SZiasztok!
Göngyi, köszi a kérdésed, tegnap délelőtt óta nem igényelt pótlást. Igaz hogy kelt hajnalban, de hát valamit valamiért
Most voltunk oltáson, Katica csak addig nyekergett, míg a doktornéni fel nem ültette.

Akkor kikapcsolt a vízszintjelző
Viszont majdnem leesett az asztalról

Nem engedték hogy én fogjam le, és a doktornő nem figyelt, az asszisztens pedig épp a fertőtlenítő spray-ért nyúlt mikor Katica megfordult, és majdnem legururlt. Még jó hogy a doktornő elég közel állt az asztalhoz. Viszont meg lettünk dicsérve
Katica mászási tudományát is bemutatta, hát nem kellett neki 1 perc hogy végérjen a vizsgálóasztalon.
Jah és végig amíg bent voltunk nem kért enni. 10-kor szopizott, és fél 4-kor értünk haza. Akkor evett csak. A buszon próbáltam etetni de nem kellett neki, inkább aludt. Mondanom se kell hogy a Baby Baggel voltunk

Én nem tudom Pesten hogy van ez, de itt vidéken mindenki megdöbben hogy egy táskába teszem a gyereket

Olyan jókat szoktam nevetni

Ma is vártam a buszt, és Kata épp nyekergett egy kicsit, mire gy csaj megkérdezte hgoy kiskutya van benne?

Én meg mondtam hogy nem, kisbaba
Amúgy átmenetileg egygyerekes anya lettem, Bencét elvitta a hugom Földvárra. Csak péntek du jönnek vissza. De agódok ezerrel mert egy tök lerobbant busszal mentek, remélem azért nem hullik szét menetközben. Egyébként még oda se értek, de már megbántam hogy elengedtem

Olyan rossz anyának lenni. Mert tudom hogy joga van neki is, meg nekem is kikapcsolódni, meg elmenni a nagymamához, de ha ilyenkor történeik vele valami, sose tudnám megbocsátani magamnak
Meg hiányzik is

Nem is tudom mit vállaltam magamra ezzel az anyasággal

Pusz