika!
Annyira édes Kristof! :D
Ahogy ül a kádban....? :lol:
Gyönyörű! :D

Narco!
Szép cicád van nagyon! :D
Sajnálom hogy mennie kell! :cry:
Elfogadnám szivesen de nekem is van kettő! :lol:
És már ők is a határt surolták amikor ide kerültek! :?
De körbenézek hátha találok valakit! :wink:
Hogy érzed magad?

Bea!
Még a josra visszatérve! :!:
Hogy vagyis miből josolt? :?:
Te voltál a Vargaintézetbe annak idején? :?:

KépKépKépKép
aniko24

Csak megviselt egy csöppet az időjárás kétnaponta változása és Buborék is feszíti a pocakomat belülről. Kép
Olyan kedvetlen vagyok. Fél órája még esett az eső most meg hét ágra süt a nap. De remélem estére megváltozik, megyünk sógorékkal vacsorázni spanyol étterembe. Persze én fizetek az összegyűjtött kajacsekkjeimmel :)

Pont most gondolkodtam azon, hogy lassan rendesen kéne érezzem a mocorgását Buboréknak, főleg, hogy hátsó falia a placenta és még a méhfalam is vékony.
Mindenkinek:
Kép

kancellárka

Sziasztok:)

Kicsit hosszú lett ez a topic felújítás!

Anikó:) Látom már sikerült, nem kell hívjalak:O
Vendég

Nárcisz!
Majd megszokom. A másikban azt szerettem, hogy egyszerű volt, könnyen vissza tudtam keresni az archívumban. Itt csak lépegethetek vissza laponként, ha valamire emlékezni akarok.
Egyébként én azt hittem, hogy ti már régebb óta próbálkoztok., és már nagyon ki voltál készülve, hogy nem jön a baba. Nem azt írtad, hogy ősszel voltatok egy családtervezőbe, és utána elutaztatok? Lehet, hogy csak én értettem félre a dolgokat, és valóban 4 hónap alatt összejötteka babák.

Tényleg nagyon csend van ma itt.

Bogárka!
Én nagyon drukkolok neked. Szerintem jó hírekkel fogsz jönni :lol: . Sajnos ebben a hónapban mi már nem pároskodunk :cry: .

Pupy!
Már nagyon várom az első fotót a bébiről :).

Dido!
Hogy vagy? Megjött már rendesen?

Brill!
Te is nagyon régen jöttél. Minden rendben?

Mátra!
Nem szabad aggódnod, idegeskednek. Inkább fürödj a boldogságban, amit szerető párocskádtól kapsz. Anyukád meg úgyis másképp fog az unokájához állni, amikor már meglesz. Nem fog tudni ellenállni, akármennyire is legyen makacs.
Na..... megkapom akkor azt a táblát? :lol: Hátha meghozza a gyümölcsét :lol:

Már megyek is dolgozni, csak gyors bekukk volt.
Jaj, csak ne fájna annyira a hasam :(
Vendég

Angie!
Most olvasom csak.... :cry:
Annyira nagyon sajnálom! :cry:

Narco!
Hogy tetted fel azt a vonalzot a neved mellé? :?

KépKépKépKép
aniko24

[quote="kancellárka"]P írta:kancellárkaont most gondolkodtam azon, hogy lassan rendesen kéne érezzem a mocorgását Buboréknak, főleg, hogy hátsó falia a placenta és még a méhfalam is vékony.

Ezt csak le kellett írjam. Asszem beindult a mutavány...

kancellárka

Kanci!
Ezt most hogy csináltad?

KépKépKépKép
aniko24

[quote="aniko24"]H írta:aniko24ogy tetted fel azt a vonalzot a neved mellé? :?

Bár nem engem kérdeztél, de ahol megcsinálod a vonalzót ott kiad három kódot a középsőt kimásolod és beilleszted a profilodnál az aláírásodhoz.

kancellárka

Bár nem engem kérdeztél, de ahol megcsinálod a vonalzót ott kiad három kódot a középsőt kimásolod és beilleszted a profilodnál az aláírásodhoz.

kancellárka

kancellárka

Angie!

Hát én letettem a fogamzásgátolót tavaly áprilisban, hogy kiürüljön. Bár ez egy hülyeség, de így lagalább azt éreztem, hogy valamit elkezdtem abbaügyben. A baja az volt, hogy mi már 2 éve házasok leszünk a párommal. Az egyetem 5. éve után házasodtunk össze. Viszont már nagyon kiborított a kollégium, és az hogy még mindig tanulok. Tavaly áprilisban én már túl voltam egy átnyüglődött éven, mert a babaprojectet még nem kezdhettük el, mert nem volt hová szülni. Engem ez is nagyon magviselt.
Végül is októberben próbáltuk meg előre, de az a terhességem az 5. hét után meghalt. Leletem sincs róla, csak 3 pozitív tesztem, ami egyre halványabb volt. Ezek után felborult a mensim, állandóan változott az időpont, csakhogy nekem mindig 28 napos ciklusaim voltak. November, december, január hőmérőzős volt. Januárban voltunk családtervezőben, mert anyukámnak 7, a sógornőmnek 1 az unokatesómnak 2 vetélése volt, de minden negatív lett. Január 30-án besokalltam, és elfogadtam egy kiküldetést Spanyolországba, ahonnan vissza kellett jönnünk, mert áprilisban már nem jött meg. Végülis novembertől februárig próbálkoztunk azaz most visszaszámolva 5 ciklust, mivel volt 34-35 napos ciklusom is.
Végülis én ezért borultam ki, mert tehetlen voltam.

Na ez elég kimerítő volt.... :)

N

Kép
narco

kancellárka

A babanet azért még mindig nem tökéletes.

Idézetet pedig úgy lehet, hogy Amit idézni akarsz annak az üzinek a jobb felső sarkában lévő idézet gomra kattintva beszerkesztődik az új üzenet ablakba és akkor szerkeszteni is lehet, csak a szögletes zárójelek közti részt nem szab bántani.

kancellárka

Kép 1148035789.19.jpg
Kép 1148035809.93.jpg
Kép 1148035830.91.jpg
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: