A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Quill,
igen szerdán is 9-kor kezdődik.Ma is volt,de sajna nélkülünk!Kép
mrege

Szijjasztok!

Sygnum:
Köszi az infót, már ami az NST-s hölgyeket illeti. Jó tudni, hogy szülésznők. Majd legközelebb megpróbálok szebben mosolyogni rá, elvégre az egyik legfontosabb ember, aki ott lesz a szülésnél.

Ma voltam az utolsó UH-n. Minden rendben van és nagyon ügyesen tudja a szájába venni akár az egész öklét is.
atinah

Atinah, Nana,
most már csak élvezzétek a pocakosságot!

Mrege,
nekem vmi tizenakárhány éves koromban gyulladt be a fülem víztől, előtte soha. Azóta meg sokszor, igaz, csak külső és nem középfülgy.
Dokinő: Gondolom, mindenkinek lehet rossz napja. Ha jól tudom, 3 homeopata van Kméten, de csak ő gyerekorvos és mellesleg ő az egyetlen, aki telefonon és a sima tb rendelésén is ad homeós tanácsot. A többi doki csak a magánrendelésén, még a saját betegeit sem hajlandó homeóval kezelni a tb-s rendelésen. Neki meg ma a "rendes" rendelése volt, nem a homeós magán, ráadásul nem az "ő betege Rege", ha akarja, akár azt is mondhatta volna, h ekkor meg akkor van rendelése. Velem eddig mindig türelmes volt, meghallgatott, elmagyarázta, válaszolt a kérdésekre, még Robinak is adott tanácsot, pedig nem is kért, csak észrevette, h taknyos.
Abban igazad van, h csak annak (lenne) szabad eü-ben dolgozni, aki türelmes és mindig egyformán bánik a betegekkel, de ez képtelenség. Én általában normális vagyok a betegeimmel, de amikor odajön egy követelőző, akaratos, hisztis, akadékoskodó, stb.ember...na akkor elszáll az agyam és nem vagyok én sem kedves. Ezzel nem azt akarom mondani, h ilyen vagy/voltál, csak azt, h nem lehet mindig egyformán viselkedni, mert mi is emberek vagyunk, nem robotok. (Na persze azt azért el kéne mondani, h hogyan is kell szedni, mire kell figyelni és nem a neten utánanézniKép, de nekem még soha, de soha nem mondott ilyet, h nézzek utána, pedig tudja, h amúgyis utánanézek.)
A szerek. Hepar sulfuris, Sulfur, a többit jól írtad.
Alvás vmit javul, az elalvással már régóta nincsenek gondok, de éjjel még mindig sokszor felébred. Szuper éjszakán 3*, rossz éjszakán akár 8-10* (még mindig előfordul Kép).
Redőnyössel beszéltél, akinek írtam a számát? Éppen ma voltak nálunk szalagfüggöny miatt.

Mvirág,
biztos menni fog! Miből is doktorálsz pontosan? Én sosem értettem, h lehet a növénybiológiát szeretniKép. Pedig nyilván lehet. Az én nővérem is biológus, de ő sem szerette soha, a múltkor nevettem rajta, mert mutogattam neki, h miket szeretnék majd a kertbe ültetni...háááát...egyiket sem ismerteKép
Érdekes, h milyen különbségek vannak ikrek között. Az egyik mozgékony, a másik meg beszédesKép Amúgy jól elvannak egymással?

Seriff,
na én ezeknek a járványveszélyeknek már nem hiszek. Látod, bármikor előfordulhat, h elkap bármit, pl Beni is a rendelőben kapta el a bhimlőt, nem jár még közösségbe.
Nem terheli meg őket egyébként, ha több oltást kapnak egyszerre? Az MMR nem egy egyszerű kis oltás. Én a be fogom ősszel adatni neki, pedig nekem is ezt fogja majd mondani a doki. Az FSME-vel várok még, azt tudom a legegyszerűbben kivédeni.
Leonának tetszik a túró, a sajt nem annyira, igaz, Pannónia volt, lehet, h egy íztelenebb jobban fog majd ízleni neki.

Bepa,
Leona változik, de képtelenség őt "betörni". Akaratos, erőszakos, néha durva, vagy hisztis. Nem fog elveszni a világban, csak nekem ad sok fejtörést. Ja! És nagyon-nagy a mozgásigénye. Mi lesz velem, ha járni fog...
Költözés remélem még ebben a hónapban befejeződik. Éppen ma számolgattuk, h már nincsen sok a hónapból, úgyhogy sietnünk kellene, de nem igazán rajtunk múlnak a dolgok. Heteket vártunk pl. csempeszegélyre, tegnap jöttek meg, a csaptelepek meg ma. Remélem, felgyorsulnak kicsit a dolgok.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Köszi Syg,
Sajna én tegnap délután nem vagyok vmi fényesen...remélem csak az idő. Hát én gondoltam hogy a hölgy szülésznő az Nst-n, de kicsit megijesztett, főleg a kezei látványa... Kép Bár mégegyszer nem engedem hogy kézzel tágitsanak!
Most ezt mondom...aztán mi van ha nincs más lehetőség??? Kép
Ez az egyedüli amit még nem kérdeztem meg a dokitól.

Leonához továbbra is kitartás! Kép Nagyon régen láttunk már képet róla!!

Atinah,
Örülök hogy Uh-án minden ok volt. B.I.-nél voltál? Mekkorára becsülte a babát? Ne haragudj nem tudom hogy fogják hívni, csak azt hogy kislány. Kép

Bepa,
Megnéztem Benit! Kép Továbbra is nagyon édes!!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Szijja Nana!

Igen a B.I.-nél voltam, 3 kg. körülire mondta, a bucija 93 mm. Azt mondta, hogy szép kerek buksija van, de majd összenyomódik szegénykémnek születéskor. Nem nagy baba, de majd lesz ideje megnőni.De tényleg nagyon édi, nagyon meg van elégedve a helyzetével, legalábbis a mosolygásából ezt lehetett kivenni.
És ma nagyon gátlástalanul viselkedett. Szana-szét dobálta a lábait.
A neve pedig Szonja Zita lesz.

Jó lesz összeszednünk magunkat, mármint ami a szülésznőt illeti. Habár Ildikóval beszéltünk róla egy pár szót és azt mondta, hogy a zord külső érző szivet takar. Hááát, nem tudom! Minden esetre kicsit ijesztő!
atinah

Atinah,
Nagyon szép neve lesz ill. van. Most volt a névnapja. Kép
Én egy hete voltam nekem akkor mondott 2,5 kg-ot, kicsit el is keseredtem és napokig csak tömtem magamba a kaját...nem mintha bármit jelentene. Kép

Hát én most már csak attól félek hogy épp melyik szülésznőt fogom majd ki. Kép

A szülésznő szerintem nagyon fontos és már legtöbb korházban választhatsz szülésznőt vagy legalábbis megvan a dokid kivel dolgozik, itt miért nem???

Nekem az első szülésemnél nagy mázlim volt a szülésznővel, nagyon kedves volt, fiatal stb.

KépKép
KépKép
nana09

Hááát!
nagyon remélem, hogy sikerül némi empátiával megáldott szülésznőt kifogni. Nem kell kedvesnek lennie csak ne legyen morcos és unott. Biztosan nekik is elég sok mindent el kell viselniük, habár engem ez akkor nem valószínű, hogy fog érdekelni. Tényleg, még én sem kérdeztem meg a Szabó dokit erről. Mondjuk lehet, hogy már őrületbe kergetem a kérdéseimmel.
Ma a váróban beszélgettem egy nagyon helyes kismamával, már a negyedik babájukat várják. Az első kettő csemetét a Szabó Gábornál szülte és azt mondta, hogy nagyon jó fej volt. Tök jó volt hallani.
Egyébként szerintem ez a becsült súly nem igazán pontos, meg lesz egy csomó ideje megnőni.
atinah

Persze tudom...már mint a súly dolgot. Kép Csak itt a fórumba is volt rá példa (lásd Lina-Lili esetét) hogy milyen óriásit tévedett az Uh-ás becslés. B.I. egyébként általában kisebbre becsüli a babákat. Én első terhességemnél Nemeshez jártam Uh-ra (jó sokszor), ott pont forditott volt a helyzet ő mindig 4 kg feletti babát jósolt nekem, a végén 40+1-re 3450g lett és persze tökéletes! Kép

Azért remélem tényleg nem egyszerre szülünk Kép, Szegény doki mit csinálna akkor?

Nálatok apás szülés lesz? Jártok felkészítőre?

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
lehet,h.igazad van,de ez nekem ma nagyon rosszul esett,amúgy rossz éjszakánk volt.És még meg sem szólaltam!,már mondta,h.haladjunk-haladjunk,amikor elvittem Rege cumiját lemosni,mielőtt levetkőztettem.Utána meg én sem tudtam összeszedni a gondolataimat.És én nem kértem,h.rendes rendelésén fogadjon,ő ajánlotta fel.Egyébként eddig,akivel beszéltem mindenki csupa jókat mondott róla,és én ezért döbbentem le teljesen.Na ennyit a Varga Judit-témáról,nem érdemes tovább ragozni.
A neten találtam valami Ari Szalon-t,meg Csisztyakovot.Ezekre gondoltál?
Meg találtam egyet Nagykőrösön(dr.Poncsák Mária)Tudsz ezekről valamit?
Megkérdezhetem,h.te milyen orvos vagy?Jó lenne,ha te is elvégeznéd a homeo-képzést(nem tudom hogy hívják),és akkor hozzád járnánk!KépKépVagy már el is végezted?Azért értesz a bogyókhoz ennyire?

A redőnyöst az izgalmak miatt még nem hívtam fel.Talán a hétvégén,ha Petivel is sikerül leülni megbeszélni,h.milyet és hogyan.De mégegyszer köszönöm!Kép

És ha Leona ébred,akkor ringatni is kell,vagy csak szopi,aztán durmoltok tovább?
mrege

Mrege,
Sajnálom hogy így "bántak" veletek. Kép Én ugyan nem ismerem egyik homeos dokit sem, de a nagykőrösiről már többektől jót hallottam, bár sajna ez még semmi nem jelent.

KépKép
KépKép
nana09

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana,Atinah szerintem a szülésznők mind aranyosak,legalábbis én csak azokat láttam fent,akik az előadásokat is tartották,az nst-seket nem és még a tanulókat.Velem a vajúdás alatt főként egy aranyos tanulólány foglalkozott ő is készített elő,a szülésnél meg ott voltak vagy négyenKép,de mind kedvesek voltak.

Mi ma voltunk doktornéninél mérekezni,most vagyunk 4250g és 54 cmKép,úgyhogy növögetünk szépen.Ti beadattátok az agyhártyagyulladás elleni védőoltást?Most megyek,mert Lencsike rázendített.

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus,
mi készülünk,de még nem tudom mikor érdemes.Holnap konzultálok a gyerekdokival.
mrege

Kép Nana annyira cuki akár Benőt látnám, ha csak meglátja a cicim mosolyog...tök édi

Lili
képek: Bepa:Benedek alatt vannak. MIt csinál a fiam:hasról hátra fordul (vissza is menne, csak nem sok motivációt kap erre...)Ül mint a cövek, már látom a mászás előzetes nyomait..kitámasztjamagát, pár sokszor"pofáraesik"(bocs), kiságynál ülésből állásba húzza magát...szóval a függőleges mozgás megy, vízszintes meg majd alakulKép
Tornán Te is segítesz vagy a gyógytornástz csinál mindent?

Syg!Leoka akor nem változott sokat 1 hónap alattKépDe abban igazad van nem valószínű, hogy gondja lesz a világbanKép

Hozzátápi:8 hónaposan túró, sajt mehet már(kicsit koránnak tartom, de sok helyen olvastam)és kiflirágcsálás?????

Roz! hogyvagytok?Lányok? Adri ébred még éjjel?
jÓ Éjt

KépKép
KépKép
bepa77

Nana,
katalógusod megjött már? Most jutott eszembe. Még mindig itt van ám, amit neked hoztunkKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hogy megújult az oldal..... :roll:
Mindenkivel minden rendben van?

Mi jól vagyunk, jövök még majd a képekkel.....ma is csomót fényképeztem. Olyna jó idő volt.

Na, jó éjt, csak gondoltam benézek...hátha vki.
birolili

sziasztok :)

huu micsoda ujjítás...

