A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!

Nyuszilányok gyönyörűségesek!!!

Kép
Kép
manoka11

na, látom, ma sem valami beszédes a bandaKép
elteszem magam a holnapi utraKép
Jok legyetek,
puszi

KépKép
fibi

Moose! mi már megint egy húron pendülünk?egyszerre jelentkezünk Kép
édesek a nyuszik!!!
én is a sárga szobában voltam, mármint is Kép
ja és nálunk is jönnek dög hangyák

köszi mindenkinek a fogadtatást Kép

s íme az én angyalkám:

KépKép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

a második kép valamiért az első mellé került... szóval újra:
Kép

gödibarbi

Moose,
nnna végre Kép kisnyuszi és nagynyuszi gyönyörűek!!!! Kép Szüléstörténet?

Barbi,
dejó, hogy te is vagy Kép Lányod egy tündér Kép

Soosoo,
zoknihelyzet ugyanaz nálunk is, most már a dupla csomóra kötött cipőfűző sem akadály... délutáni alvásnál meg azzal kezdi az ébredést, hogy zokni le, majd kihajítja a kiságyból Kép szerencsére a szandál megmarad a lábán, de ez inkább az ő döntése, mint a csatok erőssége Kép

Mi most szalmák, párom konferenciázik, holnapi Bikást kihagyjuk Kép

vera
kisün

Barbi,
és szüléstörténet tőled is! Majd ha lesz időd... najó az most már nem lesz Kép
kisün

Barbi Kép Lányod tényleg egy angyal Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Barbi, Moose,
édes nyulak, cicák, avagy kisbabák!!! Kép Képet, méééég, és szüléssztorit és mindent!! Leginkább sok tejet!!

Barbi,
ez a nyugis időszak majd elmúlik, nyugi! Kép Az elején mindegyik angyal! De ne hidd el neki! Kép

Zsan,
csípődnek jobbulást. Ahhoz nem tom, mi kell. (Beutaló, stb)

Moose,
hangyák hogy vannak? Nem piros a torkuk? Ha Recca nem néz ide, lehet, h leírom, h nálunk is betámadták a teraszt, de brutálisan ellenálltam... ja, és fürdő-konyha nagyfelújítottunk, és csak egyetlen kiszáradt egeret találtunk az elhúzgált cuccok mögött. Moose, ki van szárítva, hallod? Kell még? Kép
neet
neet

Sziasztok!

Moose, Nyusziaid gyönyörűek!Kép

Soosoo, ezt a kérdést már én is fel akartam tenniKép eddig egyetlen egy szandál állt ellen, a többit leveszi, utána jön a zokni és végül visszaveszi a kiscipőt/szandált.Kép Aztán jön, hogy a zokni lemaradt és húzzam fel neki.Kép

Barbi, lányod gyönyörű, még akkor is ha méltatlankodik.Kép
zanza

Moose!
nagyon szépek vagytok és Nagynyuszi aranyos a picivel! figyi! te használsz légzésfigyelőt, ugye? mikor nekünk az ágy mellett volt a kiságy, akkor nem működött, vagyis ha nem volt benn a baba az ágyban, akkor se jelzett, mert a mi mozgásunkat is érzékelte. nálatok nem így van?
és bocs, de Nagynyúl tökre apájára hasonlít a fekvős képen Kép
és a kisautós pléd igen ismerős!

Barbi!
Lányod nagyon édi, és látom, mérges kicsit Kép

Indi!
írtam

Dóra!
Katinak nem válik hátrányára, hogy rád hasonlít. mindketten szépek vagytok!

ancsipancsi

Moose!
Kisnyuszi gyönyörűűűű, Nagynyuszi pedig édes tesó!!!! Kép Írj majd, hogy milyen velük, kíváncsi vagyok!!!! Kép

Barbi!
Angéla tényleg egy kisangyal, csodaszép Kép

Gratula minkettőtöknek!!!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!

Lányaid gyönyörűek! Gratulálok!Kép

Barbi!

Angyalkád nagyon édes! Örülök, hogy jól vagytok!Kép

Den!

Szerda nekünk sajna nem jó a talira, így holnap nem megyünk!Kép

Zoknihelyzet: Én időnként örülök is, ha Timi nekiáll zoknit, cipőt le-felvenni, mert olyankor elvan vele egy darabig!Kép Múltkor bent ült az etetőszékben én meg mosogattam, hátranézek és mindkét lába zokni nélkül fent van az etetőszék tálcáján és próbálta felhúzni a zokniját!Kép

Én is elteszem magam holnapra! Jó éjt!

ILdi
ildi76

Moos!
GRATULÁLOK!!!!! Szépek vagytok! Sokat gondoltam rátok mostanában Kép
Vera! Hogy vagytok?
Pusza Mindenkinek.
Ada
ada007

Moose!

Jaj, még akartam írni, hogy Timinek is pont ez a kisvonatos-villamosos takarója volt a H-ban!Kép
ildi76

Moose, Barbi,
tényleg csodaszépek a lányok!!! Még egyszer gratula!!!!Kép

Neet, Indi, Gabi,
voltam dokinál, adott beutalót az orthopédiára. Csak annyi történt, h én a nyafogós fajta kismamákhoz tartozom, és mikor pénteken bkv-ztam, annyira meghúztam a hátam a sok fel és lepakolástól, h tegnap estére ott tartottam, h leültem az ágyra, és ma reggel 11-ig nem sikerült kikászálódnom belőle...
Szóval, többet előttem lécci ne mondjátok, h túllihegik a kismamák ezt a rámpa-dolgot, mert nem. És ha deréktól lefele lebénulok, akkor már azért is szükségem lesz azokra a rohadt rámpákra!!!KépKép

viszont: megtudtam, h mindenféle "csalás" nélkül kiirják a kispapákat, ha anyu beteg. A lényeg, h a gyerekorvoshoz kell menni, és ő irja ki, és akkor nem kell kitalálni semmi kreált betegséget...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jó reggelt!

Akkor jöjjenek a szülinaposok Kép:

LizaHannának:
Kép

Zsancinak:
Kép

Manónak:
Kép

Isten éltessen Titeket!!!!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt!

Zsan:
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODON!
Kép

Ada:
ISTEN ÉLTESSE AZ ÉDES KIS 1 ÉVESEDET!
Kép

Manó:
ISTEN ÉLTESSEN!
Kép

petergabi

Érdekes ez a zokni-cipő kérdés.
Nálunk is pont mostanában kezdődött ez az őrület.
Egyedül a fűzős cipők maradnak a lábán,de azok meg mind zártak.Egyenlőre nem tudok megoldást rá,kifogott rajtam.Már most...Kép

Dóra:
tegnap elfelejtettem írni,hogy szerintem is nagyon hasonlít rád a kis fülbevalós,ami csak előny,mert mindketten szépek vagytokKép

petergabi

WOW,
mindenki ma ünnepel? Kép
Akkor én is csatlakozom a szülinapi jókívánók csapatához! Kép

Zsan,
ez elég rosszul hangzik. Gyors javulást a fájós részednek!

Zokni,
én már rég feladtam. Ha nem akarja magán tudni, fél perc alatt leveti, és nem engedi visszahúzni. Ha hideg van, legyőzöm egy harisnyával, ha meleg, nem érdekel, rohangásszon mezítláb. Kép És a fűzős cipőjét is úgy kötöm meg, hogy a nyuszifülre mégegy csomót kötök, ezt eddig csak Dóci tudta kikötni. Kép
neet
neet

Hűűűű! BogárkaKép de jó, hogy te tudod a szülinapokat Kép

Hát akkor én is kívánok az illetékes gyönyörű hölgyeknek boldog szülinapot, Zsancinak gyors gyógyulást is (én megyek veled tüntetni a barrikádokra szívesen Kép) KépKépKépKépKép

Kép

JAJKép itt zuhog Kép délutánra meg még jégesőt is mondanak, hát hogy fogunk így mi talizni? Én nem merek egy kendővel nekivágni az esetleges esőnekKép

indianyo

Lizahanna Kép Zsanci Kép Manó Kép
Nagyon boldog szülinapot Nektek!!!
Kép

Zsanci Kép Derekadnak bulást!

Indi Kép EAz eső itt is zuhog rendesen, ha így folytatja, akkor mi is kihagyjuk a mai bikás talit Kép

Kép
Kép
denizsa

Hűűűha, megint lemaradtam egy csomó mindenről Kép

Moose, Barbi
gyönyörűségesek a babák Kép nagy gratula mindkettőtöknek Kép

Isten éltessen minden ünnepeltet!
KépKép
Kép
macskanyu

Sziasztok!

Kép
Kép

Kép

Kisnyuszi,Nyuszi es Angela GYONYORUSZEPEK!!!!

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

<font color="ff0000">LIZA HANNA, BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAPOT!!!!

MANÓ, BOLDOG 30. SZÜLINAPOT!!!!!!!!!
</font>

legyetek nagyon boldogok!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok,
nagyon köszi a köszöntéseket!!!!!!
Ölelek mindenkit, most el az orthopédiára!!!!KépKép
Remélem ők is készülnek vmi meglepetéssel!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Mosse, Barbi,
a kicsik gyönyörűségesek! Én is kezdek egyre kíváncsibb lenni, hogy ki rugdossa itt a pocakomat, de azért legalább egy hónapot még ki kellene bírniKép
Moose, a betonkeverő király, Zsombor rögtön mondta,hogy "ott a traktor meg a betonkeverő"Kép Kabrio-kisbuszunk nekünk is volt, amíg ki nem dobtam, maradt így is elég pakolnivalóKép

Ezek szerint a zokni a babák általános ellenségeKép Most csak az a gond, hogy kicsit meg vannak fázva a fiúk, így kevésbé szeretem, ha mezítláb szaladgálnak a kövön. Ma még nem került le a zokni a kis tappancsokról, találtak izgalmasabb dolgot: szétszórhattak a szobában egy nagy kupac selejtes papírt. Minek a gyereknek játékokat venni? KépKépKép

Kisün,
de jó, hogy jelentkeztél, már kezdtem aggódniKép Szalmaság nem jó állapot, de az ilyen konferenciák azért nem tartanak sokáig, ugye?Kép

Itt reggel zuhogott, aztán sütött a nap, most megint beborultKép Mi lesz a délutáni bikással?

Kata
soosoo

A SZÜLINAPOSOKNAK MEG SOK BOLDOGSÁGOT! Kép
soosoo

SZÜLINAPOSOKAT ISTEN ÉLTESSE!

Indi!
akkor nem jössz, ugye?

talit még fontoljuk meg, de szvsz minden vizes lesz a játszón Kép, így nem nagyon van értelme, hacsak nem sétának tudnánk be. nem tesszük át hétfőre?

ancsipancsi

Barbi, gyonyoru a kisbabad!KépSok oromet hozza!Kép

Liza Hannanak boldog egy eves szulinapot!
Kép

Zsanci, Mano, nektek is sok boldogsagot!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci, Manó, Liza Hanna! Isten éltessen Titeket Sokáig!!!!!

Barbi!
Angéla egy kis angyal!!! Nagyon sok boldogságot Nektek! És ha tényleg olyan nyugodt baba, akkor gyere és írj nekünk szüléstörténetet!!!!!

Moose!
Nyusziaid gyönyörűek!

Bikást szerintem mi is kihagyjuk, még ha jó is lesz addigra az idő, a homok biztos vizes leszKép De akkor menjünk a jövő héten!

Kép
Kép
zuzmo1

Ada:LizaHannának nagyon sok boldogságot kívánunk.

Zsanci, Manó nektek is hasonló jókat.

johi és fannibébi

Kép
Kép
johanna1975

látom nem lesz tali. :-(

Indi: cumi hogy jut el hozzád?

johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci: szép kis szülinap. gyógyult és jobbulást Néked.

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
csináljunk jövőhét hétfőn Bikást, és akkor lehet cumizni is Kép (azért ne a héten, mert végig esőt mond)

ancsipancsi

Bezsebeltük a dícséreteket Kép

Moose! Nálunk is van légzésfigyelő, s a nővérem mondta ua amit Ancsi.
Egyébként közérzet?

Zuz! Igen nyugodt, de nem alszik egész nap Kép No meg én sem vagyok teljesen fitt Kép

Zsanci! Szegénykém!!! S már jól vagy?
Boldog szülinapot!

Manókának és LHnak is sok boldogat!!! Kép

az ünnepelteknek:
Kép

gödibarbi

Nehéz napunk van Kép Úgy látszik, a hidegfront hat az emésztésre, Dominó sárkányai borzasztóan kínozzák maKép
Sajnos részünkről is lefújva a tali, jövő héten kedd vagy csütörtök a nyerő nekem.

puszi

indianyo

mármint Kép

indianyo

Sziasztok!

Boldog születésnapot Manónak és Zsancinak!!! Kép

Adával már beszéltem, de azért ide is: boldog születésnapot szépségetes LizaHanna!

Kisnyuszi és Angéla csodaszépek!

Zsancinak és kicsi Dominónak javulást! Ez az időjárás mindenkit megvisel, én is Ldőlök kicsit.

Voltunk ma Korai fejlesztőben, küldtek minket a Dévény Alapítványhoz, morc vagyok, mert én már Vincsenzó 1,5 hós kora körül figyelmes lettem arra, hogy az egyik combján eggyel több a hurka, és a drnéni azt mondta, hogy semmi gond, kiderült, hogy mégiscsak ... grrrrrrrr ... járt valaki hozzájuk?

cupp,
fic
ficánka

Indi:
sajnos az ilyen vacak idők mindenre kihatnakKép
Dorka is teljesen meg van kergülve,szerintem még ma embert fogok ölniKép

Fic:
miért küldtek oda benneteket?
Én nagyon jókat olvastam róluk,baromi látványos fejlődést tudnak produkálni az ottani gyerekekKép

petergabi

Ada, Boldog 1-t LH-nakKép

Zsan, Mano, Boldogot NektekKép

Zsan, te szegenyKép hat miert erolteted, ami nem megy?Kép na de: gyogyulj meg hamar!Kép

Fic, Kép es mit mondtak, mi a baj?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gabi, Recca,
nincs ám nagy gáz, csak hipotón Vince, laza az izomzata, és mindennek olyan következménye lehet, hogy rossz lesz a tartása, lúdtalpa lesz, esetleg befelé álló bokája, ezt ugye nem szeretnénk, nomeg az a plussz vágás a térdhajlat felett sem nagyon kéne, nem jó jel ... Kép én is jókat hallottam róluk, és persze, hogy végigcsináljuk, hisz nem szeretnénk, ha később bármi nagyobb gond lenne, csak azért vagyok dühös, mert már előbb is elmehettünk volna, ha drnéni komolyan veszi a jeleket. igazából most is a védőnővel beszéltük meg, hogy menjünk el a korai fejlesztősökhöz. az alapítványnál csak jún.30.-ra tudtak időpontot adni Kép most próbálkozom a net segítségével keresgélni ... már látszanak lehetőségek. persze most apafejjel együtt mérgesek vagyunk, és rossz arra gondolnom, hogy fájni fog szegény kicsikémnek, biztos mindketten majd bőgünk ... próbálok olyan megoldást találni, hogy kijöjjön a szakember házhoz.
most ennyit, megyek vasalni, hátha elfüstöl a mérgem
cupp,
fic
ficánka

Sziasztok!

Én is Boldog Szülinapot kívánok LizaHannának, Zsancinak, és Manónak!

Moose

Képek szuperek, gratula második számú Nyuszihoz! Kép Én is sárga szülőszoba és kistakarócska is stimmel. Kép Bár neked már nem is merek írni, mert szégyenteljes módon még mindig itt a tortaformád. Remélem, most úgy is más dolgod van és nem hiányzik. Kép Kép

Barbi

Gratula a kismanóhoz neked is! Kép Szépséges! Kép

Zsanci ez nem hangzik jól. Kép Jobbulást! Meg persze Boldogot! Kép

Amúgy én gyerkőcöm is mindig leveszi a zokniját, még bevásárlás közben is a babakocsiban cipőt és zoknit is leszedi, általában csak az egyiket, úgyhogy mindig figyelni kell, hogy el ne vesszen. Párszor már kellett visszamennem keresni. Kép Itthon már nem is fáradok azzal, hogy adjak rá, néha aggódok, mert mindig mezítláb van itthon, de szerencsére nem szokott beteg lenni. Kép

Na megyek gyakorlati feladatot csinálni, amit majd be kell adni...

ruz
ruzicsky

Fic, nem jó hírek...de remélem helyre jön Vincsenzó és remélem nem fog neki fájni a torna.

Bendinek is vannak problémák a lábijával, ortopédián azt mondták, hogy majd magától megjavul. Lehet, hogy nekem is el kéne mennem ebbe a korai fejlesztőbe?

Na még teszek egy képet Bendusról, hogy lássátok már milyen nagyfiú. Itt éppen tapsikol és nagyon bamba képet vág. Kép

Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Szülinaposokat Isten éltesse sokáig!

Barbi!
Gratula nektek, Angéla nagyon szépséges kisbaba!

Kép
Kép
manoka11

Ruz,
eddigi tapasztalataim alapján sosem árt, ha több szakember is látja a gyermekedet! főleg, ha Te nem vagy nyugodt. én elvinném, ártani biztosan nem fog! képet nem látom sajna!
fic
ficánka

Kár, hogy az eső miatt nincs ma Bikás, mert úgy látom, Emmának nem volt elég délelőtt a 2,5 óra játszóház, nem fáradt le eléggé, mert csak 20 percet aludt. Még fárasztanom kellene egy kicsitKép

Kép
Kép
manoka11

ZSAN!!!!!! MANÓ!!!!!!!!!

Boldog Szülinapot kívánok!!!!!!

Ada
ada007

Születésnaposoknak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
20170114224602

és köszönjük szépen a köszöntéseket
Ada
ada007

Fic, lehet, hogy igazad van és el kéne vinnem, mert engem azért aggaszt a dolog.

A képet megpróbálom mégegyszer, mert nekem sem látszik, hátha majd most.

Kép

ruz
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: