Móni, én még csak holnap kezdem a 40. hetet de már most elegem van. Elhiszem, hogy te sem bírod már. Lehet, hogy már túl is vagy rajta, mikor ezt írom. Sőt biztos hisz most látom, hogy szerdán írtál...
Kriszta, az orvosnál minden rendben volt leszámítva, hogy sokat híztam és csütörtökön megint el kellett mennem terheléses cukorra. Ez volt az ötödik terh. cukrom a terhesség alatt...és a legmagasabb 5,7 volt eddig.Na mindegy már kibírom.
A baba veséjével minden rendben van, vissza ment az az érték 5-re aminek nem szabad 10 fölött lennie. (Nem tudom mi az, vmi vesetágulat, vagy mi). De azt mondta, hogy ha megszületik vigyük el a Heim Pálba egy uh-ra hogy teljesen megnyugodjunk, de ha nem visszük el az se baj mert minden rendben.
Szerintem császárnál egy tizessel többet adjatok és akkor az teljesen rendben van. Én legalábbis úgy számolok, hogy ha minden simán megy akkor tízszeres, ha nem akkor plusz 10 ezer. Amikor bent leszel a kórházban egy csomószor meg fog látogatni a szobában, ellát jótanácsokkal és szerintem akkor érdemes odaadni neki.
Már én is nagyon izgulok,pedig valahogy úgy érzem, hogy még van időm. Bár a férjem azt mondja, hogy talán ment lejjebb a hasam, de én nem tudom. Nekem egy nagy fenék áll ki a jobb felső oldalon.
Egyébként 3,6 kg-ra becsülte a súlyát és azt mondta, hogy jó hosszú baba lesz.
Na, szorítok nektek keddre, ne izgulj,minden rendben lesz!
Puszi, Nóri

A lényeg, hogy túlvagyunk rajta. Lekopogom, de most úgy tűnik teljesen jól működik