bepa
sajna nem adri alvókája ugy látszik megint összeomlott teljessen kiakszt ,apám itt van 2 éves elmult és itt szarolunk az alvással nagyon kikészített az este is nem az abaj hoyg felkel hanem hoyg ahogy a torkán kifér üvölt sikit sir .... amig nem kap teát vagy éppen tápit amit éppen ohajt a nagysága mert az este is tápit vittem neki és utánam vágta hoyg ő teát akart .... kikaszt sokszor
reggel persze átjött mellém odabujt de onnatól kezdve meg sem moozdulhattam mert ha csak nagyobb levegőt vettem felébred és sirt meg csapkodott ... nem tudom mit csináljak vele :(
többiek jól vannak niki most 1 hétig megint nem ovizott mert nem akart ákinak meg van egy uj szerzeménye és ugy látszik ez lesz a kedvenc mindig a kezében van azzal alszik eszik ... egy plüss kutyus de hihetetlen puha és nagyon aranyos ő válsztotta :) ahoyg meglátta karjaiba zárta és persze anya egyből megvette :)

nana
:D nagyon jóóó ez a kép van egy oldal vagyis több is ahol ilyen és hasoló képek videók vannak a hihihi.hu nagyon jókat szoktam rajta röhögni

folyt.köv . áki anyát akar
roz23

Sziasztok!

Roz, sajnálom, h Adri-pedig olyan kis angyalarcú-ilyen kis rosszcsont!

Atinah, szegény doki, a Pünkösdről mindig lecsúszik, tavaly épp miattunk :lol: .

Nana,Atinah, én is csak kedves szülésznővel találkoztam, és amit már 100ezerszer írtunk, mosolyogjatok és akkor oldódik a hangulat :D !

Lili, mi let végül Zsófi sírva ébredésésvel a múltkor? Mit mondott a doki?

Lina, Lili jobban van?

Mrege, Ti hogy vagytok? Oltással sztem váratni fog P, de már bizti beszéltetek.
seriff

sziasztok

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Most találtam erre a fórumra és jó h végre Kecskemétiekkel is beszélhetek....

Rólam röviden
Timi vagyok, kecskeméti, van egy picibabám aki most töltötte a 3 hót 16.-án.

Eddig a Családineten fórumoztam kizárólag, igaz itt indult az a topic anno ami elkezdtem fórumozni.

Szóval jöhetek?
thymi

Szia Thymi!

Persze, hogy jöhetsz. :)
birolili

szia tymi
üdv itt köztünk :) kisfiad vagy kislányod van ?

seriff
hát igen imádnivaló kis béka de egyszerűen olyna kis rosszcsont és nem csak az alvásra értem itt vele egyszerűen nem bírok kiteszi nikit meg ákost viszont annyi de anniy szeretet kedvesség és gondoskodás van benne :)
csak ne lenne ilyen kis ördög fióka hisztis .... :lol:

lili
összezuhatam :lol: :cry: nem mennek a kilók most 2 . hete teljessen megállt :( nem igaz pedig mostmár tornázom is ....
neked meddig stagnálta a multkor??
roz23

húúú, újra kell tanulni a fórumozást:)

Roz! akkor rátapintottam Adrira...úgy tűnik az idő nem mindig oldja meg az alvászavarokat:( sajnálom én is, de mit tehet ilyenkor az ember TŰR :?

Timi! sztem mindenki szeretettel fogad:) Paramétereitek (baba súly stb. nehogy másra gondolj)

Benőrotyinak jöna 4. foga is és tiszta takony de semmi már tünet, de alig kap levegőt(elég éberen is alszik emiatt)...úgyhogy most összeköltöztem vele éjszakára (kissé félek aztán nem lesz visszaút), de apa ma úgysem lesz itthon éjjel (kirándul a drága)

na majd este benézek még:)
bepa77

Sziasztok!
Wow..
Apáék (a webkészítők) kitettek magukért! Egész pofás lett a fórum! :lol:
Önző módon csak kevéskét írok:
Egy hetes hiszti, kibírhatatlanság, üvöltözés árán MÁRA KIBÚJT AZ ELSŐ FOGA BÁLINT VITÉZNEK! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bálcsi mostmár egyre jobban eszik, napi 3X kéri a főtt kaját, és még azon kívül is elfogad egy kis gyümölcsöt, kölesgolyót.. És teát is iszik már. Igaz, csak natúran (Gárdonyi féle gyümölcsteát). Tehát az én cicibubus kicsifiam kezd nagyfiúsodni..Legalábbis gondolom én! Persze azért a szopizás még mindig nagyon fontos, és rituális főleg este reggel, és még amikor kéri.. :P

Ez hihetetlen, hogy mennyit írtatok! Megpróbálok visszaolvasni valamikor.. :shock:

Atinah
Ez nem lebukás! Nagyon örülünk Nektek! Végülis utoljára a Malomban találkoztunk, és azóta nem is tudunk Rólad (rólatok) semmit! Andris már nagyon várta, hogy bejelentkezz! Amikor benéztem, olvasni sem tudtam a topicot, csak gyors átgörgettük, hátha ott a neved..

Ezek szerint minden rendben! És még a végén tényleg együtt babáztok Nanával! Aranyos lenne! :lol:
Mi lesz Bébikéd neve?

Puszi mindenkinek, most megpróbálom extra anyás kicsifiam elaltatni.

Puszi
mino

Sziasztok!
Wow..
Apáék (a webkészítők) kitettek magukért! Egész pofás lett a fórum! :lol:
Önző módon csak kevéskét írok:
Egy hetes hiszti, kibírhatatlanság, üvöltözés árán MÁRA KIBÚJT AZ ELSŐ FOGA BÁLINT VITÉZNEK! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bálcsi mostmár egyre jobban eszik, napi 3X kéri a főtt kaját, és még azon kívül is elfogad egy kis gyümölcsöt, kölesgolyót.. És teát is iszik már. Igaz, csak natúran (Gárdonyi féle gyümölcsteát). Tehát az én cicibubus kicsifiam kezd nagyfiúsodni..Legalábbis gondolom én! Persze azért a szopizás még mindig nagyon fontos, és rituális főleg este reggel, és még amikor kéri.. :P

Ez hihetetlen, hogy mennyit írtatok! Megpróbálok visszaolvasni valamikor.. :shock:

Atinah
Ez nem lebukás! Nagyon örülünk Nektek! Végülis utoljára a Malomban találkoztunk, és azóta nem is tudunk Rólad (rólatok) semmit! Andris már nagyon várta, hogy bejelentkezz! Amikor benéztem, olvasni sem tudtam a topicot, csak gyors átgörgettük, hátha ott a neved..

Ezek szerint minden rendben! És még a végén tényleg együtt babáztok Nanával! Aranyos lenne! :lol:
Mi lesz Bébikéd neve?

Puszi mindenkinek, most megpróbálom extra anyás kicsifiam elaltatni.

Puszi
mino

Sziasztok

Hú de fura lett az oldal.

Olyan régen írtam, alig tudok hozzászólni, de itt vagyok. :)
cukkermáz

Mino: 1 foga? jött ki (mintha régen azt olvastam volna hogy egyszrre 5 foga jön Bálintnak? :shock: na mind1
Nem is tudtam hogy Apa a webkészítők harcos sorát gazdagítja (bár sokmindent nem tudok)
bepa77

Bepa
Apa topic szekesztő ha jól tudom, és szerintem benne van a topic arculat tervezésében. Lehet, hogy programoz is??? nem tudom..
Bálcsi fogzása 6 hónappal ezelőtt indult, és egyszerre jópár fogacska látszik, hogy jövőben van...Ez az első látható, igazán kibújt fogacskája! Már azt hittük, soha nem tör ki egysem.. :roll:

Athina
Bocsesz, látom a kicsilány nevét! Szonja volt nálam is a lánynevek közül az első jelöltem, bár Andris nem annyira lelkesedett érte, a Zitához kellemes dolog fűz, mert a második nevem ez. Tehát április 22 Noémi, április 27 Zita névnap! :lol: :lol:
De fog Andris örülni, hogy bejelentkeztél!
Ja, szülészkők nagyon odaadóak, aranyosak, ne félj! pl: múlt héten órásnál voltunk Bálcsival, és egyszercsak belép az egyik fiatal szülésznő, aki épp osztályon volt, amikor a patológián bent feküdtem Életke érkezése előtt. Megismert minket, és egyből kérdezte, h Bálcsi is cukorbeteg lett-e, és hogy teljesen felépült-e! Ha bármikor a kórházban járok, megismernek! Szuper, hogy mindig gratulálnak, hogy Bálint ilyen klasszul rendbejött, és hogy remek csemete lett! :lol: :lol:
Mindhárom osztályon feküdtem, mindenki nagyon rendes, készséges, kedves volt! Mindig azt írom, hogy a kéremszépen-köszönömszépen-mosoly-párkedvesszó csodákat művel!
A bábaképzős növendékek pedig szuper aranyosak! Örülnek, hogy veletek foglalkozhatnak!
Úgyhogy NYUGI!
mino

Mino,

gratula az első fogacskához!Mi volt avédőnénivel?Meglett a kiskönyv? :?

Ser,

mostmár jobban,de a biztonság kedvéért elküldött minket fülészhez,úgyhogy 15.40-re megyünk Valami Sántha doktornőhöz.Tegnap reggel még rosszabbul volt,ezért kérte P. a vizsgálatot,de azóta már sokkal jobb a kedve,és a fülét sem gyűri,csak ritkán. :) Az oltást nem kérdeztem még mindig,mert el voltunk foglalva a fülével. :? Talán ma sikerül! :wink:

Roz,
Mi van veled,ritkábban jöszz mint régen!Jól vagytok?

Thymi,
Üdv.köztünk! :P
mrege

Így javulunk! Kép 1148039182.22.jpg

Nem ma készült!Ma jobban felöltöztettem!Meg a fűre se raktam ki! :wink:
mrege

Sziasztok!

Syg, Seriff
Lili jobban van, már nem lázas, ugyan a torka biztos érzékeny, mert nehezebben nyel, és inkább inni, szopizni szeretne, mint enni. Ma fülészeten is voltunk, a külső hallójáratában van váladék.

Bepa,
nekünk tegnap kirándult apa, de volt nagyi, 2-kor hajnalban szopizott Lili, aztán ő aludt vele tovább, én meg a nappaliban reggelig:)

Mino,
gratulálok a fogacskához:)

Timi,
üdv köztünk.
linacska

Lina,
lehet,h.ti is az usziban szedtétek össze a bacit? :(
mrege

Szijja Kedves Mindenki!

Mino!
Szijjasztok! Puszi az összes fiúnak! És gratulálok az első fog kibújásának elviseléhez mindhármótoknak. Én is örülök nektek nagyon! Köszi a megnyugtató szavakat, lassan már csak magamtól félek. Na mindegy, majd lesz valahogy!

Nana!
Apás szülés lesz. Felkészítőre nem jártun. Az az igazság, hogy a szülésnél én meg a lányom leszünk azok, akik ezt először csinálják. Úgyhogy fullon lesz a szoba csupa tapasztalt pasival. Legalább kiteljesedhetnek. :)

Seriff!
Hááát, igyekszem nem elszúrni a Pünkösd hétvégéjét meg azt mondta, hogy nem valószínű, hogy addig fogjuk húzni. De majd meglátjuk.

Húú, tényleg!?
Mennyire probléma, hogy tegnap óta olyan a lábam, mintha egy nagy vizespalack lenne? Kezdjek el aggódni valamiért vagy ez természetes?
atinah

Mrege,
gondoltam rá, mikor írtad, hogy Regének is baj van a fülével.
Már csak Quill-t kell megkérdezni, hogy van Zsombi füle:)
linacska

Nem tudtam eddig fellépni :roll:
Kérnem kellett új jelszót, nem értem miért....

Szóval
Lánykám 2006 február 16.-án született Szolnokon és GYopár névre hallgat. 2900g -al és 51 cm-rel született és 2690g volt a súlya amikor hazajöttünk. Most 5460g.[/img]

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
nagyon édes a Picurka! :P
Hogy-hogy Szolnokon született.Akkor ott laktatok?Vagy innen mentél oda szülni?Milyen volt?Úgy hallottam a környéken az a legfelszereltebb kórház!Igaz ez?Milyenek a szülésznők?Csecsemősök,baba-mama szoba?Bocsi a sok kérdésért!Ne akarlak letámadni! :wink:

Quill,
Zsombi?Ti megúsztátok a kórságot? :? Remélem igen! :)
mrege

Jó estét!

Hát engem egyelőre nem szeret ez az új babanet, úgyhogy én se őt! :?

Atinah,
A férjed hogy-hogy már ilyen tapasztalt? talán csak nem szülész-nőgyógyász? :D
Te hogy vagy??? Fájások? Nekem 2 napja egyre intenzivebbek, már vannak olyan jó kis derékszaggatósak is. :lol: De még rendszertelenek és elmúlnak.

Kedden hányra mész? Szerintem egyébként te is láttál engem a múltkor, legalábbis rám mosolyogtál.

Kedves Többiek,
elnézést hogy ilyen illetlen vagyok és csak Atinah-nak írok, de ő most az egyedüli sorstársam és nagyon örülök neki! :)

Mindenkinek jó éjszakát és szép hétvégét! :)

Balim mi lehet veletek? Olyan régen nem írtál!!!
nana09

Sziasztok!

Üdv Thymi,mi már "beszéltünk" a családineten is(luifnagy),csak én aztán oda nem írtam,mert rátaláltam erre a csapatra :D .Azóta megszületett az én kislányom is :D !Ő tegnap volt egy hónapos!

Azt szeretném kérdezni,hogy így szülés után volt-e vkinek problémája a nagydologgal?Mert nekem most jött elő,de nem vagyok biztos benne,hogy aranyér-e :? ?

Jó éjszakát mindenkinek!
dettus

Uh Dettus, már 1 hónapos Lencsibaba???!!! :)

Alig várom hogy hogy tényleg együtt babakocsizzunk! Ti szoktatok már? Szereti a picilány?
nana09

Sziasztok,

itt vagyok végre. Tegnap későn értem haza a temetésről, ami vidéken volt, és este még köszöntöttük Milánt, így csak későn feküdtünk le. Próbálok még jönni, visszolvasni.
balim

Sziasztok!

nana sztem ezért senki nem haragszik, hogy kinek írsz:) és kinek nem:)
én amikor már ilyen jóslók voltak mindeig azt kívántam bárcsak már az lenne...de mindjárt mégy a szülőszobára:)

Balim: örülök, hogy a dizikális részén túlvagytok, lelkileg hogy vagy? gondolom a ygerekek lekötnek.
Esztike hány foggal eszik? és mit szeret:mert ha jól emlékszem nehezen indult az evés

nem tudjátok, képet be tudok rakni a profilomba?
bepa77

Szijja Mindenkinek!

Nana
Nem szülész-nőgyógyi a párom, csak neki van már kér kamasz fia és az ő születésüknél is ott volt.

Kedden 7.15-re megyek NST-re, és te?

Fájások? Hááát, szoktam érezni görcsöket, de nem igazán vészesek és mire átgondolnám, hogy ez lehetne már az is, már el is múlt. Mondjuk többször vannak ilyenek naponta.
Viszont a bokám meg a lábfejem az katasztrófálisan néz ki meg aludni is elég nehezen tudok. Egyszerűen nem találom meg a kényelmes helyzetet. Nem mintha ezeket panaszkodásként mondanám, csak tények.
Meg azt hiszem már nagyon kiváncsi vagyok erre a kiscsajszira, hogy milyen lesz?
Kicsit furcsa érzés, hogy hamarosan valakinek én leszek az anyukája! :lol:
atinah

Sziasztok!

Hát igen Nana,tényleg nagyon gyorsan elszaladt ez a hónap,néha azt se tudom milyen nap van éppen :D és már készülünk a keresztelőre is,két hét múlva lesz pünkösdkor és dupla,mert egyszerre tartjuk nővéremékkel,egymás gyerekeinek leszünk a keresztszülei úgyis :D !
Babakocsizni már szoktunk,többé-kevésbé tetszik is Lencsikének :lol: ,általában bealszik.Én is várom már nagyon,hogy együtt mehessünk babakocsizni meg beszélgetni :) !

Szép hétvégét mindenkinek!
dettus

Kép 1148113619.62.jpg
Benőről egy pancsis kép
bepa77

Dettus,
Lilinek is Pünkösd hétfőn lesz a keresztelője :)

Bepa,
nekem ma sikerült kicserélni a profilomban a képet, csak le kellett kicsinyíteni max. 80x80-asra

Lányok,
szerintetek mennyire baj, ha Lili mezitláb alszik. Tegnap úgy aludt, hogy pelus, pizsi, aminek nincs lábrésze, és zokni. Na miután a zoknit lerúgta, teljes nyugalomban aludt egy nagyot. Nem nyöszörgött, forgolódott. Lehet, hogy tényleg csak az átlagnál is rosszabbul túri a meleget...
linacska

Sziasztok!

Vegre ratok leltem, persze a kedvencek koze betett cim megvaltozott, igy napokig csak a "regi" forum jott be. :? Most megprobaltam a "hivatalos" utvonalat... :wink:

Mino, de jo hogy irtal! Es gratulalok az elso fogacskahoz! :D Jol megdolgozott vele Balint Gazda! Tegnap este beleolvastam a regi irasokba es lattam kicsi Balcsit! :)

Meg lattam icipici Lilla babat es icipici Zsofi babat. :D

Timi, nagyon szep neve van a kislanyodnak!

Jobbulast a beteg babaknak!!!

Csutortokon voltunk a fejlesztoknel, Deveny tornat javasoltak, mert nem sok fejlodest latnak. Most hajkuraszom a gyogytornaszokat, de eleg nehez, mert nagyon elfoglaltak.

Mindenkinek szep napot!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dettus :)

Mrege
Nem laktam még csak Kecskeméten. A dokim Szolnokon dolgozik és csak ott vállalt el. Nem bántam meg Szolnokot.
Kecsekmétről nagyon sok rosszat hallottam és így döntöttünk a férjemmel. Ráadásul az összes ismerősöm aki itt szült és a második babáját várja, mind megy el máshova szülni....
Szolnok előnyei:
-a férjem végig ot lehett velem, nem kellett semmilyen hülye oktatásra járni
-labdán vajúdtam végig (van szönyeg, bordásfal, kötél, kád)
-szülés után rögtön odadták Gyopárt mielőtt elvitték volna
-tisztába tétel után rötön segítettek cicre rakni és elég sokáig ott lehetett velem
-az első pár órát kivéve éjjel nappal velem volt--->így a tejem is már gyorsan beindult (csütörtök éjjel szültem és szombaton már be voltam durranva)
-nincs olyan h baba-mama szoba, mert mindenki együtt van a babájával éjjel nappal (és nem kell érte fizetni csúszópénzt) vannak 1-2-4-6 ágyas szobák
-bármi bajunk volt a csecsemősnővérek segítettek
-babák csak vizet kaptak és azt is csak akkor ha mi kértük
-már a kórházban mindent mi csináltunk (fürdetést kivéve), így amikor hazajöttünk nem voltam kétségbe esve(első baba révén) h úristen h fogjam meg v mit csináljak vele
-nem mérték a kajálásokat, csak az esti fürdés előtt nézték h van-e változás az előző naphoz képest
-igényes a fürdő és wc (úgy hallottam itt hagy némi kívánnivalót maga után...)
és még 1 előny
nem tódultak be a rokonok nap mint nap hisz Szolnok mégis csak 60km :D így sokat tudtam pihenni is.

Egyébként nagy élmény volt a szülés. Mindenféle fájdalomcsillapító és infúzio nélkül csináltam végig. 17,45-kor burkot repesztettek és 22,10-re a 3. tolásra kint is volt. A ügyeletes szülésznő nagyon aranyos volt és sokat segített. Sajna nem találkoztam a szülés után vele, mert mire újra dolgozott volna mi már haza isjötttünk. Csütörtükön szültem és hétfőn már jöttünk is haza.
A következőt is ott szeretném szülni Szolnokon :D

Íme 1 kép a lányomról:
Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

dora milyen az a torna (émailben is várom: gaszabo77kukacfreemailponthu) miért nem fejlődik?
bepa77

Bepa,
Kati hipoton, laza az izomtonusa, lazak az izuletei. Erositeni kell, mert igy lemarad a mozgasfejlodesben, illetve kihagyna fazisokat, amik kesobb uthetnek vissza.
A korai fejlesztoben adtak feladatokat, de most visszavittem kontrollra, es nem volt megelegedve a gyogytornasz az eredmennyel.
Deveny Anna kifejlesztett egy manualis technikat-gimnasztika modszert, amivel nagyszeru eredmenyeket ernek el hipoton (laza) illetve splasztikus (feszes) babaknal.
Nalam ennel tobbet tud Syg, ill. itt van az alapitvany honlapja: www.deveny.hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora! értem ...az igazság az azért kérdem Tőled is (lilitől is kérdeztem), mert kicsit aggódok hogy az itten gyerekorvos nem áll a helyzet magaslatán (Kati tök ügyi sok mindent csinál már.....ahogy írtad)
Simán a gyerekorvos vizsgálta, és ő ajánlotta vagy speckó helyen voltatok?Na jó éjt
bepa77

Sziasztok,

most néztem, az egész kep.tar regisztrációnkat képekkel együtt törölték, semmi értesítés, csak most nézem, hogy már nincs. Se felhasználónév, se képek.
Szerintetek miért? Vagy feltettük Lili pancsizós terpesztős képét és az már gyerekpornónak minősült? :x
Na mindegy, a képek megvannak, csak egy csomót szórakoztunk vele, hogy szépen meglegyenek a képek.

Ma délután voltunk sétálni Kecskeméten, nagyon sasoltam, hátha látok valakit, csak kettesben voltunk Lilivel, de senki :(
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: