A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Vizkriszisback!

Eddig még soha nem jött semmi a mellemből. Már voltam hormonvizsgálaton, és nagyjából mindent rendben találtak. Ezt, hogy érted, hogy lehet, hogy még nem késő??????
Én már beletörödtem abba, hogy nem lesz baba. Vagyis úgy érzem.
ildike25

Sziasztok Kép
Olvaslak ám benneteket, csak írni se időm, se energiám.

GugyiKép
Miattad ragadtam elsősorban billentyűzetet. Nehogy megreccsenj. A Dévais topikban olvasd el Vanda sztoriját. Majdnem két hétig bújócskázott avele a bébi, de most úgy tűnik rendben van, valószínűleg jóval késöbb tapadt meg neki a baba, mint azt gondolta. Lehet, hogy nálad is ilyesmi van, mert neki is ilyen halvány zebrái voltak a ciklusa végén. Szóval nyugi Kép

Potter Ági Kép
Jézus, te már szülsz is..., de hát még csak most nemrég volt a zebrád Kép

MotKép
Gratulálok nektek.

Nálunk még mindig pihi van egyelőre nem folytatjuk a lombikokat. Majd a nászút után talán. Hacsak ott nem sikerül csodát tenni Kép

Puszi mindenkinek! Kép

wish

Kép
Vendég

Wish Kép én meg miattad ragadok tollat Kép.
Nagyon gratulálok az esküvőhöz és egy szupi nászúthoz! Vigyázz magadra, és várunk a mamis topikba, a helyed oda van biztosítva Kép.

Ildi Kép sokkal rosszabbat teszel a babócának, ha ennyit stresszelsz a teszteken, mintha nem, inkább örülj neki, sajnos nem tudod befolyásolni az eredményt, de ha nagyon rágörcsölsz az biztosan nem jó. A mellválladék egyértelműen magas prolaktinszintet jelent, nekem is volt évekig, mire eljutottunk meddőségi központba, akkor derült ki a magas prolaktin. Persze ez nem kizáró ok, de alkalmasint érdemes megnézetni. Persze terhesen már nem kell KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gyugyi Kép te se görcsöljél már! Minden ok lesz! Ki szeretne egy parás mamit? Take it easy! Ott a babóca és kész! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Barbi Kép nagyon-nagyon drukkolok neked az elsőhöz, hogy dupla öröm legyen! Az orgalutrant 45 fokos szögben kell a bőr alá szúrni, nem vészes előre elkészített fecskendőkben lehet kapni, a puregont ismered, 90 fokos szögben szintén bőr alá, a többit én sem ismerem. De ugorj át a babás topikba, ott hátha lesz segítség. Benn a nővérek nekem megmutatták, hogyan kell, illetve szendvedtem az elsővel, mentorálták a beadást Kép. Írtóra drukkolok!

Mary Kép ezerrel drukkolok a teszthez!

Puszi
Noémi
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Ma nem leszek net közelben! Mindenkinek Kellemes Napot!!!

Kép
mot

WishKép
Majd meglátod, csodát fog tenni a nászút! Hová mentek?
GyugyiKép
Most hogy lesz veled? Tesztelgetsz, amíg nem mész uh-ra? Nem tudsz venni vmi extra erős tesztet?
BabcsiKép
Tegnap voltam uh-n, keze lába járt, alig tudta a doki lefényképezni, hogy látszon is belőle valami. Nem is sikerült valami jól, látszik hogy van feje, meg törzse, más nem. Beintegetett az elején, láttuk, hogy a bal kezén 5ujja van!Kép
Két hét múlva megyek vissza csak uh-ra, akkor mondja meg, hogy a méret alapján mennyi idős, és akkor nézi a tarkóredőt is. Szerintetek ez nem késő? Mert már a 14.héten leszek majdnem.

tynus12

Jó reggelt CsajokKép

WishKép
De jó hallani felőled!!! Nagyon sok boldogságot kívánok az esküvőhöz és gyümölcsöző nászutatKépKépKép Várunk mielőbb a hírekkel!

TynusKép
Nagyon szupi lehetett látni a kis csemetét!Kép Olyan jó érzés lehetKép Sajnos nem tudom mikor kell a tarkóredőt nézni de itt a csajok közül bizti tudja valaki....

MotKép
Neked is jó reggeltKép

NoéKép
SziókaKép Hogy vagytok?

GugyiKép
Megnyugodtál?Kép Remélem!Kép Mi a helyzet ma?

TüncsiKép FicánkaKép
Szép napotKép

SzilcsikeKép
Olyan jó lenne hallani felőled! Ha tudsz, írjál, hogy mi van veled!

BarbiKép MaryKép
Mennek a drukkok!!!!!!

IldikeKép
Mi a helyzet?

AmicaKép
Hogy vagytok?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg. A teszt negatív, a hányinger újra elindult. Úgy érzem, hogy a torkomban van állandóan a kaja.
Várom a holnapot.
ildike25

TynusKép
Tarkóredőt a 12. héten szoktak mérni. Kérdezz rá a dokinál. Ez azért elég fontos.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

IldikeKép
Ez eléggé érdekes!Akkor mennek a drukkok holnapra!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi, te kb. hány hetes terhes lehetsz?
ildike25

IldikeKép
Menj el egy HCG vérvételre, az biztos. A hányinger sajnos simán lehet pszihésen is.

Köszi a gratulációkat az esküvőhöz, de még pár hetet ki kell bírni addigKép A nászút Mauritiuson lesz. Igazi gyerekcsinálós hely, nem? Kép

wish

WishKép
Az biztos!!!Kép Húú, biztos klassz lesz! Majd hozzál képeket!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Azt mondták a kórházban, hogy nem vérvételt fognak csinálni, hanem csak vízeletből fogják nézni.
Én bajai vagyok, itt nem igazán vannak túl jó lehetőségek.
ildike25

Sziasztok!
Nem tudtam még visszaolvasni...
Kórházba kerültem vasárnap hajnalban, annyit hánytam, olyan görcseim voltak, nagyon megijedtem.
Most jöhettem haza! Mindenkinek drukk, puszi, majd ha magamhoztértem jövök!!!!!!!!!!!!
Baba jól van és lassan én is!!!!!!!!!!KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Nagyon sajnálomKép Mondták, hogy mitől volt? A lényeg, hogy jól vagytok!!!

IldikeKép
UH-n sem néznek meg, hogy milyen a méhnyálkahártya? Semmi vérteszt? Hát mondjuk a vizeletből nem tudom, hogy ki tudják-e mutatni, ha az otthoni nem tudja. Azért egy alaposabb vizsgálat kéne szerintem, min. egy UH!

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
Remélem már meggyógyultál. Valami betegséget kaptál be? Jó, hogy a babának semmi baja.

BabcsiKép
Semmi tünetem nincs. Se jó, se rossz. Persze a cicim feszül, de az ilyenkor mindig a progi miatt. A holnap-holnapután lesz szerintem a vízválasztó. Hőm jó: 37.2, de ez sem tér el más ciklusoktól.

WishKép
A nászút biztos szupi lesz és ki tudja, hallottunk már ilyen "csodákról", még a baba is összejöhet.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Nekem sincs más a cicifeszülésen túl...holnap és vasárnap között kiderül a tutiKépgondolomKép Nagyon drukkolok neked!!!!! Képzeld, még mindig nem teszteltemKép

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi...
ja, azt elfelejtettem írni, hogy nekem a mensi kimaradása utáni 5. napon volt ilyen tesztem, ami ráadásul Qupido volt. Kép

Wish,
Mauritius nagyon jól hangzik. Kép Örülök, hogy jól vagy. Kép
Ennek a zebrának már szoros a pizsije. Kép

Amica,
mi volt???

Á.
potter_76

Ildike,
a kórházi tesztek kevésbé érzékenyek. Tényleg jó lenne, ha egy UH-t ki tudnál csikarni.
A ciciváladékkal nem akartalak idegesíteni, de tényleg érdemes lenne megemlíteni doktorbácsinak.
potter_76

BabcsiKép
Nem ismerek rád. Én sem tesztelek szombatig, de most sem érzem, hogy babás lennék. Nem is nagyon élem bele magam. Én is drukkolok Neked.
Ja, és gratula a közgáz szigorlathoz!

Kép
Kép
tiza

Lányok ma vagyok 1 cn, holnaptól kezdődik a szúrizás, boldog vagyok csak ki tartson 9 hónapigKép)
Amica nagyon vigyáz magadra!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TizaKép
Hát, én sem élem bele magam a dologba...

Köszi a gartulátKép

BarbiKép
nagyon szorítunk neked!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok, a Lombikbaba kérdőív kielemzése már elérhető, ideiglenesen ezen a site-on!

http://geocities.com/hertamicola/index.html

Norka
s_norka

Megjöttem, itt vagyok, nyugodt vagyok.Kép

BabcsiKép
Tényleg nem tesztelél még? Hogy bírod? Vagy rögtön erős két csíkosra hajtasz?Kép
Gratula a vizsgádhoz!

TizaKép
Mennek a drukkok Neked is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AmicaKép
Remélem jobban vagy már!

BarbiKép
Akkor holnaptól böki? Huuuu! Minden elismerésem.

IldikeKép
Ma vagyok 4+2. Hányingerem (még) nincs, inkább feneketlen lett a bendőm. A cicim érzékeny. Ja. és akkora a hasam, mint egy 5 hónapos terhesnek. A tanítványaim megkérdezték ma, hogy terhes vagyok-e Kép
Tesztem van még itthon egy. Majd később... csak felidegelem magam Kép

ÁgiKép
Köszi a nyugtatást. Mikor is szülsz?Kép

TYnusKép
Több tesztet nem veszek, a gatyám is ráment.Kép
Vendég

Átfutottam a lombik értékelést, nem vagyok feldobva. 30% a siker összességében, csak a gáz, hogy ez úgy jön össze, hogy 40%-a sikeres, ha a férfivel van a gáz, 20% ha a nővel... Szóval nekem 1 az 5höz lesz az esély.........

Kép
Kép
emma1976

GyugyiKép
Átérzem a tesztvásárlással való érzéseidetKép Most már nem veszek annyi tesztet mint régen, de nekem is kellett új gatyaKépKépKép Örülök, hogy nyugodt vagy! maradj is így!Képés köszi a gratulátKép

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi, én még nagyon kezdő vagyok, de remélem jól értelmezem, hogy a 4+2 az azt jelenti, hogy az utólsó menstruációd 4hét és 2 nappal ezelött volt.
Azaz, hogy most 4hetes terhes vagy.
Úgye jól értelmezem?
ildike25

Húúúúúúúúú lányok annyi meindent hagytam itthon félbe és a gyerekekért is menni kell mindjárt...Kép

Már jól vagyok, kicsit fogytam, de volt mibőlKép

Ági, vírusos hányást hozott haza az oviból a kisfiam, persze én ápoltam és jól elkaptam. mivel nagyon erősen görcsöltem és majd szétszakadt a derekam azért mentem be az ügyeletre, hogy nézze meg az orvos, hogy rendben van-e a terhesség, mert másodszor már korán kinyílt a méhszáj, de bennt tartottak megfigyelésen meg infúzióztak.
Mostantól még jobban vigyázni kell magamra.
Neked meg itt az idődKép
Ügyes légy! Szerencsés szülést és szép egészséges babát kívánok! Gyönyörű élmény leszKép!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Vigyázz angyon magadra! Persze nehéz kiküszöbölni a betegséget ha a gyermeket ápolni kell!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Gyugyi:

Tényleg ne izgulj!Tudod egyik nap én írtam,hogy nekem a 30.napon neg volt a teszt,a 33-on olyan halvány,hogy azt hittem rossz.Erre örült a barátnőm,hogy hurrá,baba!!Igaza lett.Úgyhogy nem véletlen az a csík.

Ildi:

Te meg ne parázz a tünetek miatt,attól még lehet baba.Én semmit nem éreztem az elején,a cicim se fájt egyátalán,pedig mensinél szokott.Se pisilési inger,se hányinger,se étvágy.A tünetek a 6.hét után jöttek.

Babcsi:

Gratula a vizsgához.Lehet a babó azt várja,hogy befejezd az évet.A mienk arra várt,hogy friss diplomával dolgozzam kicsit,és gyes is legyen.Pedig én nem akartam csak őt.

Tünde:

Akkor bocsi,nem tudom miért gondoltam,hogy pesti vagy?Látjátok nem jövök sűrűn és biztos keverlek titeket.Esetleg kazit is vehetsz,nem rosszak biztos,bár a közeletekben is van gondolom terhestorna.Én leírnám neked,de ezt jobb hallani.Én is azért megyek el,pedig tarthatnék magamnak.
Puszi Ficánkának.

Tynus:

A nyaki redőt tényleg a 12.héten szokták nézni,de +,- biztos belefér.Nekem a 11.héten nézte,és akkor 10 hetesnek felelt meg Maszat.A lényeg,hogy 3 alatt legyen a nyaki redő.

Én is jól vagyok köszi,délutánonként még most is van hányingerem,pedig most keztem a 14.hetet.Gondolom lassan elmúlik.Maszattal minden ok,nagyon édes 5,5 cm volt múlt héten.Már jó lenne tudni a nemét,pedig az még odébb van.
Ha kislány,akkor Zsófi lesz nálunk is,de a 2.neve,mert a vezettékhez nem annyira passzol elsőként.Vagy Míra,vagy Kata,az első.Nincs egyetértés a férjemmel.És a fiú nálatok?Nálunk Márk.

Barbi:

Szorítok nektek!

Wish:

Hát irigylésre méltó helyre mentek!!Gratula az esküvőhöz,és ott tényleg mindent bele!!!

Többiek,akiket kihagytam:

Puszi

Amica:

Örülök,hogy már semmi gond!

KépKép
rönci

Kicsit sokat írtam,bocsi,de sajnos mostanában ritkábban tudok jönni.

KépKép
rönci

RönciKép
Köszi a gratulátKép Örülök, hogy veletek minden rendben és hamarosan tudni fogod a maszatka nemét isKép Bizony, jó lenne ha már az én babucim sem váratna magára sokatKép

Kép

KépKép
babcsi

IldikeKép

Igen, jól értelmeztedKép
Április 17-én volt az utolsó mensi. A 13. (templomi) házassági évfordulónkon.Kép
(A polgári egy évvel korábban volt a papírok miatt. Nem adtak kölcsönt a lakáshoz, csak, ha házasok vagyunk. Hát bementünk és aláírtunk.Kép)

Figyi!
Ilyen erős lett a csíkocskám!KépKép

Kép
Vendég

GyugyiKép
Húúú, ez már aztán csík a javából!Kép

Kép

KépKép
babcsi

GyugyiKép
Sztem ne tesztelgess tovább, mert begyagyulsz (aztán maj hívhatunk Gyagyának Gyugyi helyett). Ez egy igazi két csíkos teszt, magáért beszél.

BabcsiKép
Hogy állsz. Én ma egy rövid időre mintha mensisen görcsöltem volna, de elmúlt. Hát nem tudom, nincs bennem sok remény.

BarbiKép
Drukkolok, hogy sikerüljön. Most izgalmas időszak következik az életedben.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
Gyugyi!
Ez aztán egy igazi kétcsíkos teszt!!!!! Szerintem se csinálj több tesztet.(mondom én, aki annyit költ tesztre, hogy....)
Nekem nincs jó hírem.
Megjött.....
Most egy kicsit el vagyok kettyenve, de majd átmegy rajtam.
Most összpontosítok a költözésünkre. Most veszünk föl hitel, és rengeteg papírt be kell vinni a bankba.
Szóval ez van.

Ugyhogy holnap nem is megyek dokihoz.
ildike25

Sziasztok!
Új vagyok itt, eddig csak olvastalak Titeket.
Férjemmel mi is a babaprojektezünk. Kb 2 hónapja próbálkozunk (tudom ez még semmi).
Egyéb nőgyógyászati problémából (ciklusaim 35 naposak mostanában) kiindulva 1 hónapja voltam hormonvizsgálaton (a ciklus 22 napján) és a progeszteron szintem nagyon sz…. lett 5,8. A dokim erre clostilbegyt -et ajánlott, az 5 naptól a 10-ig napi 2-t szedve. Nem említett viszont semmilyen ultrahangos vizsgálatot, mint amiket itt a fórumon nálatok olvasni szoktam.
Szerintetek a clostilbegyt-et csak úgy akkor beszedhetem, nem lesz belőle semmi gáz?
Köszönöm szépen!
pontb

PontbKép
Sokan szedik úgy, hogy nincs ultrahang, de sztem sokkal jobb lenne, ha amellett szednéd. Talán meg kellene említened a dokidnak.
Minden szervezet másképp reagál ezekre a gyógyikra. Van akinek a Te adagod semmi, másnak már túl sok. Én a 3-8. napig szedem, de én hormonokat is kapok mellé (pedig nekem jó volt a progi szintem), így már veszélyesebb, ezért én mindig megyek uh-ra, van úgy hogy többször is egy ciklusban. Ha megbízol az orvosodban, akkor nyugodtan szedd be. Segítség nélkül nem fog menni, ha ennyire alacsony a progid.

Kép
Kép
tiza

Tesztelőknek:
Kép
Vendég

Szia Tiza!
Köszönöm szépen! örülök, hogy ilyen hamar választ kaptam, nem is reméltem! Kép
A doki csak annyit mondott, hogy szedjem be, és 1 hónap múlva jelentkezzek, hogy mi a sztitu. Max 3-4 ilyen ciklust tanácsol, ha nincs eredmény, akkor meddőségi szakrendelést ajánl.
Viszont a dokimban nagyon megbízok, sztem nagyon jó orvos. Több mint 10 éve hozzá járok, és han volt vmi baj, akkor azonnal felhívhattam, és segített mindig.
Csak ezt az ultrahangos dolgot nem értem, hogy miért nem mondta!
Kiváltottam a gyógyszert és hát nem semmi mellékhatásokat írtak rá! Te nem ijedtél meg tőlük? Éreztél vamilyen negatív hatást?
Az a helyzet, hogy éppen most építkezünk, úgyhogy ha stresszfaktort is lehetne mérni, akkor az az egekben lenne.
pontb

GyugyiKép
Te is így pisilsz a tesztekre. Hát ahány tesztet már elhasználtál nagy gyakorlatod lehet benne.

Kép
Kép
tiza

Bocsi, kérdés akart lenni.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
KépKép

IldikeKép
Sajnálom...Kép
Akkor most hogyan tovább?
Új hónap, új remény...
Vendég

PontbKép
Szedtem én is clostit, de csak naponta egyet a ciklus 2. napjától. 4 szemet kellett beszednem. Semmi mellékhatást nem éreztem. A hőmet megemelte egy kicsit. Viszont óriási tüszőim nőttek tőle!!! UH-val nézték. (Baba nem lett belőlük...)
Vendég

írtam, de eltünt.
Gyugyi
Most elhatároztam, hohy megint nem fogok arra gondolni.
Meg tesztet sem fogok venni, mert csak saját magam cukkolom vele.
Csak ilyenkor könnyen mondom, de amikor arról van szó időben, akkor meg én vagyok az első a gyógyszertárban.
Mikor fogsz szülni?
Van már nektek babátok?
Nekem van egy nyolc éves kisfiam már.
ildike25

IldikeKép
Januárban szülök, ha minden igaz...
Nagy babáim vannak nekem.Kép A lányom 12 éves, a fiam 10. Még semmit nem tudnak...
Hányadik próbálkozós ciklusod volt?

Tüncsi merre van????
Vendég

PontbKép
Hát nekem voltak mellékhatások, de nem feltétlenül a clostitól. Általában csak hízni szoktak tőle. Én kaptam fsh hormont meg tüsző repesztő injekciót és progeszteront. Először nem nagyon volt semmi, de a 2. ciklusban híztam egy kicsit, állandóan fel voltam püffedve, iszonyú szorulásom volt és ettől ingerült és depis voltam. (Ja, és mellette abbahagytam a sportot.) Most nagyon odafigyelek, hogy mit eszem, még többet iszom és sportolok, de a szorulás még így is maradt. Tegnaptól elkezdtem korpatablettát szedni, nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy segít. De lehet, hogy csak simán a clostitól nincsenek ilyen mellékhatások.

Kép
Kép
tiza

Gyugyi
Ez volt már a 9. hónap.
Ti mióta próbálkoztatok?
Tudták a gyerekek, hogy akartok nekik tesót?
Én is hármat szertenék
de már lennénk a másodiknál...
Mikor fogsz nekik szólni?
Amúgy hol laktok?
ildike25

IldikeKép
A 15. hónapban jött össze. Nem tudtak/tudnak semmit a gyerekek. Nem akakrtuk "terhelni" őket a próbálkozás+sikertelenség "gondjaival". Meg akarom várni az év végi dolgozatokat, utána megmondjuk nekik. Már előre tudom: a fiam boldog lesz, a lányom háborogni fog.Kép
Ja, és Győrben lakunk.

Most megyek és alszom....Leragadnak a szemeim.
Jó éjt!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: